Korkeakoulut, joilla on alhaisimmat ACT -pisteet, sijoitus

Korkeakoulun hakuprosessi voi olla stressaavaa, mutta älä huoli, jos toivot osallistuvasi nelivuotiseen yliopistoon ja sinulla on alhainen ACT-pisteet, siellä on todennäköisesti korkeakoulu sinulle!

Tässä artikkelissa, Luettelen yliopistot, joilla on alhaisimmat 25. prosenttipisteen ACT -pisteet heidän hyväksytyille opiskelijoilleen. 25. prosenttipisteen ACT -pisteet merkitsevät sitä, että 25% koulun hyväksytyistä hakijoista sai ACT -pistemäärän tai alle sen. ACT -pistemäärä 75. prosenttipiste tarkoittaa, että 75% koulun hyväksytyistä hakijoista sai ACT -pistemäärän, joka oli vähintään tai pienempi (25% pisteytti enemmän). Selitän myös, miksi sinun ei pitäisi aina arvioida oppilaitoksia niiden alhaisen 25/75 -prosenttipisteen perusteella.Koulut, jotka on listattu nousevaan järjestykseen 25./75. persentiili sisäänpääsymaksulla

Kokosin tämän kattavan luettelon verkkotutkimuksen avulla. Valitsin järjestää koulut nousevaan järjestykseen 25. prosenttipisteen perusteella (75. prosenttipistemäärän sijasta), jotta voit nähdä alhaisimmat sallitut ACT -pisteet näille yliopistoille:

Nimi LAKI 25 LAKI 75 Pääsymaksu %
Claflinin yliopisto 12 2. 3 41
Medgar Evers College (New Yorkin kaupunginyliopisto) 13 16 100
Livingstone College 13 16 37
Shawin yliopisto 13 16 53
Rest College 13 17 52
Jarvis Christian College 13 17 54
Pine Manor College 13 18 41
Langstonin yliopisto 13 kaksikymmentä 54
Paul Quinn College 14 17 54
LeMoyne-Owen College 14 17 100
Central State University 14 18 57
Johnson C. Smithin yliopisto 14 18 46
Lane College 14 18 60
Brewton-Parker College 14 18 54
Chowanin yliopisto 14 18 55
Paine College 14 18 32
Wilberforcen yliopisto 14 18 48
New Yorkin teknillinen korkeakoulu 14 19 75
Lincolnin yliopisto 14 19 57
Philander Smith College 14 19 52
Bacon College 14 19 73
Itäinen yliopisto 14 kaksikymmentä 66
Bennett College 14 28 96

Miksi heidän 25./75. Prosenttipisteensä ovat niin alhaiset? Pitäisikö sinun olla huolissaan?

On olemassa useita mahdollisuuksia siihen, miksi näillä oppilaitoksilla on alhaisemmat ACT -pisteet kuin muilla kouluilla. Monet tämän artikkelin yliopistot ovat erikoistuneita korkeakouluja, jotka tarjoavat erityisiä koulutusohjelmia tai uskonnollista koulutusta. Sellaisenaan nämä oppilaitokset voivat painottaa muita sovelluskomponentteja enemmän kuin ACT -pisteet, kuten taiteellinen lahjakkuus tai uskonnollinen osallistuminen.

Lisäksi, useilla yllä olevista yliopistoista on suuri ero 25. ja 75. prosenttipisteen välillä (joissakin yli 6 pisteen ero). Hakijoilla, joiden pisteet olivat 25 prosenttipistettä tai sen alapuolella, voi olla ainutlaatuisia syitä tulla hyväksytyksi, kuten merkittävän lahjoittajan lapsi, perintö, urheilija tai poikkeuksellinen lahjakkuus (kuten maailmankuulu oopperalaulaja).

Kuitenkin toinen syy, miksi nämä koulut hyväksyvät hakijoita, joilla on alhaiset pisteet, voi johtua korkeasta pääsyasteesta; näiden oppilaitosten on hyväksyttävä lisää opiskelijoita täyttämään fuksi -luokkansa. Muutamat edellä mainituista oppilaitoksista hyväksyvät lähes kaikki hakijat, ja siksi niillä on suurempi pistealue.

Sinun ei välttämättä pitäisi olla huolissaan koulun alhaisesta 25/75 prosenttipisteestä. Alhainen ACT -keskiarvo voi yksinkertaisesti ehdottaa, kuten edellä mainitsin, että korkeakoulu päättää hyväksyä opiskelijoita muista syistä.

Monet yliopistot eivät enää edes pyydä standardoitua testitulosta hakemuksesi kanssa. Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi harkita osallistumista johonkin näistä kouluista. Se tarkoittaa vain sitä, että pääsytoimistot eivät enää pidä standardoituja testejä hyvänä esityksenä korkeakoulupotentiaalistasi.

askeleet lääkäriksi

Niin sanottua, monet yllä luetelluista yliopistoista eivät ole tunnettuja tähtitieteilijöistään . Jos etsit henkistä haastetta, nämä eivät todennäköisesti ole kouluja sinulle. Valitettavasti on korkeakouluja, jotka ovat olemassa vain ansaitakseen rahaa, ja heidän alumneillaan on satoja tuhansia dollareita velkaa . Voittoa tavoittelevat koulut ovat tyypillisesti pahimpia rikoksentekijöitä, mutta joillakin voittoa tavoittelemattomilla yliopistoilla on myös huonompi koulutus ja jättävät alumneilleen harvat työmahdollisuudet valmistumisen jälkeen .

Varmista, että valitset yliopistosi huolellisesti. Kun valitset hakemuspaikkaa, sinun ei välttämättä tarvitse ottaa huomioon heidän ACT -keskiarvoa, vaan sinun pitäisi kysyä itseltäsi, onko koulu sinulle sopiva:

  • Mitä pääaineita se tarjoaa?
  • Missä se sijaitsee?
  • Saanko taloudellista apua?

Jos haluat apua korkeakouluun hakemiseen, tutustu oppaaseemme sopivan koulun löytämiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset