Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

ominaisuus_vapaa-1

Haluatko opiskella SAT Math -osaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Myös budjetilla? Älä huoli! Tässä artikkelissa, olemme koonneet kattavan luettelon kaikista parhaista (ja ilmaisista!) SAT Math -opetusmateriaaleista ja -oppaista, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla verkossa.

merkintä: Tietoja parhaista SAT -oppimateriaaleista, joista joudut maksamaan, tutustu suosituimpiin SAT -esikirjoihimme.Ominaisuuskuva: Alan O'Rourke /Flickr

Laadukkaiden SAT-matematiikkamateriaalien käytön merkitys

On erittäin tärkeää saada oppimateriaalisi oikeista paikoista. SAT on hyvin erityinen testi, ja siellä on monia (monia!) Sivustoja ja ohjelmia, jotka tarjoavat valitettavasti vain huonolaatuisia SAT-resursseja.

Jos opiskelet käyttämällä pääasiassa huonompia SAT -materiaaleja, et saa selvää käsitystä siitä, miten pärjäät testipäivänä. Testivalmistelussa arvioidaan ja parannetaan nykyistä tasoa, mutta et voi tehdä sitä, jos saat väärän käsityksen taidoistasi huonon oppimateriaalin perusteella. Viime kädessä tuotteet ja testikysymykset, jotka eivät vastaa SAT: ää tarkasti, ovat ajanhukkaa.

miten päästä Stanfordin yliopistoon

Siksi, on parasta asettaa etusijalle viralliset SAT -materiaalit. SAT on College Boardin suunnittelema, ja niiden ilmaiset materiaalit ovat ylivoimaisesti paras paikka aloittaa opiskelu. Täältä voit haarautua ohjelmiksi ja materiaaleiksi, jotka käyttävät (tai muistuttavat läheisesti) virallista SAT -materiaalia.

Katsotaanpa nyt parhaita resursseja, joita voit käyttää ilmaisiin virallisiin SAT Math -harjoituskysymyksiin.

body_start-2 Valmiina, valmiina, mene!

Top 5 ilmaista resurssia laadukkaille SAT -matematiikan käytännöille

Tässä osiossa käymme läpi viisi parasta ilmaista resurssia, joita voit käyttää laadukkaaseen SAT Math -valmisteluun.

# 1: Kollegion hallitus

SAT: n luojana ja myöntäjänä College Board on paras paikka aloittaa ilmaisten SAT Math -opetusmateriaalien kerääminen. Virallisella verkkosivustolla on täyspitkiä SAT-harjoitustestejä ja käytännön kysymyksiä kaikille osioille.

Ilmaiset viralliset täyspitkät SAT-harjoitustestit

Tällä hetkellä verkossa on saatavilla 10 virallista harjoittelutestiä. Jokaisessa testissä on vastausavain ja perusteelliset vastaukset, joiden avulla voit ymmärtää, miksi kysymyksesi ovat väärin.

Olet todennäköisesti huomannut, että harjoitustesti 2 ja harjoitustesti 4 puuttuvat yllä olevasta luettelosta. Tämä johtuu siitä, että niitä ei ole enää saatavilla verkossa! Koska nämä testit on kuitenkin kehittänyt College Board, sisällytämme ne myös tänne. Muista, että sinun on ehdottomasti selvitettävä ensin kahdeksan testiä, jotka ovat College Boardin verkkosivustolla.

Ilmainen virallinen SAT -matematiikkaharjoitus

Täyspitkien testien lisäksi College Board tarjoaa useita SAT Matematiikan käytännön kysymyksiä (sekä näytteen kysymyksiä kaikille muille testin osille). SAT Mathia varten niitä on 30 laskimen sallittua kysymystä ja 18 kysymystä ilman laskinta . Vaikka se ei ole aivan täysi SAT -matematiikkaosa, se antaa sinulle mahdollisuuden saada enemmän altistusta sellaiselle matematiikalle, jonka näet testipäivänä.

Kun vastaat jokaiseen kysymykseen, yritä olla katsomatta oikeita vastauksia heti. Kirjoita sen sijaan vastauksesi paperille, kun suoritat testin. Kun olet valmis, katso viralliset vastaus selitykset; tämä auttaa sinua ymmärtämään vahvuutesi ja heikkoutesi.

Vanhat viralliset täyspitkät SAT-käytännön testit

Vaikka uusimmat käytännön testit ovat hyödyllisimpiä valmistellessasi, voit myös käyttää mitä tahansa näistä neljästä vanhasta (ennen vuotta 2016) SAT-harjoitustestistä. Useimpien matemaattisten kysymysten pitäisi olla hyödyllisiä - huomaa vain, että nykyään geometria on vähemmän tärkeä ja tietojen tulkinta tärkeämpi.

Saatat huomata, että joitakin vuosia puuttuu (esim. 2005-06, 2006-07 jne.). Tämä johtuu siitä, että näiden vuosien testit ovat toistaa edellä mainituista. Toisin sanoen edellä linkitetyt neljä testiä ovat vain ilmaiset SAT -testit saatavilla viimeisten 10 vuoden ajalta (lukuun ottamatta uusimpia).

body_choice-2 Sinun ei tarvitse punnita etuja ja haittoja - kaikki suosittelemamme resurssit auttavat sinua saamaan erinomaiset SAT -matematiikkapisteet!

# 2: Khan-akatemia

Khan Academy on voittoa tavoittelematon ja College Boardin kumppani, joka tarjoaa ilmaisen online -SAT -valmisteluohjelman ja käytännön kysymyksiä.

Vaikka suurin osa kysymyksistä tulee virallisista SAT -harjoitusmateriaaleista (kuten yllä linkitetyt), muita on luotu tai mukautettu kollegion hallitukselta itseltään tai yhdessä sen kanssa.

Hanki ilmainen Khan Academy -tili saadaksesi pääsyn SAT -opiskelukysymyksiin ja -materiaaleihin sekä oppaisiin ja selitysvideoihin, jotka auttavat opiskelua.

# 3: PrepScholar SAT -blogi

Täällä PrepScholarissa tarjoamme tonnia ilmaisia ​​resursseja, mukaan lukien yksityiskohtaiset oppaat jokaisesta SAT -matematiikan aiheesta ja täydellinen kokoelma parhaista SAT -matematiikka -artikkeleistamme. Kaikki oppaamme sisältävät määritelmiä ja selityksiä, esimerkkejä siitä, miten näet aiheen testissä, ja todellisia SAT -käytännön kysymyksiä ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia.

Aloita selaamalla alla olevia SAT Math -oppaitamme! Kaikki oppaat on järjestetty aiheittain.

Numerot

   • Kokonaislukuja (perus)

   • Kokonaisluvut (edistynyt)

   • Murtoluvut, suhteet ja mittasuhteet

   • Tilastot (keskiarvo, mediaani, tila)

   • Todennäköisyys

   • Sekvenssit

Algebra

   • Yksittäiset muuttujayhtälöt

   • Yhtälöjärjestelmät

   • Toiminnot

   • Neliön valmistuminen

Koordinaattigeometria

   • Pisteet

   • Linjat ja rinteet

   • Pohdintoja, käännöksiä ja kierroksia

Taso ja kiinteä geometria

   • Viivat ja kulmat

   • Piirit

   • Kolmioita

   • Monikulmioita

   • Avaruusgeometria

Trigonometria

   • Trigonometria

Kaavat

   • 28 Kriittistä SAT -matematiikkakaavaa, jotka sinun on tiedettävä

Lisäksi meillä on strategiaoppaita, jotka auttavat sinua ratkaisemaan lukuisia SAT Math -ongelmia kaikkialla:

   • Vastausten kytkeminen

   • Numeroiden kytkeminen

Jos oppaistamme ja tietokilpailuistamme on sinulle hyötyä, voit myös rekisteröityä ilmaiseen viiden päivän kokeiluun testivalmisteluohjelmaamme. Ohjelmamme arvioi nykyiset vahvuutesi ja heikkoutesi ja mukautuu edistymisesi perusteella. Se antaa sinulle harjoituskysymyksiä, jotka on räätälöity alueillesi, joita tarvitset parantaa, ja antaa vastaukset selityksiin kaikkiin kysymyksiin.

Kaikki kysymyksemme perustuvat todellisiin SAT -testikysymyksiin, ja vaikka koko ohjelma ei ole ilmainen, takaamme rahat takaisin, jos et paranna 160 pistettä.

# 4: CrackSAT.net

CrackSAT on ilmainen, epävirallinen SAT -sivusto, joka tarjoaa PDF -tiedostoja virallisista SAT -käytännön testeistä ja joukon sekä virallisia että epävirallisia SAT -matemaattisia kysymyksiä.

