Ylioppilassiirron hyväksymisprosentit: Mitkä koulut hyväksyvät eniten opiskelijoita?

ominaisuus_university-1

Siirtyminen koulusta toiseen on viisas tai jopa välttämätön valinta monille oppilaille, mutta se ei ole esteetön. Yliopistojen siirtojen hyväksymisprosentit ovat itseasiassa alhaisemmat kuin fuksi -vastaanottoprosentit eli kilpailu on kovempaa.

Tämä saattaa kuulostaa siltä, ​​että se on hälytyksen aiheuttaja, mutta kuten fuksiksi hakeutuminen, se tarkoittaa vain, että sinun on valmistauduttava.Jos haluat tai haluat siirtää, mutta et ole varma minne mennä, tutustu joihinkin korkeakouluihin, joilla on parhaat siirtojen hyväksymisprosentit .

Miksi siirto -opiskelijoiden hyväksymisaste on alhaisempi?

Tietäen syistä, miksi siirtojen hyväksymisprosentit ovat alhaisemmat, voit paremmin ymmärtää, mitä koulut etsivät. Voit käsitellä näitä siirto -oppilaita koskevia huolenaiheitasi esseessäsi ja osoittaa, että olet loistava ehdokas. Älä panikoi - ei ole mahdotonta olla menestyvä siirto -opiskelija!

body_frustrated Siirtonopeuksien lukeminen saattaa saada sinut tuntemaan tämän, mutta älä lannistu!

Koska siirto -opiskelijat ovat jo osoittaneet menestyvänsä korkeakouluympäristössä, vaikuttaa ristiriitaiselta, että heidän hyväksymisasteensa olisi alhaisempi. Kuitenkin johtuen tiedon puute siirto -opiskelijoiden valmistumisasteista sekä monia väärinkäsityksiä siirto -opiskelijoista, vasta äskettäin korkeakoulut ovat alkaneet seurustella heidän kanssaan .

Aiemmin monet oppilaitokset olettivat sen siirto -opiskelijoiden hyväksyminen alentaisi valmistumisasteita . Totuus on se siirtää opiskelijoita ja oppilaat, jotka aloittavat nelivuotisen koulun on sama valmistumisaste 60% .

Ero on vain siinä 28% yhteisön korkeakouluopiskelijoista valmistuu neljän vuoden kuluessa ja 60% heistä ei koskaan siirrä . Alhaiset valmistumis- ja siirtymisnopeudet saattavat osoittaa korkeakouluille, että erityisesti yhteisön opiskelijat eivät ole valmiita nelivuotiseen koulutukseen, vaikka heidän valmistumisprosentti on sama kuin neljän vuoden opiskelijoiden .

Myös siirto -oppilailla on taipumus kestää enemmän aikaa valmistumiseen , mikä johtuu usein siitä, että heitä ei ole kirjoitettu kokopäiväisesti-monet tekevät töitä tai hoitavat perheitä koulussa ollessaan. Toinen yleinen uskomus korkeakoulujen keskuudessa oli, että opiskelijat, jotka osallistuivat yhteisöopistoon neljän vuoden yliopiston sijaan heti lukion jälkeen, tekivät niin koska he eivät olleet valmiita akateemiseen neljän vuoden koulutukseen .

Ajan myötä tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa huippupisteitä tuottavat yhteisön opiskelijat eivät siirry nelivuotisiin kouluihin, mikä viittaa siihen, että se ei ole akateeminen valmius, vaan pikemminkin jokin muu este - raha on yksi suurimmista .

Monet siirto-opiskelijat ovat pienemmissä tuloluokissa kuin opiskelijat, jotka ilmoittautuvat suoraan nelivuotisiin yliopistoihin. Pienituloisilla opiskelijoilla on yleensä alhaisempi ilmoittautumisaste , mutta ilman opiskelijoiden suoraa kyseenalaistamista korkeakoulut olisivat voineet olettaa, että siirto -opiskelijat eivät vain olleet valmiita yliopistoihin.

Itse asiassa, yksi monista syistä, joiden vuoksi koulunkäynnin siirtyminen oli pienituloisille opiskelijoille pienempää, on se monista kouluista puuttui apurahoja ja apurahoja saapuvia siirtoja varten , nostaa taloudellista taakkaa.

Yhdessä monien opintopisteiden kanssa, joita ei siirretä ja jotka vaativat siksi enemmän luokkia korkeammalla hinnalla, pienituloisten opiskelijoiden taloudellinen taakka oli yksinkertaisesti liian korkea pitkään. Asiat kuitenkin muuttuvat - monet koulut ovat luoneet polkuja oppilaille siirtymään yhteisöoppilaitoksesta nelivuotiseen kouluun ilman esteitä .

body_positive-2 Hyviä uutisia! Yliopistojen siirtojen hyväksymisprosentit paranevat!

Toimintatestin päivämäärät 2015 2016

Miksi korkeakoulusiirron hyväksymismaksut muuttuvat?

On olemassa muutamia syitä siihen, että korkeakoulut ovat nyt alkaneet hyväksyä siirto -opiskelijoita korkeammilla hinnoilla.

Yksi suurimmista on se opiskelijoiden määrä on vähentynyt , jättäen enemmän tilaa siirto -opiskelijoille ottamaan nämä paikat. Alhaisemman peruskoulunkäynnin vuoksi oppilaitosten on löydettävä tapa korvata ero, ja kahden vuoden opetus siirto -opiskelijalta on hyötyä korkeakouluille kuin ilman opetusta lainkaan.

Mutta vielä suurempi syy on se eliittioppilaitoksilla on maine pitkälti homogeenisista opiskelijakunnista . Princeton myönsi äskettäin ensimmäiset siirto -oppilaansa , joka lisää monimuotoisuutta korkeakouluun, joka tyypillisesti nähdään valkoisena ja varakkaana.

Joten vaikka siirto -opiskelijoiden pääsymaksut ovat alhaisemmat kuin fuksi, se ei tarkoita, että olet vastustamattomia kertoimia vastaan. Siirto -opiskelijoiden prosessit muuttuvat, ja tulevaisuuden suunnittelu suojaa sinua monilta yleisiltä siirto -opiskelijoiden esteiltä.

Kuinka monta siirto -opiskelijaa pääsee sisään?

Siirtojen hyväksymisprosentit vaihtelevat kouluittain. Jotkut, kuten Princeton, ovat juuri alkaneet hyväksyä siirto -oppilaita vuosikymmenten jälkeen heitä vastaan. Lähes puolet kaikista opiskelijoista ilmoittautuu kaksivuotisiin julkisiin kouluihin ja 37% kaikista opiskelijoista siirtyy jossain vaiheessa opintojaan.

National Association for College Admission Counseling (NACAC) mukaan vuonna 2010 siirtojen hyväksymisaste oli 64% . Viimeisen kahdeksan vuoden aikana kuitenkin on edistytty merkittävästi kaikenlaisten siirto -opiskelijoiden prosessin yksinkertaistamiseksi .

Kaikista kaksivuotisista opiskelijoista, jotka siirtyvät, noin 42% jatkaa kandidaatin tutkinnon suorittamista -huomattava lisäys kaikkien kahden vuoden opiskelijoiden määrään (noin 13%), jotka ansaitsevat kandidaatin tutkinnon. Se on itse asiassa hieman maan keskiarvoa korkeampi kandidaatin tutkinnon suorittamisesta neljän vuoden kuluessa.

Kuitenkin, vain 33% opiskelijoista siirtyy kuuden vuoden kuluessa , pidentää koulussa vietettyä aikaa.

Jälleen, vaikka kaikki tämä näyttää synkältä, on tärkeää huomata se asiat paranevat . Ohjelmat on suunniteltu sujuvoittamaan siirto -opiskelijoiden prosessia tarjoamalla avoimuutta tilisiirroista, enemmän taloudellista apua ja enemmän kiinnostusta näiden opiskelijoiden kohteluun, hinnat paranevat yleisesti.

body_college-9 Jos haluat, että tämä on opintosi, suunnittele ajoissa.

Missä kouluissa on korkeimmat siirtojen hyväksymisprosentit?

Korkeakoulujen siirtäminen on suunnilleen samanlaista kuin suunnitteleminen nelivuotiseen kouluun heti lukion jälkeen. Sinun pitäisi laatia luettelo mahdollisista oppilaitoksista, joihin voit siirtyä, jotta voit osallistua tarpeisiisi parhaiten sopivaan kouluun - ja hyvä vaihtoehto on tehdä erilaisia ​​kouluja, joilla on erilaiset siirtojen hyväksymisprosentit.

Koska aiemmin oli leimautumista, että siirto-oppilaat eivät olleet valmiita nelivuotiseen koulutukseen, joskus on oletus, että siirtyminen estää sinua pääsemästä hyviin kouluihin.

mitä korkeakoulut vaativat sat essee

Vaikka monilla Ivy League -oppilaitoksilla on erittäin rajalliset siirto -ohjelmat, on silti monia huippuyliopistoja, jotka hyväksyvät helposti siirtohakemukset. Itse asiassa yksi heistä (UCLA) on molemmat huippuluokan koulu ja yksi suurimmista siirto -opiskelijoiden hyväksyjistä.

Lue, mitkä koulut ottavat vastaan ​​eniten oppilaita ja mitä hyväksymisasteita huippukouluilla on!

20 koulua, jotka ottavat vastaan ​​eniten siirto -opiskelijoita

Suurin syy siihen, että joillakin kouluilla on korkeammat siirtoprosentit, on se, että he ovat perustaneet ohjelmia helpottamaan tätä reittiä. Usein nämä koulut tekevät yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa artikulaatiosopimusten avulla, mikä auttaa varmistamaan, että enemmän opintopisteitä siirretään asianmukaisesti.

Seuraavat koulut ottavat vastaan ​​eniten siirto -opiskelijoita Yhdysvalloissa.

Koulu Siirron hyväksymisaste Siirto -opiskelijoiden määrä
UMD University College 99% 18 716
San Franciscon osavaltion yliopisto 66% 11 168
CSU Long Beach 33% 11 128
CSU Northridge 55% 11 417
CSU Los Angeles 47% 10 062
Keski-Floridan yliopisto 59% 8790
UC Davis 55% 9 764
Floridan kansainvälinen yliopisto 76% 10 074
Cal Poly Pomona 59% 10 254
CSU Fullerton 40% 10 331
San Jose State University 67% 10 941
Houstonin yliopisto 87% 7 761
Etelä -Floridan yliopisto 59% 8774
UCLA 22% 5 538
San Diegon osavaltion yliopisto 2. 3% 5 979
Texas State University 77% 5,111
Pohjois-Texasin yliopisto 64% 4490
Texasin yliopisto Arlingtonissa 69% 4199
CSU Sacramento 67% 3579
Liberty University 30% 1 338

UMD University College, jolla on mahtava siirtojen hyväksymisaste 99% , on kumppanuuksia valtion kaikkien 16 yhteisöopiston kanssa sekä 90 muuta Yhdysvalloissa.

Samoin Keski -Floridan yliopistossa on erilaisia ​​ohjelmia tarkoituksena on tehdä siirtoprosessista sujuvampi, mukaan lukien taattu pääsy monien korkeakoulujen opiskelijoille.

Jos voit, etsi koulu yhteistyössä nykyisen korkeakoulusi kanssa, jotta koko siirtoprosessi olisi helpompaa. Sen sijaan, että olisit huolissasi luokista, jotka eivät täsmää ja menetetyt opintopisteet, tiedät, mitkä kurssit sinun on suoritettava ja milloin.

Jos nämä ohjelmat eivät ole käytettävissä, sinun on luotava omasi. Tee mahdollisimman paljon tutkimusta mahdollisimman aikaisin välttääksesi opintopisteiden menettämistä tai muita esteitä yrittäessäsi siirtää kouluja.

body_harvard-5 Huippukoulut ottavat tänään enemmän siirto -opiskelijoita kuin aikaisemmin.

Siirtohinnat Top 20 -kouluissa

Aivan kuten huippuyliopistojen hyväksymisprosentit, Siirtoprosentit Princetonin ja Harvardin kaltaisille kouluille ovat erittäin alhaiset .

Aiemmin Princeton ei hyväksynyt siirto -opiskelijoita , mutta vuodesta 2017 lähtien on otettu vastaan ​​vain kourallinen opiskelijoita vuodessa. Princeton ei ole ainoa - yhä useammat koulut lisäävät tavoitettavuuttaan yliopistonsiirto -opiskelijoille.

illinoisin yliopiston kaupunkikampanja

Tässä ovat siirtojen hyväksymisprosentit osoitteessa US News huippuluokan kansalliset yliopistot :

Koulu Sijoitus Siirron hyväksymisaste Siirto -opiskelijoiden määrä
Princetonin yliopisto 1 ⁠<1% 13
Harvardin yliopisto 2 <1% 17
Columbian yliopisto 3 5% 176
KANSSA 4 3% 19
Yalen yliopisto 4 2% 27
Stanfordin yliopisto 6 <1% 24
Chicagon yliopisto 6 5% 33
Pennsylvanian yliopisto 8 7% 205
Luoteis-yliopisto 9 viisitoista% 367
Johns Hopkinsin yliopisto 9 yksitoista% 156
Caltech 9 6% 6
Duke University 12 <5% 26
Dartmouth College 13 4% 24
Brownin yliopisto 14 3% 77
Vanderbiltin yliopisto 14 22% 383
Riisin yliopisto 16 7% 2. 3
Washington U St.Louisissa 16 2. 3% 238
Cornellin yliopisto 18 13% 682
Notre Damen yliopisto 19 30% 229
UCLA kaksikymmentä 22% 5 538

Nämä huippukoulut ovat valikoivia, mutta ehdottomasti ei mahdotonta päästä sisään. Vanderbiltin siirto -opiskelijoiden hyväksymisaste on 22%, ja UCLA ottaa yli 5000 siirto -opiskelijaa vuodessa alhaisesta hyväksymisasteesta huolimatta.

Vaikka sinun on oltava todella poikkeuksellinen päästäksesi Harvardiin tai Princetoniin siirto -opiskelijana, tämä pätee myös suoraan lukiosta hakeutumiseen. Jos haluat päästä Ivy Leagueen, suunnittele ajoissa ja tee hakemuksestasi erottuva, ja aina hakea useisiin kouluihin.

Riittävän vahvan sovelluksen avulla voit valita haluamasi koulut riippumatta siitä, kuinka alhainen tai korkea niiden hyväksymisaste on.

body_confident-2 Laita hakemuksesi järjestykseen ja tunnet olosi hyväksi siirtäessäsi.

Kuinka parantaa siirtosi hyväksymismahdollisuuksia: 4 vinkkiä

Vaikka kaikki nämä tiedot voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin siirtoprosessia, hyväksyminen ei ole vain onnea. Yleisesti ottaen alhaisemmat hyväksymisprosentit vaativat erittäin kiillotetun sovelluksen, joka erottuu muista.

#1: Valmistaudu ajoissa

#1 asia, jonka voit tehdä siirtoprosessin helpottamiseksi, on aloittaa ajoissa.

Jos opiskelet yhteisöoppilaitoksessa, ala miettiä, mihin kouluihin haluat siirtyä, ja tee yhteistyötä neuvonantajan kanssa akateemisen suunnitelman luomiseksi. Jos siirryt muista syistä, kuten ohjelman muutoksesta tai armeijasta, aloita tutkimuksen tekeminen heti.

On paljon parempi tehdä tarpeetonta työtä etsiessään kouluvaatimuksia kuin ymmärtää, että opintopisteesi eivät siirry eikä ole mitään keinoa korjata sitä. Mitä nopeammin aloitat, sitä enemmän sinulla on aikaa luoda siirtosuunnitelma, joka hyödyttää sinua pitkällä aikavälillä.

#2: koordinoi siirtokoulujen kanssa

Helpoin tapa siirtää kouluja on Etsi koulu, joka on osa niveltämissopimusta nykyisen korkeakoulusi kanssa . Nämä sopimukset tarkoittavat, että on jo olemassa selkeät ohjeet siitä, mitä kursseja siirretään ja mitä ei, mikä poistaa osan vaivasta ja huolesta puolestasi.

Jos nivelsopimusta ei ole ja koulusi eivät ole yhteydessä toisiinsa, niin sitten katso, onko uudessa koulussa siirto -osastoa, jonka kanssa voit koordinoida . Mitä enemmän saat tietoa siitä, mitä hyvityksiä siirretään ja mitä ei, sitä parempi on sinun.

Yhteyden ottaminen aikaisin, vaikka sinua ei hyväksytä, voi antaa sinulle selkeämmän kuvan siitä, mitä seuraava korkeakoulusi odottaa, ja auttaa sinua suunnittelemaan aikasi nykyisessä koulussa tehokkaammin.

#3: Käsittele hakemustasi kuin olisit fuksi

Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että siirto -opiskelijoilla pitäisi olla etu yliopistoon pääsyssä, koska heillä on jo jonkin verran kokemusta, se ei välttämättä ole totta.

Älä oleta, että sinun on helpompi hakea - Käsittele hakemustasi samalla huolella ja harkiten, jos olisit fuksi, joka yrittäisi tehdä ensimmäisen hyvän vaikutelman.

Mitä kauemmas olet lukiosta, sitä vähemmän lukion arvosanoilla ja testituloksilla on merkitystä. Voit korvata ne korkeakouluarvioilla, jos sinulla on ne. Suosituskirjeesi tulee olla myös yliopiston professoreilta eikä lukion opettajilta.

Muista kuitenkin, että pääsy on edelleen kilpailukykyistä ja sinun on ponnisteltava erottuaksesi. Ota hakemuksesi vakavasti ja suhtaudu siihen ikään kuin he eivät olisi vaikuttuneita aiemmasta kokemuksestasi opiskelijana - he ja sinun matkasi opiskelijana tekisivät heihin vaikutuksen, ei vain se, että sinulla on korkeakouluopintoja .

#4: Kirjoita suuri essee

Esseet eivät ole tärkein tekijä kouluja siirrettäessä, mutta ne ovat loistava paikka täydentää hakemustasi.

Kerro esseessäsi syyt siirtoon - mutta pysy positiivisena. Sen sijaan, että muotoilisit tyytymättömyytesi nykyiseen kouluusi negatiiviseksi (esim. 'Kuntosali on vanha ja mureneva, eikä kampuksella ole mukavia opiskelupaikkoja'), keskity sen koulun positiivisiin puoliin, johon haet (esim. [College] -palvelut tekevät minuun johdonmukaisesti vaikutuksen - ei ole vaikeaa nähdä itseni ystävystymässä tenniskentällä tai käpertymässä kirjan kanssa kirjastossa ').

Noudata kaikkia korkeakoulujen esseiden kirjoittamisen parhaita käytäntöjä, mutta muista taata oma korkeakoulukokemuksesi, jos voit. Miksi siirtää nyt? Miksi siirtyä erityisesti tähän kouluun? Mitä olet oppinut opiskeluajastasi ja mitä toivot oppivasi ohjelman tulevina vuosina? Sinun pitäisi pystyä luottavaisesti vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin, vaikka ne eivät esiinny esseessäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.