Kollegion päätöksentekopäivä: Kuinka ilmoittaa korkeakouluille

feature_notify.jpg

Jos olet hakenut korkeakouluihin, vastaanottanut hyväksyntöjä ja valinnut yliopiston, johon haluat osallistua, onnittelut! Olet tehnyt huomattavaa työtä ja päässyt läpi yliopiston haku- ja valintaprosessin. 1. toukokuuta, joka tunnetaan myös nimellä College päätöksentekopäivä, aivan kulman takana, kuinka ilmoitat valitsemallesi yliopistolle osallistumisesta? Kuinka annat muiden oppilaitosten, jotka ovat tunnustaneet sinun tietävän, ettet? Täytyykö sinun edes ilmoittaa heille?

Tässä artikkelissa, Selitän, kuinka hyväksyä pääsytarjous ja miksi on tärkeää ilmoittaa päätöksestä korkeakouluille, joihin et osallistu .

Kuinka hyväksyä pääsytarjous

Päätötarjouksen hyväksymisprosessi voi vaihdella korkeakouluittain. Hyväksymisilmoituksessasi tulisi olla selkeät ohjeet siitä, mitä sinun on tehtävä tarjouksen hyväksymiseksi .

Myös, saatat löytää oppilaitoksen verkkosivustolta tietoja siitä, kuinka hyväksyä tarjouksesi . Löydät asiaankuuluvat tiedot kohdasta 'Valintakierrokset'. Esimerkiksi tässä on tietoja Stanford ja Penn State . Ja näin voit hyväksyä pääsytarjouksen UCLA .

Tyypillisesti kaikki voidaan tehdä verkossa ja se on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Jos sinulla on kysyttävää, soita valintatoimistoon. Valintojen edustajien tulisi olla enemmän kuin onnellisia auttaakseen sinua, varsinkin kun olet tuleva opiskelija.

Suurin osa kouluista vaatii talletuksen, kun hyväksyt tarjouksen . Talletus vaihtelee noin 50-500 dollaria. Jos saat taloudellista tukea, osa talletuksestasi tai koko talletuksesi voidaan luopua. Jos sinulla ei ole varaa talletukseen, ota yhteyttä vastaanottotoimistoon ja tarkista, voivatko he tehdä sinulle majoituksen. Takuumaksua ei yleensä palauteta.

Etelä -Floridan yliopiston gpa -vaatimukset

Jos haet säännöllistä päätöstä, useimmat korkeakoulut antavat sinulle päätöksen tehdä 1. toukokuuta saakka, jota kutsutaan yleisesti korkeakoulujen päätöksentekopäiväksi . Jos sinut hyväksytään 1. toukokuuta jälkeen, sinulle annetaan todennäköisesti vain muutama päivä - muutama viikko päätöksen tekemiseksi.

body_deadline-1.jpeg

Lähetä kaikki tarvittavat talletukset ja lomakkeet ennen määräaikaa.

upokkaan lainausmerkit sivunumeroilla

Miksi sinun pitäisi ilmoittaa kouluille, että olet hylännyt heidän pääsytarjouksensa?

Korkeakoulut haluavat tietää, osallistutko sinä vai et, jotta he voivat täyttää luokan käytettävissä olevat paikat . Jos et ole läsnä, he saattavat pystyä tarjoamaan paikan jollekin, joka on jonotuslistalla.

Korkeakoulut eivät kuitenkaan odota, että kaikki hyväksytyt osallistuvat; he ottavat vastaan ​​enemmän opiskelijoita kuin käytettävissä on tilaa. Siksi se, että hylkäät pääsytarjouksen, ei tarkoita, että joku muu päästetään jonotuslistalle.

Lisäksi on yleistä kohteliaisuutta ilmoittaa korkeakouluille, että hylkäät heidän tarjouksensa, varsinkin kun valintakomitean jäsenet ottivat aikaa tutkia hakemustasi ja päättivät hyväksyä sinut . Jos et ilmoita kouluun, joka hyväksyy sinut, että et käy, se olisi kuin jos koulu, joka hylkäsi sinut, ei ilmoittaisi sinulle, että sinut on hylätty.

Lisäksi korkeakoulut saattavat haluta tietää, mihin yliopistoon päätit osallistua. Korkeakoulut pitävät usein tilastoja kouluista, joihin opiskelijat osallistuvat. He haluavat pysyä kilpailukykyisinä näiden koulujen kanssa, joten nämä tiedot voivat auttaa heitä tekemään positiivisia muutoksia tuoton nostamiseksi, mikä on prosenttiosuus hyväksytyistä opiskelijoista, jotka päättävät osallistua.

Jos haluat tietää, miten hylätä pääsytarjous, korkeakoulut antavat sinulle usein ohjeita siitä, kuinka ilmoitat heille, ettet tule läsnä heidän hyväksymiskirjeissään tai heidän verkkosivustoillaan. . Monissa kouluissa voit tarkastella hakemuksesi tilaa verkossa, ja jos sinut hyväksytään, voit yksinkertaisesti valita, hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen.

Jos ei ole olemassa erityistä verkkolomaketta tai ohjeita koulun tiedottamiseksi siitä, että hylkäät pääsytarjouksen, voit lähettää sähköpostia vastaanottotoimistoon tai mennä vanhaan kouluun ja lähettää kirjeen hakutoimistoon.

body_letter.jpeg

Kertaus

  • Katso hyväksymisilmoituksestasi tietoja siitä, mitä tehdä seuraavaksi, jos hyväksyt tarjouksen.
  • Jos olet hämmentynyt tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä hakutoimistoon.
  • Muista tehdä päätös ja toimittaa tarvittavat lomakkeet ja talletukset määräaikaan mennessä.
  • Suurimmalle osalle teistä määräaika on yliopiston päätöksentekopäivä 1. toukokuuta.
  • Jos hylkäät pääsytarjouksen, ilmoita siitä yliopistolle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.