Täydellinen opas harjoittelupaikoille lukion opiskelijoille

Oletko lukion opiskelija kiinnostunut harjoittelusta? Harjoittelupaikat ovat loistava tapa oppia erilaisista uramahdollisuuksista, sekä saada kokemusta, jonka voit sisällyttää ansioluetteloosi ja korkeakoulusovelluksiin.

Lue lisää harjoittelun eduista, mitä työtä aiot tehdä, kuinka löytää hyvä työharjoittelu sinulle ja miten saat kaiken irti harjoittelukokemuksestasi.Mikä on harjoittelu?

Harjoittelu on lyhytaikainen työ, jonka avulla työntekijä tai harjoittelija voi saada johdantokokemusta tietystä ammatista. Harjoittelijana työskentelet yrityksessä tai organisaatiossa ja saat käytännön kokemusta, jota voit käyttää tulevissa töissä.

Harjoittelujen välillä voi olla paljon vaihtelua. Ne voivat olla osa- tai kokopäiväisiä, palkallisia tai palkattomia, ne voidaan järjestää kesällä tai lukuvuoden aikana ja kestää muutamasta viikosta vuoteen tai enemmän.Koska harjoittelupaikat on suunniteltu ihmisille, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta tietyllä ura -alalla, suurin osa harjoittelijoista on opiskelijoita tai vastavalmistuneita.

Mitä teet harjoittelussa?

Työtehtävät ja vastuut harjoittelun aikana riippuvat paljon siitä, missä työskentelet. Saatat kutsua mahdollisia asiakkaita liiketoimintaan, tehdä tutkimuskokeita laboratoriossa, johtaa kiertueita taidegalleriassa tai yksi monista muista vaihtoehdoista.

Yleensä vietät harjoittelusi työhön samanlainen kuin organisaation lähtötason työntekijä. Voit myös tehdä töitä, jotka liittyvät useisiin töihin saadaksesi lisätietoja eri urapolkuista. Harjoittelusi aikana voit työskennellätyöntekijöitä, asiakkaita, muita harjoittelijoita yksin tai näiden yhdistelmänä.Yleensä sinulla on esimies, joka toimii esimiehesi, määrää sinut töihin ja varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi harjoittelussasi.

Mitä hyötyä harjoittelusta on?

Harjoitteluun lukiossa on useita syitä; Olen luetellut muutamia tärkeimpiä etuja alla.

Hanki kokemusta ja taitoja

Yksi harjoittelun tärkeimmistä eduista on se, että saat taitoja ja kokemuksia, joita voit käyttää tulevissa töissä ja tunneilla. Harjoittelun suorittaminen, joka liittyy mahdollisesti haluamaasi työhön, auttaa sinua saamaan asiaankuuluvaa työkokemusta ja paremmat mahdollisuudet saada kokopäiväistä työtä tällä alalla tulevaisuudessa. Harjoittelun aikana saadut kokemukset ja taidot voivat auttaa sinua myös tulevissa tunneissa.

mikä on turvallisuuskoulu

Älä odota jotain uutta harjoittelusi joka minuutti; Useimmat niistä sisältävät vähemmän mielenkiintoisia tehtäviä, kuten puhelimiin vastaaminen ja postin lajittelu. Jokaisen harjoittelijan tulisi kuitenkin saada harjoittelunsa tuloksena uusia taitoja ja tietoja.

Opi eri ura -alueista

Harjoittelu on loistava ja vähäriskinen tapa oppia eri tehtävistä, koska ne tarjoavat käytännön kokemusta ja mahdollisuuden seurata monia uran eri puolia.

Harjoittelun aikana saatat oppia, että et todellakaan nauti tietystä työstä, jota luulit rakastavasi, tai saatat huomata, että työ, jota alun perin ei pitänyt mielenkiintoisena, sopii sinulle todella hyvin. On paljon parempi selvittää nämä asiat lukion harjoittelun aikana sen sijaan, että odottaisit yliopiston valmistumista ja aloitit työskentelyn selvittääksesi, että neljä vuotta ja tuhansia dollareita valmistautuneet työpaikat eivät sovi sinulle.

Kun olin lukiossa, rakastin historiaa ja arkeologiaa, ja unelmatyöni oli olla arkeologi. Nuorempana minulla oli lyhyt työharjoittelu, johon kuului arkeologien kanssa kenttätutkimus ja louhinta. Vaikka se oli loistava tilaisuus saada, se opetti minulle, että arkeologina oleminen on paljon erilaista kuin kuvittelin, eikä se olisi mikään asia, josta nautin. Koska löysin tämän lukiossa, pystyin tutkimaan muita uraa ja pääaineita ja ymmärtämään paremmin, mitä halusin tehdä, kun aloitin yliopiston.

Voi vahvistaa ansioluetteloasi ja korkeakoulusovelluksiasi

Harjoittelupaikat ovat hienoja kokemuksia työ- ja yliopisto -sovelluksiin. Harjoittelun suorittaminen erityisesti lukion opiskelijana osoittaa, että olet ahkera, motivoitunut ja kiinnostunut oppimaan uusia asioita. Nämä ovat kaikki ominaisuuksia, joita työnantajat ja koulut haluavat nähdä hakijoissa.

Mahdollinen tapa ansaita rahaa

Jos harjoittelusi on maksettu, sinulla on myös etu ansaita palkka, jonka tiedät varmasti olevan suuri etu ja joka voi auttaa sinua sijoittamaan rahaa yliopistoon.

Pitäisikö sinun tehdä harjoittelu, jos se ei ole maksettu?

Valitettava tosiasia on, että monet harjoittelujaksot, etenkin lukiolaisille, eivät ole maksettuja. Monet yritykset yrittävät säästää kustannuksia maksamatta harjoittelijoille, ja lukioharjoittelijat ovat erityisen todennäköisesti palkattomia, koska he tarvitsevat usein paljon koulutusta ja voivat tehdä vain lähtötason työtä, ainakin harjoittelun alussa. Vaikka harjoittelusta ei maksettaisi, kannattaa kuitenkin harkita sen tekemistä.

Miksi haluaisit työskennellä ilmaiseksi?Suuret harjoittelujaksot voivat opettaa sinulle yhtä paljon tai enemmän kuin monet oppitunnit. Opit, mitä tietyt urat sisältävät, saat käytännön kokemusta, työskentelet ammattilaisten kanssa ja opit uusia taitoja. Jos harjoittelu on alalla, joka kiinnostaa sinua tai haluat jatkaa uraa yhdessä päivässä, nämä edut voivat korvata palkan puutteen. Saatat myös saada akateemisen hyvityksen palkkaamattomasta harjoittelusta, joten vaikka et ansaitsisi rahaa, harjoittelusi voidaan laskea luokkaan lukion transkriptissa.

Jos yrität ansaita paljon rahaa nyt tai et löydä harjoittelua, josta olet todella innoissasi, ei ehkä ole paras idea tehdä palkatonta harjoittelua koska se voi vain turhauttaa sinut ja tehdä aikataulustasi kiireisemmän. Jos näet kuitenkin harjoittelun, joka vaikuttaa merkitykselliseltä ja mielenkiintoiselta, sinun kannattaa harkita sitä, vaikka se olisi maksuton. Maksuttomasta harjoittelusta voi silti olla monia etuja, ja on hyvä idea harkita palkatonta työtä nyt, kun olet todennäköisesti edelleen vanhempiesi luona ja sinulla ei ole opintolainoja maksettavaksi kuin odottaa yliopistoon tai korkeakoulun valmistumisen jälkeen ensimmäinen (ja todennäköisesti maksuton) harjoittelusi.

Maksuttoman harjoittelun suorittaminen nyt voi auttaa sinua saamaan palkkatyön tai harjoittelun tulevaisuudessa, koska sinulla on jo jonkin verran kokemusta.

Se, että harjoittelu ei täytä säästöpossuasi, ei tarkoita, että sinun pitäisi automaattisesti alentaa sitä.

merkit, jotka ovat yhteensopivia vaaka -naisen kanssa

Mistä löytää lukion harjoittelupaikkoja

Lukiolaisille on tullut yhä suositumpia harjoittelupaikkoja, joten käytettävissä on paljon resursseja. Kuitenkin, Suurin osa harjoittelupaikoista on edelleen ensisijaisesti opiskelijoille, joten pidä tämä mielessä etsiessäsi . Alla on kolme parasta paikkaa haun aloittamiseen.

Sinun koulusi

Lukiossa voi olla jo käytössä ohjelma, joka auttaa opiskelijoita löytämään harjoittelupaikkoja, tai heillä voi olla luettelo paikoista, joissa aiemmat opiskelijat ovat suorittaneet harjoittelujakson ja nauttineet niistä. Keskustele akateemisen neuvonantajasi kanssa oppiaksesi, mitä tietoja koulullasi on ja voivatko he auttaa sinua järjestämään harjoittelun.

Paikat, joissa haluaisit työskennellä

Toinen tapa löytää harjoittelupaikkoja on kysyä suoraan yrityksiltä tai organisaatioilta, joissa haluat harjoittelua. Luo ansioluettelo ja ole valmis puhumaan itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, mitä haluat oppia harjoittelussa.

Ota sitten yhteyttä yritykseen (henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse) ja kysy, tarjoavatko he harjoitteluja lukio-opiskelijoille ja miten voit hakea. Jos he eivät tee niin, ja olet edelleen kiinnostunut oppimaan lisää siellä työskentelystä, kysy, tarjoavatko he lyhyemmän aikavälin mahdollisuuksia, kuten työnvarjostusta.

Internet -haku

Kokeile etsiä harjoittelujaksoja lähellä [kaupunkiasi] tai harjoittelujaksoja [kiinnostavalta alalta, kuten lääketieteeltä tai liiketoiminnalta]. Koska monet harjoittelupaikat on tarkoitettu opiskelijoille, kannattaa ensin kokeilla kahta muuta vaihtoehtoa koska et ehkä ole oikeutettu moniin harjoituksiin, jotka löydät verkosta. Voit myös hakea 'harjoittelupaikkoja lukiolaisille' lisätäksesi mahdollisuuksiasi löytää harjoittelupaikka, jota voit hakea.

Voit löytää paljon mahdollisuuksia ja tietoa harjoittelusta verkossa, mutta sinun on myös oltava varovainen Internetissä mainostetuista harjoittelupaikoista. Jotkut, etenkin jos ne ovat yritys, joka on erikoistunut palkkaamattomien harjoittelupaikkojen perustamiseen, ovat olemassa vain ansaitakseen rahaa itselleen, eivätkä ehkä ole yhtä huolissaan tarjoamiensa harjoittelupaikkojen laadusta.

Yleisesti, ole hyvin varovainen yrityksille, jotka veloittavat maksun, joka auttaa sinua löytämään harjoittelupaikan. Vaikka monet lukio -opiskelijoiden harjoittelupaikat ovat palkattomia, sinun ei tarvitse maksaa suuria summia löytääksesi sellaisen.

kuinka saada kassasekki

Mitä kysymyksiä sinun pitäisi kysyä ennen harjoittelun vastaanottamista?

Valitettavasti harjoittelun suosion kasvaessa opiskelijoiden keskuudessa monet yritykset ovat alkaneet tarjota palkatonta harjoittelua keinona saada ilmaista työtä. Monet näistä harjoittelupaikoista eivät tarjoa korvausta ja niillä on vain vähän kokemusta. sen sijaan harjoittelijat viettävät aikaa toistuviin tehtäviin tai kiireiseen työhön, joka opettaa vain vähän tai ei lainkaan taitoja. Välttääksesi tällaiset tilanteet, tutustu harjoittelupaikkoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt ne (etenkin Internetistä) ja keskustele organisaation ihmisten kanssa saadaksesi vastauksia seuraaviin kysymyksiin.

Mitä tehtäviä harjoittelija tekee?

Vaikka harjoittelijan tärkeimmät vastuut on mainittu työhakemuksessa tai muussa resurssissa, sinun pitäisi silti pyytää haastattelijaasi tai mahdollista esimiestäsi kuvaamaan päivittäistä työtä koska joskus heidän sanomansa voivat poiketa paljon siitä, mitä kirjoitetaan.

Kuuntele tarkasti heidän vastauksiaan ja pyydä tarvittaessa selvennystä. Kysymyksiä, kuten miten vietän suurimman osan ajastani? tai Mikä on päätehtäväni harjoittelijana? voi auttaa sinua oppimaan lisää harjoittelusta ja onko tekemäsi työ kiinnostavaa.

Jos olet erityisen kiinnostunut työstä, kysy, onko sinulla mahdollisuus kokeilla sitä ja kuinka paljon aikaa käytetään tähän tehtävään. Jos esimerkiksi haet harjoittelua tiedelaboratorioon ja haluat todella oppia lisää mikrobiologiasta ja erilaisten tieteellisten testien suorittamisesta, varmista, ettet kuluta koko aikaasi dekantterilasien puhdistamiseen ennen kuin hyväksyt harjoittelun.

Odota tekeväsi kiireistä työtä harjoittelusi aikana, mutta sen pitäisi sisältää myös mielenkiintoista ja hyödyllistä työtä.

Miten harjoittelijat korvataan?

Vaikka et saisi palkkaa, sinun pitäisi silti hyötyä jollakin tavalla. Loppujen lopuksi harjoittelet harjoittelijana paljon kovaa työtä, ja yrityksen, jossa työskentelet, pitäisi maksaa sinulle enemmän kuin vain rivi ansioluettelossasi.

Esimerkkejä eduista, jotka eivät ole rahallisia, ovat laadukkaan koulutuksen saaminen, uusien taitojen oppiminen, akateemisen luoton saaminen, asumis- tai kuljetusavustuksen saaminen, mahdollisesti palkkaaminen harjoittelun päätyttyä tai esittely työntekijöille, jotka voivat mahdollisesti auttaa sinua löytää työtä tulevaisuudessa.

Jos et ole varma, miten sinulle maksetaan korvaus, älä pelkää pyytää selvennystä. Kysyt haastattelijalta tai yrityksen yhteyshenkilöltä: Mitä hyötyä tästä harjoittelusta on? tai jotain vastaavaa osoittaa, että olet suora ja olet kiinnostunut hyödyntämään kokemuksesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka paljon harjoittelijoiden odotetaan työskentelevän?

Jotkut yritykset yrittävät saada mahdollisimman monta tuntia harjoittelijoistaan, joten varmista, että sinä ja työnantajasi olette samalla sivulla. Tästä ei pitäisi olla epäselvyyttä ennen työn aloittamista.

Työnantajasi on toimitettava asiakirja, jossa todetaan kuinka monta tuntia sinun odotetaan työskentelevän viikossa ja kuinka monta viikkoa olet töissä. Jos eivät, pyydä sellainen ennen työn aloittamista.Tämän ratkaiseminen ennen harjoittelun aloittamista vähentää mahdollisuutta työskennellä pitkiä, odottamattomia tunteja ja tuntea, että sinua hyödynnetään.

Kuinka voit hyödyntää lukion harjoittelua parhaalla mahdollisella tavalla?

Kun olet tutkinut harjoittelupaikkoja, hakenut sinua kiinnostavia henkilöitä ja sinulle on tarjottu asema, on aika aloittaa työskentely! Tee seuraavat toimet varmistaaksesi, että saat mahdollisimman paljon irti harjoittelustasi.

Opi niin paljon kuin voit

Useimmille harjoittelupaikoille mitä enemmän panostat, sitä enemmän etuja saat. Ota tavoitteeksi oppia mahdollisimman paljon harjoittelun aikana. Vaikka jokin velvollisuus ei vaikuttaisi niin jännittävältä, tee se parhaasi mukaan. Et koskaan tiedä, saatat löytää sen mielenkiintoiseksi tai käyttää näitä taitoja tiellä.

on 1410 hyvä sat pisteet

Ole ennakoiva. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tehtävää, kysy esimieheltäsi, mitä muita asioita voit auttaa. Tämä auttaa sinua oppimaan lisää ja osoittamaan pomollesi, että olet motivoitunut ja ahkera työntekijä.

Jos et tiedä miten tehdä jotain tai tarvitset lisätietoja, kysy! Harjoittelijana sinun ei odoteta tietävän kaikkea, ja on paljon parempi pyytää apua kuin yrittää tehdä jotain itse ja mahdollisesti tehdä suuri virhe.

Keskustele siitä, mitä haluaisit oppia

Harjoittelu on tilaisuus hankkia taitoja ja tietoja, joista luulet hyötyvän sinulle tulevaisuudessa, joten haluat varmistaa, että ainakin osa opittavastasi on soveltuvaa ja mielenkiintoista.

Et todennäköisesti pysty päättämään kaikesta mitä teet, mutta jos sinulla on tietty työ, jota haluat kokeilla, tai taito, jonka haluat oppia, mainitse siitä esimiehellesi. He voivat antaa sinulle joitain rooleja, jotka vaativat tätä taitoa, tai saattaa sinut kosketuksiin ihmisten kanssa, jotka tietävät paljon kyseisestä kentästä ja voivat vastata kysymyksiisi.

Muista, että sekä yrityksen että sinun pitäisi hyötyä tästä harjoittelusta.

Tee henkilökohtaisia ​​yhteyksiä

Yksi merkittävä etu harjoittelusta on se, että voit luoda ammatillisia yhteyksiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan työtä tulevaisuudessa.Jos ihmiset tuntevat sinut ja pitävät tekemästäsi työstä, he ovat valmiita palkkaamaan sinut jonain päivänä, vaikka he siirtyisivät toiseen yritykseen.

Harjoittelun aikana, kannattaa puhua mahdollisimman monen ihmisen kanssa. Voit myös käyttää uusia yhteystietoja saadaksesi neuvoja ja oppiaksesi lisää tietystä ura -alueesta esittämällä heille kysymyksiä, kuten miksi he valitsivat tämän työn, mistä he pitävät siinä, mistä he eivät pidä ja jos heillä on neuvoja sinulle, kun lopetat lukio ja aloita yliopisto.

Yhteenveto

  • Harjoittelupaikat ovat loistava tapa lukio -opiskelijoille saada kokemusta, hankkia uusia taitoja ja oppia lisää eri tehtävistä ja ura -aloista.

  • Harjoittelu voi sisältää monia tehtäviä ja vastuita, mutta yleensä ne antavat harjoittelijan lähtötason kokemuksen tietystä työstä tai ammatista.

  • Jopa palkattomat harjoittelut voivat hyödyttää sinua antamalla sinulle työkokemusta, uusia taitoja ja paremman käsityksen siitä, millaista uraa haluat saada.

  • Jos haluat löytää harjoittelun, keskustele akateemisen neuvonantajasi kanssa, ota yhteyttä paikkoihin, joissa haluat työskennellä, tai hae verkossa.

  • Ennen kuin hyväksyt harjoittelun, muista tutkia sitä huolellisesti, jotta ymmärrät mitä teet.

  • Kun aloitat työskentelyn, hyödynnä harjoitteluasi oppimalla niin paljon kuin mahdollista, valmis tekemään ylimääräistä työtä ja tutustumaan työtovereihisi.

Mitä seuraavaksi?

Haluatko oppia lisää tietystä urasta, mutta sinulla ei ole aikaa sitoutua harjoitteluun? Työn varjostus voi olla juuri sitä mitä etsit! Tutustu täydelliseen oppaaseemme työn varjostamisesta.

Mietitkö, pitäisikö sinun saada työ? Meillä on oppaita, joiden avulla voit päättää, onko työpaikan saaminen sinulle oikea valinta, sekä kahdeksan parasta työtä nuorille.

Yhteisöpalvelu on myös loistava tapa saada kokemusta ja oppia eri tehtävistä . Lue oppaamme oppiaksesi mitä yhteisöpalvelu on ja miten se voi hyödyttää sinua.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.