Täydellinen opas Harvardin suosituskirjeisiin

feature_harvardlogo

Haetko Harvardiin vai kirjoitatko suosituskirjeen jollekin, joka on? Harvardiin tai toiseen Ivy League -kouluun pääsemiseksi suosituskirjeen, kuten kaikkien muidenkin hakemuksesi osien, on oltava erinomainen. Vaikka arvosanasi, testituloksesi ja muut saavutuksesi ovat loistavia, et halua vähätellä suosituskirjeiden merkitystä pääsypäätöksessä.

Lue lisää siitä, kuinka tärkeitä kirjeet ovat Harvardin pääsykomitealle ja kuinka tarkasti ne voivat tarjota tehokasta tukea hakijalle.Kuinka tärkeitä ovat suosituskirjeet Harvardin sisäänpääsyssä?

Voit vastata tähän kysymykseen siirtymällä suoraan kohtaan dekaani hän itse. Pääsihteerin ja taloudellisen tuen dekaani William R.Fitzsimmons sanoo: 'Keskiasteen opettajien ja ohjaajien suositukset ovat erittäin tärkeä Harvardissa. '' Valintalautakunnat lukevat suositukset erittäin huolellisesti ja kommentoivat niitä usein kirjallisesti kunkin hakemuksen lukulomakkeilla.

Jos tämä ei anna sinulle käsitystä siitä, kuinka paljon huomiota viitekirjeisiin kiinnitetään, harkitse tätä: ne usein heijastaa suositukset suurille näytöille joten kaikki hakukomitean jäsenet voivat lukea ne kerralla sekä kokoontuessaan pienemmissä ryhmissä että kaikki yhdessä lopullisen tarkastelun aikana helmi- ja maaliskuussa.

Kun kaikki kirjaimellisesti katsovat suosituksiasi, he katsovat tarkkaan, mitä sillä on sanottavaa. Miksi?

body_recletter

Valmistautuminen* lukukirjeesi lukemiseen ... ei painostusta!
*(Ei ollenkaan todellinen esitys siitä, millaista se on.)

Mikä on suosituskirjeiden tarkoitus?

Kuullakseen dekaania uudelleen Fitzsimmons sanoo: 'Suositukset voivat auttaa meitä näkemään paljon pidemmälle kuin testitulokset, arvosanat ja muut valtakirjat. valaista sellaisia ​​henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia kuin luonne ja johtajuus , sekä älyllinen uteliaisuus, luovuus ja rakkaus oppimiseen. '' Lisäksi suosituskirjeet '' tarjoavat todisteita hakijan mahdollisuuksista vaikuttaa merkittävästi korkeakouluyhteisöön ja sen ulkopuolelle ''.

Kuten Allen Chengin yksityiskohtaisessa oppaassa Harvardiin pääsemiseksi käsitellään, Harvard haluaa ehdokkaita, jotka aikovat saavuttaa suuria asioita yliopistossa ja sen ulkopuolella. Tällä tavalla he luovat arvoa maailmassa huippuyliopistona. Tällä tavalla muotoiltu Fitzsimmonsin viimeinen kommentti opiskelijan mahdollisuus tehdä merkittävä ero 'on erittäin tärkeä asia. Suosituskirjeiden tulisi ilmaista luottamusta ja tavallaan toimia todisteena siitä, että opiskelijan menneet saavutukset ja henkilökohtaiset ominaisuudet ennustavat hänen tulevaa menestystään sekä yliopistoyhteisössä että sen ulkopuolella.

Tämän lisäksi suosituskirjeet tarjoavat täydellisen kokonaisvaltaisen kuvan hakijasta. Vaikka opiskelijan transkriptio, testitulokset, osallistumiset ja henkilökohtainen essee puhuvat hänen saavutuksistaan ​​ja tavoitteistaan, suosituskirje täydentää ja täydentää sovellusta. Ne lisäävät ulottuvuutta siihen, kuka opiskelija on, hänen älyllisiin, henkilökohtaisiin ja sosiaalisiin ominaisuuksiinsa ja siihen, miten hän ilmaisee itseään muiden kanssa.

Harvard on erittäin kilpailukykyinen ja valikoiva koulu, ja he etsivät monipuolista ja dynaamista luokkaa huippusuorituksia jotka työskentelevät hyvin keskenään ja heidän professoreidensa kanssa. Suosituskirjeet todistavat opiskelijan ansioista, puhuvat hänen kyvystään menestyä akateemisesti tiukassa ympäristössä ja jakavat vision hänen tulevista saavutuksistaan. Ottaen huomioon suosituskirjeiden on oltava erinomaisia ​​ja tehokkaita asiakirjoja opiskelijan puolesta, kenen pitäisi kirjoittaa ne?

body_happyopettajat

Varmista, että suosittelijasi suosittelee sinua mielellään, kuten nämä ihmiset.

Kenen pitäisi kirjoittaa suosituskirjeesi Harvardille?

Harvard vaatii kaksi suosituskirjettä opettajilta ja yksi koulun ohjaajalta . Sinulla ei todennäköisesti ole paljon valinnanvaraa neuvonantajan suosituksen kanssa, koska useimmilla opiskelijoilla on sama neuvonantaja koko neljän lukuvuoden ajan. Se, mitä voit hallita, yrittää ota yhteyttä neuvonantajaasi , oppia tuntemaan hänet ja jakaa tärkeitä tietoja, joita hän tarvitsee kirjoittaakseen sinulle vahvan suosituksen.

Sinun on tehtävä tärkeä päätös opettajan suositusten perusteella. Keneltä sinun pitäisi kysyä? Kuka kirjoittaa sinulle parhaan suosituskirjeen, joka tekee eniten vaikutuksen Harvardin pääsylippuihin?

Ensin suosittelen kysymään joltain, kuka tuntee sinut hyvin. Parhaat kirjeet ovat henkilökohtaisia, oivaltavia ja paljastavat jotain hahmostasi. Joku, joka tuskin tietää, et voi tehdä sitä tai kirjoittaa sinusta mielekkäällä tavalla.

Sen lisäksi, kenet tunnet hyvin, sinun pitäisi valita joku jonka luokassa menestyit (kuten, todella loistava. Tämä on H, ihmiset!). Menitkö vaikuttavien arvosanojen ja testitulosten lisäksi ottamaan itsenäisen projektin tai tutkia kiinnostavaa aluetta? Liityitkö opettajasi koulun jälkeen klubiin ja osoitit kiinnostuksesi fysiikasta tai kirjoittamisesta luokkahuoneen ulkopuolella? Jos olet osoittanut aiheen hallinnan, erinomaisen osallistumisen tai ylimääräisen osallistumisen opettajan luokkaan, hän voi puhua poikkeuksellisista ponnisteluistasi ja saavutuksistasi Harvardin kirjeessä.

Jos korostat hakemuksessasi intohimoasi lääketieteelliseen tutkimukseen, kirjoittamiseen tai matematiikkaan, kysy kyseiseltä opettajalta, joka voi todistaa lahjakkuutesi ja intohimosi. Jos et keskity tiettyyn akateemiseen alaan, sinun kannattaa silti kysyä ydinluokkien opettajilta.

Juniorivuoden opettajat ovat yleensä parhaita, kuten heillä oli äskettäin ja koko vuoden ajan. Jos opettajalla oli useampi kuin yksi luokka, sitä parempi. Niin kauan kuin he voivat kirjoittaa syvästi siitä, kuka olet ja mitä toisit Harvardiin. Se ei myöskään haittaa, jos he ajattelevat, että olet paras asia viipaloidun leivän jälkeen. Jälleen tämä on H!

Mitä sisältöä siis sisältyy poikkeukselliseen suosituskirjeeseen? Sen lisäksi, että valitset suosittelijasi viisaasti, voitko vielä tehdä jotain varmistaaksesi kirjeesi korkean laadun?

body_writing-1

Mikä tekee suuren suosituskirjeen Harvardille?

Kuten Fitzsimmons sanoi, hieno kirje ei vain luetteloi tietoja tai toista oppilaan ansioluetteloa. Se tarjoaa moniulotteisen kuvan hakijasta, mukaan lukien hänen akateemiset taitonsa, vaikuttava henkilökohtaiset ominaisuudet ja mahdollisuuksia menestyä tulevaisuudessa. Harvardille parhaat kirjeet räätälöidään sekä opiskelijalle että koululle. Suosittelijasi pitäisi ymmärtää Harvardin akateemiset vaatimukset ja todistaa kykysi menestyä siellä.

Joten miten suosituskirje voi tehdä tämän kaiken? Mitä ikimuistoisimmat kirjeet sanovat ja tekevät?

He käyttävät anekdootteja

Parhaat suosituskirjeet kuvaavat havaintoa, tarinaa tai esimerkkiä kuvaa jotain merkityksellistä siitä, kuka olet , mitä arvostat ja mikä motivoi sinua toimimaan. Tarinat tukevat sitä, mitä suosittelija sanoo sinusta. Ne auttavat myös erottamaan sinut muista opiskelijoista, joilla on samanlaiset tunnistetiedot (paljon päteviä opiskelijoita hakeutumassa Harvardiin), ja pysymään ikimuistoisina lukijoiden mielessä. Lopuksi tarinat osoittavat, että suosittelija tuntee sinut henkilökohtaisella tasolla ja on siksi pätevä arvioimaan sinua.

Mieti näiden kahden lauseen eroa.

Caitlin on motivoitunut opiskelija.

Kun kaksi kirjailijaamme oli sairaana määräaikanaan, päätoimittaja Caitlin ryhtyi toimiin, delegoi artikkeleita muille kirjoittajille ja pysyi yöllä kirjoittamalla puuttuvat sisällöt itse. Hänen määrätietoisella johdollaan koululehti oli valmis tulostettavaksi aamulla.

Tarina osoittaa hänen motivaationsa ja päättäväisyytensä sekä maalaa kuvan ajautuneesta Caitlinista, joka kirjoittaa tarinoita myöhään yöhön. Ehkä hän tekee saman Harvard Crimsonille kerran kampuksella. Sen lisäksi, että tarinat herättävät opiskelijan henkiin lukijoille, tarinat tekevät kirjeestä kaiken kaikkiaan mielenkiintoisemman, henkilökohtaisemman ja vilkkaamman. Se on asia, jonka pääsyvalvojat tekevät muistaa .

He tietävät, että oppilaalla oli motivoituneita opettajia ja neuvonantajia hänen puolellaan viettämään aikaa vahvan ja oivaltavan kirjeen laatimiseen. Parhaat kirjaimet puhuvat myös a opiskelijan erityinen sitoutuminen tai intohimo , laatu, joka tekee vaikutuksen ottamisvirkailijoihin ja viittaa tuleviin saavutuksiin.

body_katniss

'Katniss osoittaa vertaansa vailla olevaa sitoutumista jousiammuntaan ja johtaviin vallankumouksiin.'

Ne korostavat erityistä sitoutumista tai epätavallista taitoa

Harvard ei välttämättä etsi monipuolisia opiskelijoita. Heidän kokonaisluokkansa voidaan hyvin pyöristää sisällyttämällä oppilaita syvä saavutus tietyillä aloilla, kuten sovellusten suunnittelu, luovan kirjoittamisen julkaiseminen tai kansallisten matematiikkakilpailujen voittaminen. Jos tämä kuulostaa sinulta, olet varmasti kertonut tämän tarinan muualla sovelluksessasi.

Suosituksesi voi täydentää tätä tarinaa ja lisätä samalla uusia anekdootteja ja havaintoja sinusta suosittelijan näkökulmasta. Ehkä olet tehnyt tieteellistä tutkimusta paikallisessa korkeakoulussa, julkaissut runosi kirjallisuuslehdissä tai säveltänyt ja esittänyt lauluja koulukonsertteihin. Suosittelijasi voivat puhua siitä, miten annat huippuosaamista koulusi yhteisölle, ja he jatkavat inspiroimista ja yhteistyötä Harvardin ihmisten kanssa.

Sen lisäksi, että suosittelija vahvistaa ja lisää saavutuspiikkejäsi, suosittelija voi hurmata sinusta korkealla sijoituksella.

Ne antavat erinomaisen sijoituksen

Jos suosittelijasi pitää sinua yhtenä parhaista opiskelijoista, joita hänellä on koskaan ollut, niin sitten tämä lausunto voi mennä pitkälle , koska Harvard etsii parasta parhaasta. Sanominen, että olet 'yksi parhaista, oivaltavimmista, luovimmista ja lahjakkaimmista opiskelijoista', jota hän on koskaan opettanut, on merkittävä lausunto, varsinkin jos häntä on opetettu koulussa monta vuotta.

Toisaalta haalea lausunto, kuten kutsuminen 'selvästi keskimääräistä paremmaksi', voisi olla punainen lippu pääsylippuihin. Elitistinen kuin se saattaa kuulostaa, Harvard ei etsi keskiarvoa. He odottavat poikkeuksellista.

body_scrabble

Varsinkin jos ne sisältävät kirjaimia J, Q tai Z. Vai onko se Scrabble -pisteitä?

He käyttävät tehokasta kieltä

Tehokkaan sijoituksen lisäksi parhaat kirjaimet ovat hyvin muotoiltuja ja niitä käytetään vaikuttava kieli. Ne osoittavat, että suosittelijasi käytti aikaa ajattelevan ja hyvin kirjoitetun kirjeen toimittamiseen. Kirjeitäsi ei tietenkään arvostella, mutta niiden tarkoituksen täyttämiseksi niiden on tehtävä vaikutelma.

Heikot tai yleiset sanat, kuten huonompi sijoitus, voivat viitata keskinkertaisuuteen. Kun valitset suosittelijaasi, voit kysyä neuvoa neuvonantajalta tai pitää korvan kiinni siitä, kuka kirjoittaa hyviä kirjeitä. Lyhyt tai kliseinen kirje ei varmasti lennä Harvardin pääsykomitean mukana.

Katso nämä kaksi esimerkkiä:

Sara on loistava oppilas. Hän on motivoitunut ja ahkera työntekijä. Sara ylittää ja ylittää ja ampuu aina tähtiin.

Sara on vaikuttanut minuun jatkuvasti innovatiivisella ja luovalla lähestymistavallaan ongelmanratkaisuun. Kun hän liittyi koulumme Robotics Clubiin ensimmäisenä vuonna, hän esitteli muille oppilaille ja minulle eräänlaisen ohjelmointityypin, joka vei luomuksemme seuraavalle tasolle ja johti valtiollisen kilpailun ensimmäiseen palkintoon.

Toisessa esimerkissä käytetään tarkempaa ja tehokkaampaa sanamuotoa kuvaamaan erityisesti, mikä Sarassa on niin vaikuttavaa. Lisäksi se käyttää esimerkkiä todistaakseen väitteensä. Ensimmäinen, no, käyttää ilmausta 'versot tähdille'. Yikes.

Ne on järjestetty

Lopuksi vaikuttavimmat kirjaimet ovat hyvin järjestetty. Ne sisältävät kaikki olennaiset tiedot, kuten kuinka suosittelija tuntee opiskelijan ja mikä tekee hänestä pätevän arvioimaan opiskelijan. Johdannossaan he antavat innostuneen kannatuksen ja arvioivat ehdokasta kahdesta kolmeen kappaleeseen.

Lopuksi heidän johtopäätöksensä toistaa suosituksen, antaa näkemyksen opiskelijasta korkeakoulussa ja sen jälkeen ja pyytää valintalautakuntia seuraamaan mahdollisia kysymyksiä. Jos haluat lisätietoja rakenteesta, tutustu perusteelliseen oppaaseemme suosituskirjeiden kirjoittamisesta.

Nyt kun sinulla on selkeämpi käsitys vahvasta, Harvardin arvoisesta suosituskirjeestä, voitko tehdä mitään varmista, että saat kolme suurta kirjainta hakemuksellesi?

body_ronburgundy

Opiskelijatiimi kokoontuu! Pidä tätä kehotuksena toimia.

