College Board on lopettanut SAT -esseen

loppu-1733893_640

Tammikuun 19. päivänä 2021 CollegeBoard ilmoitti tekevänsä lopettaa valinnaisen SAT -esseen tarjoamisen kesäkuun 2021 jälkeen.

Tämä on suuri muutos, ja opiskelijat ovat uteliaita siitä, miten tämä voi vaikuttaa korkeakoulujen valintaprosessiin. Tässä artikkelissa, katamme nämä uudet muutokset SAT Essayn testausprosessiin ja autamme sinua ymmärtämään, mitä ne merkitsevät sinulle.Tässä sinun on tiedettävä.


peruutus-4944723_640

paras ottelu skorpioni -miehelle

College Board No Lorent tarjoaa SAT -esseen

Kesäkuusta 2021 alkaen College Board ei enää tarjoa SAT -esseitä lukion opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että lukiolaiset eivät voi enää ajoittaa tai suorittaa SAT -esseekokeita vuoden 2021 kesäkuun SAT -päivämäärän jälkeen (5. kesäkuuta 2021).

No-more-SAT-Essay -sääntöön on yksi poikkeus. Jos sinun on otettava SAT Essee osana valtionne lukion valmistumisvaatimuksia, saatat joutua silti suorittamaan esseetestin!

Valtiot, jotka edellyttävät opiskelijoiden suorittavan SAT -tutkinnon suorittamisen myös osallistua SAT -koulupäivät . SAT School Days on silloin, kun oppilaat voivat käyttää SAT: ta ilmaiseksi ... koulupäivän aikana!College Board jatkaa SAT -esseen hallinnointia opiskelijoille koulupäivinä osallistuvissa valtioissa.

On hyvä mahdollisuus, että nämä tilat voivat luopua SAT Essay -vaatimuksesta tulevaisuudessa. Muista tarkistaa lukion ylläpitäjiltä tai ohjaajilta ajantasaiset tiedot siitä, onko sinun suoritettava SAT-essee valmistumiseen.

SAT -esseeasetukset tällä hetkellä rekisteröityneille opiskelijoille

Jos olet jo aikeissa suorittaa SAT Essay -kokeen vuonna 2021, sinulla on muutamia vaihtoehtoja eteenpäin.

milloin ap -testitulokset tulevat

Ensimmäinen, jos olet jo rekisteröitynyt SAT: lle Essayn kanssa maaliskuussa, toukokuussa tai kesäkuussa 2021, voit silti suorittaa esseetestin! Voit kirjoittaa esseesi, saada sen pistemäärän ja lähettää sen oppilaitoksillesi ... muutoksia ei tarvita.

Mutta saatat päättää, että sinun ei enää tarvitse käyttää SAT -esseetä näiden uusien muutosten seurauksena. Kollegion hallitus antaa vuokran opiskelijat, jotka ovat jo rekisteröityneet SAT -esseeseen, peruuttavat ilmoittautumisensa maksutta.

Voit tehdä tämän kirjautumalla College Boardin verkkotilillesi ja peruuttamalla esseen! Varmista, että vältät lisämaksut peruuta SAT Essay -testisi ennen ilmoittautumisaikaa.

body-question-marks-cc0

Miksi lopettaa SAT -essee?

COVID-19-pandemian vuoksi vuosi 2020 oli vaikea vuosi sekä lukiolaisille että korkeakoulun hallitukselle. Paitsi että SAT -testit peruutettiin toistuvasti, monet yliopistot luopui SAT-vaatimuksesta kokonaan vuosina 2020-2021 ... ja joissakin tapauksissa pidemmälle .

Pittsburghin yliopiston hyväksymisaste

Heidän virallisessa lausunnossaan SAT Essay -kokeen lopettamisesta College Board myönsi, kuinka vaikeat olosuhteet ovat olleet lukiolaisille pandemian vuoksi. Kollegion hallitus selittää että pudottamalla SAT -esseen he auttavat vähentämään opiskelijoiden vaatimuksia sekä nyt että tulevaisuudessa.

Vaikka halu auttaa opiskelijoita on vilpitön, asiantuntijat huomauttavat, että kollegion hallitus on saattanut tehdä niin tämä päätös käytännön syistä yhtä hyvin. Artikkelissaan Forbesille , toimittaja Akil Bello huomauttaa, että useimmat yliopistot eivät vaadi SAT -esseepisteitä osana hakuprosessia. Tämä tarkoittaa, että SAT-essee on ollut valinnainen useimmille korkeakouluopiskelijoille.

Tuloksena, monet opiskelijat olivat jo lopettaneet SAT -esseen käytön —Vuonna 2020 vain 57% SAT -kokeen suorittaneista osallistui myös kokeen essee -osaan. Joten College Board on saattanut hylätä SAT -esseen myös taloudellisista ja toiminnallisista syistä.

Mitä tämä muutos merkitsee opiskelijoille?

Kesäkuusta 2021 alkaen SAT -opiskelijat eivät voi enää suorittaa SAT -esseekokeita (ellei se ole osa SAT School Days -vaatimusta).

johns hopkinsin standardoidut testivaatimukset

SAT -esseen ottaminen on mahdotonta vaikuttavinta opiskelijoille, jotka olivat suunnitelleet käyttävänsä esseetuloksiaan saadakseen sovelluksensa erottautumaan. Jos esimerkiksi toivoisit, että esseesi pisteytys auttaisi voittamaan matalan SAT-matematiikkapisteen-tai jopa vähemmän kuin tähtien GPA: n-, sinun on saatava korkeakouluhakemuksesi erottautumaan muilla tavoilla. Suosittelemme varmistamaan sovelluksessasi on piikki , mutta voit myös lisätä koulun ulkopuolista toimintaa ansioluetteloosi, tehosta GPA: ta ja nosta SAT -pisteitäsi !

Lisäksi, Jos korkeakoulusi vaati SAT -esseen aiemmin, saatat nähdä joitakin eroja valintaprosessissa. Jotkut koulut voivat yksinkertaisesti luopua esseevaatimuksesta, kun taas toiset koulut voivat pyytää sinua toimittamaan lisää kirjoitusnäytteitä tämän vaatimuksen täyttämiseksi.

kuuluisia ihmisiä, jotka menivät Stanfordiin

sama pätee osastoihin, jotka käyttivät SAT -esseetä määrittäessään, ottaako opiskelijat vastaan . Opiskelijat, jotka hakeutuvat tutkinto-ohjelmiin, jotka sisältävät paljon kirjoittamista-kuten englantia, historiaa tai journalismia-saattavat joutua toimittamaan lisänäytteitä tai jopa suorittamaan osastokohtaisen harjoittelutestin.

Mutta entä jos korkeakoulut, joihin haet, eivät koskaan vaatineet SAT -esseitä? Jos unelmiesi koulu ei vaatinut SAT -esseetä tai harkinnut SAT -esseen pisteitä, tämä muutos ei todellakaan vaikuta sinuun. College Boardin uudet käytännöt eivät vaikuta näiden koulujen valintaprosesseihin, joten mahdollisuutesi päästä sisään ovat samat kuin ennen College Boardin ilmoitusta.

Meidän neuvomme? Tarkista mahdollisilta kouluiltasi, miten uudet SAT Essay -käytännöt vaikuttavat hakuprosessiisi ja mahdollisuuksiisi. Pääsyneuvojat auttavat sinua mielellään!

body-whats-next-nuolet-keltainen-maa-sekava

Mitä seuraavaksi?

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.