Täydellinen opas CBEST: Harjoitustestit, rekisteröinti ja pisteytys

golden-gate-bridge-san-francisco-california-1141853

CBEST on tärkeä askel opettajien pätevyydessä Kalifornian ja Oregonin osavaltioissa. CBEST testaa perustaidot ja tiedot ja tarjoaa tietoa niille, jotka haluavat opettaa näiden osavaltioiden julkisissa kouluissa. Ihmiset voivat suorittaa testin kuinka monta kertaa tahansa päästäkseen läpi.

Mikä on CBEST -testi?

CBEST, tai California Educators Basic Educational Skills Test, on valmennuskoe opettajille. CBEST vaaditaan Kalifornian ja Oregonin opettajille, jotka haluavat ansaita ensimmäisen opetuksensa tai palvelunsa. CBEST vaaditaan opettajille, ylläpitäjille ja muille koulun harjoittajille . Testinottajien on osoitettava lukutaitoa, matematiikkaa ja kirjoittamista. Voit ottaa CBESTin tietokoneella tai paperilla.Mitkä ovat CBEST -rekisteröinnin vaiheet?

CBEST -rekisteröinti voidaan suorittaa osoitteessa rekisteröintisivu .

Tietokonepohjaisessa testissä on 41 dollarin rekisteröintimaksu ja 61 dollarin CBT -maksu. Paperipohjaisen testin rekisteröintimaksu on 41 dollaria. Tietokonetestissä on myös 18 dollarin myöhäinen CBEST -rekisteröintimaksu ja 35 dollarin hätämaksu.

Tulevat CBEST -testipäivät

Seuraavat käytettävissä olevat päivämäärät paperitestille ovat seuraavat

Testin päivämäärä Säännöllinen ilmoittautumisaika Myöhäinen ilmoittautumisaika Pisteiden julkaisupäivä
12.7.2019 1.1.2019 22.11.2019 23.12.2019
2.8.2020 1.3.2020 24.1.2020 24.2.2020
18.4.2020 13.3.2020 3.4.2020 5.4.2020
7/11/2020 6.5.2020 26.6.2020 27.7.2020

CBEST -testin muoto

Testi sisältää kolme osaa, ja sallittu kokonaisaika on 4 tuntia. Annettua aikaa voidaan käyttää osioihin millä tahansa tavalla, jonka testin tekijä haluaa . Testi on monivalinta, ja kirjoitusosassa on kaksi esseekysymystä.

Matematiikka

Testin matemaattinen osa on a 50 kysymystä, monivalintaosa joka testaa matematiikan käsitteitä, jotka on opittu koko peruskoulun, lukion ja lukion aikana. Joskus testi sisältää joitain korkeakoulussa opittuja käsitteitä.

Testi perustuu pääasiassa aritmeettisiin käsitteisiin, mutta sisältää myös geometrian ja muita taitoja. Kaikki matemaattiset käsitteet vaativat laskentataitoja.

Lukeminen

Lukuosa koostuu 50 monivalintakysymystä perustuu 100–200 sanan alkuperäisten kohtien kysymyksiin. Kysymykset keskittyvät luetun ymmärtämiseen ja kriittiseen analyysiin.

Kirjoittaminen

Kirjoitusosa sisältää kaksi esseekysymystä, jotka perustuvat annettuihin aiheisiin . Yleensä yksi aihe vaatii kriittisen analyysin ja toinen henkilökohtaisen esseen.

CBESTin pisteet

Kunkin osion pisteet perustuvat asteikolle 20-80. Mikä on CBEST -läpäisypiste? Tarvitset 41 pistettä jokaisessa osassa, yhteensä 123 kokoa. On mahdollista siirtää, jos saat 38 yhdellä osuudella, kunhan korvaat sen muissa osissa. Sinun on kuitenkin pyrittävä 41: een jokaiseen osaan, jotta varmistetaan läpäisevä pisteet.

yliopisto ilman hakemusmaksua

Tietokonepohjaisen testin alustavat tulokset ovat saatavilla heti testin päätyttyä. Viralliset tulokset julkaistaan ​​kahden viikon kuluessa testistä. Paperipohjaisen testin CBEST-tulokset julkaistaan ​​3 viikon kuluessa testistä . Katso alla olevasta taulukosta paperitestin arvioidut julkaisupäivät. Muista, että tietokonetesti tehdään ajanvarauksella, joten julkaisupäivä riippuu testitapaamisen ajankohdasta. Katso yllä olevasta kaaviosta paperitestitulosten julkaisupäivät.

valokuva-of-nainen-opetus-935943

CBEST -mallikysymykset

Nämä esimerkkikysymykset auttavat sinua saamaan käsityksen testin rakenteesta ja erilaisista kysymyksistä, joita saatat kohdata.

Lukeminen

Esimerkki kulkureitistä: Costa Rica on maa Keski -Amerikassa, joka on täynnä villieläimiä ja luonnonvaroja. Se on myös ekomatkailun johtaja, ja hänelle myönnetään tämän matkailumerkin luominen villieläimiä ja ympäristöä koskevien tiukkojen lakiensa vuoksi. Esimerkiksi Costa Ricassa on nyt laitonta ottaa selfie villieläimen kanssa sen jälkeen, kun useat eläimet ovat loukkaantuneet tai kuolleet viime vuosina ihmisten yrittäessä ottaa kuvia heidän kanssaan. Maa asettaa myös tiukkoja lakeja villieläinten myynnistä ja kaupasta, eikä se salli eläinten vientiä maasta, koska se uskoo, että taloudellisesti ja ympäristön kannalta on edullista houkutella kävijöitä maan luonnon kauneuden sijasta. viedä eläimiä ja kasveja. Näiden tiukkojen lakien lisäksi ympäri maata löytyy monia eläinten hyvinvointikeskuksia, koulutusretkiä, vaelluksia ja pyhäkköjä, jotka edistävät eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä ja joilla on vähäinen ihmisten vaikutus. Muut maat ovat noudattaneet tätä ekomatkailumallia, kuten Norja, Islanti, Galapagossaaret, Uusi -Seelanti ja paljon muuta.

Kysymys 1: Mikä on tämän kohdan tarkoitus?

 1. Edistää matkailua Costa Ricassa
 2. Taustatietoa ekomatkailusta
 3. Selittää Costa Rican lakeja
 4. Tutustuttaa lukija laiskiaisiin

Vastaus: Vastaus on numero 2, Taustatietoa ekomatkailusta. Vaikka kohta keskittyy Costa Ricaan, se selittää ekomatkailua ja tarjoaa muita maita, jotka myös toimivat ekomatkailussa.

Kysymys 2: Miten määrittelette ekomatkailun tämän paketin perusteella?

 1. Matkailu, johon kuuluu luolia ja luolia
 2. Retket ja matkat, jotka esittelevät villieläimiä
 3. Vapaaehtoistyömatkat, joissa vapaaehtoiset työskentelevät eläinsuojelualueilla
 4. Matkailu, joka on suunnattu villieläimille ja luonnonympäristöille, joiden on tarkoitus tukea suojelua.

Vastaus: Oikea vastaus on 4: Suojelun tukeminen on tärkeä osa ekomatkailua, ja se koskee sekä villieläinten että luonnon ympäristön tukemista.

Matematiikka

Kysymys 1: Lilyllä on uusi Lego -setti, jonka hän haluaa jakaa neljän ystävän kanssa, mutta haluaa varmistaa, että hän jakaa Legot tasapuolisesti hänen ja ystäviensä kesken. Hänellä on 20 sinistä legoa, 15 punaista legoa ja 15 keltaista legoa. Kuinka monta legoa kukin saa?

 1. 4 legoa
 2. 8 legoa
 3. 10 legoa
 4. 12 legoa

Vastaus: Oikea vastaus on 10 legoa. Jokainen lapsi, mukaan lukien Lily, saa 4 sinistä legoa, 3 punaista legoa ja 3 keltaista legoa. 4+3+3 = 10

Kysymys 2: Mikä on sopivin yksikkö nesteiden mittaamiseen?

 1. Unssia
 2. Puntaa
 3. Tuumaa
 4. Tonnia
 5. Mittarit

Vastaus: Oikea vastaus on 1 unssia.

Kirjoittaminen

Kysymys 1: Monet opiskelijat kamppailevat koulun kanssa. Ajattele aikaa, jolloin sinulla oli vaikeaa koulussa, olipa kyseessä testi, kotitehtävä tai aihe, jonka kanssa kamppailit. Selitä kohtaamasi ongelma ja miten lähestyisit tällaista ongelmaa opettajana.

Vastaus: Yllä oleva kehote on henkilökohtainen essee -kehote. Kun vastaat tähän kehotteeseen, varmista, että sillä on edelleen esseerakenne, jossa on selkeä alku, keskikohta, loppu ja opinnäytetyö. Esseellä on oltava henkilökohtainen kokemus, mutta sen on myös oltava emotionaalista selkeyttä ja sen on oltava tehokasta.

texas a & m täytti vaatimukset

Kysymys 2: Sisään Näkymätön mies , Ralph Ellison kirjoittaa, Elämä on elettävä, ei hallittavissa; ja ihmiskunta voitetaan jatkamalla pelaamista tietyn tappion edessä. Keskustelkaa esseessä, jonka lukee koulutettu, aikuinen yleisö, ja oletteko samaa mieltä Ellisonin kanssa ja miksi tai miksi ette.

Vastaus: Tämä essee vaatii enemmän akateemista kieltä ja analyyttisiä taitoja kuin henkilökohtainen essee. Voit lähestyä esseitä haluamallasi tavalla ja voit vapaasti hyväksyä tai olla eri mieltä annetusta lainauksesta, kunhan voit tukea näkemystäsi esimerkeillä ja todisteilla. Varmista, että sinulla on opinnäytetyö ja voit esittää vähintään kaksi syytä siihen, miten tulit tähän johtopäätökseen.

239548

Mistä löydät CBEST -harjoitustestit?

Toivottavasti koulutuksesi on jo valmistanut sinut CBESTiin, ja jotkut ihmiset suosittelevat CBESTin ottamista pian koulun päätyttyä, jotta tieto on tuoreessa päässä. viralliset CBEST -käytännön testit voi auttaa sinua saamaan käsityksen testin muodosta ja suunnittelemaan opintosuunnitelman. Viralliset CBEST -testit ovat parhaita käyttää, koska voit olla varma, että ne ovat korkealaatuisia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.