Koalitio vs yhteinen sovellus: mitä sinun pitäisi käyttää?

feature_woman_confused

Mitä tulee yliopisto -sovelluksiin, sinulla on muutamia vaihtoehtoja, joilla voit hakea. Kaksi näistä on Common Application (tai Common App) ja Coalition Application (tai Coalition App).

Tässä laajassa Coalition vs Common -sovelluksen oppaassa käymme läpi kahden sovellusjärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet ja katsomme niiden suurimmat edut ja haitat. Tarkistamme sitten oppilaitokset älä hyväksy jompikumpi sovellusjärjestelmä ja tarjoa vinkkejä siitä, kannattaako valita koalitio vai yhteinen sovellus.alg 2 trig regents tarkastelu

Kokoomus vs yhteinen sovellus: mitä ne ovat?

Yhteinen sovellus ja Koalitiohakemus ovat online -alustoja, jotka voit hakea useita oppilaitoksia kerralla. Molemmat järjestelmät virtaviivaistavat korkeakoulun hakuprosessia antamalla oppilaiden täyttää tärkeät tiedot, kuten yhteystietonsa, koulun ulkopuoliset aktiviteetit, arvosanat ja esseet vain kerran.

Common App and Coalition -sovelluksen käyttäminen on opiskelijoille ilmainen, vaikka joudut todennäköisesti maksamaan hakemusmaksuja, jotka voivat vaihdella riippuen oppilaitoksista, joihin haet. (Jos olet huolissasi näistä kustannuksista, voit hakea maksuvapautusta.)

Jos haluat käyttää näitä kahta sovellusjärjestelmää, siirry niiden verkkosivustoille ja luo tili. Voit sitten etsiä oppilaitoksia, jotka hyväksyvät Common Appin tai Coalition Appin.

Suurin hyöty tässä on se voit hakea kouluun keskitetyn korkeakouluhakemusjärjestelmän kautta sen sijaan, että sinun pitäisi lähettää kaikki hakemuksesi erikseen. Tämän tyyppinen järjestelmä ei ainoastaan ​​helpota koko korkeakoulun hakuprosessia paljon, vaan säästää myös paljon arvokasta aikaa, koska sinun ei tarvitse jatkuvasti täyttää samoja tietoja jokaisesta koulusta.

Ota huomioon, että jotkut koulut vaativat lisämateriaalia, kuten toisen esseen tai portfolion, kaikkien koulujen edellyttämien perustietojen lisäksi. Sinun pitäisi yleensä pystyä toimittamaan nämä lisämateriaalit kouluun käyttämällä kyseisen koulun sovellusta Common App tai Coalition App -sovelluksessa.

Nyt kun olemme käyneet läpi kahden sovellusjärjestelmän perusteet, mitkä ovat Coalition -sovelluksen hyvät ja huonot puolet? Yhteinen sovellus? Katsomme näitä seuraavaksi.

body_coalition_app_logo

The Coalition App: Hyödyt ja haitat

Aloitamme katsomalla paljon uudempi Coalition -sovellus, joka julkaistiin vasta vuonna 2015. Mikä tekee siitä hyvän college -sovellusjärjestelmän käytön? Mikä tekee siitä vaikean? Lopuksi, miten sitä verrataan yhteiseen sovellukseen? Otetaan selvää.

mikä on delfiinikala

Coalition -sovelluksen edut

 • Jotkut suositut koulut hyväksyvät Coalition -sovelluksen, mutta ei Yhteinen sovellus. Näihin kouluihin kuuluvat Rutgers, New Mexicon yliopisto, UT Austin ja Washingtonin yliopisto.
 • Coalition -sovelluksen kaappiominaisuuden avulla voit helposti järjestää ja tallentaa tietosi. Voit seurata tärkeitä materiaaleja, kuten esseitä tai videoita, jo yhdeksännellä luokalla. Ja mikä parasta, sinulla on myös rajattomasti digitaalista tilaa!
 • Voit lisätä ihmisiä, kuten vanhempasi, ohjaajasi, neuvonantajasi tai opettajasi, Coalition -tiliisi. Näin voit tehdä yhteistyötä kätevästi missä tahansa sovelluksesi osassa, jonka kanssa saatat tarvita lisäohjeita tai neuvoja.

Coalition -sovelluksen haitat

 • Käyttöliittymä voi olla hieman hankala ja joskus navigointi vaikeaa. Coalition -sovellus on edelleen melko uusi sovellusjärjestelmä, joten sen käyttöliittymä saattaa tuntua hieman vähemmän intuitiiviselta verrattuna Common -sovellukseen.

body_common_app_logo

Yhteinen sovellus: hyvät ja huonot puolet

Yhteinen sovellus on ollut käytössä vuodesta 1975 ja on vakiintunut korkeakoulujen keskuudessa. Mutta tekeekö tämä siitä välttämättä paremman sovellusjärjestelmän kuin Coalition -sovellus? Katsotaanpa etuja ja haittoja.

Yhteisen sovelluksen edut

 • Sen hyväksyy yli 900 korkeakoulua, joista osa on Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yhteinen sovellus on ylivoimaisesti suosituin ja laajalti käytetty keskitetty sovellusjärjestelmä. Sinä pystyt näkemään koko luettelo kouluista Common App -sivustolla .
 • Koska se on ollut olemassa yli neljä vuosikymmentä, monet lukion ohjaajat ja opettajat tuntevat sen käytön. Tämä tosiasia on erityisen tärkeä, kun pyydät suosituskirjeitä opettajilta - jos he jo osaavat lähettää ne yhteisen sovelluksen kautta, tämä vähentää heidän aikansa puoleen ja helpottaa koko hakuprosessia myös sinulle.
 • Se tarjoaa enemmän essee -kehotteita kuin muut korkeakoulujen sovellusjärjestelmät. Monet koulut vaativat hakijoita toimittamaan henkilökohtaisen lausuntonsa, ja koska Common App tarjoaa valita seitsemästä mahdollisesta kehotuksesta , sinulla on laaja valikoima aiheita, joista valita. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on usein vaikeuksia keksiä essee -aihe itse.
 • Common Appin rollover -ominaisuuden avulla on helppo käynnistää sovelluksesi aikaisin ja tallentaa kaikki jo täyttämäsi tiedot. Yhteisen sovelluksen uusi versio avataan joka vuosi 1. elokuuta, mutta tilin siirtäminen -ominaisuus , opiskelijat voivat säilyttää perustiedot, jotka he ovat jo lisänneet sovelluksiinsa ilman täytyy aloittaa alusta.

Yhteisen sovelluksen haitat

 • Yli miljoona opiskelijaa käyttää Common Appia vuosittain ja koska henkilökunta ei ole valtava, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin he voivat ottaa sinuun yhteyttä, jos sinulla on tekninen ongelma. Tämä on erityisen turhauttavaa, jos yrität lähettää korkeakouluhakemuksen juuri ennen määräaikaa ja tarvitset vastauksen ASAP. Tavoitteena on ehdottomasti lähettää kaikki hakemuksesi mahdollisimman aikaisin, jos sinulla on ongelmia!
 • Käyttöliittymä voi toisinaan toimia hitaasti, varsinkin hakuaikojen puitteissa, kun useampi opiskelija ryntää hakemaan korkeakouluhakemuksiaan.

body_red_no_symbol

Mitkä korkeakoulut EIVÄT hyväksy koalitiota tai yhteistä sovellusta?

Vaikka Common App ja Coalition App ovat suosittuja korkeakoulujen hakuprosessissa, monet koulut eivät hyväksy yhteistä sovellusta tai koalitiosovellusta.

on 15 hyvää toimintaa

Näiden oppilaitosten kanssa sinun on lähetettävä hakemuksesi täysin erilaisen järjestelmän kautta. Tämä voi olla erilainen keskitetty korkeakoulusovellusjärjestelmä, kuten Universal College -sovellus, tai todennäköisemmin alusta, joka on täysin ainutlaatuinen koululle.

Tässä on joitain tunnettuja kouluja, jotka tekevät ei Hyväksy Common App tai Coalition App:
 • Brigham Youngin yliopisto
 • Kalifornian osavaltion yliopiston järjestelmä
 • Georgetown
 • Loyola University Chicagossa
 • KANSSA
 • Yhdysvaltain sotilasakatemia (West Point)
 • Yhdysvaltain merivoimien akatemia
 • Kalifornian yliopiston järjestelmä (mukaan lukien UCLA ja UC Berkeley)

Yleensä julkisilla kouluilla on todennäköisemmin omat online -sovellusalustat. Lisäksi joillakin kouluilla, jotka käyttävät yhteistä sovellusta ja/tai koalitiosovellusta, on myös omat yliopistojärjestelmänsä (eli voit valita, haluatko hakea koulun online -järjestelmän vai yhteisen sovelluksen/koalitiosovelluksen kautta).

Näet luettelon kouluista, jotka hyväksyvät Coalition -sovelluksen, ja voit etsiä kouluja nimen mukaan Common App -sovelluksesta täältä.

Koulujesi hakuprosessissa käyttämä hakemusjärjestelmä vaikuttaa suuresti siihen, päätätkö lopulta käyttää koalitiota vai yhteistä sovellusta (tai kumpaakaan - tai molempia!).

body_child_paths_choice Päätös on sinun!

Koalitio vs yhteinen sovellus: kumman sinun pitäisi valita?

Ennen kuin valitset Common Appin tai Coalition -sovelluksen, on tärkeää tietää se sinulla ei ole mitään haittaa valitsemalla yksi alusta toisen päälle. Toisin sanoen, minäJos valitset Coalition -sovelluksen ja Common -sovelluksen, ei ole väliä, haetko yhden vai toisen kautta - koulut näkevät molemmat yhtäläisesti.

on 1070 hyvä sat pisteet

Sisään äskettäinen Yhdysvaltain uutiset artikla Heidi Meyer, Minnesotan yliopiston Twin Cities -yliopiston pääsypäällikkö, toteaa: 'Haluamme, että opiskelijat käyttävät mitä tahansa sovellusta, joka sopii parhaiten heidän elämäänsä ja mihin he aikovat osallistua tai hakea koulua.'

Pohjimmiltaan, pitäisikö sinun käyttää Common Appia tai Coalition Appia lopulta riippuu omista mieltymyksistäsi ja siitä, minkä järjestelmän hakijat hyväksyvät (eivätkä hyväksy).

Alla on muutamia nopeita vinkkejä, joiden avulla voit tehdä päätöksen Coalition vs Common -sovelluksen suhteen:

Hae yhteisen sovelluksen kautta, jos…

 • Haet kouluihin, jotka tekevät ei hyväksyä Kokoomussovellus ja/tai kaikki koulusi hyväksyvät Yhteisen sovelluksen. Jos kaikki koulut, joita haet, hyväksyvät Common -sovelluksen (eivätkä kaikki käytä Coalition -sovellusta), säästät aikaa ja energiaa valitsemalla Common -sovelluksen.

Hae Coalition -sovelluksen kautta, jos…

 • Kaikki koulusi hyväksyvät Coalition -sovelluksen ja jotkut hyväksyvät ei käytä Common -sovellusta. Jos kaikki koulusi hyväksyvät Coalition -sovelluksen, mutta kaikki eivät käytä Common -sovellusta (esim. Virginia Tech), käytännöllisempi vaihtoehto on hakea Coalition -sovelluksen kautta.
 • Kaikki oppilaitoksesi käyttävät Coalition -sovellusta, ja pidät Coalition -sovelluksen käyttöliittymästä ja ominaisuuksista parempana kuin Common -sovelluksen. Jos haluat aloittaa opiskelusovellukset aikaisin ja olet esimerkiksi kaappitoiminnon ystävä, Coalition App palvelee paremmin tarpeitasi kuin Common App.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.