Colemanin teknisen peruskirjan lukio 2016-17 rankingit | (San Diego,)

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: San Diego, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Coleman Tech Charter High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Coleman Tech Charter High -sovellukseen . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Coleman Tech Charter High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Coleman Tech Charter High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Coleman Tech Charter High -sivustolla
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Coleman Tech Charter High -sivustolle

Aloitetaan!

Perustiedot

Colemanin teknisen peruskirjan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Diegossa, Kaliforniassa San Diegon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Coleman Tech Charter High luokitellaan suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Colemanin teknisen peruskirjan lukio
3540 Aero Ct.
San Diego, CA 92123

Puhelinnumero : 8588744338

Colemanin teknisen peruskirjan lukion kotisivu : http://www.colemantech-high.com/

Rehtori : Neil McCurdy
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

kuinka löytää pisteiden muoto

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Coleman Tech Charter High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 170 opiskelijaa , mikä tekee siitä a hieman pieni lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden alaosassa koon mukaan.

Pienempinä lukioina Coleman Tech Charter High tuntuu viihtyisältä oppimisympäristöstä. Kun luokassa on alle 100 oppilasta, opit todennäköisesti tuntemaan useimmat muut opiskelijat ja opettajat. Tämä antaa sinulle pienen taiteellisen korkeakoulun tunteen.

Mutta pienemmällä opiskelijaryhmällä sinulla ei ole niin paljon aktiviteetteja ja klubeja, joista valita. Jos Coleman Tech Charter High -sivustolta puuttuu kiinnostuksen kohteitasi, harkitse paikallisen yhteisön etsimistä etujen täydentämiseksi.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Coleman Tech Charter High School kasvaa vai kutistuu? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Coleman Tech Charter Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 25 13 38
10tharvosana kaksikymmentäyksi kaksikymmentä 41
yksitoistatharvosana 35 12 47
12tharvosana 22 22 44

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 6 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Coleman Tech Charter High kutistuu kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. San Diegon väestö saattaa olla vähenemässä, jolloin vähemmän opiskelijoita lähetetään Coleman Tech Charter High -kurssille. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.

cal state san marcosin hyväksymisaste

Sukupuolijakauma

Onko Coleman Tech Charter High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Coleman Tech Charter Highilla on 61:39 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Tuolla on suuri miesten enemmistö Coleman Tech Charter High -sivustolla , ja paljon enemmän kuin voit odottaa San Diegon piirikunnan väestöltä. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään Coleman Tech Charter High -sovelluksesta. Muissa tapauksissa koulu voi valita ensisijaisesti miehiä. Esimerkiksi tiedoissamme havaitaan, että jatkokoulut näyttävät valitettavasti olevan miesten hallitsemia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella naisopiskelijoita vetäen heidät pois Coleman Tech Charter High -kampanjasta.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Coleman Tech Charter High -hallintoon ja tiedustelemaan, onko heillä ajatuksia sukupuolten epätasapainon syistä. Heidän puhelinnumeronsa on 8588744338.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Coleman Tech Charter High Schoolissa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Coleman Tech Charter Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

yleisin etnisyys Coleman Tech Charter High -sivustolla on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 1,1% 2
aasialainen 5,2% 9
latinalaisamerikkalainen 36,4% 62
Musta 7,6% 13
Valkoinen 41,1% 70
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 1,1% 2
Kaksi tai useampia kilpailuja 7,0% 12

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa San Diegon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Coleman Tech Charter -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Coleman Tech Charter High School -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Kalifornian osavaltion yliopisto, Dominguez Hills

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Coleman Tech Charter High -sivustolla 1,1% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 44,7% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Coleman Tech Charter Highilla on alle köyhyyden keskitason . Koska useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, Coleman Tech Charter High on alle keskimääräisen köyhyysasteen Kalifornian kouluissa. Perheiden tulotaso San Diegossa on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 2 1,1%
Ilmaiset lounaat 76 44,7%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 92 54,1%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti San Diegon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Coleman Tech Charter High on keskimäärin 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Coleman Tech Charter High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita Coleman Tech Charter High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokille.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Coleman Tech Charter High School -opiskelu on? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapauksista Coleman Tech Charter High: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Coleman Tech Charter High -opiskelijoiden turvallisuuden.

sydän on millä puolella

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

San Diegon yhtenäinen koulupiirin turvallisuus

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätykset yhteensä Ilmoittautuminen
Scripps Ranch High 25 25 2374
Peruskirjan koulu San Diegossa 4 4 2194
Clairemont High 10 10 1238
Garfield High 2 2 320
Henry High kaksikymmentä kaksikymmentä 2512
Hoover High 37 37 2015.

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin pääkohteeseen: akateemiseen suorituskykyyn. Kuinka hyvän koulutuksen saat Coleman Tech Charter High Schoolissa? Oletko kilpailukykyinen yliopistolle? Pääsetkö jatkokursseille?

Olemme koonneet kaiken mitä voimme löytää Coleman Tech Charter Highin tutkijoista täältä.


Standardoitu testaus


Seuraavaksi tarkastelemme vielä yhtä suurta lukiokoulutusta: standardoitu testaustulos Coleman Tech Charter High School -opiskelijoille. Nämä ovat testejä, joita annetaan suurelle opiskelijajoukolle vertailua varten.

Aloitetaan katsomalla kansallisesti hallinnoitujen standardoitujen testien tietoja.

SAT-tulokset

Kuten luultavasti tiedät, SAT on kriittinen testi, jota käytetään yliopistoon pääsyssä . Mitä korkeamman pistemäärän saat, sitä parempi akateeminen suorituskykysi verrattuna valtakunnallisiin opiskelijoihin ja sitä helpompi on päästä korkeakouluihin .

Teimme perusteellista tutkimusta ja löysimme keskimääräiset Coleman Tech Charter High School SAT -pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset