Täydellinen valmisteluopas SAT-kirjoittamiseen: kielioppi, strategiat ja käytäntö

Tämä täydellinen opas sisältää kaikki mitä sinun tarvitsee tietää SAT-kirjoittamisesta. Kokeneina tutoreina olemme aivan liian tuttuja useimpien testivalmistelumateriaalien puutteisiin, joten olemme luoneet oman ilmainen opas SAT-kirjoittamiseen, jonka uskomme olevan paras käytettävissä oleva (jopa verrattuna suurten nimien yritysten kalliisiin kirjoihin!).

Tämän oppaan luomiseksi analysoimme huolellisesti todelliset SAT-tiedostot, luimme parhaat löydetyt SAT-kirjat ja ajattelimme huolellisesti, mitä sinun on todella tiedettävä menestyäksesi SAT Writing -sovelluksessa.Sen sijaan, että yritämme tiivistää kaiken keksimämme tiedot yhdelle sivulle (mikä olisi mielettömän ylivoimainen!), Olemme luoneet tämän artikkelin palvelemaan sisällysluettelon ja tutustu SAT Writing -osion eri osiin.milloin hakea yliopistoon

Oppaamme ensimmäinen osa kattaa korkean tason ideoita testistä, kuten yleinen rakenne ja tärkeät kokonaiskuvakäsitteet. Toisessa osassa hahmotellaan jokaisen kielioppitaidon, joka sinun on tiedettävä ja parhaat strategiat lähestyä SAT Writing kysymyksiä. Viimeinen osa pyörii ylöspäin kaikenlaisia ​​strategioita ja vinkkejä jota voit käyttää sekä testissä että opiskellessasi. Se sisältää myös yksityiskohtaisia ​​selvityksiä valmisteluaikasi suunnittelusta ja ehdotuksia siitä, mistä löydät lisää harjoitustestejä ja oppimateriaalia, jos tarvitset niitä.

Kuinka käytät näitä tietoja, riippuu siitä, mitä aiot saada niistä. Tämä opas on suunniteltu toimimaan täydellinen SAT Writing -osion läpikäynti, sama kuin löytäisit testivalmistelukirjasta - lue vain jokainen opas läpi ja harjoittele heidän selittämiään taitoja. Jos kuitenkin haluat vain tarkentaa tiettyjä aiheita tai löytää hyödyllisiä vinkkejä testipäivään, selaa vain tätä sivua löytääksesi tarvitsemasi!

Korkean tason opas SAT-kirjoittamiseen

Yksi tärkeimmistä ajatuksista, jotka sinun on ymmärrettävä SAT: sta, on se se on täysin erilainen kuin koulussa tekemäsi testit. SAT-kirjoittaminen saattaa testata joitain samoja kielioppisääntöjä, jotka olet oppinut aiemmin, mutta se tekee sen omalla ainutlaatuisella tavalla. Jotta SAT-kirjoittaminen onnistuu hyvin, sinun on ymmärrettävä sen rakenne. Nämä oppaat auttavat sinua tekemään niin.

Mikä on SAT-kirjoittaminen ja kieli? 5 vinkkiä Exceliin

Mitä on testattu SAT Writing -osassa? Kielioppi ja kysymykset

Ensimmäinen askel onnistumiseen SAT Writingissä on tietää, mitä siinä on. Nämä kaksi opasta esittävät kaikki perusasiat, mukaan lukien miten SAT Writing -osio muotoillaan, minkä tyyppisiä lukukappaleita sillä on ja mitä kielioppisääntöjä se testaa.

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

SAT: ssa kirjoittaminen muodostaa puolet todisteisiin perustuvasta lukemisen ja kirjoittamisen (EBRW) pisteestäsi (toinen puoli on luku-osa). Tässä oppaassa kerrotaan, miten nämä kaksi osaa pisteytetään yhdessä, ja antaa sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten voit menestyä molemmissa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

SAT: lle tehtiin suuri uudelleensuunnittelu vuonna 2016, mukaan lukien muutos SAT Writing -osioon. Jos olet utelias, kuinka nykyinen kirjoitusrakenne eroaa vanhasta, tutustu tähän oppaaseen.

Paras tapa lukea SAT-kirjoituskohtia

Koska kaikki SAT Writing -kysymykset perustuvat kohtiin, on tärkeää pystyä siihen lukea kohtia sekä nopeasti että tehokkaasti. Selitämme parhaita tapoja lähestyä SAT Writing -kohtia, jotta säästät aikaa ja antaa itsellesi paremman kuvan oikean vastauksen valitsemisesta.

12 SAT-kielioppisääntöä, jotka sinun on tiedettävä

SAT Writing -osion pääkohde on testata ymmärrystäsi englannin kieliopista. Lue tämä opas oppiaksesi 12 tärkeintä kielioppisääntöä, jotka todennäköisesti esiintyvät testipäivänä.

Sanat kontekstissa: Keskeiset SAT-luku- ja kirjoitusstrategiat

Tämä kysymystyyppi (ja alakohta) SAT Writing -ohjelmassa pyytää sinua tekemään niin parantaa sanavalintaa ja syntaksia lauseista, jotka on valittu kohdista. Tämän oppaan avulla saat tietää, kuinka usein voit odottaa näiden kysymysten näkymistä testissä ja kuinka paras tapa lähestyä niitä.

Näytönkomento: 3 keskeistä SAT-kirjoitusstrategiaa

Toinen SAT-kirjoittamisen aliarvio on todisteiden komento. Nämä kysymykset käsittelevät todisteiden valitseminen vastausten tueksi ja varmistamalla, että valitsemasi vastaukset vastaavat tarkasti kohdan tietoja.

Organisaatiokysymykset SAT-kirjoittamisesta: Vinkkejä

Nämä kirjoituskysymykset kysyvät sinulta mihin tietty lause tai kappale sijoitetaan. Mutta tietyn lauseen sijoittelu voi olla vaikeaa. Tämä opas käsittelee näiden kysymysten tunnistamisen ja tarjoaa vaiheittaisen lähestymistavan, jota voit käyttää testissä.

Lisää / poista kysymyksiä SAT-kirjoituksesta: 6 vastausvaihetta

Näillä kysymyksillä sinun on selvitettävä lisätäänkö tai poistetaan lause lauseesta. Tässä artikkelissa käsitellään sitä, miltä nämä kysymykset näyttävät SAT: lta, ja antaa selkeät ohjeet niiden ratkaisemiseen.

Kuinka usein virhe ei ole oikein SAT-kirjoituksessa?

'Ei virheitä' -vaihtoehto on stressin lähde monille opiskelijoille. Varmista, että tiedät kuinka usein voit odottaa, että se on oikea vastaus SAT Writingiin.

SAT-kielioppi- ja välimerkkitaidot

Älä pudota ajattelun ansaan, että voit vain kuunnella virheitä, koska puhut loppujen lopuksi englantia. SAT-kirjoitustestit tietyt kielioppi- ja välimerkkiaiheet erityisillä tavoilla, ja sinun täytyy tuntea heidät menestymään testissä. Olemme kirjoittaneet oppaita jokaiselle testin aiheelle (lueteltu suunnilleen niiden tärkeysjärjestyksessä).

SAT-kielioppisääntöjen täydellinen opas

Yllä annoimme sinulle linkin 12 tärkeimmän kielioppisäännön oppaasemme - mutta nämä eivät ole kaikki testissä näkyvät kielioppisäännöt. Tämä opas on yhteenveto kaikki mahdolliset kieliopilliset rakenteet voit päästä SAT-kirjoittamiseen.

SAT-välimerkit: Vinkkejä kommoihin, kaksoispisteisiin ja viivoihin

Kieliopin lisäksi välimerkit ovat merkittävä osa SAT-kirjoittamista. Lue tämä opas oppiaksesi kaikki tärkeimmät pilkku-, kaksoispiste- ja viivasäännöt, jotka sinun on tiedettävä, sekä kuinka havaita ne testissä.

Hallussaan olevat ja apostrofit SAT-kirjoituksessa: 4 avainvinkkiä

Pilkkujen, kaksoispisteiden ja viivojen lisäksi sinun on tiedettävä, kuinka apostrofeja käytetään oikein, jos haluat saada korkeat pisteet SAT-kirjoituksessa. Tämä opas laajentaa yllä olevia välimerkkejä käsittelemällä tarkemmin miten heittomerkkiongelmat tunnistetaan testissä.

Täydelliset puheosat SAT-kirjoittamista varten

SAT-kirjoittaminen ei nimenomaisesti pyydä sinua tunnistamaan puheen osia, mutta sinun on tiedettävä tämän artikkelin kieliopin perusteet, jotta ymmärrät loput taito-oppaamme. Aloita tästä aloittaaksesi perusta kieliopille.

SAT-kirjoitus: Sanavalinta- ja sanavirheet

Sanakysymykset, jotka käsittelevät valita oikea sana tietylle kontekstille, pop up usein SAT Writing. Nämä kysymykset ovat hankalia, koska tarkat testatut sanat vaihtelevat.

Siirtymäkysymykset SAT-kirjoittamisesta: Vinkkejä ja esimerkkejä

Muistatko, kuinka opettajasi kertoi sinulle siirtymien avulla erilaisten ideoiden yhdistämiseen? No, sama perusperiaate koskee myös SAT: ta. Nämä kysymykset vaativat sinua valitse oikea siirtymäsana (kuten 'siis', 'kuitenkin' jne.). Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selville, millaisia ​​siirtymiseen liittyviä sanoja ja kysymyksiä testissä tulee olemaan.

Lausefragmentit ja suoritukset SAT-kirjoituksessa: Vinkkejä ja kysymyksiä

Katkelmat ja ajettavat lauseet näyttävät paljon SAT-kirjoittaminen-osiossa. Opi tämän tyyppisten virheiden ilmaisimet tämän oppaan avulla.

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Yksi tärkeimmistä säännöistä on se, että annetaan useampi kuin yksi kieliopillisesti oikea vastaus, oikea vastaus on todennäköisesti kaikkein ytimekäs. Varmista, että tiedät, mitä tämä tarkoittaa SAT-kirjoittamisen yhteydessä.

Verbien aika ja muodot SAT-kirjoituksessa

Verbikysymyksiä yleensä ja verbimuotoja erityisesti testataan myös SAT-kirjoituksessa. On erityisen tärkeää varmistaa, että ymmärrät käytön gerundit (verbien kuten hyppääminen ja juhliminen).

Aihe-verbi -sopimus SAT-kirjoittamisesta: Strategiat ja käytännöt

Toinen verbivirhe on aihe-verbi -sopimuskysymyksiä, joita esiintyy kun aihe on monikko, mutta verbi on yksikkö, tai päinvastoin (esim. hän puhuu tai he huutavat). Tässä oppaassa kerrotaan eri tavoin, kuinka tämä virhe voi esiintyä testissä, joista monia et ehkä odota.

Pronomonin sopimus SAT-kirjoittamisesta: Vinkkejä ja käytäntöjä

Pronomini-virheitä esiintyy muutamassa eri muodossa, mutta yleensä ne tapahtuvat sinä käytä pronominia, joka ei vastaa nimimerkkiä, johon se viittaa, kuten lauseessa 'Lääkäri ei voinut uskoa heidän ruoanlaittokurssi peruutettiin '(' heidän 'pitäisi olla' hänen 'tai' hän '). Pronominivirheet voivat olla vaikeimmin havaittavia, koska käytämme säännöllisesti väärinkäyttäjiä jokapäiväisessä englannissa.

Pronomonin tapaus SAT-kirjoituksessa: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronomoni-case-kysymykset, jotka käsittelevät subjektiivien (I) ja esineiden (minä) välinen ero, esiintyy harvemmin SAT-kirjoituksessa kuin pronomini-sopimuksessa. Siitä huolimatta on tärkeää tietää, miten vastata näihin kysymyksiin, varsinkin jos haluat korkeat pisteet.

Rinnakkaisuus SAT-kirjoittamiseen: Vinkkejä ja käytäntöjä

Rinnakkaisrakenteen kysymykset edellyttävät, että tunnistat sen kaikkien luettelossa olevien sanojen tai lauseiden on oltava samassa muodossa. Vaikka ne eivät ole SAT-kirjoittamisen yleisin aihe, ne on silti tärkeää tietää.

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Viallisia muokkaajia, jotka sisältävät sekä riippuvia että harvinaisempia väärin sijoitettuja, esiintyy, kun muokkaava sana tai lause on sijoitettu lauseen väärään osaan. Ne ovat yksi SAT-kirjoittamisen hankalimmista aiheista, koska teemme usein näitä virheitä puhuessamme ja kirjoittaessamme.

kuinka monta litraa on 4 gallonaa

Kaikki tarvitsemasi SAT-idioomit: Täydellinen luettelo

Idioomit voivat olla pari erityyppistä ilmausta (mukaan lukien yleiset sanonnat, kuten 'yksi askel eteenpäin, kaksi askelta taaksepäin'). Mutta SAT-kirjoituksessa termi viittaa kysymyksiä johdonmukaisesta prepositiosta, yhteydestä ja gerundin käytöstä (esim. 'Olen innoissani mennä Disneylandiin enkä innoissaan mennä Disneylandiin').

Epäloogiset vertailut: SAT-kirjoittamisen outo aihe

Virheelliset vertailut ovat toinen outo virhe, jota et ehkä tunne. Ne tapahtuvat, kun sinä vertaa kahta asiaa, jotka eivät ole samantyyppisiä, kuten Juanin suosikki bändi ja Tim.

Adjektiivit vs. adverbit SAT-kirjoituksessa: Harjoittelu + vinkkejä

Joskus SAT Writingissa näet adverbi (esim. valitettavasti), jota käytetään silloin, kun tarvitaan adjektiivia (esim. surullinen), tai päinvastoin. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka nämä virheet havaitaan sekä virheet, joissa on superlatiiveja ja vertailuja.

Suhteelliset substantiivit

Kysymyksiä erityisesti suhteelliset pronominit (kuka, mikä, missä jne.) eivät ole kovin yleisiä, mutta näillä sanoilla on tärkeä rooli muun tyyppisissä kysymyksissä. Varmista, että ymmärrät kuinka niitä käytetään oikein.

Rakennetaan SAT-kirjoitussuunnitelma

Nyt kun olet saanut perustiedot kokeesta, haluat todennäköisesti aloittaa jonkin SAT-kirjoittamisen käytännön. Loistava! Tämän osan oppaat auttavat sinua ymmärtämään kuinka tehdä SAT Writing -valmistelustasi mahdollisimman tehokas ja vaikuttava.

SAT Writing Prep: parhaat menetelmät ja strategiat

Jos opiskelet SAT: lle itsenäisesti, voi olla vaikea selvittää, miten SAT Writing -valmistelu järjestetään parhaiten. Tämä opas sisältää kaiken, mitä sinun on tiedettävä opiskellaksesi tehokkaasti yksin.

Mistä löydät parhaat SAT-kirjoituskokeet

Täydelliset viralliset SAT-harjoitustestit, ilmaiset linkit

Kaikki maailman valmistelut eivät tee sinulle mitään hyvää, jos käytät huonoja materiaaleja. Olemme keränneet kaikki parhaat SAT Writing -testit ilmaiseksi ja myytävänä ja selittäneet, mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä ja mitä tulisi välttää käytännön materiaaleissa. Voit myös harjoitella kaikki viralliset SAT-harjoituskokeet.

Parhaat valmistelukirjat SAT-kirjoittamiseen

Parhaat SAT-valmistelukirjat 2018

Jos etsit lisälukemista kielioppisäännöistä tai kohdien lukemisesta, nämä kaksi opasta ovat antaneet sinulle katsauksen. Olemme tarkastelleet siellä olevat parhaat SAT-valmistelukirjat, erityisesti Writing-osion ja koko testin osalta. Käytä näitä kirjoja opastamaan opintojasi.

SAT-kirjoitusvinkkejä

Tässä osassa olen kerännyt kaikki parhaat testipäivän vinkit ja yleiset neuvot, jotka auttavat sinua ässä SAT-kirjoituksessa. Lue nämä, jotta ymmärrät, miten tämän osion kysymyksiin kannattaa parhaiten suhtautua, ja saat neuvoja hankalien kysymysten torjumiseksi ja testin ainutlaatuisessa rakenteessa liikkumisesta.

tee punainen ja sininen violetti

Suosituimmat 9 SAT-kirjoitusstrategiaa, joita sinun on käytettävä

Tämä artikkeli pyöristää avaimen suuren kuvan strategiat SAT-kirjoittamisen opiskeluun. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi muista sisällyttää ne käytäntöön.

Kuinka parantaa SAT-kirjoituspisteitäsi: 8 keskeistä strategiaa

Jos kamppailet matalien pisteiden kanssa, tästä oppaasta voi olla apua. Täällä täydellinen SAT-maalintekijä tarjoaa omansa kahdeksan parasta strategiaa matalan SAT-kirjoitustuloksen nostamiseksi lähemmäksi (tai jopa yli) 600 (30) -aluetta.

Kuinka saada 800 SAT-kirjoittamiseen: 9 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Tavoitteena erittäin korkea kirjoituspisteet? Tämä 1600 maalintekijän kirjoittama opas selittää yhdeksän tärkeintä strategiaa, joita tarvitset täydelliseen pisteytykseen SAT Writing -sovelluksessa. Opit myös hyödyllisiä vinkkejä motivaation ja keskittymisen ylläpitämiseen.

Kahdeksan yleisintä opiskelijoiden tekemää SAT-kirjoitusvirhettä

On olemassa muutamia virheitä, jotka tavallisesti vähentävät opiskelijoiden SAT Writing -tuloksia. Varmista, että osaat välttää niitä tämän oppaan avulla.

Suosituimmat 7 SAT-kirjoitusvinkkiä pisteesi parantamiseksi

Nämä ehdotukset voivat auttaa nostamaan SAT Writing -pisteitäsi, vaikka ottaisit testin huomenna, mutta niistä on vielä enemmän hyötyä, jos käytä niitä joka kerta kun harjoittelet.

Kuinka analysoida datagrafiikkaa SAT-lukemisessa ja kirjoittamisessa

SAT Writing -sivustolla näet ainakin yksi datakaavio; Siksi on erittäin tärkeää pystyä lukemaan kaavioita ja muuta datagrafiikkaa. Tässä oppaassa kerrotaan, miten se tehdään sekä lukemisessa että kirjoittamisessa.

Kuinka ässä SAT-kirjoittaminen matematiikka- ja tiede-ihmisille

Jos kielioppi ja välimerkit eivät ole omaisuuttasi, sinun on keksittävä erilainen lähestymistapa SAT-kirjoittamiseen. Tämä opas, joka kohdistuu erityisesti matematiikan ja luonnontieteiden viheltimiin, tarjoaa tonnia hyödyllisiä vinkkejä Writing-osan hyökkäämisestä vastakkain ja haluamasi pisteet.

12 vaikeinta SAT-kirjoituskysymystä

Tässä artikkelissa selitetään vastaukset vaikeimpiin SAT-kirjoituskysymyksiin. Jos ammut pisteet alle 700 EBRW: llä, todennäköisesti haluat ohittaa tämäntyyppiset kysymykset. Mutta jos tavoitat korkeita pisteitä, varmista, että osaat hyökätä edes haastavimpiin kysymyksiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.