Korkeakoulut, joilla on taattu pääsy SAT / ACT-pisteisiin

feature_guaranteedadmissions.png

Jotkut korkeakoulut takaavat pääsyn hakijoille, jotka täyttävät tietyt testipisteiden ja GPA: n vaatimukset. Nämä koulut ovat hyviä valintoja opiskelijoille, jotka etsivät varmoja vetoja yliopiston hakuprosessissa.

Tässä oppaassa olen koonnut jokaisen koulun, joka tarjoaa taatun pääsyn SAT / ACT-pisteiden perusteella sekä muita vaatimuksia, kuten asuinpaikka ja GPA. Jos olet onnekas, sovitat kriteerit yhteen tai useampaan näistä korkeakouluista ja olet 100% varma hyväksymisestäsi, jos päätät hakea.Miksi jotkut koulut tarjoavat taattua pääsyä?

On olemassa muutama korkeakoulu, jotka tarjoavat taatun pääsyn opiskelijoille, jotka täyttävät tietyt SAT-, ACT- ja / tai GPA-kriteerit. Tämä on käytäntö, joka on järkevää monille julkisille korkeakouluille, koska se on helppo tapa lajitella suurten hakijajoukkojen joukossa, ja se pitää standardit yhdenmukaisina vuodesta toiseen. Julkiset korkeakoulut ovat yleensä suurempia, joten niillä on resursseja suurempaan määrään hyväksyttyjä opiskelijoita.

Taattu pääsy myös piirtää osavaltiossa olevia opiskelijoita, jotka saattavat muuten etsiä muualta. Koska suurin osa julkisista korkeakouluista on valtion rahoittamia, heillä on kannustin ottaa vastaan ​​enemmän osavaltiossa olevia opiskelijoita. On olemassa useita julkisia yliopistojärjestelmiä, jotka tarjoavat taatun pääsyn erityisesti valtiossa asuville hakijoille, jotka täyttävät tietyt vaatimukset.

Pienemmissä yksityiskouluissa opiskelijoiden ottaminen pelkästään testitulosten ja GPA: n perusteella ei ehkä ole mahdollista käytettävissä olevan rajoitetun tilan ja resurssien takia. Yksityiskoulut eivät myöskään tee eroa valtion sisäisten ja ulkomaisten opiskelijoiden välillä. Taatun pääsyn tarjoaminen voi johtaa ylivoimaisesti hakemuksiin, koska käytäntöä olisi sovellettava kaikkiin opiskelijoihin eri puolilla maata.


body_poolofapplicants.jpg
Mielestäni meidän pitäisi tehdä 'hakijajoukko' totta. Kaikkien yliopistoon hakevien on päästävä jättiläiseen uima-altaaseen ja uitava kierrosta. Ensimmäinen henkilö, joka luopui, koska hän tajusi, kuinka naurettavaa koko asia oli, saisi kokopäiväisen stipendin.

Koulut, joihin on taattu pääsy

Tämä luettelo sisältää: nelivuotiset korkeakoulut, joissa on SAT- ja ACT-pisteet, jotka, jos ne osuvat, takaavat pääsyn fuksi hakijoille. Suurimmalla osalla näistä kouluista on myös GPA-vähimmäisvaatimukset ja opetussuunnitelmavaatimukset (joista jotkut sinun on täytettävä testitulosten lisäksi, ja osa niistä voit täyttää testitulosten sijasta).

Lisätietoja tietyistä käytännöistä on koulujen pääsisivustoilla.

Koulun nimi SAT-pisteet ACT-pisteet Painottamaton GPA Muut vaatimukset
Arizonan osavaltion yliopisto 1120 (asukkaat), 1180 (muut kuin asukkaat) 22 (asukkaat), 24 (ulkomaalaiset) 3.0 Opiskelijoiden on tavattava opetussuunnitelman vaatimukset
Arkansasin yliopisto 1020 (asukkaat) 20 (asukkaat) 3,0 (asukkaat) (Ulkomaalaisilta voidaan edellyttää korkeampien vaatimusten täyttämistä.) Opiskelijoiden on oltava suorittaneet 16 akateemista ydintä.
Kansasin osavaltion yliopisto 1060 kaksikymmentäyksi 2.0 Opiskelijoiden on suoritettava Kansasin yliopistoa edeltävä opetussuunnitelma
Kansasin yliopisto 1060 (3,25 GPA: lla) tai 1160 (3,0 GPA: n kanssa) 21 (3,25 GPA: lla) tai 24 (3,0 GPA: lla) 3.0 tai 3,25 (testipisteiden mukaan) Opiskelijoiden on suoritettava Kansasin yliopistoa edeltävä opetussuunnitelma
Keski-Tennessee State University 1100 (ei GPA-vaatimusta) tai 980 (2,7 GPA: lla 22 (ei GPA-vaatimusta) tai 19 (2,7 GPA: n kanssa) 3.0 (testejä ei tarvita) tai 2,7 (testipisteillä) Opiskelijoiden on suoritettava opetussuunnitelman vaatimukset
Mississippin yliopisto 970 (2,0 GPA: n kanssa) tai 890 (2,5 GPA: n kanssa) 18 (2,0 GPA: n kanssa) tai 16 (2,5 GPA: n kanssa) 3.2 (testejä ei tarvita) tai 2,0 tai 2,5 (testipisteiden mukaan) Opiskelijoiden on suoritettava Korkeakoulun valmistava opetussuunnitelma
Mississippi State University 960 (2,0 GPA: n kanssa) tai 880 (2,5 GPA: n kanssa) 18 (2,0 GPA: n kanssa) tai 16 (2,5 GPA: n kanssa) 3.2 (testejä ei tarvita) tai 2,0 tai 2,5 (testipisteiden mukaan) Opiskelijoiden on suoritettava Korkeakoulun valmistava opetussuunnitelma
Missourin osavaltion yliopisto 1130 2. 3 2.5 Opiskelijoiden on suoritettava lukion opetussuunnitelman vaatimukset
Nevadan yliopisto 1120 22 3.0 (painotettu, testejä ei tarvita) Opiskelijoiden on suoritettava lukion opetussuunnitelman vaatimukset
Oklahoman osavaltion yliopisto 1060 (3,0 GPA: n kanssa) tai 1160 (ei GPA-vaatimusta) 21 (3,0 GPA: n kanssa) tai 24 (ei GPA-vaatimusta) 3,0 tai ei vaatimusta (testipisteiden mukaan) Opiskelijoiden on suoritettava lukion opetussuunnitelman vaatimukset
Etelä-Dakotan kaivos- ja tekniikkakoulu 1200 (590 matematiikan alaindeksillä) 25 (25 matematiikan alipisteellä) 2.75 Opiskelijoiden on suoritettava lukion opetussuunnitelman vaatimukset
Pyhän Franciscuksen yliopisto 1020 kaksikymmentä 2.5 Opiskelijoiden on suoritettava lukion opetussuunnitelman vaatimukset
Tulanen yliopisto 1450 31 3.6 Opiskelijoiden on olla Louisianan asukkaita, soveltaa varhaisia ​​toimia ja täyttää opetussuunnitelman vaatimukset

Näiden koulujen lisäksi, jos asut Texasissa, olet oikeutettu taattuun pääsyyn useimmissa Texasin julkisissa yliopistoissa, jos sijoittut lukioluokan 10 prosentin alkuun (tai sijoitus alhaisempi, mutta täyttää vähimmäistestausstandardit). Yksi koulu, jolla on hieman tiukemmat vaatimukset, on Texasin yliopisto Austinissa, missä sinun täytyy sijoittua Texasin lukioista tulevien hakijoiden kuuden parhaan prosentin joukkoon pääsy taataan.

Sinun pitäisi tarkista yksittäisten koulujen verkkosivustoilta, mitä vaatimuksia heikkolaatuisemmille opiskelijoille asetetaan. Houstonin yliopisto tarjoaa myös taatun pääsyn seuraavantyyppisiin opiskelijoihin:

  • Ne, jotka ovat luokkiensa 11-25% alkuun ja ovat ansainneet 1080 SAT: lla tai 21 ACT: llä
  • Ne, jotka kuuluvat luokkiensa 26-50 prosentin alkuun ja ovat ansainneet 1170 SAT: lla tai 24 ACT: llä

Jos olet Kaliforniassa asuva henkilö, joka haluaa osallistua johonkin UC: n kampuksista, pääsy taataan, jos olet listalla osavaltion lukiolaisten 9 parhaan prosentin joukossa perustuu UC-hakemisto (johon testipisteet vaikuttavat voimakkaasti).

body_texas.png

Texas, Lone Star State ja useita julkisia korkeakouluja, joilla on taattu pääsy osavaltioon.

Pitäisikö sinun mennä kouluun, jolla on taattu pääsy?

Vastaus riippuu asuinpaikastasi, oletko todella kiinnostunut luetelluista kouluista ja kuinka huolissasi olet opiskelunäkymistäsi.

Jotkut yllä luetelluista sopimuksista on tarkoitettu erityisesti osavaltioiden opiskelijoille , joten sinun pitäisi elää samassa tilassa kuin koulu, jotta voit hyötyä sen taatusta pääsypolitiikasta. Jos sinä tehdä asua samassa osavaltiossa kuin korkeakoulu, jolla on taattu pääsy, tutkia kyseistä koulua ja nähdä, vetoako se sinuun muulla tavoin, ennen kuin päätät hakemuksen.

Koulut, joilla on taattu pääsy, voivat olla hyviä valintoja opiskelijoille, joilla on GPA: t, jotka ovat alemmalla puolella. Jos yrität valmistella standardoituja testejä, voit saada korkeakouluun ilman korkeaa GPA: ta. Jos GPA on esimerkiksi lähellä 2,0, sinulla on vaikea päästä useimpiin korkeakouluihin. Keskity testitulosten nostamiseen, jotta voit saada taatun pääsyn johonkin näistä korkeakouluista (vaikka useimmilla heistä on GPA-vaatimukset, on joitain, jotka vaativat vain 2.0 GPA: ta).

Hakeminen johonkin näistä kouluista, kun täytät vaatimukset, vie myös stressin yliopiston hakuprosessista. Et odota hermostuneesti hakupäätöstä, koska tiedät jo varmasti, että sinut hyväksytään. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia niin paljon sovelluksesi muiden näkökohtien täydentämisestä kuin testitulokset, GPA ja työselostus.

Tästä huolimatta, jos et ole kovin kiinnostunut näistä kouluista, eivät sovellu vain siksi, että se on varma veto. Löydät muita turvallisuuskouluja, joilla ei ehkä ole virallista taattua pääsykäytäntöä, mutta jotka melkein varmasti hyväksyvät sinut testipisteiden ja GPA: n perusteella.

Jos olet kiinnostunut tietystä koulusta, etsi Googlesta hakusanalla ”[School Name] pääsyvaatimukset PrepScholar” päästäksesi sivulle, joka laskee hyväksymismahdollisuutesi nykyisten GPA- ja SAT / ACT-pisteiden perusteella.

helsinki-3.jpg Taatulla pääsyllä et jätä mitään sattuman varaan. Saatat joutua tekemään haasteen korkean panoksen uhkapelien sulavaan alamaailmaan maksamaan opetuksesi, mutta voit ylittää sillan, kun tulet siihen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.