Täydellinen asiantuntijaopas: Kuinka tehdä taidesalkku korkeakoululle

ominaisuus_portfolio-1

Halusitko hakea taideohjelmaan? Tiedätkö mitä sinun pitäisi sisällyttää salkkuusi? Taideportfoliosi on yleensä hakemuksesi tärkein osa, ja hienon hankkiminen voi parantaa merkittävästi mahdollisuuksiasi päästä huippukouluihisi.

Mikä on taideportfolio?

Taideportfolio on a kokoelma työsi ovatko maalauksia, runoja, veistoksia tai muita taidemuotoja. Se antaa sinulle mahdollisuuden esitellä taiteellisia taitojasi, kokemuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi, ja se auttaa pääsyvirkamiehiä päättämään, sopisitko heidän koululleen. Salkusi on yleensä tärkein osa hakemustasi koska se antaa koulujen nähdä omakohtaisesti luomasi työn.

Kuka tarvitsee korkeakoulun taideportfoliota?

Taideportfolioita tarvitaan usein taidekouluun tai perinteisen korkeakoulun taideohjelmaan hakemiseen. On olemassa useita ohjelmia, jotka saattavat vaatia hakijoita toimittamaan salkun, joista osa sisältää:

 • Vaatteiden suunnittelu
 • Arkkitehtuuri
 • Taidekasvatus
 • Taidehistoria
 • Keramiikka
 • Elokuva
 • Kuvataide
 • Graafinen suunnittelu
 • Sisustussuunnittelu
 • Maalaus
 • Valokuvaus
 • Painotyö
 • Veistos
 • Kirjoittaminen (yleensä runoon, kaunokirjallisuuteen, käsikirjoitukseen keskittyville ohjelmille)

Kaikkien näihin ohjelmiin hakevien opiskelijoiden ei tarvitse lähettää salkkua. Jos haet taidekouluun, sinun on todennäköisesti toimitettava salkku, mutta perinteiset korkeakoulut eivät joskus vaadi hakijoita toimittamaan salkkuja sen mukaan, mistä ohjelmasta he hakevat. Tarkista niiden koulujen vaatimukset, joista saatat olla kiinnostunut käymään , ja jos yksi tai useampi niistä vaatii työportfolion lähettämistä, lue eteenpäin oppiaksesi luomaan vahva portfolio.

Mitä taideohjelmat etsivät salkusta?

Taideohjelmat haluavat hyväksyä opiskelijoita, jotka luovat taidetta taitavalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Tarkemmin sanottuna taidekoulut etsivät opiskelijoita, joilla on seuraavat ominaisuudet:

Tekninen hallinta:

Ehkä kaikkein ilmeisin komponenttiopiskelu, jota etsit salkustasi, on kuinka taitava taiteilija olet . Tekninen hallinto sisältää kyvyn soveltaa perus- ja kehittyneitä taidepäälliköitä työhösi, luoda työtä, joka osoittaa suurta huomiota ja yksityiskohtia, ja toteuttaa projekteja, joissa ei ole huolimattomuutta ja virheitä.

suuret gatsbyn vanhat elokuvat

Myös koulut ovat usein erityisen kiinnostuneita sinusta piirustustaidot koska monet taidemuodot edellyttävät kykyä piirtää hyvin. Useimmat taideohjelmat suosittelevat, että hakijat lähettävät salkkuunsa ainakin piirustuksen, vaikka se ei olisikaan heidän mieluisin taidemuotonsa, ja jotkut koulut, kuten Rhode Island School of Design, vaativat piirustusnäytettä.

Monipuolisuus ja monipuolisuus:

Vaikka opiskelijoiden odotetaan saavan taiteellisen muodon, jonka he luovat eniten ja johon he ovat miellyttävimpiä, taidekoulut haluavat hakijoita, jotka ovat vahvoja taiteilijoita eri medioissa ja taidemuodoissa . Yksi syy monipuolisuuteen on tärkeä, koska kyky luoda useita taidemuotoja piirustuksesta maalaukseen, graafiseen suunnitteluun ja muuhun on merkki lahjakkaasta taiteilijasta ja sellaisesta, joka voi soveltaa taitojaan monin tavoin. On myös harvinaista, että taiteilija pitää kiinni vain yhdestä taidemuodosta. Esimerkiksi keramiikan tai muotisuunnittelun parissa työskentelevien taiteilijoiden on usein pystyttävä piirtämään tarkat kuviot ennen työn aloittamista.

Vaihtelevaa salkkua osoittava kyky ajatella luovasti ja halu kokeilla uusia asioita. Montserratin taidekorkeakoulu toteaa pääsysivu että 'Medianetsintä ja kokeilu ovat olennainen osa kokemustasi ... Sisällytä korkeakoulun taideportfolioosi työ, joka näyttää kiinnostuksen kohteesi sekä realistinen ja abstrakti työ käyttäen erilaisia ​​materiaaleja.'

Ainutlaatuinen tyyli ja persoonallisuus:

Chicagon taideinstituutin koulu (SAIC) toteaa pääsysivu että tärkein asia, jota he etsivät taideportfoliosta, on '[W] ork, joka antaa meille tunteen sinusta, kiinnostuksistasi ja halustasi tutkia, kokeilla ja ajatella teknisen taiteen ja suunnittelutaitojen lisäksi.'

Taideportfolion tulisi näyttää persoonallisuutesi ja oma tapa katsella maailmaa. Haluat näyttää taidekouluille, että on syytä sille, että heidän pitäisi myöntää sinut nimenomaan, ja yksi parhaista tavoista tehdä tämä on luoda taidetta, josta olet intohimoinen ja joka eroaa muiden ihmisten luomasta taiteesta . Tekninen taito ei riitä, jos pystyt kopioimaan vain sen, mitä muut ovat jo luoneet.

body_artclass

Aloitetaan luominen!

esimerkki ap lang synteesiesseestä

Kuinka luoda taideportfolio

Päästä alkuun

Ensinnäkin haluat varmistaa, että sinä anna itsellesi tarpeeksi aikaa laittaa taidesalkku yhteen. Monilla taiteiden opiskelijoilla on vähintään vuosi aikaa luoda palkkiinsa käyttämänsä teokset , joten aloita ajatella salkkuasi ja valmistella kappaleita hyvissä ajoin ennen määräaikoja.

Jos tiedät mihin kouluihin haluat hakea, tutkia salkunsa vaatimuksia huolellisesti ja aikaisin . Jos et noudata kunkin koulun ohjeita kunnolla, saatat saada automaattisen hylkäämisen, eikä ainakaan se auta hakemustasi. Tämä on tärkein neuvo tässä artikkelissa! Kun tutkit kunkin koulun portfolion vaatimuksia, kiinnitä erityistä huomiota seuraaviin tietoihin:

 • Hakemusten ja salkun määräajat

 • Kuinka sinun on lähetettävä salkku (online, etanaposti tai henkilökohtaisesti)

 • Jos on avoinna olevia tai salkupäiviä, jolloin voit esittää salkun henkilökohtaisesti

 • Lähetettävien kappaleiden määrä

 • Kaikki kappalevaatimukset kappaleille

 • Jos sinulla on erityisiä vaadittuja kappaleita, sinun on toimitettava (esimerkiksi Rhode Island School of Design vaatii kaikkia hakijoita toimittamaan piirustuksen polkupyörästä)

Sinun tulisi myös tarkastella esimerkkejä aiemmin lähetetyistä taidevalikoimista. Varsinkin kun olet vasta aloittamassa salkun luomista, muiden opiskelijoiden luomien salkkujen tarkastelu voi olla hyödyllistä oman portfolion kehittämisessä . Jos olet tällä hetkellä taidekurssilla joko koulussa tai sen ulkopuolella, luokassasi on todennäköisesti valokuvia aikaisempien opiskelijoiden lähettämistä salkkuista, ja voit myös kysyä luokkatovereiltasi heidän salkkujensa.

Voit hakea myös verkosta. Etsi taidesalkkuesimerkki tai [kiinnostava koulu] taidesalkkuesimerkki. Tämä tuo esiin paljon esimerkkejä, usein mukana salkkuja opiskelijoista, jotka hyväksyttiin tiettyihin kouluihin , kuten Yalen yliopiston taideohjelma tai Chicagon taideinstituutin koulu. Muista käyttää näitä esimerkkejä vain oppaana; on tärkeää, että salkku heijastaa omia kykyjäsi ja kiinnostuksen kohteitasi.

body_oilpaints

Kappaleiden valitseminen

Tarvitset noin kymmenkunta työtä portfoliosi. Määrä vaihtelee koulukohtaisesti, mutta useimmat pyytävät 10-20 esimerkkiä työstäsi. Nämä voivat olla paloja, jotka olet luonut luokalle tai koulun ulkopuolelle. Sinun tulisi pyrkiä luomaan enemmän kappaleita kuin tarvitset , niin että kun on aika luoda salkku, voit valita vahvimmat kappaleesi mukaan.

Salkkuun sisällytettävät kappaleet olisi myös pitänyt luoda melko äskettäin. Suurin osa kouluista vaatii, että lähetystyösi ovat äskettäin suorittamiasi töitä , ja jotkut vaativat kappaleiden valmistumista kuluneen vuoden tai muutaman viime vuoden aikana. Toivottavasti viimeisin työsi on joka tapauksessa paras, koska olet oppinut lisää ja parantanut.

Vahvimmilla taidevalikoimilla on seuraavat ominaisuudet:

Näytä taitojesi leveys

Eri kouluilla on erilaiset säännöt, jotka koskevat lähetettävien taidemuotojen määrää . Jotkut haluavat sinun keskittyvän taiteen muotoon, jonka aiot opiskella yliopistossa, kun taas toiset haluavat nähdä työsi erilaisilla taidemuotoilla (kuten sisällyttää joitain piirustuksia ja maalauksia, vaikka haet graafisen suunnittelun ohjelmaa). Jos lähetät useita taidemuotoja, ellei toisin mainita, portfoliosi tulisi olla yleisimpiä taidemuotoja, jotka aiot opiskella yliopistossa.

Vaikka lähetätte töitä vain yhdestä taidemuodosta, siinä voi olla paljon vaihtelua sekä tekniikan että aiheen suhteen . Esimerkki vaihtelevasta aihepiiristä on, jos lähetät 15 valokuvaa portfoliosi, nämä kappaleet voivat sisältää valokuvia ihmisistä, maisemista, asetelmista, sisätiloista jne. Voit varmistaa, että salkusi osoittaa tekniikan vaihtelevuutta käyttämällä useita medioita yhdessä taidemuodossa. Jos esimerkiksi lähetät vain piirustuksia, voit sisällyttää värejä, mustavalkoisia töitä sekä piirustuksia, jotka on tehty eri työkaluilla, kuten grafiitti, pastelli ja puuhiili.

Kuten aiemmin mainittiin, sinulla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja sisältävä salkku osoittaa, että sinulla on useita taitoja ja onnistuu todennäköisemmin eri luokissa, joita käyt taidekoulussa.

Sisällytä kappaleita suorasta havainnoinnista

Monet taideohjelmat vaativat tai suosittelevat erittäin suorasta havainnoinnista luotuja kappaleita. Nämä ovat paloja, jotka on luotu tarkkailemalla todellisia asioita ympärilläsi. Suoraan havainnointityöhön voi kuulua muotokuvia, omakuvia, maisemia, asetelmia, talosi huoneita, oikeastaan ​​mitä vain näet. Suora havainnointi ei sisällä työtä, jonka olet luonut katsomalla valokuvaa tai kopiota toisen taiteilijan teoksesta. Suora havainnointi on haastavampaa ja vaatii enemmän taitoja , joten taidekoulut ovat siitä kiinnostuneempia. He haluavat myös nähdä, kuinka kuvaat ympäröivää maailmaa.

Monet opiskelijat eivät sisälly suorien havainnointikappaleiden valikoimaansa, joten tämä voi todella auttaa sinua erottumaan . Clara Sijainti , RISD: n professori sanoo, että suorien havaintojen palojen sisällyttäminen 'erottaa työnne huonosti joukosta ja vie sinut valovuosien edelle muita opiskelijoita'.

Ellei lähetysvaatimuksissa toisin mainita, sinun tulisi yrittää sisällyttää salkkuusi ainakin useita esimerkkejä suorasta havainnoinnista . Suurin osa näistä kappaleista tehdään piirustuksina, mutta myös muita taidemuotoja voidaan käyttää. Yritä tehdä näistä kappaleista mahdollisimman totta elämässä.

Näytä omaperäisyytesi

Tuotettavan taiteen ei pitäisi olla vain kopioita toisen taiteilijan teoksista. Sen tulisi heijastaa etujasi ja kykyjäsi. Haluat, että salkusi osoittaa, mikä tekee sinusta erityisen, ja vakuuttaa koulut, että heidän pitäisi hyväksyä sinut muiden hakijoiden yli. Alkuperäisten teosten tuottaminen on hieno tapa erottua lukuisista taidekoulujen saamista portfolioista.

On olemassa useita tapoja näyttää persoonallisuutesi ja ainutlaatuisuutesi salkussa. Yksi tapa on saada työsi esittelemään teema tai tekniikka, josta olet intohimoisesti. Toivottavasti olet jo saanut valmiiksi tarpeeksi paloja, joista tiedät, haluatko luoda abstrakteja veistoksia, maisemia kuvaavia kollaaseja, muotokuvausta vai jotain aivan muuta. Kaikkien lähettämiesi kappaleiden ei tarvitse noudattaa kyseistä teemaa, mutta tietyn tyylin käyttäminen auttaa salkkuasi olemaan mieleenpainuva .

Sinun tulisi myös yrittää ajatella laatikon ulkopuolella, kun luot portfolion. Luovana tyyppinä tämä on luultavasti jotain, johon olet tottunut, mutta muista ylittää rajojasi jatkuvasti luodessasi salkkuasi. Yhteisen aiheen ottaminen ja sen esittäminen ainutlaatuisella tavalla on loistava tapa osoittaa omaperäisyyttäsi. Alla on joitain esimerkkejä luovista tulkinnoista pyörän piirustuksesta, jonka kaikkien Rhode Island School of Design -oppilaitokseen hakevien opiskelijoiden on lähetettävä.

body_bike2

Lähde: Anna Maria

kiistanalaisia ​​aiheita, joista puhua

body_bike1

Lähde: abussard

body_bike3

Lähde: james303

Viimeiset vaiheet

Ennen kuin lähetät salkun, haluat olla varma, että kaikki palaset ovat valmiit. Jokaisen kappaleen tulee näyttää siistiltä ilman tahroja, repeämiä tai ryppyjä. Teoksen tulisi myös mennä aina kankaan tai paperin reunaan. Et yleensä halua sisällyttää paljon valkoista taustaa, ellet lähetä karkeaa luonnosta. Muista myös lisätä nimesi, koulusi, valmistumispäivämäärä ja teoksen nimi takana sekä kaikki muut koulun pyytämät tiedot, kuten lyhyt kuvaus kustakin kappaleesta.

Kun kaikki kappaleet ovat valmiita, valmistele ne esittelyä varten. Suurin osa taidekouluista edellyttää, että lähetät kuvia tai videoita työstäsi verkossa , mutta jotkut koulut vaativat hakijoita lähettämään diat, joissa on kappaleiden kuvia, tai esittelemään työnsä henkilökohtaisesti.

johns hopkinsin yliopiston peabody -instituutti

Jos lähetät salkun verkossa:

Jos lähetät verkossa, tähän liittyy todennäköisesti valokuvien tai videoiden tekeminen työstäsi, ellet lähetä tietokoneella luotuja teoksia, kuten graafisen suunnittelun kappaleita, tai jos lähetät kirjallisten teosten pdf-tiedostoja, kuten runoutta. Ajan viettäminen laadukkaiden kuvien ja videoiden ottamiseen on melkein yhtä tärkeää kuin itse laadukkaan taiteen luominen. Nämä kuvat tai videot ovat usein ainoat valintakomiteoiden kuvat työstäsi ja jos ne ovat huonolaatuisia, he voivat olettaa, että myös itse työ on huonolaatuista . Jos kappale on kiinteä taideteos, video, toisin kuin video, riittää yleensä.

Noudata näitä ohjeita ottaaksesi korkealaatuisia kuvia työstäsi:

 • Käytä korkealaatuista kameraa ja luonnollista valaistusta varmistaaksesi, että valokuvasi muistuttavat mahdollisimman paljon alkuperäisiä kappaleita. Tätä varten ei ole tarpeen palkata ammattikuvaajaa, mutta sinun ei myöskään pidä ottaa valokuvia puhelimestasi. Jos sinulla ei ole korkealaatuista kameraa, kysy taiteenopettajalta, onko sinulla sellaista, jonka voit lainata.

 • Varmista, että valaistus on tasainen (taustalla ei saa olla varjoja).

 • Kuva tulisi rajata asianmukaisesti, jotta se näyttää koko teoksen, mutta ilman paljon ylimääräistä taustaa. Jotkut koulut vaativat sinua osoittamaan jokaisen teoksen reunat valokuvissa, joten lue uudestaan ​​vaatimukset huolellisesti.

 • Taustan on oltava neutraali väri, kuten musta, valkoinen tai harmaa.

 • Kuvan tulisi olla tarkennettu ja työn yksityiskohtien tulisi olla näkyvissä. (Jotkut koulut sallivat muutaman lisäkuvan ottamisen, jos on jotain yksityiskohtaa, jonka haluat erityisesti korostaa.)

 • Häikäisyn ei pitäisi olla näkyvissä (poista teokset kehyksistä tarvittaessa).

 • Kuvan värien tulisi näyttää alkuperäisen kappaleen väreiltä.

Jos esität salkun henkilökohtaisesti:

 • Varmista, että työ voidaan kuljettaa vahingoittumatta.
 • Varmista, että maalaukset ovat täysin kuivia, ennen kuin kuljetat niitä.
 • Poista kaikki kehykset, jotta kuvamateriaalia voidaan tarkastella helpommin.
 • Käytä kirkkaita suojuksia kuvamateriaalin suojaamiseen tarvittaessa.

Jos lähetät taidetta tai dioja

 • Alkuperäisen teoksen lähettäminen postitse on harvinaisempi vaihtoehto, ja sitä käytetään yleensä vain, jos koulu vaatii sinua luomaan teoksen nimenomaan heille (kuten RISD: n polkupyörän piirustusvaatimus).
 • Jos koulu pyytää tätä, noudata yllä olevia ohjeita varmistaaksesi, että kappaleet voidaan kuljettaa vahingoittumattomina, ja varmista, että ymmärrät, palautetaanko palaset sinulle ja miten.
 • Jos lähetät dioja, jätä itsellesi aina pääjoukko, jonka voit kopioida myöhemmin tarvittaessa, ja noudata yllä olevia ohjeita, kun lähetät töitä verkossa saadaksesi vinkkejä parhaiden kuvien ottamiseen työstäsi.

Muilta palautteen pyytäminen on loistava tapa parantaa salkkuasi

Pyydetään palautetta

Salkustasi voi olla paljon hyötyä, kun pyydät muilta heidän mielipiteitään työstäsi ja portfoliosi valitsemiisi kappaleisiin. Sinun tulisi pyytää palautetta koko salkkuprosessin ajan. Kaksi parhaista lähteistä palautteen saamiseksi on lueteltu alla.

miten tehdä ruskea elintarvikeväri

Taideopettajasi

Yksi ensimmäisistä ihmisistä, joilta sinun tulisi kysyä mielipidettään teoksista, jotka sinun pitäisi sisällyttää portfolioosi, on taiteesi opettajasi. Heillä on usein paljon kokemusta salkkujen kehittämisestä, ja ne voivat auttaa sinua valitsemaan kappaleet, jotka vaikuttavat parhaiten valintakomiteoihin. Esittämät kysymykset voivat vaihdella siitä, että he tarkastelevat portfoliosi valitsemiasi kappaleita, siihen, että he tekevät ehdotuksia siitä, minkä tyyppisen työn sinun pitäisi luoda, jotta voit viimeistellä salkun.

Kansalliset salkupäivät

Kansalliset salkupäivät ovat tapahtumia ympäri maata, joissa taiteen opiskelijat voivat oppia erilaisista taideohjelmista sekä tuoda töitään saadakseen palautetta siitä huipputaidekoulujen ja korkeakoulujen edustajilta. Kansallisilla salkupäivillä ei tarjota valintapäätöksiä; Sen sijaan ne ovat tapa kouluille tarkastella keskeneräistä portfolioasi ja antaa neuvoja. Ne ovat erinomainen tilaisuus saada palautetta kouluista, joihin harkitset hakemista, ja kysyä heiltä erityisiä kysymyksiä salkun vaatimuksista.

On hyvä ajatus osallistua ensin nuorempana ja saada palautetta työstäsi varhain, sitten osallistua taas vanhempana kun olet edistynyt enemmän salkussasi. Sinun tulisi ehdottomasti pysähtyä niiden koulujen taulukoihin, joihin haluat hakea, mutta harkitse myös muiden koulujen taulukoiden ohella, koska minkä tahansa koulun arvostelu antaa sinulle arvokasta palautetta.

Muistettavaa

 • Lue hakuvaatimukset huolellisesti jokaiselle koululle, johon aiot hakea.

 • Ihannetapauksessa anna itsellesi vähintään vuosi kehittää palkkioita portfoliosi.

 • Varmista, että kuvamateriaalisi on alkuperäinen ja edustaa taitojasi ja persoonallisuuttasi hyvin.

 • Yritä osallistua kansalliseen salkupäivään saadaksesi arvokasta palautetta työstäsi.

 • Ota aikaa tuottaa korkealaatuisia valokuvia tai videoita työstäsi, jos lähetät salkun verkossa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.