Täydellinen opas Florida Bright Futures -apurahaan

helsinki-1.jpg

Florida Bright Futures -apurahaohjelmat ovat hyviä resursseja Floridan opiskelijoille, jotka suunnittelevat pysyä valtion yliopistossa . Tähän mennessä Bright Futures -ohjelma on auttanut 725 000 florida-opiskelijaa menee yliopistoon!

Kuten minkä tahansa apurahaohjelman kohdalla, palkinnoista on kuitenkin käsiteltävä paljon tietoa. Pelkästään kaikkien kelpoisuusvaatimusten ja palkintorajoitusten läpikäynti voi olla ylivoimaista, älä välitä mieti, miten hakemus todella lähetetään.Pohjois -Carolinan yliopisto gpa

Tässä oppaassa Olemme koonneet kaikki tarvitsemasi tiedot Bright Futures -apurahoista . Puhumme erilaisista palkinto-ohjelmista, niiden kelpoisuusvaatimuksista, hakuprosessista ja strategioista, joiden avulla voit voittaa oman.

body_update

Muutokset vuoden 2021 Bright Futures -apurahaan COVID-19: n vuoksi

Koska COVID-19 häiritsi monien floridalaisten opiskelijoiden vanhempia vuosia, opetusministeriö on tehnyt muutamia muutoksia joihinkin palkintovaatimuksiin ja hakemusten jättämisen määräaikoihin. Erityisesti, vapaaehtoistyötuntien ja ACT / SAT-testien tulokset ovat muuttuneet vuodelle 2021.

Vapaaehtoistyöajat

Koronavirus vaikutti monien opiskelijoiden vapaaehtoistyömahdollisuuksiin, mikä tarkoittaa, että he eivät ehkä ole kyenneet täyttämään Kirkkaan tulevaisuuden vapaaehtoisen tunnin vaatimuksia. Tämän sopeuttamiseksi Floridan opetusministeriö on hyväksymällä ohjaajilta (tai muilta hallituksen hyväksymiltä ylläpitäjiltä) asiakirjat, jotka osoittavat opiskelijoille tarkoitettu täyttämään vapaaehtoistyötuntien vaatimukset ennen valmistumistaan.

Ei ole selkeää tietoa siitä, miltä kyseinen dokumentaatio näyttää, kuinka järjestelmänvalvojien on tarkoitus toimittaa kyseiset tiedot tai milloin lähetyspäivä on näihin tunteihin. Ota siis yhteyttä neuvonantajaasi mahdollisimman pian, jotta he voivat lähettää asiakirjat.

Testipistemääräykset

Koska monet SAT-, ACT- ja PERT-testipäivistä peruutettiin tai muutettiin pandemian takia, opetusministeriö pidentää määräaikaa, jonka opiskelijat voivat suorittaa tentin ja lähettää testituloksensa. Uusi standardoitu testilähetysten määräaika on 1. joulukuuta 2021.

Tällä hetkellä ei ole mitään viitteitä siitä, että testauksen määräaikaa pidennetään edelleen tai että poikkeuksia tehdään opiskelijoille, jotka eivät pysty ottamaan ja lähettämään SAT-, ACT- tai PERT-ohjelmaa 1. joulukuuta 2021 mennessä.

Myös, nämä muutokset koskevat vain lukion vuonna 2021 valmistuneita opiskelijoita . Luokan 2022 ilmoituksia ei ole vielä tehty.

Uusinta tietoa Bright Futures -apurahasta ja siitä, miten koronavirus on vaikuttanut siihen, tutustu stipendin verkkosivustoon . Voit myös lukea hätämääräys, joka sisältää monia muutoksia tässä .

runko-kysymysmerkki-sininen ympyrä

Mikä on Bright Futures -apurahaohjelma?

Kirkas tulevaisuus -ohjelma tarjoaa ansioihin perustuvia apurahoja Floridan asukkaille, jotka pysyvät Floridassa korkeakoulussa tai ammattikoulussa (valitettavasti et ole oikeutettu palkintoon, jos osallistut yliopistoon osavaltion ulkopuolella).

Jokainen opiskelija, joka täyttää kaikki Bright Futuresin kelpoisuusvaatimukset saavat varoja osallistua mihin tahansa julkiseen tai yksityiseen korkeakouluun Floridassa. Taloudellista tarvetta ei oteta huomioon Bright Futures -apurahojen myöntämisessä (vaikka jos saat Bright Futures -apurahan, se otetaan huomioon, jos haet liittovaltion lainaa stipendin lisäksi).

Apurahaohjelmia on neljä, joilla kaikilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset ja palkintosummat. Kaikki nämä apurahat voidaan uusia - niin kauan kuin täytät kelpoisuusvaatimukset, voit saada nämä palkinnot enintään viisi vuotta valmistumispäivästä:

 • Floridan akateemiset tutkijat (FAS): Tämä on kilpailukykyisin apuraha ja anteliain apuraha . Se on suunnattu A-opiskelijoille. FAS-voittajat voivat saada rahoitusta koko opintojensa ajan.
 • Floridan ansiotutkijat (FMS): Tämä apuraha on vähemmän kilpailukykyinen kuin FAS, mutta sillä on silti suhteellisen korkeat vähimmäistestipisteet ja GPA-vaatimukset . Se on suunnattu B-opiskelijoille. FMS-voittajat voivat saada rahoitusta koko opintojensa ajan.
 • Gold Seal -ammattitutkijat (GSV): Tämä apuraha auttaa opiskelijoita jatkamaan lukion jälkeisiä ammatillisia ja todistustutkintoja. Se on yksi vähiten kilpailukykyisistä palkinnoista ja tarjoaa vähiten rahoitusta . GSV-voittajat voivat saada apuraharahoitusta enintään 72 opintotuntia teknisestä koulutusohjelmasta tai uratodistusohjelmasta TAI jopa 60 opintotuntia sovelletun tekniikan koulutusohjelmasta.

 • Gold Seal CAPE Scholars -ohjelma (GSC):Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet luonnontieteiden tai soveltavan tieteen maisterin tutkinnon kautta a CAPE-ohjelma ja haluat jatkaa ansaitsemalla kandidaatin tutkinnon tai soveltavan tieteen kandidaatin tutkinnon. Neuvoston pääsihteeristön voittajat saavat apuraharahoituksen enintään 60 opintotunniksi.

Palkintojen määrät

Kuten edellä mainitsimme, apurahavaroja jaetaan luottotuntia kohti. Apurahan saajat saavat kiinteän summan stipendityypin, koulutyypin ja luottotyypin perusteella.

Floridan akateemisilla tutkijoilla (FAS), jotka osallistuvat julkisiin kouluihin, maksetaan 100% lukukausimaksustaan ​​ja sovellettavista palkkioistaan. He saavat myös 300 dollaria lukukaudessa lisäkustannusten kattamiseksi, joihin voi kuulua huone ja lauta, kirjat tai laboratoriotarvikkeet. Opiskelijat, jotka osallistuvat yksityiskouluihin, saavat vastaavan määrän (jonka huomaamme alla olevassa kaaviossa).

Florida Medallion Scholars (FMS), joka osallistuu julkiseen kouluun, kattaa 75% lukukausimaksustaan ​​ja sovellettavista palkkioistaan. Jos opiskelet yksityiskoulussa, sinulle maksetaan vastaava summa (katso alla oleva kaavio).

Gold Seal -ammattitutkijoiden (GSV) opetukset maksetaan luottotuntikohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että palkinto maksaa tietyn dollarin summan koulutuksellesi sen mukaan, minkä tyyppisiä luokkia ja kuinka monta tuntia käytät.

Esimerkiksi, jos otat 12 tuntia uratodistusohjelmassa, sinulle myönnetään 39 dollaria per luottotunti. Voit selvittää palkinnon kokonaissumman kertomalla luottokohtaisen tunnusluvun käyttämiesi tuntien määrällä. Joten tässä esimerkissä saat 468 dollaria koulutuksellesi!

Nämä kriteerit koskevat myös Gold Seal CAPE Scholars -tutkijoita (GSC).Voit ansaita pääsihteeristön palkinnon, jos a) suoritat a CAPE-ohjelma ja b) haluat jatkaa ansioluettelon tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittamista.

Tässä on täydellinen luettelo palkintosummista GSV- ja GSC-tutkijoille:

OHJELMATYYPPI LUOTTOTUNNIN PALKINTO - SEMESTER LUOTTOTUNNIN PALKINTO - NELJÄNNES KELLOTUNNIN PALKINTO
Uratodistusohjelma 39 dollaria 26 dollaria 1,30 dollaria
Sovelletun tekniikan koulutusohjelma 39 dollaria 26 dollaria 1,30 dollaria
Teknisen tutkinnon koulutusohjelma 48 dollaria 32 dollaria 1,60 dollaria
Kandidaatin tutkinnot / Ammattikorkeakoulut (vain pääsihteeristön vastaanottajat) * 48 dollaria 32 dollaria -

* Pääsihteeristön vastaanottajien on ansaittava pätevä osakkuusyrittäjän tutkinto saadakseen tämän rahoituksen.

kehon_raha-14

Yksityiskoulun palkintomäärät

Kuten edellä mainitsimme, Bright Futures -ohjelma myöntää toisen määrän rahaa opiskelijoille, jotka osallistuvat yksityiseen valtionhallinnon korkeakouluun .

Kun opiskelet yksityiskoulussa, palkinnot lasketaan tuntiperusteisesti (aivan kuten edellä mainituista GSV-tutkijoista). Sinun on tehtävä yksinkertainen matematiikka selvittääksesi, kuinka paljon palkintosi on arvoinen ... ja kuinka monen kokonaiskustannuksesi se kattaa.

Yksityiskoulun palkinto FAS-opiskelijoille

FAS-opiskelijoille palkinto lasketaan tällä kaavalla:

Luotto- / kellotuntikohtainen hinta x ilmoitetut luotto- / kellotunnit + korkeakouluun liittyvät kulut Loppu = palkinnon kokonaissumma

Tässä on summa, jonka saat luottotuntia kohden, jos osallistut lukukauteen perustuvaan oppilaitokseen:

LAITOKSEN TYYPPI KUSTANNUS LUOTTUTUNNITTAIN KUSTANNUKSET KELLOTUNNITTAIN KOLLEGEEN LIITTYVÄT KULUT
4 vuotta 211 dollaria 300 dollaria
2 vuosi 104 dollaria 300 dollaria
Ammatillinen / tekninen 85 dollaria 2,86 dollaria 300 dollaria

Palkinto lasketaan hieman eri tavalla, jos opiskelet yliopistossa, joka käyttää vuosineljänneksen järjestelmää. Jos koulusi toimii tällaisella rakenteella, saat summan tunnilta:

LAITOKSEN TYYPPI KUSTANNUS LUOTTUTUNNITTAIN KUSTANNUKSET KELLOTUNNITTAIN KOLLEGEEN LIITTYVÄT KULUT
4 vuotta 140 dollaria 200 dollaria
2 vuosi 70 dollaria 200 dollaria
Ammatillinen / tekninen 57 dollaria 1,91 dollaria 200 dollaria

Yksityiskoulun palkinto FMS-opiskelijoille

Kuten puhuimme yllä, FMS-palkinnot ovat hieman pienemmät kuin heidän FAS-kollegansa. Tämä tarkoittaa, että tarvitset toisen kaavan selvittääksesi, kuinka paljon rahaa voit käyttää yliopistokuluihin. FMS-kaava näyttää tältä:

Luotto- / kellotuntikohtainen hinta x ilmoitettu luotto- / kellotunti = palkinnon kokonaissumma

Tässä mielessä tässä on summa, jonka saat luottotuntia kohden, jos osallistut lukukauteen perustuvaan oppilaitokseen:

LAITOKSEN TYYPPI KUSTANNUS LUOTTUTUNNITTAIN KUSTANNUKSET KELLOTUNNITTAIN
4 vuotta 158 dollaria
2 vuosi 78 dollaria
Ammatillinen / tekninen 63 dollaria 2,14 dollaria

Ja tässä ovat neljännespohjaisten yliopistojen tuntipalkkiosummat:

mikä merkki on huhtikuu 18
LAITOKSEN TYYPPI KUSTANNUS LUOTTUTUNNITTAIN KUSTANNUKSET KELLOTUNNITTAIN
4 vuotta 105 dollaria
2 vuosi 52 dollaria
Ammatillinen / tekninen 42 dollaria 1,42 dollaria

Lisätietoja siitä, miten kirkas tulevaisuus koskee yksityisiä yliopistoja, tutustu tähän kaavioon.

body_red_no_symbol

Palkintorajat

Kelpoisuusrajojen (joihin pääsemme pian) lisäksi on joitain rajoituksia kuinka ja missä voit käyttää Bright Futures -apurahaa.

Voit käyttää varoja vain Floridan kouluissa - lisätietoja voit tarkistaa tämän täydellinen luettelo tukikelpoisista tai osallistuvista laitoksista . Bright Futures -rahaa ei voida käyttää korjaavien kurssitöiden (kuten kehitysmatematiikan tai kirjoituskurssien) rahoittamiseen. Mutta tästä vuodesta lähtien FAS- ja FMS-palkintojen voittajat voivat käyttää varojaan kesäkurssityöhön.

body-red-question-merkki

Mistä tiedät, oletko tukikelpoinen?

Nyt kun tiedät kaiken sellaisesta rahoituksesta, jonka voit saada Bright Futures -palkinnolla, olet todennäköisesti kiinnostunut selvittämään, oletko kelpoinen. Ensinnäkin, sinun pitäisi selvittää, jos täytät Bright Futuresin yleiset vaatimukset (nämä koskevat kaikkia neljää apurahaa) :

 • Sinun on oltava Floridassa asuva ja Yhdysvaltain kansalainen tai kelvollinen kansalaisuus (tämän määrittelee korkeakoulu). Niin kauan kuin sinä ovat Floridassa asuvia vanhempiesi tai huoltajasi ei tarvitse olla.
 • Sinun on ansaittava tavallinen Floridan lukiotodistus tai vastaava Floridan julkiselta lukiosta tai rekisteröidyltä Floridan opetusministeriön yksityiskoululta.
 • Sinua ei voida tuomita törkeästä syytteestä (tai kieltäytyä kilpailusta).
 • Sinun on hyväksyttävä ja ilmoittauduttava tutkinto- tai todistusohjelmaan tukikelpoinen Floridan julkinen tai riippumaton toisen asteen oppilaitos (toisen asteen oppilaitos = korkeakoulu, yliopisto, ammattikoulu).
 • Sinun on ilmoittauduttava vähintään 6 luottotunnille, jotka eivät ole korjaavia, lukukautta kohti.
 • Sinun on täytettävä palkinto vanhempana lukiossa (tai kun suoritat GED: n). Jos et, et voi saada taannehtivasti Bright Futures -apurahaa. Tämä tarkoittaa, että jos todella haluat Florida Bright Futures -apurahan, sinun on aloitettava suunnittelu heti, kun aloitat lukion.

FAS-, FMS-, GSC- ja GSV-apurahoille on muita akateemisia kriteerejä . FAS- ja FMS-apurahoilla on melko vaativat kriteerit GPA: lle, ACT / SAT-pisteille ja palveluaikoille, kun taas GSV- ja GSC-ohjelmat eivät ole aivan yhtä vaativia:

FAS-vaatimukset

 • 3.50 vähintään GPA (painotettu)
 • 2020--2021 valmistuneet: vähintään 29 ACT-pistettä tai 1330 vähintään SAT-pisteet (otettu 30. kesäkuuta mennessä opiskelijan valmistumisvuodesta)
 • 100 vähimmäispalveluaikaa

FMS-vaatimukset

 • 3.00 vähintään GPA (painotettu)
 • 2020--2021 valmistuneet: 25 vähintään ACT-pisteet tai 1210 vähintään SAT-pisteet (otettu 30. kesäkuuta mennessä opiskelijan valmistumisvuodesta)
 • 75 vähimmäispalveluaikaa

GSV-vaatimukset

 • Vähintään 3,00 GPA (painotettu) ei-valinnaisissa lukiokursseissa
 • Ota 3 täyttä opintopistettä yhdessä uran ja teknisen koulutuksen ohjelmassa
 • Saavuta vähintään 3,5 GPA (painottamaton) ura- ja teknisen koulutuksen kursseilla
 • Saavuta vähimmäispisteet ACT-, SAT- tai Florida Postsecondary Education -testissä ( jonka löydät täältä )
 • Suorita 30 huoltotuntia

Pääsihteeristön vaatimukset

 • Ansaitse vähintään viisi toisen asteen jälkeistä luottotuntia CAPE-alan sertifikaateilla, jotka lasketaan yliopistoluotoksi
 • Suorita 30 huoltotuntia ennen lukion valmistumista

Kelpoisuusvaatimuksissa (mukaan lukien SAT / ACT: n korostaminen) on melko vähän hienoa tulosta. Jos haluat oppia lisää (ja sinun pitäisi), tutustu Bright Futures -vaatimusten täydelliseen oppaaseen.

Mitä tietoja sinun on sovellettava?

body_paperwork.jpg

Onneksi tätä ei ole liikaa mukana kirkas tulevaisuus -sovelluksen lähettämisessä.

Pystyt virtaviivaistamaan koko hakuprosessia, jos sinulla on kaikki tarvittavat paperit ja materiaalit järjestyksessä ennen aloittamista. Tässä on kaikki mitä sinun on valmistauduttava, jos haluat hakea Bright Futures -apurahaa:

Floridan taloudellisen tuen hakemus

Sinun on lähetettävä Floridan taloudellisen tuen hakemus tai FFAA viimeistään lukion valmistumisvuoden 31. elokuuta. Jos et lähetä FFAA: ta, et voi saada mitään Bright Futures -rahoitusta . sovellus avautuu yleensä 1. joulukuuta.

Viralliset kopiot

Onneksi Floridan julkiset lukiot lähettävät viralliset kopiot automaattisesti Floridan opetusministeriölle Bright Futures -arviointia varten. Jos lukiosi ei automaattisesti lähetä kopioita, voit pyytää heitä lähettämään omasi sähköpostitse osoitteeseen OFSA.transcripts@fldoe.org .

SAT- tai ACT-tulokset

Voit suorittaa SAT: n tai ACT: n, jotta voit lähettää pisteet Bright Futures -apurahaohjelmaan kautta Valmistumisvuoden 30. kesäkuuta . (Nämä kriteerit ovat erilaiset COVID-19: n aikana.) Tämä pitkä ikkuna antaa sinulle tietysti lisäaikaa tarvittaessa pisteytysvaatimusten täyttämiseksi selvästi myöhemmin kuin suoritat testit yliopistosovelluksille.

Voit lähettää ACT / SAT-pisteet Bright Futures -arvioinnista ilmoittautuessasi kokeisiin . Pyydä rekisteröitymisen yhteydessä, että pisteet lähetetään johonkin Floridan 12 osavaltion yliopistosta, julkisen yhteisön korkeakoulusta tai julkisesta lukiosta. Pisteet välitetään automaattisesti Florida Department of Education -tietovarastoon.

helsinki-1.jpg

Levitysprosessin tulisi olla yhtä tasainen (ja yhtä automaattinen) kuin hyvin öljytty kone.

Kuinka lähetät hakemuksen?

Suuri osa tästä prosessista on automatisoitua, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä paljon ylimääräistä työtä lähettämättä FFAA: ta ja pitäen silmällä hakemustasi varmistaaksesi, että kaikki käsitellään oikein. Tässä on kaikki vaiheet, jotka sinun tulisi suorittaa varmistaaksesi, että lähetät täydellisen ja onnistuneen Bright Futures -sovelluksen:

Vaihe 1: Lähetä Floridan rahoitustukihakemus

Muista, että tämän on toimitettava 31. elokuuta lukion valmistumisvuosi. Florida Bright Futures -tilisi kirjautumistiedot lähetetään sinulle, kun olet lähettänyt FFAA .

Vaihe 2: Ota ACT tai SAT ja lähetä testipisteet

Sinun on joka tapauksessa otettava joko ACT tai SAT yliopistosovelluksiin, joten tämä ei saisi edellyttää ylimääräistä työtä. Lähetä pisteet Floridan julkiseen kouluun (kuten aiemmin mainittiin tässä viestissä) sen varmistamiseksi, että Floridan opetusministeriö vastaanottaa heidät.

Vaihe 3: Tarkista virallisten kopiojesi lähettäminen

Jos opiskelet Floridan julkisessa lukiossa, transkriptiosi lähetetään automaattisesti Bright Futuresin harkittavaksi. On hyvä tarkistaa ohjausneuvojalta vahvistaaksesi lähettämisen, varsinkin jos et käy julkisessa koulussa.

Vaihe 4: Pidä Bright Futures -sovellustilisi tiedot ajan tasalla

Jälleen saat tilin kirjautumistiedot Bright Futures -sovellustilillesi, kun lähetät FFAA: n. Kun sinulla on pääsy tähän tiliin, voit käyttää sitä hallita ja valvoa sovelluksesi eri osia. Varmistaaksesi, että apurahahakemuksesi on aikataulussa, sinun tulisi:

 • Seuraa ilmoitettujen huoltotuntien määrää.
 • Päivitä toisen asteen oppilaitoksesi. Kun olet ilmoittautunut FL-yliopistoon tai ammatilliseen oppilaitokseen, sinun on tehtävä siitä merkintä tilillesi.
 • Päivitä kaikki väestötiedot.
 • Tarkastele kelpoisuusmääritystäsi - tarkista tilisi, kun kaikki on lähetetty, jotta näet, oletko oikeutettu apurahan saamiseen.

Ja siinä se! Suosituskirjeitä tai esseitä ei vaadita.

Milloin saat selville, onko sinut valittu?

Arvioinnin aikatauluja on kaksi: Aikainen arviointi ja Loppuarviointi.

Varten Varhaisen arvioinnin aikajana , voit saada kelpoisuusmäärityksen online-tilillesi jo maaliskuussa. Litteraatiot ja testitulokset on lähetettävä 31. tammikuuta mennessä.

Varten Loppuarvioinnin aikajana , voit saada kelpoisuudenmäärityksen online-tilillesi jo heinäkuussa. Litteraatiot ja testitulokset voidaan lähettää viimeisen lukion lukukauden aikana tai sen jälkeen.

helsinki-8.jpg

Et todellakaan saa paljon sananvaltaa tämän rahan käytöstä (mikä voi olla hyvä asia, jos rahalla on tapana polttaa reikä taskussa).

Kuinka voit käyttää Florida Bright Futures -apurahaa?

Nyt kun olet vauhdissa hakuprosessissa, haluat todennäköisesti tietää, mitä Bright Futures -rahoituksella todella tapahtuu, kun saat sen.

Et saa rahaa suoraan. Koulusi taloudellisen tuen toimisto laskee palkintosi ja maksaa sitten varat (eli käytä varoja yliopistotilillesi) kunkin lukukauden lisäys- / pudotusjakson päättymisen jälkeen. Kuten aiemmin mainitsimme, varat on käytettävä kelvollinen Florida-koulu .

Kiinnostaako opiskelua ulkomailla? Koulusi päättää, voidaanko Bright Futures -rahoitusta käyttää ulkomailla opiskeluun. Tämä tarkoittaa, että sinun on kysyttävä lisätietoja yliopistosi ulkomailla toimipisteestä saadaksesi lisätietoja.

strategia-1080528_640

Strategiat: Kuinka lisätä mahdollisuuksiasi voittaa Florida Bright Futures -apuraha

Bright Futures -apurahan voittaminen voi tarkoittaa, että suurin osa lukukausikuluistasi (ja ehkä jopa huone- ja lautakustannukset) katettaisiin enintään viideksi vuodeksi. Jos aiot lähettää Bright Futures -sovelluksen, sinun kannattaa saada se laskemaan.

Sinulla on neljä pääkelpoisuusvaatimusta, joihin sinulla on hallinto (lukuun ottamatta valtion asuinpaikkaa): työselostus, GPA, ACT / SAT -pisteet ja palveluajat . Tässä on joitain strategioita varmistaaksemme, että täytät kaikki nämä vaatimukset.

Kurssityö

Jos osallistut mihin tahansa Floridan lukioon, olet todennäköisesti matkalla täyttämään kaikki työselostusvaatimukset. Jos olet millään tavalla huolissasi, ajoita tapaaminen neuvontaneuvojan kanssa ASAP: n kanssa nähdäksesi, tarvitseeko aikataulua muuttaa. Lisätietoja kurssityön vaatimuksista on Bright Futures -kelpoisuusoppaassamme.

GPA

Jos olet huolissasi siitä, että GPA ei ole tarpeeksi korkea voittaaksesi FAS-apurahan - kilpailukykyisin palkinnoista -, voit asettaa järkevämmän tavoitteen pyrkimällä FMS-, GSV- tai GSC-apurahoihin. Jos se on kuitenkin vielä lukiourasi alussa, tarkista oppaamme GPA: n nostamiseksi!

Muista myös, että kaikki luetellut GPA-vaatimukset on painotettu. Jos GPA: si ei ole tällä hetkellä painotettu, painotettu GPA voi olla korkeampi, jos olet osallistunut edistyneisiin tai arvosanoihin. Ota yhteys neuvonantajaasi saadaksesi lisää apua painotetun GPA: n laskemisessa.

ACT- tai SAT-tulokset

Teet itsellesi palveluksen muutamalla tavalla, jos työskentelet kasvattaa ACT- tai SAT-pisteitäsi. Korkeammat pisteet avaa enemmän apurahamahdollisuuksia parempilaatuisten kouluvaihtoehtojen lisäksi.

Anna itsellesi aikaa nostaa pisteitäsi aloittamalla testien valmistelu ja suorittaminen aikaisemmin kuin myöhemmin. Toisen vuoden loppu juniorivuotesi alkuun on hyvä aika aloittaa valmistelut.

Optimoi pisteet valita yksi tentti työskentelemään sen sijaan, että jaatte energianne ACT: n ja SAT: n välillä. Jos et ole varma, mikä testi suoritetaan, tutustu oppaaseen selvittääksesi mikä testi sinulle parhaiten sopii.

Jos olet ylemmän luokan opiskelija ja sinulla ei ole paljon aikaa valmistautua testeihin, tutustu ACT- ja SAT-ohjelmien nopeaan valmisteluoppaaseen.

Palveluaika

Paras tapa saavuttaa huoltotuntien vähimmäismäärä on johdonmukaisuus. Yritä asettaa aikataulu (esim. Mene samaan aikaan joka viikko), jotta se tuntuu enemmän vakavalta sitoutumiselta.

Mitä johdonmukaisempi olet ja mitä aikaisemmin aloitat hakemisen paikkakunnalla, sitä vähemmän tunteja joudut vapaaehtoistyöhön viikossa . Jos aloitat fuksi, sinun on tehtävä vapaaehtoistyötä 1 tunti 2-3 viikon välein, jotta saavutat vähimmäisvaatimuksesi. Jos aloitat vanhempana; sinun on kuitenkin tehtävä vapaaehtoistyötä 1,5-2 tuntia viikossa.

Vapaaehtoisen sitoutumisen noudattaminen on helpompaa pitkällä aikavälillä, jos työskentelet vakiintuneen, laillisen viraston kanssa, joka seuraa jatkuvasti tuntejasi (vaikka onkin hyvä pitää omat tietosi varmuuskopiona). Jos tarvitset yhteisöpalveluideoita, lue yhdeksän parasta paikkaa vapaaehtoistyöhön.

body-kyllä-ei-tarkistuslista

Hieman palauttamisesta ja palauttamisesta

Yksi Florida Bright Futures -apurahan yleisistä vaatimuksista on se sinun on haettava sitä viiden vuoden kuluessa lukion valmistumisesta. (Muista, että tällä apurahalla on säännöksiä opiskelijoille, jotka ansaitsevat lukion vastaavuuden tutkinnon, joten muista lukea käsikirja läpi, jos olet ei-perinteinen opiskelija.)

Palautus

Jos olet opiskelija, joka on saanut Kirkas tulevaisuus -apurahan, mutta sinulla ei ole maksettu varoja edellisenä vuonna, voit hakea palauttamista. Tämä voi vain tapahtua, jos ansaitsit Bright Futures -apurahan heti lukion valmistumisen jälkeen ja jos silti mahtuu viiden vuoden stipendin maksuikkunaan.

mla -muoto college -esseelle

Jos haluat tehdä palautuksen, sinun on noudatettava apurahan palauttamista koskevia ohjeita Bright Futures -sivustolla. Sinun on täytettävä palautus- / palautussovellus, jonka voit tehdä luomalla OSFA-tilisi ja kirjautumalla siihen . Näiden tietojen avulla määritetään, voitko palauttaa. Muista, että kaikkien materiaaliesi jättämisen määräaika on kunkin vuoden 30. toukokuuta, joten muista suunnitella vastaavasti!

Jos olet värväytynyt armeijaan (tai muuhun uskonnolliseen tai sosiaaliseen palveluun) heti lukion jälkeen ja haluat nyt osallistua yliopistoon, sinulla on muutama erilainen vaihtoehto. Kirkas tulevaisuus -sivustolla todetaan, että sinun tulee hakea apurahaa vanhemman vuoden aikana ja lykätä palkintoa, jos päätät värvätä. Voit sitten hakea palauttamista tai palauttamista viiden vuoden kuluessa palvelusi päättymisestä, vaikka se ylittäisi stipendien yleisissä vaatimuksissa määritellyn viiden vuoden valmistumisajan.

Entisöinti

Palauttaminen on Vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat ensimmäistä vuotta yliopistossa ja ovat saaneet Bright Futures -rahaa, mutta ovat menettäneet kelpoisuuden kahdesta syystä:

 • Opiskelija ei täyttänyt 2.75 GPA: n uusimisvaatimusta, mutta teki täyttää uusimisvaatimukset.
 • Opiskelija pudotettiin FAS-palkinnosta FMS-palkinnoksi, koska he eivät täyttäneet FAS: n 3.0 GPA -vaatimusta. Tämä opiskelija voi hakea FAS-palkintonsa palauttamista.

Opiskelija voi hakea palauttamista yhden kerran ensimmäisen opiskeluvuoden aikana tai heti sen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vain yksi pieni mahdollisuus palauttaa apuraha, jos et täytä uusimisvaatimuksia.

Toisin sanoen: on paljon helpompaa varmistaa, että noudatat stipendisi ehtoja kuin yrittää palauttaa apurahasi!

Lisätietoja uusimisvaatimuksista, palautusvaatimuksista tai palautusvaatimuksista, Katso Kirkas tulevaisuus -käsikirjan luku 3.

ominaisuus_apu

'Auta! Entä jos ... ': Mistä löydät lisätietoja

Tämä artikkeli kattaa kaikki yleiset tiedot, jotka sinun on tiedettävä Florida Bright Futures -apurahasta. (Meillä on toinen artikkeli, jossa käsitellään stipendin vaatimuksia tarkemmin, joten muista tarkistaa myös se.)

Mutta on mahdollista, että olet ainutlaatuisessa tilanteessa. Ehkä olet ollut kotikoulussa muutaman vuoden tai olet vapaaehtoisesti osallistunut muuhun kuin perinteiseen ohjelmaan, joka ei ole sidoksissa lukioosi. Tai ehkä olet käynyt valtion ulkopuolisessa koulussa, mutta olet siirtymässä takaisin Floridan yliopistoon!Tässä artikkelissa ei käsitellä monia tilanteita, joten on tärkeää, että sinä ota yhteyttä muihin asiantuntijoihin, jos tarvitset lisäapua.

Ennen kaikkea, sinun tulee puhua Floridan opetusministeriön opiskelijoiden taloudellisen avun toimistolle . Tämä on toimisto, joka hallinnoi Bright Futures -apurahaa, joten heillä on ajan tasalla olevat tiedot ja neuvot. Löydät heidän yhteystietonsa Florida Bright Students Scholarship -sivun alareunasta.

Jos olet vielä lukiossa tai valmistunut viimeisen vuoden aikana, yksittäinen koulusi voi pystyä vastaamaan kysymyksiisi. Tarkista neuvontaneuvojasi varhain ja usein, varsinkin jos olet utelias siitä, lasketaanko vapaaehtoistyötunnit vai otatko oikeita luokkia täyttämään apurahavaatimukset. Jos sinulla on ongelmia transkriptiosi kanssa, sinun täytyy todennäköisesti käydä sen sijaan koulun rekisteröijässä.

Jos olet yliopistossa ja sinulla on kysyttävää apurahasi ylläpitämisestä tai palauttamisesta, käänny koulusi stipenditoimiston puoleen. Heillä on henkilökunnassa ihmisiä, jotka ovat Florida Bright Futures -ohjelman asiantuntijoita, jotka voivat antaa sinulle enemmän selkeyttä ainutlaatuisesta tilanteestasi ja auttaa sinua suunnittelemaan seuraavia vaiheitasi.

body_next

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.