Monet CrackSATia koskevista kysymyksistä ovat peräisin tunnettujen testivalmistusyritysten, kuten The Princeton Review ja Kaplan, SAT-valmistelukirjoista. Vaikka yleisesti vakaat, epäviralliset SAT -kysymykset voivat vaihdella laadullisesti, älä luota vain nämä antavat sinulle käsityksen matemaattisista kyvyistäsi. Pikemminkin on parasta käyttää tätä verkkosivustoa sen jälkeen, kun olet käyttänyt kaikki yllä mainitut viralliset SAT -resurssit.

Erityisen mukavaa tällä sivustolla on sen organisaatio: matematiikkakysymyksiä on saatavana molemmissa Monivalinta ja ruudukko luokat, jotka antavat sinulle täyden valikoiman matematiikkaharjoituksia. Voit myös selata ongelmia käsitteen mukaan (esim. Lineaariset funktiot, eksponentit ja radikaalit jne.).

# 5: Ivy Global SAT -harjoitustestit

Lopuksi, jos haluat harjoitella matematiikkaa täyspitkän SAT-käytännön testin yhteydessä, käytä Ivy Globalin kahta epävirallista harjoitustesti PDF-tiedostoa ( SAT Online Practice Test 1 ja Harjoitustesti 2 ). Nämä resurssit noudattavat tarkasti SAT -muotoa ja ovat molemmat erittäin realistisia.

Ne eivät kuitenkaan ole täydellisiä. Jotkut matematiikkaosien kysymyksistä ovat hieman liian helppoja eikä ole niin samanlainen kuin SAT: ssä olevat kuin ne voisivat olla. Siellä on myös ei vastaus selityksiä, vaikeuttaa sen määrittämistä, kuinka löytää oikeat vastaukset väärässä matemaattisiin kysymyksiin.

body_carry

Olet kerännyt kaikki oppimateriaalisi ... mitä nyt?

SAT -matematiikan oppimateriaalien tehokas käyttö: 6 vinkkiä

Yhtä tärkeää on tietää, miten SAT -oppimateriaalisi hyödynnetään parhaiten, kuin tietää, miten niihin pääsee käsiksi. Nämä kuusi vinkkiä auttavat sinua saavuttamaan korkeimmat SAT -matematiikkapisteet testipäivänä.

#1: Tee täydellinen harjoitustesti yhdessä istunnossa

Olet luultavasti eniten huolissasi SAT -matematiikkapisteistäsi, mutta se on silti tärkeää ota täysi SAT -harjoitustesti niin näet kuinka pärjäät testipäivänä. Vaikka yhteen tai kahteen matematiikkakysymykseen vastaaminen ei ehkä ole sinulle liian suuri haaste, todellisuudessa SAT on maraton - ja jos et ole valmistautunut, olet todennäköisesti uupunut sen loppuun mennessä. Ja uupumus voi johtaa kenellekään tehdä virheitä!

Joten ennen kuin keskität huomiosi SAT Math -osaan, ota virallinen SAT-harjoitustesti nähdäksesi, miten matematiikkatuloksesi sopii suurempaan testikuvaan. Varmista, että otat koko testin yhdellä istunnolla; tämä auttaa sinua rakentamaan kestävyyttä testipäivää varten.

#2: Käytä oikeaa ajoitusta ja vauhtia

Varmista, että otat SAT-harjoitustestit ja kaikki matematiikkakohtaiset osiot käytä samoja aikarajoja kuin testipäivänä.

Alla olevasta kaaviosta näet, kuinka paljon aikaa sinulla on kussakin SAT -osiossa, sekä kuinka paljon aikaa sinun pitäisi (suunnilleen) käyttää kysymystä kohden:

SAT -osio Kokonaisaika # kysymyksiä Aika per kysymys
Lukeminen 65 minuuttia 52 75 sekuntia
Kirjoittaminen ja kieli 35 minuuttia 44 48 sekuntia
Matematiikka Ei Laskin 25 minuuttia kaksikymmentä 75 sekuntia
Matematiikkalaskin 55 minuuttia 38 87 sekuntia

Sinulla on noin 75 sekuntia kysymystä kohden No Calculator Math -osiossa ja 87 sekuntia kysymystä kohden Laskin -matematiikka -osiossa. Jotkut kysymykset voivat viedä vähemmän tai enemmän aikaa, mutta jatka harjoittelua, jotta et käytä jatkuvasti yhtä matemaattista kysymystä.

Muista, että tarkkuus on vain puolet taistelusta - sinun on itse asiassa vastaa kysymyksiin määräajassa jos haluat saada korkeat matematiikkapisteet!

paras tapa opiskella testiä varten

Se sanoi, Älä huoli, jos aika loppuu ensimmäisen SAT -harjoitustestin aikana. Tämä on täysin normaalia ja antaa sinulle lähtökohdan, josta voit myöhemmin parantaa.

#3: Tarkista virheesi

On yksi asia ottaa SAT -matematiikkatesti, mutta sinun on myös tehtävä se tarkastella tuloksiasi ja tunnistaa kaikki oikeiden ja väärien vastausten mallit. Onko sinulla tapana saada viimeiset kysymykset väärin jokaisessa matematiikkaosassa? Tuntuvatko funktiokysymykset vain antavan sinulle silmukan?

Selvitä ensin, mikä meni pieleen. Katso sitten, kuinka voit poimia joitain helppoja kohtia ja kohdista huolellisesti näille alueille valmistelussa. (Muista, että jokainen matematiikkakysymys, vaikeudesta riippumatta, ansaitsee saman määrän pisteitä!)

#4: Kohdista suurimmat heikkoutesi

Kun olet havainnut kuvioita tekemissäsi virheissä, on aika kaivaa syvemmälle ja tutkia suurimpia heikkouksiasi. Lopullinen tavoitteesi on räätälöi opiskelusi niin, että voit keskittyä parantamaan alueita, joiden kanssa kamppailet eniten.

Koska yleistavoitteesi on vastata mahdollisimman moniin kysymyksiin mahdollisimman tarkasti, sinun kannattaa käyttää valtaosa opiskeluajastasi heikkoutesi parantamiseen sen sijaan, että tarkastelisit jo hyvin tuntemaasi materiaalia.

Tunnetun materiaalin virkistäminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​saattaa saada sinut tuntemaan olosi tuottavaksi ja itsevarmaksi, mutta se ei paljon paranna pisteitäsi. Paras vaihtoehto on keskittyä ongelma -alueisiisi harjoittelemalla ja laajentamalla tietopohjaasi.

#5: Aseta opintoaikataulu

Älä ole kiusaus pakata juuri ennen testiä. Sinulla saattaa olla kiireinen aikataulu ja sinusta tuntuu, että ainoa vaihtoehto on pakata SAT, mutta parannus todella tapahtuu ajan myötä. Yleensä suosittelemme antamaan itsesi vähintään kolmesta kuuteen kuukauteen opiskella SAT: ssa.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole paljon aikaa jäljellä ennen testipäivää, älä luovuta! Riippumatta siitä, kuinka paljon sinulla on aikaa opiskeluun, se on On on mahdollista laatia tasapainoinen SAT -opintosuunnitelma.

Laske ensin aika, joka sinulla on ennen testipäivää. (Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on kuukausi ennen testiä.)

Seuraavaksi määritä itsesi vähintään kolme täyttä harjoitustestiä (tavallisten oppimateriaalien lisäksi) ja levitä ne opintoaikataulusi aikana. Jos sinulla on vain viikko tai niin ennen testipäivää, tämä ei todennäköisesti ole mahdollista. Yritä tässä tapauksessa mahtua ainakin yhteen tai kahteen harjoitustestiin aina kun voit.

Mikään muu ei toista SAT -kokemusta kuin täysi harjoittelutesti, joten älä aliarvioi sen merkitystä valmistelussa!

#6: Etkö näe parannusta? Hanki lisäohjeita valmisteluun

Jotkut opiskelijat haluavat mieluummin suorittaa kaikki SAT -opintonsa itse, mutta toiset toimivat paremmin pienellä ohjauksella.

Jos SAT -aihe ei vain ole järkevä sinulle tai tarvitset apua aikasi priorisoinnissa, SAT -opettaja tai valmisteluohjelma (tai molemmat!) Ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja kokeilla. Molemmat voivat antaa sinulle viimeisen työntövoiman, joka sinun täytyy pysyä keskittyneenä ja maksimoida SAT -matematiikkapisteet.

PrepScholar tarjoaa SAT -asiantuntijaopastuksia täysin muokattavan SAT -valmisteluohjelman lisäksi. Lisätietoja on oppaissamme siitä, kuinka löytää sinulle paras SAT -ohjaaja ja kuinka paljon sinun pitäisi käyttää tutorointiin.

body_trust-1

Kohdennettu ja huolellinen harjoittelu, lepo ja luottamus: täydellinen resepti SAT -menestykseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.