Täydellinen opas SAT -kieliopin sääntöihin

feature_scrabbletiles

Vaikka englannin kieli on monimutkainen, SAT testaa tiettyjä kielioppisääntöjä. Lisäksi se testaa näitä sääntöjä samalla tavalla uudestaan ​​ja uudestaan.

Tässä täydellisessä oppaassa olemme koonneet kattavan luettelon SAT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä SAT Writing and Language -osiossa. Jos hallitset kaikki nämä säännöt ja harjoittelet niitä realistisilla kysymyksillä, sinulla on valtava etu SAT -kirjoittamisesta ja kielestä.Toisin kuin muut oppaat, omamme keskittyy tarjoamaan sinulle paljon esimerkkejä, joiden avulla voit ymmärtää, miten kielioppisääntö näkyy SAT: ssa. Loppujen lopuksi sinun on hallittava SAT -muoto, jotta voit hyvin SAT: lla!

Päätelmä ja irtisanominen

Joskus jotakin on sanottava kahdesti: korostamiseksi, vaikean aiheen tarkistamiseksi tai selventämiseksi. SAT: n tarkoituksena on kuitenkin olla mahdollisimman ytimekäs ja ytimekäs.

Kykyäsi muokata lauseiden rasvaa testataan kolmella tavalla: korjaamalla liian sanalliset lauseet, etsimällä irtisanomisia ja yhdistämällä kaksi yksinkertaista virkettä monimutkaisemmaksi.

Liian sanallisia lauseita

SAT uskoo syvästi Shakespearen lausuntoon, jonka mukaan lyhyys on järjen sielu: jos voit sanoa saman asian vähemmällä sanalla, tee se.

On houkuttelevaa ajatella, että kun lauseessa käytetään monisanaista ilmausta, jossa yksittäinen sana tekee, lause kuulostaa muodolliselta tai akateemisemmalta. Mutta näin ei ole. Usein yksi sana on parempi kuin monet sanat (esimerkit 1 ja 2).

Joskus lauseessa voi käyttää sanoja, joilla ei ole mitään tarkoitusta eikä niitä tarvitse edes korvata, vaan ne on poistettava kokonaan (esimerkit 3 ja 4).

Esimerkkejä

Virhe: Ajattelu yleisemmin, voimme sanoa, että hyvät koulut mahdollistavat ihmisten oppia lisää.

Korjata: Yleisesti, voimme sanoa, että hyvät koulut mahdollistavat ihmisten oppia lisää.

Virhe: Yritykselle ei ehkä myönnetä sopimusta, koska sillä ei ole tuotantolaitoksia huonompi valinta teoreettisesta puheesta.

Korjaus: Yritykselle ei ehkä myönnetä sopimusta, koska sillä ei ole tuotantolaitoksia huonompi valinta teoreettisesti.

Virhe: Vaikka epäröi aluksi haastaa itsensä, opiskelija päätti ilmoittautua kolmelle AP -kurssille, kahdelle arvosanalle, ja lisäksi intensiivinen taidekurssi.

Korjaus: Vaikka epäröi aluksi haastaa itsensä, opiskelija päätti ilmoittautua kolmelle AP -kurssille, kahdelle arvosanalle,ja intensiivinen taidekurssi.

Virhe: Kun yleisö seisoi taputtaakseen puhujaa, oli selvää, että hänen sanansa olivat olleet loistava, jopa hämmästyttävä vaikutus väkijoukon päällä.

Korjaus: Kun yleisö seisoi taputtaakseen puhujaa, oli selvää, että hänen sanansa olivat olleet ihmeellinen vaikutus väkijoukon päällä.

Irtisanominen

Jos lause ilmaisee saman tiedon vähän kaksi tai useammin, sitä pidetään tarpeettomana. Valitse paras tapa ilmaista tarvittava tosiasia ja poista toisto.

Esimerkkejä

Sanat tai lauseet, jotka tarkoittavat samaa asiaa kuin toiset, on alleviivattu.

Virhe: Osakemarkkinat saattavattoistaa sen lasku- ja nousukuvio uudelleen, varoittaa talousennusteesta.

Korjaus: Osakemarkkinat saattavattoistaa sen lasku- ja nousumalli, varoittaa talousennusteesta.

Virhe: Pian seurasi suhteellinen rauhallinen ajanjakso nopeasti syklonin iskun jälkeen.

Korjata: Suhteellisen rauhallinen kausi seurasi nopeasti syklonin iskun jälkeen.

Virhe: Johto yllättyi nähdessään kohteeseen joka toinen vuosimyynnin nousukahdesti vuodessa.

Korjaus: Johto yllättyi nähdessään myynnin nousun joka toinen vuosi.

Yksinkertaisten lauseiden yhdistäminen

Joskus, jotta voit kirjoittaa ytimekkäästi, sinun täytyy yhdistä yksinkertaiset tai liittyvät lauseet yhdeksi. Älä huolehdi sanojen järjestyksen ylläpitämisestä, koska tällainen tarkistus edellyttää usein, että muutat asioita.

Jos haluat yhdistää lauseet oikein, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Onko olemassa henkilö, paikka, asia tai käsite, josta molemmat lauseet puhuvat? Jos näin on, voit tehdä yhden lauseen toisesta riippuvaiseksi lauseeksi toistetun substantiivin avulla (esimerkki 1).
 • Onko kahdessa lauseessa kuvattua kronologista järjestystä? Sitten voit tehdä yhden toisesta riippuvaiseksi lauseeksi käyttämällä prepositioita, kuten ennen jälkeen, ja seurata (esimerkki 2).
 • Määritteleekö yksi lause toisen? Yhdistä ne lisäämällä mitä tahansa määrittävää lauseeseen (esimerkki 3).

Esimerkkejä

Lauseiden yhdistämiseen käytetyt substantiivit, kronologia tai määritelmät on alleviivattu.

Virhe: Äänestysprosentti ei ole laskenut keskuudessa kouluttamattomia kansalaisia. Kouluttamattomat äänestäjät äänestää edelleen parempia kouluja.

Korjaus: Äänestysprosentti ei ole laskenut keskuudessa kouluttamattomat kansalaiset, jotka äänestää edelleen parempia kouluja.

Virhe: Nuoria muusikoita kannustetaan parantamaan tekniikoitaan ja taitojaan konservatorio -koulutuksellaan. Tämän jälkeen, he voivat aloittaa uransa pienissä paikallisissa orkestereissa.

Korjata: Kun he ovat parantaneet tekniikoitaan ja taitojaan konservatorio -koulutuksensa kautta, nuoret muusikot voivat aloittaa uransa pienissä paikallisissa orkestereissa.

Virhe: Tiedemiehet tulivat siihen johtopäätökseen, että hiukkasista koostuvan aineen muodostavat itse asiassa yksiulotteiset objektit, joita kutsutaan merkkijonoiksi. Tämä on merkkiteoria.

Korjata: Tiedemiesten johtopäätös on merkkiteoria, ajatus siitä sen sijaan, että se muodostuisi hiukkasista, aine koostuu itse asiassa yksiulotteisista kohteista, joita kutsutaan merkkijonoiksi.

body_carabiner.jpg Redundanssi: hyvä vuorikiipeilyyn, huono kirjoittamiseen.

Idiomit ja perinteiset ilmaisut

SAT testaa tietosi yleisestä englanninkielisestä käytöstä, mukaan lukien kahdenlaisia ​​idiomeja.

Ensinnäkin niitä on ilmaisuja, jotka tarkoittavat jotain muuta kuin varsinaiset käytetyt sanat (kuten sataa kissoja ja koiria tai potkaista tyhjää ). Toiseksi niitä on lyhyitä lauseita tai sanaryhmiä aina Menkää yhdessä (kuten kompastua tai pysy Lahdessa ).

Sinua pyydetään myös erottamaan toisistaan usein hämmentyneitä homonyymejä - toisin sanoen sanat, jotka kuulostavat toisiltaan, mutta joita käytetään eri olosuhteissa, koska ne tarkoittavat eri asioita. Yksi yleinen esimerkki on karhu vs vain.

Sanalliset lauseet

SAT rakastaa erityisesti eräänlaista idiomia, jota kutsutaan sanallisiksi lauseiksi verbi + prepositioparit, ja haluaa tarkistaa, että tiedät varmasti, mikä prepositio on oikea.

Esimerkkejä

Virhe: Esitys oli seurasi vuosi taas.

Korjaus: Esitys oli jonka jälkeen vuosi taas.

Virhe: Hän on vastuussa palauttaa kirjaston kirjat.

Korjaus: Hän on vastuussa palauttaa kirjaston kirjat.

Virhe: Pitäisi pidättäytyä tekstiviestejä ajon aikana.

Korjaus: Pitäisi pidättäydy tekstiviestejä ajon aikana.

Prepositiotermit

Nämä ovat aivan kuten sanallisia lauseita, paitsi että ne eivät sisällä verbejä; pikemminkin ne ovat sanaryhmiä aina päättyy tiettyyn prepositioon.

Esimerkkejä

Virhe: Läpikuultava veistos käytti valoa mm tarkoittaa läpi yhdistää toisiaan vastapäätä seisovat katsojat.

Korjaus: Läpikuultava veistos käytti valoa mm keinoista yhdistää toisiaan vastapäätä seisovat katsojat.

Virhe: Mukaisesti nämä havainnot, tuleva tutkimus keskittyy analysoimaan kasvojen ilmeiden vaikutusta peilineuroneihin.

Korjata: Mukaisesti nämä havainnot, tuleva tutkimus keskittyy analysoimaan kasvojen ilmeiden vaikutusta peilineuroneihin.

Yleisesti sekavia sanoja

Englannilla on paljon sanoja, jotka muistuttavat toisiaan, mutta tarkoittavat hyvin eri asioita. Tässä on erittäin epätäydellinen luettelo esimerkkejä näistä sanoista (löydät lisää etsimällä yleisesti hämmentyneitä sanoja Googlesta):

Hyväksyä: saada (verbi)
Paitsi: lukuun ottamatta (prepositio)

Vaikuttaa: vaikuttaa (verbi); tunteellinen vastaus (substantiivi)
Vaikutus: tulos (substantiivi); aiheuttaa (verbi)

Vieressä: lähellä; vieressä
Sitä paitsi: paitsi; lisäksi

Täydentää: jotain, joka täydentää (substantiivi); pariksi hyvin (verbi)
Kohteliaisuus: ylistys, imartelu (substantiivi)

Merkittävä: näkyvä
Välitön: kohta tapahtumassa

Edeltää: tulla ennen
Edetä: jatkaa, jatkaa

Näky: kohtaus, näkymä, kuva, näkeminen
Sivusto: paikka, sijainti; verkkosivun
Lainaus: lainata, osoittaa todisteita

Sitten: aikaa tarkoittava adverbi
Kuin: vertailussa käytetty konjunktio

Esimerkkejä

Virhe: Kuulonsa menettämisen jälkeen Beethoven joutui luottamaan mielikuvitukseensa kuunnellakseen musiikkiaan sitten kuuntelemalla muusikoita.

Korjaus: Kuulonsa menetettyään Beethoven joutui pikemminkin turvautumaan mielikuvitukseensa kuunnellakseen musiikkiaan kuin kuuntelemalla muusikoita.

Virhe: Huolimatta tuntityöstä, verkonhallintatiimi ei pystynyt palauttamaan näky palvelunestohyökkäyksen jälkeen.

Korjaus: Huolimatta tuntityöstä, verkonhallintatiimi ei pystynyt palauttamaan sivusto palvelunestohyökkäyksen jälkeen.

Virhe: Presidenttiehdokas käytti retorisia kukoistuksia suureksi vaikuttaa puheessaan ja sai aplodit.

Korjaus: Presidenttiehdokas käytti erinomaisesti retorisia kukoistuksia vaikutus puheessaan ja sai aplodit.

Kielen muodollisuus

Kun kirjoitat kouluun, työhön tai julkaisuun uutisissa tai tieteellisessä lehdessä, sinun on käytettävä muodollista englantia. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy vältä slängiä ja liian arkiselta kuulostavia sanoja ja lauseita. On tärkeää pitää jokainen lause samalla kielen korkeudella.

Esimerkkejä

Virhe: Joukko miehiä tekee kokeita pystyi syntetisoimaan litiumioniakun, joka oli pienempi kuin hiekanjyvä.

Korjata: Tutkijaryhmä pystyi syntetisoimaan litiumioniakun, joka oli pienempi kuin hiekanjyvä.

Virhe: Vuonna 1559 Lontoon Westminster Abbeyssä Elizabeth Tudor, Henry VIII: n ja Anne Boleynin 25-vuotias tytär, pakko tulla Kuningatar Elizabeth I.

Korjaus: Vuonna 1559 Lontoon Westminster Abbeyssä Elizabeth Tudor, Henry VIII: n ja Anne Boleynin 25-vuotias tytär, kruunattiin Kuningatar Elizabeth I.

body_tux.jpg Sopimaton epävirallisuus ei myöskään johda sinua herttuan yksinomaiseen klubiin.

Konjunktiot ja konjunktiiviset adverbit

Konjunktiot ja konjunktiiviset adverbit ovat sanoja, jotka selittävät, kuinka kaksi lauseen lauseketta tai kuinka kaksi tai useampia peräkkäisiä lauseita liittyvät toisiinsa.

SAT tarkistaa kykysi käyttää konjunktioita ja konjunktiivisia adverbeja selventää lauseiden syy ja seuraus tai logiikka.

Selitys

Jotkut konjunktiot linkittävät tapahtumia syy-seuraussuhteessa mitä tapahtui jonkun muun seurauksena. Tässä muutamia esimerkkejä näistä sanoista ja niiden merkityksistä:

Koska: se, mitä juuri sanottiin, pitää paikkansa siitä, mitä on tarkoitus sanoa

Siksi ja siten: äsken sanotusta seuraa, että

Esimerkiksi ja esimerkiksi : Tässä on todisteita, jotka tukevat edellistä väitettä

Jonka mukaan: jolla; käyttämällä juuri mainittua ajatusta/periaatetta/käsitettä; avulla

Näin ollen: seuraa juuri kuvattua asiaa

Esimerkkejä

Väärät yhdyssanat ovat lihavoituja ja oikeat alleviivattuja.

Virhe: Lääketieteen viimeaikaiset edistysaskeleet sisältävät uuden MRI -tekniikan sydämen vaurioiden havaitsemiseksi kemoterapiapotilailla. Kuitenkin, lääkärit voivat nähdä sydänviat aikaisemmin ja tehokkaammin.

Korjaus: Lääketieteen viimeaikaiset edistysaskeleet sisältävät uuden MRI -tekniikan sydämen vaurioiden havaitsemiseksi kemoterapiapotilailla. Näin ollen, lääkärit voivat nähdä sydänviat aikaisemmin ja tehokkaammin.

(Lääkärit näkevät paremmin uuden MRI -testin tuloksena.)

Virhe: Ei vain Jos arkeologit Britanniassa ovat paljastaneet useita hyvin säilyneitä pronssikauden asuntoja, saamme uuden käsityksen kotielämästä 3000 vuotta sitten.

Korjata: Koska Britannian arkeologit ovat paljastaneet useita hyvin säilyneitä pronssikauden asuntoja, saamme uutta tietoa kotielämästä 3000 vuotta sitten.

(SISÄÄN he saavat näkemystä asuntojen paljastumisen seurauksena.)

Virhe: ennakoiminen, kirjallinen tekniikka kun kirjailija vihjaa, mitä myöhemmin tapahtuu tekstissä, on hyödyllinen työkalu oikean ilmapiirin luomiseen.

Korjaus: Ennakointi, kirjallinen tekniikka jonka mukaan kirjailija vihjaa, mitä myöhemmin tapahtuu tekstissä, on hyödyllinen työkalu oikean ilmapiirin luomiseen.

(Tekijä vihjaa ennakoinnin avulla.)

Ristiriita tai poikkeama

Muut yhdistelmät voivat olla hyödyllisiä kuvaamaan a negatiivinen tai vastakkainen suhde tapahtumien välillä. Nämä sanat voivat selittää, että jotain tapahtui jostain muusta huolimatta tai vaikka maalaisjärki ei olisi sitä ennustanut. Ne voivat myös osoittaa, että argumentti on siirtymässä eri kohtaan.

Kuitenkin: esittelee lausunnon/ajatuksen, joka on ristiriidassa juuri sanotun kanssa

Toisaalta, toisaalta: esittää kaksi toisiaan vastakkaista ajatusta (nämä aina Menkää yhdessä)

Mutta: äsken sanotusta huolimatta tässä on päinvastaista tietoa

Tästä huolimatta: äsken sanotusta huolimatta

Paitsi: seuraava esimerkki on poikkeus keskustelusta

Sillä aikaa ja ottaa huomioon, että sitä vastoin tai verrattuna siihen, että

Esimerkkejä

Väärät yhdyssanat ovat lihavoituja ja oikeat alleviivattuja.

Virhe: Pianistilla ei ollut tarpeeksi aikaa oppia ja harjoittaa sonaattia, ja hän pelasi sen virheettömästi.

Korjaus: Pianistilla ei ollut tarpeeksi aikaa oppia ja harjoittaa sonaattia, mutta hän pelasi sen virheettömästi.

(Virheettömyys tapahtui harjoitusajan puutteesta huolimatta.)

Virhe: Aivan kuten väriliidut ovat yleensä pienille lapsille varattu väline, ammattitaiteilijat ovat käyttäneet niitä tehokkaasti.

Korjata: Vaikka väriliidut ovat yleensä pienille lapsille varattu väline, ammattitaiteilijat ovat käyttäneet niitä tehokkaasti.

(Se, että ammattitaiteilijat ovat käyttäneet värikynää, on ristiriidassa sen kanssa, että väriliidut ovat yleensä lapsille.)

Samankaltaisuus ja korostus

Viimeinen konjunktiivisten adverbien luokka yhdistää asiat, jotka ovat yhtä tai vastaava, tai lisää esimerkkejä, jotka korostavat argumentin suuntaa.

Lisäksi: ylimääräisenä - mahdollisesti vakuuttavampana tai tärkeämpänä - asiana

Aivan kuten: verrattuna; samanlainen kuin

Samoin: samalla tavalla; myös

Ei vain mutta myös: esittelee kaksi ideaa, jotka tukevat ja korostavat toisiaan (nämä aina Menkää yhdessä)

Esimerkkejä

Väärät liitännät ovat lihavoituja ja oikeat alleviivattuja.

Virhe: Rahan sijoittaminen on yksi tapa suunnitella tulevaisuutta. Siten, Toinen hyvä pitkän aikavälin suunnitteluvaihtoehto on käyttää eläkesäästötiliä.

Korjaus: Rahan sijoittaminen on yksi tapa suunnitella tulevaisuuttasi. Samoin, toinen hyvä pitkän aikavälin suunnitteluvaihtoehto on käyttää eläkesäästötiliä.

(Sana toinen tarkoittaa, että keskustellaan kahdesta samanlaisesta asiasta.)

Virhe: Pukeutuminen huomion herättämiseksi voi vaikuttaa siihen, miten ihmiset näkevät sinut. Tästä huolimatta, se voi olla sopimatonta kontekstista riippuen.

Korjaus: Pukeutuminen huomion herättämiseksi voi vaikuttaa siihen, miten ihmiset näkevät sinut. Lisäksi, se voi olla sopimatonta kontekstista riippuen.

(Sopimattomuus on huomion herättävien vaatteiden merkittävä, merkittävä vaikutus.)

body_bunny.jpg Rehellisesti sanottuna tämä ei liity millään tavalla yhdistäviin adverbeihin. Katso kuitenkin - söpö!

on 1100 hyvä psat -pisteet

Välimerkit

On paljon välimerkit säännöt englanniksi, mutta onneksi SAT ei testaa niitä kaikkia. Sen sijaan testi keskittyy useisiin erityistyyppeihin.

Välittävät muokkaajat

Lauseita, jotka muuttavat tai kuvaavat osaa lauseesta, ovat välimerkit eri tavalla sen mukaan, ovatko ne olennainen vai ei -olennainen osa virkettä.

Jos lause tarvitsee muokkaajan, jotta se olisi järkevä, muokkaaja on rajoittava ja ei ympäröi pilkkuja.Jos voit ottaa muokkaajan helposti pois menettämättä lauseen merkitystä, muokkaaja on rajoittamaton ja sen tulee olla pilkuilla seuraavanlainen:

 • Laita yksi pilkku oikein jälkeen muokkaaja, joka aloittaa lauseen.
 • Laita yksi pilkku oikein ennen lauseen päättävä muokkaaja.
 • Jos muokkaaja näkyy lauseen keskellä, ympäröi sitä pilkuilla molemmin puolin.

Esimerkkejä

Virheelliset ja oikeat välimerkit on alleviivattu.

Virhe: Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, tapaa monikansallista huippukokousta vastaavat kollegansa Euroopan maista.

Korjata: Yhdysvaltain presidentti Barack Obama tapaa monikansallista huippukokousta vastaavat kollegansa Euroopan maista.

(Koska Barack Obama on avain lauseen merkitykseen, pilkkuja ei tarvita.)

Virhe: Päivänkakkara, monivuotinen kasvi, joka joskus tunnetaan nimellä mustelma, kasvaa matalalle maahan.

Korjata: Päivänkakkara, monivuotinen kasvi, joka tunnetaan joskus nimellä mustelma kasvaa matalalle maahan.

(Muokkaajan on vain oltava pilkuilla, eikä sen sisällä tarvitse olla pilkkuja.)

Virhe: Aloitti eksentrisen asukkaan mielijohteesta; hankkeesta siivota hylätty tontti tuli pian suosittu naapuruston harrastus.

Korjata: Aloitti eksentrisen asukkaan mielijohteesta, hankkeesta siivota hylätty tontti tuli pian suosittu naapuruston harrastus.

(Muokkaajan tulee olla pilkulla, ei puolipisteellä.)

Virhe: Tämä menuetin viimeinen osa tulee toistaa tasaisesti kasvavalla äänenvoimakkuudella tai crescendolla; viimeiseen sointuun asti.

Korjaus: Tämä menuetin viimeinen osa tulee toistaa tasaisesti kasvavalla äänenvoimakkuudella tai crescendolla, viimeiseen sointuun asti.

(Crescendoa määritellään, joten se on kuitattava pilkuilla, ei puolipisteillä.)

Viivojen käyttäminen

Ajattele, että viivat ovat eräänlaisia ​​sulkeita. Viivat erottavat lauseen, joka on selittävä, mutta ei ratkaiseva, kuin sivuun tai jotain mutisi hengityksen alla. Joskus tämä pala on harhaanjohtava ajatus; joskus se on luettelo esimerkeistä.

Tyypillisesti väliviivojen sisällä olevassa lauseessa on pilkkuja, joten väliviivat ovat paras tapa erottaa se muusta lauseesta. Jos lause on lauseen keskellä, sen ympärillä on oltava viivoja molemmat sivuille.

Esimerkkejä

Virheelliset ja oikeat välimerkit on alleviivattu.

Virhe: Kampaaja otti sakset - sellaiset, jotka yleensä istuvat sinisen nesteen purkissa, ja alkoi leikata hiuksenpaloja asiakkaansa päästä.

Korjaus: Kampaaja otti sakset - sellaiset, jotka yleensä istuvat sinisen nesteen purkissa -ja alkoi leikata hiuksenpaloja asiakkaansa päästä.

Virhe: Parhailla hotellipalveluilla on monia taitoja: vieraiden tapojen tuntemus, kyky puhua useita kieliä ja viehättävä tapa, mikä helpottaa jopa kaikkein erilaisimpia vieraita.

Korjaus: Parhailla hotellipalveluilla on monia taitoja - vieraiden tapojen tuntemus, kyky puhua useita kieliä ja viehättävä tapa -mikä helpottaa jopa kaikkein erilaisimpia vieraita.

Virhe: Kun lukijat ovat löytäneet virheet, kaikki 243 -kustantamo pakotettiin antamaan uudestaan ​​painos kirjasta.

Korjaa: Kun lukijat ovat löytäneet virheet - kaikki 243 -kustantamo pakotettiin antamaan uudestaan ​​painos kirjasta.

Pisteitä kuten

Lause kuten esittelee sarjan esimerkkejä varmuuskopioida juuri esitetty asia. Oikea tapa välittää se on laittaa pilkku eteen kuten, ja sitten ilman pilkkua ensimmäisen luettelokohteen tai esimerkin edessä.

Esimerkkejä

Virheelliset ja oikeat välimerkit on alleviivattu.

Virhe: Opettajat antavat erilaisia kotitehtävät, kuten laskentataulukot, käytännön projekteja ja online-tietokilpailuja.

Korjaus: Opettajat antavat erilaisia kotitehtävät, kuten laskentataulukot, käytännön projekteja ja online-tietokilpailuja.

Virhe: Antiikkikirjakauppa myi myös muita paperilaatu, kuten kartat ja sanomalehtiä.

Korjaus: Antiikkikirjakauppa myi myös muita paperilaatu, kuten kartat ja sanomalehtiä.

Luetteloiden muotoilu

Luettelo on sarja ihmisiä, ideoita, esineitä, toimia tai olosuhteita, jotka seuraavat toisiaan, joilla on sama rooli lauseessa ja jotka yleensä pilkuilla erotettuna. Itse asiassa viimeisessä lauseessa on kaksi luetteloa: ihmiset, ideat, esineet, toimet tai olosuhteet ja seuraavat toisiaan, heillä on sama rooli lauseessa ja ne erotetaan pilkuilla. Katso mitä tein siellä?

Luetteloiden välimerkit ovat seuraavat:

 • Heidän pitäisi olla Pilkuin erotettu, pilkulla ennen ja tai tai ennen viimeistä luettelokohtaa: koiria, kissoja, gerbiilejä ja kaloja .
 • Jos jossakin luettelokohteessa on pilkku, kaikkien luettelokohtien tulee olla erotettu puolipisteillä sen sijaan: takkuiset, puhdasrotuiset koirat; valkoiset kissat; pehmeät, pehmoiset gerbiilit; ja kalaa .

Esimerkkejä

Virheelliset ja oikeat välimerkit on alleviivattu.

Virhe: Markkinapaikka myytiin kypsänä omenat, kirsikat; ja joskus jopa aprikooseja.

Korjaus: Markkinapaikka myytiin kypsänä omenoita, kirsikoita ja joskus jopa aprikooseja.

Virhe: Luokka keskittyi ohjelmointiin kielet, kuten Python; algoritmit; ja dokumentointi.

Korjaus: Luokka keskittyi ohjelmointiin kielet, kuten Python, algoritmit ja dokumentointi.

Kaksoispisteiden käyttö

Kaksoispisteitä käytetään kahdella eri tavalla.

Ensinnäkin he voivat osoittaa sen lista on tulossa, ja että luettelon jälkeen lause päättyy:

Tässä on luetteloni hyväksyttävistä lemmikeistä: koirat, kissat, gerbiilit ja kalat.

