Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

feature_artschoolsincalifornia.jpg

Ah, Kalifornia: mahdollisuuksien maa. Aurinko paistaa aina (ei San Franciscossa, mutta melkein kaikkialla muualla!), Ja taidekenttä on mahtava. Jos ajattelet taidekoulua, jotkut parhaista korkeakouluista sijaitsevat Golden Stateissa. Tässä artikkelissa annan sinulle luettelon kaikista Kalifornian taidekouluista, jotta voit arvioida vaihtoehtojasi.

Mikä on taidekoulu ja mitä tähän luetteloon sisältyy?

Useimmilla oppilaitoksilla on taideosastoja, joten sinulla on todennäköisesti mahdollisuus opiskella taidetta missä tahansa.Tätä listaa varten kuitenkin Olen sisällyttänyt vain korkeakoulut, jotka on tarkoitettu yksinomaan taideopiskelijoille . Sinun tulisi harkita tällaisia ​​kouluja, jos olet täysin varma, että haluat opiskella taiteellista kurinalaisuutta ja haluat olla ympäristössä, joka tarjoaa sinulle korkeatasoista erikoiskoulutusta.

Taidekoulut antavat opiskelijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa monien muiden yksilöiden kanssa, jotka jakavat taiteelliset intohimonsa. Sitä vastoin vähemmän erikoistuneissa kouluissa taideosastot saattavat kärsiä laiminlyönnistä, koska ne edustavat vähemmän suosittua valintaa.

Huomaa, että olen sisällyttänyt tähän luetteloon joitain kouluja, jotka ovat teknisesti osa -alueita suuremmille yliopistoille, koska ne ovat riittävän itsenäisiä, jotta niitä voidaan pitää taidekouluina (vaikka sinun olisi haettava suurempaa korkeakoulua päästäksesi sisään).

Kaikki tämän luettelon koulut ovat täysin omistautuneita taideopiskelijoiden koulutukselle, ja ne ovat täynnä luovia resursseja, joita et ehkä löydä muista korkeakouluista.

Mikään ei ole jännittävämpää kuin uudet taidetarvikkeet. Kuvittele meneväsi korkeakouluun, joka on täynnä heitä!

Täydellinen luettelo Kalifornian taidekouluista

Alla olen luetellut kaikki Kalifornian taidekoulut, tilastojen mukana (lähinnä Yhdysvaltain uutiset ja Niche ) ja kuvaukset siitä, mitä he tarjoavat opiskelijoille.

Käyn ensin läpi viisi parasta taidekoulua, jota seuraa aakkosellinen luettelo kaikista muista valtion taidekouluista. Lisäsin kuvia joistakin kampuksista, mutta sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa koulun verkkosivuilta lisää kuvia ja tietoa!

5 parasta taidekoulua Kaliforniassa

Nämä viisi Kalifornian taidekoulua ovat maailmanluokan instituutioita, ja niillä on erinomaisia ​​ohjelmia monilla taiteellisilla aloilla.

valtakunnallinen keskimääräinen pisteet 2020

ArtCenter College of Design - Pasadena

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2062
Pääsymaksu: 68%
Ohjelmat: Mainonta, viihdesuunnittelu, ympäristösuunnittelu, elokuvat, taide, graafinen suunnittelu, kuvitus, vuorovaikutussuunnittelu, valokuvaus ja kuvantaminen, tuotesuunnittelu, kuljetussuunnittelu

ArtCenterissä opiskelijat saavat kattavan koulutuksen valitsemillaan aloilla ensimmäisestä päivästä lähtien. Ensimmäisen vuoden yleissivistävää ohjelmaa ei ole, joten tämä koulu on ihanteellinen opiskelijoille, jotka tietävät tarkalleen, mitä haluavat opiskella.

Tieteidenvälinen ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä eri pääaineiden välillä, mikä estää koulun keskittymisen erikoistumiseen rajoittamasta opiskelijoiden luovuutta. ArtCenter tekee myös yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa Designmatters -ohjelma , joka sponsoroi sosiaalisiin muutoksiin vaikuttavia opiskelijaprojekteja.

body_accd.jpg ArtCenter College of Design

California College of the Arts - San Francisco

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1 466
Pääsymaksu: 88%
Ohjelmat: Animaatio, arkkitehtuuri, muotisuunnittelu, elokuva, graafinen suunnittelu, sisustussuunnittelu, maalaus ja piirustus, valokuvaus, tekstiilit, veistos ja monta lisää

Yksittäinen huomio on normi California College of the Arts -opiskelijoille ( keskimääräinen opiskelija-opettaja-suhde on 8: 1, ja 97 prosentilla luokista on alle 20 oppilasta).

CCA sisältää kohteeseen Ensimmäisen vuoden ohjelma joka esittelee opiskelijat studiokäytännössä ja sisältää portfolion katsauksen vuoden lopussa . Lisäksi joka vuosi järjestetään ensimmäisen vuoden opiskelijanäyttely. Lopuksi CCA tarjoaa lukuisia resursseja ammatilliseen kehittymiseen ja taiteiden verkostoitumiseen, mikä auttaa opiskelijoita aloittamaan täyttävän uran.

Kalifornian taideinstituutti - Valencia

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1 533
Pääsymaksu: 31%
Ohjelmat: Näytteleminen, taide, graafinen suunnittelu, pukusuunnittelu, valokuvaus ja media, animaatio, elokuvat ja videot ja monta lisää

Jokaiselle CalArtsin opiskelijalle on nimetty mentori, joka ohjaa heidät ohjelman läpi ja auttaa heitä itsenäisessä opiskelussa. CalArtsilla on kahdeksan galleriaa, jotka on omistettu näyttelemään opiskelijoiden töitä ja auttamaan oppilaita totuttamaan roikkumaan ja esittämään taidetta eri muodoissa.

Koulussa on myös useita tiloja opiskelijoiden käyttöön, kuten erilaisia ​​medialaboratorioita ja 'Super Shop' puun työstöön, metallin työstöön ja muotinvalmistukseen.

body_californiainstituteofthearts.jpg Kalifornian taideinstituutti

Otis College of Art and Design - Enkelit

Ilmoittautumisia yhteensä: 1 125
Pääsymaksu: 78%
Ohjelmat: Animaatio; Arkkitehtuuri, Maisema, Sisätilat; Viestintätieteet; Pukusuunnittelu; Digitaalinen media; Muotisuunnittelu; Kuvataide; Peli- ja viihdesuunnittelu; ja monta lisää

Otis on luokiteltu joukkoon Yhdysvaltojen parhaat suunnittelukoulut , erityisesti muoti- ja animaatio -ohjelmissaan. Vahva neuvonta- ja uraohjausjärjestelmä ohjaa Otisin opiskelijoita menestymään luovilla aloillaan. Opiskelijat harjoittelevat taidegallerioissa, museoissa ja luovissa yrityksissä, kuten LEGO ja Nike.

Otisin alumnit ja tiedekunnat ovat Fulbright, MacArthur ja Guggenheim -apurahan saajat, Oscar -voittajat, legendaariset pukusuunnittelijat, nykytaiteen liikkeiden johtajat, yrittäjät ja huippusuunnittelijat.

Jos olet utelias siitä, miten pääset oppimaan taiteen lisäksi suunnittelua, voit lukea suunnittelun periaatteista täältä!

body_otiscollege.jpg Otis College of Art and Design

UCLA -taide- ja arkkitehtuurikoulu - Enkelit

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 31 543 (UCLA yhteensä)
Pääsymaksu: 12% (UCLA yhteensä)
Ohjelmat: Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu, taide, muotoilu Mediataiteet, Maailman taiteet ja kulttuurit/Tanssi, visuaalinen ja esittävä taide

mitä yin yang -merkki tarkoittaa

UCLA: n taide- ja arkkitehtuurikoulu koostuu viidestä tutkinto-osastosta (lueteltu edellä) ja seitsemästä tutkimuskeskuksesta : Art & Global Health Center, Art | Sci Center, cityLAB, Experiential Technologies Center, Game Lab, Grunwald Center for the Graphic Arts ja xLAB.

Tämä koulu sisältää laaja valikoima tiedotusohjelmia opiskelijoiden, opettajien, henkilökunnan ja alumnien suunnittelema; nämä keskittyvät konsertteihin, näyttelyihin, symposiumeihin ja tanssituotantoihin, jotka esitetään yhteistyössä Los Angelesin ryhmien kanssa.

body_uclasaa.jpg UCLA -taide- ja arkkitehtuurikoulu

Muut taidekoulut Kaliforniassa

Jos yllä olevat koulut eivät sovi tarpeisiisi, tutustu muuhun luetteloon Kalifornian taidekouluista. Siellä on varmasti yksi täydellinen ohjelma sinulle!

Taideakatemia - San Francisco

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 7,959
Pääsymaksu: 100% (avoin sisäänpääsy)
Ohjelmat: Animaatio ja visuaaliset tehosteet, arkkitehtuuri, muoti, taide, graafinen suunnittelu, valokuvaus, web -suunnittelu ja uusi media sekä monta lisää

Academy of Art University on voittoa tavoitteleva koulu, joka isännöi yli 70 opiskelija- ja alumni -taidenäyttelyä San Franciscossa vuosittain , joten työsi esittelyyn on paljon mahdollisuuksia. Se on myös ensimmäinen taideyliopisto, joka on kutsuttu esittelemään opiskelijoiden työtä New Yorkin muotiviikolla joka toinen vuosi.

Opiskelijoilla on käytettävissään monia erilaisia ​​tiloja taiteen tekemiseen, mukaan lukien valaistuslaitteet, studiotila ja vihreän näytön huoneet. Lisäksi koulun sijainti San Franciscossa tarkoittaa, että on olemassa useita mahdollisuuksia yhdistää luovaan harjoitteluun ja työskenteleviin taiteilijoihin.

body_academyofartuniversity.jpg Taideakatemia

San Diego Design Institute - San Diego

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 59
Pääsymaksu: 59%
Ohjelmat: Sisustussuunnittelu

Suunnitteluinstituutti on erittäin erikoistunut korkeakoulu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita sisustussuunnittelusta . Sekä American Society of Interior Designers (ASID) että International Interior Design Association (IIDA) sponsoroivat opiskelijoiden toimintaa täällä. Opiskelijat saavat kattavan käsityksen ammatillisista standardeista ja käytännöistä ottamalla yhteyttä työskenteleviin sisustussuunnittelijoihin.

Muotoilu- ja kauppakorkeakoulu - Enkelit

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 2383
Pääsymaksu: 52%
Ohjelmat: Vaatteiden tekninen suunnittelu, Luovan alan opinnot, Suunnittelu, Digitaalinen media, Muoti Neuleiden suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Sisustussuunnittelu, ja enemmän .

Voittoa tavoitteleva Kalifornian taidekoulu FIDM on erikoistunut muotisuunnitteluun, mutta tarjoaa myös pääaineita monilla muilla taiteellisilla aloilla, kuten graafisessa suunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Vaikka pääkampus on Los Angelesissa, muita kampuksia löytyy San Franciscosta, San Diegosta ja Orange Countysta .

Instituutti on erittäin urakeskeinen ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kouluprojekteissa kuuluisien yritysten, kuten Nike, Athleta ja TOMS, kanssa. Harjoittelulla ja osa-aikatyöllä on myös tärkeä rooli opetussuunnitelmassa.

Sisustussuunnittelijoiden instituutti - Newport Beach

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 208
Pääsymaksu: 100% (avoin sisäänpääsy)
Ohjelmat: Sisustussuunnittelu

Tämä on toinen koulu, joka tarjoaa yksinomaan sisustusohjelmaa. Tämän koulun oppilaat ovat saaneet tunnustusta kansainvälisissä suunnittelukilpailuissa. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua instituutin harjoitteluohjelmaan, jonka avulla he voivat hankkia kokemusta suunnittelutoimistojen työskentelystä vielä yliopistossa.

Laguna College of Art and Design - Laguna Beach

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 636
Pääsymaksu: 33%
Ohjelmat: Animaatio, piirustus ja maalaus, kokeellinen animaatio, laajennetun todellisuuden suunnittelu (XRD), pelitaide, graafinen suunnittelu ja digitaalinen media, kuvitus, viihdesuunnittelun kuva

Laguna College of Art and Design tarjoaa laaja perustamisohjelma ensimmäisen vuoden opiskelijoille, joka tarjoaa perusteellisen valmistelun menestykselle valitsemillaan aloilla . LCAD on kasvanut ajan myötä sisältämään kahdeksan edellä lueteltua perustutkintoa sekä jatko -osaston.

Kampus on vain noin tunnin matkan päässä Los Angelesista, joten opiskelijoilla on helppo pääsy museoihin, gallerioihin, viihdeteollisuuteen, graafisen suunnittelun studioihin ja paljon muuta.

NewArkkitehtuurin ja suunnittelun koulu - San Diego

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 402
Pääsymaksu: 100% (avoin sisäänpääsy)
Ohjelmat: Arkkitehtuuri, tuotesuunnittelu, sisustusarkkitehtuuri ja -suunnittelu, graafinen suunnittelu ja interaktiivinen media

NewSchool of Architecture and Design sijaitsee San Diegon keskustan suunnittelualueella keskittyy verkostoitumiseen ja oppimiseen navigoimaan yhä globalisoituvassa muotoilumaailmassa .

Opiskelijoilla on pääsy ainutlaatuisiin ulkomaisiin opinto-ohjelmiin, monipuolinen kansainvälinen opiskelijakunta, rajat ylittävä yhteistyö, joustava verkko-opiskelu ja maailmankuulut vierailevat luennoitsijat. Lisäksi NewSchoolilla on 89% työllistymisaste valmistuville opiskelijoille .

body_newschool_architecture_design_campus NewArkkitehtuurin ja suunnittelun koulu

SAE Expression College - Emeryville

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: Ei raportoitu
Pääsymaksu: Ei raportoitu
Ohjelmat: Ääni, digitaalinen elokuva, pelikehitys, viihdeliiketoiminta, animaatio ja visuaaliset tehosteet

Tavoitteena on Expression College, voittoa tavoitteleva koulu valmistaa opiskelijoita uraan ääni- ja kuvataiteen aloilla käytännön opetussuunnitelman avulla . Täällä opiskelijat voivat ansaita kandidaatin tutkinnon alle kolmessa vuodessa Expressionin nopeutetulla aikataululla.

San Diegon osavaltion yliopiston ammatillisten opintojen ja kuvataiteen korkeakoulu - San Diego

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 30612 (SDSU yhteensä)
Pääsymaksu: 34% (SDSU kokonaisuudessaan)
Ohjelmat: Soveltava suunnittelu; Graafinen suunnittelu; Sisustusarkkitehtuuri; Multimedia ja valokuvaus; Maalaus ja painatus; Veistos; Studio Arts; Musiikki; Tanssi; Teatteri; Televisio, elokuva ja uusi media

SDSU: n College of Professional Studies & Fine Arts (PSFA) tunnetaan siitä, että hän yhdistää yliopistokokemuksen globaaliin yhteisöön ja valmistelee oppilaitaan ammatilliseen uraan. Keskimäärin, PSFA -paikat yli 700 opiskelijaa ammatillisella harjoittelulla vuosittain .

San Franciscon taideinstituutti - San Francisco

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 275
Pääsymaksu: 95%
Ohjelmat: Taide ja tekniikka, Elokuva, Nykytaiteen historia ja teoria, Uudet lajityypit, Maalaus, ja enemmän

Vuonna 1871 perustettu San Francisco Art Institute (SFAI) on yksi maan vanhimmista nykytaiteen korkeakouluista. Sen ydinfilosofia on luovuuden ja kriittisen ajattelun edistäminen avoimessa, kokeellisessa ja monitieteisessä ympäristössä. Täällä olevia opiskelijoita kannustetaan luomaan omia opintopolkujaan ja täydentämään perusopetussuunnitelmaa valinnaisilla eri medioilla ja aloilla.

body_sfai.jpg San Franciscon taideinstituutti

etnisyys vs rotu vs kansalaisuus

UC Davis Art Studio - Davis

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 30982 (UC Davis yhteensä)
Pääsymaksu: 39% (UC Davis yhteensä)
Ohjelmat: Studio Art (Keramiikka; Valokuvaus; Piirustus, Maalaus, Painatus; Veistos; Aikapohjainen media)

Osa taiteen ja taidehistorian laitoksesta, UC Davis Art Studio keskittyy yksinomaan kuvataiteeseen. Opiskelijoilla on pääsy Kellarin galleria , perustutkinto-näyttelytila, joka näyttää opiskelijoiden töitä , lisäksi Kehittynyt perustutkintotila jossa opiskelijat voivat varata paikan itsenäiseen työskentelyyn. Lopuksi vierailevien taiteilijoiden luentosarja antaa opiskelijoille käsityksen siitä, millaisia ​​projekteja ammattitaiteilijat parhaillaan työskentelevät.

UC Irvine Claire Trevorin taidekoulu - Irvine

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 30382 (UC Irvine yhteensä)
Pääsymaksu: 29% (UC Irvine kokonaisuudessaan)
Ohjelmat: Taide, tanssi, koreografia, tanssiesitys, draama, musiikki, musiikkiteatteri, musiikkiesitys

UC Irvinen Claire Trevorin taidekoulun palveluihin kuuluu kuusi teatteria; konserttisali; kolme taidegalleriaa; Beall Center for Art + Technology; elektronisen musiikin studiot; huippuluokan puku-, valaistus- ja luonnonkauniit suunnittelustudiot; näyttämökauppa; digitaalisen taiteen laboratoriot; ja videotuotantostudio.

Perus- ja jatkotutkinto -kursseihin kuuluu laaja studio-, työpaja- ja esityskokemus; teoreettiset ja historialliset tutkimukset; ja taide- ja teknologiakäytännöt .

Woodburyn yliopiston median, kulttuurin ja suunnittelun korkeakoulu - Burbank ja San Diego

Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 1118 (Woodbury yhteensä)
Pääsymaksu: 66% (Woodbury kokonaisuudessaan)
Ohjelmat: Animaatio, Muotisuunnittelu, Elokuva, Pelitaide ja -suunnittelu, Graafinen suunnittelu, ja enemmän

Woodburyn median, kulttuurin ja suunnittelun korkeakoulu keskittyy poikkitieteelliseen lähestymistapaan taiteeseen. Luokat on yhdistetty toisiinsa tuodakseen useita näkökulmia samaan suunnitteluongelmaan. Edistyneet seminaarit, jotka sisältävät useita pääaineita, antavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhdessä ulkopuolisten projektien tai kilpailujen parissa.

Kuinka löytää oikea taidekoulu sinulle

Jos etsit yksinomaan taidekouluja, olet jo kaventanut valintojasi yliopistolle melko vähän. On kuitenkin tärkeää punnita vaihtoehdot huolellisesti.

Mieti ensin sijaintia. Vaikka kaikki nämä koulut sijaitsevat Kaliforniassa, jotkut niistä ovat kaupunkialueilla, kun taas toiset ovat esikaupunkialueilla tai jopa maaseudulla. Lue lisää siitä, mitä nämä erityyppiset ympäristöt tarjoavat opiskelijoille.

Sinun tulisi myös katsoa tarkasti näiden taidekoulujen ohjelmatarjontaa. Onko jokin erityinen taiteellinen ala, joka kiinnostaa sinua, vai oletko vielä epävarma siitä, mitä mediaa haluat opiskella?

Jos olet epävarma, harkitse koulua, jossa on yleinen koulutusohjelma, jotta voit tutustua erilaisiin taiteellisiin ilmaisutapoihin ennen kuin päätät pääaineesta. Jos olet varma siitä, mitä haluat opiskella, varmista, että hakemistasi kouluissa on tarvittavat tilat ja ohjelmat luovan vision toteuttamiseksi.

Varsinkin taidekouluissa, hyvä urapalveluosasto ja runsaasti mahdollisuuksia harjoitteluun ovat välttämättömiä . Varmista, että sinua kiinnostavissa kouluissa on korkea työllistymisaste ja että he tarjoavat oppilaille laajaa uraohjausta. Myös taidekoulut voivat olla kalliita: varmista, että etsit taideapurahoja ennen hakemista.

Sinun tulisi myös etsiä korkeakouluja, joissa on vahvat neuvontajärjestelmät ja jotka antavat opiskelijoille paljon yksilöllistä huomiota. Nämä ominaisuudet mahdollistavat sujuvan siirtymisen yliopistosta ammattitaiteeseen.

body_artsupplies.jpg Nyt ulos ja aloita upean taiteen tekeminen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.