Täydellinen PCAT -opas: tulokset, harjoitus ja paljon muuta

feature-pcat-logo

MCAT , GRE , GMAT ... tutkijakouluun pääsemiseksi näyttää olevan miljoona erilaista testiä, ja PCAT on yksi niistä. Opiskelijat, jotka haluavat mennä apteekkikouluun, joutuvat usein suorittamaan PCAT -kokeen osana pääsypakettiaan.

Mutta mikä on PCAT tarkalleen? Mikä on kokeen muoto? Ja millaisia ​​PCAT -pisteitä tarvitset päästäksesi apteekkikouluun?No älä pelkää! Olemme koonneet asiantuntijoiden johdannon PCAT -tenttiin. Tässä artikkelissa käsittelemme:

 • PCAT: n ainutlaatuiset ominaisuudet
 • Yleiskatsaus PCAT -rekisteröintiin
 • Mitä odottaa, kun teet testin
 • Apteekkiohjelmille tyypilliset PCAT -pisteet

Hyvä PCAT -ymmärrys voi säästää paljon vaivaa myöhemmin, joten lue!


body-question-mark-post-it-note

Mikä on PCAT?

PCAT on lyhenne sanoista Pharmacy College Admission Test, ja se on tärkein standardoitu testi, jota käytetään määrittämään potentiaalisten opiskelijoiden valmiudet apteekkiohjelmaan. Toisin sanoen, PCAT: n tehtävänä on auttaa pääsykomiteoita määrittämään, oletko akateemisesti valmistautunut heidän ohjelmaansa.

Jos aiot vakavasti ryhtyä proviisoriksi, on tärkeää, että saat korkeat PCAT -pisteet, mikä on keskeinen askel päästäksesi ensiksi valittuun apteekkiohjelmaan.

Kuten useimmat erikoistuneet standardoidut testit, PCAT tarkastelee sekä tietoja että taitoja . Yleisesti ottaen, PCAT testaa viisi erilaista tietämystä ja taitoluokkaa alitesteillä. Tässä on korkeatasoinen erittely testattavista:

Alatestin osa Osaamisalueet
Kirjoittaminen Kirjallinen viestintä Kriittinen ajattelu Logiikka ja väittely
Biologiset prosessit Yleinen biologia Mikrobiologia Ihmisen anatomia ja fysiologia
Kemialliset prosessit Yleinen kemia Orgaaninen kemia Biokemian perusprosessit
Kriittinen lukeminen Ymmärtämisanalyysin arviointi
Määrällinen päättely Perusmatemaattinen algebran todennäköisyys ja tilastot Precalculus Calculus

Kuten arvata saattaa, PCAT -testiin valmistautuminen edellyttää sekä muistamis- että harjoitusongelmia. Se tarkoittaa myös sitä, että sinun on aloitettava opiskelu aikaisin ja usein, jos haluat ässyttää PCAT -kokeen. (Siitä lisää hetkessä!)

body-study-group-toteaa

Jos haluat tulla proviisoriksi, sinun on todennäköisesti otettava PCAT.

Kenen pitäisi ottaa PCAT?

On selvää, useimmat ihmiset, jotka ottavat PCAT: n, ovat ihmisiä, jotka haluavat aloittaa apteekkiohjelman. Kuten aiemmin mainitsimme, monet apteekkikoulut vaativat mahdollisia opiskelijoita ottamaan ja toimittamaan PCAT -pisteet osana sovelluspakettejaan.

Kun määrität, onko sinun otettava PCAT, on tärkeää varmistaa, että se on tietyn ohjelman vaatimus . Vaikka yli 80% apteekkikouluista vaatii PCAT: n pääsyä, kaikki eivät!

Et halua tuhlata aikaasi ja rahaa tutkimuksiin, joita et tarvitse, joten muista tehdä nyt vähän tutkimusta säästääksesi päänsärkyä myöhemmin.

body-calendar-black-white-closeup

Milloin sinun pitäisi ottaa PCAT?

Vaikka kunkin yksittäisen apteekkiohjelman vaatimukset ovat erilaiset, yleinen peukalosääntö on ottaa PCAT ennen apteekin jatko-ohjelmien hakukautta tai sen aikana. Useimmille opiskelijoille tämä tarkoittaa PCAT: n ottamista perustutkinto -ohjelmiensa viimeisen vuoden aikana.

on 3,4 hyvä gpa yliopistossa

Kuitenkin, jotkin ohjelmat, jotka kattavat kaiken (joiden avulla opiskelijat voivat ansaita sekä kandidaatin että farmasian tohtorin tutkinnon, yleensä lyhyemmässä ajassa) edellyttävät lukio -opiskelijoiden toimittavan PCAT -pisteet hakemuksensa kanssa, vaikka tämä ei ole tyypillistä.

Suosittelemme myös ottamaan PCAT: n hyvissä ajoin ennen koulusovellusten eräpäivää. Useimmat apteekkikoulujen hakuajat ovat toukokuussa tai kesäkuun alussa, mutta todellinen eräpäivä vaihtelee ohjelmasta toiseen . ( Löydät luettelon kouluista ja niiden hakuajat täältä. )

PCAT -kokeen viimeisen minuutin odottaminen tarkoittaa, että saatat jäädä kiinni PCAT -pisteisiin, joihin et ole tyytyväinen. Korkeat pisteet ovat avain unelmiesi ohjelmaan pääsemiseen, joten jätä itsellesi riittävästi aikaa opiskeluun ja/tai tentin suorittamiseen tarvittaessa uudelleen. Suosittelemme, että luot laskentataulukon, jossa on hakemuksen eräpäivät mahdollisille apteekkiohjelmillesi, jotta voit pitää aikataulusi ajan tasalla.

Yksi nopea vinkki: potentiaaliset apteekkikouluehdokkaat rajoittuvat ottamaan PCAT: n viisi kertaa. Kun sinä voi ota PCAT enemmän kuin se vaatii lisähyväksyntää ja asiakirjoja. Tämä on vain yksi syy, miksi on tärkeää varata itsellesi riittävästi hengityshuoneen tutkimusta ... ja tietysti pärjätä hyvin tentissä!

body-scales-kysymysmerkki

PCAT vs. MCAT

MCAT ja PCAT näyttävät nimeltään samanlaisilta, mutta niiden tarkoitus on erittäin erilainen. MCAT on Medical College pääsy Tes t, ja PCAT: n tavoin se on standardoitu testi, jota käytetään mittaamaan valmiutesi jatko-opintoihin.

Jotkut apteekkikoulut hyväksyvät joko MCAT: n tai PCAT: n, mutta nämä koulut ovat yleensä vähemmistössä. Nyrkkisääntönä on yleensä se, että apteekkikoulut vaativat PCAT: n, kun taas lääketieteelliset koulut vaativat MCAT: n.

Oletetaan, että haet kouluun, joka hyväksyy molemmat testit. Miten päätät kumman ottaa? Jos olet varma, että haluat mennä apteekkiin, niin PCAT on todennäköisesti paras vaihtoehto sinulle. PCAT: n testauksen kokonaisaika on vain noin neljä tuntia verrattuna MCAT: n yli kuuteen tuntiin, ja alitestejä on vähemmän. Lisäksi PCAT testaa rajoitetumpaa tietokenttää, joten sinulla on kapeampi kaista tutkittaville aiheille. Tämä tekee testin valmistelusta yksinkertaisempaa, jolloin voit keskittyä syvästi muutamiin aiheisiin sen sijaan, että yrittäisit kattaa kaiken, mitä MCAT vaatii.

Suosittelemme, että jos sinulla on vaihtoehto, sinun on hyödyllisempää ottaa PCAT päästäksesi apteekkikouluun . Mutta jälleen kerran, varmista, että tarkistat henkilökohtaisen ohjelman kanssa!

body-registration-painike

PCAT -rekisteröinti

Kun olet päättänyt, että haluat mennä apteekkikouluun - ja kun olet aloittanut opiskelun PCAT -tenttiin! -, on aika rekisteröityä testiin.

Kuten minkä tahansa standardoidun testin, sinun on mietittävä etukäteen, milloin otat PCAT: n. Ensinnäkin sinun on harkittava, milloin kunkin koulun määräajat PCAT -pisteiden lähettämiseen ja päätä sitten budjettiaika siltä varalta, että sinun on suoritettava testi uudelleen.

Sinun on myös tehtävä a tavoite siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava. Joka päivä hieman opiskelu auttaa sinua enemmän kuin opiskelu kerralla lähellä testiä, joten tee suunnitelma maksimoidaksesi aikasi.

Kun sinulla on karkea käsitys siitä, kuinka paljon PCAT-kokeen aloitusaikaa tarvitset, on aika tarkastella PCAT-testauspäivämääriä. PCAT-rekisteröinnin aikataulu on alla olevassa taulukossa, mutta sinun on saatava täysin päivitetyt tiedot Tarkista PCAT: n virallinen verkkosivusto .

PCAT -testin päivämäärät Rekisteröityminen avautuu Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen ilmoittautumisaika Peruutuksen määräaika Pisteet saaneet
6-7 tammikuuta 2020 15. huhtikuuta 2019 1. marraskuuta 2019 18. joulukuuta 2019 20. joulukuuta 2019 11. helmikuuta 2020
1.-14. helmikuuta 2020 18. joulukuuta 2019 15. tammikuuta 2020 22. tammikuuta 2020 24. tammikuuta 2020 20. maaliskuuta 2020
lisäinformaatio 00.01 (CT) Kaikki määräajat ovat klo 23.59 (CT) Vaatii maksun Vain osittainen hyvitys Noin 5 viikkoa kokeen jälkeen

Onneksi PCAT -rekisteröintiprosessi on yksinkertainen. Mitä aikaisemmin varaat, sitä todennäköisemmin paikkoja on riittävästi jäljellä haluamassasi testauskeskuksessa, joten pelin eteen pääseminen on aina hyvä idea.

Varata, napsauta tätä linkkiä ja luo sitten tili. Täytä kaikki henkilökohtaiset tietosi, valitse kolme koulua lähettääksesi PCAT -pisteet ja sitten valitse testipäivä avautuvien rekisteröinti -ikkunoiden perusteella. Valitse lopuksi kaupunki, jossa haluat suorittaa testin.

Kun olet vahvistanut syöttämäsi tiedot ja maksanut testistä (voi muuttua, mutta yleensä 200 dollaria), olet varattu!

kehon testaus-paperi-graafiset kynät

Paras tapa valmistautua mihin tahansa kokeeseen on oppia lisää siitä. Jatka lukemista saadaksesi sisäpiirin kaikesta, mitä voit odottaa näkeväsi PCAT: llä!

Mitä odottaa PCAT: lta

Nyt kun sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä PCAT -tentti on, kenen pitäisi suorittaa se ja kuinka ilmoittautua siihen, katsotaanpa tarkemmin, mitä itse testi sisältää.

Testimuoto

Testi suoritetaan vain tietokoneella, ja se koostuu viidestä osasta tässä järjestyksessä: kirjoittaminen, biologia, kemia, kriittinen lukeminen ja määrällinen päättely. Alla on taulukko, jossa esitetään kunkin jakson kysymykset ja aika. Huomaa, että kemian ja kriittisen lukemisen välillä on vapaaehtoinen viidentoista minuutin tauko .

Osat

Kokonaisaika

Kysymysten lukumäärä

Aika per kysymys

Kirjoittaminen

30

48

1 kappale per 6 minuuttia

Biologia

Neljä viisi

48

1 kysymys 55 sekunnin välein

Kemia

Neljä viisi

48

1 kysymys 55 sekunnin välein

Lukeminen

viisikymmentä

48

1 kysymys 57 sekunnin välein tai n. yksi kulku 8 minuuttia kohden

Määrällinen päättely

viisikymmentä

48

1 kysymys 57 sekunnin välein

Testauskeskuksissa ei myöskään saa tuoda laskinta tai muuta apuvälinettä testin suorittamiseen, mutta laskin tai jaksollinen taulukko voidaan toimittaa osioihin, joissa saatat tarvita niitä.

Muista, että PCS: ää hallinnoiva Pearson, sallii erityismajoituksen opiskelijoille, joilla on osoitettu tarve. Voit tutustua Pearsonin verkkosivustoon saadaksesi lisätietoja.

Pisteytys

PCAT: lle ei ole virallista pisteytyskalenteria, mutta tulokset annetaan viimeistään viisi viikkoa testin jälkeen ja ovat saatavilla verkossa. Koska suurin osa PCAT: n kysymyksistä on monivalinta, kaikki paitsi kirjoitusosa arvioidaan sähköisesti. Kirjoitusosion esseesi lukevat pisteyttäjät, jotka on koulutettu etsimään kahta tärkeintä kirjoituskykyä: kieliopillista oikeellisuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

PCAT-pisteet vaihtelevat välillä 200-600, jossa 200 on alhaisin mahdollinen piste ja 600 on täydellinen pisteet . Tämä luku ei sisällä kirjoitusosaa, jossa vastaajan esseen lukevat kaksi lukijaa, jokainen arvioi asteikolla 1-6 ja keskiarvo.

Pisteiden laskemisessa PCAT laskee vain oikeat vastaukset. Siksi jokaisen kysymyksen täyttäminen on elintärkeää, koska vääriä vastauksia ei lasketa sinua vastaan. Joten vaikka on parempi tietää tiedot (joten sinun ei tarvitse arvata ensiksi), muista jättää vastaukset tyhjäksi!

body_fivefingers

5 PCAT -osaa

Kuten aiemmin mainitsimme, PCAT on jaettu viiteen testausosaan, joita kutsutaan joskus alatesteiksi. Tässä on mitä voit odottaa jokaiselta.

Kirjoittaminen

Kirjoitusosa, joka koostuu yhdestä esseekysymyksestä, johon vastaat 30 minuutin aikana, vaatii hyvää tietämystä kielioppi ja kriittisen ajattelun taidot . Kirjoitusosion tavoitteena on tarjota organisoitu ja tehokas argumentti kehotteiden perusteella, jotka kuuluvat aina johonkin kolmesta luokasta:

 • Terveysasiat
 • Tiedekysymykset
 • Sosiaaliset, kulttuuriset tai poliittiset kysymykset

Voi olla houkuttelevaa viettää paljon aikaa näiden aiheiden lukemiseen ennen PCAT -kokeen ottamista. Vaikka on aina tärkeää tietää alansa pikanäppäinongelmista, ennakkotietoa kehotteissa esiin tuoduista aiheista ei vaadita. Sen sijaan maalintekijät haluavat vain nähdä, pystytkö ajattelemaan ongelman loogisesti ja esittämään selkeästi ratkaisun harkiten ja artikuloidusti.

Biologia

Biologia -osio, jota virallisesti kutsutaan biologisiksi prosesseiksi, vaatii sinua vastaamaan 48 kysymykseen 45 minuutin aikana. Kysymyksissä kysytään usein oikeaa termiä tietylle prosessille tai biologiselle tekijälle. Se tarkoittaa avaintermien ja määritelmien tunteminen on avain onnistuakseen tässä alatestissä.

Biologian osion kysymykset kuuluvat yhteen kolmesta luokasta ja ne on jaettu suluissa:

 • Yleinen biologia (50%)
 • Mikrobiologia (20%)
 • Ihmisen anatomia ja fysiologia (30%)

Virallinen luettelo kussakin kategoriassa käsiteltävistä aiheista on saatavilla PCAT: n verkkosivustolla, mutta yleensä kaiken muistaminen soluista järjestelmiin auttaa sinua saavuttamaan hyvät pisteet.

kehon kemia-setti

Kemia

Kuten viimeisessä osassa, kemian alatestissä on myös 48 kysymystä, joihin vastaat 45 minuutissa. Tämän osion kysymykset on muotoiltu hyvin samalla tavalla kuin biologia -osio. Monivalintakysymyksiin liittyy usein lyhyt katkelma, tietojoukko tai visuaalinen sisältö.

Kun opiskelet kemiaa, keskity:

 • Yleinen kemia (50%)
 • Orgaaninen kemia (30%)
 • Biokemian perusprosessit (20%)

Toisin kuin biologia, kemia edellyttää, että ymmärrät ja tunnistaa useita keskeisiä teorioita (esim. kineettinen teoria). Sinun on myös voitava soveltaa näitä tietoja eri ongelmasarjoihin.

Kriittinen lukeminen

Kriittinen lukeminen -osiossa on 50 minuuttia aikaa vastata 48 kysymykseen, joissa kaikki kysymykset on jaettu kuuteen lukukohtaan. Toisin päin, sinulla on kuusi lukukohtaa ja sinun on vastattava 48 kysymykseen niiden tiedoista.

Vaikka väylät eivät yleensä ole kovin pitkiä, aiheet voivat olla tiheitä ja vaikeasti luettavia . Lukutavan tärkeimmät kysymykset ovat:

 • Käsitys (30%)
 • Analyysi (40%)
 • Arviointi (40%)

Lukijaosaston haasteena on paikka heti tauon jälkeen sekä luonnontieteellisten ja matematiikkaosioiden välissä. Se edellyttää, että muutat ajattelutapaasi melko nopeasti, joten sinun on oltava valmis!

Määrällinen päättely

Viimeinen osa on matematiikka tai kvantitatiivinen päättely. Se pyytää sinua vastaamaan 48 kysymykseen 50 minuutin aikana. Muoto on kuitenkin samanlainen kuin jokainen tieteellinen osa jokainen kysymys vaatii jonkin verran matemaattisten yhtälöiden tai periaatteiden laskemista ja soveltamista. Käsiteltäviä aiheita ovat:

 • Perusmatematiikka (25%)
 • Algebra (25%)
 • Todennäköisyys ja tilastot (18%)
 • Esikalvo (18%)
 • Kivi (14%)

Vaikka määrällinen jakso on 50 minuuttia pitkä, Haasteena tässä on ajanhallinta. Moniin kysymyksiin vastaaminen voi viedä melko paljon aikaa, joten sinun kannattaa ottaa käyttöön strategia aikasi maksimoimiseksi.

body_test_blackboard

PCAT -käytännön testikysymykset

On aina hyödyllistä tarkastella joitain tosielämän käytännön kysymyksiä saadaksesi paremman tuntuman tenttiin. Vaikka suosittelemme ehdottomasti ottamaan joitakin PCAT -harjoitustestit (tai ehkä jopa PCAT -opasoppaan hankkiminen! ), seuraava osio antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miltä PCAT -kokeen kysymykset näyttävät.

Kirjoittaminen

Hyvä uutinen kirjoitusosasta on, että sinulla on vain yksi kysymys, johon voit vastata 30 minuutissa tai vähemmän. Haasteena on löytää yhtenäinen ja vakuuttava vastaus esseen muodossa lyhyessä ajassa. Alla on esimerkki kehotuksesta voit odottaa näkeväsi PCAT: n.

Keskustelkaa ratkaisusta ongelmiin, jotka liittyvät lasten kasvattamiseen maassa, jossa sallitaan vain vähän rajoituksia joukkotiedotusvälineille.

Kuten aiemmin mainitsimme, sinulla ei todellakaan tarvitse olla paljon ulkopuolista tietoa vastataksesi tähän kehotteeseen. Niin kauan kuin tiedät mitä media on, voit alkaa muotoilla argumentin oman tietosi perusteella. Tätä luokkalaiset viime kädessä etsivät: voitko ajatella jaloillasi ja kirjoittaa loogisesti-ja vakuuttavasti-ongelmasta.

Parhaat kirjoittajat käyttävät aikaa pohtiakseen väitteensä kohtia ja keksiä vakuuttavia alakohtia väitteidensä tueksi. Jokainen heidän argumenttinsa kohta tukee heidän yleistä johtopäätöstään. viiden kappaleen essee on useimmin käytetty malli tämän osion käsittelyssä, ja ottaen huomioon lyhyen ajan, se on yleensä erittäin tehokas.

Biologia

Suuri osa tämän osan kysymyksistä liittyy biologian tuntemukseen yleensä. Jokainen kysymys on monivalinta, jossa on neljä vaihtoehtoa.

Tässä on esimerkki monivalintakysymyksestä, jonka voit nähdä tässä PCAT -kokeen osassa.

Mikä seuraavista nostaisi veren pH: ta?
 1. Vakava munuaisvaurio
 2. Suuren aterian ruuansulatus
 3. Anaerobisen hengityksen lisääntyminen
 4. Veren pCO2: n nousu

Oikea vastaus tässä on B. Tämä johtuu siitä, että ruoansulatuksen aikana mahalaukku vapauttaa suolahappoa vereen ja vaihtaa sen bikarbonaattiin. Tämä puolestaan ​​nostaa veren pH: ta!

Kemia

Kuten biologia, myös kemiakysymykset ovat monivalintakysymyksiä ja niihin on neljä vastausta. Kemian kysymykset muotoillaan samalla tavalla, jossa grafiikkaa käytetään joskus kontekstin antamiseen kysymykseen. Tässä on kokeiltava PCAT -käytännön testikysymys:

50 ml HCl -liuos laimennetaan 250 ml: ksi 10 M: ssa. Mikä oli HCl: n alkupitoisuus?
 1. 500 miljoonaa
 2. 50 miljoonaa
 3. 5M
 4. .5M

Minkä vastauksen valitsit? Oikea vastaus on B.

Löytääksesi tämän vastauksen, sinun on tiedettävä, miten kysymyksen tiedot yhdistetään yhtälöön ja tasapainotetaan . Koska lopullinen tilavuus on sama kuin alkuperäinen tilavuus, ratkaiset tuntemattomat määrät, joten vastauksesi on 50 miljoonaa.

Kriittinen lukeminen

Kriittisen lukemisen osion kysymyksiin vastaaminen sisältää kohdan lukemisen ja sitten kysymyksiin vastaamisen. Se on aika suoraviivaista!

Osa jaksosta alla olevasta esimerkkiosasta yhdessä yhden PCAT -käytännön testikysymyksen kanssa.

Sirppisolusairaus (SCD) vaikuttaa miljooniin yksilöihin maailmanlaajuisesti, ja arvioidaan, että 70 000-100 000 yksilöllä on SCD ja 3 miljoonalla yksilöllä on SCD -ominaisuus. Vaikka SCD: n tiedetään vaikuttavan ensisijaisesti afrikkalaisamerikkalaista alkuperää oleviin yksilöihin, Etelä -Amerikan, Karibian ja Lähi -idän yksilöillä voi myös olla SCD tai SCD -ominaisuus. SCD: lle on ominaista akuutti ja krooninen kipu. Lisäämällä tietoisuutta SCD: stä ja edistämällä potilaiden koulutusta terveydenhuollon ammattilaiset voivat auttaa potilaita ja heidän perheitään selviytymään SCD: stä ja hallita paremmin siihen liittyvää kipua.

Mihin toimiin terveydenhuollon ammattilaiset voivat ryhtyä auttaakseen potilaita ja heidän perheitään selviytymään SCD: stä?

neljännekset kaaviossa, joka on merkitty
 1. Tietoisuuden lisääminen ja potilasvalistuksen edistäminen
 2. SCD: stä kärsivien henkilöiden määrän yliarviointi
 3. Keskittyminen riippuvuuteen ja haitallisiin vaikutuksiin
 4. Ero kroonisen ja akuutin kivun välillä

Vastaus on A, ja se perustuu ensimmäisen kappaleen viimeiseen lausuntoon, jossa kirjoittaja tarjoaa ratkaisun niille terveydenhuollon tarjoajille, joilla on SCD -potilaita.

Huomaa, että luetun ymmärtäminen on mittaamalla kykyäsi muistaa ja tulkita tietoja, olla valitsematta ratkaisua, joka on loogisin järki ongelmassa sinun mielestäsi. Se on yleinen väärinkäsitys, joka voi aiheuttaa jopa älykkäimmille testaajille ongelmia!

Määrällinen päättely

Lopuksi määrällinen päättely edellyttää, että käytät omaa ongelmanratkaisutaitoja nopeasti ja monenlaisessa matematiikassa. Testin aikana toimitetulla laskimella on rajoitetut toiminnot, joten sinun on tiedettävä, miten ratkaise yhtälöt nopeasti ja yksinkertaisesti .

Katsotaanpa esimerkkikysymystä:

Mikä on -3sin (x): n kolmas johdannainen?
 1. -3cos (x)
 2. 3kos (x)
 3. -3sin (x)
 4. 3sin (x)

Oikea vastaus tähän ongelmaan on B. Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on tiedettävä johdannaisten periaatteet, joissa sin (x) = cos (x) ja cos (x) =-sin (x). Jos teet niin, tämän ongelman ratkaiseminen on kakkua ... laskimella tai ilman!

body-sata-100-pisteet-prosenttia

Mitä PCAT -pisteitä tarvitset apteekkikouluille?

Tässä vaiheessa luultavasti mietit, mitä PCAT -pisteitä tarvitsen päästäkseni apteekkikouluun?

Tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista vastausta. Muutama huipputason apteekkiohjelmat eivät välttämättä edes vaadi PCAT: ta , vaikka useimmat eivät estä sinua ottamasta, koska se parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään.

PCAT -pisteiden keskiarvo on 400 ja Useimmat huipputason apteekkikoulut suosivat 400 tai sitä korkeampaa. Muista, että voit ottaa PCAT: n uudelleen, vaikka se onkin rajoitettu viiteen kertaan . Paras strategia tässä tapauksessa on opiskella ahkerasti rajoittaaksesi kuinka monta kertaa sinun on suoritettava uudelleen PCAT -tentti.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä pisteistä, joita tarvitaan kahdelta huippuluokan ja kahdelta keskitason koululta ympäri Yhdysvaltoja.

Koulun nimi Taso Suositeltu prosenttipiste ja pisteet Kirjoituspisteet (jos sovellettavissa)
Texasin yliopisto Austinissa Ylös 70. prosenttipiste (noin 420 pistettä) Vähintään 3
Pittsburghin yliopisto Ylös 70. prosenttipiste (noin 420 pistettä) N/A
Floridan yliopisto Keskellä 40. prosenttipiste (likimääräinen pisteet 380) N/A
Wisconsinin yliopisto - Madison Keskellä 50. prosenttipiste (arvio 400) N/A

Kuten voit arvata prosenttipisteistä ja pisteistä, PCAT on kova tentti. Siksi on tärkeää, että koot opintosuunnitelman - ja opiskelet aikaisin ja usein!

vartalo-seuraava askel

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.