Toiseksi niitä käytetään osoittamaan, että selitys, määritelmä tai esimerkki siitä, mitä juuri sanottiin on tulossa:

Etsin täydellistä lemmikkiä alas ihmisen parhaalle ystävälle: koiralle.

Esimerkkejä

Virheelliset ja oikeat välimerkit on alleviivattu.

Virhe: On helppo selittää, miksi monet 12. luokan oppilaat alkavat ottaa koulua vähemmän vakavasti vuoden loppua kohti; senioriitti.

Korjaus: On helppo selittää, miksi monet 12. luokan oppilaat alkavat ottaa koulua vähemmän vakavasti vuoden loppua kohti: senioritis.

('Senioriitti' on määritelty termi.)

Virhe: Mitä enemmän kokkaan kotona, sitä enemmän keittiötekniikoita Opin, veitsen taidot, mise en place ja kokata useita ruokia samanaikaisesti.

Korjaus: Mitä enemmän kokkaan kotona, sitä enemmän keittiötekniikoita Opin: veitsitaidot, mise en place ja kokata useita ruokia samanaikaisesti.

(Learn esittelee luettelon.)

Virhe: Harkitse hummereita, esimerkiksi iän myötä, ne vain vahvistuvat ja lisääntyvät.

Korjaa: Harkitse hummereita, esimerkiksi: iän myötä ne vain vahvistuvat ja lisääntyvät.

(Esimerkki antaa selityksen.)

Puolipisteiden käyttö

Puolipisteillä on kaksi perustoimintoa.

Ensinnäkin luetteloissa erota pilkuilla varustetut kohteet:

Söimme sieniä, jotka oli poimittu läheisestä metsästä; yrttejä, pähkinöitä ja marjoja, jotka on hankittu julkisesta puistosta; ja kotitekoisia omenoita.

Toiseksi he korjaa suoritetut lauseet erottamalla kaksi itsenäistä lauseketta ilman konjunktiota:

Jim ajoi pyörillään; Mary käveli.

Esimerkkejä

Virheelliset ja oikeat välimerkit on alleviivattu.

Virhe: Ulkoministeriö suoritti kolme tehtävää: diplomaattiset neuvottelut, joita johti aseasiantuntija valvontaan, kahdenväliseen kokous, jota johtaa avustaja johtaja, ja valtion vierailu.

Korjata: Ulkoministeriö valmistui kolmetehtävät: diplomaattiset neuvottelut, joita johtaa aseasiantuntija ohjaus; kahdenväliseksi kokous, jota johtaa avustaja johtaja; ja valtion vierailu.

(Kahdessa kolmesta luettelokohteesta on pilkkuja, joten ne erotetaan puolipisteillä.)

Virhe: Arkkitehti työskenteli mallin parissa yö, hän oli silmät silmät esityksen aikana.

Korjata: arkkitehti työskenteli mallin parissa yö; hän oli silmät silmät esityksen aikana.

(Nämä ovat itsenäisiä lausekkeita, joten ne on yhdistettävä puolipisteellä.)

body_semi_cookie.jpg Puolipiste, tavata puolikakku.

Lauseet

Lauseet koostuvat sanaryhmistä, joita kutsutaan lauseiksi. Lauseita on kahdenlaisia: riippumaton ja riippuvainen.

Riippumaton lauseke voi toimia kokonaisena lauseena, koska sillä on aihe-verbi-pari eikä se ala sanalla tai lauseella, joka tekee lausekkeesta riippuvaisen, kuten kun tai koska.

Sillä välin, riippuvainen lauseke on pakko liitetään itsenäiseen lausekkeeseen ollakseen osa kokonaista virkettä.

SAT testaa kolmea erilaista lausekkeeseen liittyvää tilannetta: lauseen osien korjaaminen, run-on-lauseiden jakaminen ja riippuvaisen lausekkeen käyttö lauseen aiheena.

Lauseen fragmentit

Lausefragmentti on lause, joka on tehty vähemmän kuin itsenäinen lauseke. Korjataksemme sen joko yhdistämme fragmentin itsenäiseen lauseeseen (esimerkit 1 ja 2) tai lisäämme puuttuvan aiheen tai verbin (esimerkki 3).

Esimerkkejä

Näissä lauseissa aiheet on alleviivattu ja verbit sisään lihavoitu.

Virhe: Naisten määrän lisääminen STEM -aloilla, mukaan lukien sähkö-, kemian- ja teollisuustekniikka.

Korjaus: Naisten määrän lisäämiseksi STEM -aloilla, mukaan lukien sähkö-, kemian- ja teollisuustekniikka, ylemmät naisjohtajat myös toimia nuorten naisten ohjaajana.

Virhe: Sukelluksesta kovaa jokaisesta laukausyrityksestä siihen, että heitit pallon taitavasti avoimimpaan puolustajaan.

Korjaus: Sukelluksesta kovasti jokaisesta laukausyrityksestä pallon taitavaan heittämiseen avoimimmalle puolustajalle maalivahti oli säästävä hänen tiiminsä aikana, jolloin he tarvitsivat häntä.

Virhe: Paremman koulukokemuksen vuoksi pyydä hänen neuvonantajaltaan uutta huonetehtävää.

Korjaus: Paremman koulukokemuksen vuoksi fuksi kysyi hänen neuvonantajansa uuteen huoneeseen.

Run-on-lauseet

Aloituslause on tehty useita itsenäisiä lauseita, joihin liittyy vain pilkku tai ei välimerkkejä ollenkaan. Jos haluat löytää oikean vastauksen SAT: sta, etsi vastausvaihtoehto, joka käyttää jotakin näistä kolmesta korjauksesta:

 • Jos toinen itsenäinen lauseke on selitys tai määritelmä toiselle, lisää sana, kuten koska tai joka selityksen alkuun (esimerkit 1 ja 2).
 • Jos kumpikaan itsenäinen lauseke ei määrittele tai selitä toista, yhdistä ne joko pilkku + -sidokseen (kuten ja tai mutta ), tai puolipisteellä (esimerkit 3 ja 4).
 • Vaihtoehtoisesti voit jakaa ne kahteen erilliseen lauseeseen (esimerkki 5).

Esimerkkejä

Kahden erillisen lausekkeen välinen ero on merkitty -merkillä | , kun korjaus on alleviivattu.

Virhe: Koira, jonka Mary haluaa esittää näyttelyssä, on beagle, | se on koiran perheen keskikokoinen jäsen.

Korjaus: Koira, jonka Mary haluaa esittää näyttelyssä, on beagle, joka on koiran perheen keskikokoinen jäsen.

Virhe: Delissä ei ollut maitoa jäljellä aamuasiakkaiden kiireen jälkeen, | omistaja ryntäsi tilaamaan lisää.

Korjata: Koska Delillä ei ollut maitoa jäljellä aamuasiakkaiden kiireen jälkeen, omistaja ryntäsi tilaamaan lisää.

Virhe: Suosikki Välimereni levitän On hummus se On erittäin valkosipuli.

Korjaus: Välimeren suosikkini levitän On hummus, kuten se On erittäin valkosipuli.

Virhe: Tillandsia -lajien kaltaiset ilmakasvit sietävät monenlaisia ​​ilmasto -olosuhteita, | ne viihtyvät huoneenlämmössä.

Korjaus: Tillandsia -lajien kaltaiset ilmakasvit sietävät monenlaisia ilmasto; ne viihtyvät huoneenlämmössä.

Virhe: Näytelmän esittäminen on vasta ensimmäinen askel, | edes hieno käsikirjoitus ei onnistu ilman hyvin valittua näyttelijää ja lavasuunnittelua, joka toimii ohjaajan näkemyksen mukaan.

Korjaus: Näytelmän esittäminen on vain ensimmäinen askel. Jopa loistava käsikirjoitus ei onnistu ilman hyvin valittua näyttelijää ja lavasuunnittelua, joka toimii ohjaajan näkemyksen mukaan.

Riippuvaiset lausekkeet lauseen aiheina

Joskus lause voi käyttää subjektin yksinkertaisen substantiivin sijasta aihetta koko riippuvaisen lausekkeen. Kun tämä tapahtuu, käsitellä riippuvaista lausetta yksittäisenä substantiivina

Esimerkiksi ensimmäisessä esimerkissä lauseke kuka tahansa keksi idean laittaa aurinkopaneelit katoille on lauseen aihe. Voit kertoa tämän tempun avulla: korvata lause yksikkö substantiivilla, kuten Albert Einstein, nähdä, toimiiko lause edelleen.

Kun teemme tämän täällä, voimme nähdä sen Albert Einstein on nero ei toimi; siksi verbin on oltava yksikkö, joka vastaa aihetta.

Esimerkkejä

Aiheena oleva alalause on alleviivattu, kun taas sen tekemä verbi on lihavoitu.

Virhe: Kaikki, jotka keksivät idean asettaa aurinkopaneelit katoille, ovat neroja.

Korjata: Kuka tahansa keksi idean laittaa aurinkopaneelit katoille On nero.

Virhe: Keittiön siivous on toistuvaa työtä, mikä tekee siitä erityisen kiittämättömän.

