Täydellinen luettelo lukiolajeista: Kuinka valita

helsinki-1.jpg

Oletko kiinnostunut lukiolaisurheilusta? Sinun pitäisi olla! Lukion urheilu on hieno tapa saada ystäviä, osallistua kouluusi ja pysyä aktiivisina. Mitä urheilulajeja tarjotaan? Annan sinulle täydellisen luettelon Yhdysvalloissa tarjolla olevista lukiolajeista ja selitän, miksi sinun pitäisi liittyä joukkueeseen ja miten selvittää mikä urheilulaji sopii sinulle.

Täydellinen luettelo Yhdysvalloissa tarjottavista lukiolajeista

Nämä ovat urheilulajeja, jotka kuuluvat a Valtion urheiluliitto. Jokaisella osavaltiolla on oma urheiluliitto, joka johtaa alla olevien urheilulajien liigoja ja mestaruuskilpailuja.mitä eroa on kansallisuudella ja etnisyydellä

MERKINTÄ: Kaikkia näitä urheilulajeja ei tarjota kaikissa osavaltioissa. Esimerkiksi hiihtoa ja lumilautailua ei tarjota Floridassa. Vähemmän ilmeistä, keilailua ei tarjota Kaliforniassa ja useissa muissa osavaltioissa.

Vaikka urheilua tarjotaan osavaltiossasi, sitä ei ehkä tarjota koulussasi. Tiimin luomiseen ei ehkä ole ollut tarpeeksi kiinnostusta tai rahoitusta. Jos haluat pelata urheilua, jota tarjotaan osavaltiossa, mutta ei koulussa, harkitse joukkueen perustamista. Keskustelen tästä vaihtoehdosta tarkemmin jäljempänä.

Lukiossasi voi olla muita urheilulajeja, joita pelataan klubitasolla (heillä ei ole valtion mestaruutta). Saat selville, mitä urheilulajeja tietyssä lukiossa tarjotaan, tutustu koulusi verkkosivustoon tai lähetä sähköpostia koulun ylläpitäjälle tai urheilujohtajalle.

Ellei toisin mainita, urheilusinulla on sekä poikien että tyttöjen joukkueet tai yhteistyöryhmä:

on 1140 hyvä psat -pisteet
 • Sulkapallo
 • Baseball (pojat)
 • Koripallo
 • Keilailu
 • Cheerleading / kilpailuhenkiset joukkueet
 • Maastohiihto
 • Tanssitiimi
 • Maahockey
 • Lippupallo (tytöt)
 • Jalkapallo (pojat)
 • Golf
 • Voimistelu
 • Jääkiekko
 • Sisätilojen yleisurheilu
 • Lacrosse
 • Hiihto ja lumilautailu
 • Jalkapallo
 • Softball (tytöt)
 • Slow Pitch Softball (Tytöt)
 • Surf
 • Uinti ja sukellus
 • Tennis
 • Yleisurheilu
 • Lentopallo
 • Vesipoolo
 • Painonnosto
 • Paini

Milloin kutakin urheilua pelataan?

kunkin kauden kausi (syksy, talvi, kevät) vaihtelee osavaltioittain. On olemassa muutamia urheilulajeja, jotka ovat kausittain yhdenmukaisia ​​osavaltioittain - esimerkiksi jalkapalloa pelataan aina syksyllä.

Voit tarkistaa, kun kutakin urheilulajia pelataan omassa osavaltiossasi tee Google-haku osavaltiosi lukiolaisille. Yksinkertaisesti etsi [Valtion nimi] lukiolaji tai [valtion nimi] lukion urheiluseura. Se tuo sinut urheilujärjestön verkkosivustolle osavaltiollesi. Sivustolla pitäisi olla välilehti Urheilu . Tämän välilehden alla pitäisi näkyä luettelo kaikista urheilulajeista ja niiden kaudesta.

Alla on kuvakaappaus Florida High School Athletic Association -sivusto :

body_faa.png

Kuinka valita mitkä urheilulajit liityt

On monia tapoja valita, mihin joukkueeseen (tai joukkueisiin) liittyä koulussa. Ensinnäkin, sinun on otettava huomioon kausi, kun jokaista urheilulajia pelataan. Seuraa yllä olevia vaiheita saadaksesi selville, milloin kutakin urheilulajia pelataan omassa osavaltiossasi. Suurin osa kouluista ei salli sinun harjoittaa kahta saman kauden lajia (tai jotka ovat päällekkäisiä vuodenaikoja kuten syksy- ja talviurheilu joskus). Keskustele lukion urheilujohtajasi kanssa, jos olet kiinnostunut harrastamaan kahta urheilua, jotka ovat samalla kaudella tai saattavat olla päällekkäisiä.

Seuraava, sinun tulisi ottaa huomioon, mitä urheilulajeja olet aiemmin harrastanut ja kuinka paljon nautit niistä. Pelaitko urheilua keskikoulussa vai vapaa-aikaa, josta pidit? Tarjotaanko tätä urheilua lukiossasi? Jos on, harkitse liittymistä joukkueeseen! Nautit jo siitä, joten sinun pitäisi jatkaa.

Jos urheilua ei tällä hetkellä tarjoa koulusi, mutta valtion urheilujärjestösi, harkitse koulutiimin perustamista. Seuraa jälleen edellä esitettyjä vaiheita nähdäksesi, tarjoaako urheilua koulusi urheiluseura. Jos et halua perustaa joukkuetta, myös sinä voidaan sallia liittyä kyseiseen joukkueeseen toisessa lukiossa. Esimerkiksi, jos haluat olla keilailutiimissä, eikä sitä tarjottu lukiossasi, mutta olet lukiossa muutaman mailin päässä, sinulla todennäköisesti on mahdollisuus kokeilla kyseisessä joukkueessa. Keskustele urheilujohtajasi kanssa, onko tämä vaihtoehto. Jos se ei ole, sinun pitäisi nähdä, onko paikallista yhteisön urheilutiimi kyseiselle urheilulajille. Jos on, harkitse liittymistä joukkueeseen!

cal state los angeles hyväksymisaste

Jos valtion urheilujärjestösi (kuten Ultimate Frisbee) ei tarjoa rakastamaasi urheilulajia, harkitse klubin perustamista pelaamaan sitä ystävien kanssa koulun jälkeen. Sinulla ei ole valtion mestaruutta, mutta sinulla on silti mahdollisuus harrastaa urheilua. Bonuksena oman klubin perustaminen on myös hieno johtamiskokemus, joka sisällytetään ansioluettelosi.

Ennen kuin valitset urheilutiimin liittymään, miettikää, kuinka hyvin urheilukokemuksesi sopii yhteen sen kilpailukyvyn kanssa koulussa. Oletko harrastanut urheilua aiemmin? Kuinka pitkään? Kuinka hyvä se joukkue lukiossa on? Menivätkö he valtion mestaruuteen?

Esimerkiksi lukiollani, kun kävin, jalkapallo- ja lacrosse-joukkueemme olivat kauheita. He hävisivät melkein kaikki pelit. Miesten tenniskenttä lähti kuitenkin valtion mestaruuteen. Jos valitsisin joukkueen liittymään ja en olisi koskaan harrastanut yhtään urheilulajia aikaisemmin, kokeilen todennäköisesti jalkapalloa tai lacrossea eikä EI tennistä, koska minulla olisi parempi laukaus jalkapallo- tai lacrosse-joukkueiden tekemisessä. Jos olisin pelannut tennistä kilpailukykyisesti koko lukion ajan, kokeilin silti tennistä. On hyvä olla tietoinen siitä, kuinka kilpailukykyinen jokainen joukkue on ennen kokeilua.

Auta selvittämään kuinka kilpailukykyinen jokainen joukkue on sinun pitäisi myös yrittää selvittää, kuinka monta ihmistä valitaan kullekin joukkueelle ja kuinka monta pelaajaa palaa edellisestä kaudesta. Esimerkiksi jalkapallojoukkueissa on tyypillisesti noin 40 pelaajaa. Teatterikouluissa lukioissa on tyypillisesti viisi yksinpelaajaa ja kaksi kaksinpelijoukkua (koostuu usein neljästä viidestä yksinpelaajasta). Jalkapallo on luultavasti vähemmän kilpailukykyinen joukkue (jopa hyvä jalkapallojoukkue) kuin tennisjoukkue, koska siellä on 40 paikkaa verrattuna viiteen.

Jos kuitenkin yrität kokeilla vain yhtä tiettyä paikkaa jalkapallojoukkueessa (kuten pelinrakentaja), se voi olla kilpailukykyisempi kuin tennis, koska pelinrakentajalle on vain yksi lähtöpaikka verrattuna viiteen tennispelaajan lähtöpaikkaan. Jos kaikki viisi tennispelaajaa palaa edellisestä kaudesta, epäröin kokeilla, koska en todennäköisesti pääse joukkueeseen, ellei olen tarpeeksi hyvä voittamaan yhden tai useamman nykyisen pelaajan.

helsinki-1.jpg

Vaikka kaikki yllä olevat on otettava huomioon urheilutiimiä valittaessa, älä anna minkään yllä olevan estää sinua. Jos olet aina kuollut pelaamaan tennistä, mutta et ole koskaan ennen pelannut, kokeile silti! Et koskaan tiedä, saatat tehdä sen! MinäJos olet kiinnostunut urheilulajista, joka on erittäin kilpailukykyinen koulussa, tarkista, voitko kokeilla JV-tiimiä (tai joissakin kouluissa on jopa fuksi-joukkueita yhteisyrityksen ja yliopiston lisäksi). Voit aloittaa sieltä ja työskennellä jopa yliopistoon.

4 suurta syytä liittyä urheilutiimiin

Urheilutiimit ovat loistava harrastus koulun ulkopuolella. Minulla on joitain parhaita lukiomuistini pelaamisesta lukiollani tennistiimissä.

Syy 1: Se on loistava tapa saada ystäviä (tai saada lisää ystäviä). Urheilutiimi tuo usein yhteen paljon erilaisia ​​ihmisiä (jotka eivät ehkä ole olleet ystäviä muuten). Liittyminen urheilutiimiin antaa sinulle uuden joukon ystäviä, joita et ehkä ole tavannut toisin.

gemini -miehen ominaisuudet

Syy 2: Se voi olla hieno mahdollisuus johtajuuteen (jonka korkeakoulut rakastavat nähdä ansioluettelossasi). Urheilutiimit valitsevat usein joukkueen kapteenin, mikä antaa henkilölle mahdollisuuden olla johtaja. Tyypillisesti joukkueen kapteeneilla ei ole paljon vastuuta; yleensä se on enemmän kunniamerkki. Jos jotain, joukkueen kapteenit ovat vastuussa joukkueen moraalin parantamisesta. Joukkueen kapteeniksi tuleminen auttaa kuitenkin edelleen parantamaan korkeakoulujen hakemuksiasi, koska se osoittaa kouluille, että olet hyvin pidetty ja mahdollisesti johtava koulussasi.

Syy 3: Se auttaa sinua pysymään aktiivisena ja lievittämään stressiä. Lukio on stressaavaa, ja urheileminen auttaa lievittämään stressiä. Kun pysyt aktiivisena urheilun kautta, voit tuntea olosi onnellisemmaksi ja saada merkittäviä terveysvaikutuksia.

Syy 4: Riippuen siitä kuinka hyvä olet ja mitkä ovat tavoitteesi, osallistuminen urheiluun voi auttaa sinua pääsemään yliopistoon. Jos nouset urheilun huippupelaajaksi osavaltiossasi, sinut saatetaan värvätä pelaamaan kyseistä urheilua yliopistossa, ja sinulle voidaan myös tarjota apuraha. HUOMAUTUS: tämä on harvinaista. Tämä ei ole normi. Älä luota siihen, että sinut rekrytoidaan urheilulajiisi. Jos olet vakavasti kiinnostunut yliopiston urheilullinen rekrytointi, tutustu prosessiin toisessa oppaassamme.

body_snowboarding.jpg

Mitä etuja sinun ei pitäisi odottaa saavanasi liittymistä urheiluun?

Vaikka liittymiseen joukkueeseen on monia etuja (kuten yllä voit nähdä), sinun ei pitäisi liittyä joukkueeseen, jos toivot, että se on koulun ulkopuolinen aktiviteetti, joka saa sinut yliopistoon. Ellet kuulu urheilusi 1 prosentin alkuun pelaajien joukkoon, on epätodennäköistä, että sinut värvätään pelaamaan sitä yliopistoon.

Myös osallistuminen tiimiin ei ole erityisen vaikuttunut valintavastaavista. Ystäväni, joka on entinen hakupäällikkö, sanoi, että se on yksi yleisimmistä aiheista henkilökohtaisissa lausunnoissa. Vastaanottovirkailijat vihaavat lukea näitä henkilökohtaisia ​​lausuntoja, koska he ovat kuulleet jokaisen lukion urheilutarinan. He ovat lukeneet sinusta ja joukkueestasi voittaneen esteen ja voittaneet. He ovat lukeneet murskaavista tappioista. Henkilökohtaisissa lausunnoissa valintaviranomaiset haluavat nähdä kuka olet ja mikä tekee sinusta ainutlaatuisen. Urheilun harrastaminen ei tee sinusta ainutlaatuista, koska monet opiskelijat harrastavat urheilua.

millainen merkki on vesimies

Älä harrasta urheilua niin, että tunnet olevasi monipuolinen yliopistohakemuksessasi. Huippukoulut eivät enää halua monipuolisia opiskelijoita. Huippukoulut haluavat opiskelijoita, jotka ovat asiantuntijoita jossakin. Jos olet osavaltion tennispelaaja numero 1, olet vaikuttava, koska olet tenniksen asiantuntija. Jos olet kuitenkin osavaltion 150. sijalla tennispelaaja, korkeakoulu ei todennäköisesti välitä siitä. Olisi parempi, jos et harrastaisi urheilua ja olisit valtion mestari matemaatikko, osavaltion tiedemessujen voittaja tai keskustelun mestari. Nämä kaikki todistavat alan asiantuntemusta. Jos haluat lukea lisää tästä asiantuntijafilosofiasta, lue oppaamme siitä, miten päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen.

Jos et ole niin kiinnostunut urheilusta, älä tee sitä! Urheilun harjoittaminen vie paljon aikaa. Jos et pidä urheilusta, se on valtava aika-imu, josta et saa paljon etuja. Harkitse aikaa viettämistä tekemällä toinen hämmästyttävä vapaa-ajan aktiviteetti, kuten yksi alla mainituista toiminnoista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.