Täydellinen luettelo ilmaisista ACT -matematiikan käytännön kysymyksistä

ominaisuusvapaa

Olitpa budjetissa tai haluat vain nähdä, millaisia ​​ACT Math -opetusmateriaaleja voit käyttää ilmaiseksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Vaikka internet on täynnä epäilyttävän laadukkaita ACT-resursseja, olemme keränneet ja koonneet vain korkealaatuisia vapaa ACT Matematiikan oppimateriaali saatavilla.

Joten hyppäämme heti sisään!merkintä: Jos haluat oppaita ja arvosteluja parhaasta maksullisesta ACT-tutkimuksesta, tutustu ACT-opintolinkkien luetteloon, joka sisältää kaikki viralliset käytännön testit ja parhaat valintamme ACT-valmistelukirjoista.

Miksi sinun on käytettävä korkealaatuisia ACT-matematiikkamateriaaleja

Koska ACT on hyvin erityinen standardoitu testi, on tärkeää, että opiskelet oikeista lähteistä. Väärillä materiaaleilla opiskelu on suunnilleen yhtä huono asia kuin opiskeleminen ollenkaan, ja valitettavasti ympärillä kelluu paljon huonosti suunniteltuja ACT -valmistusmateriaaleja. Älä siis houkuttele monia verkkosivustoja ja ohjelmia, sekä ilmaisia ​​että maksullisia, jotka tarjoavat huonolaatuisia ACT -valmistelumateriaaleja.

Jos vietät aikaa opiskeluun huonommista materiaaleista , sinulla ei ole selkeää käsitystä siitä, miten suoritat ACT: n. Oikea testin valmistelu koskee nykyisen tasosi arviointia ja parantamista, mutta et voi tehdä sitä, jos saat väärän käsityksen taitotasostasi (joko korkeammasta tai alemmasta) huonolaatuisten oppimateriaalien perusteella. Lyhyesti sanottuna kaikki käytännön ongelmat, jotka eivät heijasta oikein ACT: ssä näkyviä kysymyksiä, eivät ole aikasi arvoisia!

loki- ja luonnollisen lokin säännöt

Tietäen tämän, ehdottomasti paras opintostrategia on käyttää virallisia ACT -materiaaleja. Testin on suunnitellut ACT, Inc., ja niiden ilmaiset materiaalit ovat kaukana paras paikka aloittaa. Täältä voit haarautua ohjelmiin ja resursseihin, jotka hyödyntävät (tai muistuttavat läheisesti) tätä virallista materiaalia.

Koska sinun pitäisi opiskella vain verkkosivustoilta ja ohjelmista, jotka ovat mahdollisimman lähellä lähdettä (eli virallista ACT: tä), Valitettavasti ei ole paljon ilmaista materiaalia.

Olemme kuitenkin löytäneet pari kiinteää ilmaista ACT Math -resurssia, joita voit käyttää valmistelussa. Lue mitä nämä ovat!

4 parasta resurssia ilmaiseen ACT -matematiikan harjoitteluun

Tässä on neljä erittäin hyödyllistä verkkosivustoa, joiden avulla voit ottaa kaiken irti ACT Math -opinnoista - eikä sinun tarvitse maksaa senttiäkään niistä!

# 1: ACT, Inc.

Itse testin luojan ACT, Inc. pitäisi aina ole ensimmäinen verkkosivustosi kaikissa ACT-asioissa. Onneksi heillä on myös paljon ilmaisia ​​opintoresursseja, jotka tarjoavat sekä täydellisiä ACT -harjoitustestejä että yksittäisiä matematiikan harjoitusmateriaaleja.

Ilmaiset viralliset täyspitkät ACT-harjoitustestit

Alla olevat kuusi testiä ovat ainoat ilmaiset testit viimeisten 10+ vuoden ajalta. Jokainen ACT -testi sisältää valinnaisen kirjoitusosion ja vastausavaimen:

Saatat huomata, että täältä puuttuu vuosia (2016-17, 2012-13 jne.). Tämä johtuu siitä, että ACT toistaa testit eri vuosina, Tämä tarkoittaa, että puuttuvien vuosien testit ovat itse asiassa kaksoiskappaleita yllä olevista.

merkintä: Jos ostat Virallinen ACT-valmisteluopas 2019-2020 , sinulla on pääsy viisi muuta virallista ACT -käytännön testiä, mutta tämä ei tietenkään ole ilmaista (noin 17 dollaria Amazonissa). Voit myös ostaa juuri julkaistun ACT: n virallinen aloitusopas jolla on uusi käytäntö ACT ja (lyhennetty) käytäntö PreACT. Se maksaa noin 23 dollaria Amazonissa.

Ilmainen virallinen ACT -matematiikkaharjoitus

Täydellisten harjoitustestien lisäksi ACT: n virallisilla verkkosivuilla on näyte matemaattisia kysymyksiä vastausvalinnan palautteella . Nämä ovat täynnä 60 kysymystä nousevassa vaikeusjärjestyksessä, aivan kuten todellinen ACT Math -osa. Se on pohjimmiltaan toinen ilmainen täydellinen ACT Math -koe, jolla voit opiskella!

Suosittelemme, että ratkaiset kaikki kysymyksesi paperille ja tarkistat sitten työn lopuksi, sen sijaan, että tarkistaisi tarkkuutesi jokaisen kysymyksen jälkeen. Tämä menetelmä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miten pärjäät ACT: llä (muista, et saa välitöntä palautetta varsinaisen testin aikana!).

body_bill Sinun ei tarvitse huolehtia laskuista - suurin osa ACT -opinnoista voidaan suorittaa ilmaiseksi.

#2: PrepScholar ACT -blogi

Olemme koonneet PrepScholarissa tonnia ilmaisia ​​resursseja kaikkiin ACT Math -tarpeisiisi, sisältää yksityiskohtaisia ​​oppaita jokaisesta ACT -matematiikan aiheesta. Artikkelimme määrittelevät ja selittävät tärkeimmät matemaattiset käsitteet, tarjoavat esimerkkejä siitä, miten näet kunkin aiheen testissä, ja tarjoavat ACT -käytännön kysymyksiä ja yksityiskohtaisia ​​vastauksia.

Alla on joitain hyödyllisimpiä sisältöön liittyviä resurssejamme ACT Math -osioon:

Numerot

 • Kokonaislukuja (perus)

 • Kokonaisluvut (edistynyt)

 • Murtoluvut, suhteet, rationaaliluvut ja mittasuhteet

 • Tilastot (keskiarvo, mediaani, tila)

 • Todennäköisyys

 • Sekvenssit

Algebra

 • Yksittäiset muuttujayhtälöt

 • Yhtälöjärjestelmät

 • Toiminnot

 • Toiminnot

Koordinaattigeometria

Taso ja kiinteä geometria

 • Viivat ja kulmat

 • Piirit

 • Kolmioita

 • Monikulmioita

 • Avaruusgeometria

Trigonometria

 • Trigonometria

Kaavat

 • 31 Kriittistä ACT -matematiikkakaavaa, jotka sinun on tiedettävä

Lisäksi meillä on strategiaoppaita auttaa sinua ratkaisemaan lukuisia ACT Math -ongelmia kautta linjan:

 • Vastausten kytkeminen

 • Numeroiden kytkeminen

Voit myös tilata ilmaisen viiden päivän kokeilujakson online -ACT -valmisteluohjelmamme. Tämä muokattava ohjelma arvioi nykyiset vahvuutesi ja heikkoutesi ja mukautuu tarpeisiisi edistymisen perusteella. Se tarjoaa myös harjoittelukysymyksiä, jotka on räätälöity alueillesi, jotka tarvitsevat parannusta, ja tarjoaa asiantuntija -vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Kaikki ohjelmamme kysymykset perustuvat todellisiin ACT -testikysymyksiin, ja vaikka koko ohjelma ei ole ilmainen, takaamme sinulle rahat takaisin, jos et paranna ACT -pisteitäsi 4 pisteellä.

# 3: Ivy Global ACT käytännön testi

Tämä yritys tarjoaa ilmaisen epävirallisen ACT -käytännön testin. Vaikka matematiikan sisältö on yleisesti ottaen vankka, joitakin kysymyksiä on hieman helpompaa kuin varsinaisessa ACT: ssä. Lisäksi niitä on ei vastaus selityksiä, vaikeuttaa sen määrittämistä, kuinka ratkaista tehokkaasti väärässä vaiheessa olevat kysymykset.

Muussa tapauksessa tämä PDF tarjoaa hyödyllistä käytäntöä ja on loistava vaihtoehto, jos olet jo käyttänyt kaikki viralliset resurssit. Suosittelen käyttämään sitä pääasiassa kaivaa matematiikan lisäkysymyksiä (sen sijaan, että ottaisimme sitä täyspitkänä testinä). Tämä auttaa sinua muodostamaan selkeämmän kuvan siitä, mitkä matemaattiset käsitteet ja kysymystyypit ovat sinulle erityisen vaikeita.

On myös huomattava, että toisin kuin muut ACT -sivustot, Ivy Global tekee ei edellyttää, että teet tilin, jotta voit käyttää sen ACT -harjoitusmateriaalia.

# 4: Khan-akatemia

College Boardin (SAT: n luojat - ei ACT) kumppani Khan Academy on loistava verkkosivusto, jota voidaan käyttää ACT Math -harjoituksiin ja -arviointeihin, kunhan osaat käyttää sitä tehokkaasti.

Sanon sen, koska tämä ilmainen valmistelusivusto tarjoaa vain SAT -ohjelman, joten et löydä virallisia ACT -käytännön kysymyksiä täältä. Se sanoi, voit edelleen porata Khan Academyn avulla asiaankuuluvia ACT Math -käsitteitä ja harjoittaa oppimaasi.

Koska ACT, kuten SAT, korostaa suuresti algebraa, voit käyttää SAT: n Heart of Algebra ja Passport to Advanced Math -osiot asianmukaista käytäntöä varten. Käytä geometriaa (joka muodostaa 35–45% ACT-matematiikasta) käyttämällä Lukion geometrian sivu valita tiettyjä käsitteitä ja katsoa niistä videoita. Lopuksi trigonometriaa varten käytä trigonometria ja SAT -lisäaiheet osioita.

body_books-5 OK, joten sinulla on oppimateriaalisi. Miten käytät sitä parhaiten?

miten lähettää pisteet yliopistolle

ACT -matematiikkaresurssien tehokas käyttö: 6 avainvinkkiä

Sen lisäksi, että tiedät mitä materiaalia todella käytät (ja mitä vältät) ACT Math -valmistelussa, on tärkeää tietää, miten parhaiten käyttää löytämäsi resurssit. Seuraavat kuusi vinkkiä auttavat sinua saavuttamaan korkeimman ACT -matematiikkapisteesi käytettävissä olevien ilmaisten esivalmistelumateriaalien avulla.

#1: Tee täydellinen harjoitustesti yhdessä istunnossa

Vaikka olet todennäköisesti enimmäkseen huolissasi ACT Math -pisteestäsi, sinun on vielä tiedettävä, miten pärjäät koko TOIMIA. Yhden tai kahden ACT -kysymyksen vastaaminen ei ehkä ole liian haastavaa, mutta testi on maraton: jos et ole valmis, huomaat todennäköisesti uupuneen sen loppuun mennessä. Ja uupumus voi aiheuttaa kenellekään tehdä virheitä!

Joten ennen kuin keskität huomiosi pelkästään ACT Math -matematiikkaan, katso, miten matematiikkatuloksesi sopii suurempaan testikuvaan.

Lisäksi bonus: suorittamalla koko ACT -harjoitustestin, näet myös kuinka matematiikkapisteesi menestyvät koko matematiikkaosion aikana (muista, kysymykset vaikeutuvat ja vaikeutuvat matematiikkatestin aikana!).

#2: Käytä oikeaa ajoitusta

Kun suoritat täydellisen harjoitustestin ja kaikki matematiikkakohtaiset osiot, muista noudattaa oikeaa ACT: ssä käytettyä ajoitusta.

Tässä on lyhyt yleiskatsaus siitä, kuinka paljon aikaa kuluu jokaiseen ACT -osioon, sekä kuinka paljon (arvioitua) aikaa sinun tulisi käyttää kysymykseen:

ACT -osio Kokonaisaika # kysymyksiä Aika per kysymys
Englanti 45 minuuttia 75 36 sekuntia
Matematiikka 60 minuuttia 60 60 sekuntia
Lukeminen 35 minuuttia 40 53 sekuntia
Tiede 35 minuuttia 40 53 sekuntia
Kirjoittaminen (valinnainen) 40 minuuttia 1 40 minuuttia

Kuten näet, sinulla on keskimäärin minuutti jokaiseen matemaattiseen kysymykseen vastaamiseen, ja sinun on tiedettävä, kuinka hyvin sopeudut näihin parametreihin ennen testipäivää. Ei ole paljon arvoa, jos pystyt vastaamaan jokaiseen kysymykseen oikein, mutta et voi suorittaa testiä ajoissa!

Älä huolestu, jos aika loppuu ensimmäisen harjoitustestin aikana - Tämä on täysin normaalia ja antaa sinulle paikan, josta aloittaa ja parantaa. Jos suuntaus jatkuu, harkitse kuitenkin oppaamme siitä, miten voit lopettaa ajan loppumisen ACT Mathissa.

#3: Tarkista virheesi

Harjoitustestin suorittaminen on vain ensimmäinen askel. Kun olet tehnyt tämän, keskity tunnistamaan kaikki oikeiden ja väärien vastausten mallit jotta näet, mitä ja miten sinun on parannettava.

Onko sinulla esimerkiksi tapana saada viimeiset kysymykset väärin matematiikassa? Ovatko funktiokysymykset aina silmää? Olipa tapauksesi mikä tahansa, kaivaa syvälle tutkiaksesi virheesi ja räätälöi opintosuunnitelmasi porataksesi haastavimmat alueesi.

#4: Kohdista heikkoutesi alueisiin

Tavoitteesi on vastata mahdollisimman moniin kysymyksiin mahdollisimman tarkasti omista suurin osa ajastasi heikkousalueidesi parantamiseen.

Jos esimerkiksi kamppailet ymmärtääksesi tietyn käsitteen, kuten yhtälöjärjestelmät tai koordinaattigeometria, käytä aikaa sen tarkistamiseen ja käytä sitten käytännön kysymyksiä ja testejä varmistaaksesi, että saat sen alas.

Lisäksi ponnistele sen eteen priorisoi ensimmäiset 40 kysymystä tai niin edelleen ACT Math. Vaikka jokainen kysymys on saman pistemäärän arvoinen, niistä tulee yhä vaikeampia testin aikana. Siksi se on tehokkaampaa aikaa ja energiaa ratkaista kaksi kysymyksiin 20: llä kuin se, että se käyttää kaksi kertaa enemmän aikaa kysymyksen 60 ratkaisemiseen.

#5: Tahdista opiskeluasi

Älä ahdista kaikkea opiskeluaasi yhdeksi päiväksi ennen testiä. Kiireisellä aikataululla ahtautuminen saattaa tuntua ainoalta vaihtoehdoltasi, mutta todellinen parannus tapahtuu ajan myötä.

Ja älkää kuitenkaan myöskään epätoivoon! Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on jäljellä ennen testiä, sinä voi tehdä tasapainoinen opinto -ohjelma.

Aloita katsomalla aikaa, joka sinulla on ennen testipäivää. Yleensä suosittelemme antamaan ainakin itsesi kolmesta kuuteen kuukauteen opiskella ACT: lle; tämän pitäisi riittää, jotta voit tunnistaa heikkoutesi, suorittaa useita käytännön testejä ja tarkastella keskeistä sisältöä.

Seuraava, varaa itsellesi vähintään kolme täyttä harjoitustestiä normaalin opiskeluajan lisäksi, jaettu ajan kuluessa testiin asti.

Tämä ei todennäköisesti ole mahdollista, jos sinulla on vain viikko tai kaksi ennen ACT: tä, mutta se on silti tärkeää mahtuu ainakin yhteen harjoitustestiin tai kahteen missä vain voit. Jos sinulla on nopeutettu tai viime hetken aikataulu, tutustu oppaisiimme oppiaksesi ACT: lle kuukaudessa ja parantamaan ACT-pisteitäsi 10 päivässä.

#6: Ei parannusta? Harkitse tutorin tai valmisteluohjelman käyttöä

Jotkut opiskelijat haluavat opiskella yksin, mutta toisille tämä menetelmä on epäkäytännöllinen.

Jos materiaali ei ole sinulle järkevää ja tarvitset lisäopastusta (tai jotain saadaksesi aikaa opiskeluun), opettaja tai valmisteluohjelma (tai molemmat!) voi antaa sinulle viimeisen painalluksen, joka sinun täytyy tehdä hyvin ACT: ssä ja maksimoida pisteet. PrepScholarissa tarjoamme sekä asiantuntijaopetusta että täysin muokattavan online -ACT -valmisteluohjelman.

Kun punnitset vaihtoehtojasi, muista harkita, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa ACT -opettajasta ja milloin ACT -testipäiväsi on, jotta voit laatia varman suunnitelman, joka toimii sinulle hyvin!

body_ OK Opintopolkuja on monia, ja löydät oikean tarpeisiisi! ( maramao /DeviantArt)

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.