College ACT -vaatimukset: Mitä ACT -pisteitä tarvitset?

Korkeakoulut sanovat yleensä, että heillä ei ole tiukkoja ACT -pistevaatimuksia. Jos saat kuitenkin alhaisen ACT -pistemäärän, mahdollisuutesi päästä valikoivaan korkeakouluun voivat olla vähäiset. Ei ole erityistä ACT -pistevaatimusta päästä unelmiesi kouluun, mutta ACT -pisteet tahtoa lisätä tai vähentää mahdollisuutta päästä sisään.

Tässä artikkelissa käsittelen ACT -vaatimuksia korkeakoululle ja kuinka määrität ACT -tavoitteesi auttaakseen sinua saavuttamaan korkeakoulutavoitteesi.Takaako ACT -pisteesi pääsyn yliopistoon?

Valitettavasti ei ole ACT -pisteitä, jotka voisivat taata pääsyn yliopistoon, etenkin valikoivimmissa kouluissa. Erittäin valikoivat koulut hylkäävät rutiininomaisesti oppilaat täydellisillä ACT -pisteillä.

Useimmat näistä oppilaitoksista käyttävät pääsyprosesseissaan kokonaisvaltaista tarkastelua, joten he arvioivat GPA: si, ylimääräiset opinnot, suositukset, henkilökohtaiset esseet, ja ACT -pisteet. ACT -pisteet ovat vain yksi osa sovellustasi kokonaisuudessaan, vaikkakin melko tärkeä.

Kuitenkin, on oppilaitoksia, joissa GPA -yhdistelmäsi ja ACT -pisteet voivat taata pääsysi . Suurin osa korkeakouluista, jotka tarjoavat tällaista taattua pääsyä, ovat osavaltion kouluja, ja tarjous ulotetaan vain osavaltion asukkaille.

milloin käyttää kuka ja kenen

Esimerkiksi osoitteessa Kalifornian yliopisto , jos arvosanasi ja standardoidut testituloksesi ovat yhdeksän parhaan Kalifornian lukion arvosanan joukossa ja et ole hyväksytty millekään UC -kampukselle, johon haet, sinulle tarjotaan paikka toisella kampuksella, jos tilaa on .

Muissa osavaltioissa on samanlaisia ​​automaattisia pääsyohjelmia, jos saavutat tietyn GPA- ja ACT -pisteet. Jotkut valtiot, joilla on näitä ohjelmia, sisältävät Iowa, Nevada, Texas, Mississippi ja Missouri . Muista tarkistaa pääsyvaatimukset korkeakoulun verkkosivustolta nähdäksesi, tarjotaanko automaattista sisäänpääsyä ja mitä sinun on tehtävä ollaksesi oikeutettu.

Mitä ACT -pisteitä tarvitset lisätäksesi mahdollisuuksiasi päästä sisään?

ACT -pisteet, joita tarvitaan parantamaan todennäköisyyttäsi päästä kouluun, vaihtelevat koulusta riippuen. Yleisesti, sinun tulee tavoitella vähintään kyseisen oppilaitoksen 75. prosenttipisteen ACT -pistettä, jotta pisteet vaikuttavat myönteisesti hakemukseesi . Useimmat koulut julkaisevat 25. ja 75. prosenttipisteet.

Tämän strategian taustalla on ajatus, että jos ACT -pisteet ovat selvästi korkeammat kuin useimpien koulun oppilaiden pisteet, ACT -pisteet auttavat sinua varmasti, kun hakemuksesi tarkistetaan. Muista se jos pisteet ylittävät koulun 75. prosenttipisteen, olet saanut enemmän kuin vähintään 75% sinne menevistä oppilaista . Tuloksesi verrataan suotuisasti nykyisten opiskelijoiden pisteisiin, mikä parantaa merkittävästi mahdollisuuksiasi päästä sisään.

Jos ACT -pisteesi on lähempänä 25. prosenttipistettä, hakemuksesi toisen komponentin pitäisi olla erinomainen, jotta se olisi realistinen laukaus pääsylle . Jos pisteesi on huomattavasti pienempi kuin 25. prosenttipiste, mahdollisuutesi päästä sisään ovat erittäin pienet.

Kuinka löytää koulun 25./75. Prosenttipiste ACT -pisteet

Voit löytää koulun 25. ja 75. prosenttipisteen ACT -tulokset käyttämällä PrepScholar -tietokantaa . Olemme tehneet tämän tehtävän sinulle melko helpoksi. Liitä '(koulun nimi) ACT -vaatimukset prepscholar' suosikkihakukoneeseesi ja saat etsimäsi vastaukset. Jos esimerkiksi etsit Harvardin tietoja, vain Googlen Harvard ACT -vaatimukset prepscholar.

Jos haluat nähdä joitain esimerkkejä, tutustu sivuihimme KANSSA ja RPI .

Varmista myös, että tiedät koulun ylipisteitä koskevat käytännöt. Ylipisteytys on silloin, kun oppilaitos ottaa huomioon vain korkeimmat pisteet jokaisessa osassa kaikista tekemistäsi toimista . PrepScholar -korkeakouluprofiilit tarjoavat myös nämä tiedot sinulle.

Kuinka määrittää yliopiston ACT -vaatimukset

Kun valmistaudut ACT: ään, sinulla pitäisi olla tavoitepisteet . Tavoitemääräsi voi vaikuttaa opiskeluun, testausstrategioihin ja motivoida sinua parantamaan ACT-taitojasi. Näin määrität ACT -tavoitteesi.

Tee luettelo kouluista, joihin olet kiinnostunut. Tavoitepisteesi on heidän 75. prosenttipisteensä ACT -pisteiden keskiarvo . Osastotavoitteiden tulee vastata yhdistettyä tavoitettasi.

Jos haet kuitenkin insinööri- tai tiedeohjelmaan, matematiikka- ja luonnontieteesi pisteet voivat olla hieman korkeammat. Samoin, jos haet humanistiseen ohjelmaan, lukemasi ja englanninkieliset pisteet voivat olla hieman korkeammat. Saat tarkemmat tiedot ACT -kohdetuloksista katsomalla postauksen siitä, mikä on hyvä ACT -pisteet.

Estääkö matalien ACT -pisteiden saaminen sinua pääsemästä yliopistoon?

Alhaisen ACT -pistemäärän saaminen voi estää sinua pääsemästä unelmiesi korkeakouluun, mutta sen ei pitäisi estää sinua menemästä yliopistoon . On olemassa useita kouluja, jotka eivät edes vaadi ACT -pisteitä.

Lisäksi suurin osa yhteisön oppilaitoksista ei vaadi ACT -pisteitä. Sinulla on aina mahdollisuus mennä 2-vuotiseen korkeakouluun ja siirtyä 4-vuotiseen yliopistoon.

Muista, että jos suoritat ACT: si huonosti, korkeakouluopintotunnit voivat korvata alhaiset testitulokset. Se, kuinka hyvin pärjäät lukiossa neljän vuoden aikana, on korkeakouluille tärkeämpää kuin se, kuinka hyvin pärjäät yhdessä standardoidussa testissä .

Tietyille korkeakouluille tai korkeakouluille ei ehkä ole tiukkoja ACT -vaatimuksia, mutta menestyminen ACT: ssä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja oppilaitoksille ja lisää todennäköisyyttä, että sinut hyväksytään oppilaitoksiin, joihin haluat osallistua.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA