Täydellinen luettelo: BA / MD- ja BS / MD-ohjelmat Yhdysvalloissa

feature_medschool.jpg

Haaveiletko tulla lääkäriksi? Jos olet menossa lääketieteelliseen kouluun, yhdistetty BS / MD- tai BA / MD-ohjelma voi olla sinulle. Suurin osa näistä yhdistetyistä ohjelmista antaa motivoituneille lukiolaisille mahdollisuuden siirtyä suoraan perustutkinnon suorittaneesta lääketieteelliseen kouluun joutumatta käymään läpi uutta hakuprosessia.

Vaikka yhdistetyissä ohjelmissa ei ole paljon paikkoja, siellä on ovat kouluja kaikkialla maassa, jotka tarjoavat heille. Ennen kuin tarkastelemme niitä, katsotaanpa, mitä BA / MD- ja BS / MD-ohjelmat sisältävät, sekä lukion ja nuorten perustutkinnon hakijoiden edut ja haitat.Mitä ovat yhdistetyt BA / MD- ja BS / MD-ohjelmat?

Yhdistettyjen ohjelmien avulla opiskelijat voivat ansaita kandidaatin tutkinnon - joko kandidaatin (BA) tai kandidaatin (BS) - ja siirtyä sitten suoraan lääketieteen tohtorin lääketieteelliseen ohjelmaan. Koska opiskelijat hyväksytään jo lääketieteelliseen kouluun, he voivat luopua tyypillisestä lääketieteellisen koulun valintaprosessista lähellä undergradin loppua.

Sen sijaan, että hakisi erikseen lääketieteelliseen kouluun, opiskelijat käyvät lukion lopussa vain yhden suuren valintaprosessin (tai joskus tiivistetyn hakuprosessin yliopiston alussa), joka kattaa sekä perustutkinnon suorittaneet että jatko-opiskelijat. Ohjelmaan, joka pyytää opiskelijoita hakemaan ensimmäisen pääsyn jälkeen yliopistoon, viitataan yleensä nimellä varhaisen varmuuden ohjelmat .

Yhdistettyjen ohjelmien opiskelijat sitoutuvat tiettyyn korkeakouluun ja lääketieteelliseen kouluun tai kouluverkostoon. Tämä lääketieteellinen koulu on yleensä osa samaa laitosta tai kumppanikoulua samalla alueella tai korkeakouluverkostossa .

Esimerkiksi SUNY- ja Texasin yliopiston järjestelmät yhdessä Itä-Virginian verkoston kanssa tarjoavat opiskelijoille erilaisia ​​valintoja lääketieteellisiä kouluja yhdistettyjen tai kumppanikorkeakoulujen joukossa. Toisaalta Bostonin yliopiston yhdistetyn ohjelman opiskelijoiden olisi osallistuttava sekä perustutkintoon että lääketieteelliseen korkeakouluun.

Vaikka yhdistetyt ohjelmat tarjoavat opiskelijoille varhaisen varmuuden, Jotkut heistä vaativat edelleen hakijoita ottamaan MCAT: n ja menestymään siinä hyvin . Opiskelijoiden on myös ylläpidettävä tiettyä GPA: ta, kun he työskentelevät läpi vaadittujen korkeakoulutuntien. Monet tarjoukset ovat ehdollisia opiskelijan perustutkintoon ja testauksen suoritukseen.

Useimmat yhdistetyt ohjelmat ovat yhtä pitkiä kuin yhdistämättömät: kahdeksan vuotta . Toisin sanoen suurin osa suorien lääketieteellisten ohjelmien opiskelijoista menee edelleen yliopistoon neljäksi vuodeksi ja sitten lääketieteelliseen kouluun neljäksi vuodeksi. Muutama ohjelma tarjoaa nopeutettuja ohjelmia pakkaamalla aika, joka vietetään perustutkintona; nämä voivat olla seitsemän tai jopa vain kuusi vuotta pituisia.

Esimerkiksi, Kalifornian Northstate University tarjoaa sekä kahdeksan vuoden yhdistetyn ohjelman että kuudesta seitsemään vuoteen yhdistetyn ohjelman. Siinä on kahdeksan vuoden BS / MD-ohjelmat, ja se tarjoaa myös nopeutetun kuuden tai seitsemän vuoden BA / BS / MD-ohjelman.

Kuuden vuoden ohjelmasta kiinnostuneet opiskelijat viettävät kaksi vuotta opiskelijana ja neljä vuotta jatko-opiskelijana kahdella kesällä. Samaan aikaan seitsemän vuoden opiskelijoilla on kolme perustutkintovuotta ja neljä jatko-vuotta yhdellä kesäkaudella, kun taas kahdeksan vuoden opiskelijat viettävät kukin neljä vuotta perustutkinto- ja jatko-opinnoissa (plus yksi kesäkausi).

Ennen kuin tarkastelemme tarkemmin nopeutettuja ohjelmia, käymme läpi joitain hyvät ja huonot puolet yhdistettyjä lääketieteellisiä ohjelmia opiskelijoille.

body_tv.jpg

Pro: Saat vaikutuksen ihmisiin lisäämällä MD nimesi jälkeen aina, kun allekirjoitat sen. Huijaus: et ehkä pysty katsomaan sellaisia ​​esityksiä Greyn anatomia enää kaikkien heidän lääketieteellisten epätarkkuuksiensa vuoksi.

Yhdistetyt BA / MD- ja BS / MD-ohjelmat: Hyödyt ja haitat

Nyt kun olemme tarkastelleet tarkalleen yhdistettyjä lääketieteellisiä ohjelmia, on aika tarkastella edut ja haitat.

Hyödyt yhdistetystä lääketieteellisestä ohjelmasta

Lääketieteelliseen kouluun hakeminen on kilpailukykyinen ja stressaava prosessi, joten yhdistettyyn ohjelmaan pääsyn tärkein ammattilainen on se, että sinun ei tarvitse käydä läpi koko sovelluksen stressiä! Sen sijaan voit levätä helposti ja keskittyä akateemikoihisi tietäen olet jo hyväksytty .

kuinka sanoa kylpyhuone espanjaksi

Yhdistetyn ohjelman avulla voit sitoutua täysin tavoitteisiisi ja jatka lääketiedettä akateemisella ja ammatillisella polulla. Keskityt lääketieteeseen koko koulutuksesi ajan ja valmistut MD: llä.

Sinulla ei ole vain vakaa koulutus- ja urapolku, mutta voit myös hyötyä yhden koulun tai yhden koulujärjestelmän opiskelun vakaudesta. Yhdistetyn ohjelman avulla saat syvälle upotettuna yhteisöön ja voi oppia tuntemaan professorit ja tilat hyvin opintojesi aikana.

Lopuksi, sen lisäksi, että opiskelijat tarjoavat vakaan ja haastavan ohjelman valitsemillaan aloilla, monet yhdistetyt ohjelmat tarjoavat apuraharahaa. Koska heillä on taipumus olla erittäin valikoiva , suorat lääketieteelliset ohjelmat tarjoavat usein taloudellista tukea menestyville opiskelijoille, jotka pääsevät sisään. Rahan saaminen voi auttaa sinua suuresti koulutustavoitteidesi saavuttamisessa.

Tietysti on joitain haittoja ajatella yhdistettyihin lääketieteellisiin ohjelmiin. Tarkastellaan joitakin haittoja sitoutumisesta kuuden tai kahdeksan vuoden ohjelmaan.

Haitat yhdistetystä lääketieteellisestä ohjelmasta

Ensinnäkin, on aikaa: useimpiin yhdistettyihin ohjelmiin kuuluu kahdeksan vuoden intensiivinen opiskelu. Vaikka nämä ohjelmat tehdä poistaa myös stressaavan lääketieteellisen kouluhakemuksen esteen, he myös vaativat lukiolaisilta valtavaa sitoutumista . Tavoitteesi voivat muuttua hyvin, kun kasvaa ja sinulla on uusia kokemuksia yliopistossa. Yhdistetyt ohjelmat vaativat paljon omistautumista ja sitoutumista nuorilta opiskelijoilta, joiden tavoitteet saattavat muuttua ikääntyessään.

jäämurtajan kysymyksiä aikuisille

Tietysti ohjelman keskeyttäminen on aina vaihtoehto, jos tavoitteesi muuttuvat. Jos keskeytät, mutta myöhemmin muutat mielesi ja päätät hakea uudelleen lääketieteelliseen kouluun , saatat päätyä jumiin kouluun, joka ei ollut ensimmäinen valinta tai löytää itsellesi puuttuvat vaaditut kurssit.

Toisaalta, jos vaihdat pääaineesi pre-medista johonkin muuhun, sinun on ehkä lisättävä lisää lukukausia undergradina. Kuten näette, vaikka mahdollista, luopuminen sellaisesta valikoivasta ohjelmasta, johon teit kovasti töitä, olisi melkein itsessään stressaavaa ja hermostavaa koettelemusta!

Eräs yhdistettyjen ohjelmien toinen mahdollinen haittapuoli on sitoutuminen samaan paikkaan kahdeksaksi vuodeksi . Jotkut opiskelijat saattavat olla valmiita kokemaan uuden kaupungin undergradin jälkeen, mutta yhdistettyjen ohjelmien opiskelijoiden on todennäköisesti pysyttävä vielä neljä vuotta. Vaikka joihinkin yhdistettyihin ohjelmiin liittyy muuttaminen kumppanikouluun, useimmat ovat samassa yliopistossa.

Aivan kuten yhdistetyt ohjelmat rajoittavat valintojasi lääketieteellisen koulun ja sijainnin suhteen, ne myös tyypillisesti eivät tarjoa paljon joustavuutta opetussuunnitelmassa . Vaikka opiskelijatoverisi saattavat löytää erilaisia ​​aloja tai osallistua ulkomailla suoritettaviin opintoihin, oma kurssiaikataulu ei ehkä salli niin paljon etsintää.

Tällainen intensiivinen, jäsennelty ohjelma voi olla ammattilainen joillekin opiskelijoille ja haitta muille. Huomaa vain, että yhdistetyt ohjelmat vaativat iso sitoutuminen nuorena ja harkitse huolellisesti, oletko valmis tekemään tämän harppauksen.

Ennen kuin tutustumme täydelliseen luetteloon kouluista, jotka tarjoavat yhdistettyjä lääketieteellisiä ohjelmia, katsotaan hetki mennä nopeutetut ohjelmat ja kuinka ne ovat ainutlaatuisia.

body_rocketship.jpg

Nopeutetut ohjelmat suorittavat jo intensiivisen tutkimuksen ja lähettävät sen hypernopeuteen.

Mitä ovat nopeutetut BA / MD- ja BS / MD-ohjelmat?

Nopeutettu ohjelma on eräänlainen yhdistetty lääketieteellinen ohjelma, joka on lyhyempi kuin tyypilliset kahdeksan vuotta. Suurin osa näistä ohjelmista on seitsemän vuotta pitkiä, mutta muutamat ovat jopa kuusi vuotta.

Yleensä lääketieteellisen koulun osan sijaan perustutkinto-osaa lyhennetään . Nämä ohjelmat saattavat yhdistää kaksi vaadittua luokkaa yhdeksi tai antaa opiskelijoiden osallistua ympäri vuoden käymällä intensiivikursseja koko kesän.

Kuten yhdistettyjen ohjelmien kohdalla, opiskelijat siirtyvät suoraan peruskoulutuksesta lääketieteellisen koulun ohjelmaan, johon heidät on jo hyväksytty - he saattavat olla vain hieman nuorempia kuin ikäisensä.

Nopeutetut BA / MD- ja BS / MD-ohjelmat: Hyödyt ja haitat

Mitkä ovat edellä mainittujen näkökohtien lisäksi nopeutettujen yhdistettyjen lääketieteellisten ohjelmien hyvät ja huonot puolet? Katsotaanpa.

Hyödyt nopeutetusta lääketieteellisestä ohjelmasta

Yhdistetyssä ohjelmassa nopeutettu ohjelma jakaa kaikki edellä käsitellyt ammattilaiset, kuten mahdollisuuden saada aikainen hyväksyntä lääketieteelliseen kouluun ja sitoutua tutkimusalueeseen, josta olet intohimoinen.

Lisäksi lyhyempi aika tarkoittaa voit tulla lääketieteelliseen kouluun ja ansaita lääkärisi vielä nopeammin, antaa sinulle harppauksen ammatillesi vähintään vuodella.

Koska nämä ohjelmat ovat lyhyempiä, niillä voi olla myös alhaisemmat kustannukset kuin perinteinen kahdeksan vuoden polku. Huomaa, että nopeutetut ohjelmat eivät ole suinkaan helpompia kuin nopeuttamattomat; itse asiassa he yleensä vielä haastavampaa koska ne puristavat saman materiaalin ja vaatimukset lyhyemmäksi ajaksi.

Jos olet korkeatasoinen, motivoitunut opiskelija, nopeutettu lääketieteellinen ohjelma voi olla juuri sellainen haastava ja intensiivinen kokemus, jota etsit.

on 34 hyvä teko

Haitat nopeutetusta lääketieteellisestä ohjelmasta

Näiden ohjelmien nopeutettu luonne tarkoittaa, että ne vaativat vielä enemmän sitoutumista hakijoilta, jotka ovat usein nuoria lukiolaisia. Nämä nopeatempoiset ohjelmat ovat valtava haaste ja tarjous vielä vähemmän joustavuutta kuin tavalliset kahdeksan vuoden yhdistetyt ohjelmat.

Jos sitoudut nopeutettuun ohjelmaan, sinun ei tarvitse olla pelkästään varma päätöksestäsi ansaita MD: täsi lyhyessä ajassa, vaan sinun on myös oltava valmis kaipaa joitain normaaleja perustutkintokokemuksia .

Nopeasti opiskelevana sinulla ei ole niin paljon aikaa tutkia, seurustella tai ehkä opiskella ulkomailla. Tällaiset kokemukset voivat olla rikastuttavia osia yliopistossa, joten mieti syvällisesti, oletko valmis rajoittamaan niitä.

Lisäksi nopeutetut ohjelmat vaativat usein opiskelijoita opiskelemaan ympäri vuoden, kesätyön, matkustamisen ja / tai harjoittelun mahdollisuuksien rajoittaminen . Nämä ohjelmat voivat olla uuvuttavia ja pakata jo kovat luokat, kuten orgaaninen kemia I ja II, yhdeksi lukukaudeksi. Suurin riski tässä on, että stressi voi kääntää sinut pois polulta, jota olisit muuten nauttinut, jos olet sen sijaan ottanut hitaamman reitin.

Lopuksi, koska ohjelma on muita lyhyempi, sinun on tehtävä tutkimuksesi varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Olitpa sitoutunut yhdistettyyn tai nopeutettuun ohjelmaan, se on tärkeää tehdä laajaa tutkimusta varmistaaksesi, että sitoudut elämäsi seuraavien kuuden tai kahdeksan vuoden aikana sinulle parhaiten sopivaan ohjelmaan.

helsinki-1.jpg

Valitse jo lääketieteellinen koulu! Kissa on kyllästynyt potilaan pelaamiseen.

Yhdistetyt BS / MD- ja BA / MD-ohjelmat: täydellinen luettelo

Alla on päivitetty luettelo (lokakuusta 2020) yhdistetyistä BS / MD- ja BA / MD-ohjelmista Yhdysvalloissa. Olemme jakaneet luettelon seuraavasti:

  • Lääketieteelliset ohjelmat, joihin haet lukiolaisena
  • Varhaisen vakuutuksen lääketieteelliset ohjelmat, joihin haet sen jälkeen, kun olet saanut hyväksynnän tai tulet undergradiin

Joissakin kouluissa on useita lääketieteen ohjelmia, jotka kestävät kuusi, seitsemän tai kahdeksan vuotta. Voit napsauttaa kunkin koulun nimeä saadaksesi lisätietoja sen yhdistetyistä lääketieteellisistä ohjelmista ja valintaprosessista.

Huomaa, että niitä on muutama luettelossa oleva yhdistetty ohjelma vain valtion asukkaiden käytettävissä (tai vaatia opiskelijoita tulemaan valtion asukkaiksi, kun he ylioppilastuvat undergradiksi). Nämä ohjelmat on merkitty tähdellä.

Yhdistetyt BA / BS / MD-ohjelmat lukiolaisille

Näiden yhdistettyjen ohjelmien avulla haet lukiolaisena ja saat taatun pääsyn lääketieteelliseen kouluun. Jotta tarjous pysyy voimassa, sinun on suoritettava vaaditut kurssit ja ylläpidettävä tietty GPA.

Huolimatta taatusta pääsystäsi lääketieteelliseen kouluun sinä saattaa silti joutua ottamaan MCAT joillekin näistä nopeutetuista BA / MD- tai BS / MD-ohjelmista.

Alla olevassa taulukossa luetellaan kunkin ohjelman pituus ja arvioitu vuotuinen lukukausimaksu ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Olemme myös lihavoitu ohjelmat, jotka varmasti hyväksyä kansainvälisiä opiskelijoita .

Suurin osa näistä ohjelmista on vain Yhdysvaltain kansalaisten tai vakituisten asukkaiden käytettävissä BA / MD-ohjelmasta kiinnostuneiden kansainvälisten opiskelijoiden tulee tarkistaa, että heidän valitsemansa korkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden myös kansainvälisiin opiskelijoihin .

Koulu Ohjelman pituus (v) Arvioitu Fuksiopetus
Albanyn lääketieteellinen korkeakoulu / RPI, Union College, Siena College 7 tai 8 54000 dollaria (RPI), 56853 dollaria (unioni), 39200 dollaria (Siena)
Baylorin lääketieteellinen korkeakoulu 8 44544 dollaria
Bostonin yliopiston lääketieteellinen koulu 7 56 854 dollaria
Brown University Warren Alpertin lääketieteellinen korkeakoulu 8 59254 dollaria
Kalifornian Northstate University College of Medicine 6, 7 tai 8 46 902 dollaria
Case Western Reserve University -lääketieteen koulu 8 52 448 dollaria
Rowanin yliopiston Cooper Medical School 7 11 704 dollaria **
CUNY Medical School (Sophie Davis School of Biomedical Education) / New Yorkin City College 7 6930 dollaria **
Drexelin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 53868 dollaria
Floridan Atlantin yliopiston Charles E.Schmidtin lääketieteellinen korkeakoulu / Floridan A&M -yliopisto * 7 tai 8 28111 dollaria
George Washingtonin yliopiston lääketieteen ja terveystieteiden korkeakoulu 7 tai 8 47340 dollaria
Hofstra / Northwellin lääketieteellinen koulu 8 48 315 dollaria
Howardin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 6 46 610 dollaria
Indiana University School of Medicine-Evansville / University of Evansville 8 37 500 dollaria
Georgian lääketieteellinen korkeakoulu / Augusta University * 7 8864 dollaria **
Mercerin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 37 508 dollaria
Luoteis-yliopiston Feinbergin lääketieteellinen koulu 7 tai 8 56232 dollaria
Rutgersin taiteen ja tieteen koulu-Newark / New Jersey Medical School 7 12 230 dollaria **
Saint Louis University School of Medicine 8 46400 dollaria
Stony Brookin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 7070 dollaria **
SUNY Downstate Medical Center / Brooklyn College 8 7070 dollaria **
Temple Universityn lääketieteellinen koulu 8 16 080 dollaria **
Texas A&M Health Science Center College of Medicine * 8 24880 dollaria **
Texas Tech Health Sciences Centerin lääketieteellinen korkeakoulu * 8 11 600 dollaria **
Thomas Jeffersonin yliopisto Sidney Kimmel Medical College / Pennsylvanian osavaltion yliopisto 7 18454 dollaria **
Alabaman yliopiston lääketieteellinen tiedekunta 8 10104 dollaria **
Cincinnatin yliopiston lääketieteen korkeakoulu 8 16 034 dollaria **
Colorado University of Medicine School / Colorado University Denver * 8 10176 dollaria **
Connecticutin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta * 8 14406 dollaria **
Illinoisin yliopisto Chicagon lääketieteellisessä korkeakoulussa * 8 15458 dollaria **
Missourin yliopisto-Kansas Cityn lääketieteellinen koulu 6 12172 dollaria **
Nevadan yliopisto, Renon lääketieteellinen koulu * 8 7268 dollaria **
New Mexicon yliopiston lääketieteen koulu * 8 5586 dollaria **
Oklahoman yliopiston lääketieteen korkeakoulu 7 tai 8 4788 dollaria **
Pittsburghin yliopiston lääketieteen koulu 8 23 452 dollaria **
Rochesterin yliopiston lääketieteen ja hammaslääketieteen yksikkö 8 57188 ​​dollaria
Etelä-Alabaman yliopiston lääketieteen korkeakoulu * 8 7896 dollaria **
Etelä-Floridan yliopiston Morsanin lääketieteellinen korkeakoulu 7 5069 dollaria **
Toledon yliopiston lääketieteen korkeakoulu 7, 8 tai 9 10556 dollaria **
Virginian kansainyhteisön yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 14710 dollaria **
Wayne State Universityn lääketieteellinen korkeakoulu 8 Kattaa korkeakoulu

* Vain osavaltioiden asukkaat tai etusijalla olevat osavaltioiden asukkaat
** Opetus valtion asukkaille
Vain Yhdysvaltojen ja Kanadan opiskelijat

runko-koira-1.jpg

Joten haluamasi ohjelma haluaa sinun odottavan ja hakevan opiskelijana? Luulen, että lemmikkisi voivat sietää tätä lääkäri-potilas-usko-peliä vain vähän kauemmin.

Yhdistetyt BA / BS / MD-ohjelmat opiskelijoille

Seuraavat koulut tarjoavat sinulle ohjelmia hakea, kun olet jo hyväksytty siellä undergrad . He saattavat pyytää sinua hakemaan fuksi tai toisen vuoden opiskelijaksi.

Kuten yllä olevassa luettelossa, voit napsauttaa kunkin koulun nimeä lukeaksesi lisää sen BA / MD- ja BS / MD-ohjelmista osallistumisprosessinsa lisäksi.

Taas kerran, Olemme rohkeasti ohjelmat, jotka hyväksyvät myös opiskelijat, jotka eivät ole Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai pysyviä asukkaita , mutta kannattaa ehdottomasti tarkistaa kyseisen ohjelman verkkosivusto ennen hakemista, koska tällainen asia voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Koulu Ohjelman pituus (v) Arvioitu Fuksiopetus
Bostonin yliopiston lääketieteellinen koulu 8 56 854 dollaria
Rowanin yliopiston Cooper Medical School / University of Sciences 8 27 500 dollaria
Drexelin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 53868 dollaria
Itä-Carolinan yliopiston Brody School of Medicine * 8 4 452 dollaria **
George Washingtonin yliopiston lääketieteen ja terveystieteiden korkeakoulu * 7 tai 8 58 550 dollaria
Hampden-Sydney College 7 tai 8 45690 dollaria
Icahnin lääketieteellinen korkeakoulu Siinain vuorella 8 Vaihtelee
Indianan osavaltion yliopisto * 8 9036 dollaria **
Loyolan yliopiston Chicagon Stritchin lääketieteellinen koulu 8 45 500 dollaria
Marshallin yliopiston Joan C.Edwardsin lääketieteellinen koulu * 8 17640 dollaria **
Meharry Medical College 8 Vaihtelee
Koillis-Ohio Medical University * 8 Vaihtelee
Rutgers Biomedical & Health Sciences / New Jerseyn lääketieteellinen koulu 7 12 230 dollaria **
Rutgers Biomedical & Health Sciences / Robert Wood Johnsonin lääketieteellinen koulu
7
12 230 dollaria **
SUNY Upstate Medical University 8 7070 dollaria **
Temple Universityn lääketieteellinen koulu 7 16 080 dollaria **
Texas A&M Health Science Center College of Medicine * 8 24800 dollaria **
Thomas Jeffersonin yliopisto Sidney Kimmel Medical College / Pennsylvanian osavaltion yliopisto 7 18454 dollaria **
Tufts University University of Medicine 8 59560 dollaria
Tulanen yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 58 850 dollaria
UC Riverside School of Medicine * 8 11 442 dollaria **
Keski-Floridan yliopiston lääketieteen korkeakoulu 8 6379 dollaria **
Floridan yliopiston lääketieteen korkeakoulu 7 6380 dollaria **
Miamin yliopiston Millerin lääketieteellinen koulu 7 tai 8 52.080 dollaria
Etelä-Floridan yliopiston Morsanin lääketieteellinen korkeakoulu 7 5069 dollaria **
Virginian kansainyhteisön yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu 8 14710 dollaria **

* Vain osavaltiossa asuvat tai etusijalla tai hyväksyy vain tiettyjen kumppanikorkeakoulujen opiskelijoita
** Opetus valtion asukkaille

† Hyväksyy opiskelijat vain Yhdysvaltain / Kanadan perustutkintoyksiköistä
Vain Yhdysvaltojen ja Kanadan opiskelijat

Nyt kun olet nähnyt täydelliset luettelot yhdistetyistä lääketieteellisistä ohjelmista, tarkistetaan joitain huomioitavia seikkoja jos päätät hakea BS / MD- tai BA / MD-kaksoistutkinto-ohjelmaan vai ei.

body_wedding.jpg

Yhdistetty lääketieteellinen ohjelma ei ole täsmälleen '' kunnes kuolema erottaa meidät '', mutta se on silti iso sitoutuminen! Varmista, että olet valmis tekemään sen.

Yhdistetyn BA / MD- tai BS / MD-ohjelman valinta

Yliopistoon hakeminen vaatii paljon tutkimusta ja yhdistettyyn lääketieteellisen koulun ohjelmaan vielä enemmän. Kun suostut kaksoistutkinto-ohjelmaan, et vain sitoutu kouluun neljän vuoden perustutkinto-opinnoissa - olet sitoutuminen molempiin perustutkintoihin kuudesta kahdeksaan vuoteen ja jatko-opiskelu .

Tämän sitoumuksen luonteen vuoksi sinun on harkittava huolellisesti syyt, miksi haluat osallistua lääketieteelliseen kouluun. Varmista, että ymmärrät ohjelmasi vaatimukset ja että olet mukava harjoittaa intensiivistä opintoja samassa kaupungissa lähitulevaisuudessa.

Yhdistetyt ohjelmat ovat erittäin valikoivia ja he odottavat yleensä hakijoilta jonkin verran kokemusta , usein harjoittelun tai vapaaehtoistyön kautta lääketieteen alalla. Kaikenlainen omakohtainen kokemus työskentelystä lääketieteellisessä ympäristössä tai lääkärin varjostaminen voi auttaa sinua määrittämään, onko MD oikea tutkinto sinulle.

Jos tunnet olevasi valmis sitoutumaan tälle tielle, on erittäin tärkeää koota vahvin sovellus, jonka voit. Osoita intohimosi kenttää kohtaan esseiden ja kokemusten kautta ja näytä pääsyvirkamiehille, että sinulla on kypsyys ja halu edetä lääketieteen ja lääketieteen tutkinnot yhdistetyssä ohjelmassa.

Jos lopulta päätät, että yhdistetty ohjelma on oikea polku sinulle, voit rentoutua ja nauttia a: n varmuudesta taattu lääketieteellisen koulun hyväksyntä . Tietenkin voit todennäköisesti rentoutua vain hetken. Sitten se on taas töissä!

tekevätkö he vielä 2 dollarin seteleitä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.