Ristiriitaiset näkökulmat ACT Science: Strategies and Tips

body_actsciencedebatefinal.jpeg

Ajattele ristiriitaisia ​​näkökulmakäytäntöjä keskusteluna: kaksi tai useampi osapuoli ilmoittaa ristiriitaiset uskomuksensa. Joskus he ovat samaa mieltä yhdestä asiasta, mutta eri mieltä toisista. Ristiriitaiset näkökulmat Esittävät tämän väitteen ja odottavat sinun tunnistavan tutkijoiden/opiskelijoiden uskomukset ja uskomusten yhtäläisyydet ja/tai erot.

ACT Science -osiossa on vain yksi ristiriitaisten näkökulmien kulku (yhteensä 7 kohdasta). Se voi näkyä missä tahansa ACT Sciencen kohdassa. Jos haluat lukea muunlaisista kohdista, tutustu artikkelimme 3 ACT Science Passages -tyyppiä.

Tässä artikkelissa aion: • Jaa ristiriitaisten näkökulmakäytäntöjen muoto
 • Käsittele kahdenlaisia ​​kysymyksiä, joita sinulta kysytään ristiriitaisissa näkökulmissa, ja anna ACT Science -harjoituskysymyksiä kullekin tyypille:
  • Näkökulmakysymysten ymmärtäminen
  • Näkökulmakysymysten vertailu
 • Keskustelkaa ACT Science -strategioista näiden kohtien hyökkäämiseksi

Ristiriitaisten näkökulmien kulkujen muoto

Yleiskatsaus ristiriitaisten näkökulmien kulkujen muodosta

 • Johdanto
 • Visuaalinen (jos sellainen on)
 • Tutkija 1 / opiskelija 1
 • Tutkija 2 / opiskelija 2
  • Jos tiedemiehiä / opiskelijoita on enemmän kuin kaksi, niiden kappaleet seuraavat peräkkäisessä järjestyksessä.
 • 7 Kysymyksiä

Tarkastelen lisätietoja jokaisesta osasta alla:

Johdanto

Johdanto vaihtelee lyhyestä kappaleesta pitkään luetteloon. Tältä voisi näyttää lyhyt johdanto:

body_actscienceintroshort.jpg

otettu ACT Science -harjoitustestistä

Pitkä johdanto voisi näyttää tältä:

neljännes 1 2 3 ja 4

body_actscienceintrolong.jpg

otettu ACT Science -harjoitustestistä

Riippumatta pituudesta, johdanto ristiriitaisiin näkökulmiin on aina tärkeä. Älä ohita johdantoa tai unohda sitä nimellä yleensä on yksi kysymys, johon et voi vastata lukematta sitä.

Visuaalinen

Ristiriitaisten näkökulmien osassa ei ehkä ole visualisointia; vain noin puolet ristiriitaisista näkökulmakäytävistä on visuaalisia. Visuaalisuus ei ole kaavio tai taulukko, vaan vain kuva/kaavio siitä, mistä keskustellaan, kuten tämä:

body_actsciencevisual.jpg

otettu ACT Science -harjoitustestistä

Visuaalia ei yleensä tarvita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mutta pikemminkin se on vain auttaakseen sinua kuvittelemaan, mistä keskustellaan. Esimerkiksi yllä oleva visualisointi ei tarjoa tietoja; se osoittaa vain ytimen, kromosomien ja sytoplasman sijainnin solussa. Suurin osa kysymyksistä koskee sen sijaan:

Tutkija 1/2 tai 3 tai Opiskelija 1/2

Tämä on väylän liha. Tässä täsmennetään jokaisen tiedemiehen/opiskelijan näkemykset. Kiinnitä huomiota lukiessasi. Suurin osa kysymyksistä koskee tätä osaa. Älä myöskään heittäydy pois, jos ne naamioivat näkökulmat eri teorioiksi, kuten tässä ristiriitaisissa näkökulmissa:

body_actsciencetheories.jpg

Varmista, että tunnistat kunkin henkilön tai teorian yhtäläisyydet ja erot. Jos sinulla on vaikeuksia tunnistaa näkökulma, suosittelen katsomaan jokaisen henkilön mini-kohdan ensimmäisen ja viimeisen virkkeen. Yleensä pääidea esitetään siellä. Yllä olevassa esimerkissä proteiinihypoteesin ja DNA -hypoteesin ensimmäiset lauseet ilmaisevat näkökulman. Näkökulmien täydellinen ymmärtäminen palvelee sinua parhaiten, kun alat yrittää kysymyksiä :

Ristiriitaisilla näkökulmilla on 7 kysymystä

Aina on 7 kysymystä , ei enempää ei vähempää. Ristiriitaisten näkökulmakäytäntöjen yhteydessä käytetään kahdenlaisia ​​ACT Science -kysymyksiä, joihin aion syventyä seuraavaksi:

 • Näkökulmakysymysten ymmärtäminen
 • Näkökulmakysymysten vertailu

Nyt kun meillä on yleiskatsaus siitä, mitä tämäntyyppinen kohta sisältää, syvennymme kahdenlaisiin kysymyksiin, jotka tulevat tämän kohdan mukana:

Näkökulmakysymysten ymmärtäminen: Mitä ne ovat ja miten niihin vastataan

Kuten edellä sanoin, Scientist 1/2 -osa esittää kunkin tutkijan näkökulman tukipisteiden kanssa. Nämä kysymykset tarkistavat, että ymmärrät todella jokaisen kirjoittajan/teorian näkökulman. Tässä on esimerkkejä näkökulmien ymmärtämistä koskevista kysymyksistä:

 • Mitä opiskelija 2 ennustaa tapahtuvan?
 • Tutkija 1 olisi todennäköisesti samaa mieltä:
 • Mikä väite vastaa eniten DNA -hypoteesia?
  • TO.Geenit ovat enimmäkseen proteiineja
  • B. DNA: ta löytyy koko ytimestä ja sytoplasmasta
  • C. Proteiinia löytyy vain solun ytimestä
  • D.DNA löytyy vain solun ytimestä

Kokeillaan joitain ACT Science -harjoituskysymyksiä käyttämällä yllä olevaa ristiriitaisten näkökulmien käytäntöä pitäen mielessä:

Näihin kysymyksiin vastaamisen säännöt:

ACT Science Vihje #1 - Varmista, että harkitset oikeaa näkökulmaa. Jos se kysyy tiedemies 1: stä, varmista, että katsot tutkijan 1 kappaletta. ACT: llä on aina vastausvaihtoehto Scientist 2: n näkökulmasta, toivoen, että joku lankeaa siihen väärään vastaukseen.

Edellisessä viimeisessä kysymyksessä kysytään DNA -hypoteesista, joten varmista, että tarkastelet DNA -hypoteesia, ei proteiinihypoteesia. Jos katsoisit vahingossa proteiinihypoteesia, olisit valinnut vastauksen A väärin .

ACT Science Vihje #2 - Jotkut kysymykset vaativat logiikkaa ja näkökulman ymmärtämistä kuten viimeinen kysymys edellä:

Mikä seuraavista tukisi DNA -hypoteesia?

A. Geenit ovat enimmäkseen proteiineja
B. DNA: ta löytyy koko ytimestä ja sytoplasmasta
C. Proteiinia löytyy vain solun ytimestä
D. DNA löytyy vain solun ytimestä

Sinun on ymmärrettävä DNA -hypoteesi, jotta voit selvittää, mikä vastausvaihtoehdoista tukee sitä. Näissä 'mitä seuraavista ...' -kysymyksissä poistamisprosessi on paras aseesi. Poista vastausvaihtoehdot, jotka tukevat vain proteiinihypoteesia ja jotka eivät tue DNA -hypoteesia. Ihannetapauksessa, kun olet poistanut kaiken, sinulla on yksi vastausvaihtoehto. Tarkista vielä kerran, että vastausvalinta todella tukee DNA -hypoteesia.

Yllä olevan kysymyksen osalta voimme poistaa vastausvaihtoehdon A, koska se tukee proteiinien hypoteesia. Voimme poistaa vastausvaihtoehdot B ja C, koska se on suoraan ristiriidassa DNA -hypoteesin kanssa. DNA -hypoteesissa sanotaan, että DNA löytyy yksinomaan solun ytimestä, joten D on oikea vastaus.

ACT Science Vihje #3 - Jotkut kysymykset ovat yhtä helppoja kuin tosiasioiden toistaminen . Jotkut kysymykset pyytävät sinua vain välittämään tosiasiat, jotka olet lukenut kohdasta, kuten:

Proteiinihypoteesin mukaan geenit koostuvat vain:

Tämä kysymys edellyttää vain, että palaat taaksepäin ja tarkastelet proteiinihypoteesin kohtaa. Proteiinihypoteesin kappaleessa sanotaan, että geenit koostuvat vain proteiineista, joten se on vastaus. Varmista jälleen, että katsot oikeaa osaa. Nämä kysymykset ovat helppoja, mutta näihin kysymyksiin on myös helppo tehdä huolimaton virhe.

ACT Tiedevinkki #4 - Ohita näkökulman pätevyys. Joskus yksi näkökulma on tosiasiallisesti väärä, ja tiedät sen aiemmista tiedeopinnoistasi. Jätä se huomiotta! Sinun on vielä ymmärrettävä näkökulma ja voitava vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Jos näkökulma sanoi, että maapallo on aurinkokunnan keskus ja sinulta kysytään, mikä tukee tätä näkemystä parhaiten, sinun on valittava sellainen vastausvaihtoehto, joka tukee sitä, kuten arvostettu filosofi Aristoteles opetti tätä mallia.

Vaikka tiedät, että näkökulma on väärä, sinun on kyettävä ilmaisemaan näkökulma ja sen perustelut.

ACT Science Vihje #5 - Sinun ymmärryksesi on ulotuttava pidemmälle kuin puhutaan jokaisesta eri näkökulmasta, joka johtaa meidät toisenlaiseen kysymykseen:

Näkökulmakysymysten vertailu: Mitä ne ovat ja miten niihin vastataan

Nämä kysymykset pyytävät sinua huomauttamaan kirjoittajien välisistä yhtäläisyyksistä ja eroista. Tässä on esimerkkejä näkökulmien vertailukysymyksistä:

 • Oppilaat 1 ja 2 ovat molemmat samaa mieltä siitä, että:
 • Mikä seuraavista tukisi oppilasta 1, mutta ei oppilasta 2?
 • DNA -hypoteesi ja proteiinihypoteesi ovat molemmat yhtä mieltä siitä, että:
  • A. DNA: ta on vähemmän kuin proteiineja
  • B. DNA: ta löytyy koko ytimestä ja sytoplasmasta
  • C. Proteiinia löytyy vain solun ytimestä
  • D. Geenit koostuvat vain DNA: sta

Kokeillaanpa joitain ACT Science -harjoituksen vertailukysymyksiä samasta kohdasta pitäen mielessä samat säännöt kuin ennen:

ACT Science Vihje 1: Varmista, että harkitset oikeaa näkökulmaa ja vastaat oikeaan kysymykseen. Tämä on erityisen tärkeää ristiriitaisten näkökulmien kysymyksissä, joissa kysytään: 'Mikä seuraavista tukisi opiskelijaa 1, mutta ei opiskelija 2?' Sinun tulee ympyröidä ja/tai alleviivata opiskelija, jota haluat tukea, tässä tapauksessa opiskelija 1. Laita X sen opiskelijan läpi, jota et halua tukea. Kuten olen tehnyt alla:

body_actsciencequestionmarkup.jpg

Tämä vaihe auttaa sinua keskittymään oikeaan näkökulmaan. Näihin tosiseikkoja koskeviin kysymyksiin, varmista, että luet oikean osan molemmista näkökulmista. ACT Science Vihje #3: Jotkut kysymykset yksinkertaisesti pyytävät sinua toistamaan molempien näkökulmien tiedot. Hyökkäämme tämän tosiseikkojen ristiriitaisten näkökulmien kysymykseen yllä olevasta kohdasta:

 • DNA -hypoteesi ja proteiinihypoteesi ovat molemmat yhtä mieltä siitä, että:
  • A. DNA: ta on vähemmän kuin proteiineja
  • B. DNA: ta löytyy koko ytimestä ja sytoplasmasta
  • C. Proteiinia löytyy vain solun ytimestä
  • D. Geenit koostuvat vain DNA: sta

Harkitse ensin, mikä kysymys meiltä kysytään? Kysymys pyytää meitä löytämään väitteen, jonka sekä DNA että proteiinihypoteesi ovat samaa mieltä. Tätä varten sinun on käytettävä poistoprosessia. Aloita katsomalla A ja perehdy vastausvaihtoehtoihin. Vastausvaihtoehto A esitetään suoraan DNA -hypoteesissa, ja proteiinihypoteesissa mainitaan, että proteiini muodostaa yli 50% solusta, joten A vaikuttaa hyvältä valinnalta.

Tarkistan kuitenkin muut mahdollisen varalta. Vastausvaihtoehto B on suoraan ristiriidassa DNA -hypoteesin kanssa, jonka mukaan DNA löytyy vain ytimestä. Vastausvaihtoehto C on ristiriidassa DNA -hypoteesin kanssa, jonka mukaan proteiineja löytyy kaikkialta ytimestä ja sytoplasmasta. Vastausvaihtoehto D on ristiriidassa proteiinihypoteesin kanssa, koska proteiinihypoteesi väitti, että geenit koostuvat vain proteiineista. Vastaus A on siis oikea vastaus.

ACT Science Vihje #2: Kuten näkökulmakysymysten ymmärtämisessä, Jotkut ristiriitaiset näkökulmakysymykset vaativat syvempää logiikkaa . Näihin kysymyksiin ymmärrä näkökulmat ja etsi sitten vastaus järkeilyllä. Jos sinulta kysytään esim.

Mikä seuraavista tukisi proteiinihypoteesia, DNA -hypoteesia?

A. Geenit ovat enimmäkseen proteiineja
B.DNA: ta on vähemmän kuin proteiineja
C. Proteiinia löytyy vain solun ytimestä
D. DNA löytyy vain solun ytimestä

Aloita ympyröimällä ja/tai alleviivaamalla ja/tai ylittämällä kuten edellä:

body_actsciencequestionmarkup2.jpg

Käytä jälleen poistamisprosessia. Jos se tukee sekä proteiinihypoteesia että DNA -hypoteesia, se on väärin. Jos se tukee DNA -hypoteesia eikä proteiinihypoteesia, se on väärin. Varmista, että katsot oikeaa osaa. Aloita vastausvaihtoehdolla A ja perehdy kysymyksiin tarkistaen, vastaako jokainen näkemyksiä.

Vastausvaihtoehto A esitetään suoraan proteiinihüpoteesissa ja on suoraan ristiriidassa DNA -hypoteesin kanssa, joten sen pitäisi olla oikea vastaus. Tarkistan kuitenkin muut. Vastausvaihtoehto B on sekä proteiinihypoteesissa että DNA -hypoteesissa, jossa todetaan: 'DNA on vähemmän runsas kuin proteiinit', joten B on väärä. Vastausvalintaa C ei ole mainittu proteiinihypoteesissa, joten C ei tue sitä. Vastausvaihtoehto D esitetään suoraan DNA -hypoteesissa, joten se on väärä. A on siis oikea vastaus.

Strategia ristiriitaisille näkökulmille

Nyt kun meillä on täydellinen käsitys siitä, millaisia ​​nämä kohdat ovat, mitkä kysymykset luonnehtivat tätä kohtaa ja kuinka ratkaista nämä kysymykset, keskustelemme kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta tämän yhdistämiseksi. Jos huomaat ajan loppuvan, tämä lähestymistapa voi olla erityisen hyödyllinen.

Ensinnäkin ristiriitaiset näkökulmat vievät sinut pisimpään, koska kuten edellä keskustelin, sinun on ymmärrettävä kohta kokonaan, jotta voit vastata näkökulmien ymmärtämistä ja näkökulmien vertailua koskeviin kysymyksiin. Joten tallenna se loppuun asti - lopeta muut 6 kohtaa ennen kuin yrität tätä, tai se hidastaa sinua.

Kun yrität ristiriitaisia ​​näkökulmakäytäntöjä, lue ensin koko kohta ennen kuin katsot kysymyksiä. Keskustelen tästä syvällisemmin ajanhallintaa koskevassa artikkelissani. Siitä asti kun sinun täytyy lukea johdanto ja kaikki näkökulmat vastataksesi kysymyksiin, on järkevintä lukea koko kohta alussa.