Mitä voit tehdä saadaksesi vahvat suosituskirjeet?

Jos Harvard on näköpiirissäsi, olet todennäköisesti luonut perustan vahvoille suosituskirjeille. Olet osoittanut sitoutumista oppimiseen, akateemista huippuosaamista ja rakkautta oppimiseen.

Koska parhaat kirjeet tulevat opettajilta, jotka tuntevat sinut hyvin, sinun on pakotettava itsesi osallistumaan luokkaan, ottamaan ylimääräinen projekti tai johtamaan klubia, jonka neuvonantajana potentiaalinen suosittelijasi on. Hyödynnä ja luo mahdollisuuksia olla yhteydessä opettajiin ja ohjaajaan ja osoita intohimosi ja aja ylhäältä (enkö sanonut, että älä käytä kliseitä? Hups).

Sen lisäksi, että sinulla on hyvät suhteet suosittelijoihisi, sinun on annettava heille perusteellinen ja oivaltava 'kerskaustaulu'. Nämä asiakirjat usein kehottavat sinua vastaamaan kysymyksiin, kuten

  • Mitä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia arvostat itsessäsi?
  • Mitkä ovat yksi tai kaksi kokemusta, jotka ovat muokanneet näkemyksiäsi tai identiteettiäsi?
  • Mitä pidät suurimpina vahvuuksina? Heikkoudet?
  • Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
  • Mikä on merkittävä haaste, jonka jouduit voittamaan ja mitä opit siitä?

Jos huomaat, että nämä ovat samanlaisia ​​kuin Yhteinen sovellus essee kehottaa, olet oikeassa. Sekä suosittelijasi että pääsylippusi haluavat nähdä sinut kyky itsereflektioon ja saat käsityksen siitä, miten merkitset kokemuksesi. Kaikki oppilaat eivät ole kokeneita tällaisessa itsetutkistelussa tai henkilöllisyytensä välittämisessä muille. Ota aikaa ajatellaksesi näitä kysymyksiä ja antaa perusteelliset vastaukset. Voit jopa keskustella läheistesi kanssa tai pyytää heidän panostaan ​​(usein myös vanhemmat kirjoittavat näille kerskailulehdille).

Tämä taulukko ei ainoastaan ​​näytä suosittelijoillesi, kuka olet, vaan he myös auttavat heitä arvokasta materiaalia. Kirjoittamalla merkittävistä kokemuksista tai haasteista voit kertoa tai muistuttaa heitä tarinoista ja esimerkeistä, joita he voivat käyttää kirjeissään. Kun heillä on raaka -ainetta ja inspiraatiota, suosittelijasi ovat täynnä sanottavaa sinusta.

Siinä, mitä olen kirjoittanut koko tämän ajan, on yksi silmiinpistävä aukko siitä, että on tärkeää, että sinulla on suosittelijoita, jotka tuntevat sinut hyvin. Entä jos sinulla ei yksinkertaisesti ole opettajia tai yleisemmin neuvonantajia, jotka tunnet sinut hyvin? Mitä teet sitten?

duke tip 7. luokan karsinnat

body_friend

Ystävä heitä! Mutta tosielämässä.

Entä jos sinulla ei ole opettajia tai neuvonantajaa, joka tuntee sinut hyvin?

Koulut vaihtelevat suuresti luokkakoot ja oppilassuhteiden neuvonantaja. Joillakin kouluilla on korkeakoulun neuvontaosasto, kun taas toisilla on kouluneuvojia, jotka tasapainottavat sekä opiskelijoiden yliopistosuunnittelua että heidän sosiaalisia ja emotionaalisia tarpeitaan, koulun laajuisista opetussuunnitelmista puhumattakaan.

Kansallinen keskimääräinen julkisen koulun ohjaajan ja oppilaan suhde on 477: 1 Kaliforniassa , se on törkeää 945-1! Näin suurten suhdelukujen avulla on ymmärrettävää, jos sinulla on vaikeuksia oppia tuntemaan neuvonantajasi ollenkaan.

Dean Fitzsimmons tunnustaa tämän: 'On mitään lähellä tasapuolisia toimintaedellytyksiä kun on kyse yliopistoneuvonnan saatavuudesta amerikkalaisissa lukioissa. '' Hämmästyttävän korkeiden neuvonta- ja neuvonantajasuhteiden lisäksi hän puhuu 'hallitsemattomista luokkakooista, joiden vuoksi [opettajien] on lähes mahdotonta tuntea oppilaita riittävän hyvin kirjoittaakseen tietoon perustuvan suosituksen'.

Jos tämä kuulostaa koululta, älä epätoivo. Ensinnäkin Harvardin pääsyvirkailijoiden tulisi tuntea eri lukiot, joista heidän oppilaansa hakevat. Heidän on otettava huomioon erot luokitusjärjestelmissä, opetussuunnitelmassa ja tilastoissa, kuten opettajan ja ohjaajan ja oppilaan suhteessa. He voivat soittaa neuvonantajallesi lisätietoja tai yksinkertaisesti painottaa hakemuksesi muita osia.

Jotain muuta voit tehdä tietämättömien opettajien palautusten korvaamiseksi toimita täydentävä kirje henkilöltä, joka tuntee sinut paremmin , kuten esimies, valmentaja, uskonnollinen johtaja, kesäohjelman koordinaattori tai joku yhteisöstä.

Dean Fitzsimmons sanoi, että 'yksi parhaista kirjeistä, jotka olemme koskaan saaneet' oli koulun huoltajalta. Hän puhui siitä, kuinka hänen suosittelijansa oli positiivinen läsnäolo, joka 'teki aina kaikista ympärillään paremmiksi'. Samaan aikaan Harvard neuvoo olemaan lähettämättä liikaa lisämateriaalia, varsinkin jos opettajasi ja ohjaajasi ovat jo kirjoittaneet sinulle tehokkaasti.

Jotain muuta voit tehdä kirjeesi parantamiseksi järjestää tapaamisia opettajien ja ohjaajan kanssa. Keskustele heidän kanssaan tavoitteistasi ja siitä, kuinka paljon haluat päästä Harvardiin. (Jos tämä tuntuu pelottavalta, se on hyvä käytäntö Harvardin haastatteluun!)

Jaa yksityiskohtainen kehuskelehtesi ja varaa aika keskustella siitä yhdessä. Ehkä tämä tuntuu siltä, ​​että kerrot heille, mitä kirjoittaa, mutta jos tarvitset, niin olkoon niin. Hallitse hakemustasi ja kerro heille, mitä haluat kirjeeseesi (tietysti kohteliaasti).

Ennen kuin päätämme, käydään läpi tärkeimmät poiminnat, jotta saat suuren suosituskirjeen, joka tekee vaikutuksen Harvardin lukijoihin.

body_moreyaknow

Tärkeimmät takeet Harvardin suosituskirjeille

Kuuntele Dean Fitzsimmonsia, kun hän sanoo, että suosituskirjeet ovat 'äärimmäisen tärkeitä' ja aseta niihin yhtä paljon ajattelua ja huolenpitoa kuin muutkin hakemuksesi.

Miten? Valitsemalla suosittelijat viisaasti, työntämällä itsesi tuntemaan heidät hyvin ja tarjoamalla yksityiskohtaisia ​​itsereflektioita auttaa heitä kirjoittaessaan.

Mitä jos tunnet, että opettajasi ei ole tottunut kirjoittamaan suosituskirjeitä Harvardille? Olisi ihanteellinen, jos voisit kysyä a kokenut kirjailija, jonka maine on auttanut opiskelijoita pääsemään kilpailukykyisiin kouluihin. Jos tämä ei ole mahdollista, voit ehkä jakaa tämänkaltaisia ​​resursseja suosittelijasi kanssa. Sinun on itse selvitettävä, auttaako tämä tai vahingoittaako se tahattomasti. Et varmasti halua loukata henkilöä, jonka toivot laulavan kiitoksesi.

Ajateltuna ja tunnollisena opiskelijana, jonka katseet ovat Ivy League -alueella, pystyt varmasti tekemään kaikkesi varmistaaksesi kolme vahvaa suosituskirjettä. Onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.