Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

main_rottenapple-1.jpg

Laitatko yliopistohakemusluettelosi? Yksi tekijä, jota et ehkä ole ottanut huomioon, on mitkä koulut vaativat sinua lähettämään koko SAT -testitietueen. Valitettavasti et voi aina piilottaa mätä SAT -pisteitäsi! Joten jos sinulla on vähemmän kuin tähtituloksia, voit välttää (tai ainakin ajatella huolellisesti) ennen kuin haet näihin kouluihin.

Meillä on täydellinen luettelo kouluista, jotka tarvitsevat täydellisen SAT -testaustietueen. Lue tämä luettelo ja yksinomaiset neuvot näihin kouluihin hakemiseen.body_update

PÄIVITYS: Koulut eivät vaadi testituloksia COVID-19-aikana

COVID-19-epidemian seurauksena monet koulut rikkovat tavanomaisia ​​testauskäytäntöjään ja menevät valinnaisiin kokeisiin 2020-2021-hakukaudella. Se tarkoittaa Koulut, joilla on tilapäisiä valinnaisia ​​kokeita, eivät vaatia voit lähettää SAT -pisteesi osana pääsyhakemustasi ja SAT -pisteiden lähettämättä jättäminen ei vaikuta haitallisesti mahdollisuuksiisi päästä sisään.

Katso tästä artikkelista luettelo kaikista kouluista, jotka testaavat tilapäisesti valinnaisesti COVID-19-epidemian aikana.

SAT -pisteiden lähettäminen kouluille: Kaikki tulokset vs. pisteet

Lähes kaikki oppilaitokset edellyttävät, että lähetät vähintään yhden SAT- tai ACT -pistemäärän osana pääsyhakemustasi. Mutta oppilaitokset eroavat siitä, miten he käsittelevät oppilaita, joilla on useita pisteitä - jos sinulla on esimerkiksi kaksi SAT -pistemäärää.

yhtä suuri tai suurempi kuin merkki

Jotkut oppilaitokset edellyttävät, että lähetät koko SAT- tai ACT-testitietueen, vaikka se merkitsisi ei-kovin hyviä tuloksia. (Tämä ei koske testejä, jotka on suoritettu yläasteella (7./8. Luokka) tai aikaisemmin osana lahjakkuuksien etsintäohjelmaa.)

tärkeimmät aivojen osat

Muut korkeakoulut tekevät ei edellyttää, että lähetät täyden testitietueen (vaikka he suosittelevat sitä usein). Näissä kouluissa voit hyödyntää SAT: n Score Choice -käytäntöä, jonka avulla voit lähettää vain parhaat pisteet.

Niin mitä tapahtuu, jos haluat hakea korkeakouluun, joka vaatii kaikki SAT -pisteet? Mitä hyötyä ja haittaa voisi olla koko testitietueen paljastamisesta?

Mitä eroa kaikkien SAT -pisteiden lähettämisellä voisi olla?

Saatat ihmetellä, miksi sillä on merkitystä, jos oppilaitokset näkevät kaikki SAT -pisteet. Eikö se voisi auttaa pääsymahdollisuuksiasi, jos oppilaitokset näkevät täydelliset testituloksesi, mukaan lukien korkeimmat pisteet?

Todellakin, korkeakoulut ottavat huomioon koko testaushistorian, kun se annetaan, kiinnittäen yleensä eniten huomiota korkeimpiin pisteisiisi. Kuitenkin, kun oppilaitokset nimenomaan vaativat sinua lähettämään kaikki pisteet, tämä tarkoittaa, että he harkitsevat myös alempia pisteitäsi. He eivät vain etsi alhaisia ​​pisteitä eivätkä heitä hakemustasi ulos, mutta mitä korkeammat pisteet ovat, sitä parempi.

Kun otin yhteyttä korkeakouluihin tutkiaksemme uutta SAT -tutkimustamme, kysyin kymmeniltä ottamisvirkailijoilta, voisivatko vuoden 2018 luokan jäsenet ottaa SAT: n ja lähettää sen hyväksyttäväksi. Tämä tarkoittaisi SAT: n ottamista varhain, toisen vuoden aikana tai ennen sitä.

Monet ottamisesta vastaavat virkamiehet varoittivat ottamasta SATia niin nuorena. 'Näemme edelleen nämä tulokset', Cornellin sisäänpääsyvirkailija kertoi minulle, vihjaten siihen mahdollisesti pienemmät pisteet voivat itse asiassa vahingoittaa sovellustasi.

Vaikka haluan ottaa oppilaitokset sanansa, että vaikka he vaativat kaikkia pisteitä, he katsovat vain korkeimpia, he eivät vaatisi kaikkien pisteiden lähettämistä, elleivät he halusi harkita niitä kaikkia - myös alempia.

mikä on hyvä piste sat

body_prepared-1.jpg

Mitä tahansa teetkin, älä siivoa SAT: ää. Huolellinen valmistelu on avain!

Miten kaikkien SAT-pisteiden lähettäminen vaikuttaa testausstrategiaasi?

Jos haet kouluja, jotka edellyttävät kaikkia SAT -pisteitä, sinun on oltava erittäin varovainen joka kerta, kun otat SAT: n, koska sinun on lähetettävä kaikki saamasi tulokset, vaikka ne olisivatkin alhaiset.

Jos luet tätä etkä ole vielä varma, mihin kouluun haet, suosittelemme tutustumaan huolellisesti kouluihin, jotka edellyttävät kaikkien pisteiden lähettämistä. Jos jokin kouluista voi olla paras valinta sinulle, muokkaa testien ottamispolitiikkaa vastaavasti.

Yleisesti, suosittelemme ottamaan (tai ottamaan uudelleen) SAT: n vasta sen jälkeen, kun olet opiskellut ja olet varma, että saat kunnolliset pisteet. Mutta sinun on oltava erityisen varovainen, jos haet 'kaikki tulokset' -kouluun.

Älä ota SAT: ää ensimmäistä kertaa harjoitteluna, tai tottua testiin. Korkeakoulut näkevät harjoittelupisteesi. (Puhumattakaan siitä, että testin suorittaminen on vain rahanhukkaa vain tästä syystä!)

Suosittelemme ottamaan PSAT -opintojaksosi toisen ja/tai nuoremman vuoden aikana, jotta saat kokemuksen SAT: n ottamisesta ja saat pisteet vaarantamatta todellista SAT -pistemäärääsi. Tee myös tiukasti ajoitettujen, täyspitkien SAT-harjoitustestien ottaminen osaksi opinto-ohjelmaa, jotta istuessasi ottamaan SAT: n todella, se ei tunnu siltä, ​​että otat sen ensimmäistä kertaa.

Jos sinun on otettava SAT uudelleen, muista jatkaa molempien osien (näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen ja matematiikka) opiskelua, vaikka yrität tuoda esiin vain yhden osion pisteet. Et halua, että toisen osiosi pisteet laskevat dramaattisesti uudelleen!

Lisää vinkkejä tehokkaaseen opiskeluun saat oppaistamme siitä, kuinka kauan sinun pitäisi opiskella SAT: lle ja kuinka asettaa SAT -tavoitepisteet.

meille historia istui aihekoe

Kun pidät tämän neuvon mielessäsi ja otat SAT: n vasta huolellisen opiskelun jälkeen, sinun pitäisi pystyä hakeutumaan kaikkiin pisteisiin perustuviin kouluihin huolehtimatta siitä, että alemmat pisteet heikentävät hakemustasi.

Merkittäviä korkeakouluja, jotka vaativat sinua lähettämään kaikki SAT -tulokset

Ennen kuin pääsemme täydelliseen luetteloon oppilaitoksista, jotka vaativat kaikki SAT -pisteet, korostamme joitain huippukouluja, joista saatat olla kiinnostunut. Sisällytämme lainauksia heidän pääsyverkkosivustoiltaan, jotta saat käsityksen siitä, kuinka vakavasti he arvioivat pisteytyskäytäntöjään . Rohkea painotus on minun.

Georgetownin yliopisto

'Georgetownin yliopisto ei osallistu College Boardin kautta saataviin Score Choice -vaihtoehtoihin. Georgetown edellyttää, että lähetät tulokset kaikki SAT-, ACT- ja SAT -testien istunnot. '

Georgetown on ainutlaatuinen Yhdysvaltojen huippuyliopistojen joukossa, koska se edellyttää, että lähetät kaikki SAT-, ACT- ja SAT -aiheen testitulokset hakemuksesi mukana. Useimmat koulut, jotka vaativat kaikki tulokset, haluavat vain nähdä kaikki ACT- tai SAT -tulokset.

Riisin yliopisto

Vaikka Riisi ei vaatia opiskelijoiden lähettää kaikki testituloksensa, on erittäin suositeltavaa. Tässä koulun käytäntö:

Kun tarkastelemme SAT- ja ACT -pisteitä, käytämme kaikkien hallintojen korkeimpia pisteitä kustakin osiosta. Kehotamme oppilaita ilmoittamaan kaikki tulokset tietäen, että yhdistämme osiot uudelleen saadaksemme parhaan mahdollisen pistemäärän jokaiselle ehdokkaalle.

Pennsylvanian yliopisto

Penn vaati ennen kaikkia pisteitä, mutta on sittemmin muuttanut käytäntöään jonkin verran:

onko uclaan vaikea päästä

'Vaikka sallimme pistevalinnan, kannustamme opiskelijoita lähettämään koko testaushistoriansa sekä ACT- että SAT -kokeisiin. ''

Yalen yliopisto

'Hakijat, jotka ovat tehneet SAT- tai ACT -kokeen useita kertoja pitäisi raportoida kaikki tulokset siitä testistä, jonka he haluavat ilmoittaa. Hakijoiden, jotka haluavat ilmoittaa sekä SAT: n että ACT: n tulokset, tulee ilmoittaa kaikki molempien testien tulokset. ''

body_list_colleges.png

Täydellinen luettelo korkeakouluista, jotka vaativat kaikki SAT -tulokset

Alla on täydellinen luettelo neljän vuoden korkeakouluista ja yliopistoista, jotka edellyttävät kaikkien SAT-pisteiden lähettämistä, ryhmitelty osavaltion mukaan. Katso tämä luettelo huolellisesti. Jos jokin täällä olevista kouluista on paras valintasi, sinun on oltava erityisen varovainen SAT -uudelleenkäynnistysten suhteen.

Täydellinen luettelo kaikista korkeakouluista (mukaan lukien yhteisöopistot), jotka edellyttävät kaikkia SAT -pisteitä, tarkista College Boardin virallinen PDF .

Jos koulusi on alkanut vaatia kaikkia SAT -pisteitä, ne lähetetään eivät ole lueteltu, muista kertoa meille kommenteissa!

Koulun nimi Kaupunki Osavaltio
Pohjois -Alabaman yliopisto Firenze TO
Etelä -Arkansasin yliopisto Magnolia KANSSA
Arkansasin yliopisto Little Rockissa Pieni kivi KANSSA
Point Loma Nazarene -yliopisto San Diego ETTÄ
Soka University of America Vanha leppä ETTÄ
Coloradon yliopisto Denver Denver MITÄ
Pyhien apostolien korkeakoulu ja seminaari Cromwell CT
Yalen yliopisto New Haven CT
Georgetownin yliopisto Washington DC
Howardin yliopisto Washington DC
Delawaren osavaltion yliopisto Dover OF
Barryn yliopisto Miami Shores FL
Floridan maatalous- ja mekaaninen yliopisto Tallahassee FL
Kaakkois -yliopisto Lakeland FL
Fort Valleyn osavaltion yliopisto Fort Valley GA
Dordt College Sioux Center HÄN
MacMurray College Jacksonville THE
Olivet Nazarene University Bourbonnais THE
Saint Xavierin yliopisto Chicago THE
Trinity Christian College Palos Heights THE
Grace College Winona -järvi SISÄÄN
Indiana Wesleyanin yliopisto Marion SISÄÄN
Oakland Cityn yliopisto Oakland City SISÄÄN
Pyhän Franciscuksen yliopisto Fort Wayne SISÄÄN
Kansas Wesleyanin yliopisto Suolaliuos KS
Pyhän Marian yliopisto Leavenworth KS
Kentuckyn kristillinen yliopisto Grayson Tämä
Grambling State University Grambling THE
Louisianan osavaltion Alexandrian yliopisto Aleksandria THE
Louisiana State University Shreveport Shreveport THE
Nichollsin osavaltion yliopisto Thibodaux THE
Louisianan yliopisto Monroessa Monroe THE
Massachusettsin yliopisto Lowell Lowell MA
Marylandin yliopisto College Park MD
Andrewsin yliopisto Berrien Springs MINÄ
Cornerstone University Grand Rapids MINÄ
Pyhän sydämen pääseminaari Detroit MINÄ
Oak Hills Christian College Bemidji MN
Central Methodist University Fayette MO
Saint Louis University St. Louis MO
Blue Mountain College Sininen vuori NEITI
William Careyn yliopisto Hattiesburg NEITI
Pohjois-Carolinan yliopisto Charlottessa Charlotte NC
Jamestownin yliopisto Jamestown ND
Mayvillen osavaltion yliopisto Mayville ND
Richard Stockton College of New Jersey Galloway NJ
Barnard College New York UUSI
New Yorkin City College New York UUSI
Colgaten yliopisto Hamilton UUSI
Cooper Union New York UUSI
Cornellin yliopisto Ithaca UUSI
Hunter College New York UUSI
Long Islandin yliopisto Brooklynissa New York UUSI
New Yorkin sisustussuunnittelukoulu New York UUSI
Queens College (New Yorkin yliopisto) Huuhtelu UUSI
Syrakusan yliopisto Syrakusa UUSI
Yhdysvaltain Merchant Marine Academy Kings Point UUSI
Cincinnatin taideakatemia Cincinnati VAI NIIN
Cameronin yliopisto Lawton OK
East Central University Olla olemassa OK
Rogers State University Claremore OK
Lounais -Oklahoma State University Weatherford OK
Länsi -Oregonin yliopisto Monmouth TAI
Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh PA
Indianan yliopisto Pennsylvaniassa Indiana PA
Shippensburgin yliopisto Pennsylvaniassa Shippensburg PA
Puerto Ricon yliopisto Cayeyssä Cayey PR
Puerto Ricon yliopisto Humacaossa Humacao PR
Puerto Ricon yliopisto Poncessa Ponce PR
Columbian kansainvälinen yliopisto Columbia SC
Citadel Charleston SC
Tennesseen teknillinen yliopisto Cookeville TN
Dallas Christian College Dallas TX
Howard Paynen yliopisto Brownwood TX
LeTourneaun yliopisto Longview TX
Midwestern State University Wichita Falls TX
Riisin yliopisto Houston TX
Edwardin yliopisto Austin TX
Tarletonin osavaltion yliopisto Stephenville TX
Teksasin A&M -yliopisto College Station TX
Texasin A&M -yliopisto - Kingsville Kingsville TX
Texas Wesleyanin yliopisto Fort Worth TX
Texasin yliopisto Brownsvillessä Brownsville TX
Neumontin yliopisto Salt Lake City ULOS
Utahin osavaltion yliopisto Logan ULOS
Castleton State College Castleton VT
Washington State University Pullman WA
Wisconsinin yliopisto - Platteville Platteville WI
Alderson-Broaddus College Philip WV
Fairmont State University Fairmont WV
Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutti Montgomery WV

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.