Jos huomaat, että sinulla on vaikeuksia muistaa, kuka uskoi mitä, kirjoita itsellesi mini-yhteenvedot reunuksille jokaisen näkökulman lukemisen jälkeen kuten pro-komeetan teoria. Katso tämä esimerkki:

body_actsciencenotesexample.jpg

istui harjoitustesti khan -akatemiassa

Se säästää aikaa , joten sinun ei tarvitse lukea uudelleen, kun vastaat kysymyksiin. Näin varmistat myös, että ymmärrät näkökulman, joka on ratkaiseva kysymyksiin vastaamisessa. Kun alat vastata kysymyksiin, mieti, mistä näkökulmasta sinua kysytään, kuten tässä ACT Science -harjoituskysymyksessä yllä olevasta kohdasta:

Mikä seuraavista lauseista kuvaa parhaiten kahden tutkijan hypoteesien välistä eroa?

A. Tapahtuman sijainti
B. Nopeus, jolla kohde kulki
C. Maan ilmakehän tiheys
D. Maan ilmakehään saapuneen kohteen tyyppi

Tässä näkökulmien vertailu -ongelmassa sinua pyydetään määrittelemään suurin ero tutkijan 1 ja 2 välillä. No, mahtavien muistiinpanojemme mukaan tiedemies 1 ajatteli, että kohde oli komeetta, ja tiedemies 2 ajatteli objektin olevan asteroidi. Vaikka muitakin pieniä eroja voi olla, tämä on suurin ero näkökulmasta, joten vastaus on D. Voit käyttää poistamisprosessia tässä kysymyksessä, mutta se olisi kestänyt kauemmin kuin vain yhteenvedon sovittaminen parhaaseen vastaukseen .

Nyt kun olemme oppineet ristiriitaisten näkökulmien kulun muodon, kysymykset ja strategiat, teen yhteenvedon vaiheista, jotka otimme hyökkääessämme ristiriitaisten näkökulmien kulkua vastaan, ja yleisistä ongelmista, joita vältetään:

Vaiheet ristiriitaisten näkökulmakäytäntöjen yrittämiseksi:

 1. Lue ensin koko kohta, mukaan lukien johdanto.
 2. Kirjoita marginaaleihin lyhyitä muistiinpanoja muistamaan jokaisen näkökulman pääargumentti.
 3. Kun vastaat kysymyksiin, aloita kysymällä itseltäsi, mitä näkökulmaa tämä kysymys koskee?
 4. Käytä muistiinpanojasi vastaamaan kysymyksiin.
 5. Käytä poistamisprosessia vastataksesi kysymyksiin poistamalla vastausvaihtoehdot, jotka käsittelevät väärää näkökulmaa.

Yleisiä ongelmia, joita sinun tulee välttää, kun vastaat kysymyksiin:

 • Väärän näkökulman lukeminen.
 • Näkökulman pätevyyteen sotkeutuminen.

Kertaus

Ristiriitaiset näkökulmat Käytävillä on aina sama muoto:

 • Johdanto
 • Visuaalinen (jos sellainen on)
 • Tutkija 1 / opiskelija 1
 • Tutkija 2 / opiskelija 2
 • Jos tiedemiehiä / opiskelijoita on enemmän kuin kaksi, niiden kappaleet seuraavat aikajärjestyksessä.
 • 7 Kysymyksiä

Kysymyksiä on 2 tyyppiä:

 • Näkökulmakysymysten ymmärtäminen
 • Näkökulmakysymysten vertailu

Molemmille tyypeille

 • Varmista, että harkitset oikeaa näkökulmaa ja vastaat oikeaan kysymykseen.
 • Jos haluat löytää tosiseikkoja, varmista, että luet oikean osan molemmista näkökulmista.
 • Jos haluat syvempiä loogisia kysymyksiä, ymmärrä näkökulmat ja etsi sitten vastaus järkeilyllä.
 • Ohita hullujen näkökulmien pätevyys.

Strategia

 • Tallenna tämä kohta viimeiseksi.
 • Lue ensin koko kohta.
 • Kirjoita itsellesi lyhyitä marginaalimuistioita jokaisen näkökulman muistamiseksi.
 • Vastaa kysymyksiin käyttämällä näitä muistiinpanoja ja poistoprosessia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset