Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

feature_ushistorypainting

Alexander Hamilton, Lucretia Mott, Frederick Douglass ja Rosa Parks - nämä ovat muutamia tärkeistä historiallisista hahmoista, joita saatat kohdata Yhdysvaltain SAT -historian aihekokeessa.

Tämä täydellinen opas kertoo sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää SAT USA: n historiasta , miten voit valmistautua ja mistä löydät parhaat käytännön kysymykset valmistelun aloittamiseksi.Tässä on sisällysluettelo, jonka avulla voit helposti siirtyä haluamaasi osioon auttaaksesi sinua löytämään etsimäsi tarkat tiedot Yhdysvaltain historian aihekoe -testistä.

Yhdysvaltain historian aihekokeen muoto

Kysymystyypit Yhdysvaltain historian aihekokeesta

Käsitteet testattu Yhdysvaltain historian aihekoe

Mistä löytää käytännön kysymyksiä ja testejä

Kuinka opiskella Yhdysvaltain historian aihekokeeseen

Testivinkkejä

Milloin ottaa Yhdysvaltain historian aihekoe?

Mikä on Yhdysvaltain historian aihekokeen muoto?

Kuten kaikki aihekokeet, SAT US History on 60 minuuttia. Siinä tunnissa se kysyy sinulta 90 monivalintakysymystä.

On selvää, että sinun on kehitettävä taitojasi vastata kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti! On viisi vastausvaihtoehtoa per kysymys , ja kysymykset jaetaan yleensä kolmeen päätyyppiin.

Millaisia ​​kysymyksiä testissä on?

SAT US -historian kolme päätyyppiä ovat Muista kysymyksiä, analyysikysymyksiä ja tietojen käyttöä koskevia kysymyksiä.

Muista kysymyksiä

Palautuskysymykset ovat suhteellisen yksinkertaisia. He testaavat tietosi tietyistä tosiasioista, termeistä ja käsitteistä. Seuraava on tyypillinen esimerkki 'palautuskysymyksestä':

Vuoden 1948 Marshall -suunnitelman yksi tarkoitus oli

A) Euroopan talouksien rakentaminen uudelleen, jotta kommunismi olisi vähemmän houkuttelevaa.

B) auttaa Latinalaisen Amerikan maiden masentunutta maataloutta.

C) auttaa kommunistisia valtioita, jotka suostuisivat omaksumaan demokratian.

D) antaa sotilaallista apua niille kansakunnille, jotka vastustavat kommunistista valloitusta.

E) auttaa Aasian kansoja rakentamaan raskasta teollisuutta.

Tämä kysymys ei vaadi sinua analysoimaan tai käyttämään tietoja - joko sinulla on tietoa vuoden 1948 Marshall -suunnitelmasta tai sinulla on huono tuuri (vaikka saatat pystyä käyttämään vuotta 1948 perustellun arvauksen tekemiseen). Oikea vastaus on A) Euroopan talouksien rakentaminen uudelleen.

Analyysikysymykset

Analyysikysymykset edellyttävät myös tiettyä ajanjaksoa, tärkeitä lukuja tai merkittäviä tapahtumia, mutta ne menevät askeleen pidemmälle pyytämällä sinua soveltaa tätä tietoa analysoimaan tai tulkitsemaan esitettyjä tietoja, kuten lainaus, kartta, kaavio tai sarjakuva. Esimerkiksi seuraava kysymys antaa lainauksen 1840 -luvulta ja kysyy sinulta, mitä ajatusta se ilmaisee, eikä pelkästään pyytää kuvausta itse ideasta.

'Jos Luoja olisi erottanut Teksasin unionista vuoristoesteillä, Alpeilla tai Andeilla, saattaisi olla uskottavia vastaväitteitä; mutta Hän on suunnitellut koko [Mississippin] laakson, Texas mukaan lukien, ja yhdistänyt maaperän kaikki atomit ja kaikki pisarat mahtavaa kokonaisuutta. Hän on yhdistänyt niiden joet suureen Mississippiin ja merkinnyt ja yhdistänyt kokonaisuuden yhden hallituksen valtaan, yhden kansan asumiseen. '' Tätä 1840 -luvun lainausta voidaan pitää ilmaisuna

A) Uusi nationalismi

B) kansan suvereniteetti

C) Ilmeinen kohtalo

D) hyvän naapurin politiikka

E) Rajatyö

Voit nähdä, miten tämä kysymys edellyttää lainauksen tulkintaa ja sen asettamista historiallisen suuntauksen yhteyteen. Oikea vastaus tähän (villisti vanhentuneeseen) lainaukseen on C) Ilmeinen kohtalo.

Tietokysymysten käyttäminen

Kolmas kysymystyyppi pyytää sinua liittämään annetut tiedot historiaan tai arvioimaan sitä. Tiedot voivat olla mitä tahansa kaaviosta kaavioon kuvaksi, kuten tämä kuuluisa kuva:

Screen_Shot_2015-04-11_at_7.58.10_PM

Rosie the Riveter tietysti viittaa A) naisten osuus puolustusteollisuudessa.

Vastaaminen näihin SAT: n Yhdysvaltain historiaan liittyviin palautus-, analyysi- ja datakysymyksiin edellyttää seuraavia taitoja.

Odotetut taidot SAT: n Yhdysvaltain historiassa

Nämä odotetut taidot sopivat yhteen kolmen tyyppisten kysymysten kanssa. He ovat

  • Historialliset käsitteet, syy-seuraussuhteet, maantiede ja muut tiedot, joita tarvitset tärkeiden historiallisten tapahtumien ymmärtämiseen
  • Historiallisen analyysin käsitteet
  • Kyky käyttää tietoa tulkitakseen tietoja kartoissa, kaavioissa, kaavioissa ja sarjakuvissa

Näet todennäköisesti, miten näitä taitoja käytetään muistaa, analysoida ja käyttää datakysymyksiä . Nyt kun olet tutustunut näkemiesi kysymysten tyyppeihin ja niihin vastaamiseen tarvittaviin taitoihin, entä testin sisältö? Kuinka paljon Yhdysvaltojen historiaa sinun on tiedettävä?

Mitä Yhdysvaltain historiatesti kattaa?

Yhdysvaltain historian aihekoe kestää useita satoja vuosia Kolumbian-aikaisesta historiasta Amerikan vallankumoukseen teollisesta vallankumouksesta nykypäivään. Suurin osa keskittyy vuoden 1790 jälkeisiin vuosiin, vaikka pieni osa liittyy aikaisempaan historiaan.

Tentti sisältää poliittinen, taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurihistoria sekä ulkopolitiikka . Poliittista ja sosiaalista historiaa korostetaan enemmän kuin muita.

Kollegion hallitus jakaa seuraavan aineiston ja ajanjaksot:

Poliittinen historia 31–35%
Taloushistoria 13–17%
Sosiaalihistoria 20–24%
Intellektuaalinen ja kulttuurihistoria 13–17%
Ulkopolitiikka 13–17%
Jaksot % testistä
Pre-Columbian historia vuoteen 1789 kaksikymmentä%
1790-1898 40%
1899 nykypäivään 40%

body_collegeboard

Yhdysvaltain historian aihekokeen valmistelumateriaalit

Nyt kun olet tutustunut testin sisältöön ja muotoon, puhutaan siitä josta löydät laadukkaita käytännön kysymyksiä. Sitten keskustelemme parhaista tavoista opiskella tehokkaasti ja strategioista testin onnistumiseksi.

Testikirjat

Viralliset harjoituskysymykset ovat aina kultainen standardi SAT -testin valmisteluun liittyvissä kirjoissa, joten voit heti katsoa kollegion hallitukselle . Heidän kirjassaan on mm kaksi aiemmin annettua täyspitkää harjoitustestiä sekä yksityiskohtaiset vastausselitykset.

Vaikka tämä kirja on hyvä arvostelu, se ei todellakaan korvaa keskittymistä Yhdysvaltojen historian luennolla. Tarvitset a vankka perusta historialliselle tietämykselle käyttääksemme tätä kirjaa tehokkaasti.

Kirjat, jotka tarjoavat tarkemman katsauksen Yhdysvaltain historiaan, ovat Barronin ja Princetonin arvostelu . Barronilla on kolme täyspitkää testiä ja diagnostinen testi alussa mitataksesi lähtöpisteesi. Sen noin 40 lukua on jaettu historiallisen aikakauden mukaan.

Kaksi haittaa Barronista: se antaa niin paljon tietoa, että saatat tutkia tarpeettomia faktoja ja lukuja, ja monet opiskelijat sanovat, että sen kysymykset ovat tarpeettoman monimutkainen . Koska sinulla ei luultavasti ole paljon aikaa aihekoe valmisteluun, haluat varmistaa, että saat parhaan tuloksen opiskeluajastasi.

Princeton Review tarjoaa myös vankan kattavan yleiskatsauksen yhdessä kirjassa kaksi täyspitkää SAT US History -harjoitustestiä ja yksi verkossa. Se on hyvä resurssi historiatunnin yhteydessä - varo vain vanhentuneita kysymyksiä. Virallisten harjoituskysymysten aloittaminen voi auttaa sinua kehittämään silmäsi tähän.

Kaplan on toinen vaihtoehto, mutta se ei ole paras resurssi. Monet kysymyksistä ovat vain liian helppo, joten saat todennäköisesti epärealistisen käsityksen tuloksestasi käyttämällä sen harjoitustestejä. Suosittelen Kaplania vähiten, jotta todella valmistaudutaan Yhdysvaltain historian aihetestiin.

Lopuksi, jos käytät AP US Historya suunnilleen samaan aikaan kuin SAT US History, kannattaa tarkistaa Ei härkäkatsausta: käytettäväksi AP: n USA: n historiatutkinnon ja SAT -aihekokeen kanssa . Muista, että tämä kirja ei koske vain SAT -aihekoetta, mutta se tarjoaa sinulle strategioita testin valmistelun yhdistämiseksi sekä historian katsaus, joka näkyy molemmissa testeissä.

Yhteenvetona, jos opiskelet kirjojen kanssa, tutustu ensin College Boardiin, sitten Barronin ja/tai Princetonin arvosteluun. Kaplan ei ole kovin hyödyllinen. Niille teistä, jotka käyttävät myös AP US Historya, No Bull Review voi olla hyvä lisäresurssi.

Entä kysymyksiä käytännön harjoituksista?

Käytännön kysymyksiä verkossa

Jälleen ensimmäinen vierailusi pitäisi olla College Board. Tässä se on 29 virallista käytännön kysymystä ja vastauksia selityksiin . Se antaa sinulle myös lisää käytännön kysymyksiä ja yleisiä neuvoja tässä PDF -tiedostossa , vaikka sinun on korjattava ja arvioitava ne itse.

Tällä sivustolla, 4tests.com, on 34 kunnollista harjoittelukysymystä . Ne ovat hyvä, nopea arvostelu, jonka voit tehdä ja nähdä pisteet automaattisesti.

Toinen sivusto, jossa on paljon online-käytännön kysymykset löytyvät täältä . Se sisältää myös joitain hyödyllisiä PDF -latauksia, joissa on avainsanojen sanastot ja yleiset tarkasteluoppaat. Lopuksi voit tarkistaa Yhdysvaltain historiakysymykset Varsity Tutors -sivustolla joka koostuu useista diagnostisista testeistä Yhdysvaltain historian aihekoetta varten.

body_robertelee

Opintovinkkejä ja tekniikoita Yhdysvaltain historian aihekoe

Käytät sitten testin valmistelukirjoja, online -harjoituskysymyksiä tai yhdistelmää, haluat varmistaa opiskelet tavalla, joka on tehokkain sinulle ja oppimistyylillesi. Seuraavassa on joitain opetustekniikoita, jotka auttavat sinua olemaan todella valmis SAT USA: n historiaan.

# 1: Pysy luokassa

SAT Yhdysvaltain historia kattaa valtavan ajanjakson. Se vaatii tietoa, joka kestää useita satoja vuosia, ja tämän tiedon oppiminen vie aikaa, koko vuoden tai enemmän Yhdysvaltojen historian opiskeluun luokassa.

Pysyminen luokassa on välttämätöntä rakentaa vahva perusta tietämykselle sekä analyysi- ja tietojen tulkintataidoille, joita aihetestissä vaaditaan.

Yksi tapa pitää itsesi vastuullisena on hankkia SAT US History -testivalmistelukirja alkuvuodesta ja käytä sitä tarkistusta varten, kun jatkat kurssia. Tällä tavalla voit vahvistaa tietoja ja varmistaa, että voit muistaa tai soveltaa niitä, kun vastaat aihekoekäytännön kysymyksiin.

Asteittainen tarkastelu vuoden aikana on erittäin hyödyllistä, ja sitten voit tehdä tarkempaa opiskelua pari kuukautta ennen testiä ja todella nopeuttaa opiskeluasi kaksi tai kolme viikkoa ennen.

#2: Ystävysty harjoittelutestin kanssa

Harjoitustestit ovat paras tapa valmistautua. Ne auttavat pitämään sinut terävänä ja kykenevänä muokkaamaan sisältöä ja soveltamaan taitojasi, mutta ne auttavat myös sinua kehittää ajanhallintaa ja tahdistusta. Muista, että testi esittää 90 kysymystä vain 60 minuutissa!

Aihekokeet eivät muuta valtavasti vuosittain, joten kaikki löytämäsi käytännön kysymykset ovat hyödyllisiä jollakin tavalla (pitäen mielessä yllä antamani suositukset).

Siellä on valtava ero passiivisen opiskelun ja aktiivisen testauksen välillä. Harjoittelutestien tekeminen vie tietosi toimintaan ja auttaa sinua arvioimaan edistymistäsi ja tunnistamaan alueet, joihin sinun on keskityttävä enemmän.

#3: Pisteytä harjoitustestit

Varmista, että teet testit ja ymmärrät vastausten selitykset. Jos teet virheen tai et tiedä kysymystä, sinun pitäisi kirjoita se muistikirjaan joten voit palata siihen ja täyttää tietosi aukot.

Kirjautumalla säännöllisesti läpi vuoden SAT US History -harjoitustestillä voit mitata edistymistäsi ja nähdä parannuksesi vuoden aikana. Sitten voit todella nostaa sen ylös viikkoa ennen testiä.

#4: Analysoi väärät vastauksesi

Jos haluat toistaa asian, et halua vain pisteet testistäsi ja jatkaa eteenpäin. Tämä pisteet on signaali sinulle ja mitä tiedät ja mitä sinun on opittava.

Sinun pitäisi ota selvää miksi jätit kysymyksen väliin. Oliko se tiedon puute, väärä arvaus tai huolimattomuus?

keskimääräinen sat pisteet nyu

Jos ensimmäinen, sinun on parannettava ymmärrystäsi. Lue tämä osa historiasta uudelleen ja tee siitä muistiinpanoja. Jos jälkimmäinen, tarkista eliminointitaitosi. Jos huomaat liiallisen järkeistävän tai perustelevan vastauksen, se on luultavasti 'häiritsevä' - on vain yksi 100% oikea vastausvaihtoehto. Selvitä, mikä häiritsi sinua ja selvittää, mitä vastausvaihtoehdot viestivät.

Lopuksi, jos virhe johtui huolimattomuudesta, harjoittelun jatkaminen auttaa sinua parantamaan kykyäsi lukea ja ymmärtää kysymystä ja vastata siihen nopeasti ja tehokkaasti. Siksi itsesi ajoitus on niin hyvä idea harjoitustesteissä. Tästä pääsen seuraavaan ehdotukseeni ...

#5: Simuloi testausolosuhteita

Käytännön testit antavat sinulle parhaan todellisen testikokemuksen simuloi testausolosuhteita, joita kohtaat testipäivänä. Anna itsellesi täsmälleen 60 minuuttia, ei enempää, ei vähemmän, ja istu hiljaisessa paikassa, jossa on vain vähän häiriötekijöitä.

Kaikkien opintojesi jälkeen haluat varmistaa, että pystyt vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja vastaamaan niihin perusteellisesti sinulle annetun tunnin aikana.

Onko käytännön testien ja luokka -aineistojen lisäksi muita tapoja oppia materiaalia?

#6: Ole luova opiskellessasi

Historiassa on paljon lukemista ja muistiinpanoja. Jos huomaat olosi irti, voit kokeilla muita lähestymistapoja herätä historia henkiin ja osallistu sen kanssa sinua kiinnostavalla tavalla. Lue ääneen tai katso dokumentteja, kuten Amerikkalainen kokemus , voisi olla hyvä tapa täydentää ymmärrystäsi ympäri vuoden.

Näiden ei tietenkään pitäisi olla pääkohteena testiä edeltävinä viikkoina, mutta yritä löytää luovia tapoja, jotka pitävät sinut kiinnostuneina Amerikan historian ihmisistä, paikoista ja tapahtumista.

body_jackson5

Testin ottamisstrategiat Yhdysvaltain historian aihekoetta varten

Näiden opintotekniikoiden lisäksi puhutaan joistakin muita tärkeitä strategioita, jotka sinun on tiedettävä hallita Yhdysvaltain historian aihekoe.

#1: Huomaa kysymysjärjestys

Kysymyksiä Yhdysvaltain historian aihetestistä ovat ryhmitelty 8-12 kysymykseen kronologisessa järjestyksessä. Kun uusi ryhmittely alkaa, näet jyrkän muutoksen ajanjaksossa.

Aikataulun ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään kysymyksen, joten kiinnitä huomiota näihin ryhmittelyihin varmista, että pääsi on oikeassa aikakaudessa.

#2: Käytä poistamisprosessia

Yhdysvaltain historian SAT -aihekoe vähentää 1/4 pistettä jokaisesta väärästä vastauksesta, joten haluat olla strateginen kysymyksiin vastaamisessa. Jos pystyt poistamaan edes yhden vastauksen virheelliseksi, suosittelen tekemään parhaiten koulutetun arvauksesi.

Vaikka mielesi tyhjentyy kysymyksen lukemisen jälkeen, voit yleensä soveltaa tietämystäsi väärien vastausten poistamiseen. Vaikka ne on suunniteltu kuulostamaan uskottavalta, pidä terävä silmä ja etsi 'häiriötekijöitä' tai vastaa valintoihin, joilla ei ole merkitystä ajanjakson tai sisällön kannalta.

#3: Käytä aikaa kysymyksen ymmärtämiseen

Samalla tavalla haluat varmistaa, että ymmärrät todella kysymyksen. Etsi avainsanoja kuten PAITSI tai EI, sekä superlatiivit, kuten paras, pahin, kaikki, ei mitään, aina tai ei koskaan. Kun parannat ajanhallintaa, pääset nopeasti kysymyksen ytimeen ja siihen liittyviin vastausvaihtoehtoihin.

Lopuksi, nyt kun tiedät mistä löytää harjoitusmateriaalit, miten niitä käytetään ja nämä testinottostrategiat, milloin sinun pitäisi suorittaa Yhdysvaltain historian aihekoe?

Milloin ottaa Yhdysvaltain historian aihekoe?

SAT US History Subject -testiä tarjotaan elokuussa, lokakuussa, marraskuussa, joulukuussa, toukokuussa ja kesäkuussa, ja College Board suosittelee, että olet suorittanut vähintään vuoden korkeakouluvalmistelu Yhdysvaltain historian luennolla ennen tentin suorittamista. Jos käytät AP US -historiaa, sinun on oltava hyvin valmistautunut ottamaan testi vuoden lopussa ja voit yhdistää opiskelusi sekä AP -testiä että SAT -testiä varten. Voit kuitenkin varmasti pärjätä hyvin, vaikka et olisi ottanut AP: tä.

Testi on parasta suorittaa lukuvuoden lopussa. Muista, että et voi suorittaa aihekokeita samana päivänä kuin SAT, mutta Voit suorittaa enintään kolme aihekoetta samana päivänä.

Suositukseni Yhdysvaltain historialle olisi kesäkuun testipäivä. Voit lukea lisää muista näkökohdista, jotka koskevat SAT -aiheiden testien suorittamista, ja täydellisen luettelon testin päivämääristä täältä.

Pysymällä luokassa, tunnistamalla ja täyttämällä tietosi aukot ja valmistautumalla käytännön kysymyksiin, olet hyvin valmistautunut valloittamaan Yhdysvaltain historian aihekoe.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.