Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

header_community_service

Tiesitkö, että koulun ulkopuolinen toiminta voi ansaita rahaa yliopistolle?

Erityisesti on tarjolla paljon apurahoja opiskelijoille, jotka ovat päättäneet viettää vapaa -aikansa auttaakseen muita yhteisöissään vapaaehtoistyön avulla.Lue täydellisimmät luettelot saatavilla olevista vapaaehtoisapurahoista. Olemme jakaneet apurahat tyypin mukaan, jotta voit kertoa helposti, oletko oikeutettu.

Notre Damen keskimääräinen pisteytys

Miksi yhteisöpalveluapurahat?

Jos olet sellainen henkilö, joka käyttää vapaa -aikaa muiden auttamiseen, tiedät luultavasti joistakin tämän tyyppisen työn eduista: saat aikaan positiivisen vaikutuksen yhteisöösi samalla kun saat elämänkokemusta, joka auttaa sinua kehittymään henkilönä.

Mutta et ehkä tiennyt, että on olemassa toinen mahdollinen hyöty: yhdyskuntapalvelu on myös loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa yliopistolle. Monet yliopistot ja järjestöt arvostavat yksilöitä, joiden uskotaan vaikuttavan maailmaan, ja stipendien tarjoaminen opiskelijoille, jotka ovat omistautuneet aikansa muiden elämän parantamiseen, on yksi tapa, jolla he voivat edistää näitä muutoksia.

Yhteisöpalveluapurahojen löytäminen

Yhteisöpalveluapurahoja on paljon erilaisia, ja ne tulevat monista eri lähteistä, mukaan lukien hyväntekeväisyysjärjestöt, hallitus, uskonnolliset ryhmät ja yliopistot. Jotkut tarjotut apurahat auttavat rahoittamaan lukukustannuksia, kun taas toiset auttavat sinua maksamaan hyväntekeväisyysprojekteista, jotka haluat järjestää, tai antavat sinulle mahdollisuuden tehdä enemmän vapaaehtoistyötä.

Vaikka et ehkä ole nähnyt monia näistä apurahoista mainostettuna, niitä on siellä satoja. Jos et löydä alla olevasta luettelosta mitään sinua koskevaa, etsi Internetistä haluamasi tai tekemääsi työtä koskevaa hakua.

Muita hyviä resursseja ovat lukiosi korkeakoulu- ja rahoitusapuneuvojat, jotka saattavat tietää paikallisista ja kansallisista mahdollisuuksista sekä koulusi vapaaehtoisohjelmiin liittyvät apurahat.

Lisäksi kysy organisaatioilta, joissa olet vapaaehtoistyöntekijä, onko käytettävissä apurahoja. Usein kirkot, uskonnolliset ryhmät, sairaalat ja muut yhteisöklubit ja -järjestöt antavat palkintoja auttaakseen oppilaita koulutuskustannuksissa.

Kuinka hakea yhteisöpalvelun apurahoja

Jokaisella alla luetelluista apurahoista on oma hakumenettely ja kelpoisuusvaatimukset. Aloita kiinnostuneiden apurahojen tutkiminen hyvissä ajoin, jotta et menetä määräaikoja. Voit myös lisätä mahdollisuuksiasi saada lisää apurahoja, jos aloitat suunnittelun aikaisin.

Näet, että monilla alla olevilla apurahoilla on hyvin tarkat kelpoisuusvaatimukset. Jos haluat osallistua yhdyskuntapalveluhankkeeseen etkä ajattele mitään erityistä, kokeile valita jotain, joka tekee sinusta yhden (tai useamman) palkinnon.

Muista myös, että tekemäsi yhteisöpalvelutyö voi saada sinut useisiin eri apurahoihin. Muista hakea kaikkiin apurahoihin, joihin olet oikeutettu, äläkä pelkää apurahavaatimusten sanamuotoa - korkeakoulurahan saaminen kannattaa aina!

Avainvinkki: Hae ajoissa ja hae usein! Kaikki nämä apurahat eivät rajoitu lukion eläkeläisiin ja opiskelijoihin. Jos aloitat hakemuksen 9thluokka (tai jopa aikaisemmin), sinulla on etumatka stipendirahaston rakentamisessa.

Luettelo yhteisöpalvelun apurahoista luokittain

Seuraavat apurahat on ryhmitelty yhteisöpalvelutyypin tai muiden erityisvaatimusten mukaan. Huomaat, että monet näistä apurahoista ovat opiskelijoiden käytettävissä kaikenlaista yhteisöpalvelua, kunhan pystyt osoittamaan merkittävää osallistumista.

Jotkut näistä apurahoista sopivat useampaan kuin yhteen luokkaan (kuten sosiaalisen aktivismin apuraha, joka vaatii myös korkean GPA: n). Näissä tapauksissa olen laittanut ne mielestäni kaikkein rajoittavimpaan ryhmään.

Luokat ovat:

 • Yleiset vapaaehtoisapurahat
 • Johtajuus
 • Taloudellinen tarve
 • Vahvat akateemikot
 • Erityinen opintoalue
 • Keskittyminen ympäristöön
 • Erityisolosuhteet
 • Erityinen kuuluminen
 • Tietty paikka tai korkeakoulu
 • Vähemmistö
 • Sosiaalinen aktivismi

Vieritä alas luokkaan, johon olet parhaiten oikeutettu, tai selaa vain kaikkia käytettävissä olevia apurahoja!

Yleiset vapaaehtoistyöapurahat

Tämän luettelon apurahat ovat opiskelijoille, jotka ovat omistautuneet useita tunteja vapaaehtoistyöhön. Ei ole erityisiä rajoituksia siitä, millaista työtä voit tehdä näille palkinnoille, mutta sinun pitäisi pystyä osoittamaan pitkäaikainen sitoutuminen ja miten olet vaikuttanut.

body_community_service

Americorps Vista

Tämä palveluohjelma - jonka lopussa myönnetään apuraha - on tarkoitettu 17 -vuotiaille ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Sinun on oltava valmis sitoutumaan vuoden palvelukseen voittoa tavoittelemattomassa organisaatiossa tai valtion virastossa. Saat palkan palkan aikana. Palvelun lopussa myönnetyt apurahat ovat noin 6 000 dollaria, tai voit sen sijaan ottaa 1 800 dollarin rahapalkinnon. Määräaika rullaa.

Bonner Scholars -ohjelma

Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on osoitettu taloudellinen tarve ja jotka ovat valmiita suorittamaan 10 tuntia yhdyskuntapalvelua viikossa lukuvuoden aikana ja 280 tuntia yhteensä kesällä. Ohjelma täyttää jokaisen opiskelijan dokumentoidun taloudellisen tarpeen. Opiskelijoiden on osallistuttava kouluun, jossa on Bonner Scholars -ohjelma, ja he hakevat kampuksensa kautta.

Equitable Excellence -apuraha

Tämä apuraha on kunnianhimoisille ja päättäväisille lukion eläkeläisille, jotka osoittavat kunnioitusta itseään, perheitään ja yhteisöjään kohtaan. Opiskelijoilla on mahdollisuus voittaa 2 500, 10 000 tai 25 000 dollarin palkintoja. Apuraha avautuu syyskuun alussa ja päättyy joulukuun puolivälissä tai kun he ovat vastaanottaneet 10 000 hakemusta.

Great Value Colleges Community Service -apuraha

Great Value Colleges palkitsee 1500 dollaria opiskelijoille, jotka ovat tehostaneet koulutustaan ​​yhteisöpalvelun avulla. Sinulla on oltava 3.0 GPA tai uudempi. Määräajat ovat heinä- ja marraskuussa.

LULAC National Scholarship Fund General Awards

Tämä palkinto on tarkoitettu aloittelijoille, jotka osoittavat motivaatiota, vilpittömyyttä ja yhteisön osallistumista. Palkintoja jaetaan 250–1 000 dollarin välillä. Määräajat vaihtelevat.

Yhteisön palkintojen vakavaraisuushenki

Nämä palkinnot ovat luokkien 5–12 oppilaille, jotka ovat osallistuneet yhdyskuntapalveluun viimeisten 12 kuukauden aikana. Kansalliset kunniamaininnat saavat 5000 dollarin palkinnon, mitalin, palkinnon ja 5 000 dollarin apurahan valituille hyväntekeväisyysjärjestöille. Osavaltion kunniamerkit saavat 1 000 dollarin palkinnon, mitalin ja maksullisen matkan Washington DC: hen. Määräaika on yleensä marraskuussa.

Johtajuuden apurahat

Nämä apurahat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet vahvoja johtamistaitojaan - kykyä ohjata ja inspiroida muita - sekä omistautumista yhteisöpalveluun.

body_leader-1

Alliant Energy Community Service -apuraha

Tämä esseekilpailu palkitsee 1 000 dollaria 25: lle 25 -vuotiaalle tai sitä nuoremmalle opiskelijalle, joilla on johtotehtävät yhteisöpalvelutoiminnassa joiden perheet ovat Alliant -asiakkaita (Alliantin palvelualue on Iowa ja Wisconsin).

Comcast Leaders and Achievers -apurahaohjelma

Tämä palkinto on tarkoitettu lukion eläkeläisille, jotka heidän rehtorinsa tai ohjaajansa ovat ehdottaneet omistautumisestaan ​​yhteisöpalveluun ja johtamiseen. Palkintoja on yli tuhat, 1000 dollaria. Sovellus avautuu yleensä lokakuussa.

Elks National Foundationin arvokkain opiskelijakilpailu

Yhdysvaltain kansalaiset, jotka ovat osoittaneet johtajuutta, apurahaa ja taloudellista tarvetta, voivat hakea. On kaksi 50 000 dollarin palkintoa, 2 40 000 dollarin palkintoa, 2 30 000 dollarin palkintoa, 14 20 000 dollarin palkintoa ja 480 4 000 dollarin palkintoa. Hakemus avataan elokuussa ja määräaika on yleensä marraskuun puolivälissä.

GE-Reaganin säätiön apuraha

Tämä palkinto on opiskelijoille, jotka osoittavat johtajuutta, ajaa ja hyvää kansalaisuutta. Siellä on noin 20 palkintoa 10 000 dollaria, jotka uusitaan vuosittain korkeakoulussa aina 40 000 dollariin asti. Hakemukset avataan yleensä joulukuussa ja määräaika on helmikuu.

Valtion tilan hyvän naapurin apuraha

Nämä apurahat on tarkoitettu lukiolaisille, joiden GPA on 2,5–3,2 ja jotka ovat johtajia ja vapaaehtoisia yhteisöissään. Palkintoja on viisikymmentä, 5 000 dollaria. Määräaika on yleensä maaliskuun 31.

Taloudellisen tarpeen apurahat

Nämä apurahat on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat omistautuneet aikansa palvelemaan yhteisöjään ja jotka voivat myös osoittaa taloudellisen tarpeen.

body_money-1

kenen pitäisi leopäivä

Horatio Alger Association -apurahaohjelma

Lukiolaiset, jotka ovat osoittaneet rehellisyyttä, taloudellista tarvetta, akateemisia saavutuksia ja yhdyskuntapalvelua, voivat hakea tätä palkintoa. Tarvitset 2.0 GPA: n. Perheen tulot ovat alle 55 000 dollaria. Kansallisia 25 000 dollarin apurahoja jaetaan vuosittain, ja myös pienempiä valtion apurahoja on saatavana. Jokaisen apurahan määräajat vaihtelevat.

Kuvittele Amerikan lukion apuraha

Tämä palkinto on tarkoitettu lukion valmistuneille, jotka aikovat ilmoittautua ura -korkeakouluun. Heillä on oltava lukion GPA vähintään 2,5, heidän on pystyttävä osoittamaan taloudellinen tarve ja he ovat osoittaneet yhteisöpalvelua viimeisen vuoden aikana. Palkinnot ovat 1000 dollaria.

Ronald McDonald House hyväntekeväisyysjärjestöjen Yhdysvaltain apurahat

Alle 21 -vuotiaat opiskelijat, jotka voivat osoittaa taloudellista tarvettaan ja joilla on akateemisia saavutuksia, johtajuutta ja yhteisöpalvelua, ovat oikeutettuja näihin palkintoihin. Suurinta osaa apurahoista hallinnoivat paikalliset Ronald McDonald House Charity -järjestöt (näin läpi RMHC Suur -Las Vegas ); etsi paikallista toimistoa lähelläsi. Apurahan määrä ja määräajat vaihtelevat.

Aloita eCourse nyt

Vahvat akateemiset apurahat

Nämä apurahat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat onnistuneet tasapainottamaan koulutyön vapaaehtoistyön kanssa. Ne on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat saavuttaneet parhaat arvosanat ja testitulokset.

body_grade

Coca-Cola Scholars -ohjelman apuraha

Tähän palkintoon voivat osallistua ylioppilaat, jotka osoittavat akateemisia saavutuksia ja jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa parantaakseen yhteisöjään. Vuosittain jaetaan 150 palkintoa 20 000 dollaria. Voit myös tutustua täydelliseen oppaaseemme Coca Cola -apurahan voittamiseksi. Määräaika on yleensä lokakuun lopussa.

Opintoalojen apurahat

Nämä apurahat ovat opiskelijoille, jotka suunnittelevat tiettyjen tutkintojen suorittamista yliopistossa.

body_lab-1

Davidsonin apurahat

Tämä palkinto on tarkoitettu alle 19 -vuotiaille opiskelijoille, jotka ovat tehneet merkittävää työtä matematiikassa, luonnontieteissä, tekniikassa, musiikissa, kirjallisuudessa tai filosofiassa tai muulla yhteiskunnan hyödyksi. Palkintoja on yhteensä 20 000, 25 000 ja 50 000 dollaria. Määräaika on yleensä helmikuun puolivälissä.

James Beardin säätiön apuraha

Tämä on opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kulinaarisesta urasta. Hakijoilla tulee olla vahva akateeminen kokemus, johtajuus ja yhteisöpalvelu. Palkintosummat vaihtelevat, ja ne voivat olla apurahoja, lukukausimaksuja, työopintorahaa tai näiden kolmen yhdistelmää. Sovellus avataan yleensä huhtikuussa.

James M. ja Virginia M. Smyth -apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, joiden GPA on 3.0+ ja jotka osoittavat taloudellista tarvetta ja suorittavat tutkinnon taiteissa ja tieteissä, ihmispalveluissa, musiikissa tai ministeriössä. Opiskelijoiden on oltava osoittaneet sitoutumisensa yhteiskunnalliseen palveluun. Hakijat ovat etusijalla Missourista, Mississippistä, Georgiasta, Illinoisista, Oklahomasta, Teksasista ja Tennesseestä. Vuosittain jaetaan 12–15 000 dollarin palkintoa, ja ne voidaan uusia enintään neljäksi vuodeksi. Apuraha avataan lokakuussa, ja määräaika on helmikuussa.

Kansallinen voima- ja hoitoalan yhdistyksen lukion apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu lukiolaisille, joiden GPA on yli 3.0 ja jotka haluavat päästä vahvuus- ja hoitoalalle, joilla on kokemusta yhteisöpalvelusta ja jotka ovat NSCA: n jäseniä. Tarjolla on useita 1500 dollarin palkintoja. Hakemus avataan joka vuosi 1. elokuuta ja päättyy 15. lokakuuta.

Tylenol Future Care -apuraha

Tämä palkinto on tarkoitettu terveydenhuoltoa opiskeleville korkeakoulu- tai jatko -opiskelijoille, joilla on korkeat GPA -arvot ja jotka voivat osoittaa yhteisön osallistumista. Palkinnot vaihtelevat 500-10 000 dollarin välillä. Tutustu täydelliseen oppaaseemme Tylenol -apurahan voittamisesta. Hakemus avataan toukokuun alussa ja määräaika päättyy heinäkuun lopussa.

Washington Hospital Service League vapaaehtoisapuraha

Tämä palkinto on tarkoitettu Washingtonin sairaanhoitopiirin lukiolaisille ja opiskelijoille, jotka suorittavat terveydenhuoltoon liittyvää tutkintoa ja joiden GPA on vähintään 2,5 ja jotka ovat toimineet vapaaehtoisesti vähintään 100 tuntia terveydenhuollossa. Palkinto on 1000 dollaria ja se voidaan uusia kaikille 4 vuoden opiskelulle. Määräaika on huhtikuun 1.

Environmental Focus -apurahat

Nämä apurahat ovat opiskelijoille, jotka ovat omistautuneet aikansa ympäristön auttamiseen.

body_wildlife

Brower Youth Awards

Tämä apuraha on opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet johtajuutta ympäristöaktivismissa. Vuosittain jaetaan kuusi 3 000 dollarin palkintoa, ja ammattimainen kuvausryhmä tekee lyhytelokuvan voittajien työstä. Voittaja saa myös viikon mittaisen matkan Kaliforniaan osallistuakseen tiedotusvälineisiin ja ympäristökonferensseihin. Määräaika on toukokuun 1.

Gloria Barron -palkinto nuorille sankareille

Tämä apuraha on tarkoitettu 8-18-vuotiaille opiskelijoille, jotka ovat tehneet merkittävän positiivisen vaikutuksen ihmisiin tai ympäristöön. Palkintoja on 25, 5 000 dollaria. Hakemus avataan tammikuussa ja määräaika päättyy huhtikuun puolivälissä.

Erityisominaisuudet ja olosuhteet -apurahat

Nämä apurahat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kohdanneet tiettyjä haasteita tai joilla on erityispiirteitä.

body_gay

LEAGUE -säätiön apuraha

LGBT -lukion eläkeläiset, joiden GPA on 3.0 tai enemmän ja jotka ovat mukana yhteisöpalvelussa, voivat hakea tätä apurahaa. Hakemukset otetaan yleensä vastaan ​​tammikuusta huhtikuuhun.

mitä yin ja yang tarkoittaa

Live Out Loud -apurahat

Tämä apuraha on tarkoitettu lukion eläkeläiset, jotka tunnistavat LGBTQ: t kolmen valtion alueelta (New York, New Jersey tai Connecticut). Sinun on osoitettava johtajuutta, vahvaa akateemista kokemusta ja yhteisöpalvelua. Palkintoja jaetaan jopa 10 000 dollaria vuosittain. Määräaika on maaliskuun puoliväli.

Sokeiden kansallisten liittojen apuraha

Laillisesti sokeat opiskelijat Yhdysvalloista ja Puerto Ricosta voivat hakea. Voittaja valitaan akateemisen huippuosaamisen, yhteisöpalvelun ja johtajuuden perusteella. Palkinnot ovat 3 000–12 000 dollaria. Palkintoja jaetaan vuosittain jopa 30. Hakemukset avataan marraskuun alussa ja päättyvät maaliskuun lopussa.

Erityiset sidosapurahat

Nämä apurahat ovat opiskelijoille, jotka liittyvät tiettyihin ryhmiin.

body_red_cross

Burger King Scholars -ohjelma

Nämä palkinnot on tarkoitettu Burger Kingin työntekijöille tai työntekijöiden sukulaisille, jotka osoittavat hyvää kansalaisuutta ja sitoutumista yhteisöön.

Eagle Scout -apuraha

National Eagle Scout Association tarjoaa kotkapartioille kahdenlaisia ​​palkintoja: akateemiset palkinnot ja ansiopalkinnot. Akateemisia apurahoja tarjotaan jopa 50 000 dollaria ja ansioapurahoja jopa 5 000 dollaria. Akateemisten apurahojen hakijoiden on oltava lukion yläasteella. Merit -apurahan hakijoiden on oltava lukion eläkeläisiä tai korkeakouluopiskelijoita, jotka eivät ole suorittaneet nuorempaa opiskeluvuottaan. Hakemus avataan joulukuun alussa.

Jesse Brownin apuraha

21 -vuotiaat ja sitä nuoremmat opiskelijat vähintään 100 tuntia yhdyskuntapalvelua veteraanien palvelemiseksi VA -lääkärikeskuksessa voi hakea näitä palkintoja. Ylätason apuraha on 20 000 dollaria ja lisäapurahat 15 000, 10 000, 7500 ja 5000 dollaria. Määräaika on yleensä helmikuun lopussa.

National Honor Society -apurahaohjelma

Nämä palkinnot on tarkoitettu lukiolaisille, jotka ovat NHS: n jäseniä. Hakemukseen voi osallistua mikä tahansa lukion vanhempi jäsen. Palkinnot tulevat eri määrin riippuen siitä, kuinka pitkälle opiskelija etenee stipendikilpailussa ja vaihtelevat noin 3 000-22 000 dollarin välillä. Hakuaika alkaa 1. lokakuuta ja määräaika on 1. joulukuuta.

Navin Narayan College -apuraha

Tämä palkinto on tarkoitettu lukion eläkeläisille, jotka ovat palvelleet vähintään 2 vuotta Punaisen Ristin vapaaehtoisena. Palkinto on kertaluonteinen 1 000 dollaria.

Tietty sijainti tai korkeakoulun apurahat

Nämä vapaaehtoistyöpalkinnot ovat saatavilla vain opiskelijoille, jotka ovat kotoisin tietystä paikasta tai suunnittelevat opiskelevansa yliopistoa tietyillä alueilla.

body_location

Albert Shanker UFT College -apurahasto

Tämä palkinto on tarkoitettu New Yorkin julkisille lukiolaisille, joilla on hyvä akateeminen asema ja jotka voivat osoittaa johtajuutta yhteisössä. Opiskelijoiden on myös oltava oikeutettuja Pell -apurahoihin ja heidän perheen tulonsa ovat alle tietyn kynnyksen. Palkinto on 5 000 dollaria. Määräaika on tammikuun 31.

Boettcher -säätiön apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu akateemisesti lahjakkaita Coloradon lukiolaisia. Hakijoilla on myös oltava yhteisöpalvelua ja johtamiskokemusta. Palkinto on tarkoitettu täyden lukukausimaksun, palkkioiden ja 2800 dollarin vuotuisten elinkustannusten apurahaan osallistumiseen johonkin Coloradon apurahojen hyväksymään korkeakouluun (luettelo verkkosivustolla). Määräaika on marraskuun 1.

Ford Scholars -ohjelma

Lukion eläkeläiset tai yhteisöopiskelijat, jotka ilmoittautuvat a kandidaatin tutkinto Oregonissa tai Kaliforniassa, jotka ovat Oregonin tai Siskiyoun piirikunnan asukkaita Kaliforniassa, voi hakea tätä palkintoa. Opiskelijoiden tulee osoittaa taloudellinen tarve, hyvä luonne, GPA -arvo on 3,0 tai korkeampi ja heidän on osoitettava huolta toisista vapaaehtoisprojektien kautta. Jopa 120 palkintoa 1000–25 000 dollarin välillä myönnetään vuosittain; Palkintosummat perustuvat tarpeeseen ja kattavat jopa 90% kustannuksista, joita muut lähteet eivät kata. Hakuaika avautuu 1. marraskuuta.

Garrett J.Goodchild Achievement Award

Tämä apuraha on tarkoitettu lukiolaisille Eastlake High Schoolista tai Redmond High Schoolista, jotka aikovat osallistua johonkin Washingtonin 10 itsenäisestä korkeakoulusta. Opiskelijoilla on oltava vähintään 3.0 GPA ja he ovat osoittaneet johtajuutensa ja yhteisöpalvelunsa. Palkinnot ovat 2 500 dollaria. Ne voidaan uusia jopa 4 vuodeksi yhteensä 10 000 dollarilla, kunhan 3.0 GPA säilytetään. Määräaika on yleensä huhtikuun alussa.

hienot gatsby -lainaukset sivunumeroilla

Montezuma Lodge -apuraha

Nämä apurahat ovat Santa Fe: n ensimmäisen vuoden opiskelijoille, joilla on hyvät GPA: t ja jotka ovat osoittaneet johtajuutta yhteisössä. Joka vuosi jaetaan vähintään kolme palkintoa, joiden arvo on 2 000–3 000 dollaria. Määräaika on huhtikuun 30.

Newman Civic Fellows -palkinto

Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet johtamistaitoja ja osallistumista yhteisön ongelmien ratkaisemiseen. Sinun on osallistuttava Campus Compact -jäsenlaitokseen, ja korkeakoulun/yliopiston liittokansleri tai presidentti nimeää sinut. Palkinnon määrä vaihtelee. Määräaika on helmikuun 1.

New York Times College -apurahaohjelma

Tämä palkinto on tarkoitettu New Yorkin lukion eläkeläiset, jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa koulutukseen ja yhteisöpalveluun. Palkinto on enintään 15 000 dollaria vuodessa, ja se voidaan uusia kolmeksi vuodeksi. Vastaanottajat saavat myös mentorointia ja kesäharjoittelua New York Timesissa.

Stanley O. McNaughton Community Service Award

Nämä palkinnot on tarkoitettu college -junioreille ja senioreille, jotka osallistuvat johonkin Washingtonin itsenäisestä korkeakoulusta. Sinun on osoitettava omistautuneen vapaaehtoistyön historia koko lukiossa ja yliopistossa ja sinulla on oltava taloudellista tarvetta. Palkintoja on kolme, 2 500 dollaria.

Thurgood Marshall College -apurahasto

Tämä rahasto tarjoaa useita apurahoja lukion eläkeläisille tai korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet johonkin 47 historiallisesti mustasta julkisesta korkeakoulusta. Palkintojen määrä ja määrä vaihtelee.

Tyler/Grandmaison MELMAC -apuraha

Tämä palkinto on tarkoitettu lukiolaisille mistä tahansa Mainen lukiosta. Rehtorisi on nimitettävä sinut, kun kohtaat esteitä korkeakoulutuksen saamisessa, sinulla on taloudellisia tarpeita, olet koulusi vakaa kansalainen ja olet sitoutunut vaikuttamaan yhteisöön.

Vähemmistöryhmän apurahat

Nämä apurahat ovat opiskelijoille, jotka ovat sidoksissa tiettyihin vähemmistöryhmiin tai tiettyyn etniseen alkuperään.

body_asian

Kongressin latinalaisamerikkalainen Caucus-instituutin Scholar-Intern-ohjelma

Nämä apurahat on tarkoitettu latinalaisamerikkalaisille opiskelijoille, joilla on vahvat tutkijat, joilla on historiaa julkisen palvelun ja hyväntekeväisyystoiminnan suorittamisesta yhteisössä. Opiskelijoilla on oltava taloudellinen tarve ja vahvat kirjoitustaidot. Opiskelijat saavat myös harjoittelupaikan. Palkinnon määrä vaihtelee. Määräaikoja on useita ympäri vuoden.

Columbus Citizens Foundation College -apurahaohjelma

Lukion eläkeläiset Italialainen (vähintään 25%), jonka kotitalouden tulot ovat alle 25 000 dollaria per henkilö kotitaloudessa voi hakea tätä apurahaa. Sinun pitäisi myös olla GPA 3.0 tai korkeampi, ja olet osoittanut sitoutuneesi yhteisöpalveluun. Palkinnon määrä vaihtelee.

Hispanic Heritage Youth Awards

Nämä palkinnot on tarkoitettu latinalaisamerikkalaisille nouseville eläkeläisille, joiden GPA -arvot ovat vähintään 3,0 ja jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa yhteisöpalveluun. Määräaika on yleensä joulukuun alussa.

Japanin Amerikan kansalaisten liigan apurahat

Nämä apurahat ovat lukio -opiskelijoille ja korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat JACL: n jäseniä (sinun ei tarvitse olla japanilaista/japanilaista perintöä, jotta voit olla jäsen - kuka tahansa voi liittyä). Sinun on toimitettava henkilökohtainen lausunto, akateeminen tietue, suosituskirjeet, tiedot yhteisöpalvelustasi ja yksityiskohdat työkokemuksestasi. Fuksille ja nykyisille perustutkinto -opiskelijoille on erilliset palkinnot. Palkintojen määrät vaihtelevat, ja määräaika on yleensä maaliskuun alussa.

RHMC / HACER -kansallinen apuraha

koulut, jotka vaativat sat -esseen

Tämä apuraha on tarkoitettu latinalaisamerikkalaisille lukiolaisille (vähintään yksi latinalaisamerikkalaisen/latinolaisen perinnön vanhemmille), jotka osoittavat akateemisia saavutuksia, taloudellista tarvetta ja yhteisön osallistumista. On pieni määrä suuria kansallisia palkintoja (25 000 dollaria vuodessa) ja joitakin muita paikallisia palkintoja, jotka ovat vähintään 1 000 dollaria. Määräaika on yleensä tammikuun lopussa tai helmikuun alussa. Voit lukea lisää McDonald's -apurahoista täältä.

Ron Brown -apurahat

Nämä apurahat on tarkoitettu Afrikkalaisamerikkalaiset lukion eläkeläiset, joilla on taloudellinen tarve, akateeminen huippuosaaminen, johtaminen ja yhteisöpalvelukokemus. Palkinnot ovat 10 000 dollaria vuodessa, ja ne voidaan uusia enintään 4 vuodeksi (yhteensä 40 000 dollaria).

AIGA Worldstudio -apurahat

Tämä palkinto on tarkoitettu vähemmistöille ja taloudellisesti heikommassa asemassa oleville opiskelijoille, jotka opiskelevat taidetta ja muotoilua, ja ovat myös osoittaneet sitoutumisensa yhteisöpalveluun. Perusapurahat ovat 2 000–3 000 dollaria. Lisäksi on kaksi lisäpalkintoa, joiden arvo on enintään 5 000 dollaria, ja kunniamainintapalkintoja 500 dollaria. Hakemukset avataan helmikuussa.

Sosiaalisen aktivismin apurahat

Nämä apurahat on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat työskennelleet kovasti saadakseen aikaan muutoksia yhteiskunnassa.

body_social

Davis-Putter -apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat aktiivisesti mukana taistelemassa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden tai kansalaisoikeuksien puolesta. Vuosittain jaetaan useita palkintoja aina 10 000 dollariin asti. Määräaika on huhtikuun 1.

Margaret McNamaran koulutusapurahat

Tämä apuraha on kehitysmaiden naisille, jotka jatkavat opintojaan Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Huomaa, että palkittujen on oltava vähintään 25 -vuotiaita. Apurahat ovat enintään 15 000 dollaria. Määräaika on tammikuun 15.

Princeton -palkinto rotusuhteista

Tämä 1 000 dollarin palkinto myönnetään luokkien 9–12 oppilaille, jotka ovat olleet yhdyskuntapalvelussa viimeisten 12 kuukauden aikana ja kannustaneet positiivisiin rodusuhteisiin. Opiskelijat kutsutaan myös osallistumaan symposiumiin Princetonissa. Määräaika on tammikuun 31.

Stephen J.Brady Lopeta nälkä -apuraha

Tämä apuraha on tarkoitettu 5–25-vuotiaille opiskelijoille, jotka ovat osoittaneet jatkuvan sitoutumisensa palkkaamattomaan vapaaehtoistoimintaan viime vuonna, johon liittyy nälän torjuminen. Lisäksi harkitaan, jos olet taistellut lapsuuden nälkää vastaan. Voittajat saavat 5 000 dollarin palkinnon koulutuksestaan ​​ja 5 000 dollarin apurahan heidän nimissään nälkään liittyvään hyväntekeväisyysjärjestöön. Määräaika on yleensä joulukuun alussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.