Korkeakoulut, joilla on alhaisimmat ACT -pisteet, sijoitus

Korkeakoulun hakuprosessi voi olla stressaavaa, mutta älä huoli, jos toivot osallistuvasi nelivuotiseen yliopistoon ja sinulla on alhainen ACT-pisteet, siellä on todennäköisesti korkeakoulu sinulle!

Tässä artikkelissa, Luettelen yliopistot, joilla on alhaisimmat 25. prosenttipisteen ACT -pisteet heidän hyväksytyille opiskelijoilleen. 25. prosenttipisteen ACT -pisteet merkitsevät sitä, että 25% koulun hyväksytyistä hakijoista sai ACT -pistemäärän tai alle sen. ACT -pistemäärä 75. prosenttipiste tarkoittaa, että 75% koulun hyväksytyistä hakijoista sai ACT -pistemäärän, joka oli vähintään tai pienempi (25% pisteytti enemmän). Selitän myös, miksi sinun ei pitäisi aina arvioida oppilaitoksia niiden alhaisen 25/75 -prosenttipisteen perusteella.Koulut, jotka on listattu nousevaan järjestykseen 25./75. persentiili sisäänpääsymaksulla

Kokosin tämän kattavan luettelon verkkotutkimuksen avulla. Valitsin järjestää koulut nousevaan järjestykseen 25. prosenttipisteen perusteella (75. prosenttipistemäärän sijasta), jotta voit nähdä alhaisimmat sallitut ACT -pisteet näille yliopistoille:

Nimi LAKI 25 LAKI 75 Pääsymaksu %
Claflinin yliopisto 12 2. 3 41
Medgar Evers College (New Yorkin kaupunginyliopisto) 13 16 100
Livingstone College 13 16 37
Shawin yliopisto 13 16 53
Rest College 13 17 52
Jarvis Christian College 13 17 54
Pine Manor College 13 18 41
Langstonin yliopisto 13 kaksikymmentä 54
Paul Quinn College 14 17 54
LeMoyne-Owen College 14 17 100
Central State University 14 18 57
Johnson C. Smithin yliopisto 14 18 46
Lane College 14 18 60
Brewton-Parker College 14 18 54
Chowanin yliopisto 14 18 55
Paine College 14 18 32
Wilberforcen yliopisto 14 18 48
New Yorkin teknillinen korkeakoulu 14 19 75
Lincolnin yliopisto 14 19 57
Philander Smith College 14 19 52
Bacon College 14 19 73
Itäinen yliopisto 14 kaksikymmentä 66
Bennett College 14 28 96

Miksi heidän 25./75. Prosenttipisteensä ovat niin alhaiset? Pitäisikö sinun olla huolissaan?

On olemassa useita mahdollisuuksia siihen, miksi näillä oppilaitoksilla on alhaisemmat ACT -pisteet kuin muilla kouluilla. Monet tämän artikkelin yliopistot ovat erikoistuneita korkeakouluja, jotka tarjoavat erityisiä koulutusohjelmia tai uskonnollista koulutusta. Sellaisenaan nämä oppilaitokset voivat painottaa muita sovelluskomponentteja enemmän kuin ACT -pisteet, kuten taiteellinen lahjakkuus tai uskonnollinen osallistuminen.

Lisäksi, useilla yllä olevista yliopistoista on suuri ero 25. ja 75. prosenttipisteen välillä (joissakin yli 6 pisteen ero). Hakijoilla, joiden pisteet olivat 25 prosenttipistettä tai sen alapuolella, voi olla ainutlaatuisia syitä tulla hyväksytyksi, kuten merkittävän lahjoittajan lapsi, perintö, urheilija tai poikkeuksellinen lahjakkuus (kuten maailmankuulu oopperalaulaja).

Kuitenkin toinen syy, miksi nämä koulut hyväksyvät hakijoita, joilla on alhaiset pisteet, voi johtua korkeasta pääsyasteesta; näiden oppilaitosten on hyväksyttävä lisää opiskelijoita täyttämään fuksi -luokkansa. Muutamat edellä mainituista oppilaitoksista hyväksyvät lähes kaikki hakijat, ja siksi niillä on suurempi pistealue.

Sinun ei välttämättä pitäisi olla huolissaan koulun alhaisesta 25/75 prosenttipisteestä. Alhainen ACT -keskiarvo voi yksinkertaisesti ehdottaa, kuten edellä mainitsin, että korkeakoulu päättää hyväksyä opiskelijoita muista syistä.

Monet yliopistot eivät enää edes pyydä standardoitua testitulosta hakemuksesi kanssa. Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi harkita osallistumista johonkin näistä kouluista. Se tarkoittaa vain sitä, että pääsytoimistot eivät enää pidä standardoituja testejä hyvänä esityksenä korkeakoulupotentiaalistasi.

askeleet lääkäriksi

Niin sanottua, monet yllä luetelluista yliopistoista eivät ole tunnettuja tähtitieteilijöistään . Jos etsit henkistä haastetta, nämä eivät todennäköisesti ole kouluja sinulle. Valitettavasti on korkeakouluja, jotka ovat olemassa vain ansaitakseen rahaa, ja heidän alumneillaan on satoja tuhansia dollareita velkaa . Voittoa tavoittelevat koulut ovat tyypillisesti pahimpia rikoksentekijöitä, mutta joillakin voittoa tavoittelemattomilla yliopistoilla on myös huonompi koulutus ja jättävät alumneilleen harvat työmahdollisuudet valmistumisen jälkeen .

Varmista, että valitset yliopistosi huolellisesti. Kun valitset hakemuspaikkaa, sinun ei välttämättä tarvitse ottaa huomioon heidän ACT -keskiarvoa, vaan sinun pitäisi kysyä itseltäsi, onko koulu sinulle sopiva:

  • Mitä pääaineita se tarjoaa?
  • Missä se sijaitsee?
  • Saanko taloudellista apua?

Jos haluat apua korkeakouluun hakemiseen, tutustu oppaaseemme sopivan koulun löytämiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.