Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

feature_commandofevidencesatreading.jpg

Uusi SAT haastaa opiskelijat ymmärtämään jokaisen valitsemansa vastauksen perustelut. Todistelukomentokysymykset ovat osoitus tästä tehtävästä. Vastaamiseksi niihin sinun on arvioitava huolellisesti ajatteluprosessisi ja osan tekijän esittämät todisteet.

Tässä artikkelissa keskitytään todistuskysymyksiin SAT: n Lukeminen-osiossa; meillä on erillinen artikkeli kysymysten kirjoittamisesta. Tässä oppaassa kerron sinulle tarkalleen, mitä nämä kysymykset testaavat, millaista on ja miten voit oppia vastaamaan niihin oikein joka kerta!

Mitä ovat todisteiden komentokysymykset?

Nämä kysymykset ovat uusi ominaisuus SAT-lukeminen ja kirjoittaminen -osioissa vuonna 2016. Kummassakin testissä on 18 näyttökomennuskysymystä, jotka ulottuvat kahteen osaan, ja saat alipisteen 15: stä sen perusteella, kuinka monta vastaat oikein. Tässä on raaka skaalattujen pisteiden muuntotaulukko, jonka College Board tarjoaa:Screen_Shot_2016-02-22_at_1.57.00_PM.png

Kuten näet, Näytönkomento on yksi seitsemästä alipisteestä, jotka on luotu antamaan opiskelijoille selkeämpi kuva akateemisista vahvuuksistaan ​​ja heikkouksistaan ​​syventämällä osastopisteitä tai ristikokeiden pisteitä. Voit lukea lisää uuden SAT: n pisteytyksestä täältä.

Mitä todisteiden komentokysymykset testaavat?

Tämä artikkeli käsittelee pelkästään Lukeminen-osion todisteiden komentoa koskevia kysymyksiä (SAT-kirjoittamisen osalta katso kirjoittamiseen keskittyviä todisteiden komentokysymysvinkkejä). Nämä kysymyksiä kysytään:

 • Määritä vastauksellesi parhaat tekstitodisteet edelliseen kysymykseen.
 • Tunnista kuinka kirjoittajat käyttävät todisteita heidän väitteidensä tueksi.
 • Tutki, miten tiedot tukevat väitteitä tehty kappaleessa.

Kysymyksiin, joista on löydettävä parhaat tekstitodisteet vastausta varten, jokainen valinta on eri lainaus kohdasta. Nämä kysymykset vaativat sinua kohtaamaan vastausten perustelut suoraan.Ne ovat myös ainutlaatuisia, koska vastaukset kahteen peräkkäiseen kysymykseen ovat sidoksissa toisiinsa. Todistusvalintojen tarkasteleminen voi auttaa sinua vastaamaan ensimmäiseen kysymykseen oikein, tai vastaaminen ensimmäiseen kysymykseen voi johtaa asianmukaiseen todisteeseen.

coloradon osavaltion yliopiston hyväksymisaste

Kysymyksissä, joissa sinua pyydetään tunnistamaan, miten kirjoittaja tukee väitteitään, sinun on käytettävä samanlaista ajatteluprosessia, vaikka nämä kysymykset ovat itsenäisiä. Jälleen vastausvaihtoehdot ovat lainauksia kohdasta, mutta tällä kertaa sinun on tunnistettava lainaus, joka tukee parhaiten tekijän esittämää väitettä eikä vastausta, jonka olet antanut toiseen kysymykseen. Tämäntyyppiset todisteita koskevat kysymykset ovat harvinaisia, mutta ne esiintyvät silti kerran tai kahdesti jokaisessa testissä.

Todisteiden komento sisältää myös joitain Reading-osan uusista tietojen tulkintaa koskevista kysymyksistä. Sinulta kysytään, mitä väitettä kaaviossa tai kaaviossa esitetyt tiedot tukevat parhaiten (vai tukevatko tiedot lainkaan tekijöiden väitteitä).

Yleensä ottaen, nämä kysymykset testaa kykyäsi ajatella analyyttisesti siitä, miten tietyt johtopäätökset tuetaan. He ovatosa SAT: n siirtymistä käytännön taitojoukkojen testaamiseen. On tärkeää oppia ajattelemaan tällä tavalla ennen kuin pääset yliopistoon ja ammatilliseen maailmaan, jotta voit tehdä tehokasta tutkimusta, tehdä pakottavia argumentteja ja lukea tarkalla silmällä. Annan seuraavassa osassa esimerkkejä kaikista kolmesta todistuskomentotyypistä, jotta sinulla on parempi käsitys siitä, mitä odottaa!

body_discerningeye.jpg Uudessa SAT: ssa sinulla on oltava kotkan silmä todisteita varten! Syö vähintään kaksi pientä jyrsijää ennen testiä pitämään energiaasi ajan tasalla.

Esimerkkejä todisteiden komentokysymyksistä

Näitä kysymyksiä on kolme tyyppiä SAT-lukemisessa. Käymme läpi, mitä kukin testaa, ja käymme läpi esimerkkikysymyksen.

Kysymystyyppi 1: Yhdistetty löytää todisteet

Tässä on esimerkki todistuskomennon ensimmäisestä tyypistä. Tämä kysymys haastaa sinut löytämään parhaan todistuksen vastauksestasi edelliseen kysymykseen.

Annan sinulle ensin asianomaisen kappaleen kappaleesta.Kontekstin vuoksi ennen tätä kappaletta kirjoittaja kuvaa Pohjois-Amerikan julkisen liikenteen järjestelmien puutteita, jotka ovat saaneet ihmiset valitsemaan autoja sen sijaan:

Screen_Shot_2016-02-14_at_9.54.35_PM.png

Screen_Shot_2016-02-14_at_9.54.53_PM.png

body_commandtheevidence.png

Mielenkiintoista on tämän tyyppisissä kysymyksissä et voi vastata löydettyihin todisteita koskevaan kysymykseen, ennen kuin selvität, mitä edellinen kysymys kysyy. Kun luet tämän kappaleen, kuinka kuvailisit sen painopistettä tarkastelematta vastausvaihtoehtoja? Kappaleen pääkohde on, että julkinen liikenne voi olla yhtä kätevää ja mukavaa kuin oman auton ajaminen , mistä ovat osoituksena kehittyneet julkisen liikenteen järjestelmät ympäri maailmaa.

Katsotaanpa vastausvaihtoehtoja:

Vaihtoehdoilla A ja D on liian kapea kohde. Ne eivät kuvaa pääkohtaa, johon kappale yrittää päästä. Valinta C on merkityksetön vastaus koska kappale ei erityisesti suosittele amerikkalaisten julkisen liikenteen järjestelmien muuttamista vastaamaan näitä malleja. Valinta B näyttää olevan paras vastaus kysymykseen 14.

Mutta emme ole vielä tarkastelleet kysymystä 14! Kysymyksessä 15 pyydetään meitä harkitsemaan uudelleen, miksi valitsimme B. Miksi päätimme, että kappaleen pääkohde oli yhdenmukainen lausunnon kanssa, jotkut julkisen liikenteen järjestelmät ovat parempia kuin matkustavat yksityisillä autoilla? Vanhalla SAT: lla voit vain sanoa, että en tiedä, se tuntui pääkohdalta. Minun ei tarvitse selittää itseäsi sinulle, mutta se ei tule lentämään tällä kertaa.

body_rebelliousteen.jpg Etkö halua löytää todisteita? Hyvin Minä löysin todisteet pienestä juhlasta, jonka päätit järjestää viime viikonloppuna. Kuinka pidät siitä, Tšad?

Tarkastellaan kysymyksen 15 vastausvaihtoehtoja:

Vaihtoehtojen C ja D vertailulinjat, jotka tarkentavat pääkohtaa, mutta eivät suoraan muodosta sitä. Valinta A on hieman hankalampi sulkea pois koska pääasia liittyy siihen, että julkinen liikenne ei omistaa olla hankalaa.Kuitenkin, ei ole konkreettista tietoa, joka määrittäisi lauseen pääkohdan. Jos katsot sitä erikseen, kappaleen pääkohdasta ei ole todisteita. Vakavin näyttö on toinen virke. Se on selkeästi määritelty aihelause, joka asettaa vaiheen loppukappaleelle. Jälleen valinta B on oikea vastaus!


Kysymystyyppi 2: Etsi tekijän todisteet

Näitä todisteita koskevia kysymyksiä ei yhdistetä.Sen sijaan, he kysyvät, mikä tekstitodistus tukee voimakkaimmin tekijän esittämää näkemystä. Tämä koskee toista otetta samasta kohdasta, jota tarkastelimme kahdelle viimeiselle kysymykselle:

Screen_Shot_2016-02-15_at_11.21.16_AM.png

Screen_Shot_2016-02-15_at_11.20.12_AM.png

Etsimme vain linjaa, joka tukee suoraan tietyn idean, tässä tapauksessa ajatusta, että elektronisten laitteiden käyttö ja julkisen liikenteen käyttö ovat yhteensopivia. Tämä on kysymys, johon on melko helppo vastata, jos luet huolellisesti etkä kiirehdi kokeen läpi. Ainoa vastausvaihtoehto, joka viittaa elektronisiin laitteisiin julkisen liikenteen yhteydessä, on valinta B, linjat 63-67. Kaikki muut valinnat eivät ole käytännössä merkityksellisiä kysymyksessä ilmaistun ajatuksen kannalta.

body_electronicdevices.jpg Rakastan maagisia suorakulmioita. Jaa tämä blogiviesti, jos suostut.

Kysymystyyppi 3: Tietoihin perustuva näyttö

Sinua pyydetään myös selittämään, mitä johtopäätöksiä voidaan tehdä kaavion tai kaavion muodossa olevien todisteiden perusteella.Tässä on yksi kaavioista, joka sisältyi tarkasteltuun julkisen liikenteen artikkeliin ja siihen liittyvään dataan perustuvaan todisteisiin:

Screen_Shot_2016-02-15_at_11.40.24_AM-1.png

Screen_Shot_2016-02-15_at_11.40.09_AM-1.png

Tämä kysymys on myös melko suoraviivainen, mutta sillä on hieman hankala kierre. Vaihtoehdot B ja C ovat selvästi virheellisiä. Työllisiä on paljon enemmän kuin julkisilla liikennevälineillä liikennöiviä työttömiä, ja kodin ulkopuolella työskentelevät ihmiset muodostavat paljon suuremman prosenttiosuuden joukkoliikenteen matkustajista kuin kodinhoitajat.

Valinta A: n ja D: n välillä on hankala osa. Valinta D osoittautuu virheelliseksi sanojen harvemmin vuoksi. Tietojen perusteella ei voida tietää, kuinka usein nämä erityyppiset ihmiset käyttävät julkista liikennettä ; data edustaa lukuja, ei käytön tiheyttä. Valinta A on oikea vastaus, koska se on ainoa, joka on todennettavissa tarkasti kaavion perusteella. 10,7% joukkoliikenteen matkustajista on opiskelijoita, ja vain 6,7% on eläkeläisiä!

body_retirees.jpg Pitäisikö meidän mennä bussilla? Ei, ajetaan sinne, mutta varmista, että menet tuskallisen hitaasti. Pidän siitä, että takana on pitkä autoryhmä, koska minusta tuntuu aivan kuin presidentiltä, ​​jos salainen palvelu vihasi häntä ja todella halusi hänen kuolleen.

5 vinkkiä vastaamiseen SAT-todisteiden kysymyksiin

Nyt kun olemme käyneet läpi erilaisia ​​todistuskomentokysymyksiä, annan muutaman vinkin vastaamiseen niihin mahdollisimman tehokkaasti ja tarkasti.

# 1: Tee ennusteita

Joko pariksi löytyneiden todisteiden tai kirjoittajien todisteita koskevissa kysymyksissä yritä tehdä ennuste vastauksesta, ennen kuin luet kaikki lainaukset valinnoissa. On parasta muotoilla idea siitä, miltä vastauksen pitäisi näyttää, ennen kuin kohtaat valintoja. Tämän vuoksi on vähemmän todennäköistä, että antamasi ehdotukset häiritsevät ajatusprosessiasi.

Esimerkiksi ensimmäisessä esimerkkikysymyksessä miettisit, mikä kappaleen osa johti sinut siihen johtopäätökseen, että pääidea oli, että jotkut julkisen liikenteen järjestelmät ovat parempia kuin matkustavat yksityisillä autoilla. Saatat jo pystyä ennustamaan, että kappaleen toinen virke tarjoaa vakuuttavimmat todisteet tälle väitteelle näkemättä vastausvaihtoehtoja.

# 2: Merkitse käytävä

Todisteena pitämiesi lainausten voi olla vaikea erottaa muusta kohdasta, varsinkin jos ne on upotettu pidempiin kappaleisiin.Yritä alleviivata jokainen potentiaalinen todiste, jonka olet antanut vastausvaihtoehdoissa, jotta se olisi helpompaa itsellesi. Tämä auttaa sinua omaksumaan tarkemman lähestymistavan ja näkemään terävämmät yhteydet todisteiden ja edelliseen kysymykseen antamasi vastauksen välillä (tai kirjoittajan kohta kohdassa).

body_connections.jpg Joskus oikeiden yhteyksien luominen ei ole niin helppoa. Esimerkiksi, en usko, että olen koskaan onnistuneesti koonnut mitään sellaisia ​​johdot sisältäviä.

# 3: Etsi synonyymejä

Tärkeintä todisteita koskevissa kysymyksissä on löytää suora yhteys tuen ja vaatimuksen välille. Etsi vastausvaihtoehtoja, jotka sisältävät synonyymejä termeille tai käsitteille, jotka mainitaan kysymyksessä tai vastauksessa edelliseen kysymykseen. Yleensä tämä osoittaa vahvaa todistusyhteyttä.

Esimerkiksi, toisessa tarkastelemassamme kysymyksessä kysymyksessä mainitut henkilökohtaiset elektroniset laitteet heijastuvat iPadissa, MP3-soittimissa, Kindleissa ja älypuhelimissa mainittu valinnassa B.Tämä vastaus oli paras todiste, koska sillä oli suorin yhteys kysymyksessä esitettyyn päätelmään.

# 4: Lue KAIKKI Vastaukset

Se vie vähän enemmän aikaa, mutta sinun tulee aina lukea kaikki vastausvaihtoehdot ennen lopullisen päätöksen tekemistä näistä kysymyksistä. Etsit parasta näyttöä tai tarkinta johtopäätöstä. Älä tee virhettä valitsemalla vastauksen, joka ei ole aivan oikea, koska olit liian nopea sitoutumaan! Ole päätöksenteossa systemaattinen, jotta et ota tarpeettomia riskejä.

body_boxer.jpg Älä laiska!

# 5: Katkaise tiedot

Jos huomaat, että kaaviot tai kaaviot sisältyvät kohtaan, ota hetki aikaa tarkastella niitä ja varmista, että ymmärrät, mitä ne edustavat, ennen kuin käsittelet kysymyksiä. Nopea arviointi vastaamalla kysymyksiin voi joskus johtaa virheisiin, varsinkin jos et ole niin tyytyväinen tietojen tulkintaan. Saadavankka käsitys siitä, mitä kukin kuva edustaa, jotta olisit mukavampi tehdä johtopäätöksiä myöhemmin.

Johtopäätös

Todistuskomentokysymykset ovat SAT: lle uusia tänä vuonna. Tähän luokkaan kuuluu kolme erityyppistä kysymystä Lukeminen-osiossa:
 • Yhdistetty löytää todisteet: Valitse lainaus kohdasta, joka tukee suoraan vastaustasi edelliseen kysymykseen
 • Etsi tekijän todisteet: Valitse lainaus kohdasta, joka tukee suoraan tekijän tekemää johtopäätöstä
 • Tietoihin perustuva näyttö: Tulkitse kaavioiden ja kaavioiden muodossa esitetyt todisteet ja tee asianmukaiset johtopäätökset
Nämä kysymykset vaativat sinua analysoimaan ajatusprosessiasi tarkemmin selvittämään, miksi vastait kysymyksiin tietyllä tavalla ja miksi johtopäätöksesi (tai kirjoittajan päätelmät) ovat päteviä.Ne pakottavat sinut pääsemään ymmärryksen hienovaraisuuteen.Joitakin strategioita, joita suosittelen näiden kysymysten käsittelyyn, ovat:
 • Vastauksen ennustaminen ennen valintojen lukemista
 • Todisteiden alleviivaus käytävässä
 • Etsitään synonyymejä väitteen ja mahdollisten todisteiden välillä
 • Kaikkien vastausten lukeminen ennen lopullisen päätöksen tekemistä
 • Lukujen ymmärtäminen ennen datapohjaisten kysymysten tarkastelua

Nämä kysymykset ovat uusia, mutta ne eivät välttämättä ole vaikeampia kuin mikään muu, mitä olet aiemmin nähnyt SAT: lla.Ne hajottavat vaarallisen illuusion subjektiivisuudesta SAT-lukemiskysymyksille osoittamalla, että jokaiselle vastaukselle on suoraa näyttöä. Jos harjoittelet suorien todisteiden tunnistamista ja vältät oletusten tekemistä, nämä kysymykset voivat auttaa sinua tulemaan paremmaksi SAT-testin tekijäksi!

body_champion.jpg Mene sinne ja käytä äskettäin löytämiäsi voimia tullaksesi testien mestariksi (pokaali ei sisälly).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA