Täydellinen luettelo: Korkeakoulut, jotka edellyttävät SAT -aihekokeita

Saako korkeakouluun hakeutuminen sinusta tuntuu siltä, ​​että yrität kävellä ovesta sisään, mutta sinulla ei ole vielä avaimia? Pääsyä varten sinun on ensin ymmärrettävä tarkalleen, mitä oppilaitokset sinua kiinnostavat. Tämä voi olla hankalaa SAT -aihekokeiden kanssa, koska eri oppilaitoksilla on erilaiset käytännöt.

Olemme koonneet a kattava luettelo kaikista oppilaitoksista, jotka edellyttävät SAT -aihekokeita, sekä muut, jotka suosittelevat tai pitävät niitä osana hakemustasi. Koska käytännöt muuttuvat jatkuvasti, tarkista aina koululta niiden standardoidut testausvaatimukset. Kerro meille kommenteissa, jos tarvitsemme päivityksiä!Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Koska luettelomme on kattava ja lopullinen, tämä sivu on melko pitkä. Varmista, että vierität pohjaan lukeaksesi vinkkimme siitä, mitkä SAT -aiheen kokeet sinun pitäisi suorittaa, ja muita strategioita.

Oletko pettynyt pisteisiisi? Haluatko parantaa SAT -pisteitäsi 160 pisteellä? Olemme kirjoittaneet oppaan viidestä parhaasta strategiasta, joita sinun on käytettävä saadaksesi paremman tuloksen. Lataa se nyt ilmaiseksi:

Nosta SAT -pisteitä 160 pisteellä
(Ilmainen lataus)

Korkeakoulut, jotka edellyttävät SAT -aihekokeita

Tämä kaavio näyttää standardoidut testauskäytännöt vuodelle 2020/2021. Olemme määritelleet neljä käytäntöä aihekokeisiin liittyen: pakollinen, suositeltava, harkittu ja vaihtoehtoinen. (Olemme myös lisänneet asiaankuuluvia päivityksiä käytäntömuutoksiin koronaviruspandemian vuoksi.)

 • Vaaditaan tarkoittaa, että sinun on suoritettava SAT -aihekoe. Joissakin tapauksissa, kuten näet, oppilaitokset hyväksyvät ACT: n aihekokeiden sijasta. Jotkut oppilaitokset vaativat yhden aihekokeen, kun taas toiset (yleensä ne, jotka ovat valikoivampia) vaativat kaksi.

 • Suositellaan on hieman epämääräinen, koska se jättää sinun valintasi lähettääkö SAT Subject Test -tuloksia vai ei. Jos voit saavuttaa korkeat pisteet tai haluat korvata matalan SAT -pistemäärän, on hyvä lähettää aihekoetulokset näille kouluille. Jos pisteesi ovat alhaiset ja näyttävät sovelluksesi ulkopuolelta, saatat olla parempi, jos et lähetä niitä. Useimmissa näistä tapauksista korkeakoulut kuitenkin ymmärtävät, että otit ylimääräisen haasteen vastaan ​​ja pystyt osoittamaan aiheen hallinnan.

 • Harkittu tarkoittaa, että oppilaitokset eivät välttämättä odota SAT -aihekoetuloksiasi, mutta ne ottavat ne huomioon, jos päätät lähettää ne. Jos olet todella kiinnostunut tietystä aiheesta tai se liittyy tuleviin akateemisiin ja/tai ammatillisiin tavoitteisiisi, se voi parantaa hakemustasi (vahvan) aiheen testituloksen lähettämiseen.

 • Vaihtoehto tarkoittaa, että oppilaitoksilla on ainutlaatuisia käytäntöjä, jotka voivat olla joustavia. Jos haluat lisätietoja tästä, tutustu täydelliseen luetteloon valinnaisista ja joustavista kouluista täältä.

Lisäksi, jotkut koulut hyväksyvät ACT + -kirjoituksen SAT- ja aihekokeiden sijasta. Toisin sanoen voit lähettää SAT + kaksi aihekoetta tai ACT + -kirjoitus. Olemme osoittaneet sen alla olevassa kolmannessa sarakkeessa.

Olemme järjestäneet luettelon aakkosjärjestykseen avuksesi. Etsi kaikki kiinnostavat koulusi ja vieritä alas loppuun lukeaksesi vinkkimme SAT -aihekokeista.

College Kategoria ACT SAT: n ja aihekokeiden sijasta? Käytäntö
Amherst College Harkittu (keskeytetty 2020/2021 pääsykiertoon) Vuosien 2020/2021 pääsykiertoa varten: SAT -aineiden testejä ei pidetä osana hakijan akateemisen tietueen arviointia.
Boston College Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia. Jos haluat korostaa lahjakkuutta tietyllä alueella, voit lähettää SAT -aihekokeita tarkasteltavaksi hakemuksesi yhteydessä. Aihekokeita, erityisesti vierailla kielillä ja tieteissä, voidaan käyttää sijoittamiseen ensimmäisen vuoden aikana.
Bowdoin College Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään.
Brownin yliopisto Harkittu Jos testit lähetetään, niitä käsitellään osana hakemustasi. Opiskelijat, jotka eivät ole suorittaneet aihekokeita, eivät ole epäedullisessa asemassa Brownin valintaprosessissa.
Bucknellin yliopisto Harkittu Opiskelijat voivat lähettää SAT -aineen testituloksensa lisätietoina hakemukseensa. Bucknell suosittelee vieraan kielen testiä kaikille opiskelijoille, jotka aikovat ilmoittautua vieraiden kielten kursseihin.
Kalifornian teknillinen instituutti Harkittu Caltech luopui äskettäin vaatimuksestaan ​​2 aihekoetta ja ottaa ne nyt huomioon.
Carleton College Harkittu Hakijat voivat toimittaa SAT -aihekokeidensa tulokset. ”Olemme kokeneet nämä testit arvokkaiksi apuvälineiksi oppilaiden saavutusten laadun arvioinnissa monenlaisissa lukio -ohjelmissa. Kokemuksemme mukaan SAT -testitulokset yleensä parantavat ehdokkaan valtakirjoja ja muodostavat vain harvoin negatiivisen tekijän. ''
Claremont McKenna Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu. Kotiopiskelijoita suositellaan lähettämään kaksi SAT -aihekoetta, joista yhden on oltava matematiikkaa.
Colby College Vaihtoehto Kaksi SAT -aihekoetta voidaan korvata joko SAT- tai ACT -testin sijasta.
Pyhän Ristin korkeakoulu Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään.
Colorado College Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään.
Columbian yliopisto Harkittu SAT -aiheen testituloksia ei vaadita, mutta Columbia hyväksyy testitulokset, jos päätät lähettää ne. Et joudu epäedulliseen asemaan, jos päätät olla ottamatta testejä tai lähettää pisteitä Columbialle.
Connecticutin yliopisto Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään.
Cooper Union Harkittu [suositellaan suunnittelulle] Tekniikan hakijoita kehotetaan toimittamaan testitulokset matematiikasta ja fysiikasta tai kemiasta.
Cornellin yliopisto Harkittu Aihekokeet huomioidaan kaikille hakijoille, lukuun ottamatta insinööriopiskelijoita, joissa aihetestejä ei oteta huomioon vuosina 2020 ja 2021.
Dartmouth College Harkittu 'Pisteiden lähettämättä jättäminen ei estä ehdokkuuttasi saamasta täydellistä tarkastusta hakukomiteassa. Jos lähetät testituloksia, sisällytämme ne hakemuksesi tarkasteluun. ''
Davidson College Harkittu Jos hakijat ovat suorittaneet SAT -aihekokeita, Davidson on tyytyväinen, mutta ei vaadi näitä pisteitä.
Duke University Harkittu 'Emme vaadi SAT -aihekoetta.'
Emory University Harkittu [Suositellaan kotikoulutetuille hakijoille] '' SAT II -kokeita kannustetaan, mutta ei vaadita. Opiskelijoita kehotetaan toimittamaan SAT -aineen tentitulokset akateemisten vahvuuksien ja/tai kiinnostuksen kohteille. Koska näitä kokeita ei vaadita, oppilaat voivat valita, mitkä aineen kokeet he haluavat raportoida. Huomaa, että pyydämme kotiopiskelijoita toimittamaan pisteet kolmesta SAT II -kokeesta. ''
Franklin Olin College of Engineering Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
George Washington University Harkittu [Vaativat erityisohjelmat] (2) Seitsemän vuoden BA/MD -ohjelmaan vaaditaan kaksi SAT -aihekoetta luonnontieteissä ja matematiikassa.
Georgetownin yliopisto Suositeltava (3) Vahva suositus: Kolme SAT -aihekoetta.
Hamilton College Vaihtoehto Kolme SAT -aihekoetta voidaan korvata joko SAT- tai ACT -testin sijasta. Toisen on oltava suullinen tai kirjoitettava/essee -testi, toisen on oltava määrällinen testi ja kolmas on valintasi. (Tenttivaatimus jäädytetty 2020/2021 -hakusyklille)
Harvardin yliopisto Suositeltava (2) 'Vaikka yleensä suosittelemme, että lähetät kaksi SAT -aihekoetta, voit hakea ilman niitä, jos testien kustannukset ovat taloudellisia vaikeuksia tai jos haluat, että hakemuksesi käsitellään ilman niitä.'
Ithaca College Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään. SAT -aihekokeita pidetään edelleen valinnaisina lisäaineina kotiopiskelijoille.
Johns Hopkinsin yliopisto Harkittu 'Hakijoilla on mahdollisuus lähettää SAT -aihekokeita yhdellä tai useammalla kiinnostuksen kohteella keinona osoittaa akateeminen vahvuus, mutta niitä ei vaadita.'
Lafayette College Harkittu '' SAT -aihekokeen tuloksia ei vaadita pääsylle. Jotkut akateemiset laitokset käyttävät näiden testien tuloksia sijoitustarkoituksiin. ''
Lehighin yliopisto Suositellaan SAT -aihekokeita ei vaadita pääsylle, mutta niitä suositellaan, koska korkeakouluopinnot voidaan myöntää vähintään 700 pistettä.
Macalester College Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
McGillin yliopisto Pakollinen (2) (Keskeytetty 2020/2021 -pääsykiertoon) Joo SAT + kaksi SAT -aihekoetta vaaditaan, TAI ACT kirjoittamalla (Keskeytetty 2020/2021 pääsykiertoon)
Middlebury College Harkittu '' Opiskelijat, jotka haluavat, että heidän standardoitu testauksensa otetaan huomioon hakemusten tarkasteluprosessissa, voivat lähettää joko SAT-, ACT- tai kolme SAT -aihekokeena eri tieteenaloilla (esimerkiksi matematiikka I ja matematiikka II) eivät ole kahdenlaisia Aihekokeet) ... Middlebury '' pisteyttää '' standardoidut testitulokset - mikä tarkoittaa, että hyväksymme korkeimmat pisteet SAT-, ACT- tai SAT -aihekokeiden jokaisesta osasta istunnosta riippumatta ja laskemme parhaat tulokset kaikista istunnoista. sama testi '
New Yorkin yliopisto Vaihtoehto Testivaatimukset täytetään täyttämällä jokin seuraavista:
 • SAT (essee ei vaadita)
 • ACT (kirjoittamista ei vaadita)
 • Kolme aihekoetta
 • Kolme AP -tenttiä
 • Kansainvälinen tutkintotodistus
 • Kolme IB-ylemmän tason tenttiä (jos opiskelija ei ole IB-tutkintotodistus)

Opiskelijoiden, jotka haluavat lähettää kolme SAT -aineiden testiä, AP- tai IB -pisteet, on toimitettava yksi kirjallisuudesta tai humanistisista tieteistä, yksi matematiikasta tai luonnontieteistä ja yksi opiskelijan valinnasta.
Luoteis-yliopisto Harkittu '' SAT -aineiden kokeet ovat valinnaisia. Aihekokeen avulla opiskelijat voivat osoittaa taitotasonsa tietyllä alueella. Aihekokeet voivat kuitenkin olla aiheita, jotka eivät kuulu mahdollisen pääaineesi ulkopuolelle. Mahdollisia opiskelijoita, jotka eivät toimita SAT -aineiden testituloksia, ei rangaista; Ymmärrämme, että monilla hakijoilla ei ehkä ole mahdollisuutta ilmoittautua kokeisiin. ''
Oberlin College Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
Occidental College Harkittu [Suositellaan kotikoulutetuille hakijoille] Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu. '' Suosittelemme vahvasti ulkoisten arviointien toimittamista hakijoille, jotka ovat opiskelleet koko lukion ajan. Vähintään yhtä seuraavista suositellaan vahvasti: SAT-, ACT-, SAT II -kokeet, AP-pisteet, IB-kokeet, GCSE-, IGCSE- ja/tai A-tason tulokset. ''
Pomona College Harkittu [Suositellaan kotikoulutetuille hakijoille] SAT -testitulokset ovat valinnaisia. SAT- tai ACT-testitulosten lisäksi kotikouluopiskelijoita kannustetaan, vaikka niitä ei vaadita, toimittamaan vähintään kahden SAT-aiheen tai edistyneen harjoittelun kokeen tulokset
Pratt -instituutti Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
Princetonin yliopisto Harkittu 'Jos päätät suorittaa SAT -aihekokeita, emme suosittele erityisiä testejä, joita hakijat voivat valita. Jos haet tekniikan kandidaatin tutkintoa, suosittelemme, että otat matematiikan tason I tai II ja joko fysiikan tai kemian. ''
Reed College Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
Rensselaerin ammattikorkeakoulu Harkittu [suositellaan erityisohjelmille] Lain tai lääketieteen nopeutettujen ohjelmien hakijoita kehotetaan lähettämään kaksi SAT -aihekoetta (yksi matematiikka ja yksi tiede).
Riisin yliopisto Suositeltava (2) '' Rice suosittelee hakijoiden toimittavan kaksi SAT -aihekoetta, jotka liittyvät heidän ehdotettuun opintoalueeseen. ''
Smith College Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Stanfordin yliopisto Harkittu '' SAT -aiheen testit ovat valinnaisia. Koska SAT-testitulokset voivat korostaa vahvuusalueitasi, otamme mielellämme vastaan ​​näiden tulosten itseilmoituksen hakemuksessasi. Jos olet suorittanut aihekokeen useammin kuin kerran, voit ilmoittaa korkeimman pistemäärän. ''
Stevensin teknillinen instituutti Harkittu [suositellaan erityisohjelmille] Kiihdytetyssä lääketieteellisessä ohjelmassa suositellaan aineen kokeita matematiikassa (taso 1 tai 2) ja joko kemiaa tai biologiaa.
Union College Harkittu [Erikoisohjelmien vaatimus] Joo Testi Valinnainen. Lääketieteen johtajuusohjelmaan hakevien opiskelijoiden on toimitettava yksi matematiikka- ja yksi luonnontieteellinen aihekoe yhdessä SAT: n kanssa. Vaihtoehtoisesti hakijat voivat lähettää ACT: n sekä SAT- että aihekokeiden sijasta.
Kalifornian yliopisto, Berkeley Suositellaan Suositellaan kemian korkeakoululle ja teknilliselle korkeakoululle: matematiikan taso 2 ja luonnontieteellinen koe (biologia E/M, kemia tai fysiikka), joka liittyy läheisesti hakijan aiottuun pääaineeseen.
Kalifornian yliopisto, Davis Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Kalifornian yliopisto, Irvine Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Kalifornian yliopisto, Los Angeles Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Kalifornian yliopisto, Merced Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Kalifornian yliopisto, Riverside Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Kalifornian yliopisto, San Diego Suositellaan joillekin ohjelmille Biologian tai fysiikan hakijoiden ja teknillisen korkeakoulun hakijoiden tulee suorittaa matematiikan taso 2 ja luonnontieteiden aihekoe, joka liittyy hakijan aiottuun pääaineeseen.
Kalifornian yliopisto, Santa Barbara Harkittu SAT II -kokeet ovat valinnaisia ​​kaikille hakijoille.
Kalifornian yliopisto, Santa Cruz Harkittu UCSC ei käytä SAT-aihekokeita valintatarkoituksiin, mutta voit käyttää SAT-aihekokeita täyttääksesi a-g-UC-vaatimukset.
Chicagon yliopisto Harkittu 'SAT -testitulokset ovat täysin valinnaisia, eikä aiheen testitulosten lähettäminen vahingoita sovellustasi.'
Pohjois -Carolinan yliopisto, Chapel Hill Harkittu Voit lähettää täydentäviä pisteitä AP-, IB- tai SAT -aihekokeista, jos ne mielestäsi heijastavat hyvin hallitsemaasi materiaalia.
Notre Damen yliopisto Harkittu SAT -aihekokeita, AP- ja IB -testejä käytetään hakuprosessissa vain, jos pisteet parantavat sovellusta.
Pennsylvanian yliopisto Harkittu SAT -testit ovat suositeltavia, mutta eivät pakollisia. Hakijat, jotka eivät suorita SAT -aihekokeita, eivät ole epäedullisessa asemassa valintaprosessissa.
Penn suosittelee mitä tahansa kahta aihekoetta taiteen, humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden hakijoille; Tiede (mieluiten kemia) hoitotyön hakijoille; Matematiikan taso 2 ja luonnontieteellinen testi (mieluiten fysiikka tekniikan opiskelijoille) STEM -hakijoille; ja matematiikan taso 2 yrityshakijoille.
Rochesterin yliopisto Vaihtoehto Kaksi SAT -aihekoetta voidaan korvata joko SAT- tai ACT -testin sijasta.
Etelä-Kalifornian yliopisto Valinnainen [suositellaan kotiopiskelijoille] '' Vaikka lukuvuoden 2021-2022 hakuprosessi on testivalinnainen, mielestämme on silti hyödyllistä saada kotona opiskelevien opiskelijoiden työtä, joka arvioidaan tai tutkitaan ulkoisesti. Siksi suosittelemme, että lähetät joko SAT/ACT -tulokset, SAT -aihekokeen tulokset, AP -kokeen tulokset tai opintosuoritusotteet korkeakouluista tai muista akkreditoiduista online -koulutusohjelmista, jos mahdollista. ''
Virginian yliopisto Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
Vanderbiltin yliopisto Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
Vassarin korkeakoulu Harkittu SAT -aihekokeita ei vaadita, ja oppilaat, jotka eivät halua lähettää aihekokeita, eivät saa rangaistusta. SAT -testit otetaan kuitenkin huomioon, jos ne lähetetään osana testausprofiilia. Aihekokeet voivat parantaa hakijan valtakirjoja, erityisesti hakijoille, jotka eivät ole perinteisiä koulutaustoja (kotiopetetut, ei-luokitellut koulut jne.). Huomaa, että vahvat pisteet SAT -aihekokeessa ovat myös yksi tapa täyttää Vassarin vieraan kielen taitovaatimus.
Wake Forest -yliopisto Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään. Kohteen testitulokset voidaan ilmoittaa itse.
Washington ja Leen yliopisto Harkittu Aihekokeet otetaan huomioon, jos ne on toimitettu.
Washingtonin yliopisto St.Louisissa Harkittu 'Otamme ne huomioon vain, jos ne vahvistavat hakemustasi.'
Wesleyanin yliopisto Harkittu [Vaatii joillekin opiskelijoille] Testi Valinnainen Yhdysvaltain ja Kanadan opiskelijoille. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään.
Ehdokkaita, jotka hakeutuvat lukioista, jotka antavat kirjallisia arviointeja perinteisten arvosanojen sijasta, tai oppilaita, jotka ovat olleet kotikoulussa, käyvät online-lukioita tai jotka ovat kirjoilla muissa ei-perinteisissä lukio-ohjelmissa, on toimitettava ACT-tulokset tai SAT ja kaksi tai kaksi lisää SAT -aihekokeita.
Worcesterin ammattikorkeakoulu Harkittu Testi Valinnainen. SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testit ovat kaikki valinnaisia, mutta ne otetaan huomioon, jos ne lähetetään.
Yalen yliopisto Suositeltava (keskeytetty 2020-2021 hakukierrokseen) '' SAT-aihekokeita ei oteta huomioon 2020-21-hakukierroksen aikana. ''

Muut koulut, jotka edellyttävät tai suosittelevat SAT -aineiden testejä

College Board ehdottaa myös, että seuraavat lisäkoulut käyttää SAT -aihekoetta, kun he määrittävät pääsyn. Jos olet kiinnostunut jostakin näistä kouluista, etsi heidän verkkosivustonsa tai soita heille selvittääkseen, edellyttävätkö he kouluja, jotka edellyttävät SAT -aihekokeen suorittamista, vai harkitseko he vain pääsyä.

Alaska

 • Kaakkois -Alaskan yliopisto

Arizona

 • Arizonan osavaltion yliopisto
 • Embry-Riddle Aeronautical University: Prescott-kampus
 • Pohjois -Arizonan yliopisto
 • Kehittyvän tekniikan yliopisto
 • Arizonan yliopisto

Kaliforniassa

 • American Academy of Dramatic Arts
 • Amerikan juutalainen yliopisto
 • Kalifornian taideinstituutti: Los Angeles
 • Kalifornian taideinstituutti: San Francisco
 • Kalifornian osavaltion yliopisto: Fullerton
 • Cogswellin ammattikorkeakoulu
 • Concordian yliopisto Irvine
 • Hult International Business School
 • Loyola Marymount -yliopisto
 • Menlo College
 • Notre Dame de Namurin yliopisto
 • Pacific Union College
 • San Diegon kristillinen oppilaitos
 • San Franciscon osavaltion yliopisto
 • Santa Claran yliopisto
 • Sonoma State University
 • Kalifornian yliopisto: Santa Barbara
 • La Vernen yliopisto
 • San Diegon yliopisto
 • Westmont College

Connecticut

 • Itäinen Connecticutin osavaltion yliopisto
 • Länsi -Connecticutin osavaltion yliopisto

Delaware

 • Delawaren tekninen yhteisöopisto: Stanton/Wilmington Campus
 • Delawaren tekninen yhteisöopisto: Terry Campus
 • Goldey-Beacom College

Columbian piiri

 • Howardin yliopisto

Florida

 • Ave Marian yliopisto
 • Embry-Riddle Aeronautical University: Daytona Beach Campus
 • Embry-Riddle Aeronautical University: Maailmanlaajuinen kampus
 • Floridan teknillinen instituutti
 • Floridan kansainvälinen yliopisto
 • Jacksonvillen yliopisto
 • Uusi Floridan yliopisto
 • Pasco-Hernando State College
 • Etelä-Floridan yliopisto: Sarasota-Manatee

Georgia

 • Albanyn tekninen korkeakoulu
 • Armstrong State University
 • Brenaun yliopisto
 • Emmanuel College
 • Georgia Gwinnett College
 • Gordon State College
 • Mercerin yliopisto
 • Pointin yliopisto
 • Savannahin osavaltion yliopisto
 • Spelman College
 • Wesleyan College

Havaijilla

 • Havaijin Tyynenmeren yliopisto
 • Havaijin yliopisto: Länsi -Oahu

Idaho

 • Boisen raamattuopisto
 • Brigham Youngin yliopisto, Idaho

Illinois

 • Augustana College
 • Columbia College Chicago
 • Chicagon Concordia -yliopisto
 • Itä-Illinoisin yliopisto
 • Greenvillen yliopisto
 • Illinoisin teknillinen instituutti
 • Monmouth College
 • North Parkin yliopisto
 • Luoteisopisto
 • periaatteet College
 • Etelä -Illinoisin yliopisto Edwardsville

Indiana

 • Bethel College
 • Calumet College of St.Joseph
 • Earlham College
 • Pyhän Ristin korkeakoulu
 • Huntingtonin yliopisto
 • Indianan osavaltion yliopisto
 • Kaplan College: Indianapolis

Iowa

 • Briar Cliffin yliopisto
 • Buena Vistan yliopisto
 • Cornell College
 • Divine Word College
 • Loras College
 • Maharishin johtamisen yliopisto
 • Simpson College
 • Luke's College
 • Wartburgin yliopisto
 • William Pennin yliopisto

Kansas

 • Barclay College
 • MidAmerican nazarene -yliopisto
 • Sterling College
 • Wichitan osavaltion yliopisto

Kentucky

 • Eteläisen baptistin teologinen seminaari

Louisiana

 • Tulanen yliopisto
 • Xavierin yliopisto Louisiana

Maine

 • Atlantin yliopisto
 • Maine College of Art
 • Mainen yliopisto Presque Islessa

Maryland

 • Capitol Technology University
 • McDaniel College
 • John's College
 • John's College
 • Mary's College of Maryland
 • Baltimoren yliopisto

Massachusettsissa

 • Bay Pathin yliopisto
 • Bentleyn yliopisto
 • Itä -Nazarene College
 • Emerson College
 • Gordon College
 • Lesleyn yliopisto
 • Massachusettsin vapaiden taiteiden korkeakoulu
 • Massachusettsin Teknologian Instituutti
 • Massachusettsin merenkulkuakatemia
 • MCPHS -yliopisto
 • Mount Holyoke College
 • Pine Manor College
 • King College
 • Kuvataiteen museon koulu
 • Stonehill College
 • Suffolkin yliopisto
 • Massachusettsin yliopisto Dartmouth
 • Worcesterin ammattikorkeakoulu

Michigan

 • Albion College
 • Calvin College
 • Suomen yliopisto
 • Grace Bible College
 • Lake Superior State University
 • Northwoodin yliopisto: Michigan
 • Detroit Mercyn yliopisto

Minnesota

 • Scholastican yliopisto
 • McNally Smithin musiikkikorkeakoulu
 • Minnesotan osavaltion yliopisto Mankato
 • Minnesotan Pyhän Marian yliopisto
 • Olaf College
 • Minnesotan yliopisto: Crookston
 • Luoteis -yliopisto - St.Paul

Mississippi

 • Delta State University
 • Southeastern Baptist College

Missouri

 • Golgatan yliopisto
 • Culver-Stockton College

Montana

 • Great Fallsin yliopisto

Nebraska

 • Doanen yliopisto
 • Hastings College

New Hampshire

 • Franklin Piercen yliopisto
 • New Hampshiren yliopisto Manchesterissa

New Jersey

 • College of St. Elizabeth
 • Felicianin yliopisto
 • Stocktonin yliopisto

New York

 • Albanyn farmasian ja terveystieteiden korkeakoulu
 • Alfredin yliopisto
 • American Academy of Dramatic Arts: Länsi
 • Bryant & Stratton College: Albany
 • New Yorkin kaupunginyliopisto: Baruch College
 • New Yorkin yliopisto: New Yorkin teknillinen korkeakoulu
 • Concordia College
 • Daemen College
 • Dominikaaninen Blauveltin yliopisto
 • Rochesterin yliopiston Eastman School of Music
 • Eugene Lang College Uusi vapaataiteen koulu
 • Fordhamin yliopisto
 • Hartwick College
 • Hobart ja William Smith Colleges
 • Hofstra University
 • Ithaca College
 • LIU Brooklyn
 • LIU -viesti
 • Medal College
 • Monroe Community College
 • Mount Saint Mary College
 • New Yorkin teknillinen instituutti
 • Parsons Uusi muotoilukoulu
 • Rochesterin teknillinen instituutti
 • Sarah Lawrence College
 • St. Elizabeth College of Nursing
 • St. Lawrence University
 • SUNY College Old Westburyssä
 • SUNY Ympäristötieteen ja metsätalouden korkeakoulu
 • New School College of Performing Arts
 • Utican yliopisto
 • Vaughnin ilmailu- ja teknologiaopisto
 • Wagner College
 • Yeshivan yliopisto

Pohjois-Carolina

 • Queensin yliopisto Charlotte
 • Pohjois -Carolinan yliopisto Ashevillessä
 • Warren Wilson College
 • Länsi -Carolinan yliopisto

Pohjois-Dakota

 • Minot State University
 • Marian yliopisto

Ohio

 • Blufftonin yliopisto
 • John Carrollin yliopisto
 • Otterbeinin yliopisto
 • Daytonin yliopisto

Oklahoma

 • Oklahoma City University
 • Oklahoman tiede- ja taideyliopisto

Oregon

 • Concordian yliopisto
 • Concordian yliopisto
 • Oregon College of Art & Craft
 • Oregonin osavaltion yliopisto
 • Pacific Northwest College of Art
 • Etelä -Oregonin yliopisto
 • Portlandin yliopisto

Pennsylvania

 • Allegheny College
 • Arcadian yliopisto
 • Pittsburghin taideinstituutti
 • Cabrinin yliopisto
 • DeVryn yliopisto: Fort Washington
 • Gettysburgin yliopisto
 • Gwynedd Mercy University
 • Harrisburgin tieteen ja tekniikan yliopisto
 • Pyhän perheen yliopisto
 • Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa
 • La Sallen yliopisto
 • Libanon Valley College
 • Moore College of Art and Design
 • Moravian College
 • Seton Hillin yliopisto
 • Franciscuksen yliopisto
 • Temppelin yliopisto
 • Thiel College
 • Valley Forgen sotilasopisto

Puerto Rico

 • Puerto Ricon amerikkalainen yliopisto: Barranquitas Campus
 • Puerto Ricon amerikkalainen yliopisto: Bayamon Campus
 • Puerto Ricon yliopisto: Arecibo
 • Puerto Ricon yliopisto: Carolina Regional College
 • Puerto Ricon yliopisto: Humacao
 • Puerto Ricon yliopisto: Mayaguez
 • Puerto Ricon yliopisto: Ponce
 • Puerto Ricon yliopisto: Utuado

Etelä-Carolina

 • Charleston Southern University
 • Clemsonin yliopisto

Tennessee

 • Cumberlandin yliopisto
 • Kalan yliopisto
 • Tennessee Wesleyanin yliopisto
 • Etelä -yliopisto

Texas

 • Austin College
 • Huston-Tillotsonin yliopisto
 • Texasin A&M -yliopisto-Corpus Christi
 • Texas Christian University
 • Texas Woman's University
 • Houston-Victoria yliopisto
 • Texasin yliopisto Dallasissa
 • Inkarnaation sanan yliopisto

Vermont

 • Bennington College
 • Champlain College
 • College of St. Joseph Vermontissa
 • Green Mountain College
 • Marlboro College
 • Vermontin teknillinen korkeakoulu

Virginia

 • Emory & Henry College
 • Hampden-Sydneyn yliopisto
 • Patrick Henry College
 • Randolph College
 • Richard Bland College
 • Roanoke College
 • Sweet Briar College
 • Virginian yliopiston Wise -yliopisto
 • Virginia Wesleyanin yliopisto

Washington

 • DigiPen -teknologiainstituutti
 • Washingtonin yliopisto Tacoma

Wisconsin

 • Beloit College
 • Carrollin yliopisto
 • Lakelandin yliopisto
 • Lawrencen yliopisto
 • Marianin yliopisto
 • Milwaukeen teknillinen korkeakoulu
 • Mount Mary University
 • Ripon College
 • Wisconsinin yliopisto-Parkside
 • Wisconsinin yliopisto-River Falls

Sinun täytyy tarkistaa yksittäisten koulujen kanssa katso, onko heillä mieluummin täsmälleen valitsemasi aiheen kokeet. Esimerkiksi jotkut insinööri- ja teknilliset oppilaitokset pitävät parempana matematiikan ja luonnontieteiden aihekoetta. Sekä MIT että Caltech edellyttävät yhtä matematiikkaa ja yhtä luonnontiedettä, ja CalTech hyväksyy vain matematiikan tason 2 aiheen testin.

Valikoivien liberaalien taiteiden koulut suosivat laajalti erilaisia ​​akateemisia vahvuuksia ja etuja, joten paras vaihtoehto voi olla humanististen aineiden testin, kuten kirjallisuuden tai historian, yhdistäminen matematiikan tai luonnontieteiden kanssa. Pisteytys korkealla kielikokeella on myös arvokas lisä hakemukseesi, sillä oppilaitokset arvostavat kieli- ja maailmanlaajuista osaamista omaavia opiskelijoita monikulttuurisen opiskelijakuntansa rakentamisen aikana.

Nyt kun tiedät SAT -aiheen testausvaatimukset, mitkä ovat seuraavat askeleet?

mikä merkki on helmikuu 22

body_nextsteps

SAT -aihekokeet: viimeiset ajatukset

Kuten kaikki sovelluksesi osat, varmista, että olet tietoinen kaikista vaatimuksista, suosituksista ja parhaista tavoista. Varsinkin kun politiikat muuttuvat yhä joustavammiksi, Tarkista aina oppilaitoksestasi, että ymmärrät, mitä he haluavat.

Jos haet joustavaa testauskoulua, saatat pystyä esittämään korkeimmat pisteet AP -testien tai SAT -aihekokeiden kautta. Mieti vahvuuksiasi ja heikkouksiasi , suorita joitain harjoitustestejä ja ymmärrä, missä onnistut parhaiten.

SAT -aihekokeet voivat tuntua pelottavilta, mutta ne ovat todella lähekkäin luokassa suoritettavien tenttien kanssa. Jos olet erityisen kiinnostunut tutkimaan luonnollista maailmaa, lukemaan ja analysoimaan kirjallisuutta, ratkaisemaan geometriaa tai kommunikoimaan toisella kielellä, ne voivat tarjota sinulle suuren mahdollisuuden korosta vahvuuksiasi ja omia ainutlaatuisia intohimojasi ja etujasi .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA