Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Online-lukiot voivat olla tapa, jolla opiskelijat voivat käydä lukioluokkia ja valmistua omassa tahdissaan ilman, että heidän on noudatettava tiukkoja aikatauluja ja perinteisen koulun häiriötekijöitä. Joten jos sinusta tuntuu, että henkilökohtainen koulu ei ole sinulle sopiva jostain syystä, verkkokoulu voi olla täydellinen valinta.

Annamme sinulle luettelon kaikista Yhdysvalloissa saatavilla olevista (lukukausimaksuton!) Online-lukioista sekä niiden toiminnasta ja siitä, miten ja miksi verkkolukio voisi olla oikea sinulle. Joten aloitetaan!Mikä on online-lukio?

Online-lukio on mikä tahansa koulu, joka opettaa ja tapahtuu virtuaalisesti, ei henkilökohtaisesti. Jotkut online-lukiot ovat hybridiohjelmia, joissa opiskelijoiden on vietettävä osa ajastaan ​​fyysisessä paikassa, mutta täysin online-lukio-ohjelma tapahtuu täysin virtuaalisesti. Täydellisten online-ohjelmien opiskelijat eivät mene fyysiseen rakennukseen oppimaan joka päivä, vaan sen sijaan saa oppia missä tahansa Internet-yhteydellä, käydä kursseja verkossa ja olla tavallisesti vuorovaikutuksessa opettajiensa kanssa virtuaaliluokissa, sähköpostitse ja / tai puhelimitse.

Tyypillinen koulupäivä online-lukioihin ilmoittautuneille opiskelijoille on samanlainen kuin tyypillinen päivä muille julkisten koulujen opiskelijoille, jossa oppimiseen ja harjoitteluun kuluu noin 5-6 tuntia ja kotitehtäviin käytetty lisäaika. Joten vaikka opiskelijat voivat yleensä asettaa omat aikataulunsa verkkokoulussa, kursseille ja opinnoille tarvittava aika pysyy samana riippumatta siitä, pidetäänkö koulua verkossa vai henkilökohtaisesti.

Vakiokurssin lisäksi monet online-lukio-ohjelmat tarjoavat koulun aktiviteetteja, matkoja, kilpailuja ja virtuaaliklubeja, joiden avulla opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa ja oppia tuntemaan toisensa. Joten verkko-opiskelijat voivat usein saada monia samoja etuja, joita he voisivat saada henkilökohtaisesta koulusta, ja kaikki muut etuudet käymällä koulussa verkossa.

Erilaisia ​​verkkolukutyyppejä

J Verkkokoulut voidaan jakaa fyysisten koulujen tavoin kahteen laajaan julkisten ja yksityisten koulujen luokkaan. Ja aivan kuten liikuntakoulut, näiden kahden tyypin erot voidaan jakaa seuraavasti:

Online julkinen korkea kouluissa (jotka voivat olla myös tilauskouluja) käyttää valtion myöntämiä ja sertifioituja opettajia, periä EI opetusta , noudata valtion koulutusstandardeja ja myönnä sinulle laillisen lukion tutkintotodistus vaadittujen opintosuoritusten ja kurssien suorittamisen jälkeen. Nämä koulut ovat valtion rahoittamia, aivan kuten fyysiset julkiset koulut.

Verkossa yksityiset lukiot noudattaa omia koulutusvaatimuksiaan ja -standardeja (pikemminkin kuin valtion normeja), veloittaa opetusta, ja lopulta antaa sinulle lukion tutkinnon, kun olet suorittanut ohjelman. Nämä koulut ovat yksityisrahoitteisia, aivan kuten fyysisten yksityiskoulujenkin kohdalla.

Olipa yksityinen tai julkinen, monet verkkokoulut vaativat opiskelijoidensa asumaan osavaltiossa tai tietyllä koulupiirillä, kun taas muut koulut hyväksyvät opiskelijoitajotka asuvat missä tahansa osavaltiossatai koulupiiri (tai opiskelijat, joilla ei ole kiinteää osoitetta). Muut verkkokoulut hyväksyvät valtion opiskelijat, mutta veloittavat heiltä opetusta, jota valtion opiskelijoiden ei tarvitse maksaa. U Hakijan on tarkistettava, onko valitsemallaan koululla mitään rajoituksia opiskelijan osoitteen perusteella.

Kaikilla osavaltioilla ei ole online-julkista koulua, joten opiskelijoiden, jotka asuvat jossakin näistä osavaltioista (tai opiskelijoiden, joilla ei ole kiinteää osoitetta) ja haluavat käydä lukiossa verkossa, on joko ilmoittauduttava verkkokouluun, joka hyväksyy osavaltion opiskelijoiden ulkopuolelle tai johonkin muuhun. yksityinen online-lukio.

Jos raha on tärkein huolenaiheenne, julkinen koulu on ehdottomasti oikea tapa edetä.

Luettelo kaikista ilmaisista online-lukioista Yhdysvalloissa

Koska keskitymme vain vapaa online-lukioista tässä artikkelissa luetellaan vain verkossa olevat julkiset lukiot Yhdysvalloissa.

Valtioiden online-julkisten koulujen luettelon jälkeen annamme erittelyn online-lukioon osallistumisen eduista ja siitä, voiko se sopia sinulle parhaiten.

Voit siirtyä nopeammin valitsemaasi tilaan napsauttamalla yhtä alla olevista tiloista:

Alabama , Alaska , Arizona , Arkansas , Kaliforniassa , Colorado , Florida , Georgia , Havaijilla , Idaho , Illinois , Indiana , Iowa , Kansas , Louisiana , Maine , Massachusettsissa , Michigan , Minnesota , Mississippi , Nevada , New Hampshire , New Jersey , Uusi Meksiko , Pohjois-Carolina , Ohio , Oklahoma , Oregon , Pennsylvania , Etelä-Carolina , Etelä-Dakota , Texas , Utah , Washington , Länsi-Virginia , Wisconsin , Wyoming

[Huomaa: jos osavaltiotasi ei ole luettelossa, sillä ei ole tällä hetkellä ilmaista online-lukiota.]

Klikkaa tästä ohittaa luettelo ja siirtyä suoraan lukemaan syistä osallistua online-lukioon.

Alabama

Alabaman virtuaaliakatemia

Conch Countyn virtuaalikoulu

Alaska

Fairbanksin kirjeenvaihto

KPBSD-yhteydet

Frontier Charter School

Alaskan kaupunki

Arizona

Agave-lukio

Arizona Connections Academy

Arizonan virtuaaliakatemia

Hope High School Online

Humanistiset ja tieteet / Kansainvälisen kaupan lukio

Insight Academy Arizonasta

Pinnacle Online Lukio

Primavera-verkkokoulu

Sequoia Choice -etäisyys

Etelä-Arizonan yhteisön akatemia

Arkansas

Arkansasin virtuaaliakatemia

Kaliforniassa

A3 World Language Academy (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat: Kernin, Los Angelesin, Orangen, San Bernardinon ja Venturan maakunnissa)

A3 Kalifornian valmistelu (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat: Butte, Colusa, Fresno, Impreial, Inyo, Kern, Kings, Los Angeles, Madera, Merced, Mono, Monterey, Orange, Placer, Riverside, Sacramento, San Benito, San Bernardino, San Diego, Santa Barbara, Sutter, Tulare, Ventura, Yolo ja Yuba maakunnat)

Taide- ja tiedeakatemia (Saatavilla opiskelijoille, jotka asuvat: Contra Costa, Fresno, Imperial, Inyo, Kern, Kings, Lake, Los Angeles, Madera, Marin, Mendocino, Merced, Mono, Monterey, Napa, Orange, Riverside, San Benito, San Bernardino, San Diego, Santa Barbara, Solano, Sonoma, Tulare ja Ventura)

Kalifornian yhteyksien akatemia , konsortio neljästä eri koulusta:

  • Capistrano (saatavana opiskelijoille, jotka asuvat:Los Angeles, Orange, Riverside, San Bernardino ja San Diego County)

  • Keski (saatavana opiskelijoille, jotka asuvat:Fresno, Inyo, Kern, Kings ja Tulare County)

  • North Bay (saatavana opiskelijoille, jotka asuvat:Colusa, Glenn, Lake, Mendocino, Napa, Sonoma ja Yolo)

  • Ripon (saatavana opiskelijoille, jotka asuvat:Alameda, Amador, Calaveras, Contra Costa, Sacramento, San Joaquin, Santa Clara ja Stanislaus maakunnat)

    keskimääräinen gpa nc -tilassa

Kalifornian virtuaalikorkeakoulut

Clovis-verkkokoulu (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat: Fresno, Inyo, Kings, Madera, Merced, Mono, Monterey, San Benito ja Tulare County)

Delta Charter -koulut

Gateway Virtual Academy (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat: Mercedin, Fresnon, Maderan, Mariposan, Stanislausen, Santa Claran, San Beniton ja Tuoluminen maakunnissa)

Kalifornian oivalluskoulut

Inspiroi charter-kouluja

Kalifornian iQ-akatemia, Los Angeles (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat: Los Angelesin, Kernin, Orangen, San Bernardinon ja Venturan maakunnissa)

Keith McCarthy Academy (Käytettävissä Elsinore-järven koulupiirissä asuville opiskelijoille)

Menetelmäkoulut (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Orange, Riverside, San Diego, Imperial, Los Angeles, San Bernardino, Ventura ja Kern).

Moreno Valley Online Academy (Käytettävissä Morenon laakson yhdistetyssä koulupiirissä asuville opiskelijoille)

Riverside-virtuaalikoulu

Sierra Plumas Virtual Academy (Saatavana Sierran piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Colorado

70 Verkossa (Käytettävissä Pueblo County School District 70 -opiskelijoille)

Colorado Preparatory Academy

Colorado Virtual Academy

Kohteet Coloradon ura-akatemia

Grand River Academy

Peak Virtual Academy (Saatavana Montrosen koulupiirissä asuville opiskelijoille)

Pikes Peak -verkkokoulu

PSD: n maailmanlaajuinen akatemia

Springs-studio akateemiselle huippuosaamiselle

Maailman akatemia

Florida

Bayn virtuaalinen opastusohjelma (Saatavana Bay County -alueella asuville opiskelijoille)

Calhounin virtuaalinen opastusohjelma (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Calhoun County)

Clay Virtual Academy (Saatavana Clayn piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Collier-virtuaalikoulu (Saatavana Collierin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Florida Cyber ​​Charter Academy (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Clay-, Duval-, Hillsborough-, Palm Beach-, Pasco-, Pinellas- ja Osceola-läänissä)

Floridan virtuaalikoulu

paras tapa tehdä flash -kortteja

Franklinin virtuaalinen opastusohjelma (Saatavilla Franklinin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Gladesin virtuaalinen käyttöohjelma (Saatavana Gladesin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Indian Riverin virtuaalinen opastusohjelma (Saatavana Indian River County -alueella asuville opiskelijoille)

Jackson Countyn virtuaalinen opastusohjelma (Käytettävissä Jackson County -alueella asuville opiskelijoille)

Liberty Countyn virtuaalinen opastusohjelma (Saatavana Libertyn piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Madison Countyn virtuaalikoulu (Käytettävissä Madisonin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Miami-Dade Online -akatemia (Saatavilla opiskelijoille, jotka asuvat Miami-Dade County)

Mosaiikin digitaalinen akatemia (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Martinin, Okeechobeen ja St.Lucien läänissä)

MyD Districtin virtuaalikoulu (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat: Baker, Bradford, Columbia, Dixie, Flagler, Gilchrist, Hamilton, Hardee, Hendry, Highlands, Lafayette, Levy, Monroe, Nassau, Okeechobee, Putnam ja Unionin maakunnat)

Nassaun läänin virtuaalikoulu (Saatavana Nassaun läänissä asuville opiskelijoille)

Okaloosan läänin virtuaalikoulu (Saatavana Okaloosan läänissä asuville opiskelijoille)

Osceolan virtuaalikoulu (Saatavana Osceolan piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Polkin piirikunnan virtuaalikoulu (Saatavana Polkin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Santa Rosa Online (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Santa Rosan piirikunnassa)

Sarasotan virtuaalikoulu (Saatavana Sarasotan piirikunnassa asuville opiskelijoille)

St.John Countyin virtuaalikoulu (Saatavana St.Johnin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Volusia-virtuaalikoulu (Saatavilla Volusian piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Washington County Virtual S chool (Saatavilla Washington County -alueella asuville opiskelijoille)

Georgia

Georgia Cyber ​​Academy

Thomas Countyn virtuaalinen ohjelma (Käytettävissä opiskelijoille, jotka asuvat: Thomasin, Brooksin, Mitchellin ja Colquittin maakunnissa)

Wilcoxin piirikunnan koulujen verkkokoulutusohjelma (Saatavilla Wilcoxin piirikunnassa asuville opiskelijoille)

Havaijilla

Havaijin tekniikan akatemia

Idaho

Kuvake: Idaho yhdistää verkkokoulun

Idaho Connections Academy

Idahon etäopiskeluakatemia

Idahon tekninen ura-akatemia

Idahon virtuaaliakatemia

iSucceed-virtuaalikoulu

Illinois

Chicagon virtuaalinen charter-koulu (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Chicagon kaupungin rajoissa ja voivat käydä opetuskeskuksessa opastusta varten kerran viikossa)

Cambridge Academy Cambridge Lakes Charter Schoolissa

Hadleyn sokeiden ja näkövammaisten instituutti

Indiana

Hoosier-akatemiat

Iowa

Iowan virtuaaliakatemia

Kansas

Basehor-Linwood-virtuaalikoulu

Havenin virtuaaliakatemia

Kansasin oivalluskoulu

Insight School of Kansas Aikuinen

Kansas Connections Academy

Kansasin virtuaaliakatemia

Lawrencen virtuaalikoulu

Virtuaalinen käännekohta

Louisiana

Seksilaboratorion virtuaalikoulu

Louisianan virtuaalinen charter-akatemia

Mentoriopisto

Eteläisen yliopiston laboratorion virtuaalikoulu

Vernonin seurakunnan koulupiiri

Maine

Mainen virtuaaliakatemia

Massachusettsissa

Massachusettsin virtuaaliakatemia Greenfield Commonwealth Virtual Schoolissa

Michigan

Michiganin oivalluskoulu

Jenison International Academy (Käytettävissä opiskelijoille, jotka asuvat Ottawan, Kentin, Muskegonin, Newaygon, Montcalmin, Joonianmeren, Barryn ja Alleganin läänissä)

Michiganin piirin virtuaaliset ohjelmat

Michigan Suurten järvien virtuaaliakatemia

Michiganin virtuaalinen charter-akatemia

Westwood Cyber ​​High School

Minnesota

Bluesky-charter-koulu

eMinnesota Online Academy

Insight School of Minnesota

iQ Academy Minnesota

LinK12 Lakeville

Minnesota Connections Academy

Minnesotan virtuaaliakatemia

Minnesotan virtuaalinen lukio

MN Online Lukio

VIBE-akatemia

Wolf Creekin online-charter-koulu

suurempi tai pienempi kuin merkki

Mississippi

Mississippi Virtual Public School

Nevada

Nevadan yhteyksien akatemia

Nevadan virtuaaliakatemia

Koillis-Nevadan virtuaaliakatemia

New Hampshire

Virtuaalinen oppimisakatemia

New Jersey

Newark Prep Charter -koulu (Käytettävissä opiskelijoille, jotka asuvat Newarkin kaupungissa)

Uusi Meksiko

New Mexico Virtual AcademyPohjois-Carolina

Pohjois-Carolinan virtuaalikoulu

Ohio

Sähköinen luokkahuone huomenna

Ohion oivalluskoulu

Ohio Connections Academy

Ohion etä- ja elektronisen oppimisen akatemia

Ohio Virtual Academy

TRECA Digital Academy

Oklahoma

Insight School of Oklahoma

Oklahoma Virtual Charter Academy

Oregon

Albany Online!

Bend-La Pine -koulut verkossa (Käytettävissä K-12-luokan opiskelijoille, jotka asuvat Bend-La Pine -alueella ja ympäröivillä alueilla.)

Crater Lake Charter Academy (Käytettävissä opiskelijoille, jotka asuvat Jackson Countyn koulupiirissä ja lähialueilla)

Hermiston Online -ohjelma (Opiskelijat mieluummin Hermistonin alueelta, mutta hyväksyvät ne piirin opiskelijoista)

Oregonin oivalluskoulu - Painted Hills

Monroen koulupiiri verkossa (Saatavana Bentonin piirikunnassa asuville opiskelijoille.)

Pohjois-Wascon virtuaaliakatemia

Oregon Connections Academy

Oregon iSchool

Oregonin virtuaaliakatemia

Pennsylvania

21st Century Cyber ​​Charter School

Achievement House Cyber ​​Charter School

Nyt Cyber ​​Charter School

Bald Eagle-alueen kyberakatemia (Käytettävissä piirin alueella asuville opiskelijoille)

Bangorin alueen koulupiirin kyberkoulu (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Bangorissa, Itä-Bangorissa, Portlandissa ja Rosetossa, Betelissä, Mount Betelissä ja Washingtonissa.)

Berksin verkkokoulutus (Saatavana Berksin piirikunnassa asuville opiskelijoille.)

Boyertownin alueen koulupiiri

Brandywine Heightsin alueen koulupiiri

Carlislen alueen koulupiiri

Central PA Digital Learning Foundation

Conestoga Valley Virtual Academy (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Conestoga Valleyn koulupiirissä)

Ephrata Virtual Academy (Ephratan alueen koulupiirissä asuvien opiskelijoiden käytettävissä)

Pennsylvania Cyber ​​Charter School

Pennsylvanian virtuaalinen charter-koulu

Saavuta Cyber ​​Charter -koulu

Kaakkois-Delcon koulupiiri

Steelton-Highspiren koulupiiri (Käytettävissä Steelton-Highspire-koulupiirin opiskelijoille)

Tulpehocken Virtual Academy (Käytettävissä Tulpehockenin alueen koulupiirin opiskelijoille.)

Etelä-Carolina

Provostin akatemia Etelä-Carolinassa

Etelä-Carolina Connections Academy

Etelä-Carolina Virtual Charter School

Etelä-Dakota

Black Hillsin verkko-oppimisyhteisö

Texas

Texas Online -valmistelukoulu

Texas Virtual Academy

Teksasin virtuaalikoulu

Utah

Utahin virtuaaliakatemia

Washington

Insight School of Washington

Internet-akatemia

iQ Academy Washington (Saatavana opiskelijoille, jotka asuvat Evergreenin julkisella koulupiirillä)

2 e-koulun oppiminen Wichita

Mid Columbian kumppanuus

Pohjois-Franklinin virtuaaliakatemia (Käytettävissä Pohjois-Franklinin alueella asuville opiskelijoille)

Washingtonin virtuaaliakatemiat

Länsi-Virginia

Länsi-Virginian virtuaalikoulu

on päälääketieteellinen pääaine

Wisconsin

Kohteet Uraakatemia Wisconsinissa

IQ-akatemia

Mighty Riverin virtuaaliakatemia

Oregonin koulupiiri verkossa

Spartan alueen koulupiiri

Wisconsin Rapidsin virtuaalikouluohjelma (Käytettävissä Wisconsin Rapidsin koulupiirissä asuville opiskelijoille)

Wisconsinin virtuaaliakatemia

Wisconsinin virtuaalinen oppiminen

Wyoming

Washakie # 1 verkossa (Käytettävissä Washakie # 1 County School District -alueella asuville opiskelijoille)

Wyoming Connections -akatemia

Wyomingin virtuaaliakatemia

Syitä käydä online-lukiossa

Verkkoon osallistuminen lukiossa ei ole kaikille sopiva, mutta joillekin se voi olla paras tapa ansaita lukiotodistus. Jos ajattelet ilmoittautumista julkiseen verkkokouluun, saatat haluta miettiä, koskevatko nämä syyt sinua ja olosuhteitasi.

Aikataulu ja tutkimuksen joustavuus

Kurssien käyminen verkossa pikemminkin kuin henkilökohtaisesti antaa opiskelijoille mahdollisuuden määrittää omat opintosuunnitelmansa. Niin kauan kuin osallistut kouluohjelmaan tarvittavan määrän tunteja viikossa ja suoritat tehtävät, useimmat ohjelmat antavat sinun opiskella milloin ja missä haluat.

Joten jos olet joku, jolla on ulkopuolista kiinnostusta, joka vie paljon aikaa ja joka on suunniteltava - omistautuneet urheilijat, taiteilijat, kokopäiväisesti työskentelevät henkilöt tai joku muu, joka joutuu tekemään tunteja koulun ulkopuolella joka viikko - osallistuu korkeaan online-koulu voi antaa sinulle tarvittavan joustavuuden tasapainottaa koulusi muiden toimintojesi kanssa.

Voi asettaa oman oppimistempasi

Online-lukioiden avulla opiskelijat voivat oppia omassa tahdissaan, olipa kyse vauhdista tai hitaammasta kuin tyypillisen fyysisen julkisen koulun. Koska verkko-ohjelman kurssit ovat itseohjattuja, tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden määrittää oma oppimisnopeutensa,pikemminkin kuin turhautuminen siitä, että luokka menee liian nopeasti tai liian hitaasti koko opiskelijaryhmän tarpeiden perusteella.

Joten jos olet akateeminen saavuttaja, joka haluaa päästä luokkasi / ikäsi tai a Jos olet akateemisesti jäljessä oleva henkilö, jonka on hidastettava luokkasi / ikäsi, online-lukiokokemus voi olla oikea valinta sinulle.

Voi opiskella kotona tai liikkeellä

On loputtomasti erilaisia ​​syitä, miksi luokkien ottaminen ja opiskelu kotona voi olla parempi kuin luokkien ottaminen fyysisessä koulussa. Näille ihmisille kurssien käyminen verkossa on täydellinen tapa pysyä koulussa ilman, että heidän katsotaan käyvän fyysisesti koulussa.

Ehkä sinulla on perhe, joka muuttaa usein, joten ei voi olla yhdessä paikassa tarpeeksi kauan käydäksesi liikuntakoulua. Ehkä olet joku, joka d meillä ei ole helppoa pääsyä fyysiseen kouluun, tai he kokevat läheisten koulujen olevan soveltumattomia jostain syystä. Tai ehkä olet joku, jolla on krooninen sairaus, tai joku, joka on muuten sidottava kotiin.

Riippumatta siitä syystä, mistä saatat löytää luokkien ottamisen kotoa, on sopivampi kuin käydä luokkia kodin ulkopuolella, online-lukiot voivat tarjota majoituksen ja sopeutumiskyvyn, joka niin monen opiskelijan tarvitsee opintojensa suorittamiseen

Vaihtoehto teini-ikäisille tai aikuisille, jotka eivät ole koskaan suorittaneet lukiota

Keskiasteen tutkinnon saaneet ihmiset ansaitsevat keskimäärin enemmän kuin ne, jotka saavat GED: n. Joten, jos olet joku, joka ei ole koskaan käynyt tai suorittanut lukiota mistä tahansa syystä, saatat ajatella ansaitsevasi virallisen tutkintotodistuksen GED: n kokeilemisen sijaan.

Verkko-lukio-ohjelma voi olla oikea valinta sinulleei ole koskaan suorittanut lukiota, muttahaluavat silti täydellisen lukiokokemuksen ja akkreditoidun tutkintotodistuksen siitä.

Mitä seuraavaksi?

Haluatko oppia lisää lukion online-ohjelmista? Katso, mitä lukion akkreditointi tarkoittaa ja kuinka välttää akkreditoimattomia verkkokouluja.

Etkö vielä ole päättänyt, sopiiko verkkolukio sinulle vai ei? Lisätietoja online-lukioon osallistumisen eduista ja haitoista.

Ajattelet erilaisia ​​vaihtoehtoisia kouluja (muita kuin verkkokouluja)? Tutustu vaihtoehtoisten koulujen oppaaseen ja siihen, miten ne sopivat sinulle parhaiten.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset