Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Concord, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Clayton Valley Charter High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Clayton Valley Charter High -oppaan . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Clayton Valley Charter High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Clayton Valley Charter High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Clayton Valley Charter High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Clayton Valley Charter High -sivustolle

Aloitetaan!

Perustiedot

Clayton Valley Charterin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Concordissa, Kaliforniassa Contra Costa Countyssa.

yliopistopalkintoja ja kunnianosoituksia

Clayton Valley Charter High luokitellaan sijaintinsa perusteella kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Clayton Valley Charterin lukio
1101 Alberta Way
Concord, CA 94521-3799

Puhelinnumero : 9256827474

Clayton Valley Charter High School -sivusto : http://www.claytonvalley.org/

Rehtori : Dave Linzey
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Clayton Valley Charter High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 1991 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Clayton Valley Charter Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Clayton Valley Charter High School kasvava vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme Clayton Valley Charter High -opiskelijoiden ilmoittautuminen on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 277 284 561
10tharvosana 237 261 498
yksitoistatharvosana 237 231 468
12tharvosana 244 220 464

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 97 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Concordin kaupungin väestö voi olla kasvamassa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Clayton Valley Charter Highiin. Vaihtoehtoisesti Clayton Valley Charter High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Clayton Valley Charter High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Clayton Valley Charter Highilla on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Clayton Valley Charter High -sukupuolella on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Contra Costa Countyn väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Clayton Valley Charter High ei vahvasti valitse miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Clayton Valley Charter High Schoolissa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Clayton Valley Charter Highilla on jonkin verran homogeeninen opiskelijaryhmä , jossa suurin osa opiskelijoista on tunnistettu yhdeksi etniseksi ryhmäksi, mutta ei yli 70% opiskelijakunnasta. Suurin osa Kalifornian kouluista sopii tähän profiiliin, joten Clayton Valley Charter High ei ole epätavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat opiskelijat ovat hallitsevaa etnisyyttä, mutta muista roduista tulee merkityksellistä monimuotoisuutta.

kuinka monta kiloa tonnilta

suurin osa Clayton Valley Charter Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Clayton Valley Charter High on siis yksi sadoista osavaltioiden kouluista, joissa on enemmistö valkoisista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,5% 10
aasialainen 11,4% 227
latinalaisamerikkalainen 23,2% 463
Musta 3,7% 75
Valkoinen 54,5% 1086
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,7% 14
Kaksi tai useampia kilpailuja 5,8% 116

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Concordin etnistä alkuperää. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Clayton Valley Charter -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Clayton Valley Charter High School -opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Clayton Valley Charter High -kadulla, 4,2% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 11,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Clayton Valley Charter Highilla on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Clayton Valley Charter High -opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Concordilla on siten todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja Clayton Valley Charter High kuuluu Kalifornian koulujen 10 prosentin kärkeen perhetulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 84 4,2%
Ilmaiset lounaat 221 11,0%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1686 84,6%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Concordin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan itse koulusta.

Koska Clayton Valley Charter High on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Clayton Valley Charter Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Clayton Valley Charter High School -opiskelu on? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Clayton Valley Charter High: ssä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Clayton Valley Charter High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

Contra Costa County County School of Education School District Safety

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätykset yhteensä Ilmoittautuminen
Delta Vista High 0 0 88
Floyd I.Martus 0 0 138
Golden Gate -yhteisö 0 0 145
Kaukoidän läänin ohjelmat 0 0 105
Keski-läänin erityisopetusohjelmat 0 0 91
East County Elementary Special Education 0 0 217

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin pääkohteeseen: akateemiseen suorituskykyyn. Kuinka hyvän koulutuksen saat Clayton Valley Charter High Schoolissa? Oletko kilpailukykyinen yliopistolle? Pääsetkö jatkokursseille?

Olemme koonneet kaiken, mitä voisimme löytää Clayton Valley Charter Highin tutkijoista täällä.


Standardoitu testaus


Seuraavaksi tarkastelemme toista suurta lukiokoulutusta: standardoitu testaustulos Clayton Valley Charter High School -opiskelijoille. Nämä ovat testejä, joita annetaan suurelle opiskelijajoukolle vertailua varten.

Aloitetaan katsomalla kansallisesti hallinnoitujen standardoitujen testien tietoja.

SAT-tulokset

Kuten luultavasti tiedät, SAT on kriittinen testi, jota käytetään yliopistoon pääsyssä . Mitä korkeamman pistemäärän saat, sitä parempi akateeminen suorituskykysi verrattuna valtakunnallisiin opiskelijoihin ja sitä helpompi on päästä korkeakouluihin .

Teimme perusteellista tutkimusta ja löysimme keskimääräiset Clayton Valley Charter High School SAT -pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

La Vernen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä 30 eri kielellä

Mietitkö, miten tervehtiä eri kielillä? Tutustu luetteloon 30 tapaa tervehtiä ympäri maailmaa.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

Hillsdale Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Murtoluvun lisääminen ja vähentäminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma kuinka lähestyä murto -osien lisäämistä ja vähentämistä? Opi kaksi yksinkertaista tapaa murtolukujen lisäämiseen sekä fraktioiden vähentäminen.

2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Mikä on 2.7 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2,7 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

UC Davis SAT -tulokset ja GPA

ACT-pisteet muunnoskaavio: Pisteiden prosenttipisteet

Etkö ole varma, mitä ACT-prosenttisi tarkoittavat? Käytä ACT-pistekaaviosta nähdäksesi, missä pudotat verrattuna muihin opiskelijoihin Yhdysvalloissa.

ACT -kielioppisääntöjen täydellinen opas

Tämä on luettelo kaikista ACT -kielioppisäännöistä, jotka sinun on tiedettävä, ja käytännön esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ACT testaa sinua.

Mikä on NCAA: n kansallinen aiesopimus?

Mietitkö NCAA: n korkeakoulujen rekrytoinnin kansallista aiesopimusta (NLI)? Tässä on täydellinen selitys siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sinun on tehtävä.

Bridgewater State Universityn pääsyvaatimukset

Lawrence Universityn ACT -tulokset ja GPA

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Louisvillen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas AP Human Geography FRQ: ille

AP Human Geography FRQ: t ovat kokeen vaikein osa - lue asiantuntijaoppaamme oppiaksesi, mitä ne ovat, miten lähestyä niitä ja missä harjoitella.

2016-17 Akateeminen opas | Dana Hillsin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dana Hillsin lukiosta Dana Pointissa, Kaliforniassa.

Washington State Universityn pääsyvaatimukset

Otis College of Art and Design Pääsyvaatimukset

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.