Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

runko-kirja-2.jpg

Kaikilla työpaikkaa hakevilla ei ole vuosien kokemusta takana. Tämä seuraava esimerkkikirje on suunnattu lähtötason asemaan julkaisualalla.

Hakijalla on ollut asianmukainen harjoittelu sekä kesätyö paikallisessa kirjakaupassa. Laajemman kokemuksen sijasta hän varmistaa, että hänen innostuksensa asemasta ja yrityksestä paistaa läpi.Lue, kuinka kirjailija osoittaa intohimonsa julkaisemiseen, ja tarkista sitten alla oleva analyysi siitä, mitä tämä saatekirje tekee hyvin.

Kansikirjeen näyte: toimituksellinen avustaja

Mary Entel
1111 E. 15th St.
New York, NY 11230

1. toukokuuta 2016

Rita Bookman
Päätoimittaja
Cooper Books kustantamo
74 Lukukatu
New York, New York 10020

julkiset muratti liigakoulut 2020

Hyvä rouva Bookman,

Olin iloinen, kun löysin lähettämäsi toimituksellisen avustajan Coffeehouse Books -sivustolta MediaBistro.com -sivustolta. Englantilaisen kirjallisuuden pääaineena, jolla on intohimo kirjoitettuun sanaan, olen sitoutunut työskentelemään julkaisualalla valmistumisen jälkeen. Olen erityisen innoissani kustantajastasi, koska edustat kahta suosikkikirjailijani, Tim Smithiä ja Anne Leeä. Olen vakuuttunut siitä, että minulla on taitoja ja kokemuksia lisätä merkittävää sisältöä Coffeehouse Books -lehtiin.

Viime syksynä sain käytännön kokemusta julkaisualasta harjoittelijana Dharma Publishing Housessa. Olen tehnyt yhteistyötä toimituksen jäsenten kanssa hankkeissa, joihin sisältyi käsikirjoitusten lukeminen ja raportointi, mainosmateriaalin muokkaaminen ja tosiseikkojen tarkistaminen. Erityisesti muokatin kolmea yhteiskuntatieteellistä teosta julkaisukelpoiseen tilaan käyttämällä Chicago Manual of Style -ohjeita. Tietoni kieliopista ja tyylistä antaisi minulle mahdollisuuden astua suoraan toimitukselliseen työhön toimituksellisena avustajana yrityksesi kanssa.

Toimituskokemukseni lisäksi tuon myös runsaasti tietoa kirjallisuudesta. Opiskelin englantia NYU: ssa pitäen yllä 3,8 GPA: ta ja työskentelin kesällä paikallisessa kirjakaupassa. Autoin asiakkaita kirjakaupassa löytämään nykyaikaisia ​​teoksia - Orpomestarin poika ja Swamplandia ovat kaksi suosikkia - ja järjestettyjä tapahtumia puhujille ja kirjojen allekirjoittamiselle. Opintojeni ja työni välissä uppoutu fiktiivisen ja tietokirjallisuuden maailmaan. Intohimoni lukemiseen tukee sitoutumistani tähän työhön, ja minulla on organisatoriset ja viestintätaidot sekä yksityiskohtien huomioiminen, jotta voin ylpeillä kaikilla toimituksellisen avustajan roolin osa-alueilla.

mihin korkeakouluihin minun pitäisi hakea

Elämäni on muokannut kirjoitettu sana, ja olisin innoissani voidessani osallistua Coffeehouse Books -lehden toimituksellisen avustajan rooliin. Toivotan mahdollisuuden haastatteluun, ja minua voi tavoitella milloin tahansa (555) 555-5555 tai mary.entel@gmail.com.

Paljon kiitoksia harkinnastanne.

Ystävällisin terveisin,

Mary Entel

Mary Entel

helsinki-13.jpg

Vaikka Mary ei ole aikaisemmin työskennellyt julkaisemisessa, hän on viettänyt paljon aikaa kirjojen parissa työskentelemällä paikallisessa kirjakaupassaan.

Toimituksellisen avustajan saatekirje: Erittely

Pääkirjeessä toimituksellisen avustajan tehtäväksi Mary ilmaisee innostuksensa sijaintia varten. Hän osoittaa, että hänellä on tarvittavat taidot - toimitukselliset, organisatoriset, viestintä- - tehtävät hyvin roolissa, ja koko kirjeessään hän tuntee innostusta työskentelystä julkaisualalla.

Johdannossaan Mary osoittaa, että hänellä on joitain perehtynyt Coffeehouse Booksiin toteamalla, että yritys edustaa kahta hänen suosikkikirjailijaansa. Hän kuvailee kokemuksiaan toimituksellisena harjoittelijana sekä kirjallisuuden tuntemustaan ​​englantilaisena pääkirjana ja paikallisen kirjakaupan kesätyöntekijänä.

Mary lopettaa toistamalla innostuksensa tilanteesta Coffeehouse Booksin kanssa. Luettuaan hänen kirjeensä toivottavasti päätoimittaja Rita Bookman ottaa mielellään yhteyttä Maryyn keskusteluun toimituksellisen avustajan asemasta.

milloin sat -tulokset julkaistaan

Marian kirjeen sisällön lisäksi tarkastellaan lähemmin sitä yleisesitys.

Huomautus muotoilusta

Kuten yllä olevasta kirjeestä näet, Mary muotoilee saatekirjeensä a perinteisellä tavalla. Hän sisältää nimensä ja osoitteensa yläosassa, jota seuraa päivämäärä, nimi ja tiedot vuokrausjohtaja.

Tämä on loistava tapa, jos lähetät saatekirjeesi paperiversiona tai Word-liitteenä. Paljon työpaikkoja varten on kuitenkin hienoa tai edes suositeltavaa lähettää saatekirjeesi suoraan sähköpostin runko. Vielä muut työpaikat käyttävät omaa sovellusportaaliaan ja haluavat sinun liittävän tietosi tekstiruutuun.

Kahdessa viimeksi mainitussa tapauksessa (sähköpostin runko ja tekstiruutu) se on yleensä hieno jätä kaikki nämä otsikot pois. Voit vain aloittaa heti ottamalla yhteyttä vuokrauspäällikköön. Varmista, että ymmärrät, miten lähetät hakemusaineistosi, ja muotoile saatekirje vastaavasti!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.