Neuvonantajille: Kuinka kirjoittaa vahva suosituskirje opiskelijalle

feature_schoolcounselor

Neuvonantajana sinulla on valtava rooli auttaessasi opiskelijoita opiskelemaan yliopistoon. Koko heidän neljän vuoden ajan tuet heitä tavoitteiden asettamisessa ja suunnitelmien laatimisessa lukion jälkeen. Kun on aika hakea, kirjoitat heidän suosituskirjeensä.

Kun olen työskennellyt yliopiston neuvonantajana ja viettänyt viimeisen vuoden opiskelijana harjoittelijana lukion neuvontaosastolla, näin, kuinka paljon ohjaajat tekevät yliopiston suunnittelussa ja hakuprosessissa. Näin myös haasteet tukea suuria tapauksia opiskelijoista ja kirjoittaa satoja suosituskirjeitä, usein samaan hektiseen aikaan. Hullusta kiireestä huolimatta nämä ohjaajat laativat kaunopuheisia kirjeitä, jotka on räätälöity jokaiselle opiskelijalle.

Havaintojeni ja omien kokemusteni perusteella kirjoittaessani kirjeitä opiskelijoille olen koonnut mielestäni eniten hyödyllisiä neuvoja mieleenpainuvien ja tehokkaiden suositusten kirjoittamiseen. Käyn läpi tärkeän sisällön, rakenteen ja tyylin sekä keskustelen siitä, mitä ei pidä sisällyttää suosituskirjeeseen.

Koska tavoitteiden pitäminen silmissä on aina hyvä, aloitan neuvonantajan suosituskirjan tarkoituksen. Mille ne on tarkoitettu ja miten ne eroavat opettajien suosituksista?

Mikä on neuvonantajan suosituskirje?

Ohjaajan suosituskirje annetaan vakava harkinta valintakomiteoissa. Vahvan tukikirjeen kirjoittaminen on yksi tapa, jolla ohjaajat voivat puolustaa opiskelijoitaan ja auttaa heitä saavuttamaan akateemiset ja henkilökohtaiset tavoitteensa.

Vaikka opettajan suositus voi korostaa opiskelijan akateemisia kykyjä ja suhtautumista oppimiseen, ohjaaja voi keskittyä enemmän opiskelijan omiin henkilökohtainen kasvu ja rooli kouluyhteisössä. Neuvonantajana voit puhua opiskelijan luonteesta ja vuorovaikutustaidoista sekä opiskelijan tavoitteista yliopiston aikana ja sen jälkeen.

Parhaat suositukset ovat tarkkoja ja perusteellisia, mikä voi olla haaste neuvonantajille, joilla on suuria tapauksia. Maan kansallinen keskiarvo opiskelijoiden ja ohjaajien suhde on 471: 1! Kuinka ohjaaja voi oppia tuntemaan kaikki opiskelijansa riittävän hyvin henkilökohtaisen kirjeen kirjoittamiseksi?

Suurin osa kouluista pyytää oppilaita täyttämään 'kerskailulomakkeen' tai vastaamaan itsensä heijastaviin kehotteisiin, kuten 'Keskustele merkittävästä kokemuksesta, joka muovasi kuka olet tänään' tai 'Jaa este tai haasta voitit ja mitä opit siitä. ' Nämä ylpeät arkit yhdistettynä yliopiston kokouksiin voivat paljastaa paljon opiskelijasta. Tämä aineisto, havainnot ja suhde opiskelijaan hänen neljän kouluvuotensa aikana, voivat viedä paljon tietäsi kirjeellesi.

Auta sinua ja oppilaita hyödyntämään näitä kokouksia ja kerskailua mikä on tärkein sisältö, jota tarvitset vahvaan suosituskirjeeseen?

body_content

paskoja sukunimiä pojille

Minkä pitäisi mennä suosituskirjeeseen?

Intuitiivisesti suurin osa suosittajista tietää, että heidän tulisi puhua opiskelijoidensa vahvuuksista ja siitä, kuinka hienoja he olisivat yliopistossa. Useimmat suosituskirjeet kertovat opiskelijasta myönteisiä asioita. Mutta mikä saa jotkut heistä erottumaan muiden joukossa ja todella vaikuttavat pääsyvirkamiehiin? Mitä voit tehdä ohjaajana parantaaksesi opiskelijan mahdollisuuksia päästä sisään?

Tehokkaimmat kirjaimet maalaa tietty opiskelijan muotokuva. Sen sijaan, että luettaisit kaiken auringon alla, he nollaavat tärkeimmät vahvuudet ja ominaisuudet. He käyttävät voimakkaita sanoja, antavat korkean sijoituksen, välttävät klisejä ja kertovat erityisiä tarinoita osoittaakseen luonnehtivansa opiskelijaa. Hyvä suositus puhuu opiskelijan menneistä saavutuksista ja osoittaa luottamusta tulevaan menestykseen. Katsotaanpa perusteellisemmin, miten kukin näistä asioista voidaan saavuttaa.

Korosta tärkeimmät vahvuudet ja vaikuttavat henkilökohtaiset ominaisuudet

Muistoisimmat suosituskirjeet kertovat tietyn tarinan. Sinä sinun ei tarvitse luetella kaikkea opiskelijan ansioluettelossa tai pyrittävä esittämään heidät kaikkein monipuolisimmaksi ehdokkaaksi, jonka koulu koskaan näkee. Usein valintavastaaviin vaikuttavat opiskelijan sitoutuminen osaamisen kehittämiseen tai taitojen kehittämiseen tietyllä alueella. Syvä saavutus on yleensä huomionarvoisempaa kuin yleinen hemmottelu, ja suosittelukirjeesi voi heijastaa sitä.

Stellan suurimmat vahvuudet ovat hänen herkkyytensä toisia kohtaan ja sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen.

Aloittava älymystö Jon on kiehtonut uusia ideoita, ja hänellä on valtava kyky punnita monia erilaisia ​​mielipiteitä samanaikaisesti.

Erinomainen opiskelija ja vahva johtaja Maria erottuu vahvasta sisäisestä äänestään ja varmasta itsetunnosta.

Juomista ennustamiseen taikuuden historiaan ei ole aihetta, jota Hermione ei olisi oppinut pelkän älykkyyden, ponnistelun ja päättäväisyyden kautta. (Tämä saattaa toimia vain maagisissa yliopistoissa.)

En ehdottaa, että jätät pois opiskelijoiden suuret vahvuudet, koska haluat maalata dynaamisen kuvan heistä monipuolisina yksilöinä. Mutta sinun pitäisi korosta tärkeimmät ja vältä kirjoittamasta luetteloa kaikesta, mitä he ovat tehneet ja joihin on osallistunut.

Lisäksi yksinkertainen toistamisen jatkaminen ei kerro mitään suhde opiskelijaan. Korostamalla intohimoa vapaaehtoistyöhön, historiallisen tutkimuksen rakkautta, sitoutumista urheiluun tai kiinnostusta fysiikkaan annat oivalluksen siitä, mikä ajaa opiskelijaa tekemään mitä tekee ja miten hän kommunikoi ja osoittaa intohimonsa ympärillään oleville, mukaan lukien itsesi.

Minun on mielestäni hyödyllistä ideoida parhaiten ajatuksiani ajatellessani opiskelijaa. Onko hän erityisen älyllisesti utelias, myötätuntoinen muita kohtaan tai kiinnostunut muista kulttuureista? Oliko hän ylpeä luovasta ongelmanratkaisusta vai energisistäkö muita ryhmässä?

Kun olet valinnut tärkeimmät ominaisuudet, jotka pääsyvirkamiehen tulisi tietää, mieti erityisiä anekdootteja ja esimerkkejä voit antaa todistaa ne. Anna hänen tekojen puhua jopa äänekkäämmin kuin sanasi.

body_onceuponatime-1

Anna erityisiä esimerkkejä ja anekdootteja

Suosittelukirjeesi pitäisi ehdottomasti sisältää esimerkkejä. Ajattele esimerkkejä todisteena siitä, mitä sanot. Voit sanoa, että opiskelija on älyllinen tai filosofinen, mutta se ei kommunikoi kovin paljon tai selitä, kuinka tiedät sen. Lisäksi voit kuvata keskustelua, jonka olet käynyt opiskelijan kanssa tekniikan roolista suhteissa ja kuinka hän haastaa sinut ideoilla, joita et ole koskaan ennen ajatellut.

Tarinat eivät vain auta opiskelijaa elämään ja erottamaan hänet muista, joilla on samanlaiset ominaisuudet, mutta ne osoittavat myös, että sinulla on vahva suhde opiskelijaan. Osoittamalla, että tunnet hänet hyvin, sinun kirjeellä on vielä enemmän painoa. Vastaanottovirkailijoiden silmissä sinusta tulee erityisen pätevä arvioimaan häntä ja antamaan mielekäs kannanottoilmoitus.

korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaisen gpa -siirron

Koska minun pitäisi harjoittaa saarnaani, tässä on muutama esimerkki esimerkkien käytöstä!

käyttävätkö oppilaitokset painotettua gpa: ta

Nooalla on lähtevä ja inspiroiva läsnäolo koulussa. Koulumme kevään musikaalin tähtinä hän vaikutti kaikkiin kauniilla lauluvalla äänellään ja komedian heijastuksellaan. Muistan nauravan yhdessä väkijoukon kanssa yhden hänen monologinsa aikana miettien kuinka hän onnistui jo olemaan niin konkreettinen läsnäolo.

Monica on merkittävä huolehtimisestaan ​​ja ystävällisyydestään toisia kohtaan. Huomattuaan, että joillakin opiskelijoilla ei ollut asianmukaista talvivaatetta viime vuoden polaaripyörteen aikana, hän järjesti Hope Chestin ja lahjoitusten kaapin, jossa opiskelijat voivat 'käydä ostoksilla' saadakseen ilmaisia ​​käsineitä, huiveja, saappaita ja takkeja. Hän jopa suunnitteli vaatekaapin näyttämään kaupalta, hienoilla vaateripustimilla ja värikkäillä ostoskasseilla. Tämä ylimääräinen kosketus ja huomio yksityiskohtiin osoitti minulle, kuinka herkkä ja sopeutunut hän on muiden tunteisiin.

Sinun tulisi olla varovainen kielesi suhteen, jotta opiskelijasi voidaan parhaiten kuvata mieleenpainuvalla tavalla. Tehokkaat korkean tason adjektiivit ja lausunnot erottuu paljon enemmän kuin kieli, joka kuulostaa yleiseltä tai haalealta.

elinvoimainen

Käytä tehokasta kieltä ja sijoituksia

Huomasin, että vahvojen adjektiivien sanapankit ovat hyödyllisiä kirjaimia kirjoitettaessa ja tarkistettaessa. Kun istuin ensimmäistä kertaa kirjoittamaan, kaikki kliseet sidottuina päähänni innokkaina palvelemaan.

'Kirjoitetaan siitä, kuinka hän on hyvä opiskelija, jolla on paljon omistautumista ja kullan sydän!' he vaativat. Paitsi että nämä kuulostaisivat juustollisilta ja epäspesifisiltä, ​​ne eivät myöskään tee paljon erottaakseen opiskelijaa muista. Anteeksi, kliseet. Tiedän, että yritit vain auttaa. Ehkä ensi kerralla.

Kun olet kirjoittamassa kirjettäsi ja etenkin sitä tarkistettaessa, ole etsimässä sitä epäselvä, yleinen tai kliseinen kieli. Mieti sitten, mitä sanoja voit käyttää, jotka olisivat vaikuttavampia, ja välitä tarkalleen mitä haluat sanoa. Sen sijaan, että kirjoittaisit kuinka älykäs opiskelija on, haluatko kommentoida hänen luovaa ongelmanratkaisua tai monimutkaisten asioiden vivahteellista ymmärtämistä? Onko hän erityisen innovatiivinen näkemyksissään vai perusteellinen tutkimuksessaan?

Joitakin voimakkaita sanoja ovat analyyttinen, oivaltava, utelias, tarkkaavainen, innovatiivinen, tai hallitseminen (tietyn aihealueen osalta). Muita, jotka kuuluvat enemmän henkilökohtaisten ja ammatillisten vahvuuksien areenalle, ovat kypsä, joustava, antelias, empaattinen, johtaja, monipuolinen, eettinen, motivoitunut, kunnianhimoinen, kekseliäs ja vahvat viestintätaidot.

Nämä kuvaimet eivät tietenkään riitä yksinään. Kuten edellä keskusteltiin, haluat käytä esimerkkejä havainnoista tai vuorovaikutuksista havainnollistamaan mitä tarkoitat. Kaksi opiskelijaa voivat molemmat olla kunnianhimoisia, mutta hyvin eri tavoin. Haluat aina erottaa hakijan kaikista muista ja kommentoida sitä, mikä tekee hänestä ainutlaatuisen.

TO korkea sijoitus, Lisäksi voi mennä pitkälle neuvonantajalta, etenkin sellaiselta, joka on työskennellyt koulussa vuosia. Tällaiset lausunnot kertovat paljon.

Aina valmis kirjasuosituksella ja innokas pääsemään englantilaiselle luokalle, Juan on kirjallisuuden opiskelija, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt kahdentoista vuoden aikana Cumberlandin lukiossa.

Akateemisen kyvyn, intohimon ja tahdon suhteen Kate on yksi kolmesta parhaasta opiskelijasta, jotka olen tuntenut kymmenen vuoden aikana kouluttajana.

Vuosikymmenen ajan Forks High Schoolin opiskelijoiden neuvonantajana en ole koskaan tavannut yhtä itsetietoista tai ohjattavaa opiskelijaa kuin Edward.

Sanominen jonkun olevan 'keskiarvon yläpuolella' ei kuitenkaan kuulosta liian voimakkaalta, joten kannattaa luultavasti jättää pois sijoituslauseke, ellei se ole erityisen hehkuva. Lopuksi, kirjeesi voi puhua opiskelijan potentiaalille ja puhua siitä, mitä kuvittelet hänen tekevän yliopistossa ja sen ulkopuolella.

Puhu opiskelijan tulevaisuuden menestykseen

Vastaanottovirkailijat pyrkivät rakentamaan luokan dynaamisia, monipuolisia opiskelijoita, joilla on erilaisia ​​kykyjä ja kiinnostuksen kohteita. He haluavat opiskelijoita, joiden menneet saavutukset viittaavat heidän tulevaan menestykseen. Neuvonantajana, joka on todennäköisesti nähnyt opiskelijan kasvavan ja kehittyvän muuttuvan neljän vuoden aikana, voit puhua hänen jatkuvalle kasvulle yliopistossa.

Varmista, että opiskelijat osallistuvat akateemisesti ja sosiaalisesti yliopistossa. Puhu mitä näet heidän tekevän ja kuinka heistä tulee merkittävä etu yhteisölle. Jos opiskelija on kamppaillut koulussa, voit puhua hänen kasvupotentiaalistaan. Tällaiset lausunnot voivat yleensä tulla kirjeen lopuksi.

Perustuen uskomattomaan joustavuuteen, jonka Ashley on osoittanut läpi elämänsä haasteiden, en epäile, että hän tulee jatkossakin käsittelemään kaikkea, mikä tulee tielle voimalla, armolla ja positiivisilla näkymillä.

Ottaen huomioon kaiken, mitä hän on saavuttanut luokanjohtajana, olen varma, että Saralla on vahva ääni ja johtajarooli yliopistokampuksellaan.

merkitse kaksi lainausta matkasta

Jopa salaperäisten poissaolojensa myötä Edward on noussut luokkansa kärkeen. Olen varma, että hän jatkaa akateemista menestystään tämän ikuisen elämän seuraavan luvun aikana (Twilight: College Years).

Vaikka kaikki nämä elementit ovat avain suosituskirjeeseesi, onko olemassa minkäänlaista sisältöä, jota sinun ei pitäisi sisällyttää kirjeeseesi? Kosketin muutamia niistä yllä, mutta katsotaanpa, mikä voisi tehdä kirjeestä tehottoman.

body_stop

Mitä ei pitäisi mennä suosituskirjeeseen?

Toista asia yksinkertaisesti luetellaan opiskelijan toimet ja saavutukset tekisi heikon kirjeen. Se ei ole henkilökohtaista tai oivaltavaa, ja se on sovelluksen muissa osissa olevien tietojen toistaminen. Vaikka sinun pitäisi puhua merkittävistä osallistumisista, sinun tulee tehdä se henkilökohtaisella tavalla - mikä ohjaa opiskelijaa ja miten hän on osoittanut taitonsa, kiinnostuksen kohteet tai persoonallisuutensa.

Samankaltaisella muistiinpanolla kirjoitetaan kvantitatiivinen tieto , kuten GPA tai jokaisessa klubissa käytetty vuosien määrä, ei lisää paljon opiskelijan mahdollisuuksiin. Se on kuin vahvistaa, että opiskelija kävi koulussasi antamatta tosiasiallisesti arviointia tai suositusta.

Kun käydään läpi kirjeesi, etsi yleistä kieltä, jota voidaan soveltaa useisiin opiskelijoihin. Samoin tarkistakaa kaikki, mikä on epäselvä tai hyperbolinen . Liiallinen innostus voi kuulostaa vilpittömältä, kun taas haalea ylistys saattaa kuulostaa pakotetulta. Varmista, että et listaa adjektiiveja ilman esimerkkejä. Kun luet kirjeesi uudelleen, sen pitäisi tuoda lisäarvoa hakemukseen tarjoamalla tietoa ja erottamalla opiskelija muista hakijoista, joilla on samanlaiset arvosanat ja aktiviteetit.

Lopuksi, et halua käyttää mallia, joka on hyvin samanlainen monille opiskelijoille, varsinkin jos he hakevat samoja korkeakouluja. Lähes samanlaisia ​​kirjaimia menettäisi uskottavuutesi vastaanottovirkailijoiden silmissä, ja sitten kirjeesi ei auttaisi paljoakaan opiskelijan hyväksymistä.

Kun olet ajatellut korostettavia ominaisuuksia ja tarinoita, jotka haluat kertoa, on hyödyllistä laatia kirjeesi a-kirjaimella selkeä rakenne mielessä.

body_legot

Kuinka rakentaa suosituskirjeesi

Suosituskirjeesi pitäisi olla yksi sivu . Poikkeuksellisissa olosuhteissa voit jatkaa kahdelle sivulle, mutta yleensä sen pitäisi olla yksi koko sivu. Pienempi kuin se voi näyttää siltä, ​​että sinulla ei ole paljon sanottavaa opiskelijasta. Näin voi olla, mutta valintaviranomaiset huomaavat sen ja tulkitsevat sen niin kuin haluavat.

Johdannossa sinun tulee ilmoittaa suosituksesi opiskelijalle. Sano kuka olet ja kuinka kauan ja missä tilanteissa olet tuntenut opiskelijan. Tämä osoittaa, että olet pätevä tekemään arvioinnin.

Sofian neuvonantajana viimeisten neljän vuoden ajan Degrassi Highissa, minulla on ollut ilo seurata hänen kasvavan yhdeksi luokan menestyneimmistä opiskelijoista.

kuinka laskea sat -pisteet

James: keksijä, scifi-fani, kooderin erikoisosa. Kahdentoista vuoden aikana lukijana lukiossa High School High, en ole koskaan nähnyt opiskelijaa, joka olisi intohimoisempi teknologisesta innovaatiosta kuin James, jolla on tietotekniikan taito kaukana vuosistaan.

Keskellä kaksi tai kolme kappaletta voit sukeltaa arviointiin oppilaan, käyttäen yllä mainittua sisältöä ja tekniikoita. Korosta hänen vaikuttavia henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiaan ja puhu hänen kasvustaan. Jos opiskelijalla on ollut joitain tärkeitä haasteita, sinun on myös jaettava se. Jos haaste on erityisen henkilökohtainen, haluaisin tarkistaa opiskelijalta, että hän tuntee olonsa mukavaksi jakaa näitä tietoja.

Jos voit räätälöidä arviointisi erityinen korkeakoulu , sitä parempi. Erittäin valikoivien korkeakoulujen kohdalla voit todistaa opiskelijan kyvyn menestyä akateemisesti tiukassa ympäristössä. Voisit puhua hänen yhteistyö-, viestintä- tai johtamistaidoistaan, hänen joustavuudestaan ​​tai kunnianhimoistaan ​​tai hänen kekseliäisyydestään ja joustavuudestaan.

Laura on yksi eettisesti ohjattavimmista ja maailmanlaajuisesti ajattelevista opiskelijoista, jonka olen tuntenut neuvonantajana kuluneen 12 vuoden aikana. ja kansainvälinen oikeus. Tuftsin yliopisto, jolla on tunnettu kansainvälisten suhteiden ohjelma, sopisi ihanteellisesti hänen etuihinsa ja tulevaisuuden tavoitteisiinsa.

Luovana, kypsänä ja itseohjautuvana oppijana Ana menestyisi Brownin ympäristössä, jossa hän voisi tutkia intohimoansa tieteeseen ja rakentaa tiukan opetussuunnitelman, joka sopisi hänen tavoitteisiinsa.

Lopuksi, lopuksi sinun tulee toistaa tukesi ehdokkaalle. Anna visio siitä, mitä näet hänen tekevän yliopistossa. Lopuksi kutsulla vastaanottovirkailijoille ottaa yhteyttä sinuun kysyttävää tai lisätietoja. Ole tarkoituksellinen kirjeen päättämisen suhteen. Jätetäänkö lukijoille vahva vaikutelma opiskelijasta? Välittikö kirjeesi tarkalleen mitä halusit sanoa?

Tarkastelemme sitä käskyt ja kiellot kirjallinen suosituskirje.

body_writing

Avainkohdat

Parhaat kirjeet vievät aikaa ja miettiä mukauttaa , joka voi olla vaikeaa löytää, kun sinulla on satoja kirjeitä kirjoittaa. Hiomalla hyvien kirjeiden keskeinen sisältö ja rakenne, voit virtaviivaistaa prosessia itsellesi ja leikata lähestymistapoja, jotka tuhlaavat aikaa tai tuottavat keskinkertaisia ​​kirjaimia. Alla ovat avainkohdat, jotka auttoivat minua eniten kirjoittaessani suosituskirjeitä opiskelijoille, joilla on kaikki kiinnostuksen kohteet, suunnitelmat ja persoonallisuudet.

Tehdä

 • Ole niin erityinen korostaen opiskelijan tärkeimmät vahvuudet ja vaikuttavat henkilökohtaiset ominaisuudet.
 • Näytä, älä kerro. Ole mielenkiintoinen tarinoiden ja esimerkkien sijasta vain kuvausten kanssa.
 • Käytä voimakasta, innostunutta kieltä ja lausuntoja korkea sijoitus.
 • Varo, ettet käytä lauseita, jotka voidaan tulkita negatiivisesti.
 • Puhua henkilökohtaiset haasteet opiskelija on voittanut.
 • Kerro visiosi siitä, miten näet opiskelijan osallistuminen hänen korkeakouluyhteisöönsä.

Älä

 • Toista kaikki oppilaan jatkaa .
 • Luettelo määrälliseksi tiedot .
 • Kuvaile oppilasta ilman esimerkkejä havainnollistamiseksi.
 • Käytä yleistä, epäselvää tai hyperbolista kieltä.
 • Jätä pois tärkeät oivallukset opiskelijan luonteeseen tai motiiveihin.
 • Kuulostaa haalealta tai suorastaan ​​kriittiseltä.
 • Mene liian pitkäksi tai liian lyhyeksi.
 • Kopioi ja liitä muista kirjeistä.

Neuvonantajana olet välttämätön osa opiskelijan itsensä löytämistä ja lukion jälkeistä suunnittelua. Vaikka kaikki nuo kirjeet voivat tuntua ylivoimaisilta, olet myös yksi parhaista ihmisistä, jotka puolustavat oppilaitasi ja kirjoittavat asiantuntijakirjeitä, jotka auttavat heitä saamaan hyväksynnän unelmakouluihinsa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.