Täydelliset ACT-ohjeet: Asiantuntijaopas ja vinkit

Mitkä ovat ACT: n tarkat ohjeet? Onko heillä merkitystä?

Käymme läpi kaikki ACT-ohjeet, mukaan lukien pääosastot ja kunkin osan erityisohjeet. Näytämme, kuinka he paljastavat vinkkejä siitä, miten menestyä testissä. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka monta vihjeitä on ACT-suuntiin!Lisäksi, Näiden ohjeiden tunteminen ennen testipäivää voi säästää aikaa ja stressiä - joten voit keskittyä vain kysymyksiin! Joten lue eteenpäin ollaksesi mahdollisimman valmistautunut ACT: lle.

ACT: n yleiset ohjeet

Nämä ohjeet näkyvät testivihkosi etupuolella ja koskevat koko testiä. Lue alla olevat täydelliset ohjeet ja sitten keskustelemme tärkeimmistä kohdista.

Ohjeet ja esimerkkikysymykset ACT: n kautta Valmistautuminen ACT: iin Opas.

Jaamme havainnot luokkiin pääsuunnille, koska ne ovat melko pitkiä!

Laskimet

Voit käyttää laskinta vain matematiikkaosassa. Vaikka sinulla ei todennäköisesti ole houkutusta vetää laskinta englanniksi tai lukemista varten, jotkut opiskelijat hämmentyvät, koska Tiede-osiossa on myös numeroita, kaavioita ja kaavioita. Et kuitenkaan voi käyttää laskinta Tiede-osiossa.

Jos vedät laskimesi osioon, joka ei ole laskin, voit hylätä ja pisteet mitätöidään. Varmista, että sinulla on laskin vain matematiikkaa varten!

Huomaa, että ACT listaa tämän säännön ennen vielä perustavampia sääntöjä vastausten täyttämisestä , mikä tarkoittaa, että he suhtautuvat siihen hyvin vakavasti.

Vastausten merkitseminen

Vastausten merkitsemismekanismi on melko yksinkertainen, jos olet suorittanut standardoituja testejä ennen: Päätä mikä vastaus on paras, etsi vastausasiakirjasta numero, joka vastaa kysymystäsi, täytä soikio kokonaan.

Tämä näyttää perustavanlaatuiselta, mutta sinun on oltava varovainen tarkistamalla vastauksesi muutaman kysymyksen välein varmistaaksesi, ettet alkanut täyttää kuplia yksi kerrallaan. Kuinka kauheaa olisi, jos löytäisit suurimman osan oikeista vastauksista, mutta kuplisit testissä väärin?

Varmista myös Käytä pehmeää lyijyä ja tee merkistä raskas ja musta. Se ei tarkoita mustetta tai mekaanista lyijykynää. Varmista, että tuo mukanasi tarpeeksi teroitettuja lyijykyniä, jotta sinun ei tarvitse nousta ja teroittaa kynääsi testin aikana. Suosittelemme, että tuodaan vähintään neljä, yksi kutakin osiota varten, ja yksi esseelle, jos suoritat ACT Plus -kirjoituksen.

Yksi varoitus, jonka ohjeet tuovat esiin: Merkitse vain yksi vastaus jokaiseen kysymykseen ... pyyhi kokonaan, jos muutat mieltäsi. Pohjimmiltaan haluat varmistaa, että vastausavaimesi on mahdollisimman selkeä. Voit jättää aikaa testin viimeisinä minuutteina tarkistaaksesi vastausavaimesi varmistaaksesi, että kaikki vastaukset on täytetty ja merkitty oikein.

Lopuksi vain vastaukset, jotka on merkitty vastausasiakirjaasi, pisteytetään. Kirjasesi ei ole mitenkään pisteytetty. Jos merkitset vastauksesi kirjasen ja siirrät sitten muutaman vastauksen kerrallaan vastaussivulle, ole varovainen varmistaaksesi, että aika ei loppu. Muista, että voit saada hyvitystä vastauksesta, joka on kuplittu vastaussivulle.

Arvaa

Saatat ajatella, että ACT ei välitä tavalla tai toisella, kuinka hyvin pärjäät testissä. Mieti uudelleen. Huomaa, että he sanovat sen kaikissa kirjaimissa lihavoituna ja kursivoituna Etuasi on vastaaminen jokaiseen kysymykseen, vaikka sinun olisi arvattava !

He ovat tietysti oikeassa - koska vääristä vastauksista ei ole pistepäätöksiä, voit noutaa muutaman lisäpisteen täyttämällä kaikki kuplat jokaisessa osassa , vaikka aika olisi loppunut ja sinun täytyy arvata. Voit lukea lisää älykkäistä arvausstrategioista täältä.

Mutta kuten opimme seuraavasta osiosta, Voit arvata tai täyttää satunnaisia ​​kuplia vain tietyn osan testatessa - et voi esimerkiksi täyttää satunnaisia ​​kuplia matemaattisiin kysymyksiin, kun olet siirtynyt lukemiseen.

Työskentele vain käsillä olevan osan kanssa

Voit työskennellä osastolla vasta, kun asianajaja on käskenyt tehdä niin. Et voi siirtyä toiseen osioon etkä edelliseen osioon. Voit hylätä tämän tekemisen!

Kun otin ACTin viime kesäkuussa, kyseinen sääntö toistettiin useita kertoja testauksen aikana, joten voit lyödä vetoa, että se on tärkeää. Sääntö johtuu siitä he haluavat varmistaa, että opiskelijat käyttävät vain varattua aikaa työskennellessään jokaisessa osiossa.

Tämä tarkoittaa myös sinun on asetettava kynäsi tarkalleen, kun aikaa kutsutaan. Kuplien täyttämistä tai poistamista ei voi jatkaa. Ole erityisen varovainen, kun olet testin viimeisissä viidessä minuutissa!

Ei ole vaaraa, että koko testi heitetään vain kuplittamaan vielä yksi kysymys. Kaikista syyttäjistä ei tule olemaan erittäin tiukkoja tässä (he saattavat antaa sinulle muutaman sekunnin armoajan soittamisen jälkeen), mutta jotkut ovat - ja et halua vaarantaa kokeen peruuttamista, koska yrität piilottaa viimeisen vastauksen.

Myös, älä, älä, älä kupli lisää vastauksia osioon, kun olet siirtynyt uuteen osioon! Lääkärit kävelevät ympäri ja merkitsevät viimeisen vastauksen, jonka olet täyttänyt heti osan jälkeen, joten he huomaavat, jos lisää kuplia täyttyy myöhemmin testissä. Jälleen, ei ole kannattavaa saada testiäsi heitetyksi.

ACT englanninkieliset ohjeet

Tässä ovat englanninkielisen osan täydelliset ohjeet ja muutama tärkeä kohta:

Ohjeet sanovat Testi on jaettu viiteen kohtaan, joista jokaisessa on 15 kysymystä. Tämä tulee 75 kysymykseen, mikä tarkoittaa, että sinulla on vain 36 sekuntia per kysymys! Sinun on jatkettava tahdistustasi tämän osan aikana, jotta voit vastata kaikkiin kysymyksiin. (Tämän vuoksi Suosittelemme, että teet huolellisesti ajoitetut harjoitustestit olennaiseksi osaksi ACT-harjoitustasi , muuten!)

Muodon suhteen ohjeet sanovat Tietyt sanat ja lauseet on alleviivattu ja numeroitu, kysymyksissä kukin esittää vaihtoehtoja alleviivatuille osille. Englannin kielen testi on suunniteltu auttamaan sinua siirtymään nopeasti kysymyksen ja sen osan välillä, josta sitä kysytään. Silti sinun tulisi tehdä harjoitusosia tottua tähän muotoon. Tutustu alla oleviin esimerkkikysymyksiin.

Testi on suunniteltu siten, että jokaisen kysymyksen kohta on helppo nähdä siitä kohdasta.

Ohjeet kertovat myös, millaista vastausta sinun pitäisi etsiä. Sinun on valittava se, joka parhaiten ilmaisee idean, tekee lausunnosta sopivan tavalliselle kirjoitetulle englanniksi tai on muotoiltu johdonmukaisimmin koko tekstin tyylin ja sävyn kanssa.

Joten jos juutut englanninkysymykseen, valitse vastaus, joka näyttää sinulle selkeimmältä. (Tietenkin sinun tulisi lukea lisää kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä englanniksi, jotta et jää kiinni valmistautumattomana!)

Lisäksi monien kysymysten kohdalla sanamuoto on jo oikea. Jos uskot alkuperäisen version olevan paras, valitse Ei muutosta. Tämä voi olla useammin kuin luulet! Älä pelkää valita tätä vastausta.

Jotkut kysymykset koskevat kappaletta tai koko kohtaa, minkä vuoksi on tärkeää ainakin ohittaa koko kohta. Olemme kuitenkin eri mieltä ohjeiden tämän osan kanssa: Lue jokainen kohta läpi kerran, ennen kuin vastaat sen mukana oleviin kysymyksiin.

Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä tätä. On mahdollista hyökätä kysymyksiin välittömästi ja ohittaa kohta suurempien kuvien kysymyksiin. Kokeile muutama harjoitusosa molemmilla menetelmillä ja käytä sinulle parhaiten sopivaa menetelmää.

Lopuksi pidä mielessä se Moniin kysymyksiin vastaamiseksi sinun on luettava useita lauseita pidemmälle. Tämä on tärkeää muistaa. Vaikka hyökkäät kysymyksiin heti, älä lue vain yhtä virkettä. Varmista, että sinulla on tarpeeksi asiayhteyttä vastata itsevarmasti. Muista, että etsit vastausvaihtoehtoa, joka tekee kokonaisuudesta mahdollisimman selkeän!

ACT Matematiikkaohjeet

Lue alla olevat ohjeet ja käymme läpi tärkeät kohdat:

Nämä ovat matematiikkaosan perusteet: Ratkaise kukin ongelma, valitse oikea vastaus ja täytä sitten vastaava soikea vastausasiakirjassa. Jälleen, tämä näyttää ilmeiseltä, mutta on hyödyllistä ajatella matematiikkaosaa ongelmien ratkaisemiseksi. Et löydä vain oikeaa vastausta, kuten englanninkielisiin kysymyksiin. Matematiikka on vähän mukana.

Ohjeet tarjoavat tässä erittäin tärkeitä neuvoja, varsinkin kun ratkaiset 60 ongelmaa 60 minuutissa: Älä viivy ongelmista, jotka vievät liian paljon aikaa. Ratkaise niin monta kuin voit; palaa sitten muiden luokse, kun sinulla on aikaa tähän testiin.

Tämä on erittäin tärkeä strategia. Sinulla on noin minuutti matemaattista kysymystä kohden. Jos vietät viisi minuuttia yhteen kysymykseen, menetät mahdollisuuden työskennellä neljän muun kysymyksen parissa. Suosittelemme käyttämään kelloa testin aikana, jotta voit seurata, kuinka kauan käytät jokaista kysymystä.

Muista yleisten ohjeiden perusteella, että matematiikka on ainoa osa, johon voit käyttää laskinta. Ohjeissa on myös hyviä neuvoja laskimen käytöstä: Voit käyttää laskinta valitsemissasi ongelmissa, mutta jotkut ongelmat voidaan parhaiten tehdä ilman laskinta.

Tämä on hyvä neuvo. Jos tulet liian riippuvaiseksi laskimestasi, voit tuhlata paljon aikaa testissä tai jopa tehdä typeriä virheitä, jos syötät numeron väärin. Jälleen siksi harjoittelu on niin tärkeää. Harjoittele matemaattisten osioiden ottamista laskimella ja selvitä, missä laskimen käyttö säästää aikaa - ja missä sinulla on taipumus tuhlata aikaa. (Lisätietoja parhaasta ACT-laskimesta.)

Lopuksi ACT sisältää joitain perussääntöjä matemaattisten ongelmien esittämisestä: Ellei toisin mainita, kaikki seuraavat oletetaan.

  1. Kuvaavia lukuja ei välttämättä piirretä mittakaavassa.
  2. Geometriset luvut ovat tasossa.
  3. Sana viiva osoittaa suoraa viivaa.
  4. Sana keskiarvo osoittaa aritmeettisen keskiarvon.

Joten mitä tämä kaikki tarkoittaa? Ensimmäinen sääntö, lukuja ei ole piirretty mittakaavassa tarkoittaa, että et voi ratkaista ongelmia vain katsomalla kuvaa ja arvioimalla. Monia kuvia ei itse asiassa tarkoituksella piirretä mittakaavassa estämään sinua tekemästä pikakuvaketta. Muista: et voi ratkaista mitään ongelmia arvioimalla pituus tai kulma sormillasi. Sinun on tehtävä matematiikka ongelmien ratkaisemiseksi!

mikä on sana kieliopissa

' Geometriset luvut ovat tasossa '' tarkoittaa, että voit olettaa, että geometriset luvut ovat tasaisella pinnalla. Sana viiva osoittaa suoraa viivaa on yksinkertainen ja antaa testin tekijöille pohjimmiltaan mahdollisuuden säästää tilaa kirjoittaessaan ohjeita.

Aritmeettinen keskiarvo on tarkempi sana keskiarvolle. Se tarkoittaa vain joukon kaikkien numeroiden summaa jaettuna niiden lukumäärällä. ACT määrittelee todennäköisesti 'keskiarvon aritmeettisen keskiarvon' vain säästääkseen tilaa kirjoittaessasi kysymyksiä.

ACT-lukuohjeet

Katso alla olevat ohjeet ACT-lukemista varten:

Huomaa, että ohjeet sanovat: Tässä testissä on useita kohtia. Oikeastaan ​​on täsmälleen neljä! Yksi kirjallisuudesta, humanistisista tieteistä, yhteiskuntatieteistä ja luonnontieteistä. Lue lisää ACT-lukutyyppien lukemisesta täältä.

Lisäksi, vaikka ohjeet sanovat Jokaiseen kohtaan liittyy useita kysymyksiä, niitä on tarkalleen 10 käyntiä kohti. Toisin sanoen jokainen kohta on täsmälleen neljäsosa lukutestistä. Voit käyttää tätä tietoa 35 minuutin budjetointiin!

ACT sanoo lähestyvän lukuosaa näin: Kun olet lukenut osan, valitse paras vastaus jokaiseen kysymykseen ja täytä vastaava soikio vastausasiakirjassa. Voit viitata kohtiin niin usein kuin tarpeen.

Neuvomme: Voit itse päättää, haluatko lukea kysymykset tai osan ensin. Joillekin ihmisille kysymykset ovat ensin helpompia, toiset mieluummin lukevat ensin osan. Paras tapa kertoa on tehdä muutama harjoitusosa kokeilemalla kutakin menetelmää. Pidä kiinni siitä, joka tuntuu sinulle parhaiten. Katso myös artikkelimme eri tavoista lukea kohta saadaksesi lisää neuvoja tästä.

ACT-tiedeohjeet

Tiede-osan ohjeet ovat melko samanlaisia ​​kuin lukeminen. Tutustu heihin ja lue alla olevat neuvomme.

Jälleen, vaikka ohjeet huomaavat sen epämääräisesti Tässä testissä on useita kohtia, itse asiassa niitä on seitsemän! Jälleen, käytä tätä budjetoida aikasi - sinulla on noin viisi minuuttia kutakin kohtaa varten.

Aivan kuten Lukeminen-osiossa, ACT kehottaa sinua lukemaan ensin kohdan: Kun olet lukenut osan, valitse paras vastaus kuhunkin kysymykseen ja täytä vastaava soikea vastauksesi asiakirjaan. Voit viitata kohtiin niin usein kuin tarpeen.

Uudelleen, sinun ei tarvitse lukea ensin kohtaa, voit siirtyä suoraan kysymyksiin - kokeile molempiin suuntiin ja pidä kiinni parhaiten sinulle sopivasta strategiasta. (Kun otin ACTin viime kesäkuussa, huomasin, että oli paljon tehokkaampaa lukea ensin kysymykset tiede-aiheesta ja sitten siirtyä osioon, vaikka strategiani lukemisesta oli päinvastainen. Harjoittele, harjoittele, harjoittele, jotta voit kehittää parhaat mahdolliset strategiat sinulle!)

Lopuksi muista se Et saa käyttää laskinta tässä testissä. Kuten kerroimme yllä, pidä laskin laitettuna pois jokaisesta osiosta paitsi matematiikasta!

ACT-kirjoitusohjeet

Jos rekisteröidyt ACT Plus Writing -sovellukseen, sinun on kirjoitettava essee vain 40 minuutissa, kun olet suorittanut kaikki monivalintakokonaisuudet. Vaikka sinun pitäisi valmistautua ACT: ään tekemällä täydet harjoitustestit, jotta voit rakentaa tarvitsemasi kestävyyden, sinun tulisi myös tutustua esseen ohjeisiin, jotta tuhlaat aikaa testipäivänä ja pääset suoraan esseeisi. Se 40 minuuttia kuluu nopeasti.

Katso alla olevat täydelliset ohjeet.

Perusteet ovat seuraavat: Sinulla on neljäkymmentä (40) minuuttia aikaa lukea kehote, suunnitella vastauksesi ja kirjoittaa essee englanniksi. Ainoastaan ​​englanninkieliset esseet arvioidaan, vaikka se ei olisikaan sinun äidinkielesi.

Varmista myös, että käytät sitä aikaa viisaasti. Se menee nopeasti. Esseen harjoittelu on tärkeää, jotta voit nopeasti suunnitella, laatia ja muokata esseen niin lyhyessä ajassa. (Lue lisää esseestä täältä.

Ohjeet sanovat sen Ennen kuin aloitat työskentelyn, lue kaikki tämän testivihkon materiaalit huolellisesti, jotta ymmärrät tarkalleen, mitä sinua pyydetään tekemään. Tämä on tärkeää! Suuri osa siitä, että ACT-esseessä pärjätään hyvin, on vastaaminen nimenomaan kehotukseen eikä siitä, että pääset pois aiheesta. Ylimääräisen minuutin käyttäminen kehotteen sulattamiseksi on parempi käyttää aikaa kuin ylimääräinen minuutti pyyhkäisemään ideoita, jotka ponnahtaa päähäsi.

Ohjeet tarjoavat myös hyvän yhteenvedon siitä, miten essesi arvioidaan: ' Analysoi ja arvioi useita näkökulmia monimutkaiseen ongelmaan, kerro ja kehitä oma näkökulmasi asiaan, selitä ja tue ideoitasi loogisella päättelyllä ja yksityiskohtaisilla esimerkeillä, organisoi ideasi selkeästi ja loogisesti esseessä, välitä ideoitasi tehokkaasti tavallisella kirjallisella englanniksi . '

Käännös? Ota kantaa kantaan samalla kun tunnustat toisen puolen, pysy keskittyneenä koko esseessäsi kantaanne, käytä loogisia argumentteja ja hyviä esimerkkejä kannan tukemiseen, loogisen organisoinnin ja selkeän kielen käyttämiseen.

Muista tämä logistiikan osalta: Voit käyttää esseen suunnittelussa tämän testivihkon viivattomia sivuja. Näitä sivuja ei pisteytetä. Ole varovainen, älä viettää liikaa aikaa esseen luonnoksen kirjoittamiseen - sinut arvioidaan vain sen perusteella, mikä tekee siitä viivoitetun paperin.

Myös, et ehkä tarvitse kaikkia sivuja, mutta älä ohita rivejä kirjoittaessasi essee! Vaikka luulisitkin, että jokaisen toisen rivin kirjoittaminen tekee esseestäsi tyylikkäämman, tämä voi aiheuttaa sinun loppuvan huoneesta. Voit kirjoittaa korjauksia tai lisäyksiä siististi esseen rivien väliin, mutta älä kirjoita marginaaleihin. (Näitä ohjeita ei todellakaan mainita, mutta ne olivat edellisen vuoden ACT-ohjeissa, ja mielestämme on järkevää noudattaa niitä!)

Lopuksi, pidä mielessä, että lukukelvottomia esseitä ei voida pisteyttää - muista, että esseen arvioivat todelliset ihmiset! Joten hidasta, jos huomaat, että käsialasi on sotkuinen.

Jos käsinkirjoituksesi on sotkuinen, mutta silti luettavissa, se ei vaikuta pisteisiisi. Tämä ei ole käsikirjoitustesti. Joten kirjoita niin nopeasti kuin pystyt pitäen kirjoituksesi kunnolla luettavissa. Pidempien esseiden pisteet ovat yleensä korkeammat kuin lyhyet, joten älä uhraa pituutta siistille käsinkirjoitukselle.

Jos lopetat aikaisin, voit tarkistaa esseen. Laita kynäsi alas heti, kun aika on kutsunut!

Bottom Line

ACT paljastaa ohjeissa testinottostrategian - jotkut hyödyllisiä, toiset eivät niin paljon. Muista kuitenkin, että paras tapa kehittää älykäs ACT-strategia on suorittaa täydelliset harjoitustestit. Mitä enemmän harjoittelet ennen testipäivää, sitä paremmin olet valmis!

Varmista myös, että tiedät nämä säännöt ulkoa testipäivänä. Säästät aikaa, jos sinun ei tarvitse huolehtia säännöistä ja voit vain sukeltaa kysymyksiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.