Täydellinen luettelo 25 CUNY -korkeakoulusta

feature_ccnybuilding

New Yorkin yliopiston yliopiston järjestelmä on New Yorkin osavaltion julkisen yliopistojärjestelmän vähemmän tunnettu jäsen. Toisin kuin New Yorkin SUNY -korkeakoulut ja yliopistot, kaikki CUNY -koulut sijaitsevat kuitenkin NYC: ssä.

Tässä artikkelissa käymme läpi luettelon CUNY -kouluista NYC: ssä ja CUNY -paikoissa sekä mitä on otettava huomioon valittaessa, mitä CUNY -kouluja hakea.ominaisuuskuvaluotto: Ajay Suresh /Flickr.

Mitä CUNY -korkeakoulut ovat? Kuinka monta CUNY -koulua on?

New Yorkin yliopiston yliopisto -yliopisto tai CUNY on julkinen yliopistojärjestelmä, jolla on sivuliikkeitä kaikissa viidessä New Yorkin kaupunginosassa.

Koska kaikki CUNY -koulut ovat julkisia oppilaitoksia, opetus on New Yorkin (yhteisöoppilaitoksille) ja New Yorkin osavaltion (kaikille muille CUNYille) asukkaille huomattavasti halvempaa kuin vastaavissa yksityisissä kouluissa; 2020-2021, lukukausimaksu on 6930 dollaria vuodessa opiskelijoille 4-vuotisissa CUNY-korkeakouluissa .

CUNY-korkeakoulut vaihtelevat yhteisön korkeakouluista, jotka tarjoavat kaksivuotisia osakkuusyritysten tutkintoja, 4-vuotisiin peruskouluihin jatko- ja ammattikouluihin (tarjoavat maisterit, tohtorit, JD-tutkinnot ja todistukset).

Yhteensä CUNY-kampuksia on 25, joista 12 on 4 vuoden kandidaatin tutkinto-ohjelmia (ja kahden muun avulla voit suorittaa toisessa koulussa tai yhteisössä aloittamasi kandidaatin tutkinnon).

Seuraavassa osassa käymme luettelon NYC: n CUNY -kouluista.

Luettelo CUNY -kouluista NYC: ssä

Olemme jakaneet eri CUNY: t kolmeen luetteloon sijainnin ja tarjotun tutkintotyypin perusteella ( kumppanin , kandidaatin tai valmistua ). (Huomaa, että monet alla olevista kouluista tarjoavat myös todistusohjelmia tai yksittäisiä luokkia niille, joilla on ylioppilastutkinto ja jotka eivät halua suorittaa täydellistä tutkintoa.)

CUNY -yhteisön korkeakoulut

Nimi

Sijainti

Tarjotut asteet

Bronx Community College Bronx Kumppani
Hostos Community College Bronx Kumppani
Kingsborough Community College Brooklyn Kumppani
Manhattan Community Collegen kaupunginosa Manhattan Kumppani
Guttman Community College Manhattan Kumppani
LaGuardia Community College Kuningattaret Kumppani
Queensborough Community College Kuningattaret Kumppani

CUNY -yhteisöopistot ovat avoimia opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet lukion tai joilla on lukion tutkintotodistus ja tarjous 2 vuoden apulaisohjelmat (vaikka osallistut osa-aikaisesti, se voi kestää kauemmin kuin kaksi vuotta).

Kuten muutkin yhteisön oppilaitokset, myös CUNY-yhteisöopistot valmistavat opiskelijoita joko työvoimaan astuttuaan osakkuusyrityksen tutkinnon tai hakeutumaan 4-vuotiseen korkeakouluun juniorina ja suorittamaan kandidaatin tutkintonsa.

4-vuotiset CUNY-korkeakoulut

Nimi

Sijainti

Tarjotut asteet

Lehman College Bronx Poikamies
Brooklyn College Brooklyn Poikamies
Medgar Evers College Brooklyn Poikamies
New Yorkin teknillinen korkeakoulu (City Tech) Brooklyn Poikamies
Baruch College Manhattan Poikamies
New Yorkin City College (CCNY) Manhattan Poikamies
Hunter College Manhattan Poikamies
John Jay College of Criminal Justice Manhattan Poikamies
Macaulay Honors College * Manhattan Poikamies
Queens College Kuningattaret Poikamies
York College Kuningattaret Poikamies
College of Staten Island Staten Island Poikamies

*Macaulay Honors Collegesta hakevien opiskelijoiden on valittava kotikampus osallistuakseen useimpiin luokkiinsa osoitteessa; tämä kotikampus voi olla mikä tahansa yllä olevista 4-vuotisista CUNY-korkeakouluista paitsi Medgar Evers, City Tech tai York College.

CUNY jatko- ja ammattikoulut

Nimi

Sijainti

Tarjotut asteet

Craig Newmark Graduate School of Journalism CUNYssa Manhattan Mestarin
CUNY Graduate Center Manhattan Maisteri, tohtori
CUNY Graduate School of Public Health ja terveyspolitiikka Manhattan Maisteri, tohtori
CUNY School of Labor and Urban Studies * Manhattan Kandidaatin*, maisterin
CUNY -ammattikorkeakoulu * Manhattan Kandidaatin*, maisterin
CUNY School of Law Kuningattaret JD

*Perusopiskelijoille, vain niille, jotka ovat jo suorittaneet vähintään 24 opintopistettä alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta, jonka kumulatiivinen GPA on 2,5 tai parempi.

Yhteensä niitä on yli 270 000 opiskelijaa kaikilla CUNY -kampuksilla, joista lähes 170 000 ovat kokopäiväisiä perustutkintoa suorittavia kandidaatin tutkintoa.

Kaksi jatko- ja ammatillisista CUNY -kouluista (työ- ja kaupunkitutkimuskoulu ja ammattitutkinnon koulu) myöntää myös kandidaatin tutkinnot, mutta vain opiskelijoille, jotka siirtyvät sisään suorittamaan viimeiset kaksi vuotta siellä. Pohjimmiltaan SLU: n ja SPS: n perustutkinto-ohjelmat täydentävät 2-vuotisen kumppanin ohjelmia kaikissa CUNY-yhteisöopistoissa.

Jättäen yhteisön korkeakoulut ja jatko- ja ammattikoulut syrjään, menemme seuraavaksi hieman syvemmälle eri 4-vuotisiin CUNY-oppilaitoksiin ja keskustelemme siitä, miten valita, mihin hakea.

body_huntercollegestaircase Hunter College . Berellian / Alex Lorenz /Flickr

Mihin CUNYihin kannattaa hakea? Kuinka valita

Kun keskustelemme artikkeleissamme pitkään siitä, miten valita, mihin korkeakouluihin hakea ja miten tutkia korkeakouluja, monet tekijät vaikuttavat siihen, mihin kouluun sinun tulee hakea (ja minkä koulun tulisi olla turvallisuuskoulusi, kohdekoulut, tai päästä kouluun). Näitä tekijöitä ovat mm koulun sijainti , kustannus , tutkijat , hyväksymisaste / pääsyvaatimukset , työmahdollisuudet yliopiston jälkeen , ja monet muut. Lisäksi se, missä määrin jokainen tekijä on tärkeä, on erilainen jokaiselle opiskelijalle.

CUNY -oppilaitoksissa ainakin osa muuttujista on asetettu: kaikki koulut sijaitsevat yhdessä viidestä NYC -kaupunginosasta, ja kaikilla 4-vuotisilla korkeakouluilla on sama 6930 dollaria per opintomaksu osavaltion asukkaille (paitsi Macaulay Honors College, jolla on ilmainen opetus osavaltion asukkaille) .

Joten mitä on jäljellä tuomita eri CUNY -korkeakouluja? Vaikka kaikki CUNY -koulut ovat New Yorkissa, missä osassa kaupunkia he ovat, se voi silti olla tekijä , varsinkin jos matkustat kotoa (tai työpaikalta) kouluun: yksi asia on asua Forest Hillsissä ja mennä Queens Collegessa tai York Collegessa ja aivan toinen, että sinun on leikattava aina Staten Islandille tai Bronxiin joka päivä.

Akateeminen maine ja kuinka monta prosenttia opiskelijoista valmistuu ovat tärkeitä kaikille kouluille, mutta ovat erityisen tärkeitä CUNY: lle, jos aiot saada töitä New Yorkissa koulun jälkeen (tai sen aikana) - kaupungissa asuvat ja työskentelevät ihmiset tietävät eri CUNY -koulujen maineen.

SAT- ja ACT -pisteet 25./75. Prosenttipisteet ovat myös tärkeitä tietää, ei vain siksi, että ne voivat osoittaa (jossain määrin) koulun akateemisen tiukkuuden, vaan koska ne voivat kertoa sinulle, kuinka todennäköisesti saat SAT/ACT -pisteet . Jos SAT/ACT -pisteesi on korkeintaan koulun 75. prosenttipiste, saat todennäköisemmin ; jos se on koulun 25. prosenttipisteellä tai sen alapuolella, sinulla on paljon pienemmät mahdollisuudet.

body_medgareverscollege Ainoat CUNYt, joissa sinun ei tarvitse huolehtia liikaa SAT/ACT -tuloksista, ovat College of Staten Island ja Medgar Evers College (yllä), joilla molemmilla on 100%: n pääsyaste. Jules antonio /Flickr

Jotta voisimme päättää, mihin CUNY-ryhmiin hakea, olemme ryhmitelleet kaikki 4-vuotiset CUNY-oppilaitokset sijainnin mukaan ja luetelleet kunkin asiaankuuluvan tilaston mukaan, mukaan lukien ilmoittautumisnumerot , pääsymaksu , 25. ja 75. prosenttipiste SAT/ACT , naapurustossa ja kuinka monta prosenttia opiskelijoista valmistuu neljän vuoden kuluessa .

kuinka monta kertaa voit

Olemme sisällyttäneet myös US News & World Report -sijoituksen kullekin koululle, kun se on sovellettavissa; Vaikka tämä ei suinkaan ole täydellinen mitta siitä, kuinka hyvä jokainen koulu on, se auttaa antamaan käsityksen siitä, miten kaikki koulut vertaavat toisiaan yleisesti (vaikka tässä artikkelissa on tarkempia tietoja siitä, mitkä CUNY -koulut ovat parhaita) .

body_lehmancollegemtastop Mosaiikki Bedford Park Boulevard-Lehman College -metroasemalla .
New Yorkin osavaltion metropolitan Transportation Authority /Flickr

CUNY -korkeakoulut Bronxissa

11 4-vuotisesta CUNY-korkeakoulusta on vain yksi Bronxissa: Lehman College . Alla on yhteenveto Lehman College -tilastosta.

Lehman College Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 970 1100
TOIMIA 17 kaksikymmentäyksi

body_citytech New Yorkin teknillinen korkeakoulu . Ajay Suresh /Flickr

CUNY -korkeakoulut Brooklynissa

Kolme nelivuotisesta CUNY: sta sijaitsee Brooklynissa: City Tech , Megar Evers College ja Brooklyn College . Brooklynin kolmesta CUNY -koulusta City Techillä on suurin perustutkinto -opiskelija (17 000+), Medgar Eversillä on korkein pääsyaste (90%), ja Brooklyn College ylittää selvästi alhaisemmat opiskelijat ja valmistuu korkeampi prosenttiosuus opiskelijoista kuin muut Brooklyn CUNYt.

Brooklyn College Vital Stats

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 1040 1220
TOIMIA kaksikymmentä 26

New Yorkin teknillinen korkeakoulu (City Tech) Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 820 1020
TOIMIA 14 19

Medgar Evers College Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 810 1000
TOIMIA 13 16

body_ccnyshuttle Clem /Flickr

CUNY -korkeakoulut Manhattanilla

Useimmat 4-vuotiset CUNY-yritykset sijaitsevat New Yorkissa, New Yorkissa (aka Manhattan): City College , CUNY Baruch , Metsästäjä ja John Jay College .

Lisäksi, Macaulay Honors College pääkonttori sijaitsee myös Manhattanin Upper West Side -alueella. Vietämme aikaa keskustelemalla ensin Macaulaystä, koska se on hieman erilainen kuin muut CUNY 4-vuotiset oppilaitokset.

Macaulay Honors College

  • Naapuruus: Upper West Side.

Joidenkin seminaarien ja luentojen lisäksi Macaulayn opiskelijat eivät vietä paljon luokka -aikaa Macaulay -rakennuksessa. Sen sijaan Macaulayn opiskelijoilla on myös 'kotikampus', jossa he ottavat suurimman osan luokistaan ​​ja tapaavat neuvonantajia.

Macaulayyn hakevia opiskelijoita pyydetään valitsemaan kaksi koulua, jotka he haluaisivat kotikampukselleen kahdeksan hengen joukosta (Lehman, Brooklyn College, Baruch, City College, Hunter, John Jay, Queens College tai College of Staten Island) ja heille annetaan kotikampus, kun ne on hyväksytty Macaulay Honors Collegessa.

Tässä on viimeisin erittely siitä, kuinka monella prosentilla Macaulayn opiskelijoista kumpikin näistä kahdeksasta kampuksesta on kotikampus.

Kotikampus % kaikista Macaulayn opiskelijoista (pyöristetty)
Hunter College 2. 3%
Baruch College 18%
City College 17%
Brooklyn College viisitoista%
Queens College 12%
College of Staten Island 8%
John Jay College 4%
Lehman College 3%

Yllä oleva kaavio osoittaa, että suurin osa (62%) Macaulayn opiskelijoista on Manhattanin kotikampuksia (mikä on järkevää, kun otetaan huomioon Macaulayn rakennuksen Manhattanin sijainti).

Macaulay Honors College ei tarjoa samoja julkisia pääsytilastoja kuin muut 4-vuotiset CUNY-korkeakoulut, joten meillä ei ole tarkkoja tietoja pääsyasteesta, ilmoittautumisista ja siitä, kuinka monta opiskelijaa valmistuu 4 ja 6 vuoden kuluessa.

Perustuen tämä tietolehti Macaulayn julkaisema, voimme arvioida sen noin 2122 opiskelijaa on tällä hetkellä ilmoittautunut Macaulayyn , mutta koska opiskelijat osallistuvat enimmäkseen kursseille kotikampuksellaan, useimpien Macaulay Honors College -opiskelijoiden osuvammat ilmoittautumismäärät ovat heidän kotikampiensa lukuja.

Macaulay ei myöskään anna 25./75. sen tietosivulla kuitenkin todetaan, että keskimääräinen SAT -piste Macaulayn opiskelijat ovat 1386 .

New Yorkin City College (CCNY) Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 950 1190
TOIMIA kaksikymmentä 28

CUNY Baruch Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 1130 1330
TOIMIA 24 29

Hunter College Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 1090 1260
TOIMIA kaksikymmentäyksi 27

John Jay College of Criminal Justice Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 960 1130
TOIMIA 17 kaksikymmentäyksi

body_johnjaycollege John Jay College of Criminal Justice . Ajay Suresh /Flickr

CUNY -korkeakoulut Queensissä

New Yorkin Queensin kaupunginosassa on kaksi CUNY -korkeakoulua: Queens College ja York College . Näistä kahdesta Queens College on sekä suurempi että valikoivampi kuin York College, joka hyväksyy vain 49% hakijoista (verrattuna Yorkin 73%: n hyväksymisasteeseen).

Queens College Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 1040 1200
TOIMIA kaksikymmentäyksi 25

York College Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 880 1040
TOIMIA Ei raportoitu Ei raportoitu

body_queenscollegelibiblibuilding Haluatko saada apurahan Queens Collegeen? Sinun ei luultavasti pitäisi ylpeillä, mutta yritä hämmästyttää ja hämmästyttää. Muhammad Ghouri /Flickr

CUNY -korkeakoulut Staten Islandilla

Staten Islandilla on vain yksi CUNY 4-vuotinen korkeakoulu: College of Staten Island . Kuten Medgar Evers College, Staten Islandin College hyväksyy kaikki hakijat.

College of Staten Island Tärkeät tilastot

25. %ile Score Pisteet 75. prosentilla
SAT 1010 1190
TOIMIA 17 22

body_collegeofstatenislandcampus College of Staten Islandin kampuksella . CUNY Academic Commons /Flickr

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset