Täydellinen luettelo: Mitkä korkeakoulut vaativat ACT -kirjoittamista? 100+ koulua

feature_penpaper.jpg

Olet juuri rekisteröitynyt ACT: hen. Mutta tiesitkö, että ACT: lle on valinnainen kirjoitustesti? Vielä tärkeämpää on, tiedätkö, edellyttävätkö unelmakoulusi tätä ACT -osaa vai suosittelevatko sitä?

Säännöllisesti päivitettävästä koululuettelostamme voit selvittää, onko Writing ACT aikasi ja rahasi arvoinen. Sitten annamme sinulle parhaat vinkkimme ACT Writing -osiossa.

Mikä on ACT -kirjoitustesti?

ACT Writing -testi on valinnainen esseetesti voit ottaa heti ACT: n muiden kohtien jälkeen. Se maksaa 15 dollaria ja 40 minuuttia lisää ajastasi. Se on saatavana ACT: n jälkeen kaikilla Yhdysvaltain kansallisilla testauspäivillä.

Muista, kun päätät ottaa sen vai et sinä ei voi suorita vain ACT Writing -testi yksin - voit ottaa tämän osion vasta sen jälkeen, kun kaikki muut ACT -osiot on riittävästi käytetty!

Kirjoituskoe on tarkoitettu mittaa kirjoitustaitoja, jotka sinun olisi pitänyt oppia englannin tunneillasi koko lukion ajan. Se väittää myös olevan mitta siitä, miten voisit menestyä peruskoulun sävellysluokissa.

Eli millainen testi tarkalleen on? Ensin saat kehotteen, joka kertoo ongelmasta. Sinulle esitetään myös kolme mahdollista näkökulmaa tähän aiheeseen. Sitten sinun on kirjoitettava essee näkemyksestäsi. Voit joko lainata ja tarkentaa jotakin tarjotuista tai tarjota neljännen näkökulman. (Kuulostaako kovalta? Katso tästä artikkelista joitain tärkeimpiä ACT Essay -strategioita.)

ACT Writing -pisteesi (joka lasketaan asteikolla 2-12) on ei osa ACT -yhdistelmäpisteestäsi (36: sta), joka koostuu vain englannin, matematiikan, lukemisen ja luonnontieteiden tuloksista. Sen sijaan esseepisteitäsi käytetään englannin- ja lukupisteidesi rinnalla, jotta saat niin sanotun englanninkielisen taiteen (ELA) pisteet.

Lue oppaastamme täydellinen erittely ACT: n pisteytyksestä.

Miksi jotkut koulut vaativat ACT -kirjoittamista?

Saatat yllättyä siitä, että useimmat koulut eivät vaadi ACT Writing -testiä! Viime vuosina monet koulut, jotka aiemmin vaativat ACT Writingia, ovat päättäneet tehdä osion vapaaehtoiseksi tai ei edes tarkista sitä ollenkaan, jos oppilaat päättävät ottaa sen.

Kuitenkin ne koulut, jotka tehdä edellyttää, että heillä on siihen varsin hyvä syy. Nämä koulut ajattelevat, että esseesi pisteet yhdessä englannin ja Reading ACT -pisteidesi kanssa voivat auttaa heitä ymmärtämään englannin ja kykysi tuottaa näyte kirjoituksesta paineen alla.

Tämä on aivan erilainen taito verrattuna siihen, mitä he näkevät, kun lähetät henkilökohtaisen lausuntosi ja muut esseesi hakemuksissasi. He olettavat, että 50 lähintä ystävääsi ja perheenjäsentäsi on oikolukenut ne ja että niitä on muokattu ja tarkistettu voimakkaasti tuntikausia.

Joten vaikka henkilökohtainen lausuntosi on enemmän kuin voimakkaasti photoshopattu selfie imartelevassa valaistuksessa, ACT Writing on enemmän kuin vilpitön otos kirjoitustaidoistasi.

csu pitkän rannan hyväksymisaste

body_selfie-1.jpg

Erityisesti nämä oppilaitokset haluavat saada paremman käsityksen päättelykykysi ja kykysi puolustaa näkemystäsi. Osaatko kirjoittaa loogisesti ja johdonmukaisesti? Voitko käyttää oikeaa lauserakennetta ilman, että Microsoft Word kertoo sinulle, mitä olet tehnyt väärin? Kirjoituskoe on tilaisuutesi todistaa, että sinulla on kaikki näitä taitoja.

Hakemuksesi lisäksi yhdistetyillä englanninkielisillä taitepisteillä on toinen käyttö monissa kouluissa. Esimerkiksi oppilaitokset voivat käyttää pisteitäsi sijoittaessasi sinut englannin kurssien eri tasoille. Joten tämä voi mahdollisesti säästää vaivaa, että joudut suorittamaan sijoittelutestin, kun saavut syksyllä yliopistoon!

Millaiset korkeakoulut vaativat ACT -kirjoittamista?

Mitä korkeakoulut todella vaativat ACT -kirjoittamista? Vastaus tähän kysymykseen saattaa yllättää! Lue, mitkä koulut vaativat ACT: n Kirjoittaminen -osaa ja mitkä eivät.

Tosiasioiden tarkistus: Useimmat huippukoulut eivät vaadi ACT -kirjoittamista

Ehkä yllättäen useimmat huippuluokan korkeakoulut ja yliopistot tekevät ei vaativat ACT -kirjoitusta. Viime vuosina monet huippukoulut, kuten Harvard, Yale, Princeton, Duke ja Brown, ovat lakanneet vaatimasta ACT Writing -testiä. Tällä hetkellä mikään Ivy -liigaista ei vaadi ACT Writingia.

Monet julkiset korkeakoulut, mukaan lukien Michiganin yliopisto ja Texasin yliopisto, ovat myös lopettaneet ACT Writingin (ja UC -koulut ovat lopettaneet testitulosten vaatimisen kokonaan!).

body_essay.jpg

Edellyttävätkö huippujournalismi, humanistiset tieteet ja englanninkieliset ohjelmat ACT -kirjoittamista?

Jotkut tekevät, mutta tähän on melkoisia merkittäviä poikkeuksia. Pepperdine ja George Washington University, jotka tunnetaan suurina journalismin kouluina, eivät vaadi ACT Writingia.

Samoin Georgetown ja College of the Holy Cross Massachusettsissa tarjoavat erinomaisia ​​englanninkielisiä tutkintoja eivätkä vaadi ACT with Writingia.

Hamilton Collegessa New Yorkissa, Washingtonin yliopistossa St.

Useat tunnetut, pienemmät taiteen korkeakoulut eivät vaadi (vaikka ne saattavat suositella) ACT with Writing -toimintoa; Näitä ovat Amherst, Wellesley, Swarthmore, Bowdoin, Pomona, Haverford ja Davidson College.

Lopuksi, Chicagon yliopisto on loistava kaikkialla humanistisissa tieteissä eikä vaadi sitä.

on 34 hyvää toimintaa

Edellyttävätkö huipputekniikan/matematiikan/tiedekoulut ACT -kirjoittamista?

Kuten voit odottaa, useimmat huipputekniikan/matematiikan/luonnontieteelliset koulut älä vaativat ACT -kirjoitusta, mukaan lukien Caltech, MIT ja Michiganin yliopisto.

body_caltech-1.jpg

Kyllä, tekniikkakoulut välittävät myös kirjoitustaidoistasi.

Miksi sinun pitäisi välittää ACT -kirjoittamisesta?

Alla on jaoteltu osavaltion ja alueen mukaan jokainen korkeakoulu, joka joko vaatii tai suosittelee ACT Plus -kirjoitusta.

Muista, että vaikka et omistaa ottaa ACT with Writing (ellet halua hakea alla olevassa luettelossa mainittuun korkeakouluun), sinulla on edelleen mahdollisuus halutessasi.

Voit yleensä lähettää kirjoittamistestin korkeakouluille, vaikka he eivät sitä edellyttäisikään. Näin annat heidän harkita esseesi yhdessä muun hakemuksesi kanssa. Jotkut koulut pitävät ACT -kirjoittamista yhtä tärkeänä muille ACT -osioille, kun taas toiset antavat sille vähemmän painoa.

Mutta pääasia on tämä: vahva kirjoituspisteet auttavat sinua lähes aina. Jos päätät ottaa testin ja pisteet hyvin, se voi olla loistava tapa parantaa sovellustasi ja antaa sinulle etu!

Onneksi tämä on todellinen mahdollisuus, koska aivan kuten kaikki muutkin ACT: n osat, essee voidaan opettaa, jotta voit menestyä siinä. Joten jos aiot käyttää ACT Plus Writing -toimintoa joko siksi, että sinun on pakko tai haluat vain sen erityisen kirkkaan kohdan sovelluksessasi, kannattaa ehdottomasti käyttää aikaa opiskeluun ja harjoitteluun, jotta voit hallita ACT -esseen.

Toinen asia: saatat muuttaa mieltäsi siitä, mihin korkeakouluihin haluat hakea, ja tämä on toinen syy, miksi kannattaa käyttää ACT Plus -kirjoitusta. Jos suunnitelmasi muuttuvat, et halua joutua suorittamaan koko ACT: tä uudelleen vain siksi, ettet ajatellut eteenpäin!

body_checklist-2.jpg

Missä unelmakoulusi ovat luettelossa?

Täysi luettelo korkeakouluista, jotka edellyttävät ACT -kirjoittamista

Vuodesta 2021 lähtien Yhdysvalloissa on vain 7 koulua, jotka vaativat edelleen ACT with Writing -toiminnon (tai en ole muuten selventänyt):

 • Elizabeth City State University (NC)
 • Molloy College (NY)
 • Soka University of America (CA)
 • Yhdysvaltain sotilasakatemia (West Point) (NY)
 • Maryn yliopisto Hardin-Baylor (TX)
 • University of Montana Western (MT)
 • Wyomingin katolinen korkeakoulu (WY)

Kuitenkin, vaikka useimmat koulut eivät enää vaatia ACT Writing -osassa, se on edelleen suositellaan monille kouluille, jos voit tehdä sen hyvin.

mitä turkiselise tarkoittaa

Seuraavaksi meillä on kattava luettelo neljän vuoden yliopistoista osavaltioiden mukaan. Kunkin osion ensimmäiset oppilaitokset edellyttävät kirjoituslakia; Näitä seuraa sitten koulu, joka suosittelee sitä. Suositus tarkoittaa, että korkeakoulu ei vaadi sitä, mutta hyvä pisteytys parantaa hakemuksesi vahvuutta ja auttaa sinua saavuttamaan yhdenvertaisen aseman muiden hakijoiden kanssa tehdä ota se.

Löydä suosikkikoulusi selaamalla alas osavaltioon, jossa ne sijaitsevat, tai käyttämällä tiettyä koulun nimeä painamalla ctrl+F.

Muista, että koulun vaatimukset muuttuvat usein (varsinkin kun valinnaisten testivalintojen määrä on viime aikoina lisääntynyt, etenkin COVID-19: n vuoksi), joten on aina hyvä tarkistaa asia yksittäisiltä kouluilta ennen hakemuksen jättämistä.

Nämä tiedot ovat peräisin ACT, Inc.:n virallinen sivusto sekä itse kouluilta. ACT-verkkosivustolla on tapana sanoa, että testit ovat pakollisia tai suositeltavia, jos koulun käytäntö voi vaihdella, ja voit aina tarkistaa asian koululta, jos olet epävarma.

Koulun nimen vieressä oleva * osoittaa, että se on testi-valinnainen COVID-19-tilanteen vuoksi opiskelijoille, jotka hakevat pääsyä syksyllä 2021/keväällä 2022.

ALABAMA

Suositeltava:

 • Auburnin yliopisto*
 • Oakwoodin yliopisto
 • Spring Hill College

ALASKA

Suositeltava:

 • Alaskan yliopisto Fairbanks*

ARIZONA

EI MITÄÄN

body_universityofarizona Arizonan yliopisto on ainoa koulu AZ: ssä, joka edelleen suosittelee oppilaiden lähettämään ACT: n kirjoituspisteillä

ARKANSAS

EI MITÄÄN

KALIFORNIA

Suositeltava:

 • Kalifornian luterilainen yliopisto*
 • Kalifornian ammattikorkeakoulu - San Luis Obispo*
 • Chapmanin yliopisto*
 • Pyhien nimien yliopisto*
 • Oak Valley College*
 • Point Loma Nazarene University*
 • Providence Christian College
 • San Diegon kristillinen oppilaitos
 • Scripps College*
 • Thomas Aquinas College

body_chapmanuniversity Chapmanin yliopisto suosittelee opiskelijoiden lähettämään ACT Writing -tuloksensa( Tracie Hall /Flickr)

COLORADO

Suositeltava:

 • Colorado School of Mines*
 • Johnson & Walesin yliopisto - Denver*
 • Coloradon yliopisto - Colorado Springs*

CONNECTICUT

Suositeltava:

 • New England Baptist College
 • Post University
 • Trinity College - Connecticut*
 • Yhdysvaltain rannikkovartiosto
 • Bridgeportin yliopisto*

DELAWARE

Suositeltava:

 • Delawaren osavaltion yliopisto

KOLUMBIAN ALUE

Suositeltava:

 • University of the District of Columbia

FLORIDA

Suositeltava:

 • Ave Marian yliopisto
 • Bethune-Cookmanin yliopisto
 • Floridan A&M -yliopisto
 • Floridan Atlantin yliopisto
 • Floridan baptistikoulu - Tampa
 • Florida College
 • Johnsonin ja Walesin yliopisto - Pohjois -Miami*
 • Palm Beachin Atlantin yliopisto
 • Uskonpuhdistuksen Raamattukoulu
 • Webberin kansainvälinen yliopisto

GEORGIA

Suositeltava:

 • Berry College *
 • Covenant College*
 • Fort Valleyn osavaltion yliopisto
 • Morehouse College
 • Oglethorpen yliopisto
 • Toccoa Falls College
 • Länsi -Georgian yliopisto

body_oglethorpeu

Oglethorpen yliopisto suosittelee edelleen, että opiskelijat käyttävät ACT: tä kirjoittamalla.( Bostonin julkinen kirjasto /Flickr)

HAWAII

Suositeltava:

 • Havaijin Tyynenmeren yliopisto
 • PO Jindalin globaali yliopisto
 • Havaijin yliopisto Manoassa*

IDAHO

Suositeltava:

 • Boisen raamattuopisto
 • Uusi Saint Andrews College

ILLINOIS

Suositeltava:

 • Benediktiinin yliopisto
 • Christian Life College
 • Columbia College Chicagossa
 • Itä-Länsi-yliopisto
 • Itä -Illinoisin yliopisto*
 • Greenville College
 • Lake Forest College
 • Lincolnin kristillinen yliopisto
 • Metodistihoitajaoppilaitos
 • Etelä -Illinoisin yliopisto - Carbondale
 • Illinoisin yliopisto - Chicago*

body_uillinoischicago.jpg

Näkymä silmukasta Illinoisin yliopiston Chicagon kampukselta

INDIANA

Suositeltava:

 • Franklin College*
 • Holy Cross College*
 • Huntingtonin yliopisto
 • Indiana State University
 • Indiana University East*
 • Indiana University Kokomo*
 • Indiana University Southeast*
 • Indianan yliopisto - Purduen yliopisto Columbuksessa
 • Indiana Wesleyanin yliopisto*
 • Taylorin yliopisto
 • Evansvillen yliopisto
 • Indianapolisin yliopisto*
 • Notre Damen yliopisto *
 • Etelä -Indianan yliopisto*
 • Valparaison yliopisto*
 • Wabash College*

body_notredame.jpg Notre Damen yliopisto

IOWA

Suositeltava:

 • Divine Word College
 • Faith Baptist Bible College
 • Grand View University
 • Iowa Wesleyanin yliopisto*
 • Mercy College of Health Sciences
 • Morningside College

KANSAS

Suositeltava:

 • Barclay College
 • Haskell Indian Nations University
 • Kansas City College ja Raamattukoulu
 • McPherson College

KENTUCKY

Suositeltava:

 • Campbellsvillen yliopisto
 • Center College *
 • Pohjois -Kentuckyn yliopisto*

LOUISIANA

Suositeltava:

 • Our Lady Universityn fransiskaanilähetyssaarnaajat
 • Louisiana State University
 • Loyola University New Orleans*
 • Tulanen yliopisto*
 • Xavierin yliopisto

Et koskaan tiedä, missä Mike the Tiger esiintyy LSU: ssa( Derek Jensen /Flickr)

MAINE

Suositeltava:

 • Hussonin yliopisto*
 • Maine Maritime Academy*
 • Mainen yliopisto Fort Kentissä
 • Mainen yliopisto*
 • Uuden -Englannin yliopisto*
 • Etelä -Mainen yliopisto

MARYLAND

Suositeltava:

 • Maryland Institute College of Art*

MASSACHUSETTS

Suositeltava:

 • Amherst College*
 • Bard College Simon's Rockissa*
 • Bay Pathin yliopisto
 • Becker College
 • Bridgewater State University
 • Elms College
 • Emerson College
 • Endicott College
 • Lesleyn yliopisto
 • Massachusettsin farmakologian ja terveystieteiden korkeakoulu
 • Massachusetts Maritime Academy*
 • Northpoint Bible College
 • King College
 • Simmonsin yliopisto*
 • UMass Boston
 • Wentworth Institute of Technology

MICHIGAN


body_umichigan.jpg

Michiganin yliopisto

Suositeltava:

 • Andrewsin yliopisto
 • Keski -Michiganin yliopisto*
 • Cleary University
 • Concordian yliopisto - Ann Arbor
 • Cornerstone University
 • Grand Valley State University*
 • Great Lakes Christian College
 • Madonnan yliopisto
 • Pyhän sydämen pääseminaari
 • Spring Arborin yliopisto

MINNESOTA

Suositeltava:

 • Augsburgin yliopisto
 • Bethanian luterilainen korkeakoulu
 • Gustavus Adolphus College
 • Hamline University
 • Martin Luther College

MISSISSIPPI

EI MITÄÄN

MISSOURI

Suositeltava:

 • Baptist Bible College
 • Ozarksin yliopisto
 • Druryn yliopisto
 • Missourin baptistinen yliopisto
 • Louis Christian College
 • Websterin yliopisto
 • William Jewell College

MONTANA

Vaaditaan:

 • University of Montana Western*

Suositeltava:

 • Carroll College
 • Montanan osavaltion yliopisto - Bozeman
 • Montanan osavaltion yliopisto - pohjoinen
 • Montana Tech Montanan yliopistosta
 • Montanan yliopisto*
 • Providencen yliopisto
 • Yellowstonen kristillinen oppilaitos

body_umontanawestern.jpg

Montanan yliopisto voittaa dramaattisimman kampuksen sijainnin

NEBRASKA

Suositeltava:

 • Pyhä Gregorius Suuri seminaari
 • Union College
 • York College

NEVADA

EI MITÄÄN

NEW HAMPSHIRE

Suositeltava:

 • Magdalenin vapaataiteen korkeakoulu
 • New Hampshiren taideinstituutti
 • Plymouth State University*
 • Saint Anselm College*

UUSI JERSEY

Suositeltava:

 • Caldwellin yliopisto*
 • Centenary College
 • Riderin yliopisto
 • Rutgers - New Jerseyn osavaltion yliopisto*

body_rutgerssports Rutgers ( slgckgc /Flickr)

UUSI MEKSIKO

Suositeltava:

 • Lounais -yliopisto

NEW YORK

Vaaditaan:

 • Molloy College
 • Yhdysvaltain sotilasakatemia (West Point)

Suositeltava:

 • Albanyn farmasian ja terveystieteiden korkeakoulu
 • Binghamtonin yliopisto - SUNY*
 • Canisius College *
 • Cooper Union*
 • Culinary Institute of America
 • Dominikaaninen korkeakoulu
 • Farmingdale State College
 • Hobart ja William Smith Colleges
 • Iona College
 • King's College
 • List College - juutalainen teologinen seminaari*
 • Mercy College
 • Morrisville State College (SUNY)
 • New Yorkin teknillinen instituutti*
 • Parsons Uusi muotoilukoulu
 • Rensselaerin ammattikorkeakoulu (RPI)*
 • Rochesterin teknillinen instituutti
 • Johanneksen yliopisto
 • SUNY College Buffalossa*
 • SUNY College Old Westburyssä
 • Stony Brook University - SUNY*
 • Touron yliopisto
 • Buffalon yliopisto - SUNY*
 • Webb Institute of Naval Architecture*
 • Wells College

POHJOIS-CAROLINA

Vaaditaan:

 • Elizabeth City State University

Suositeltava:

 • Barber-Scotia College
 • Bennett College
 • Davidson College*
 • Itä -Carolinan yliopisto*
 • Grace Baptist Bible College
 • Mars Hillin yliopisto
 • Pohjois -Carolinan osavaltion yliopisto Raleighissa*
 • Pohjois -Carolina Wesleyan College
 • Salemin yliopisto
 • Queensin yliopisto Charlotte
 • Pohjois -Carolinan yliopisto Pembroke

POHJOIS-DAKOTA

Suositeltava:

 • Dickinsonin osavaltion yliopisto
 • Mayvillen osavaltion yliopisto
 • Trinity Bible College

OHIO

bodd_bgsu

Bowling Green State University on yksi Ohion useista kouluista, jotka silti suosittelevat oppilaita ottamaan ACT Writingin( Tim /Flickr)

Suositeltava:

 • Allegheny Wesleyan College
 • Bowling Green State University
 • Cedarvillen yliopisto
 • Clevelandin musiikkiopisto
 • Woosterin korkeakoulu
 • Columbus College of Art and Design
 • Heidelbergin yliopisto
 • John Carroll University*
 • Miamin yliopisto - Middletown
 • Mount St.Josephin yliopisto
 • Ohion yliopisto - Ateena*
 • Ohio Wesleyanin yliopisto
 • Rio Granden yliopisto
 • Toledon yliopisto
 • Walshin yliopisto
 • Wilberforcen yliopisto

OKLAHOMA

Suositeltava:

 • East Central University
 • Oklahoma Wesleyanin yliopisto
 • Randallin yliopisto
 • Spartanin ilmailukoulu

body_aeronautics.jpg

Mietin, voitko lähettää tämän vielä?

OREGON

Suositeltava:

 • Corbanin yliopisto
 • Länsi -Oregonin yliopisto
 • Willametten yliopisto

PENNSYLVANIA

Suositeltava:

 • Bryn Athyn College *
 • Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa
 • Delaware Valleyn yliopisto
 • Elizabethtown College*
 • Gettysburgin yliopisto
 • Lehighin yliopisto*
 • Lock Haven University of Pennsylvania*
 • Lycoming College*
 • Messiaan yliopisto
 • Millersvillen yliopisto Pennsylvaniassa*
 • Muhlenbergin korkeakoulu
 • Rosemont College
 • Pyhän Franciscuksen yliopisto
 • Seton Hillin yliopisto
 • Shippensburgin yliopisto Pennsylvaniassa
 • Waynesburgin yliopisto

body_brynmawr.jpg

Vappupäivä Bryn Mawrissa

klubit aloittaa lukiossa

RODON SAARI

Suositeltava:

 • Johnson & Walesin yliopisto - Providence
 • Rhode Islandin suunnittelukoulu

ETELÄ-CAROLINA

Suositeltava:

 • American College of the Building Arts
 • Charleston Southern University
 • Rannikon Carolinan yliopisto
 • Charlestonin yliopisto
 • Furmanin yliopisto
 • Landerin yliopisto
 • North Greenvillen yliopisto
 • Etelä -Carolinan osavaltion yliopisto
 • Etelä -Carolinan yliopisto - Aiken
 • Voorhees College

ETELÄ-DAKOTA

Suositeltava:

 • Black Hills State University

TENNESSEE

Suositeltava:

 • Bethelin yliopisto
 • Carson-Newmanin yliopisto
 • Cumberlandin yliopisto
 • Kalan yliopisto
 • Lincoln Memorial University*
 • Martin Methodist College
 • Tennessee State University
 • Etelä -yliopisto

TEXAS

Vaaditaan:

 • Mary Hardin-Baylorin yliopisto

body_texasam.jpg

Tervetuloa!

Suositeltava:

 • Abilenen kristillinen yliopisto
 • Arlingtonin baptistikoulu
 • Houstonin taideinstituutti
 • Austin College
 • Dallas Christian College
 • Hardin-Simmonsin yliopisto*
 • Huston-Tillotsonin yliopisto
 • Jarvis Christian College
 • McMurryn yliopisto
 • Messenger College
 • Meksikon amerikkalainen katolinen korkeakoulu
 • Pohjois -Amerikan yliopisto
 • Edwardin yliopisto
 • Texas College
 • Texasin itsenäinen baptistikoulu
 • Texasin eteläinen yliopisto
 • Texas State University*
 • Houstonin yliopisto - pääkampus*
 • Houstonin yliopisto - Victoria*
 • Inkarnaation sanan yliopisto*
 • Pohjois -Teksasin yliopisto*
 • Texasin yliopisto San Antoniossa*
 • Texasin yliopisto Tylerissä*

UTAH

Suositeltava:

 • Brigham Youngin yliopisto*
 • Neumontin tietojenkäsittelytieteen korkeakoulu
 • Westminster College*

VERMONT

Suositeltava:

 • Pohjois -Vermontin yliopisto
 • Saint Michael's College
 • Vermontin yliopisto*
 • Vermontin teknillinen korkeakoulu

VIRGINIA

Suositeltava:

 • Hartland College
 • Hollinsin yliopisto
 • Vanhan Dominionin yliopisto
 • Radfordin yliopisto
 • Randolph College
 • Randolph-Macon College
 • Mary Washingtonin yliopisto

WASHINGTON

Suositeltava:

 • DigiPen -teknologiainstituutti
 • Itä -Washingtonin yliopisto*
 • Saint Martinin yliopisto
 • Seattlen Tyynenmeren yliopisto
 • Seattlen yliopisto

LÄNNINEN VIRGINIA

Suositeltava:

 • Bluefield State College*
 • Länsi -Virginian yliopisto*

body_westvirginiau.jpg Erittäin dramaattinen, Länsi -Virginia

WISCONSIN

Suositeltava:

 • Kardinaali Stritchin yliopisto
 • Carroll University*
 • Marquetten yliopisto
 • Saint Norbert College *

WYOMING

Vaaditaan:

 • Wyomingin katolinen korkeakoulu

NEITSYTSAARET

Suositeltava:

 • Neitsytsaarten yliopisto

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.