College haastattelupuku: mitä pukeutua haastatteluun

ominaisuuskatsaus-3

Ikään kuin yliopistohakemukset eivät ole riittävän stressaavia, haastattelu pääsyosastolla voi saada aikaan ahdistusta jopa yksitoista. Vaikka haastattelu on loistava tapa tehdä pysyvä vaikutelma, se tuo käyttöön myös uusia asioita, joista sinun on huolehdittava sovelluksesi lisäksi, kuten mitä sinun pitäisi pukeutua.

Kuten kaikki yliopiston hakuprosessin osat, haluatkin tehdä hyvän vaikutelman, mutta olla myös itse . Kaikki eivät ole muodin muotoja, ja akateemisista vaikeuksista kärsiville opiskelijoille on muita esteitä.Jos sinulla on kysyttävää siitä, mitä pukeutua yliopiston haastatteluun, olet onnea - meillä on vastauksia. Mistä muotoilla itseäsi siihen, miten varaa liiketoimintaa rentoon budjetilla, tämä opas auttaa sinua näyttämään terävältä ja tuntemaan itsesi luottavaiseksi yliopistohaastattelussa .

Kuinka valita asu yliopistohaastatteluun

Jos haet yliopistoon, on täysin mahdollista, että et ole koskaan tarvinnut ymmärtää, mitä 'rento liike' tarkoittaa. Kuinka voit olla sekä 'liike' että 'rento'? Onko se puku, jossa on varvastossut? Hame ja suosikkibändisi t-paita? Jos käsite on hämmentävä, älä huoli - et ole yksin .

'Business casual' on se, miten opiskelijoita neuvotaan pukeutumaan yliopistohaastatteluihin, vaikka jotkut haastattelut ammattimaisemmissa olosuhteissa saattavat vaatia, että jazzit sitä aina 'business' sans 'casualiin asti.' Varmista, että saat tietoa tapaamispaikastasi etukäteen varmistaaksesi, että asusi vastaa asetusta - Huolimatta siitä kuinka mahtava pukusi on, se näyttää hiukan typerältä boba-teekaupassa.

Joten mitä liiketoiminnan rento tarkoittaa? Tämä pukeutumistyyli sopii jonnekin aivan liike- tai juhlapuvun väliin - puvut, solmiot, mekot, sellainen asia, jonka näette Cheryl Blossomin käyttävän Riverdale —Ja vapaa-ajanasusteet - t-paidat, farkut, hupparit, kuten saatat nähdä Riverdale Archie tai Betty yllään. Liiketoiminnan rento on tarkoitettu ammattimaiseksi, mutta ei tiukaksi ; bleiseri napitettavasta paidasta, mutta ei puku, tai suloinen mekko, jossa on matalat korot. Vaikka pieni tunnelma on hyväksyttävää, ihmisten tulisi tulla muistaa sinut, ei sinun asuasi .

Mutta ei tiedä, mikä liike-elämän rento asia on; sinun on myös ostettava se. Jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on rahaa kulutettavaksi, missä tahansa tavaratalossa on sopivia liiketavaroita, jotka on kuvattu alla.

Jos sinulla on tiukka budjetti tai sinulla ei yksinkertaisesti ole varaa uusiin vaatteisiin, monet säästökaupat sekä edullisemmat tavaratalot, kuten Wal-Mart ja Target, kuljettavat bleisereitä, nappipaitoja ja tyylikkäitä kenkiä nahasta tai tekokuitusta -nahka. Saattaa olla myös paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Catien vaatekaappi tai Vaatteet lapsille joka voi auttaa sinua löytämään ilmaisen tai edullisen liike-elämän vapaa-ajan vaatteen haastattelusi kannalta. Älä pelkää pyytää apua - nämä organisaatiot haluavat auttaa sinua menestymään .

Jos sinulla ei ole varaa täydelliseen asuun ja lähelläsi ei ole organisaatioita, älä paniikkia. Hyvin pukeutuminen yliopistohaastatteluun on vain yksi osa hakuprosessia. Voit puhaltaa haastattelun olematta paikalla, kieltäytymällä puhumasta, sanomalla, että huijaat koulussa, tai myöntämällä, että ainoa syy olet siellä, koska vanhempasi tekivät sinut hakemaan, mutta asusi ei todennäköisesti tuhoa mahdollisuuksiasi , varsinkin jos haastattelija näkee sinun yrittäneesi .

body_cheryl Tavoita jonnekin Archie-Cheryl -muotispektrin keskellä.

Mitä sinun tulisi käyttää korkeakouluhaastattelussa?

Liiketoiminnan rento on hyvä lähtökohta sille, mitä pukeutua yliopiston haastatteluun, mutta joillakin ihmisillä, kuten opiskelijoilla, jotka saattavat kuulustella taideosastoa, tai tatuoinnilla tai lävistyksillä, voi olla joitain lisähuolta siitä, mitä pukeutua. Ja kun kuvien arvo on tuhat sanaa, tässä on muutama asu, jotka auttavat sinua suunnittelemaan oman yliopistohaastattelusi .

Tämä ilme on täydellinen liike-elämän rento - terävä, imarteleva eikä häiritsevä.

Business Casual yliopistohaastatteluihin

Anna persoonallisuutesi loistaa sanoin, ei vaatteisiisi . Vaikka nämä asut saattavat tuntua lempeiltä verrattuna tavallisiin vaatteisiisi, ne ovat sopivin asia haastatteluun. Liiketoiminnan rento ei välttämättä tarkoita imartelevaa tai ilman persoonallisuutta - kuten yllä oleva asu osoittaa, voit näyttää itsevarmalta ja työhön sopivalta samaan aikaan .

Pukeudu hieman konservatiivisemmin kuin normaalisti . Vaikka olisitkin mekossa, olkapääsi eivät saa olla paljaat - heitä mukava neuletakki tai bleiseri pukuun. Kenkiesi tulee olla puhtaita ja tukkeutumattomia ja mieluiten nahasta, tekonahasta tai mokasta. Kukaan ei astu alas ja tarkista, että he ovat todellisia, mutta heidän pitäisi näyttää puhtailta, kiillotetuilta ja ammattimaisilta.

Värit: nojaa neutraaleille, pastelleille ja viileille sävyille. Kirkkaat värit ovat hienoja, mutta yritä olla menemättä liian villiksi sekoittamalla ja sovittamalla toisiinsa kuvioita ja rohkeita sävyjä - kirkkaan napin päällä oleva bleiseri on loistava, mutta vaaleanpunainen hame, jossa on oranssi paita ja siniset kengät, todennäköisesti työntää sitä. Haluat haastattelijan muistaa sinä , ei asuasi .

Valitse korkea pääntie matalalle. Jätä kaula-aukot ja upotettavat pääntie kotiin. Kauluspaidat ovat aina hyvä idea yliopiston haastatteluun, ja ne on helppo löytää mistä tahansa vaatekaupasta, mukaan lukien Wal-Mart tai Target, sekä säästökaupoista.

Älä valitse kuvioita kuvioiden yli ja konservatiivisia kuvioita loistavien kuvioiden yli. Tarkastukset ovat kunnossa, mutta ruudullinen työntää sitä - ja myös yleensä hieman rento kuin liike-arka. Yksinkertainen malli chevroneista on hieno, trooppiset tukaanit eivät. Ajattele a laivastonsininen paita valkoisilla koristeilla tai a valkoinen paita söpöllä kuviolla mielummin kuin kirkas ja huomiota herättävä kuvio .

Ei farkkuja, ei säärystimiä. Sukkahousujen tulee olla tavallisia, ei kuvioituja tai erittäin tekstuurisia. Valitse pukeutumishousut, chinot, vakosamettit tai vastaavat. Sinä voi osaa kurkistaa tummalla denimillä ilman reikiä tai koristeita, mutta jos sinulla on toinen vaihtoehto, ota se .

Kenkiesi tulee olla suljetut ja tyylikkäät. Korot eivät ole välttämättömiä, varsinkin jos kiertelet myös kampuksella - haluat olla varma jalusta ja olla mukava. Silti oja lenkkarit ja valitse mukava baletti, siipikärki, loafer tai kenkä. Valitse yksinkertaisuus monimutkaisesta sisustuksesta .

Jotain tällaista on hienoa haastattelussa tai haastattelussa.

Mitä pukeutua College Auditionsille

Jos olet muusikko tai muu esiintyvä taiteilija ja haastattelusi sisältää myös koe, pukeudu asianmukaisesti. Suurin osa samoista säännöistä pätee; ajattele napitettavia paitoja ja khakeja farkkujen ja t-paitojen sijaan. Mutta jos olet klassinen muusikko, mustavalkoinen teema saattaa olla sopiva - esimerkiksi mustat housut, valkoinen napitettava paita, musta bleiseri. Jälleen tämä ei tee tai riko mahdollisuuksiasi, mutta ole tietoinen siitä, mihin kenttään olet hakemassa, ja pidä se mielessä, kun valitset asuja .

Vaikka korvakorut ovat hieman liian suuria yliopistohaastattelulle, tämä tyylikäs ilme on täysin hieno näkyvillä tatuoinnilla ja lävistyksillä.

Mitä tehdä, jos sinulla on tatuointeja ja lävistyksiä

Jos sinulla on kasvojen lävistyksiä, älä yritä piilottaa niitä siteellä. Näyttää paljon epäammattimaisemmalta yrittää peittää ne siteellä kuin vaihtaa korut jotain aliarvioituun tarvittaessa.

Yliopistokampukset ovat melko tottuneet villisiin hiusväreihin, lävistyksiin ja tatuointeihin. Nenänappi ei todennäköisesti nosta kulmakarvoja, ellet hakeudu erityisen konservatiiviseen kouluun. Käytä parasta harkintasi - etsi sosiaalisesta mediasta, miltä yliopiston opiskelijat näyttävät, ja päättää, onko parempi ottaa lävistyksesi ulos päiväksi vai vain mennä sen kanssa .

Herkulliset tatuoinnit ovat hienoja useimmille korkeakouluille, ja todennäköisesti peitetään asianmukainen asu joka tapauksessa. Jos sinulla on tatuointi mistä tahansa säädyttömästä tai loukkaavasta, sinä pitäisi pyrittävä peittämään se. Meikki voi auttaa, mutta muista harjoitella ennen haastattelusi .

Jos sinulla on venytetty lävistyksiä tai kehon taidetta epätavallisissa paikoissa (kuten kasvosi tai niska), on tapoja peittää tai piilottaa ne. Voit käyttää meikkiä tai lävistyspidike piilottaa väliaikaisesti tatuoinnit tai lävistykset. Mutta pidä mielessä, että kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole typerää - pidike ei huijaa ketään ajattelemaan, että sinulla ei ole lävistyksiä tarkkaan tarkasteltuna , vaikka se saattaa tehdä siitä vähemmän ilmeisen ensi silmäyksellä.

Jos sinusta tuntuu menevän yli ja yli piilottamaan tatuointejasi ja lävistyksiäsi, saattaa olla syytä miettiä, onko tämä oikea koulu sinulle. Koko ulkonäön muuttaminen yliopistoon pääsemiseksi voi tarkoittaa, että koulu ei sovi hyvin . Jos olet valmis päästämään lävistykset menemään tai poistamaan tatuoinnin, jos sinut hyväksytään, piilottaminen saattaa olla sen arvoista - mutta jos ei, mieti, onko se todella oikea koulu sinulle.

Pulla ja luonnollinen meikki sopivat täydellisesti yliopiston haastatteluun.

Kuinka tehdä meikki ja hiukset college-haastatteluun

Älä mene villiin muotoilemalla hiuksiasi. Pidä yksinkertaisena: älä huolehdi suuresta määrästä geeliä, tunteja kiharralla tai saamalla kokonaan uusi 'tee vain haastattelua varten.

Jos sinulla on pitkät hiukset, harkitse niiden asettamista pullaan tai poninhäntä pitämään ne poissa tieltä. Pitkät, virtaavat aallot ovat mukavia, mutta muista, että ne on muotoiltu riittävän hyvin pitämään kiinni haastattelun aikana. Jos et ole varma, pulla tai poninhäntä näyttää hyvältä.

Värillisten hiusten ei pitäisi olla ongelma useimmissa kouluissa. Seuraa liike-elämän rento muotoilu standardeja ja sinun pitäisi olla kunnossa . Jos olet huolissasi, että koulu paheksuu värjättyjä hiuksia, voit värjätä ne takaisin ennen haastattelua, mutta mieti, kuten lävistykset ja tatuoinnit, oletko valmis tekemään niin kauan kuin osallistut. Jos ei, mieti, onko tämä oikea koulu sinulle.

Pidä kynnet leikattuina ja puhtaina. Yksinkertainen manikyyri - yksivärinen, ranskalaiset vinkit ja niin edelleen - on hieno, mutta nyt ei ole aika noille kynsikynille tai monimutkaiselle kynsitaidelle.

Meikin tulisi olla luonnollista ja yksinkertaista. Ei tarvita raskasta luomiväriä, paljon eyelineria tai kirkasta huulipunaa. Pidä kiinni neutraaleista väreistä sen sijaan, että olisit seikkailunhaluinen.

Kaikkien hajusteiden tai kölnin tulisi olla kevyttä, jos sitä käytetään lainkaan. Jos joku haisee sinut yli jalan päässä, olet yllään liikaa . Valitse kuitenkin deodorantti!

Mitä lisävarusteita on käytettävä yliopiston haastattelussa

Jälleen, mene yksinkertaiseksi. Kevyt kaulakoru, rannekoru tai kello ovat täydellisiä lisävarusteita. Jos korusi saattavat häiritä - joko sinulle tai haastattelijalle - jätä ne kotiin. Clanky-rannekorut, lausekkeen kaulakoru tai erityisen räikeät korvakorut ovat parempia muille asetuksille.

Yksi lisävaruste sinulle pitäisi tuo on laukku . Voit pitää kaikki haastattelun ja kiertueen aikana saamasi paperit, vesipullon ja kaiken muun tarvitsemasi turvallisen ja poissa tieltä sopivalla pussilla. Vältä reppuja tai tavaroita, joissa on räikeät logot tai energiajuomamerkki.

Yksinkertainen ruskea tai musta lähetyslaukku, tavallinen kassi tai vastaava on hyvä valinta. Tavallinen reppu saa myös työn valmiiksi, mutta tavallinen on operatiivinen sana; jälleen kerran, et halua erottua vaatevalinnastasi.

body_confident-1 Hyvä liike rento asu pitäisi olla sinusta tuntuu tältä.

Yleisiä vinkkejä luottamukseen kollegion haastattelun aikana

Kaikki nämä tiedot asuista auttavat sinua pukeutumaan osaan, mutta mitä muuta voit tehdä, jotta voit näyttää ja tuntea parhaasi yliopiston haastattelun aikana?

# 1: Käytä jotain mukavaa

Jos olet epämukava haastattelusi aikana, et ole eniten luottavainen. Jos asu ei toimi sinulle, vaihda se johonkin, mikä toimii . Riko kengät ja jätä kutisevat kankaat kotiin.

# 2: Löydä mikä näyttää hyvältä

Liiketoiminnan rento ei välttämättä ole normaali pukusi, mutta haluat silti, että asusi saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Jos vedät hihat tai tarkistat housujen korkeuden koko päivän, et heijasta itseluottamusta. Muut asiat voivat saada sinut hermostumaan, mutta asusi ei pitäisi .

# 3: Harjoittele!

Pidä luja (mutta ei ylivoimainen!) Kädenpuristus ja luottavainen tervehdys. Jos nämä eivät ole asioita, joissa olet jo taitava, harjoittele! Älä harjoita vain ystäviäsi, jotka saattavat nauraa tai mennä liian pehmeiksi sinulle. Löydä joku, johon luotat tekemään paineita vähän ja katso kuinka suoritat .

# 4: Ole valmis vastaamaan kysymyksiin

Harjoitteluhaastattelujen suorittaminen auttaa sinua kehittämään vastauksia kysymyksiin etukäteen. Ennakoi kysymyksiä vahvuuksistasi ja heikkouksistasi opiskelijana ja on aitoja vastauksia - pääsyvirkamiehet ovat kuulleet kaikenlaisia ​​nöyryytyksiä, joten ole aito.

# 5: Pysy terveenä

Nauti paljon haastattelua edeltävänä iltana. Syö terveellinen aamiainen haastattelupäivänäsi ja juo runsaasti vettä - ja mene vessaan ennen haastattelu. Hyvä itsehoito auttaa sinua ässäsi haastattelusi, koska olet huipputasolla .

texas a & m gpa -vaatimukset

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA