Suorita viralliset ACT -käytännön testit, ilmaiset linkit

feature_actofficialtest.jpg

Riippumatta siitä, miten valmistaudut ACT -tapahtumaan - onko sinulla opettaja, oppitunti tai opiskeletko itse - sinun on saatava pääsy virallisiin ACT -testeihin. Nämä testit julkaisee ACT, Inc., ja ne sisältävät todellisia kysymyksiä, jotka on annettu todellisille opiskelijoille edellisenä testipäivänä. Nämä kysymykset on poistettu liikkeestä (joten et koskaan näe niitä todellisessa testissä), mutta niiden laatu on vertaansa vailla ACT -realismin suhteen.

Tässä viestissä kerron sinulle, miten löydät kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat viralliset ACT -käytännön testit. Useimmat ovat ilmaisia ​​ja tarjoavat hyvän tavan kastaa jalat ACT -valmistelulla. Keskustelemme myös siitä, miten näiden testien avulla voit parantaa ACT -pisteitäsi.Nopea esittely ACT -harjoitustesteille

ACT -muoto ei ole muuttunut paljon viimeisen vuosikymmenen aikana (paitsi essee), joten vuonna 2010 julkaistut testit ovat lähes yhtä hyviä kuin vuonna 2020 julkaistut testit. Annamme sinulle testit seuraavassa osassa ja opetamme sinulle sitten miten niitä parhaiten hyödynnetään.

Ole tietoinen siitä harjoitustestit eivät ole lääke kaikkiin ACT-ongelmiin. Opi ehdottomasti, mitä harjoitustestit tekevät ja mitä ei, ja ymmärrä harjoitusten väärinkäytön vaarat. Varmista lisäksi, että otat ne optimaalisella tiheydellä etkä suorita täydellisiä harjoitustestejä liian lähellä testipäivääsi.

Kaikki ilmaiset, täyspitkät ACT-harjoitustestit

Seuraavat ACT -käytännön testit ovat täysin ilmainen. Olemme koonneet ne kaikki yhteen paikkaan avuksesi.

Tällä hetkellä niitä on kuusi PDF -testiä jonka voit tulostaa ja ottaa paperille:

Huomaatko muutaman vuoden puuttuvan? Se johtuu siitä ACT, Inc. toistaa saman testin eri vuosina. Esimerkiksi 2015-16-testi on identtinen 2016-17- ja 2017-18-testien kanssa ja 2018-19-testi on sama kuin 2019-20- ja 2020-2021-testit. Olemme sisällyttäneet lomaketunnuksen jokaiseen testiin, jotta voit itse vahvistaa, mikä on sama ja mikä ei (löydät tämän koodin jokaisen testisivun vasemmasta alakulmasta).

On myös yksi ACT ilmainen online -näytetesti . Vaikka testimuoto on hieman hankala, se on kaiken kaikkiaan kätevä digitaalinen resurssi. Jos haluat käyttää sitä, napsauta 'Free Online Practice' ja napsauta sitten kutakin osiota ja vastaa kysymyksiin lyhyissä erissä.

Kun olet saanut kyselyjoukon pisteet, siirryt seuraavaan kysymysryhmään. Valitettavasti nämä ominaisuudet tekevät sen Tämän ACT -testin suorittaminen on mahdotonta realistiset ajoitusolosuhteet , mutta ainakin voit saada siitä hyödyllisiä harjoituksia.

2 virallista ACT -käytännön testiresurssia, joita voit ostaa

Tähän mennessä olemme antaneet sinulle kaikki ilmaiset, viralliset ACT -harjoitustestit. Mutta entä maksetut harjoitustestit? Jos haluat vielä korkealaatuisempia harjoituksia, harkitse seuraavien virallisten ACT-käytännön testien ostamista.

body_prepact20202021opas

Virallinen ACT Prep Guide, 2020-2021 Edition

Hinta: Noin 26 dollaria

analyysi keltaisesta tapetista

Tämä virallinen valmistelukirja on ehdottomasti paras resurssi realistisille ACT -käytännön kysymyksille. Älä vaivaudu käyttämään Kaplania tai The Princeton Reviewa harjoitustesteissä, koska niiden laatu on paljon huonompi kuin ACT, Inc: n luomat testit.

Vuosien 2020-21 painos sisältää viisi täyspitkää ACT-harjoitustestiä essee-kehotteiden kanssa. Yksi näistä testeistä on uusi 2020-21-versiossa, mutta muut neljä ovat samat kuin 2019-2020 -versiossa (jossa on myös lisätesti, jota 2020-2021-versiossa ei ole). Siksi kannattaa harkita ostaa kopion kolmannesta painoksesta (joka on viisi ainutlaatuista käytännön testiä ) 2020-2021 -version lisäksi lisäharjoittelua varten ja sen selvittämiseksi, saatko kirjastosta kopion vuoden 2019-2020 painoksesta eri testiä varten.

aloittelijaACT

ACT: n virallinen aloitusopas (2020-2021)

Hinta: Noin 23 dollaria

Tämä äskettäin julkaistu ACT-valmistelukirja on suunnattu erityisesti ACT: n (ja PreACT: n) uusille tulokkaille. ACT: n esittelyn lisäksi tämä kirja sisältää yhden online-PreACT-harjoitustestin, joka on lyhyempi kuin varsinainen Pre-ACT.

Se sisältää myös yhden täyspitkän ACT-harjoitustestin (ei löydy mistään muusta kirjasta), joka on saatavana sekä kirjassa että verkossa. Se on huomattavasti vähemmän harjoitustestejä kuin Virallinen ACT -valmistelukirja, koska tämä kirja keskittyy enemmän selittämään kokojen muotoa, sääntöjä ja pisteytystä eikä antamaan näytekysymyksiä. Sitä suositellaan testaajille, jotka tietävät vähän ACT: stä ja haluavat helpon esittelyn, pikemminkin kuin ne, jotka etsivät ensisijaisesti enemmän harjoitteluresursseja.

Virallisten ACT -testien käyttäminen: 4 vinkkiä

Koska jokainen ACT -harjoitustesti kestää noin neljä tuntia, on tärkeää, että saat parhaan hyödyn jokaisesta ottamastasi. Alla käymme läpi tärkeitä vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä, kun otat nämä viralliset ACT -käytännön testit.

Mutta ennen kuin pääsemme vinkkeihimme, kannattaa toistaa se käytännön testejä ei voida käyttää kaikkien mahdollisten ACT -ongelmien ratkaisemiseen. Jos sinulla on vaikeuksia esimerkiksi ymmärtää tiettyjä käsitteitä, sinun on varmistettava, että harjoittelet sisällön tarkastelua ja opit vaikeita aiheita alusta alkaen. Joten vaikka ACT -harjoitustestit ovat erinomainen tapa seurata edistymistäsi, ne eivät todellakaan ole ainoita resursseja!

Nyt näytämme sinulle, kuinka voit käyttää ACT -harjoitustestejä eduksesi.

#1: Tee jokainen testi yhdellä istunnolla

ACT on maraton, joka pakottaa sinut istumaan ja keskittymään neljä tuntia lauantaiaamuna. Sinun on kehitettävä testin kestävyyttäsi, jotta et tee huolimattomia virheitä kokeen lopussa.

Suorittamalla jokainen ACT -harjoitustesti yhdellä istunnolla, lisäät kestävyyttäsi todellista testiä varten. Jos aikataulussasi ei ole aikaa neljän tunnin istuntoon, sen jakaminen useille päiville on OK-kunhan noudatat seuraavaa vinkkiämme.

#2: Käytä virallisia aikarajoja

On kriittistä, että sinä luoda uudelleen ACT: n aikarajat kun teet harjoitustestejä. Jokaisessa osassa sinun on vastattava yhteen tai useampaan kysymykseen noin minuutissa, minkä vuoksi useimmilla oppilailla on vähemmän aikaa kuin he tarvitsevat, etenkin matematiikkaosassa.

32 näytöstä lauantaihin

Älä kuitenkaan houkuttele antamaan itsellesi edes kahta ylimääräistä minuuttia, koska tämä voi epäoikeudenmukaisesti antaa sinun päättää lisää kysymyksiä ja parantaa siten pisteitäsi merkittävästi. Muista se ACT -harjoitustestien tulisi olla luotettavia indikaattoreita todellisesta ACT -pisteestäsi. Jos annat itsellesi enemmän aikaa kuin mitä testi sallii, et voi nähdä, missä todella pisteytät.

#3: Tarkista vastauksesi

Varmista jokaisen testin lopussa tarkista kaikki tekemäsi virheet ja kaikki oikeat kysymykset. Jos ohitat tämän vaiheen, et opi virheistäsi ja jatkat samojen tekemistä yhä uudelleen ja uudelleen.

Nyrkkisääntö on käytä vähintään kaksi tuntia jokaisen suorittamasi täydellisen ACT -harjoitustestin tarkistamiseen. Vaikka tämä on aikaa vievää, on tärkeää korostaa oppimisen laatua oppimisen määrän sijasta. Loppujen lopuksi on parempi suorittaa kolme testiä yksityiskohtaisella tarkastelulla kuin kuusi testiä ilman tarkistusta.

#4: Ei parannusta? Täydennä harjoitustestejäsi

Vaikka jotkut oppilaat voivat oppia virheistään, toiset tarvitsevat ohjausta osoittaakseen heikkoutensa ja tehtäviä, jotka auttavat heitä parantamaan suoraan heikkoja kohtiaan.

Hyvä valmisteluohjelma voi ladata ACT -valmisteluasi niin, että keskityt aina parhaaseen materiaaliin. Tutustu alan johtavaan ACT-valmisteluohjelmaan. Olemme suunnitelleet sen kattamaan kaikki ACT -kirjojen ja ohjaajien edut - ja paljon muuta - edulliseen hintaan. Ohjelmamme sisältää perusteellisia strategiaoppitunteja ja tuhansia käytännön kysymyksiä, ja se käyttää johtavien valmistelukirjojen parasta sisältöä.

Se myös opastaa sinua askel askeleelta sen suhteen, mitä sinun pitäisi työskennellä joka hetki parhaiten parantaaksesi ACT -pisteitäsi. Tämä toimii mukauttamalla vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja antamalla sitten keskittynyttä harjoitusta, jonka avulla voit oppia testin malleja. Lopuksi, se motivoi sinua opiskelemaan niin että käytät tarpeeksi aikaa.

Siellä on myös 4 pisteen takuu- eli jos et paranna pisteitäsi 4 tai useammalla pisteellä, saat kaikki rahoistasi takaisin!

Muita ACT -valmisteluresursseja löydät oppaistamme parhaisiin ACT -valmistelukirjoihin, parhaisiin ACT -verkkosivustoihin ja ACT -ohjaajan löytämiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.