Korjata: Keittiön siivous on toistuvaa työtä tekee se on erityisen kiittämätöntä.

body_santa-2.jpg Tekeekö hänen liiallinen riippuvuutensa maitoon ja evästeisiin hänestä riippuvaisen Clausin?

Vialliset muokkaajat

Muokkaaja on sana tai lause, joka kuvaa (eli muuttaa) jotain. SAT: lla on testattu kahdenlaisia ​​muokkausongelmia: roikkuvat muokkaajat ja väärin sijoitetut muokkaajat .

Ripustettavat muokkaajat

Riippuva muunnin on kuvaava lause, joka alkaa lause, jonka jälkeen on pilkku ja jossa on kuvattu substantiivi ei sijoitetaan heti pilkun perään.

Alla olevassa ensimmäisessä esimerkissä muunnin päällystää jalkakäytävää on tarkoitus kuvata lunta. Kuitenkin, koska me on ensimmäinen sana pilkun jälkeen, lause saa sen kuulostamaan me ovat niitä päällystää jalkakäytävää.

Esimerkkejä

Muokkaajat on alleviivattu, kun taas oikein ja väärin muokatut substantiivit ovat lihavoituja.

Virhe:Päällystetään jalkakäytävä, me vaelsi raskaan lumen läpi.

Korjaus: Menimme raskaan läpi lumi päällystää jalkakäytävää.

Virhe:Pitkä ja sekava, se oli vaikea kammata lapsen hiuksia.

Korjata:Pitkä ja sekava, lapsen hiukset oli vaikea kammata.

Virhe:Väsynyt ja heikko, sotilaiden univormut olivat pakkasen peitossa.

Korjata:Väsynyt ja heikko, sotilaat olivat pakkasen peitossa.

Väärin sijoitetut muokkaajat

Väärin asetettu muunnin on kuvaava lause ei tarpeeksi lähellä asiaa, jonka sen pitäisi kuvata, joten se kuulostaa siltä, ​​että se viittaa väärään asiaan.

Alla olevassa ensimmäisessä esimerkissä muunnin myyntitelineessä pitäisi näyttää missä takki roikkuu. Kuitenkin, koska se on sijoitettu viereen liian pieni, lause näyttää sanovan, että takin roikkuu tapa on liian pieni (takin sijaan). Korjataksesi sen, siirrämme muokkainta lähempänä sen kuvaamaan substantiiviin.

Esimerkkejä

Muokkaajat on alleviivattu, kun taas oikein ja väärin muutetut asiat ovat lihavoituja.

Virhe: Takki oli liian pieni myyntitelineessä.

Korjaus: takki myyntitelineessäoli liian pieni.

Virhe: Ray käytti yhden kauluksen paitaa työhaastattelu ,joka oli värjätty sinapilla.

Korjaus: Ray käytti omiaan yksi - kauluspaita ,joka oli värjätty sinapilla,työhaastatteluun.

Virhe: Hän jakoi browniesta lapset kääritty folioon.

Korjaus: Hän ojensi brownies kääritty folioonlapsille.

body_hangglider.jpg Siellä minä vain roikkuin tuulessa kuin muokkaaja ...

Rinnakkainen rakentaminen

Rinnakkaisrakenteen käyttäminen on kirjoittamista luettelo, jossa kaikissa kohteissa on sama kieliopillinen muoto. Jos esimerkiksi luettelon kaksi asiaa ovat verbejä, jotka päättyvät -menossa , kolmannen kohteen tulee olla myös verbi, joka päättyy numeroon - ing . Jos yksi luettelon kohde on prepositiolauseke, toisen kohteen tulee olla myös prepositiolauseke.

Esimerkkejä

Sanat tai lauseet, jotka ovat jo rinnakkain, ovat lihavoituja, kun taas ne, jotka on korjattava rinnakkaisiksi, on alleviivattu.

Virhe: Pari ostettu konserttiliput, saapui teatterissa jahe istuutuivatistuimillaan.

Korjaus: Pari ostettu konserttiliput, saapui teatterissa ja istui alas istuimillaan.

Virhe: Makuuhuoneen maalaaminen vaatii poiminta väri, mittaus seinät,saadaoikeat työkalut ja ostamassa maali.

Korjaus: Makuuhuoneen maalaaminen vaatii poiminta väri, mittaus seinät, saada oikeat työkalut ja ostamassa maali.

Virhe: Työpajassa oli valkotaulu toisella seinällä, joukko hyllyt toista seinää vasten, ja akolmannessa seinässä oli paljon laatikoita työkaluja varten.

Korjaus: Työpajassa oli valkotaulu toisella seinällä, joukko hyllyt toista seinää vasten, ja paljon laatikoita työkaluja varten kolmannen seinän vieressä.

Virhe: Hänen esseensä keskittynyt hahmojen reaktioista huonoihin uutisiin janäytetäänmiten nämä hahmot menestyivät.

Korjaus: Hänen esseensä keskittynyt hahmojen reaktioista huonoihin uutisiin ja näytti miten nämä hahmot menestyivät.

body_tracks.jpg Aseta rinnakkaisraitoja, jotta lausejuna voi rullata turvallisesti matkalla.

Monikossa ja omistuksessa

SAT testaa ymmärrystäsi substantiivien tekemisestä monikko (kun jotain on kaksi tai useampia) ja miten ne tehdään omistushaluinen (kun sinun on selitettävä, että jotain kuuluu jollekin tai jollekin toiselle).

Tehdä monikko substantiivi se ei omista mitään, lisää s yksittäisen substantiivin loppuun:

yksi opiskelija, mutta kolme opiskelijaats

Tehdä substantiivi , lisätä heittomerkki + s yksittäisen substantiivin loppuun:

kynä, joka kuuluu yhdelle oppilaalle = opiskelijatlyijykynä

Tehdä monisanainen substantiivi , lisää heittomerkki monikon substantiivin loppuun:

luokkahuone, joka kuuluu kolmelle oppilaalle = opiskelijats 'luokkahuone

Esimerkkejä

Virhe: Joka aamu, montahaukankierteli kentän ympäri etsien saalista.

Korjaus: Joka aamu, montahaukkojakierteli kentän ympäri etsien saalista.

Virhe: Mitä enemmän luin romaania, sitä lähempänä olinkirjoittajiennäkökulma.

Korjaus: Mitä enemmän luin romaania, sitä lähempänä olinkirjoittajannäkökulma.

Virhe: Art Deco -kalusteet on merkittytaiteilijoitageometristen muotojen, kaarien, voimakkaiden värien ja uusien materiaalien, kuten muovien, käyttö.

Korjaus: Art Deco -kalusteet on merkitty -merkillätaiteilijangeometristen muotojen, kaarien, voimakkaiden värien ja uusien materiaalien, kuten muovien, käyttö.

body_mandog.jpgTuo mies ja tuo takki kuuluvat tälle koiralle - ne ovat koiran omaisuutta.

Pronominit

Pronomini on osa puhetta, joka tarkoittaa substantiivia. Esimerkiksi pronomini hän voi seistä nainen tai Kuningatar Elizabeth. Mutta toisin kuin substantiivit, pronominit muuttavat muotoaan, jos niitä käytetään eri tavoin. Nämä ovat tapoja, joilla pronomineja testataan SAT: ssa.

Aihe vs. esinepronominit

Substantiivit ja pronominit voivat olla joko aiheita tai verbien esineitä. Aiheet tehdä verbeillä ja esineillä on verbejä tehty heille. Esimerkiksi lauseessa 'Koira jahtaa häntäänsä' koira on aihe substantiivi, jahtaa on verbi, jonka se tekee, ja häntä on esine substantiivi.

Toisin kuin substantiivit, kuten koira tai häntä , pronominit muuttavat muotoaan riippuen siitä, ovatko he subjekteja vai esineitä. Esimerkiksi lauseessa hän tykkää hänestä, nainen on aihe, joten pronomini on hän. Toisaalta lauseessa hän pitää hänestä, nainen on esine, joten pronomini muuttuu muotoon hänen .

Asiasanat Objektipronominit
Minä Minä
sinä sinä
hän häntä
hän hänen
se se
me meille
ne niitä

Jos yrität selvittää käytetäänkö ala- tai esinepronominia käsiteltäessä yhdistettyä substantiivia, yksi temppu on ottaa toinen substantiivi pois ja kokeilla lauseen vain pronominilla - saat nopeasti tietää, mikä on oikein. Alla olevassa ensimmäisessä esimerkissä söin illallisen on selvästi väärin. Myös kolmannessa esimerkissä myi evästeitä minulle on ilmeisesti väärin.

Esimerkkejä

Virhe: Minä ja vanhempani söivät illallisen.

Korjaus: Vanhempani ja Minä söi illallisen.

Virhe: Turistit kysyivät ystäviltäni ja Minä ohjeita varten.

Korjaus: Turistit kysyivät ystäviltäni ja Minä ohjeita varten.

Virhe: Partiolaiset myivät evästeitä sisarelleni ja Minä .

Korjaus: Partiolaiset myivät evästeitä sisarelleni ja Minä .

Kuka vs. kuka

WHO on suhteellinen pronomini, joka voi aloittaa riippuvaisen tai riippumattoman lauseen lauseessa. WHO käytetään, kun pronomini on kohteen suorittaja, kun taas ketä käytetään, kun pronomini on toiminnan kohde.

Mikä on hankalaa WHO on se, että sen kohteen tai objektimuodon käyttäminen ei ole riippuvainen sen edeltäjästä. Sen sijaan sinun on nähtävä rooli WHO pelaa oman lauseensa sisällä.

Esimerkiksi esimerkissä 1, vaikka ihmiset on verbin kohde etuja, lausekkeen sisällä jotka ymmärtävät verokoodin, WHO on verbin aihe ymmärtää. Toisaalta esimerkissä 2, vaikka laskuvarjohyppääjiä on lauseen lauseessa jota monet ihmiset ihailevat suuresti, ketä on verbin kohde ihailla.

Yksi temppu on korvata WHO tai ketä kanssa Minä tai Minä nähdäksesi, tarvitsetko aihe- tai objektilomaketta. Tässä tapauksessa, ymmärrän verokoodin ei toimi, eikä toimi monet ihmiset ihailevat minua suuresti.

Esimerkkejä

Aiheet ovat lihavoituja, verbit kursiivilla ja objektit alleviivattuja.

Virhe: Essee huomauttaa, että verojen alentaminen hyödyttää vain niitä ihmisiä, jotka ymmärtävät verokoodin.

Korjaus: Essee huomauttaa, että verojen alentaminen hyödyttää vain niitä ihmisiä WHO ymmärtää verokoodi.

Virhe: Laskuvarjohyppääjät, joita monet ihmiset ihailevat, ovat yleensä tyytyväisiä riskinottoon ja erinomaisessa fyysisessä kunnossa.

Korjaus: laskuvarjohyppääjät,ketämonet ihmiset suuresti ihailla , ovat yleensä tyytyväisiä riskinottoon ja erinomaisessa fyysisessä kunnossa.

Pronominit ja edeltäjät

Jos on pronomini, pitäisi olla selvää, mihin substantiiviin pronomini viittaa. Jos on epäselvää, mihin substantiiviin pronomini viittaa, tai jos pronominilla ei ole edeltäjää, lause on kirjoitettava uudelleen kahdella tavalla: joko pronomini voidaan korvata substantiivilla, tai lause voidaan yksinkertaistaa.

Esimerkiksi esimerkissä 1 Tämä voisi viitata kumpaankin Teollinen vallankumous, vastarintaryhmä, koneistus, tai työvoima, joten substantiivi lisätään. Samaan aikaan esimerkissä 3 ei ole edeltäjää niitä, joten lause on kirjoitettava uudelleen.

Esimerkkejä

Epäselvät asesanat ovat lihavoituja, kun taas korjatut pronominit ja edeltäjät on alleviivattu.

Virhe: Englannin teollisen vallankumouksen aikana vastarintaryhmä nousi vastustamaan työvoiman koneistamista. Työntekijätliittyvä Tämä alkoivat rikkoa ja polttaa tehtaan koneita protestoidakseen epäoikeudenmukaiseksi kohteluksi.

Korjaus: Englannin teollisen vallankumouksen aikana avastarintaryhmäryhtyi vastustamaan työvoiman koneistamista. Työntekijätliittyvätämä ryhmä alkoivat rikkoa ja polttaa tehtaan koneita protestoidakseen epäoikeudenmukaiseksi kohteluksi.

Virhe: Tiedoston järjestäjävuokratyöntekijöitäolivat epäkunnossa, jotenjohto lähetetty niitä takaisin pääkonttoriin.

Korjata:Tiedostotjärjestänytvuokratyöntekijöitäolivat epäkunnossa, jotenjohto lähetettytiedostottakaisin pääkonttoriin.

Virhe: Viihteen määrä kasvaa tasaisesti; pian on yli 5000 esitystävarten niitä jaettavaksi tilaajille.

Korjaus: Saatavilla olevan viihteen määrä kasvaa tasaisesti; pian on yli 5000 esitystäjakelua vartentilaajille.

Pronomini ja edeltävä sopimus

Pronominien on vastattava edeltäjiään eri tavoin.

Tämä tarkoittaa, että kun käytämme pronomineja useammin kuin kerran lauseessa, me täytyy käyttää samaa henkilö koko ajan. (Selvennykseksi: 1sthenkilö tarkoittaa Minä tai me , 2ndhenkilö tarkoittaa sinä ja 3rdhenkilö tarkoittaa hän , hän , se tai ne .)

Tämä tarkoittaa myös sitä monikon substantiivit täsmäävät monikon pronoomenien kanssa, ja singulaariset substantiivit viittaavat takaisin yksittäisiin substantiiviin.

Esimerkkejä

Virheelliset pronominit ja edeltäjät ovat lihavoituja, kun taas vastaavat pronominit ja edeltäjät on alleviivattu.

Virhe: Jos henkilö haluaa menestyä yrityselämässä, sinä omistaatietää pelin säännöt.

Korjaus: Joshenkilöhaluaa menestyä yrityselämässä, hänontietää pelin säännöt.

Virhe:Kuten sen kaukaiset valtameren sukulaiset valaat, virtahepoja voi muuttaa niiden tiheyttä uppoamaan tai kellumaan vedessä.

Korjata:Kutenheidän kaukaiset valtameren sukulaiset valaat,virtahepojavoi muuttaa niiden tiheyttä uppoamaan tai kellumaan vedessä.

Virhe:Ostettuaan useita uusia yrityksiä, monikansallinen yhtiö muutti heidän päämaja valtiolle, jolla on edullisemmat verosilmukkareiät.

Korjata:Ostettuaan useita uusia yrityksiä,monikansallinen yhtiömuuttisen päämaja valtiolle, jolla on edullisemmat verosilmukkareiät.

Se vs kuka

Peruskäsite näiden suhteellisten pronominien takana on yksinkertainen: WHO on pronomini henkilölle tai ihmisille, ja että on pronomini kaikkeen muuhun.

Esimerkkejä

Yhteensopimattomat pronominit ovat lihavoituja, kun taas vastaavat pronominit ja edeltäjät on alleviivattu.

Virhe: Valmennus voi olla vaikeaaihmiset että on vaikea suunnitella strategiaa kentällä.

Korjaus: Valmennus voi olla vaikeaaihmiset WHOon vaikea suunnitella strategiaa kentällä.

Virhe:tieteellinen laitos WHO hylkäsi Giordano Brunon teorian, jonka mukaan maapallo pyörii auringon ympäri, joutui myöhemmin myöntämään virheensä.

Korjaus:tieteellinen laitos ettähylkäsi Giordano Brunon teorian, jonka mukaan maapallo pyörii auringon ympäri, joutui myöhemmin myöntämään virheensä.

Virhe: Päätöksen tekijohtaja, haluavat järjestää ryhmän tehokkaammin.

Korjata:Thän päätöstekijohtaja,WHOhalusi järjestää ryhmän tehokkaammin.

Määrittämättömät pronominit

Määrittämättömät pronominit viittaavat henkilöön, paikkaan tai asiaan, joka on tuntematon tai määrittelemätön. Monet määrittelemättömät pronominit, jotka näyttävät viittaavan useisiin asioihin tai ihmisiin, ovat todella yksittäisiä.

Tämä tarkoittaa, että he käyttävät yksittäisiä verbejä: jokainen on sijasta kaikki ovat (esimerkit 1 ja 2). Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikkien niihin viittaavien substantiivien on oltava myös yksikkö- ja monikkomuotoja: kukaan ei halua olla keskeyttäjä sijasta kukaan ei halua jäädä pois (esimerkit 3 ja 4).

Henkilö Paikka Asia
kaikki
kaikki
kaikkialla kaikki
joku
joku
jonnekin jotain
ketään
ketään
missä vain mitä tahansa
ei kukaan
ei kukaan
ei mihinkään ei mitään
jokainen näistä)
jompikumpi (näistä)
kumpikaan (näistä)

Esimerkkejä

Pronominit ja vastaavat verbit tai substantiivit on alleviivattu, kun taas verbit tai substantiivit ovat lihavoituja.

Virhe: suurbudjettielokuvissa,jokainennäyttelijöistä omistaa suuret, hyvin sisustetut perävaunut.

Korjaus: Suuren budjetin elokuvissajokainennäyttelijöistäoniso, hyvin koristeltu traileri.

Virhe:Jokainenasiantuntijoista, jotka on kutsuttu puhumaan konferenssiin olivat ei pysty selviämään.

Korjata:Jokainenasiantuntijoista, jotka on kutsuttu puhumaan konferenssiinoliei pysty selviämään.

Virhe:Kuka tahansakirjailijaksi ryhtymisen on oltava erinomaista lukijat.

Korjata:Kuka tahansaajattelemaan kirjailijaksi ryhtymistäerinomainen lukija.

Virhe:Jompikumpinäistä työpöydistä olisi hienoa pinnat työskennellä jonkin parissa.

Korjata:Jompikumpinäistä työpöydistä olisihieno pintatyöskennellä jonkin parissa.

Se/se on, heidän/he ovat/siellä, sinun/sinä, kenen/kenen

Näiden pronominien eri muodot ja lyhenteet sekoitetaan usein, mutta ne ovat jotain sinun täytyy vain muistaa. Tässä on joitain temppuja, joita voit käyttää, jos olet jumissa:

 • Erota lyhenne erilleen: ei se on, sinä olet, he ovat, tai kuka on työskennellä lauseessa? Käytä sitten sen , olet , he ovat tai kuka on .
 • Jos lause yrittää sanoa sen jotain kuuluu johonkin muuhun, käyttää sen , sinun , heidän tai jonka .
 • Jos lause yrittää osoittaa tietty tai epämääräinen paikka, käyttää siellä .
Pronomini Määritelmä Esimerkkejä
sen siihen kuuluva

pennun lelu = sen lelu

pöydän jalka = sen jalka

sen se on

taivas on pilvinen = pilvinen = pilvinen

kirja on pitkä = se on pitkä = se on pitkä

heidän kuuluva heille

sisarten makuuhuone = heidän makuuhuoneensa

seinien väri = niiden väri

he ovat he ovat

kukat kukkivat = kukkivat = kukkivat

ystävät ovat mahtavia = he ovat mahtavia = he ovat mahtavia

siellä

tuossa paikassa/siellä

olemassa jossain

maailmassa on paljon puita = monia puita

housut ovat hyllyllä = housut ovat siellä

sinun

kuuluu sinulle

tämä on minun illallinen, ja tämä on sinun illallisesi

olet

Sinä olet

olet iloinen = olet iloinen

olet opiskelija = olet opiskelija

jonka

kenelle kuuluu?

En tiedä kuka omistaa tämän talon = kenen tämä talo on?

kuka on

kuka on

kuka joukkueesta tulee? = kuka tulee?

Esimerkkejä

Näiden sanojen väärät muodot on alleviivattu, kun taas oikeat ovat lihavoituja.

Virhe: Kuka olisi voinut tietää, että Da Vincin salaperäisimmästä maalauksesta tulee hänen tunnetuinsenainutlaatuinen puolihymy, joka ilmaisee ikuisesti tuntemattomia tunteita.

Korjaus: Kuka olisi voinut tietää, että Da Vincin salaperäisimmästä maalauksesta tulee hänen tunnetuin sen ainutlaatuinen puolihymy, joka ilmaisee ikuisesti tuntemattomia tunteita.

Virhe:Sinunaivan kuten kaikki muutkin Englannissa vierailevat amerikkalaiset, joiden mielestä kriketti liittyy läheisesti baseballiin.

Korjata: Sinä olet aivan kuten kaikki muutkin Englannissa vierailevat amerikkalaiset, joiden mielestä kriketti liittyy läheisesti baseballiin.

Virhe: Kun kirjaa on palautettava useita kirjoja, Maria tarkistaahe ovateräpäivät varmistaakseen, ettei hänen tarvitse maksaa sakkoja.

Korjaus: Maria palauttaa useita kirjoja, jotka palautetaan kirjastoon heidän eräpäivät varmistaakseen, ettei hänen tarvitse maksaa sakkoja.

Virhe: Kaupunginvaltuutettu kysyi hämmästyneenä, ettei kukaan ollut samaa mieltä hänen väitteestään.Jonkakanssani tästä?

Korjaus: Kaupunginvaltuutettu kysyi hämmästyneenä, ettei kukaan ollut samaa mieltä hänen väitteestään. Kuka on kanssani tästä?

Virhe: Jokainen havaitsemamme tutkimus viittaa siihen, että polkupyörät ovat erinomainen tapa kiertää:siellätaloudellinen, hyvä kansanterveydelle ja ympäristöystävällinen.

Korjaus: Jokainen havaitsemamme tutkimus viittaa siihen, että polkupyörät ovat erinomainen tapa kiertää: he ovat taloudellinen, hyvä kansanterveydelle ja ympäristöystävällinen.

body_grammar-10.jpg Tunne hukkua kielioppi on ilmeisesti osa ihmisen tilaa. Tässä on kielioppi vuodelta 1526. Kuvittele vain, että kaikkien munkkien on opiskeltava latinankielisiä pronomineja ...

Verbit

SAT-testatuilla verbeillä on kaksi pääongelmaa: verbien aikamuoto ja aihe-verbisopimus.

Verbi jännittynyt

Verbien perusaikamuotoja on yhdeksän, kolme kullekin ajanjaksolle (nykyinen, mennyt, tuleva). Alla on verbistä muodostetut perusajat laulaa . Kuten näette, osa verbien aikamuodoista luodaan lisäämällä verbien muotoja ole, ole, ja tehdä .

Ajanjakso Verbimuodot
Esittää

Yksinkertainen lahja: He laulavat.
Kestopreesens: He laulavat.
Perfekti: He ovat laulaneet.

Menneisyys

Yksinkertainen menneisyys: He lauloivat.
Jatkuva menneisyys: He lauloivat.
Pluskvamperfekti: He olivat laulaneet.

Tulevaisuus

Tulevaisuus: He laulavat.
Tulevaisuus jatkuu: He tulevat laulamaan.
Tulevaisuus täydellinen: He tulevat laulamaan.

Yleensä ajatus on, että pitää verbit yhdessä lauseessa samalla ajanjaksolla, varsinkin jos lause kuvaa asioita, jotka tapahtuvat saman ajanjakson aikana (esimerkki 1).

Jos lause sisältää kronologisen ajan muutos, verbien aikamuotojen tulisi siirtyä ottamaan huomioon muutos ajoissa (esimerkki 3).

Esimerkkejä

Samassa ajassa olevat verbit on alleviivattu, kun taas väärän ajan verbit ovat lihavoituja.

Virhe: Kardiologin mukaan potilaan valtimoistaovat (esittää) vaarallisen tukossa kolesterolikerrostumilla, lääkintätiimi oli (menneisyys) tarkistaa kohonnut verenpaine ja muita sydänkohtausriskejä.

Korjaus: Kardiologin mukaan potilaan valtimoistaovat (esittää) vaarallisen tukossa kolesterolikerrostumilla, lääkintätiimion (esittää) tarkistaa kohonnut verenpaine ja muut sydänkohtausriskit.

Virhe: Vaikka aukioloajat oli ollut (menneisyys) ohi jonkin aikaa, professori ja hänen opiskelijansajatkuvat (esittää) tuottavaa työtä tutkimushankkeessa.

Korjaus: Vaikka aukioloajaton ollut (esittää) ohi jonkin aikaa, professori ja hänen opiskelijansajatkuvat (esittää) tuottavaa työtä tutkimushankkeessa.

Virhe: Jos teknologisen kehityksen tahtijatkuu (esittää) , tulevaisuudessa ratsastamme (esittää) itse ajavat autot.

Korjaa: Jos teknologisen kehityksen tahtijatkuu (esittää) ,tulevaisuudessame ratsastamme (tulevaisuus) itse ajavat autot.

Aihe/verbisopimus

Substantiivit ja verbit ovat molemmat puheen osia, joissa on numeroita, ja ne kirjoitetaan eri tavalla, jos ne viittaavat vain yhteen tai useampaan asiaan. Yksikoira juokseeesimerkiksi nopeasti, mutta kaksikoirat juoksevatnopeasti.

Aihe/verbisopimus tarkoittaa vain sitä substantiivilla ja verbillä on sama numero (yksikkö tai monikko). Yksi asia on muistaa, että kollektiiviset substantiivit ovat yksittäisiä (joukko ihmisiä nauraa ihmisjoukon sijaan). A kollektiivinen substantiivi on substantiivi, joka tarkoittaa asioiden ryhmää, mutta jota kieliopillisesti käsitellään yhtenä kokonaisuutena (eli yksittäisenä substantiivina).

Esimerkkejä

Vastaavat aiheet ja verbit on alleviivattu, kun taas verbit älä vastaavat aiheet ovat lihavoituja.

Virhe: Äskettäisen tutkimuksen mukaanhuonekalutuseimpien ihmisten kodeissa ovat pääosin puusta.

Korjaus: Äskettäisen tutkimuksen mukaanhuonekalut( yksikkö ) useimpien ihmisten kodeissaOn( yksikkö ) pääasiassa puusta.

Virhe: Siellä On kohteeseendekantterilasi ja kolme pipettiäkaapin ylähyllyllä.

Korjattu: Sielläovat( monikko ) kohtaandekantterilasi ja kolme pipettiä( monikko ) kaapin ylähyllyllä.

Virhe: Yritän lukea kadun toisella puolella olevan myymälän nimeä, mutta aväkijoukkoihmisistä pitää tiellä.

Korjaus: Yritän lukea kadun toisella puolella olevan myymälän nimeä, mutta aväkijoukko( yksikkö ) ihmisistäpitää( yksikkö ) tiellä.

body_baseball.jpg Huonosti verbitetyn kentän jälkeen taikina vei pallon keskikentälle. Lyhin pysäytys vasemmalle, verbing pallo juuri oikeaan aikaan verb juoksija ulos.

Epäloogisia vertailuja

Logiikan sääntöjä rikkovat vertailut ovat kahdenlaisia.

Ensimmäinen perustuu ajatukseen, että voit verrata vain samankaltaisia ​​asioita jollain tavalla. Yksi temppu epäloogisten vertailujen havaitsemiseksi on, että ne tapahtuvat yleensä silloin, kun lauseessa verrataan jotain, joka kuuluu jollekin tai jollekin muulle, käyttämällä vertailusanaa kuin . Sinun on varmistettava, että kaksi asiaa molemmin puolin kuin kuuluvat samaan luokkaan (esimerkit 1 ja 2).

Voit esimerkiksi verrata omenoita ja appelsiineja, koska molemmat ovat hedelmiä. Mutta jos sekä Stanleyssä että Corassa on omenoita, et voi sanoa seuraavaa:

minä pidänStanleyn omenatparempi kuinCora.

Sinun olisi sanottava tämä:

minä pidänStanleyn omenatparempi kuinCoran omenat.

Tai yksinkertaisemmin tämä:

minä pidänStanleyn omenatparempi kuinCoran.

Toinen epälooginen vertailu, jota SAT haluaa testata, on käsitys siitä et voi verrata johonkin kaikki sen tyyppisiä asioita. Sen sijaan voit verrata sitä vain kaikki muu tällaisia ​​asioita (esimerkki 3).

Esimerkkejä

Kaksi asiaa, joita jokainen lause vertaa, on alleviivattu.

Virhe: Jotkut sääntelyviranomaiset uskovat, että uusien lääkkeiden pitäisi käydä läpi vielä enemmäntiukka testausprosessi kuin potilaillejotka suosivat nykyistä.

Korjata:Jotkut sääntelyviranomaiset uskovat, että uusien lääkkeiden pitäisi käydä läpi vielä enemmäntiukka testausprosessi kuin tällä hetkellä käytössä oleva, mitä potilaat pitävät parempana.

Virhe:Charles Dickensin eeppiset romaanit, joita lukijat ja kriitikot ihailevat lähes yleisesti, ovat laajemmat kuin Jane Austen, joka kirjoittaa käyttäytymisromaaneja.

Korjata:Charles Dickensin eeppiset romaanit, joita lukijat ja kriitikot ihailevat lähes yleisesti, ovat laajemmat kuin Jane Austeninkäytöstapoja.

Virhe: astronautit,kuuon helpompi päästä kuin mikä tahansa avaruusobjekti.

Korjata:Astronauteille,kuuon helpompi päästä kuin mikä tahansa muu avaruusobjekti.

body_polarbear.jpg Voit verrata jääkarhua tyttöihin, mutta et voi verrata jääkarhun suosikkileluja tyttöihin. Ellei se ole erittäin vaarallinen eläintarha.

Bottom Line: Kaikki SAT -kieliopin säännöt, jotka sinun pitäisi tietää

Tässä on nopea yhteenveto kaikista SAT -kieliopin säännöistä, joista puhuimme tässä artikkelissa:

 • Päätelmä ja irtisanominen - SAT: n tarkoituksena on olla mahdollisimman ytimekäs
  1. Liian sanalliset lauseet - usein yksi sana on parempi kuin monet; Joskus ylimääräiset sanat pitäisi vain poistaa
  2. Irtisanominen - jos lause ilmaisee saman tiedon vähän kaksi tai useammin, poista toisto
  3. Yksinkertaisten lauseiden yhdistäminen - tee yksi lause toisesta riippuvaiseksi lausekkeeksi toistuvan substantiivin avulla käyttämällä prepositioita, kuten ennen jälkeen, tai seurata, tai lisäämällä määriteltävään lauseeseen mitä tahansa määritettävää
 • Idiomit ja perinteiset ilmaisut
  1. Sanalliset lauseet - verbi + prepositio parit aina Menkää yhdessä
  2. Prepositiotermit - sanaryhmiä, jotka aina päättyy tiettyihin prepositioihin
  3. Yleisesti sekavia sanoja - Englannilla on paljon homonyymejä (sanat, jotka kuulostavat samalta, mutta tarkoittavat hyvin eri asioita)
  4. Kielen muodollisuus - vältä slangia ja sanoja/lauseita, jotka kuulostavat liian rentoilta
 • Konjunktiot ja konjunktiiviset adverbit - sanat, jotka selittävät, kuinka kaksi lauseen lauseketta tai peräkkäiset lauseet liittyvät toisiinsa
  1. Selitys - konjunktiot, kuten koska näin ollen ja esimerkiksi linkitä tapahtumat syy-seuraussuhteessa
  2. Ristiriita tai poikkeama - konjunktiot, kuten kuitenkin, mutta, ja tästä huolimatta kuvata tapahtumien välistä negatiivista tai vastakkaista suhdetta
  3. Samankaltaisuus ja korostus - konjunktiot, kuten lisäksi ja samoin yhdistää asioita, jotka ovat samanlaisia ​​tai samankaltaisia, tai lisätä esimerkkejä argumenttiin
 • Välimerkit
  1. Välittävät muokkaajat - jos lause tarvitsee muokkaajan, jotta se olisi järkevä, muokkaaja ei tarvitse pilkkuja, mutta jos voit ottaa muokkaajan pois menettämättä merkitystä, muokkaajan tulee olla pilkuilla
  2. Viivojen käyttäminen - erota sana/lause/lauseke, joka on selittävä, mutta ei ratkaiseva
  3. Pisteitä kuten - laita pilkku eteen kuten (eikä pilkkua sen jälkeen)
  4. Luetteloiden muotoilu - luettelokohteet erotetaan yleensä pilkuilla, pilkulla ennen ja tai tai joka edeltää viimeistä luettelokohtaa
  5. Kaksoispisteiden käyttö - osoittaa, että luettelo on tulossa ja että luettelon jälkeen lause päättyy; käytetään myös selityksen, määritelmän tai esimerkin esittämiseen
  6. Puolipisteiden käyttö - erottaa luettelokohdat, joissa on pilkkuja; korjaa run-on-lauseet erottamalla kaksi itsenäistä lauseketta ilman konjunktiota
 • Lauseet - koostuu riippumattomia ja riippuvaisia ​​lausekkeita
  1. Lauseen fragmentit - lauseet, jotka koostuvat muustakin kuin itsenäisestä lausekkeesta
  2. Run-on-lauseet - useita itsenäisiä lausekkeita, joihin liittyy vain pilkku tai ei välimerkkejä ollenkaan
  3. Riippuvaiset lausekkeet aiheina - jos lause käyttää kokonaista riippuvaista lauseketta aiheena, käsittele riippuvaista lauseketta yksittäisenä substantiivina
 • Vialliset muokkaajat -sanoja tai lauseita, jotka kuvaavat jotain
  1. Ripustaminen Muokkaa - kuvaileva lause, joka alkaa lause, jonka jälkeen on pilkku ja jossa on kuvattu substantiivi ei sijoitetaan heti pilkun perään
  2. Muokkaa väärin - kuvaileva lause, joka ei ole tarpeeksi lähellä kuvaamaasi asiaa, joten se kuulostaa siltä, ​​että se viittaa väärään asiaan
 • Rinnakkainen rakentaminen - luettelo, jossa kaikilla kohteilla on sama kieliopillinen muoto
 • Monikossa ja omistuksessa - monikko on, kun jotain on kaksi tai useampia; omistava on, kun jokin kuuluu johonkin muuhun
  1. Monisanainen substantiivi - lisätä s yksittäisen substantiivin loppuun
  2. Hallitseva yksittäinen substantiivi - lisätä heittomerkki + s yksittäisen substantiivin loppuun
  3. Hallitseva monikkosana - lisää monikkosanan päähän heittomerkki
 • Pronominit - puheosat, jotka tarkoittavat substantiivia (sen edeltäjä)
  1. Aihe vs. esinepronominit - pronominit muuttavat muotoaan sen mukaan, ovatko he lauseen aiheita vai esineitä
  2. Kuka vs. kuka - WHO on aihemuoto; ketä on objektimuoto
  3. Pronominit ja edeltäjät - pitäisi olla selvää, mihin substantiiviin kukin pronomini viittaa
  4. Pronomini ja edeltävä sopimus - pronominien on vastattava edeltäjänsä henkilöä ja lukua
  5. Se vs kuka - WHO on henkilöä tai ihmisiä varten; että on kaikkea muuta varten
  6. Määrittämättömät pronominit - pronomineja kuten kaikki jotka näyttävät monikolta, mutta ovat itse asiassa yksittäisiä
  7. Se/se on, heidän/he ovat/siellä, sinun/sinä, kenen/kenen - sinun on muistettava nämä homonyymit
 • Verbit -SAT testaa jännittynyttä sopimusta ja aihe-verbisopimusta
  1. Verbi jännittynyt - pitää verbit yhdessä lauseessa saman ajanjakson aikana: nykyinen, mennyt tai tuleva
  2. Aihe/verbisopimus - kohteeseen substantiivilla ja sen verbillä on oltava sama numero (yksikkö tai monikko)
 • Epäloogisia vertailuja - Voit verrata vain asioita, jotka ovat jollain tavalla samanlaisia, etkä voi verrata johonkin kaikki sen tyyppisiä asioita

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.