Täydennä SAT -ohjeet, joissa on vinkkejä ja strategioita

Mitä ohjeita saat SAT: sta? Ja ovatko ne tärkeitä? Tässä artikkelissa tarkastelen tarkemmin testiin antamiasi ohjeita ja kerron, mitkä osat niistä ovat kriittisimpiä pisteiden ansaitsemiseksi!

Ohjeet? Mitä ohjeita?

SAT -palvelussa näet jokaisen osion ohjeet kysymyksiin vastaamisesta sekä vastausarkin ohjeet vastausten valitsemisesta ja täyttämisestä. Seuraavassa on ohjeet, jotka sinun on odotettava nähtäväsi testin eri osissa osittain. Menen myös yksityiskohtaisemmin ja näytän sinulle ohjeet eri tyyppisille kysymyksille kolmen osion sisällä, joten olet valmis kaikkeen!Vastaa taulukon ohjeisiin

Saat vastauslomakkeelle monivalintaohjeita, jotka näyttävät tältä:

Screen_Shot_2016-05-11_at_9.12.35_AM.png

Tämä osoittaa, kuinka sinun pitäisi täyttää vastaukset saadaksesi vastauksestasi hyvityksen. Varmista, että sinä tuo pari #2 lyijykynää testiin, jotta sinulla on varmuuskopio, jos yksi katkeaa! Älä käytä mekaanisia kyniä. Sinun tulee myös noudattaa ohjeita ympyröiden täyttämiseen pimeässä ja kokonaan. Jos poistat vastauksia, tee se perusteellisesti ja tuo ylimääräinen pyyhekumi joka tapauksessa.

Ohjeet kaikille monivalintaosioille

Yksi suunta, jonka näet SAT: n jokaisen osan lopussa, on tämä:

SAT -palvelussa et voi palata edelliseen osioon ja vastata ohitettuihin kysymyksiin tai siirtyä seuraavaan osaan ja aloittaa kysymysten tarkastelu aikaisin. Jos teet niin, sitä pidetään pettämisenä! Kaikilla on oltava sama aika jokaiselle osiolle. Jos käännyt takaisin, annat itsellesi lisäaikaa, mikä on epäoikeudenmukaista muiden oppilaiden suhteen.SAT -lukuohjeet

Uudessa SAT Reading -osiossa kaikki kysymykset perustuvat katkelmiin (ei enää lauseen loppuun saattamisen kysymyksiä hullu sanasto!). Tässä on lukuohjeen yleiset ohjeet:

Screen_Shot_2016-05-10_at_4.38.54_PM.png

Näet molemmat yksittäisiä ja paritettuja kohtia , ja joihinkin voi liittyä asiaankuuluvaa grafiikkaa. Yhteensä on 52 kysymystä, jotka esitetään viiden eri kohdan tai jakson aikana. Nämä kysymykset perustuvat yksittäisten kohtien tietoihin, parillisten kohtien välisiin suhteisiin tai kohtien ja grafiikan välisiin suhteisiin.

Kun se sanoo valita paras vastaus jokaiseen kysymykseen sen perusteella, mitä sanotaan tai oletetaan, tämä on mahdollisuus pieneen sekaannukseen. Jotain SAT: ssa epäiltyä ei ole täsmälleen sama asia kuin mitä oletetaan todellisessa elämässä tai englannin luokan lukemisessa. Seurausten on oltava hyvin suoria, jotta voit ottaa ne todisteeksi vastauksesta SAT -kysymykseen. Koska SAT on standardoitu, vastauksissa ei voi olla tilaa subjektiivisuudelle. Jos luulet, että jotain on epäilty, varmista, että ajatuksesi perustuvat konkreettisiin todisteisiin jako, eikä puhtaita oletuksia.

SAT -kirjoitusohjeet

SAT Writing -osio on yksinkertaistettu tavallaan uudessa SAT: ssa. Kaikki kysymykset ovat nyt katkelmapohjaisia ​​(aivan kuten lukeminen). Tässä on ohjeet, jotka näet osion alussa:

Screen_Shot_2016-05-10_at_4.43.28_PM.png

Periaatteessa ohjeet selittävät sen kysymyksissä sinua pyydetään parantamaan jokaisen kohdan kirjoittamisen laatua korjaamalla kielioppivirheet, korjaamalla lause- ja kappalerakenne ja tarkistamalla sanojen käyttöä. Aivan kuten lukeminen, myös Kirjoitus -osion kappaleisiin liittyy joskus taulukoita tai kaavioita, jotka sinun on otettava huomioon, kun vastaat kysymyksiin. Useimmissa tapauksissa kysymyksiin lisätään kohdat, jotka osoittavat, mikä lause tai sana sinun on mahdollisesti tarkistettava.

SAT -matematiikan ohjeet

Uudessa SAT: ssa on kaksi matematiikkaosaa: ensimmäinen osa ei salli laskimen käyttöä, ja toinen osa sallii. Molemmat osat sisältävät monivalintakysymyksiä ja ruudukkokysymyksiä. Ensimmäisessä osassa on 20 kysymystä, joista 15 on monivalintakysymyksiä ja viisi on ruudukkoja. Osion alussa näkyvät ohjeet näyttävät tältä:

Screen_Shot_2016-05-11_at_8.37.54_AM.png

Tärkeimmät ohjeet, jotka on pidettävä mielessä ohjeiden perusteella:
  • Käytä sinulle annettua tilaa! Älä epäröi kirjoittaa asioita, jos olet epävarma niistä.
  • Kaaviot auttavat sinua. Ne on piirretty mittakaavaan, joten käytä niitä viitteenä.
  • SAT -toiminnon toimialue on aina kaikki todelliset luvut ellei toisin ilmoiteta.

Lisäsin myös kaikki kaavat, jotka on annettu tälle osiolle. Vaikka he ovat siellä testissä, saatat silti päättää muistaa nämä kaavat. Tuhlaat arvokasta aikaa, jos haluat jatkuvasti palata osion ensimmäiselle sivulle.

Tässä osiossa näkyvät viisi viimeistä ruudukon matemaattista tehtävää:

body_newsatgridin.png

Näistä ohjeista on muistettava tärkeimmät kohdat:
  • Täytä ympyrät kokonaan ja oikein. ÄLÄ kirjoita numeroita vain laatikoihin koska se ei ole se osa, jonka kone tekee.
  • On ei kielteisiä vastauksia ruudukkoon kysymyksissä.
  • Jos saat vastaukseksi sekamuotoisen murtoluvun, muuttaa sen virheelliseksi murto -osaksi tai desimaaliksi ennen kuin pistät sen sisään.
  • Jätä sarakkeet, joita et tarvitse, tyhjäksi.
  • Jos saat pitkän desimaalin vastauksen, joka ei mahdu ruudukkoon, pyöritä se, mutta varmista, että se täyttää koko ruudukon niin se on tarkin mahdollinen vastaus.

Toisessa matematiikkaosassa on 38 kysymystä että vastaat 55 minuutin aikana. Se sisältää 30 monivalintakysymystä ja kahdeksan ruudukkokysymystä. Ainoa ero toisen osan ohjeissa on se, että laskimen käyttö on sallittua. Muista, että voit käyttää laskinasi niin paljon tai vähän kuin haluat. Tässä osassa on tapauksia, joissa on todella nopeampaa EI käyttää laskinta, joten muista, mikä menetelmä on järkevin kussakin kysymyksessä.

Vau ... oi mies ... anteeksi, kun pyyhin pois ilon kyyneleet.

on 26 hyvässä kunnossa

SAT -esseen ohjeet

Nyt valinnaisen SAT -esseen ohjeet näyttävät tältä:

satessayinstructions.png

Näiden ohjeiden ymmärtämiseksi on tärkeää ymmärtää SAT -essee -kehotteiden muoto. Kehote koostuu vakuuttavasta kirjoituksesta. Sinun odotetaan analysoivan tekniikoita, joita kirjoittaja käyttää väitteensä rakentamiseen. Sinun on osoitettava, että olet lukenut kohdan huolellisesti, esitettävä selkeä ja looginen analyysi ja käytät kieltä tarkasti. '' Mitä ne todella tarkoittavat?

'Osoita, että olet lukenut kohdan huolellisesti'

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi käytä usein suoria lainauksia jaksosta varmuuskopioidaksesi vastauksesi. Varmista, että ymmärrät täysin kirjoittajan pointin ja pystyt selittämään sen selkeästi vankkojen todisteiden avulla. On parasta lukea kohta huolellisesti ennen kuin aloitat kirjoittamisen ja alleviivata tärkeimmät kohdat. Tämä auttaa sinua kirjoittamaan esseen, joka on tietoisempi kirjoittajan väitteen rakentamisen tarkista tavoista.

'Esitä selkeä ja looginen analyysi'

Kirjoita hyvä johdanto opinnäytetyöllä, jossa kerrotaan selkeästi ne tekijän argumentit, joita aiot analysoida. Käytä tekstistäsi esimerkkejä tukemaan pointtiasi loogisessa järjestyksessä. Sinun pitäisi myös kirjoita hyvin harkittu johtopäätös joka tiivistää esseesi tärkeimmät kohdat tekniikoista, joita kirjoittaja käyttää väitteen rakentamiseen.

'Käytä kieltä tarkasti'

Yrittää Käytä kehittyneitä sanastoja, mutta vain jos olet erittäin varma niiden suhteen. Sanan virheellinen käyttö voi vahingoittaa sinua. Pyri siihen vältä toistoa ja luo sujuvia siirtymiä ajatustesi välissä.

Loput ohjeet neuvovat olemaan varovaisia ​​käsialan kanssa ja kirjoittamaan vain vastausarkin riveille. Jos luulet, että sinulla on ongelmia luettavassa kirjoittamisessa, sinun kannattaa harkita majoitustestausta. Saatat pystyä kirjoittamaan esseesi ääritapauksissa.

Ohjeissa toistetaan myös, että sinun täytyy käytä #2 lyijykynää, kirjoita vastausarkille ja EI testikirjaan ja pysy aiheessa!

Johtopäätös

Säästääksesi aikaa testipäivänä sinun tulee ymmärtää kunkin osion ohjeet ennen kuin istut alas ottamaan SAT -istunnon. Uudessa SAT: ssa on neljä osaa, joista jokaisen mukana on yksi tai useampi yksilöllinen ohje. Kaikki kysymykset sekä lukemisessa että kirjoittamisessa ovat monivalinta- ja jaksokohtaisia, ja kaksi matematiikkaosaa sisältävät sekä monivalintakysymyksiä että ruudukkokysymyksiä. Essee sisältää nyt sen analysoimisen, kuinka tietyn kohdan tekijä rakentaa vakuuttavan argumentin. Nyt kun olet aseistettu näillä taustatiedoilla, voit luoda perustan todellisille harjoitustesteille!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.