Täydellinen opas: Kuinka paljon korkeakoulu todella maksaa?

ominaisuus_laskelmat

Jos aiot mennä yliopistoon, tiedät luultavasti jo nyt, että koulutus on hyvin kallista. Se ei ole pelkästään opetusta, josta olet huolissasi - yksin tekemiseen liittyy niin paljon muita kustannuksia, varsinkin jos asut ensimmäistä kertaa poissa kotoa. Paras tapa hoitaa nämä kulut? Ensinnäkin sinun on opetettava itsesi yliopistokustannusten todellisuudesta. Tässä kattavassa oppaassa käyn läpi kaikki kulut, jotka sinun on otettava huomioon, kun menet yliopistoon, sekä ilmeisiä että ei-ilmeisiä. Sitten keskustelen tekijöistä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon rahaa sinä ja perheesi todella maksatte taskustanne-ei ole niin vaikeaa kuin luulet saavan ensiluokkaisen koulutuksen edulliseen hintaan.

Suuret kustannukset

Nämä ovat kuluja, joista luultavasti tiedät jo. Ne ovat suuria kustannuksia, jotka liittyvät korkeakouluopetuksen saamiseen, ja ne muodostavat suurimman osan kustannuksistasi.Yliopistokoulutus ja maksut

Lukukausimaksu on se, mitä maksat todellisesta akateemisesta opetuksesta ja luottotiedosta. Opiskelijat laskutetaan usein lukukautta, luottotuntia tai neljännesvuosittain. Maksut ovat usein pakollisia opiskelijapalvelumaksuja, ja ne sidotaan opetukseen niin, että ne ilmoitetaan yhdessä.

Lukuvuonna 2014-2015 keskimääräiset lukukausimaksut ja palkkiot olivat:

 • 31 231 dollaria yksityisissä oppilaitoksissa
 • 9 139 dollaria valtion asukkaille julkisissa korkeakouluissa
 • 22 958 dollaria ulkopuolisille asukkaille julkisissa korkeakouluissa

Muista, että tämä on vain yhden vuoden opiskeluaika - 4 vuotta yksityisissä oppilaitoksissa voi maksaa sinulle hyvin kuusi lukua.

Kuten näette, koulutustarran hinnassa on paljon vaihtelua erityyppisissä kouluissa. Tärkeintä on kuitenkin nettohinta - se, mitä todella maksat. Keskustelen siitä myöhemmin tässä postauksessa.

Kuten olet ehkä huomannut, asukkaiden ja ulkomailla asuvien julkisten koulujen keskimääräisissä opetuskustannuksissa on valtava ero : tarkasti ottaen 13 819 dollarin ero. Huomaat vieläkin suuremman kustannuseron tietyissä kouluissa. Olen koonnut luettelon joistakin maan suurimmista julkisista kouluista, jotta näet hinnan erot asumisen perusteella:

Koulu

Asukasopetus

Ulkomaalainen opetus

Keski -Floridan yliopisto

6 368 dollaria

22 467 dollaria

DeVryn yliopisto (IL)

18 270 dollaria

18 270 dollaria

Liberty University (VA)

20 300 dollaria

20 300 dollaria

Texas A&M - College -asema

3 486 dollaria

12 782 dollaria

Ohion osavaltio - Columbus

10 037 dollaria

27 365 dollaria

Penn State - University Park

17 502 dollaria

30 452 dollaria

UT Austin

9798 dollaria

33 842 dollaria

Floridan kansainvälinen yliopisto

6 108 dollaria

18 508 dollaria

Arizonan osavaltion yliopisto - Tempe

10 957 dollaria

29 421 dollaria

Michiganin osavaltio

14 334 dollaria

36 934 dollaria

Julkiset yliopistot voivat tarjota erinomaista koulutusta edulliseen hintaan asukkaille, mutta entä yksityiset koulut?He ovat tunnettuja korkeammista tarrahinnoistaan, mikä voi pelotella mahdollisia opiskelijoita ja vanhempia.

Mutta muista, että oikeastaan ​​tärkeintä on sinun nettokustannukset tietyssä koulussa.Kuten käy ilmi, monilla erinomaisilla yksityisillä yliopistoilla on myös joitain anteliaimpia rahoitusapuohjelmia koska heillä on suurempia lahjoituksia - heillä on varaa antaa enemmän rahaa opiskelijoille, erityisesti houkutellakseen korkeatasoisia opiskelijoita, joilla ei muuten ole varaa mennä kouluunsa. Tämä alentaa tehokkaasti monien opiskelijoiden nettokustannuksia.

Olen keksinyt esimerkin osoittaakseni kustannuserot osavaltion julkisen yliopiston, valtion ulkopuolisen julkisen yliopiston ja yksityisen yliopiston opiskelijoille, joilla on runsas rahoitusapuohjelma. Esimerkkiopiskelijani asuu NY: n osavaltiossa, ja hänen perheen tulot ovat 60 000 dollaria vuodessa ja odotettu perhepanos (EFC) 3 970 dollaria, jonka laskin FAFSA4 -pyörä (lisätietoja täältä). Katso:

Asukas: Buffalon yliopisto

minkä kanssa leo on yhteensopiva

Ei -asukas: Penn State

Yksityinen: Harvardin yliopisto

Vain opetus

8871 dollaria

31 346 dollaria

45 278 dollaria

Osallistumismaksut (opetus, huone, lauta, maksut, kirjat, kuljetus, henkilökohtaiset kulut)

24 916 dollaria

48 900 dollaria

64 700 dollaria

Nettohinta (ennen opintolainoja ja työopintoja)

18 430 dollaria

45 875 dollaria

4600 dollaria

kummalla puolella sydämeni on

Nettohinta (opintolainojen ja työtutkimusten jälkeen)

9 708 dollaria

40 375 dollaria

1600 dollaria

Huomaa, että opiskelijan alin nettokustannus on koulussa, jossa tarran hinta on korkein. Nyt kaikilla yksityisillä kouluilla ei ole yhtä hyviä taloudellisia tukiohjelmia kuin Harvardin, mutta monet arvostetut yksityiset koulut pyrkivät täyttämään 100% opiskelijoiden tarpeesta (tarve = osallistumiskustannukset - odotettu perhepanos).

Lopullinen pointtini? Älä alenna kalliimpia kouluja vain siksi, ettet usko, että sinulla olisi niihin varaa; nettohintasi voi olla kohtuullisempi kuin luulet. Kerron lisää nettohinnan arvioinnista tämän viestin lopussa.

College -huone ja hallituksen kulut

Huonehinnat kattavat asumisen ja yleishyödylliset palvelut, kun taas hallintomaksut sisältävät ateriasuunnitelman.

Jotkut koulut tarjoavat räätälöityjä ateriasuunnitelmia ja asumisvaihtoehtoja, joten voit valita budjettiisi sopivamman huoneen ja laudan yhdistelmän. Monet opiskelijat valitsevat (tai ovat pakollisia) asumaan kampuksella, erityisesti ensimmäisen vuoden aikana. Huone- ja ruokailumaksut lasketaan usein yhteen.

Voit ehkä valita huone- ja lautapalveluista, jos muutat kampuksen ulkopuolelle, olettaen, että koulusi sallii sinun asua asuntoloidensa ulkopuolella. Kampuksen ulkopuoliset elinkustannukset vaihtelevat maantieteellisen alueen mukaan; voi olla halvempaa asua asunnossa, jos osallistut maaseudun korkeakouluun, mutta saatat joutua maksamaan enemmän, jos teet saman kaupunkikoulussa. Yhden makuuhuoneen asunnon hankkiminen lähellä Georgetownin yliopistoa maksaa esimerkiksi noin 2 000 dollaria kuukaudessa, kun taas samanlainen huoneisto lähellä Arizonan osavaltion yliopistoa saattaa maksaa vain 800 dollaria.

Lukuvuonna 2015–2016 huoneen ja hallituksen hinnat olivat keskimäärin:

 • 11 516 dollaria yksityisissä 4-vuotisissa korkeakouluissa
 • 10 138 dollaria julkisissa 4-vuotisissa korkeakouluissa

body_pizza-3

Jos vain tällaisesta pizzasta maksetaan ruokailutilojen hallintomaksut.

Piilotetut korkeakoulun kustannukset

Nämä ovat vähemmän ilmeisiä kuluja, jotka liittyvät koulunkäyntiin, mutta ovat yhtä tärkeitä koulun budjetoinnin ja riittävän valmistautumisen kannalta. Kun keksit oman budjetin, yritä olla rehellinen ja realistinen itsellesi siitä, kuinka paljon luulet käyttäväsi kussakin luokassa.

College Booksin kustannukset

Keskimääräinen opiskelija käyttää oppikirjoihin noin 1200 dollaria vuodessa; on helppo nähdä, miten tämä kasvaa, kun jotkut yksittäiset kirjat voivat maksaa yli 200 dollaria.

Saatat kuluttaa vähemmän kuin tämä vuosittain, jos:

 • Osta käytetyt oppikirjat
 • Vuokraa kurssimateriaaleja
 • Jaa kirjoja ystävien tai luokkatovereidesi kanssa
 • Tutustu oppikirjoihin kirjastosta
 • Osta sähköisiä kopioita oppikirjoista

Matkakustannukset

Matkakulut sisältävät yleensä matkan kodin ja koulun välillä sekä matkat koulun aikana. Tämä vaihtelee suuresti oppilaittain, ilmeisistä syistä.Jos haluat laskea matkakustannuksesi kodin ja koulun välillä, ota huomioon:

 • Kuinka usein aiot mennä kotiin

 • Edestakaisen matkan keskimääräiset kustannukset (budjetti enemmän, jos matkustat lentokoneella, junalla/bussilla lomien aikana)

Sinulle aiheutuu todennäköisesti myös matkakustannuksia koulussa ollessa, varsinkin jos kampuksesi ovat hajallaan. Jos haluat laskea nämä kulut, ota huomioon:

 • Kuinka usein aiot matkustaa (etkä kävellen).
 • Otatko auton mukaasi. Jos kyllä, sisällytä kaasu-/pysäköintikustannukset matkalaskelmaasi.

 • Tarjoaako koulusi opiskelijoille alennuksia tai ilmaisia ​​julkisen liikenteen lippuja. Jos ei, tutustu kuukausittaisten julkisen liikenteen lippujen hintaan.

body_travel-2

Ehkä otat matkabudjettiin enemmän eksoottisia kuluja.

Lab -maksut ja -tarvikkeet

Jos et ole tieteen päällikkö, sinun ei todennäköisesti tarvitse maksaa monia (jos lainkaan) laboratoriomaksuja. Nämä maksavat keskimäärin 50 dollaria/luokka. Koulut yleensä yhdistävät ne oppikirjakustannuksiin, mutta koska nämä luvut ovat vain keskiarvoja, odota maksavan enemmän tästä luokasta, jos olet luonnontieteellinen pääaine.

Henkilökohtaiset kulut korkeakoulussa

Näitä kuluja ovat esimerkiksi vaatteet, pesula, hygieniatuotteet, aliarvostus ja viihde. Keskimääräinen opiskelija voi käyttää noin 2000 dollaria lukuvuotta kohti näihin asioihin. Tämä määrä saattaa kuulostaa paljon, mutta jos olet koulussa kahdeksan kuukautta vuodessa, se maksaa noin 60 dollaria viikossa.

Jos sinulla on tapana käyttää enemmän rahaa esimerkiksi fine dining -ruokailuun, konsertteihin jne., Voit halutessasi laatia oman henkilökohtaisen kulurahabudjettisi seurataksesi kuinka paljon käytät rahaa koulussa.

Kokonaiskustannusten arvioiminen taloudellisella tuella

body_billguy-1

Tämä kaveri ei tiedä mitään yliopistokuluista, mutta hänestä tulee paljon parempi, kun hän oppii laskemaan nettohintansa.

Yllä olevat luvut näyttävät suurilta - joskus jopa yli 50 000 dollaria vuodessa - mutta älä tuskaile vielä. Valtava tekijä, joka vaikuttaa siihen, mitä todellisuudessa maksat koulusta - nettohintasi - on perheesi taloudellinen tilanne. Yleisesti, Mitä pienemmät perheesi tulot, sitä enemmän voit saada taloudellista tukea, mikä tarkoittaa alhaisempaa nettohintaa . Tällä on vaikutuksia kahdessa toisiinsa liittyvässä (mutta erillisessä) verkkotunnuksessa:

 1. Liittovaltion apu
 2. Koulukohtainen apu

Apuraharahat voivat myös vaikuttaa nettohintoihisi - kosketan sitä lopussa.

Liittovaltion apu

Liittovaltion apu, joka koostuu Pellin kaltaisista avustuksista ja lainoista, kuten Suorat tuetut ja Suorat tuetut, on yleensä melko standardoitu ja helppo ennustaa. Opiskelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita liittovaltion taloudellisesta avusta, on toimitettava ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijatuesta (FAFSA) joka vuosi (lisätietoja hakuprosessista täältä). FAFSA: n tuottamat tiedot eivät ainoastaan ​​kerro liittovaltion avustuksista, vaan myös institutionaalisista palkinnoista ja jopa yksityisistä apurahoista ja apurahoista.

FAFSAan syöttämiesi taloudellisten tietojen tuottamaa tärkeintä lukua kutsutaan odotetuksi perhepanokseksi tai EFC: ksi. Jos EFC on tiettyjen kynnysarvojen alapuolella tai sen alapuolella, voit osallistua eri liittovaltion ohjelmiin. Jos esimerkiksi EFC-lukusi on 5 081 dollaria lukuvuonna 2015-2016, se on alle Pell-apurahan.

Jälleen kerran, koska liittovaltion tuki on niin standardoitua, voit ennustaa tarkasti, mitkä apuraha- ja lainaohjelmat olet oikeutettu käyttämään FAFSA4 -pyörä . Saat vaiheittaiset ohjeet liittovaltion tuen laskemisesta Pell Grant -laskinoppaamme avulla.

Koulupohjainen apu

Jos koulut myöntää omaa institutionaalista apuaan, ne käyttävät FAFSA-tietojasi (erityisesti EFC-tietojasi) tarvepohjaisen avun kelpoisuuden laskemiseen. Tukikoulujen myöntämien avustusten määrä vaihtelee suuresti niiden taloudellisten avustusbudjettien perusteella.

Nettohintasi on melko helppo arvioida melkein missä tahansa koulussa, varsinkin jos tiedät EFC: si. Vain Googlen [koulun] nettohintalaskin - näin tein arvioidakseni koulujen kustannukset yllä olevassa kaaviossa.

Apurahat

Liittovaltion ja koulupohjaisen tuen ja apurahojen lisäksi voit harkita myös yksityisten apurahojen etsimistä. Apurahat voidaan myöntää taloudellisten tarpeiden, ansioiden tai molempien perusteella. Siellä on lukemattomia apurahavaihtoehtoja, joista monet on tarkoitettu eri rodun, etnisen alkuperän, kansallisuuden, sukupuolen, seksuaalisuuden ja akateemisten intressien opiskelijoille. Voit aloittaa tarkistamalla National Merit Scholarshipin tai apurahat, jotka perustuvat standardoituihin testituloksiin.

Yhdessä: Laske nettohintasi korkeakoululle

1. Käy FAFSA4 -pyörä arvioidaksesi EFC: si. FAFSA4caster arvioi myös kelpoisuutesi saada Pell Grant ja joitakin liittovaltion lainoja. Hanki vaiheittaiset ohjeet täältä. 2. Jos sinulla on luettelo tietyistä kouluista, joista olet kiinnostunut, käy niiden nettohintalaskureissa (useimmilla kouluilla on laskimet saatavilla niiden rahoitustuen verkkosivuilta). Kokeile googlaamalla [koulun nimi] nettohintalaskin ”saadaksesi tuloksia. Jos et ole varma, mihin haluat hakea, kokeile nettohintalaskureita erityyppisissä kouluissa (esim. Julkinen vs. yksityinen). Sinun on ehkä syötettävä EFC. Merkitse muistiin, sisältävätkö laskimet arvioita koulupohjaista tukea, liittovaltion apua vai molempia. 3. Vähennä osallistumisesta aiheutuvista kokonaiskustannuksista tuki, jonka uskot olevasi oikeutettu vaiheissa 1 ja 2 tehtyjen laskelmien perusteella. Jos ennakoit apurahatuloja, vähennä tämä summa myös CoA: sta. Voila - sinulla on nettohinta! Muista kuitenkin, että tämä on vain arvio; sinulla ei ole virallista nettohintaa, ennen kuin saat koululta taloudellisia tukipaketteja.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.