Lukion opinnot lukiossa: Onko AP tai Community College parempi?

feature_shouldyoutakeaporcommunitycollegeclasses.jpg

Jos lukiossa on AP -luokkia, tiedät todennäköisesti hieman siitä, mitä tarjotaan ja millaisia ​​ne ovat. AP-luokat on suunniteltu vastaamaan johdanto-tason korkeakouluopintoja.

Sinulla voi kuitenkin olla myös mahdollisuus osallistua todelliseen korkeakoululuokkaan paikallisyhdistyksessä lukion opiskelijana. Mikä vaihtoehto sinun pitäisi valita?Sekä yhteisöopistotunnit että AP: t voivat olla arvokkaita lisäyksiä transkriptioosi, mutta saatat päättää, että yksi tai toinen sopii paremmin tarpeistasi riippuen. Käyn läpi kunkin edut ja annan sinulle tiedot, joita tarvitset päättääksesi niiden välillä.

kuinka monta unssia gallonaa vettä

päivitys-1672349_640

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä AP -luokat ovat?

Kollegion hallitus on suunnitellut AP (Advanced Placement) -ohjelman antamaan lukiolaisille johdannon korkeakoulutason materiaaliin. AP -luokkia pidetään laajalti edistyneimmät luokat, joita voit käydä lukiossa.

AP -opintopisteen ansaitsemiseksi sinun on suoritettava oppitunnin lopussa tentti, joka testaa tietosi opetussuunnitelmasta. Tentti pisteytetään asteikolla 1–5 ja 5 on korkein pistemäärä. Saatat saada opintopistettä, jos saat AP -kokeessa 3, 4 tai 5 pistettä, vaikka politiikat vaihtelevat koulujen välillä. AP -luokat ovat tarjolla 34 eri aihetta (vaikka jotkut ohjelmaan osallistuvat lukiot tarjoavat vain muutamia niistä), ja yli 2,3 miljoonaa opiskelijaa suorittaa tentit vuosittain.

Mitä Community College -luokat ovat?

Tässä artikkelissa yhteisöopistotunnit ovat luokkia läheisissä oppilaitoksissa, jotka ovat avoinna lukiolaisille. Monilla lukioilla on ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat ilmoittautua yhteisöoppilaitoksen luokkiin ja jatkaa lukio -opintojaan samanaikaisesti. Sinun on todella mentävä yhteisöopistoon ottamaan nämä luokat, ja ne voidaan pitää joko tavallisen koulupäivän aikana tai yöllä.

Seuraavissa osissa käyn läpi AP: n ja yhteisön korkeakouluopetuksen etuja lukiolaisille.

kuinka vaihtaa celsiusasteesta fahrenheitiin

body_truffles.jpg Se on kuin valita gourmet -tryffelilaatikosta, paitsi että ne ovat täynnä puhtaan tiedon kermaista hyvyyttä (tuotu Belgiasta).

AP -luokkien edut Community College -luokkiin verrattuna

Aloitetaan joistakin eduista AP -luokkien ottamisesta lukiossa.

Voit ansaita opintopisteitä poistumatta koulustasi

AP -tunnit ovat paras tapa ansaita opintopisteitä häiritsemättä aikataulua. Opiskelijoiden, jotka ovat vahvasti mukana koulun jälkeisissä aktiviteeteissa ja urheilussa, on vaikea sovittaa yhteisön korkeakoulutunnit aikatauluihinsa. Voit myös pudottaa lukion ja korkeakoulun vaatimukset samanaikaisesti jos ansaitset korkeat pisteet ydinaiheen AP -kokeesta. Kaikki korkeakoulut eivät anna sinulle tunnustusta työstäsi AP -luokissa, mutta useimmat antavat ainakin mahdollisuuden sijoittaa pois johdantokursseista, jotka voivat päätyä tarpeettomiksi.

Tulet luokkaan muiden korkeasti menestyvien opiskelijoiden kanssa, jotka välittävät aiheesta

Toinen positiivinen puoli AP -luokissa on se, että yleensä suurin osa opiskelijoista haluaa olla siellä. Oleminen luokassa muiden ihmisten kanssa, jotka ovat aidosti kiinnostuneita oppimisesta, voi vaikuttaa suuresti kokemukseen (ei sillä, että kaikki AP -luokan oppilaat ovat täydellinen oppilas, mutta on todennäköisempää, että he ovat ainakin jonkin verran nörttejä). Jotkut opiskelijat yhteisön korkeakouluissa voivat ottaa luokan tärkeänä vaatimuksena. Tämä saattaa tarkoittaa, että he eivät ole niin sitoutuneita, mikä tekee oppimisympäristöstä vähemmän älyllisesti stimuloivan.

Materiaali on ennustettavissa

Koska AP -ohjelma on standardoitu, voit opiskella jokaista tenttiä ja ole varma, että olet oppinut kaikki tarvittavat tiedot. On olemassa paljon arvostelukirjoja ja käytännön testejä, joiden avulla voit hallita AP -kokeissa testattavaa materiaalia ja taitoja. Tiedät myös testin muodon etukäteen, jotta voit tuntea sen ja välttää liiallista stressiä tenttipäivänä. Yhteisön korkeakoululuokassa testit voidaan rakentaa monella eri tavalla ja ääriviivat siitä, mitä sinun täytyy opiskella, voivat olla vähemmän selkeitä riippuen professorista.

Ne ovat yleensä halvempia kuin Community College -kurssit

Vaikka jokaisen AP -testin suorittaminen maksaa 92 dollaria, se on kaikki mitä sinun tarvitsee maksaa koko luokasta. Vaikka yhteisöopistotunnit ovat halpoja verrattuna neljän vuoden korkeakoululuokkiin, ne maksavat sinulle todennäköisesti enemmän kuin AP-testi, varsinkin jos et asu samalla alueella kuin yhteisöopisto. Jotkut lukiot auttavat oppilaita maksamaan yhteisön korkeakoulutunnista, mutta toiset jättävät sinun huolehtia kustannuksista. Jos raha on huolestuttavaa, AP -luokat voivat olla parempi valinta sinulle.

body_profit.png Eli ei todellakaan, mutta ymmärrät ajatuksen.

kuinka monta vuotta on kandidaatin tutkinto

Community College -luokkien edut AP -luokkiin verrattuna

Nyt kun tiedät AP -luokkien ottamisen mahdolliset hyödyt, katsotaanpa, mitä yhteisön korkeakoululuokat tarjoavat, mikä saattaa tehdä niistä houkuttelevamman vaihtoehdon tilanteestasi riippuen.

Näet miltä tuntuu olla oikealla college -luokalla

Vaikka AP -luokkien on tarkoitus olla suunnilleen vastaavia kuin yliopiston johdantokursseja, he voivat vain tehdä niin paljon kopioidakseen korkeakoululuokan kokemuksen. Yhteisön korkeakoululuokkien ottaminen antaa sinulle mahdollisuuden katso omakohtaisesti, miten yliopistokurssit ja kokeet on rakennettu. Näet myös, millainen dynamiikka on luokkahuoneessa, ja kuulet vanhempien oppilaiden näkemyksiä, jotka voivat auttaa sinua näkemään aiheen eri näkökulmista. AP -luokissa opiskelijaryhmä on yleensä homogeenisempi, joten näkökulmat voivat olla vähemmän erilaisia.

Saatat pystyä saamaan opintotukea helpommin (ja olet paremmin valmistautunut lähtöselvitykseen)

Yhteisön korkeakouluopintojen opintopisteet siirtyvät yleensä helposti osavaltion kouluun ja muihin julkisiin kouluihin. Saatat myös pystyä poistumaan yliopiston johdantokursseista. Tämä tapahtuu myös AP -luottojen kanssa, mutta koska AP -luokat eivät täysin toista yliopistokokemusta, joskus opiskelijat eivät ole valmiita varsinaisiin edistyneisiin college -luokkiin. On todennäköisempää, että tunnet olosi mukavaksi ylemmän tason luokassa, jos olet jo käynyt todellisen college -luokan ja hallitsivat johdantomateriaalin tässä yhteydessä.

Saat lisää kurssivaihtoehtoja

AP -luokat ovat suhteellisen rajallisia aiheessaan. AP -ohjelma kattaa kaikki keskeiset aiheet, mutta saatat löytää yhteisön college -luokan sopeutuu paremmin etuihisi kuin koulun tarjoamat tukiasemat. Yhteisön oppitunnit ovat hyvä tapa laajentaa näköaloja ennen yliopistoa ja oppia valitsemaan luokkia monista eri aiheista.

texasin yliopisto austinissa

Huono opettaja ei voi sabotoida luottotietojasi

AP -kokeet ja opetussuunnitelma ovat standardoituja, mutta AP -luokkien opetusmenetelmät eivät ole. Jotkut opettajat ovat vähemmän tehokkaita kuin toiset. Tämä voi olla ongelma, koska se vaikuttaa opiskelijoiden kykyyn menestyä hyvin AP -kokeissa ja alhainen tentti vähentää AP -luokan pätevyyttä kurssitietueessasi. Et ehkä voi saada mitään opintopistettä oppitunneistasi, jos oppilaitokset, joihin haet, hyväksyvät vain 4 tai 5 pistettä luottoa tai jos et läpäise testiä. Yhteisön korkeakouluopetuksessa, vaikka ansaitsetkin keskinkertaisia ​​arvosanoja huonosti opetetulla luokalla, on todennäköistä, että voit silti saada jonkin verran opintopistettä.

body_helpmehere.png Tule kaverit. Tiedän, että tämän pitäisi olla AP Calculus, mutta auttakaa minua.

Ovatko oppilaitokset parempia kuin toiset? Minkä sinun pitäisi ottaa?

Minkälainen lukiolaji lukiolaisille näyttää paremmalta yliopistosovelluksissasi, AP: ssä tai yhteisöopistossa? Se riippuu sinua kiinnostavista korkeakouluista. AP -kokeet pisteytetään käyttämällä standardoitua järjestelmää lähes jokainen koulu tunnistaa ja ymmärtää. Useimmissa tapauksissa voit myös käyttää AP -testituloksia ansaitaksesi yliopistopisteitä tai sijoittaaksesi pois johdantotunneilta. Korkeat arvosanat ja pisteet AP -luokassa osoittavat korkeakouluille, että olet ajava opiskelija, joka pystyy työskentelemään korkealla tasolla. Tiukka lukion kurssikuorma on erittäin tärkeä valikoiville oppilaitoksille ja AP -kursseja voidaan pitää vahvempina akateemisten kykyjesi indikaattoreina kuin yhteisön korkeakoululuokkia.

Yhteisön korkeakoululuokilla oppilaitosten on vaikea arvioida luokan vaikeutta ja materiaalin hallintaa. Koska et suorita standardoituja testejä, oppilaitosten on luotettava tietoonsa yhteisön korkeakoulun maineesta ja luokkasi arvosanoista arvioitaessaan. Tämä voi olla hienoa, jos haet osavaltion kouluun tai jopa valtion ulkopuoliseen julkiseen kouluun, mutta valikoivammat yksityiset oppilaitokset eivät todennäköisesti hyväksy oppilaitosten opintoja oppilaitoksissa jotka ovat heille vieraita. He eivät ehkä pidä kurssityötä yhtä suurena kuin AP -kurssin.

Jos haet erittäin kilpailukykyisiä yksityisiä korkeakouluja, suosittelen valitsemaan AP -kurssit yhteisön college -kurssien sijaan. Näiden oppilaitosten opintotoimistot tunnistavat AP: t akateemisen aseman merkkinä ja kyvyn käsitellä vaikeaa kurssikuormaa. He saattavat tunnistaa myös yhteisön korkeakoululuokat, mutta standardoinnin ja AP -ohjelman laaja -alaisen kunnioituksen vuoksi AP -luokkia pidetään konkreettisempina indikaattoreina kyvyistäsi.

body_aplus.png Vaikka on vaikuttavaa, että kirjoitit tämän paperin koomisella suurella kynällä ja sait silti A+: n, emme hyväksy Reelskool Community Collegesta saatavia luottoja.

Toisaalta, jos tiedät meneväsi luoksesi osavaltion koulu tai muu julkinen koulu, Community College -luokat voivat olla parempi vaihtoehto koska luotot siirtyvät helpommin. Tästä syystä ne voivat myös olla fiksu valinta pitkällä aikavälillä, jos haluat vähentää lukukausikustannuksia (vaikka ne maksaisivat enemmän lyhyellä aikavälillä verrattuna AP-luokkiin).

Päätöksesi riippuu myös siitä, mikä sinua kiinnostaa. Jos lukiosi ei tarjoa luokkaa, jonka haluat ottaa, mutta paikallinen yhteisöopisto tarjoaa, sinun pitäisi ottaa yhteisön college -luokka satunnaisen AP: n kautta. Lue sekä lukion että paikallisen korkeakoulun tarjoamia kursseja ja katso, mitkä luokat kiinnostavat sinua enemmän. Voit jopa yrittää ottaa ensin yhden kustakin tyypistä, jotta voit tehdä tietoisemman päätöksen siitä, mikä toimii parhaiten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.