Täydellinen luettelo haastatteluja vaativista korkeakouluista

ominaisuus_haastattelu-1.jpg

Monet oppilaitokset pyytävät sinua haastattelemaan alumnia tai pääsyvirkailijaa osana hakuprosessia. Tässä artikkelissa on täydellinen luettelo kouluista, jotka vaativat, suosittelevat tai tarjoavat haastatteluja, ja se antaa sinulle vinkkejä siitä, miten selvittää korkeakoulusi haastattelukäytäntö.

Aloitetaan tarkastelemalla college -haastattelun pointtia. Arvioiko haastattelijasi sinua vai onko kokous vain tilaisuus oppia lisää koulusta?

PÄIVITYS: Miten COVID-19 on vaikuttanut College-haastatteluihin?

Koronaviruspandemialla on ollut vakavia vaikutuksia korkeakouluihin ja ylioppilasvalintoihin, ja tämä sisältää korkeakouluhaastattelut. Käytännössä jokainen Yhdysvaltain yliopisto, joka vaati tai suositteli haastattelua, tarjoaa nyt virtuaalisia haastatteluja. Jotkut koulut, kuten Brownin yliopisto, pyytävät hakijoita toimittamaan kahden minuutin videovalikoiman haastattelun sijasta.

Melko monet korkeakouluhaastattelut tehtiin verkossa jo ennen pandemiaa, joten oppilaitokset tietävät, kuinka tehdä virtuaalinen haastattelu, joka kattaa samat tiedot kuin henkilökohtainen haastattelu. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että virtuaalinen haastattelu vaikuttaa kielteisesti hakemukseesi, ja voit valmistautua siihen samalla tavalla kuin henkilökohtaisessa haastattelussa.

Miksi korkeakoulut antavat haastatteluja?

Korkeakoulut pitävät haastatteluja pariin eri tarkoitukseen. Yleisin käsitys on, että haastattelut on tarkoitettu arvioimaan sinua. Haastattelijasi mitoittaa sinut ja ilmoittaa koululle kahden sentin kanssa siitä, olisitko sopiva. Suurimmalla osalla korkeakouluhaastatteluista tämä pitää paikkansa.

Vaikka college -haastattelijalla ei ole suurta sananvaltaa siihen, kuka pääsee sisään ja kuka ei, hän osallistuu päätöksen jakamiseen käsitys persoonallisuudestasi, vahvuuksistasi, heikkouksistasi ja tavoitteistasi. Usein valikoivimmat koulut käyttävät arvioivia haastatteluja, kuten Harvard (ja useimmat Ivy -liigat), Wesleyan ja Hamilton College.

lukion kesäopisto -ohjelmat

Useimmat college -haastattelijat eivät kuitenkaan yritä asettaa sinua paikalle. Pikemminkin he käyttävät haastatteluja tapana tutustua sinuun pidemmälle hakemuksesi kirjallisen osan lisäksi. Sen sijaan, että he pohtisivat sinua kysymyksillä, he haluavat usein saada sinut keskustelemaan kiinnostuksen kohteistasi ja intohimostasi.

Haastattelijat haluavat oppia lisää tavoitteistasi ja auttaa sinua selvittämään, onko yliopisto oikea paikka niiden saavuttamiseksi. Joidenkin oppilaitosten mukaan haastattelijan raportti lähes aina auttaa ehdokkuutesi koska se auttaa lihottamaan sinut moniulotteisena ihmisenä.

Vaikka useimmat haastattelut ovat arvioivia, jotkut ovat vain arvioita tarjotaan informatiiviseksi. Informatiivisia haastatteluja tarjotaan auttaakseen sinua oppimaan lisää koulusta ja saamaan kaikki kysymyksesi vastaamaan osallistuneelta. Näiden haastattelujen on tarkoitus olla sinun eduksesi ja yleensä haastattelijat eivät anna raporttia millekään pääsykomitealle. Jotkut koulut, jotka tarjoavat vain informatiivisia haastatteluja, ovat Cornell, Vassar ja Colby.

Korkeakoulut, jotka harkitsevat haastatteluja arvioidessaan sinua yleensä vaativat tai suosittelevat haastattelu (tulkitsemalla 'tarkoitusta ja tarkoitusta' vain 'vaatia'). Ne, jotka tarjoavat tiedottavia haastatteluja esittävät ne usein valinnaisina. Kääntäen voit yleensä turvallisesti olettaa, että vaadittu haastattelu on arvioiva.

Valinnaiset haastattelut ovat usein informatiivisempia, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Tufts ja Northwestern. Jos haastattelu on valinnainen, se on silti hyvä perustaa. Paitsi että saat hyvän yhteyden ja opit paljon, mutta olet aktiivinen osoittamalla kiinnostuksesi yliopistossa!

Yhteenvetona voidaan todeta, että korkeakouluhaastattelut, kuten Harvardin haastattelu, voivat olla arvioiva ja otetaan huomioon pääsypäätöksissä, tai informatiivinen, kuten Cornellin haastattelu, ja se oli tarkoitettu vain opettamaan sinulle koulusta. Arvioivat haastattelut ovat myös monin tavoin informatiivisia; on ehdottomasti hyvä idea valmistautua ja esittää kysymyksiä ja oppia korkeakoulusta.

Riippumatta siitä, millaista haastattelua korkeakoulu tarjoaa, se tulee olemaan sinun vastuullasi on perustaa se. Miten aiot perustaa college -haastattelun?

body_cappuccino.jpg

Saatat tavata paikallisessa kahvilassa, jossa voit ilmaista intoasi cappuccino -vaahdossa.

Kuinka asetat haastattelun?

Suurimman osan haastatteluista tekevät yliopiston alumnit. Nämä alumnit asuvat ympäri maata tai kansainvälisesti, joten he ovat voi tavata useimpien lukiolaisten tai läheisessä kahvilassa tai kirjastossa olevien opiskelijoiden kanssa. Kun haastattelin, tapasin kahvilassa, paikallisessa kirjastossani ja kahdessa alumin talossa - mikä on jälkikäteen ajateltuna outoa. Useimmat oppilaitokset ovat selkeitä, että sinun pitäisi tavata julkisella paikalla , älä mene haastattelijan yksityiskotiin.

Korkeakoulut vaihtelevat menettelyissään haastattelujen osalta. Jotkut pyytävät sinua määrittämään sellaisen hakemuksen jättämisen jälkeen ja he ovat alkaneet käsitellä hakemustasi. Toiset voivat pyytää sinua ilmoittamaan hakemuksessasi, haluatko haastattelun (vai ei).

Jos haastattelu on virtuaalinen, opit, millä alustalla haastattelu suoritetaan (kuten Zoom tai Skype), ja saat linkin haastatteluun. Kun on aika, kirjaudu sisään! Vaikka virtuaaliset haastattelut voivat tuntua rennommilta, muista silti ottaa ne vakavasti. Pukeudu kauniisti ja yritä istua neutraalin taustan edessä. Yritä myös pitää häiriötekijät ja taustamelu mahdollisimman pieninä.

Valikoivammat koulut, yleensä ne, joilla on vaaditut haastattelut, haluavat usein, että haet haastattelun muutama viikko aikaisemmin kuin hakuaika. Esimerkiksi MIT ja Wellesley haastattelupyyntöjen määräajat lokakuun puolivälissä opiskelijoille, jotka aikovat soveltaa varhaista toimintaa, ja joulukuun puolivälissä opiskelijoille, jotka soveltavat säännöllistä päätöstä.

Nämä määräajat ovat pari viikkoa aikaisemmin kuin hakuaika , joten sinun on tutkittava prosessi mahdollisissa korkeakouluissasi aikaisin. Jos sinulla on haastatteluja, sinun on seurattava haastattelun määräaikaa, ei vain hakemuksen yleistä eräpäivää.

Georgian korkeakoulu ja osavaltion yliopisto

Kun olet tehnyt pyynnön, korkeakoulu yleensä ottaa sinut yhteyttä paikalliseen alumiiniin. Sitten sinä sovi aika ja paikka joka toimii molemmilla. Tässä vaiheessa jotkut lukijat voivat jakaa hyvin erityisen huolensa: entä jos alueellani ei ole haastattelijoita?

body_scared.jpg

Jos sinulla ei ole haastattelijaa lähellä, korkeakoulu yksinkertaisesti repii hakemuksesi. KIDDING. Jos haastattelu on mahdotonta, se ei vaikuta negatiivisesti mahdollisuuksiisi millään tavalla.

Mitä jos sinulla ei ole paikallista haastattelijaa?

Useimmilla opiskelijoilla on vähintään yksi haastattelija omalla alueellaan, ainakin niissä kouluissa, jotka tarvitsevat haastatteluja. Alumniverkostot ovat usein laaja-alaisia.

Kuitenkin, jos olet yksi harvoista opiskelijoista, jolla ei ole aluetta alueellasi, monet koulut mahdollistavat sen online -haastattelu, yleensä Skypen, Zoomin, Google Hangoutsin tai puhelimen kautta . Jos näin on, useimmat koulut jakavat Brownin näkemyksen: '' Kaikki haastattelut, joko henkilökohtaisesti, haastattelupäivänä, puhelimitse tai Skypen/G-Chatin välityksellä, katsotaan tasavertaisesti oppilaitoksen pääsytoimistoon. ''

Jos verkko- tai puhelinhaastattelu ei jostain syystä toimi, älä huoli! Et kykene järjestämään haastattelua ei pidetä sinua vastaan. Vaikka haastattelu vaaditaan, koulut eivät rankaise sinua asuinpaikastasi. Se ei myöskään vaikuta sinuun kielteisesti, jos hakijoita on yksinkertaisesti liikaa eikä haastattelijoita ole tarpeeksi.

Pyri kaikin keinoin noudattamaan haastattelupyyntöjen määräaikoja ja/tai järjestä verkkokokous, mutta älä huoli, jos se ei ole mahdollista. Voit olla varma siitä se ei vähennä sovellustasi.

Ennen kuin pääset oppilaitosten haastattelukäytäntöjen täydelliseen luetteloon, harkitsemme ensin säännöt Ivy League -oppilaitoksissa , joista kaikki paitsi yksi suosittelee tai vaatii haastattelua.

body_ivy-1.jpg

Ivy, täydellisten SAT -pisteiden suojelija.

Ivy League -koulujen haastattelukäytännöt

Jos aiot hakea Ivy League -kouluihin, tiedät, että heidän odotuksensa ovat yhtä tiukat kuin ne tulevat. Useimmat vaativat enimmäismäärän opettajasuosituksia ja SAT -aihekokeita, puhumattakaan korkeasta GPA: sta, vahvasta koulun ulkopuolisesta taustasta ja kilpailukykyisistä testituloksista. Miksi he eivät vaatisi myös arvioivaa haastattelua osana tätä intensiivistä prosessia?

He tekisivät ja tekevät. Kaikille kouluille paitsi Cornellille, Arvioivat haastattelut ovat pakollinen osa hakuprosessia. Valintalautakunnat eivät ole liian avoimia siitä, kuinka paljon haastattelut lasketaan päätökseen. Haastattelun ei todellakaan pitäisi tehdä tai rikkoa hakemustasi tai edes laskea kaikkea sitä merkittävästi pääsypäätökseen, mutta tällaisiin valikoiviin kouluihin haettaessa jokainen näkökohta on tärkeä. Hieno haastattelu voisi antaa sinulle kilpailuetua toiseen hakijaan, jolla on samanlaiset valtuudet.

symbolit suuremmille ja pienemmille kuin

Alla oleva kaavio näyttää haastattelukäytäntöjä kahdeksassa Ivy League -koulussa . Kuten edellä mainittiin, sinun pitäisi melko harkita, että 'suositeltava' tarkoittaa samaa kuin 'pakollinen'. Napsauta koulun nimeä, jos haluat lukea sen virallisen lausunnon korkeakouluhaastatteluista.

teemoja suuressa gatsbyssä
College Haastattelukäytäntö Haastattelun tarkoitus
Ruskea Suositellaan videovalikoiman lähettämistä Arvostava
Columbia Suositellaan Arvostava
Cornell * Vaaditaan arkkitehtuuriohjelmalle ja School of Hotel Administrationille, suositellaan Art -ohjelmalle Tiedotus
Dartmouth Suositellaan Arvostava
Harvard Suositellaan Arvostava
Princeton Suositellaan Arvostava
Pennsylvanian yliopisto Suositellaan Arvostava
Yale Suositellaan Arvostava

*Cornell on ainoa Ivy League -koulu, joka ei aio haastatella suurinta osaa ehdokkaista. Cornell korostaa varmasti, että sen haastattelut ovat informatiivinen eikä arvioiva:

'Kun olet hakenut Cornellia, alueesi alumni tai alumni voi ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen ajan keskustelulle. Vaikka tämä valinnainen, epävirallinen keskustelu auttaa pääsykomiteaa tutustumaan sinuun paremmin, sen päätarkoitus on antaa sinulle mahdollisuus esittää kysymyksiä Cornellista. Tämä kokous ei toimi pääsyhaastatteluna, eikä se korvaa pääsyhaastattelua, jos sitä sinulta vaaditaan. ''

Koska puhumme jo Ivy League -koulujen haastattelukäytännöistä, katsotaanpa tarkemmin myös muita erittäin valikoivat korkeakoulut jotka vaativat haastatteluja osana pääsyprosessiaan. Jos haet johonkin Iviesiin, sinulla saattaa olla myös yksi tai useampi alla olevista kouluista yliopistoluettelossasi.


body_porridge.jpg

Mitä Kultakutri oli puuroa, nämä koulut ovat hakijoilleen. Tämä on saattanut olla järkevämpää SAT -analogioiden vanhoina aikoina.

Erittäin valikoivien korkeakoulujen haastattelukäytännöt

Jotkut seuraavista kouluista vaativat haastatteluja, kun taas toiset yksinkertaisesti suosittelevat niitä tai tarjoavat niitä vaihtoehtona. Kuten edellä mainittiin, on aina hyvä käyttää tilaisuutta osoittaa kiinnostuksenne kouluun. Erityisesti näissä erittäin valikoivissa kouluissa, jotka käyttävät kokonaisvaltaisia ​​hakuprosesseja, on aina apua paljasta enemmän kuka olet, mikä motivoi sinua ja miksi olet innostunut osallistumaan.

Koulut, joissa on valinnaisia, informatiivisia haastatteluja, eivät ole niin intensiivisiä. Vaikka suosittelen silti sinua hyödyntämään tarjouksen, sen ei pitäisi vaikuttaa kielteisesti hakemukseesi, jos et halua ajoittaa haastattelua heidän kanssaan.

Tarkista alla olevasta kaaviosta joidenkin valikoivien oppilaitosten haastattelukäytännöt. Kuten yllä olevien tietojen kohdalla, voit napsauttaa koulun nimeä siirtyäksesi sen viralliselle sivustolle ja oppiaksesi lisää haastatteluprosessista.

College Haastattelukäytäntö Haastattelun tarkoitus
Bates College Valinnainen Tiedotus
Bowdoin College Suositellaan Arvostava
Colgaten yliopisto Valinnainen Tiedotus
Connecticutin yliopisto Suositellaan Arvostava
mennessä Suositellaan Arvostava
Georgetownin yliopisto Vaaditaan Arvostava
Hamilton College Vahvasti suositeltu Arvostava
Haverford College Suositellaan Arvostava
Johns Hopkins Valinnainen Tiedotus
Middlebury College Valinnainen Arvostava
KANSSA Vahvasti suositeltu Arvostava
Luoteis Valinnainen Arvostava
Riisi Suositellaan Arvostava
Stanford Valinnainen Arvostava
Swarthmore College Suositellaan Arvostava
Trinity College Suositellaan Arvostava
Tuftsin yliopisto Valinnainen Arvostava
Union College Suositellaan Arvostava
Vassarin korkeakoulu Valinnainen Tiedotus
Wake Forest -yliopisto Suositellaan Arvostava
Washingtonin yliopisto St.Louisissa Valinnainen Tiedotus
Wellesley Suositellaan Arvostava
Wesleyanin yliopisto Suositellaan Arvostava

Monet yllä olevan luettelon kouluista ovat erittäin valikoivia, ja monet niistä kannustavat hakijoita haastatteluun saada täydellisemmän käsityksen jokaisesta oppilasta 'kokonaisena ihmisenä'. Muilla kouluilla on erilaiset haastattelutarkoitukset, kuten näet alla.

body_gaggle.jpg

Kerääntyä ympärille! Siirrymme täydelliseen luetteloon haastatteluja vaativista korkeakouluista.

Täysi luettelo haastatteluja vaativista korkeakouluista

Kuten yllä olevat koulut, suurin osa tämän täydellisen luettelon kouluista käyttää haastatteluja arvioidakseen ehdokasta osana pääsyprosessiaan. Vaikka haastattelut auttavat pääsykomiteoita tutustumaan tai tuntemaan opiskelijan paremmin, niillä voi olla myös tarkempia tarkoituksia.

Jotkut haastattelut on tarkoitettu auttamaan hakijaa akateeminen ja urasuunnittelu. Monet alla olevassa luettelossa olevat taide-, muotoilu- ja performanssikoulut pitävät haastatteluja tarkasteltavana ja keskustella salkusta . Esimerkiksi Moore College of Art and Design ja Milwaukee Institute of Art and Design pitävät tällaista portfoliohaastattelua.

Uskonnolliset instituutiot, kuten Gordon College ja Yeshiva University, puhuvat ehdokkaalle hänestä uskonnolliset uskomukset ja millaista sitoutumista hän voi tehdä yhteisölle. Muut, kuten Simon's Rockin Bard College ja Naropa -yliopisto, haluavat oppia tuntemaan ehdokkaat paremmin ja arvioida heidän yleinen istuvuus heidän ainutlaatuisten yliopistoyhteisöjensä kanssa.

Olen toimittanut alla olevan täydellisen luettelon sekä haastatteluiden tarkoituksen useimmille niitä tarjoaville kouluille. Jos voit täyttää minkä tahansa tyhjän kohdan, kerro siitä kommenteissa!

College Haastattelukäytäntö Haastattelun tarkoitus
Amerikan taideakatemia Vaaditaan Arvostava
Bard College Simon's Rockissa Vaaditaan Arvostava
Berea College Vaaditaan Arvostava
Berklee-musiikkikorkeakoulu Vaaditaan Arvostava
Boricua College Vaaditaan Arvostava
Cairnin yliopisto Vaaditaan Arvostava
Cogswellin ammattikorkeakoulu Vaaditaan Arvostava
Ozarksin yliopisto Vaaditaan Arvostava
Divine Word College Vaaditaan Arvostava
Goddard College Vaaditaan Arvostava
Gordon College Vaaditaan Arvostava
Heprean teologinen korkeakoulu Vaaditaan Arvostava
Hellenic College Vaaditaan Arvostava
Juilliard-koulu Pakollinen osana koe -soittoprosessia Arvostava
Kendall College Vaaditaan Arvostava
LIM College Suositellaan Arvostava

Mary Baldwinin yliopisto

Suositellaan Arvostava
Monroe College Vaaditaan Arvostava
Northwest College of Art and Design Vaaditaan Tiedotus
Paier College of Art Vaaditaan Arvostava
Point Parkin yliopisto Vaaditaan hakijoille lavanhallintaan ja tekniseen teatteriin/suunnitteluun Arvostava
Paavillinen College Josephinum Vaaditaan Arvostava
Rocky Mountain College of Art & Design Vaaditaan Arvostava
Pyhän sydämen pääseminaari Vaaditaan Arvostava
New Yorkin osavaltion yliopisto Upstate Medical University Vaaditaan Arvostava
Stevensin teknillinen instituutti Pakollinen nopeutettua lääkettä edeltäville hakijoille, valinnainen kaikille muille hakijoille Arvostava
Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia Vaaditaan Arvostava
Yhdysvaltain merivoimien akatemia Vaaditaan Arvostava
Pohjois-Carolinan yliopiston taiteiden korkeakoulu Vaaditaan Arvostava
Waterloon yliopisto Vaaditaan arkkitehtikoululle Arvostava
VanderCook College of Music Vaaditaan Arvostava
Länsirannikon yliopisto Vaaditaan Arvostava
Länsi -kuvernöörien yliopisto Vaaditaan Arvostava
Yeshivan yliopisto Vaaditaan Arvostava

Koska Yhdysvalloissa on tuhansia korkeakouluja ja pääsykäytännöt muuttuvat aina, sinun on tärkeää pystyä siihen jäljittää tällaiset tiedot itse. Jos sinulla on kysyttävää koulusta, jota ei ole tässä luettelossa, tai haluat oppia lisää mahdollisen kollegion haastattelukäytännöistä, miten voit löytää nämä tiedot?

body_zoomlens.jpg

Miten voit tuoda koulusi haastattelupolitiikan eteen ja keskelle?

paras ottelu skorpionimiehelle

Kuinka tutkia korkeakoulun haastattelukäytäntöjä

Jos napsautat minkä tahansa yllä olevan oppilaitoksen nimeä, sinut tuodaan sen viralliselle sisäänpääsysivulle, erityisesti sivulle, jossa on tietoja korkeakouluhaastatteluista. Yksinkertaisesti menemällä oppilaitosten viralliselle sivustolle ja etsimällä sivun, jossa on tietoja hakemuksesta, sinun pitäisi pystyä saamaan lisätietoja prosessin jokaisesta vaiheesta.

Jos nämä tiedot eivät ole helposti saatavilla, sinun pitäisi ota yhteyttä hakutoimistoon sähköpostitse, lomakkeella sen verkkosivustolla tai puhelimitse (yleensä nopein vaihtoehto työaikana). Kysy toimistolta heidän käytäntöjään haastattelujen suhteen - tai muita kysymyksiä. Varmista tutkia vähintään kuukausi ennen hakemuksesi määräaikaa - Kuten edellä huomasit, haastattelupyyntöjen määräajat voivat olla viikkoja aikaisemmin kuin hakemusten määräajat.

Voit myös etsiä muiden opiskelijoiden kokemuksia haastatteluista keskustelufoorumeilla, kuten College Confidential. Oppilaat voivat jakaa kysymyksiä, joita heiltä kysyttiin ja miten he valmistautuivat, mutta pidä mielessä, että jokainen alun haastattelija voi olla erilainen. Jotkut oppilaitokset, jotka vaativat haastatteluja tai tarjoavat heille, antavat hyödyllisiä ehdotuksia kysymyksiin, joita saatetaan kysyä heidän verkkosivuillaan, ja voit etsi muita kehotteita verkossa ja käytä vastauksiasi.

Kun tiedät tarkalleen milloin ja miten haastattelu järjestetään, käytä aikaa kysymysten ja vastausten valmistelu. Näin voit hyödyntää keskustelua parhaalla mahdollisella tavalla, olla yhteydessä haastattelijaasi ja osoittaa sekä pätevyytesi että innostuneisuutesi valitsemaasi korkeakouluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA