College Board teki valtavan virheen 6. kesäkuuta SAT - Tässä on pahin mitä voi tapahtua

header_standardized_test.jpg

Jos otit SAT: n 6. kesäkuuta 2015, olet ehkä huomannut jotain eri testistä. Ja nyt College Board käsittelee kiistaa, joka vaikuttaa testien tekijöihin ympäri maata.

Kuten monet opiskelijat, jotka olivat kokeneet 3,5 tuntia koettelemuksia ja taukoja, olin helpottunut aloittaessani osan 8. Tämä oli kotivinkki! Proctor luki ohjeet ja kertoi meille, että meillä olisi 20 minuuttia aikaa suorittaa seuraava osa, ja Huomaa, että tämä oli vähemmän aikaa kuin meille annettiin edellisille osille .Kun avasin osion 8, olin yllättynyt nähdessäni sen sen sijaan 20 minuuttia , ohjeissa sanottiin, että minun pitäisi saada 25 minuuttia jakson loppuun saattamiseen - täyden 25% enemmän aikaa kuin proctor oli maininnut. Aloin työskennellä, mutta huoneen ympärillä olevat opiskelijat alkoivat mutistua yllättyneinä ja nostivat kätensä kyseenalaistamaan ristiriidan.

Oliko oppilaitoksen hallitus tehnyt virheen?

Mitä tapahtui? Ja keneen se on vaikuttanut?

Lyhyt vastaus on: kyllä, kollegion hallitus oli tehnyt suuren virheen.

Joskus lukuisten toimittajien ponnisteluista huolimatta kirjoitusvirhe tulee läpi eikä huomaa ennen kuin tuhannet ihmiset, jotka eivät ole nähneet testiä aiemmin, ottavat sen. Ja valitettavasti tämä oli vakava virhe, koska se ei tapahtunut testin kokeellisessa osassa.

Opiskelijat ympäri maata kärsivät tästä virheestä. Virhe oli kokeen viimeisessä kriittisen lukemisen osassa, joka oli joko testin osa 8 tai 9 sen mukaan, mikä versio sinulla oli. Tämä oli osa, joka oli kaikissa lauantaina annetuissa SAT I -testeissä.

Joten miten se putosi? Proctorin käsikirjassa/käsikirjoituksessa ohjeissa sanottiin, että jokaiselle osalle 8 ja 9 annettiin 20 minuuttia. Kun oppilaat kääntyivät kyseisiin osioihin, useat ymmärsivät, että ohjeet vaativat sen sijaan 25 minuuttia. Proktorit vastasivat eri tavoin: pitämällä kiinni ohjeistaan ​​(20 minuuttia) tai noudattamalla tenttikirjassa vaadittuja 25 minuuttia ja toisinaan tekemällä jotain jossain välissä.

timer.jpg

Ajoitus on kaikki kaikessa.

Opiskelijat ovat ilmoittaneet paljon sekaannusta näiden kahden osion hallinnoinnin aikana. Jotkut sanovat, että heille kerrottiin 15 minuuttia jaksossa, että heille annettiin 25 minuuttia 20 sijasta sen suorittamiseen:

Yksi opiskelija sanoo :

'Keskuksemme antoi 25 minuuttia, mutta ei sanonut sen ennen kuin viiden minuutin varoitus (silloin he sanoivat kymmenen minuuttia). Tämä johti siihen, että ihmiset ryntäsivät läpi osioita, jotka olivat pitkiä kaksikymmentä minuuttia, ja sitten yrittivät mennä takaisin ja korjata sen sijaan, että heillä oli 25 alusta ja työskentelivät ahkerasti alusta alkaen. ''

Toinen sanoo:

'Näin jonkun Twitterissä sanovan, että hän oli huoneessa, ja hän sai hoitajan antamaan heille ylimääräiset 5 minuuttia 20 minuutin jaksojen toisessa osassa (oletan, koska he käyttivät hyväkseen, että heidän osionsa 8 pituus oli 25 minuuttia 20, koska heidän isäntänsä teki virheen). Tämä koko juttu on kauheaa. '

Toiset väittävät päinvastaista, sanoen näin heille sanottiin alun perin, että heillä on 25 minuuttia, ja sitten viime hetkellä, vain 20 minuuttia.

Yksi College Confidentialin kommentoija sanoo:

'Tyttäreni testissä hän kertoi, että he sanoivat neuvottelevansa korkeakoululautakunnan kanssa ja että heillä oli 25 minuuttia, sitten 19 minuuttia jaksossa (hän ​​vielä luuli, että hänellä oli kuusi minuuttia), joku tuli huoneeseen ja kertoi heille, että heidän oli lopeta se 20 minuutin kuluessa ... joten heillä oli vain yksi minuutti lisää. hänellä oli vielä 3 kysymystä jäljellä, koska hänen luultiin, että hänellä oli vielä kuusi minuuttia aikaa. '

sad_student.jpg

Opiskelijat eri puolilla maata ovat ahdistuneita kokeesta.

Toinen on samaa mieltä:

'Meidän huoneessamme proctor asetti 25 minuuttia jaksolle 8 ja kysyi siitä koordinaattorilta, koska ohjeissa oli selvästi sanottu, että se oli 20 minuuttia. Koordinaattori soitti collegeboardille ja he sanoivat, että se oli tulostusvirhe, joten aikamme muutettiin takaisin 20 minuuttiin puolivälissä.

Opiskelijoihin ei vaikuttanut vain se, kuinka paljon aikaa heille annettiin. Valituksia on tullut ympäri maata sanomalla, että näiden osien ympärillä oleva epävarmuus sai heidät tuntemaan olonsa vieläkin stressaantuneemmaksi. että he luulevat tehneensä enemmän virheitä näissä osissa :

mikä merkki on maaliskuu 27

'' Kyllä se 20/25 minuutin sekoitus tapahtui minulle osiossa 8 (joka oli matematiikka minulle). Meillä kaikilla oli ylimääräiset 5 minuuttia, mutta minusta tuntuu, että se sotki minut. '

Mutta jotkut ovat edelleen hämmentyneitä siitä, kenen ohjeissa oli virheitä - ohjaajat tai opiskelijat. Toisin sanoen...

Kuinka paljon aikaa olisi pitänyt antaa?

Yksi vanhempien ja oppilaiden pääasiallisista valituksista liittyy ajatukseen, että heidät on muutettu. Vaikka testikirjassa sanottiin, että heidän olisi pitänyt saada 25 minuuttia, heidän proktorinsa pitivät kiinni 20 minuutin säännöstä. He väittävät, että osio oli poikkeuksellisen vaikea ja mahdotonta ajaa läpi vain 20 minuutissa.

Valitettavasti näin ei ole - jos osio oli mielestäsi erityisen kova, se johtuu sisällöstä, mutta ei aikarajasta.

SAT: n kolme viimeistä osaa ovat lyhyempiä kuin testin muut osat, ja Osien 8 ja 9 paino on 20 minuuttia.

Tässä tapauksessa, kiistanalaisessa kriittisen lukemisen osiossa oli vain 19 kysymystä - sama määrä kuin 20 minuutin jaksossa. Sitä vastoin kriittisen lukemisen osioissa, jotka on tarkoitus suorittaa 25 minuutissa, on aina 24 kysymystä.

Joten älä tunne petetyksi, jos sinulle annettiin vain 20 minuuttia tämän osion suorittamiseen. Näin sen piti olla.

Jos kenelläkään ei ole liian vähän aikaa, miksi on ongelma?

5_minutes.jpg

Onko 5 minuutilla oikeasti niin paljon väliä?

Ongelma on nyt se, että joillakin oli liikaa aikaa - täysi 25% enemmän kuin heidän olisi pitänyt täyttää tämä kohta. Ja mikä vieläkin ongelmallisempaa, kaikki näyttävät tehneen tämän testin osan eri tavalla - toisilla 20 minuuttia kullakin osiolla, toisilla 25 minuuttia jaksolla 8 ja 20 minuuttia jaksolla 9 ja toisilla 25 minuuttia molemmat osioita.

SAT on kyse standardointi . SAT -pisteiden 'käyrää' verrataan siihen, miten teit testin, siihen, miten kaikki muut tekivät - sekä tekemäsi testin että aiempien testien perusteella. He eivät voi tehdä tätä, jos joillekin ihmisille annetaan enemmän aikaa kuin toisille vastaavissa osioissa.

Nyt joillakin opiskelijoilla on selvä etu. Ja kun joillakin ihmisillä on etu, testiä ei voi enää 'standardoida'.

Miten kollegion hallitus on reagoinut?

Proktorit ympäri maata ilmoittivat ongelmasta College Boardille monta kertaa eilen. Jos projektorisi kutsui sisään, heitä kehotettiin antamaan vain 20 minuuttia kohdille 8 ja 9. Heitä kehotettiin myös jatkamaan testin antamista.

missä numerossa on 12 nollaa

Kollegion hallitus antoi tänään virallisen lausunnon:

Juuri ennen keskipäivää itäistä aikaa lauantaina 6. kesäkuuta Educational Testing Service (ETS) ilmoitti College Boardille, että Yhdysvalloissa 6. kesäkuuta SAT -opiskelijoille antamissaan vakiokokeissa oli tulostusvirhe. Tietylle osiolle varattu aika, joko osio 8 tai 9 painoksesta riippuen, oli virheellinen opiskelijoiden testikirjoissa ja oikein testikeskuksen valvojalle annetussa käsikirjoituksessa ja käsikirjassa. Oppilaiden testikirjat sisälsivät 25 minuuttia, kun taas käsikirja ja käsikirjoitus sisälsivät oikean 20 minuutin aikarajan. Heti kun ETS sai tietää virheestä testin hallinnoinnin aikana, he pyrkivät antamaan tarkkoja ohjeita valvojalle ja järjestelmänvalvojille.

Kollegion hallitus ymmärtää tämän asian kriittisen luonteen, ja pyrimme aktiivisesti määrittelemään seuraavat vaiheet testin oikeudenmukaisuuden ja antamiemme pisteiden pätevyyden varmistamiseksi. Pahoittelemme hämmennystä ja huolta, jota tämä ongelma aiheuttaa opiskelijoille ja heidän perheilleen, ja toimitamme heille ja muille päivitetyt tiedot mahdollisimman pian. Tarkista päivitykset täältä.

Voit tarkistaa tällä sivulla uutta tietoa varten.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Tästä eteenpäin voi tapahtua useita mahdollisuuksia, toiset todennäköisemmin kuin toiset.

( Muokkaa 9.6.2015: College Board on julkaissut virallisen lausunnon siitä, mitä he aikovat tehdä - selaa alaspäin nähdäksesi, mitä se on. Seuraavassa osassa esitetään, mistä opiskelijoista valtakunnallisesti piti huolehtia päiviä ennen kuin College Board teki päätöksensä.)

College Board voisi säätää näiden osien käyrää sen mukaan, saitko lisäaikaa vai et.

Ainakin yksi proctor, joka soitti kollegion hallitukseen eilen kokeen aikana, on ilmoittanut, että hänelle kerrottiin näin.

Jotkut opiskelijat ajattelevat, että tämä on oikea tapa edetä :

'Mietin, onko heillä jonkinlaista kaavaa, jonka avulla he voivat ennustaa, mitä 25 minuuttia saaneiden ihmisten PITÄISI saada osiosta 8 (toisessa kirjoitusosiossa annettujen vastausten perusteella). Ja sitten ehkä käyrä voisi perustua siihen? idk tho ... koko tilanne on sotku. '

Tämä on kuitenkin vaikeaa, koska kollegion hallituksen olisi saatava raportit jokaisesta testauskeskuksesta siitä, annettiinko lisäaikaa vai ei. Proktorien on tarkoitus kirjoittaa kunkin osan alkamis- ja päättymisajat muistiin; kuitenkin, koska tämä riippuu proktorista itse asiassa tehnyt tämän, ja sitten raportoimalla sen tarkasti, se jättää paljon virheitä - puhumattakaan paljon ylimääräisiä ponnisteluja kollegion hallituksella näiden tietojen keräämiseksi.

Toinen mahdollinen ongelma tälle menetelmälle tulee niiltä, ​​joille proktorit antoivat 25 minuuttia, mutta jotka suorittivat osan alle 20 minuutissa. Pitäisikö heidät arvioida ankarammalla käyrällä proktorin valinnan vuoksi?

'Ei. Se ei ole reilua minulle. En pyytänyt näitä ylimääräisiä 5 minuuttia. Me kaikki väittelimme proktorin kanssa, että sen pitäisi olettaa kestävän 20 minuuttia, mutta hän sanoi, että meidän kaikkien oli ainakin istuttava 5 minuutin odotus, vaikka emme tehneet mitään .... Se sotki minut. Se ei ole oikeudenmukaista....'

epäoikeudenmukainen.jpg

Tiedämme miltä sinusta tuntuu.

College Board voi peruuttaa kaikki testin tulokset.

Niin valitettavaa kuin kaikkien lauantaista luopuneiden on tehdä tämä testi, tämä voi olla todennäköinen tulos. Raportteja tulee edelleen siitä, kuinka paljon tämä virhe vaikutti suorituskykyyn.

College Boardin käyttöehdoissa on osio siitä, mitä he kutsuvat epäsäännöllisyyksien testaaminen. Se toteaa:

Testauksen epäsäännöllisyydet viittaavat ongelmiin tai epäsäännöllisiin olosuhteisiin tai tapahtumiin, jotka liittyvät testin antamiseen. Kun ne ilmenevät, ne voivat vaikuttaa yksittäiseen testaajien ryhmään. Tällaisia ​​ongelmia ovat rajoituksetta hallinnolliset virheet (esim. Väärä ajoitus, virheelliset istuimet, vialliset materiaalit ja vialliset laitteet), osoitus mahdollisesta ennakkotietoudesta turvallisesta testisisällöstä ja muut testihallinnon häiriöt (esim. Luonnonkatastrofit ja muut hätätilanteet).

Jos testauksessa ilmenee epäsäännöllisyyksiä, ETS voi peruuttaa hallinnon tai yksittäiset rekisteröinnit, kieltäytyä pisteyttämästä testiä tai peruuttaa testituloksen. Päästökauppajärjestelmä voi tehdä niin riippumatta siitä, aiheuttivatko kyseiset opiskelijat testin väärinkäytöksiä, hyötyivätkö niistä tai syyllistyivätkö väärinkäytöksiin. ETS on yksin vastuussa sen määrittämisestä, onko testausvirheitä tapahtunut, ja sen päätökset ovat lopullisia. Kun se on asianmukaista, ETS antaa asianomaisille testaajille mahdollisuuden tehdä testi uudelleen mahdollisimman pian ilman maksua.

Monet ihmiset ovat sanoneet, että tämä olisi epäoikeudenmukaista oppilaita kohtaan, koska se ei ollut heidän vikansa, ja siksi heidän pisteitään ei pitäisi peruuttaa. Kuitenkin, kuten voit nähdä käyttöehdoista, SAT ei välitä siitä, onko testauksen epäsäännöllisyys opiskelijoiden vika vai ei.

Esimerkiksi satojen toukokuussa kokeen suorittaneiden opiskelijoiden on suoritettava se uudelleen 20. kesäkuuta, koska heidän testimateriaalinsa olivat väärin. Koko maan pisteiden peruuttaminen ei myöskään ole ennennäkemätöntä, vaikka Yhdysvalloissa onkin. Vuonna 2013, kaikkien toukokuussa kokeen suorittaneiden eteläkorealaisten opiskelijoiden SAT-tulokset mitätöitiin testiä valmistaville yrityksille suunnattujen petossyytösten vuoksi . Vaikka oli epäilemättä monia opiskelijoita, jotka eivät olleet pettäneet, myös heidän pisteet mitätöitiin, koska oppilaitoksen hallitus koki, ettei ollut muuta järkevää vaihtoehtoa testin oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi.

Jos College Board ottaisi tämän reitin, he todennäköisesti tarjoaisivat meikkitestauspäivämäärän, joka tarjoaa lisäongelmia. Olisi erittäin vaikeaa lisätä toinen kansallinen testauspäivä tänä kesänä näin lyhyellä varoitusajalla, varsinkin koska monet koulut (jotka toimivat testauspaikoina) on suljettu ja proctorit (jotka ovat usein opettajia) ovat vähemmän saatavilla .

Muista, ettei tämä koskenut vain parisataa tai jopa tuhatta ihmistä - se oli a valtakunnallinen ongelma.

College Board voi pudottaa tämän osan pisteistäsi ja laskea arvosanasi muun testin perusteella.

Tämä ei ole kovinkaan todennäköistä, taas koska koko SAT: n tarkoitus on, että se on standardoitu. Jos et pysty vertaamaan tämän osion pisteitä muiden testien vastaaviin osioihin, olisi vaikeaa antaa sinulle oikeudenmukainen pisteet.

Myös monet opiskelijat eivät vaikuttaneet vain viimeiseen kriittiseen lukemiseen, vaan myös viimeiseen matematiikkaosaan. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän pitäisi luopua kahdesta osasta - mikä todella lisäisi haastetta.

College Board antaa automaattisesti kaikille täydelliset pisteet kaikista ongelmistaan.

Kiusoittelen vain. Unelmoi.

Entä jos minun on suoritettava testi uudelleen?

sekavuus.jpg

Ei tarvitse vielä panikoida.

Jos kollegion hallitus päättää peruuttaa nämä pisteet, he todennäköisesti tarjoavat uusintatestin.

Tämä testi tarjotaan luultavasti jossain vaiheessa tänä kesänä, ja se olisi maksuton kaikille, jotka on alun perin rekisteröity SAT I: lle 6. kesäkuuta 2015. Näihin meikkitesteihin sovelletaan monia sääntöjä:

  1. Voit suorittaa vain testin, johon olet alun perin rekisteröitynyt.
  2. Et voi rekisteröityä meikkitestauspäivämäärään, jos et ole rekisteröitynyt peruutettuun testiin.
  3. Voit suorittaa testin uudelleen vain siinä testikeskuksessa, johon olet alun perin rekisteröitynyt (mikä on huono uutinen kaltaisilleni ihmisille, jotka ilmoittautuivat myöhään ja joutuivat ajamaan 3 tuntia päästäkseen yhteen ainoista keskuksista, joissa oli tilaa jäljellä).
  4. Meikkiä ei tarjota sunnuntaisin - Sunnuntaitestaus on sallittu vain niille, joilla on uskonnollinen syy olla ottamatta sitä lauantaisin.
  5. Sinun on suoritettava KOKO testi meikkitestipäivänä (siis ei vain osioissa, joissa oli virhe). Miksi? Olisi epäoikeudenmukaista ja epätavallista verrata sitä, että otat 2 osaa tuoreina ja kirkkaina silmin verrattuna niihin, jotka joutuivat väsymään yli 3 tunnin testauksen jälkeen
  6. Esseiden pisteytys voi kestää useita viikkoja tavallista pidempään. Miksi? Jälleen kerran, koska nämä eivät ole normaalissa aikataulussa, kaikkien niiden arvioimiseen tarvittavien ihmisten löytäminen kestäisi paljon kauemmin

*** PÄIVITTÄMINEN (6.6.2015): Korkeakoulun hallitus reagoi virheeseensä ***

Tänään noin klo 17.30 College Board antoi virallisen vastauksensa testin ajoituskriisiin:

veden tiheys g/cm3

Lauantaina 6. kesäkuuta Educational Testing Service (ETS) ilmoitti oppilaitoksen hallitukselle, että tulostusvirhe oli tavanomaisissa testikirjoissa, jotka ETS toimitti SAT -opiskelijoille samana päivänä Yhdysvalloissa.

Pahoittelemme tätä virhettä.

Kattavan tarkastelun ja tilastollisen analyysin jälkeen kollegion johtokunta ja ETS ovat päättäneet, että kyseisiä osioita ei pisteytetä ja pystymme edelleen tarjoamaan luotettavia pisteitä kaikille opiskelijoille, jotka ottivat SAT: n 6. kesäkuuta. tavallinen aikataulu.

Testauskokemukseen vaikuttavien tapahtumien laajan valikoiman huomioon ottamiseksi SAT on suunniteltu keräämään tarpeeksi tietoa, jotta se voi antaa kelvolliset ja luotettavat pisteet myös ylimääräisen pisteytymättömän osan kanssa. Koulupohjaiset testihallinnot voivat olla hauraita tulipaloista ja sähkökatkoista huijaamiseen ja häiritsevään käyttäytymiseen, joten arviomme eivät ole.

Otamme vastuumme oppilaita kohtaan erittäin vakavasti ja pahoittelemme joidenkin opiskelijoiden hämmennystä. Jos haluat lisätietoja, kannustamme opiskelijoita ja heidän perheitään tarkistamaan täältä uusimmat päivitykset.

Usein kysyttyjä kysymyksiä opiskelijoille

K: Mitä tapahtui 6. kesäkuuta SAT: n hallinnon aikana?

Juuri ennen keskipäivää itäistä aikaa lauantaina 6. kesäkuuta Educational Testing Service (ETS) ilmoitti oppilaitoksen hallitukselle, että SAT® -oppilaille 6. kesäkuuta Yhdysvalloissa toimitetuissa standardikokeissa ETS toimitti tulostusvirheen. Tietylle matematiikan tai lukemisen osiolle - joko osasta 8 tai 9, varattu aika - painoksesta riippuen - oli virheellinen opiskelijoiden testikirjoissa, mutta oikein testikeskuksen esimiehille annetussa käsikirjoituksessa ja käsikirjassa. Oppilaiden testikirjojen kopio osoitti 25 minuuttia, kun taas käsikirja ja käsikirjoitus osoittivat oikean aikarajan '20 minuuttia'.

Heti kun ETS sai tietää virheestä testin hallinnoinnin aikana, se pyrki antamaan tarkat ohjeet valvojalle ja järjestelmänvalvojille.

K: Ovatko pisteet saatavilla ja toimitetaanko ne edelleen korkeakouluille ja yliopistoille?

Kattavan tarkastelun ja tilastollisen analyysin jälkeen College Board ja ETS ovat päättäneet, että kyseisiä osioita ei pisteytetä ja että voimme edelleen tarjota luotettavia pisteitä kaikille opiskelijoille, jotka ottivat SAT: n 6. kesäkuuta. pisteitä tavalliseen aikaan.

Korkeakoulut ja yliopistot tietävät, että nämä tulokset ovat päteviä.

K: Kuinka on mahdollista, että koko osio ei saa pisteitä ja että pisteet ovat edelleen voimassa?

Testauskokemukseen vaikuttavien tapahtumien laajan valikoiman huomioon ottamiseksi SAT on suunniteltu keräämään tarpeeksi tietoa, jotta se voi antaa kelvolliset ja luotettavat pisteet myös ylimääräisen pisteytymättömän osan kanssa. Koulupohjaiset testihallinnot voivat olla hauraita tulipaloista ja sähkökatkoista huijaamiseen ja häiritsevään käyttäytymiseen, joten arviomme eivät ole.

Olemme tarkoituksella rakentaneet sekä luku- että matematiikkatestit sisältämään kolme samanlaista osaa, joilla on suunnilleen sama vaikeustaso. Jos jokin kolmesta osasta on vaarassa, osioiden välinen korrelaatio on riittävä luotettavien pisteiden tuottamiseksi.

K: Milloin saan pisteet?

Odotamme, että toimitamme pisteet opiskelijoille tavallisessa aikataulussa.

K: Keneen tämä vaikuttaa?

Tämä koskee kaikkia opiskelijoita, jotka ottivat SAT: n 6. kesäkuuta Yhdysvalloissa. Tämä ei vaikuta oppilaisiin, jotka suorittivat SAT: n sunnuntaina 7. kesäkuuta tai mihinkään SAT -aihekokeen, joka tarjotaan sinä päivänä.

Miten ihmiset reagoivat tähän?

On ymmärrettävää, että opiskelijoilla on paljon kysymyksiä tästä päätöksestä - mukaan lukien miksi, jos nämä testin osat eivät ole välttämättömiä, ne sisältyvät ollenkaan. Vaikka monet opiskelijat ovat helpottuneita siitä, että heidän ei tarvitse suorittaa tenttiä uudelleen, he myös kyseenalaistavat, onko tämä todella pätevä päätös, ja miksi kollegion hallitus on tehnyt tämän päätöksen.

'Testissä:
Hmm, minusta tuntui, että onnistuin hyvin 3 viimeisessä osassa. Sepä hienoa!

Menee kotiin:
-oh odota tulostusvirhettä ja viestejä kaikkialla CollegeConfidential ... oi, ei ... se on valtakunnallinen ongelma-

Nyt:
Aaaaaaa ja sieltä menee pisteet. Gg. Kiitos paljon, Collegeboard. Opettele oikolukemaan testissä, jossa on osioita oikoluvusta. ''

- Luottamuksellinen korkeakoulu

Toiset ovat vielä hämmentyneempiä, koska kun monet heistä soittivat College Boardin neuvontapuhelimeen (ennen virallisen ilmoituksen julkaisemista), heille kerrottiin erilaisia ​​asioita, mukaan lukien tarjottaisiin uudelleen ottamista kesäkuuta 20 , ja että pisteet kaarevat sen mukaan, kuinka paljon aikaa kukin oppilas oli saanut kustakin osiosta .

'Kuinka tämä edes antaa meille tarkan esityksen tuloksistamme ?! Aina oli 3 osaa, jotka tarjoavat jonkinlaista tasapainoa opiskelijoille! Koko osion ottaminen pilaa jotkut opiskelijat täysin! Olen hyvin järkyttynyt, koska soitin eilen yliopiston hallitukselle ja he kertoivat minulle, että he aikovat antaa valinnaisen uusintatestin 20. kesäkuuta. Ihmettelen, mikä teki tämän dramaattisen muutoksen! Olen erittäin pettynyt siihen, miten yliopiston hallitus on käsitellyt tätä. Nyt niitä oppilaita, jotka kokivat menestyneensä lukemisessa, rangaistaan ​​ankarammin, koska virhemarginaali on pienempi! ''

- Soitin SAT: lle ja yritin selvittää hämmennyksen heidän ilmoituksellaan. Kaveri, joka vastasi minulle, näytti lukevan käsikirjoituksesta ja kertoi minulle, että luultavasti uusinta suoritetaan 20. kesäkuuta. Kun kysyin lisätietoja, hän yritti ohjata minut Escalated -palveluihin, mutta kieltäydyin tarjouksesta .... '

'Kun soitin College Boardille, he sanoivat jakavansa testin tekijät niihin, joilla oli 20 minuuttia ja niihin, joilla oli 25 minuuttia kyseisille osioille, ja arvioivat jokaisen ryhmän. He kertoivat minulle, että valvojat velvoitetaan ilmoittamaan jokaisesta lisäaikaa saaneesta opiskelijasta, jotta he voivat tunnistaa, kuka sai lisäaikaa ja kuka ei. En ymmärrä, miksi he eivät tehneet niin. He voisivat tarkastella pisteiden jakautumista kussakin ryhmässä varmistaakseen, että jakauma on myös normaali. He ovat ehdottaneet todella epäoikeudenmukaista niitä kohtaan, jotka suorittivat testin oikealla ajalla. Se tarkoittaa, että virhemarginaali on paljon pienempi kuin tavallisesti, koska aiempien osioiden virheet painotetaan enemmän. CB: tä olisi vaadittava tunnistamaan ne, jotka saivat lisäaikaa ja antoivat normaalit pisteet niille, jotka suorittivat testin normaalisti, ja tarjottava uusinta niille, jotka eivät ole tehneet sitä. ''

Siksi näyttää siltä, ​​että kollegion johtokunta harkitsi ainakin muita vaihtoehtoja ennen valitsemansa reitin valitsemista. Mikä saa meidät ihmettelemään, miksi he eivät pitäneet kiinni kummastakaan. Ja on vain yksi järkevä vastaus: aika- ja rahamenot olisivat valtavat.

Voidakseen järjestää uuden kansallisen testauspäivän ilmaiseksi, College Boardin olisi maksettava valtava määrä rahaa. Samoin kuluu paljon aikaa ja työvoimaa kerätäkseen kultakin projektorilta tietoja siitä, kuinka paljon aikaa kullekin osalle annettiin, ja sitten kahden käyrän luominen ja soveltaminen. Lopuksi, jos oppilaat luokiteltaisiin eri standardien mukaan, koko kesän aikana olisi jatkuva melu testituloksista, kun opiskelijat vertailivat käyräänsä - ja College Board todennäköisesti haluaa vain, että tämä kiista lakkaa.

Joten kollegion hallitus on tullut monin tavoin ratkaisuun, joka on heille helpoin.

Miten tämä vaikuttaa sinuun?

Periaatteessa sen sijaan, että matematiikan ja kriittisen lukemisen osuutesi pisteet jakautuisivat kolmeen osaan, nyt vain kaksi ensimmäistä (pidempää) osaa lasketaan. Näiden ensimmäisten osien väärillä vastauksilla on nyt enemmän painoarvoa kuin muutoin.

Antaako tämä todella tarkkoja pisteitä?

Joillekin opiskelijoille se epäilemättä tulee. Kuten oppilaitoksen hallitus sanoo, kaikilla kolmella matematiikan ja kriittisen lukemisen osalla on samanlaiset vaikeustasot - mikä tarkoittaa, että jokainen sisältää kysymyksiä, jotka vaihtelevat helpoista erittäin vaikeisiin. Jos olet sellainen opiskelija, joka olisi pisteyttänyt melko tasaisesti kaikissa näissä osioissa (riippumatta siitä, olisiko se ollut alhainen, keskimääräinen tai korkea pisteet), kokonaispistemääräsi tulee olla hyvä arvio siitä, miten olisit toiminut puuttuvien osien kanssa.

Tähän kollegion johtokunta pankkii - loppujen lopuksi se on standardoitu testi, ja he tietävät, että yleensä ei ole suuria eroja osasta toiseen.

Kuka hyötyy College Boardin päätöksestä?

Opiskelijat hyötyvät tästä eniten ne, jotka olisivat jostain syystä tehneet huonoja pisteitä testin viimeisissä osissa - mukaan lukien lisääntynyt stressi tai väsymys useiden tuntien testin aikana.

Muut hyötyvät niistä, joilla on erityinen heikkous, joka on käsitelty näissä osissa, mutta ei muissa testin osissa. Vaikka jokainen osa sisältää helppoja kysymyksiä ja vaikeita kysymyksiä, on aivan normaalia, että vaikeat kysymykset kattavat erilaisia ​​käsitteitä. Joten jos erityinen heikkoutesi - esimerkiksi koordinaattigeometria - esitettiin poistetussa osassa, olet onnekas ja saatat saada korkeammat pisteet kuin muuten.

Kuka kärsii kollegion hallituksen päätöksestä?

osioiden poistamisesta kärsivät eniten ihmiset, jotka olivat potentiaalisia korkeita pisteitä saaneita . SAT: n käyrä on aina vaikein korkeimmilla pisteillä (erityisesti matematiikkaosilla, joissa yksi väärä vastaus voi hylätä sinut 800: sta).

rhode islandin suunnittelukoulu risd

Testitulosten pienentäminen vain kahteen osaan lisää tilastollista varianssia, koska testi kerää paljon vähemmän tietoja sinusta. Se on kuin kolikon kääntäminen - jos käännät sitä 1000 kertaa, huomaat, että se on tasapainossa päiden ja hännän välillä. Jos käännät sitä 3 kertaa, saatat saada kaikki hännät ja tehdä väärän johtopäätöksen.

Joten jos teit pari virhettä testin aiemmissa osissa, mutta teit täydellisen jälkimmäisen osan, pisteet ovat todennäköisesti pienemmät kuin muuten.

Kuka häviää eniten?

Ilmeiset suuret häviäjät tässä ovat College Board ja SAT, jotka ovat tehneet paljon tuhotakseen oman uskottavuutensa.

He ovat virallisesti sanoneet, että he voivat helposti pudottaa kaksi osaa testistä vaikuttamatta tulokseen. Vaikka tämän lausunnon pätevyys on kyseenalainen, se ei auta heidän mainettaan, ja monet opiskelijat ihmettelevät nyt, miksi nämä osiot ovat ollenkaan testissä.

College Boardin päätös olla testaamatta uudelleen osoittaa, että heidän lopputuloksensa on tärkeämpi kuin pisteiden tarkkuus, mikä saa monet ihmiset ihmettelemään, miksi he vaivautuvat kokeeseen.

Ja muut ovat turhautunut, että testi, joka etsii lähes täydellisyyttä sen ottajilta, ei pidä itseään samasta tasosta :

- Kun kokeella voi olla niin syvällinen vaikutus tulevaisuuteen, niin yksinkertaisesti ei voi olla tilaa niin suurille virheille. Virheistä on tulossa CB: lle tavallista nyt erittäin tärkeässä testissä, jota ei voida hyväksyä. ''

Tämä on vielä yksi aihe huonojen uutisten sarjassa kollegion hallitukselle, joka on kamppaillut säilyttämään merkityksensä ACT: n suosion kasvaessa ja useiden huijausskandaalien jälkeen.

Lopulliset ajatukset

Jos sinusta tuntuu, että lauantain testin aikana tapahtunut mullistus vaikutti sinuun erittäin kielteisesti, pisteiden peruuttamisen määräaika on tämä Keskiviikkona, kesäkuun 10 .

Jos saat pisteesi etkä usko, että ne heijastavat tarkasti sitä, miten olisit toiminut kahden peruutetun osan lisäämisen kanssa, suunnittele testi uudelleen syksyllä, jos se on mahdollista aikataulusi mukaan. Käytä oppaasi juuri ottamaasi SAT: ia, jotta tiedät missä voit parantaa.

Ja jos sinä, kuten jotkut muut, et tunne itseäsi liian hyväntekeväisesti kollegion hallitusta kohtaan tällä hetkellä ja haluat vaihtoehdon: valitettavasti on liian myöhäistä ilmoittautua tämän kuukauden ACT -testiin . Kuitenkin, katso oppaamme että ACT alkaa valmistautua nyt tämän syksyn testeihin.

Mitä sinun pitäisi tehdä nyt?

Jos joudut suorittamaan testin uudelleen, käytä tätä oppimismahdollisuutena. Sinun on vain suoritettava lopullinen harjoitustesti. Mieti, mitä jaksoja kamppailit. Käytä tätä kohdistaaksesi opiskeluusi, jotta voit rokkailla seuraavalla kerralla.

Lue lisää College Boardin äskettäinen huijausskandaali Yhdysvalloissa .

Lue 11 viime hetken suosituinta oppaamme valmistautua seuraavaan testiin.

Opi asiantuntijastrategioita parantaaksesi SAT Reading-, SAT Math- ja SAT Writing -tuloksiasi, jos pisteytät alle 600 millä tahansa osiolla.

Ongelmia SAT -lukemisen kanssa , tarkasteltava osio? Selvitä, miten voit lopettaa ajan loppumisen kohdista.

Tavoitteena huipputulos? Lue oppaamme täydellisen SAT -pistemäärän saamiseksi , vaikka olisit turhautunut tähän tapahtumaan.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.