Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Body_Common_Application_logo

Yli miljoona lukiolaista käyttää vuosittain Common App -sovellusta hakiessaan korkeakouluihin. Yhteisen sovelluksen verkkosivusto voi tuntua aluksi hämmentävältä, mutta olemme yksinkertaistamassa asioita . Etsitkö yleisiä sovellusohjeita? Haluatko oppia lisäämään korkeakouluja yleisiin sovellusprofiileihin? Haluat vain tietää, miltä Common App näyttää ennen kuin sukelat sisään? Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin ja käymme läpi Common App -sovelluksen jokaisen osan, jotta voit luoda vahvimman mahdollisen korkeakoulujen sovelluksen.

Yleinen sovelluksen yleiskatsaus

Yhteinen sovellus on online-foorumi, jonka avulla voit hakea useita korkeakouluja kerralla.Common App virtaviivaistaa korkeakoulujen hakuprosessiaantamalla opiskelijoiden täyttää yksityiskohdat, kuten yhteystiedot, koulun ulkopuoliset aktiviteetit, arvosanat ja esseet vain kerran. Se on suosituin yliopistosovellusympäristö, ja sitä käyttää vuosittain yli miljoona opiskelijaa.Yhteisen sovelluksen käyttö on opiskelijoille ilmaista, vaikka sinun on todennäköisesti maksettava hakemismaksut kouluista, joihin haet. Jos olet huolissasi näistä kustannuksista, voit hakea maksuvapautusta .) Yli 900 korkeakoulua käyttää Common App -sovellusta , joten on suuri mahdollisuus, että kaikki hakemasi koulut sallivat yhteisen sovelluksen lähettämisen.

Suurin hyöty Common App -sovelluksen käytöstä on, että voit hakea kouluja keskitetyn korkeakoulujen hakujärjestelmän kautta sen sijaan, että sinun tarvitsee lähettää kaikkia hakemuksiasi erikseen. Tämän tyyppinen järjestelmä ei vain tee koko yliopiston hakuprosessista paljon helpompaa, vaan myös se säästää myös paljon arvokasta aikaa, koska sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja kutakin koulua varten.

Kuinka luoda yhteinen sovellustili

Common App -tilin luominen on nopea ja helppo prosessi. Mene ensin Common Application -sivusto .Oikeassa yläkulmassa on painike nimeltä Luo tili.Klikkaa sitä! Voit valita, oletko opiskelija, vanhempi vai koulutuksen ammattilainen. (Useimmat ihmiset valitsevat 'ensimmäisen vuoden opiskelijan', koska he hakeutuvat yliopistoon fuksi.)

Sitten määrität tilisi. Annat perustiedot, kuten sähköpostiosoitteesi (joka on käyttäjänimesi) ja salasanasi, sekä nimesi, puhelinnumerosi, syntymäpäivä ja osoite. Lopuksi päätät, haluatko yhteisen sovelluksen jakavan yhteystietosi korkeakoulujen kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle kouluesitteitä, ja jos haluat, että yhteinen sovellus lähettää sinulle sähköposteja ja tekstejä, jotka eivät liity suoraan hakemukseesi. Molemmat ovat täysin valinnaisia ​​eivätkä vaikuta sovellukseesi.

Napsauta Luo tili ja olet valmis aloittamaan!

Miltä Common App näyttää? Kun tilisi on luotu ja joka kerta kun kirjaudut sisään, sinut viedään hallintapaneeliin, joka näyttää tältä:

commonappdashboard

Kuinka lisätä korkeakouluja yhteiselle sovellustilille

Kun olet määrittänyt Common App -tilisi, voit alkaa lisätä kouluja, joihin haluat hakea. Voit tehdä tämän napsauttamalla 'College Search' -välilehteä. Kirjoita koulun nimi hakupalkkiin ja lisää sitten se koululuetteloon napsauttamalla plusmerkkiä koulun nimen vasemmalla puolella.

commonappschoolsearch

mikä lasketaan opetuksen ulkopuoliseksi toiminnaksi

Koulujen lisääminen nyt ei ole sitovaa, joten älä korosta liikaa tätä. Lisää vain jokainen koulu, johon aiot hakea. Poista koulu napsauttamalla sen nimeä, vierittämällä sivun alaosaan ja valitsemalla Poista korkeakoulu.

Kun olet lisännyt kaikki koulusi, napsauta Omat korkeakoulut -välilehteä, niin näet ne luettelossa kyseisellä sivulla. Voit napsauttaa kunkin koulun nimeä nähdäksesi kyseisen korkeakoulun yhteystiedot, hakemusten määräajat, standardoidun testituloskäytännön, suosituskirjeet, vaaditut henkilökohtaiset lausunnot ja muut hakemustiedot. Nämä sivut sisältävät runsaasti tietoa, joten muista tarkistaa ne!

yleinen mielipide

Yleiset sovellusohjeet kullekin sovelluksen osalle

Yhteinen sovellus -välilehden alla on seitsemän suoritettavaa osiota. Tässä kerromme näiden osioiden tavallisista sovelluksista, jotta varmistat, että täytät ne oikein.

Profiili

Nämä ovat perustiedot väestötiedoista, kuten nimesi, yhteystietosi, äidinkielesi, kansalaisuutesi jne. Sinun tulee vain täyttää kysymykset punaisella tähdellä niiden vieressä. Valinnaisten kysymysten jättäminen tyhjiksi ei vaikuta kielteisesti sovelluksiisi. Tässä on vastaava määrä kysymyksiä, mutta ne ovat kaikki lyhyitä ja helppoja, joten tämä on yksi nopeimmin suoritettavista osioista. Jos sinulla on maksuvapaus tai uskot, että olet oikeutettu siihen, ilmoitat tämän myös tässä.

Perhe

Tämä on samanlainen kuin Profiili-osa, mutta nämä kysymykset koskevat perheenjäseniäsi, et itseäsi. Vastaat kysymyksiin vanhempiesi koulutustasosta, syntymäpaikasta ja ammatista sekä sisarusten iästä ja koulutustasosta. (Jos jokin näistä ei koske, voit merkitä sen ja ohittaa nuo kysymykset.) Kuten Profiili-osiossa, Perhe-osiossa on joukko lyhyitä, helppoja kysymyksiä, joiden täyttämisen ei pitäisi kestää kauan.

Koulutus

Tässä osiossa syötät tietoja lukiostasi, lukuisistasi, GPA-arvostasi ja luokastasi, kaikista suorittamistasi yhteisön korkeakoulujen kursseista, jokaisesta tänä vuonna käyttämästäsi kurssista ja mahdollisista akateemisista saavutuksista. olemme saaneet. Olet jo lähettämässä akateemisia opintosuorituksia kouluihin, joihin haet , mutta tämä on tapa kouluille nähdä nopeasti tärkeimmät tiedot transkriptiostasi.

Testaus

Täällä kirjoitat standardoidut testituloksesi (vaikka sinun on silti toimitettava viralliset pisteet raportit korkeakouluille, joihin haet). Valitset ilmoittamasi testitulokset, kuten SAT, ACT, AP, IB, TOEFL jne., Ja annat sitten tiedot tekemäsi testin tyypistä, päivämäärästä ja sen saamasi pisteet. Niin kauan kuin pisteet ovat käteviä, tämä on nopea ja helppo osa täyttää.

lauta-liitu-liitutaulu-tentti-459793

mihin aikaan lauantai päättyy

Toiminta

Aktiviteetit-osiossa luetellaan kaikki vapaaehtoiset, joihin olet osallistunut. Tämä sisältää sekä kouluun liittyvät oppitunnit, kuten olemisen JV-jalkapalloaikana, että muut kuin koulun ulkopuoliset oppilaitokset, kuten työpaikat, joita olet käynyt, tai yksityiset klubit, joihin olet osallistunut. Kunkin aktiviteetin yhteydessä luetellaan aktiviteetti, sijaintisi, kuinka kauan olet osallistunut, kuinka monta tuntia viikossa käytit siihen ja jos aiot jatkaa toimintaa yliopistossa. Sinun on myös annettava lyhyt kuvaus toiminnasta (enintään 150 merkkiä pitkä).

Kuvauksissa suosittelemme käyttämään kaikki nämä 150 merkkiä (mikä ei todellakaan ole kovin paljon) ja lisäämään mahdollisimman paljon tietoa siitä, miten osallistuit ja onko sinulla johtotehtäviä tai voittanut palkintoja. Kaikille koulun ulkopuolisille , korkeakoulut rakastavat nähdä johtajuutta, omistautumista ja taitoa. Tämä tarkoittaa, korosta kaikkia kertoja, jolloin otit vastuun, sinulla oli suuri saavutus, ylitit tai vaikutit.

Tämän osan täyttäminen vie usein melko paljon aikaa, koska sinun on muistettava paljon tietoa ja päättää, kuinka kuvaat jokaista toimintasi parhaalla mahdollisella tavalla osoittamaan taitosi ja omistautumistasi.

Kirjoittaminen

Tässä osiossa täydennät henkilökohtaisen esseesi. Esseekehotteita on seitsemän;valitset yhden heistä ja kirjoitat esseen 250-650 sanaa.Jotkut korkeakoulut eivät vaadi tätä essettä. Tämän sivun yläreunassa näet, mitkä koulusi vaativat sitä ja mitkä eivät. Meillä on perusteellinen opas Common App -sovelluksen henkilökohtaiseen lausuntoon , kuinka valita oikea kehote ja kuinka kirjoittaa vahvin essee. Suosittelemme, että vietät kohtuullisen ajan tämän yhteisen sovelluksen tähän osaan, koska monet koulut tarkastelevat tarkkaan henkilökohtaista lausuntoasi. Suosittelemme, että kirjoitat sen Word-asiakirjaan, tarkastelet sitä useita kertoja ja kysyt vanhemmilta ja / tai luokkatovereilta mielipiteitä ennen liittämistä Common App -sovellukseen.

Tämä on myös osa missä keskustelet mahdollisesta kurinpidollisesta historiastasi, ja missä voit täyttää valinnaisen COVID-kehotteen. COVID-kehotteessa opiskelijat voivat selittää COVID-19-pandemian vaikutukset heihin sekä henkilökohtaisesti että akateemisesti. Se voi olla enintään 250 sanaa. Se on täysin valinnainen, ja jos koronavirus ei vaikuttanut negatiivisesti palkkaluokkiin, koulun ulkopuoliseen osallistumiseen tai vastaavaan, älä tunne tarvetta vastata tähän kehotukseen.

Tässä on myös mahdollisuus vastata kehotteeseen,Haluatko antaa yksityiskohtia olosuhteista tai pätevyydestä, jota ei kuvata hakemuksessa? ' Tämä on tilaisuutesi selittää asioita, jotka vaikuttivat negatiivisesti palkkaluokkiin / opintosuorituksiin / koulun ulkopuoliseen osallistumiseen ja eivät ole liittyvät koronavirukseen. Olet esimerkiksi voinut saada yksivärisen toisen vuoden ja unohtanut paljon oppitunteja, mikä vahingoitti arvosanojasi. Sinulla saattaa olla kuolema perheessä, jolla on samanlainen vaikutus. Olet saattanut rikkoa kätesi yhden vuoden ajan etkä ole voinut osallistua koripallojoukkueeseen. Jälleen, se on täysin valinnainen, mutta jos sinulla on jotain, jonka haluat korkeakoulujen tietävän, tämä on sinun paikka keskustella siitä. Voit kirjoittaa enintään 650 sanaa.

Kurssit ja arvosanat

Jotkut koulut eivät vaadi sinua täyttämään tätä osaa (sivun yläosassa kerrotaan jälleen, mitkä oppilaitoksesi tekevät). Jos kukaan ei tee niin, olet erittäin onnekas, koska tämä voi olla aikaa vievä osa täytettäväksi. Sen suorittamiseksi sinun on ilmoitettava jokaiselle valitsemallesi luokalle, kun otit sen, saamasi arvosanan ja tason, jolla se suoritettiin. Kuten sanoimme, se vie jonkin aikaa. Suosittelemme, että transkriptiosi on vieressäsi, kun täytät tämän osan. Kunkin palkkaluokan täytettävä lomake näyttää tältä:

kursseja ja palkkaluokkiaLisäravinteiden yleiset sovellusohjeet

Useimmilla korkeakouluilla, joihin haet, on täydentävät kysymykset ja / tai esseet, jotka sinun on täytettävä. Viimeistele ne napsauttamalla koulun nimeä Omat korkeakoulut -kohdassa. Näet lisäkysymykset kohdissa Kysymykset, Suosittelijat ja FERPA ja Kirjoituslisäosa. Kysymykset on helppo täyttää ja ne voivat kysyä mitä tahansa, jos sinulla on sisaruksia käymässä koulussa, jos aiot hakea taloudellista tukea, jos aiot elää kampuksella ensimmäisen vuoden.

Jos koulu tarvitsee suosituskirjeitä, se on kohdassa Suosittelijat ja FERPA.Allekirjoitat FERPA-sopimuksen ja päätät haluatko luopua oikeuksistasi nähdä, mitä suosittajat kirjoittivat ja valitse sitten kuka haluat kirjoittaa kirjeesi. Jokaisella koulussa on ohjeet siitä, kuinka monta kirjainta he haluavat ja keneltä he haluavat (kuten opettajat tai ohjaajat). Pyydä ihmisiä, jotka haluat kirjoittaa ensin kirjeesi ennen heidän tietojensa syöttämistä, koska heille lähetetään välittömästi kutsulomake, etkä halua saada heitä kiinni.

Kouluissa, joilla on täydentäviä esseitä, he keskittyvät usein siihen, miksi haluat käydä kyseisessä koulussa. Kutsumme näitä 'miksi tämä korkeakoulu' esseiksi, ja meillä on täysin omistettu artikkeli siihen, miten niihin vastata .Yhteisen sovelluksen lähettäminen

Kun kaikki yhteisen sovelluksen osiot ovat valmiit, olet valmis lähettämään! Mukava asia Common App -sovelluksessa on se se ilmoittaa sinulle kaikista vaadituista tiedoista, joihin et ole vastannut, joten sinun ei tarvitse huolehtia unohtaa jotain tärkeää. Jos pakollinen kysymys jätetään tyhjäksi, et voi lähettää vastaamatta siihen. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan vastauksesi vielä kerran varmistaaksesi, että olet sisällyttänyt kaikki haluamasi tiedot ja ettei siinä ole virheitä.

Lähetät hakemuksesi erikseen kutakin koulua varten. Kun olet valmis, siirry Omat oppilaitokset -välilehdelle, napsauta koulun nimeä ja valitse Tarkista ja lähetä. Kun olet vahvistanut, että hakemuksesi on valmis, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustolle maksamaan koulun hakemusmaksu. Lopuksi sinut palautetaan Common App -sovellukseen allekirjoittamaan ja lähettämään hakemuksesi. Toista tämä prosessi jokaiselle koulullesi, niin sinut asetetaan! Muista lähettää kopiot, viralliset testitulokset ja muut koulujen pyytämät lisätiedot (näet nämä tiedot klikkaamalla koulun nimeä).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset