College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

ominaisuus_hyvästi-CC0

19. tammikuuta 2021, kollegion hallitus ilmoitti että se ei enää hallinnoi SAT-aihekokeita (tai SAT-esseitä). Tämä on merkittävä muutos standardoidun testauksen maailmassa, ja se herättää paljon kysymyksiä.Mitä se tarkoittaa, että kollegion hallitus hylkää SAT-kokeet?Miksi he tekivät tämän päätöksen? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos olet jo suorittanut SAT-aihetestit tai suunnittelet niiden suorittamista korkeakoulujen sovellusten vahvistamiseksi? Lue vastaukset kaikkiin näihin ja muihin kysymyksiin.

Mitä tämä päätös tarkoittaa?

College Boardin päätös tarkoittaa, että jos olet opiskelija Yhdysvalloissa, et voi enää suorittaa SAT-aihetestiä. Seuraava SAT-aihetestin päivämäärä oli 8. toukokuuta 2021, mutta sitä ei tapahdu, koska aihekokeita ei enää hallinnoida Yhdysvalloissa.Jos olet opiskelija Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinulla on vielä kaksi mahdollisuutta suorittaa SAT-aiheiset testit. Nämä kaksi viimeistä testipäivää ovat 8. toukokuuta ja 5. kesäkuuta 2021. Sen jälkeen SAT-aihekokeita ei myöskään enää tarjota kansainvälisesti. (Kollegion hallitus ilmoitti, että aineen testituloksia käytetään monenlaisiin tarkoituksiin kansainvälisesti, minkä vuoksi kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus valita kaksi lopullista testipäivää, mutta amerikkalaiset opiskelijat eivät.)

käytännön testi pdf 2016

Jos olet rekisteröitynyt aihekokeeseen, rekisteröintisi peruutetaan ja hyvitämme sinulle kokonaisuudessaan. Jos olet kansainvälinen opiskelija, joka ilmoittautui aihekokeeseen, mutta ei enää halua suorittaa tenttiä, voit peruuttaa ilmoittautumisen ja saada myös hyvityksen.

Miksi kollegion hallitus päätti pudottaa SAT-kokeet?

Kollegion hallitus esittää kaksi virallista syytä, miksi SAT-aihekokeita ei enää hallinnoida.Ensinnäkin he haluavat vähentää opiskelijoiden vaatimuksia etenkin COVID-19-pandemian aikana.Pandemia johti useiden SAT-testipäivien peruuttamiseen tai lykkäämiseen, ja opiskelijoilla oli usein vaikeuksia ilmoittautua testeihin, jotka silti tapahtuivat. Ainekokeet eliminoimalla tarkoittaa, että opiskelijoilla on vähemmän tenttejä huolissaan opiskelusta ja ilmoittautumisesta. Korkeakoulut ovat myös yrittäneet vähentää vaatimuksiaan opiskelijoille, ja monet ovat väliaikaisesti tai pysyvästi luopuneet standardoiduista testipisteistä ja pidentäneet hakemusten jättöaikoja.

Toinen syy, jonka kollegion hallitus esitti SAT-aiheisten testien eliminoimiseksi, on se, että Advanced Placement (AP) -testit ovat yleistymässä ja voivat korvata aihetestit. Ja on totta, että AP-kokeet ovat yhä suositumpia, kun taas SAT-aihekokeet ovat yhä vähemmän suosittuja. Monet korkeakoulut, mukaan lukien suurin osa Ivy-liigasta, vaativat tai suosittelivat, että hakijat toimittavat kaksi tai kolme tutkintotulosta osana hakemustaan. Viime vuosina korkeakoulut ovat kuitenkin pyrkineet helpottamaan korkeakoulujen hakuprosessia, etenkin opiskelijoille, jotka tulevat epäedullisessa asemassa olevilta tahoilta ja joilla ei ehkä ole rahaa tai aikaa suorittaa SAT-aiheisia testejä kaiken muun lisäksi. Viime vuosina yhä useammat korkeakoulut ovat huomanneet, että kun opiskelijat ovat toimittaneet SAT / ACT-pisteitä, lukiotodistuksia ja AP-pisteitä,SAT-kokeet eivät ole välttämättömiä hyvän kuvan saamiseksi opiskelijan akateemisesta kyvystä.

Suurin osa kouluista on jo luopunut SAT-oppiaineiden vaatimuksista. Kollegion johtokunnan ilmoituksen aikaan heitä tarvitsi vain harvat ja sitten yleensä vain tietyille ohjelmille.Tämän seurauksena opiskelijoiden määrä, jotka suorittavat SAT-aiheisia testejä, on laskenut nopeasti.Esimerkiksi, lukion 2017 loppuluokalle Noin 220 000 näistä opiskelijoista suoritti SAT-aihetestin, mikä on 30% vähemmän kuin vuonna 2011.Vertailun vuoksi yli 1,3 miljoonaa heistä teki vähintään yhden AP-testin ja useat miljoonat SAT- tai ACT-testit. Odotamme, että nämä erot Testitesti- ja AP-testilentäjien välillä ovat vain lisääntyneet. Vuodesta 2017 lähtien useammat koulut ovat jatkaneet oppikokeiden vaatimusten pudottamista, ja oppikokeita suorittaneiden opiskelijoiden määrä on todennäköisesti laskenut. Kollegion hallitukselle ei ehkä yksinkertaisesti enää ole kannattavaa jatkaa aihekokeiden hallinnointia.

body_standardizedtest-cc0

Mitä SAT-aiheisten kokeiden lopettaminen tarkoittaa opiskelijoille?

Jos olet lukiolainen ja odotit käyttävänsi SAT-aiheiden testituloksia osana yliopistosovelluksiasi, tämä ilmoitus saattaa olla hämmentävä ja stressaava. Voit kuitenkin olla varma, että tällä muutoksella on vain pieni (jos sellainen on) vaikutus sovelluksiisi. SAT-aiheiden testitulokset eivät ole koskaan olleet tärkeimpiä osia yliopistosovelluksissa, ja niiden merkitys on vähentynyt merkittävästi viime vuosina. On myös tärkeää huomata, että korkeakoulut eivät yritä koskaan rangaista opiskelijoita olosuhteista, joita he eivät voi valvoa (mikä on tämä tilanne). Tässä osassa selitämme erilaisia ​​tapoja, joilla oppikokeiden päättyminen voi vaikuttaa opiskelijoihin, sekä kuinka voit luoda vahvan sovelluksen ilman heitä.

Entä jos olet jo ilmoittautunut aihetestiin?

Jos olet ilmoittautunut SAT Subject Test -päivämäärälle, joka on peruutettu, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Rekisteröityminen peruutetaan automaattisesti, ja saat täyden hyvityksen. Jos olet kansainvälinen opiskelija, joka ilmoittautui johonkin toukokuun tai kesäkuun SAT-aihetestin päivämääristä, mutta ei enää halua suorittaa testejä, voit päättää peruuttaa ilmoittautumisen ja saat myös täyden hyvityksen.

Entä jos olet jo suorittanut SAT-aihetestit?

Jos olet jo suorittanut SAT-aihetestit, pystyt todennäköisesti edelleen lähettämään ne korkeakouluihin ja pitämään niitä osana hakemustasi. Vaikka et voi suorittaa muita aihekokeita, aikaisempien aihekokeiden tulokset ovat edelleen käytettävissä, ja voit silti lähettää ne korkeakouluihin.

Mutta hyväksyvätkö korkeakoulut nuo pisteet? Kollegion hallitus ilmoitti ottaneensa yhteyttä useampaan korkeakouluun, ja koulut päättävät erikseen, kuinka ne käsittelevät SAT-aiheiden testituloksia. Ota yhteyttä kouluihin, joihin haet tarkempia tietoja. Kuten edellä mainitsimme, korkeakoulut eivät halua rangaista opiskelijoita asioista, jotka eivät ole heidän hallintaansa, ja kun suoritit aihekokeen, sinulla ei ollut aavistustakaan, että heidät keskeytettäisiin. Siksi suurin osa korkeakouluista todennäköisesti hyväksyy ja harkitsee edelleen aihetestituloksiasi, ja korkeat pisteet voivat antaa hakemuksellesi pienen lisäyksen.

Entä jos koulu, josta olet kiinnostunut, suosittelee tai vaatii koekokeet?

Kuten edellä mainittiin, hyvin harvat koulut vaativat tai jopa ehdottomasti suosittelivat aihekokeiden suorittamista viime vuosina. Kuitenkin, jos kiinnostunut koulu tai ohjelma oli kyseisen pienen ryhmän jäsen, he (selvästi) luopuvat tästä vaatimuksesta / suosituksesta, koska sitä ei ole enää mahdollista suorittaa. He eivät voi korvata sitä millä tahansa, tai ne voivat sen sijaan suositella / vaatia AP-testituloksia aihe-testien sijaan.

Entä jos halusit suorittaa aihekokeita vahvistaaksesi korkeakoulujen hakemuksiasi?

Monien opiskelijoiden mielestä SAT-aihekokeet ovat melko nopea ja helppo tapa vahvistaa korkeakoulujen sovelluksia. Oli tavallista, että opiskelijat suorittivat aihekokeet samoista aiheista kuin AP-tentit, joille he jo opiskelivat, joten heillä voisi olla muita standardoituja testituloksia, jotka lähetetään korkeakouluille ilman paljon opiskelua. Nyt kun SAT-aihekokeita ei enää suoriteta, mitä sinun pitäisi tehdä, jos luotat siihen, että ne ovat osa hakemustasi? Hyvä uutinen on, että erityisesti viime vuosina Ainekokeet eivät koskaan olleet tärkeimpiä osia yliopistosovelluksissa. Lisäksi on monia muita tapoja osoittaa akateemisia taitojasi. Paras tapa on saada vahvat arvosanat lukioluokissa. Lukion transkriptiosi on edelleen yksi sovelluskohteista, jotka korkeakoulujen valintaryhmät tarkastelevat tarkimmin, ja korkean tason luokkien vahvat arvosanat ovat paras tapa osoittaa, että olet menestynyt lukiossa ja olet valmis korkeakouluun.

Jos haluat, että standardoidut testitulokset osoittavat tietosi tietyillä alueilla,AP-kokeet ovat paras vaihtoehto.Itse asiassa useimmat korkeakoulut pitävät AP-tenttituloksia hyödyllisempinä kuin Subject Test -pisteet ennen kuin AP-tentit testaa enemmän sisältöä ja vaativat syvällisempiä vastauksia. Suurin osa opiskelijoista suorittaa AP-luokan ennen AP-kokeen suorittamista, mutta on myös joitain AP-tenttejä, joita voit opiskella jopa ottamatta vastaavaa luokkaa lukiossa. Kaiken kaikkiaan SAT-aiheiden testitulokset eivät koskaan tehneet tai rikkoneet yliopistohakemustasi, ja on vielä paljon tapoja näyttää korkeakouluille tietosi eri aiheista.

Yhteenveto: SAT-aihekokeiden loppu

Tammikuussa 2021 College Board ilmoitti, ettei se enää tarjoa SAT-aiheisia testejä Yhdysvalloissa eikä kesäkuun 2021 testipäivän jälkeen enää tarjoa niitä kansainvälisesti. Kollegion hallitus esitti muutokselle kaksi syytä. Ensimmäinen on se, että he halusivat vähentää opiskelijoiden vaatimuksia pandemian aikana antamalla heille vähemmän tenttejä valmistautumista varten. Toinen syy on se, että AP-tenttejä käytetään laajalti aihekokeiden sijasta, erityisesti viime vuosina. Viime vuosina monet korkeakoulut ovat luopuneet SAT-oppiaineiden vaatimuksista, koska he saivat tarpeeksi tietoa opiskelijoista SAT / ACT-pisteistä, lukioluokista ja AP-kokeista.

Jos olet jo rekisteröitynyt aihekokeeseen, rekisteröintisi peruutetaan ja saat täyden hyvityksen. Jos olet jo suorittanut aihetestit, korkeakoulut saattavat vielä hyväksyä ne, mutta ota yhteyttä heihin varmistaaksesi.

body_nextstep-cc0

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset