College -hakemusten määräajat: Täydellinen hakemuksen aikajana

ominaisuus_.jpeg

Monille opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen korkeakoulun hakuprosessi aiheuttaa valtavaa ahdistusta. Älä pelkää. Jos olet perehtynyt tähän prosessiin ja käytät siihen riittävästi aikaa, olen varma, että pystyt selviämään siitä vahingoittumatta ja päädyt laadukkaaseen korkeakouluun.

Tässä artikkelissa käymme läpi korkeakouluhakemusten määräajat, jotka sinun on tiedettävä. Vielä tärkeämpää,Annamme sinulle täydellisen korkeakouluhakemuksen aikajanan, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, mitä sinun pitäisi tehdä lukion urasi jokaisessa vaiheessavarmistaa, että voit lähettää poikkeuksellisia korkeakouluhakemuksia.Katsaus korkeakoulun hakuprosessiin

Jos haluat suorittaa menestyksekkäästi korkeakoulun hakuprosessin, täyttää kaikki korkeakouluhakemusten määräajat ja tehdä itsestäsi mahdollisimman kilpailukykyinen pääsy yliopistoon, työskentelet suoraan tai epäsuorasti korkeakouluhakemuksesi parissa hyvissä ajoin ennen hakemusten eräpäivää .Itse asiassa, jos sinulla on aikomus hakea valikoiva korkeakouluissa, tämä prosessi voi todella alkaa jo ensimmäisenä vuonna.

Hakemuksesi tärkeimmät osat, joita arvioidaan, ovat transkriptisi, standardoidut testituloksesi, suosituksesi, henkilökohtainen esseesi ja oppituntisi ulkopuolinen toiminta .

Tässä artikkelissa, Opastan sinua ihanteellisessa yliopiston suunnitteluaikataulussa varmistaaksesi, että voit saada lopullisen hakemuksesi kaikki puolet mahdollisimman vahviksi. Muista, että tämä korkeakoulusovellusten aikajana on suositus: saatat huomata, että on järkevää käsitellä näitä vaiheita hieman edellä ehdotuksiamme. Muistettava asia on, että haluat suunnitella etukäteen. Odottaminen viimeiseen minuuttiin voi vaikuttaa kielteisesti kykyysi päästä unelmakouluusi.

nesteen tilavuuden puutteen merkkejä ja oireita

Ensimmäisen ja toisen vuoden opiskeluvuosi

Vaikka sinun ei tarvitse vakavasti miettiä, mihin korkeakouluihin haluat hakea ennen nuorisovuotta, ensimmäiset kaksi lukuvuotta vaikuttavat korkeakouluhakemuksesi laatuun . Vaikka on olemassa muutamia korkeakouluja, mukaan lukien Kalifornian yliopiston koulut, jotka eivät ota huomioon fuksi -arvojasi, toisen asteen oppilaitoksesi vaikuttavat varmasti lukioon GPA ja auttaa määrittämään, hyväksytäänkö valitsemasi korkeakoulu.

Kiinnitä huomiota mitä luokkia käytät . Valikoivat oppilaitokset haluavat nähdä, että olet menestynyt tiukoissa luokissa koko lukion ajan . Jotkut lukiot epäröivät sallia oppilaiden osallistua arvosanoin tai AP -luokkiin nuorempina vuosina, jos he eivät ole suorittaneet edistyneitä luokkia kahden ensimmäisen lukuvuoden aikana.

Lisäksi korkeakoulut ovat kiinnostuneita siitä, kuinka monta vuotta olet suorittanut ydinaineita (matematiikka, englanti, luonnontiede, historia ja vieras kieli). Jos et käy vieraan kielen tai historian kurssilla ensimmäisellä tai toisella opiskeluvuodella, olet vähemmän kilpailukykyinen hakija.

Varmista myös, että olet mukana koulun ulkopuolista toimintaa . Korkeakoulut haluavat nähdä, että olet sitoutunut ylimääräisiin opintoihisi . Opiskelija, joka on menestynyt samassa koulun ulkopuolisessa toiminnassa koko lukion ajan, on vaikuttavampi hakija kuin opiskelija, joka aloittaa ensimmäisen kerran oppitunnin suorittamisen nuorempana.

Aloita opiskelu SAT/ACT: lle . Yleensä sinun pitäisi aloittaa opiskelu SAT/ACT -kurssille toisen vuoden aikana tai kesällä ennen nuorisovuotta. Suosittelemme, että otat SAT/ACT: n ensimmäistä kertaa nuoremman vuoden syksyllä. Aloita opiskelu aikaisin valmistella itsesi perusteellisesti.

body_prepared-2.jpg

Calsidyrose /Flickr

Juniorivuoden syksy

Suurin college -hakuaika, joka sinun on täytettävä nuorempana, on standardoitujen testien suorittaminen.Yliopistot käyttävät testituloksia keinona määrittää, onko opiskelija valmis menestymään koulussa. Mitä kilpailukykyisempi yliopisto on, sitä korkeammat testitulokset ovat.

Nuoremman vuoden syksyllä sinun on otettava SAT tai ACT ensimmäistä kertaa. Myös storttu tutkia korkeakouluja .Sinun ei tarvitse viimeistellä koululuetteloasi tässä vaiheessa, mutta jos tunnistat oppilaitokset, joista olet kiinnostunut, sinulla on parempi käsitys siitä, mitä sinun on tehtävä, jotta voit kilpailla pääsystä . Lisäksi javoit määrittää tavoitteesi pistemäärän SAT tai TOIMIA .

Sitten voit päättää jos sinun on otettava SAT/ACT uudelleen , ja voit ottaa selvää kuinka parantaa pisteitäsi , jos tarvitsee olla.

Juniorivuoden kevät

Sinun pitäisi nuoremman vuoden keväällä tee alustava luettelo oppilaitoksista, joihin haluat hakea .Käyttää yliopiston etsijät , korkeakoulujen hakusivustot ja sijoituslistoja auttaa sinua.Tämän luettelon saaminen antaa sinulle runsaasti aikaa täyttää kaikki hakemusvaatimuksesi ja varmistaa, että voit saavuttaa tavoitetuloksesi standardikokeissasi.Jaa listasi saavuttaa , kohde ja turvallisuus kouluja.

Ota tarvittaessa SAT tai ACT uudelleen.Ihannetapauksessa saavutat tavoitteesi tällä kertaa. Varmista jälleen, että olet valmis .

Lopuksi sinun pitäisikysy opettajilta, ovatko he valmiita kirjoittamaan suosituskirjeitä sinulle.Jos kysyt heiltä aikaisin, opettajillasi on enemmän aikaa ajatella niitä ja saat parempia suosituksia. Muista, että monet opettajat pommittavat oppilaita, jotka pyytävät suosituksia lukuvuosi aikana, joten muista kysyä ajoissa!

Kesä ennen eläkeläisvuotta

Yritä kesällä ennen lukuvuottaviimeistele oppilaitosten luettelo. Tämä ei ole kova college -hakuaika, mutta näin tekemällä elämäsi helpottuu paljon syksyllä! Lisäksi mvarmista, että tunnet sen sovellus vaatimukset jokaiselle koululle. Näin olet valmis aloittamaan sovelluksesi mahdollisimman pian.

Jos sinun on vielä otettava SAT tai ACT saavuttaaksesi tavoitteesi, tee joitakin intensiivistä opiskelua kesän aikana .

Aloita myös miettimään ja valmistautumaan korkeakouluhakemukset . Keksi ideoita ja kirjoittaa ensimmäiset luonnokset . Mitä enemmän teet kesällä, sitä vähemmän sinun on huolehdittava lukuvuoden aikana .

body_stress.jpeg

Seniorivuoden syksy

Todennäköisesti vanhemman vuoden syksy on melko kiireinen. Syksyllä sinun on varmistettava, että korkeakouluhakemuksesi ovat valmiita, joten korkeakouluhakemusten määräaikoja on oltava tietoisia.

Ensinnäkin, formaalisesti pyytää suosituksia lukukauden alussa . Älä odota viikkoa ennen kuin haet hakemuksesi määräaikaa. Opettajat, jotka ovat liian kiireisiä tai täynnä suosituspyyntöjä, voivat kieltäytyä kirjoittamasta kirjeitäsi tai eivät voi kirjoittaa sinulle hyvää suositusta viime hetkellä.

Kiillota seuraavaksi yliopiston esseitä . Lukion esseet vievät paljon enemmän aikaa kuin luulet. Vaikka essee ei olekaan niin pitkä, suuren kollegion esseen kirjoittaminen voi viedä aikaa . Jälleen kerran, näiden tekemiselle ei ole kovaa määräaikaa, mutta suosittelemme, että suoritat esseesi 1-2 kuukautta ennen hakemuksesi erääntymistä. Näin sinulla on aikaa tarkistaa, tarkistaa, tarkistaa!

Varmistaaksesi, että pudotat esseesi puistosta, kirjoita useita luonnoksia ja anna opettajien ja ohjaajien mahdollisuuksien mukaan tarkistaa esseesi ja antaa neuvoja. Vuosien ajan vietin monta tuntia auttamalla viivytteleviä opiskelijoita tarkistamaan korkeakoulujen esseitä edellisenä iltana heidän hakemustensa eräpäivänä. Minulla on tuskallisia takaumia. Siirrytään todellisiin, vaikeisiin ja nopeisiin korkeakouluhakemusten määräaikoihin, jotka sinun on tiedettävä.

Tyypillisesti, varhainen päätös ja varhainen toiminta Hakemukset on jätettävä 15. marraskuuta mennessä. Jos haet aikaisin, loka- tai marraskuun SAT/ACT on todennäköisesti viimeinen mahdollisuutesi suorittaa testi. Varhaisille hakijoille ilmoitetaan pääsypäätöksistä yleensä joulukuun alkuun mennessä.

Useimmille korkeakouluille säännölliset päätöshakemusten määräajat ovat 1. tammikuuta mutta joillakin suosituilla korkeakouluilla on aikaisemmat määräajat.Esimerkiksi määräaika Kalifornian yliopisto hakemukset ovat marraskuun lopussa. Ole tietoinen kaikkien luettelossasi olevien koulujen määräajoista.

Varmista, että olet lähettänyt kaikki tarvittavat hakemukset, lomakkeet ja tulosraportit. Tee jokaiselle koululle tarkistuslista siitä, mitä sinun on lähetettävä . Onneksi jaelämämme voi olla helpompaa, koska useammat oppilaitokset käyttävät Yhteinen sovellus tai Kokoomussovellus.

Jos sinun on vielä otettava SAT/ACT, suorita laadukkaita opintoja ja tee testi ajoissa, jotta saat pisteet oppilaitoksille .Useimmille kouluille joulukuun testit ovat viimeinen tilaisuutesi, mutta muutamissa oppilaitoksissa voit lähettää pisteitä tammikuusta tai helmikuusta.

Jos tarvitset taloudellista apua, aloittaa taloudellisen avun prosessin . Jokaisella korkeakoululla on omat taloudelliset apuvaatimukset. Tarkista koulun verkkosivustolta ja taloudellisen avun toimistolta, mitkä ovat rahoitustuen vaatimukset ja määräajat. Jos haluat saada taloudellista tukea, muista täyttää se FAFSA . Ole tietoinen asiasta taloudellinen tuki ja tutkia kaikkia vaihtoehtoja maksaa yliopistosta.

body_pay.jpeg

Seniorivuoden kevät

Kuulet säännöllisistä päätöshakemuksistasi maaliskuun loppuun tai huhtikuun alkuun mennessä . Toivottavasti useat oppilaitokset hyväksyvät sinut.

Jatka tutkimusta korkeakouluista, jotka hyväksyvät sinut valitse yliopisto, joka sopii sinulle parhaiten .Jos olet hakenut taloudellista tukea, oppilaitokset, jotka ovat hyväksyneet sinut, antavat sinulle rahoitustuetarjouksensa pian sen jälkeen, kun he ovat hyväksyneet sinut.

Voit käyttää apuna taloudellisia tukipaketteja kuinka paljon joudut maksamaan jokaisesta koulusta ja ota se huomioon yliopistopäätöksessäsi. Yleensä sinun on päätettävä, mihin kouluun aiot osallistua 1. toukokuuta mennessä .

Erityinen viesti viivyttäjille

Antamasi korkeakouluhakemuksen aikajana on ihanteellinen maksimoimiseksi hakemuksesi laatu ja minimoida stressi .On totta, että monet opiskelijat alkavat ajatella korkeakoulun hakuprosessia vasta viimeisen vuoden syksyllä. Jotkut näistä opiskelijoista pystyvät edelleen suorittamaan kaikki hakemuksensa ja osallistumaan unelmiensa korkeakouluun.

Uskon kuitenkin, että jokainen opiskelija hyötyy siitä, että se noudattaa asettamaani korkeakouluhakemuksen aikataulua.Tunnen opiskelijoita, jotka eivät pystyneet jättämään hakemuksia ajoissa, koska he odottivat liian kauan aloittaakseen esseensä kirjoittamisen. Tunnen opiskelijoita, jotka rajoittivat ankarasti korkeakouluvaihtoehtojaan, koska he eivät tehneet tarpeeksi korkeakoulututkimusta. Myös, Suurin osa opiskelijoista, joiden kanssa olen työskennellyt, olisi voinut tehdä paremmin standardikokeissaan jos he olisivat antaneet itselleen enemmän aikaa opiskeluun .

Lisäksi olet kiireinen koulun ja koulun ulkopuolisten toimintojen kanssa lukuvuoden aikana. Jos alat harkita hakuprosessia vasta viimeisen vuoden syksyllä, tunnet todennäköisesti olosi ylikuormitetuksi, kun otat huomioon kaikki muut velvollisuutesi. Jos käytät enemmän aikaa tähän prosessiin aikaisemmin, se on helpompaa ja saavutat todennäköisemmin tavoitteesi.

body_success.jpeg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.