Luokka 2017: Uusi SAT vai vanha SAT? (Päivitetty)

new_sat_test_dateVuoden 2017 luokka on vaikeilla paikoilla SAT: lla. Pitäisikö sinun ottaa uusi tai vanha SAT? Jos otat uuden SAT: n, sinä olisit täysin uuden järjestelmän marsut; jos otat vanhan, sinulla on tiukempi aikataulu. Kuinka se hajoaa?

Tärkeä muistiinpano: Tämä artikkeli on päivitetty 25.1.2016 alkaen. Jos luet tätä, niin ainakin virallisiin testeihin se on liian myöhäistä valita vanha SAT . Tämä artikkeli oli tarkoitettu historiallisille SAT-testinottajille, jotka rekisteröityivät ennen tammikuua 2016. Alla olevat neuvot ovat kuitenkin hyödyllisiä tulevissa testiversioissa, olivatpa ne sitten SAT tai ACT .

Sivut: Etkö ole vuoden 2017 luokassa? Ota selvää, pitäisikö sinun ottaa uusi vai vanha SAT täällä!Useiden asiantuntijoiden mukaan vastaus on ehdottomasti ottaa vanha SAT (vaikka on olemassa muutamia poikkeuksia, katso alla). PrepScholarin perustaja Fred Zhang kävi läpi viimeisen SAT-siirtymän vuonna 2005 ja näki valtavia etuja vanhan SAT: n käyttäjille.

Aikataulu on tosin alle optimaalisen. Viimeinen mahdollisuus sinun on käytettävä SAT on tammikuu 2016, kollegion hallituksen mukaan . Tämä on vasta juniorivuosi puolivälissä, mikä antaa sinulle vähemmän löysää kuin vanhemmat luokkatoverisi, mutta sillä on valtavia etuja.

Tiedät miltä nykyinen SAT näyttää. Nykyisellä SAT: lla on melkein vuosikymmenen historia. Kaikki tietävät, miltä vanha SAT näyttää, kuinka valmistautua siihen tehokkaasti ja mitä siinä on. Voit tehdä todellisia harjoitustestejä, jotka on tosiasiallisesti annettu aiemmin. Tätä etua ei voida yliarvioida. MinäJos olet opiskelutyyppi, kokeen suorittaminen ilman historiaa vähentää huomattavasti suhteellista etua. Tässä ovat kaikki ylimääräiset resurssit, joihin pääset käsiksi vanhan SAT: n avulla:

  • Voit pyytää vanhemmilta luokkatovereilta heidän parhaita vinkkejä ja strategioita.
  • SAT-valmistajat ja opinto-oppaat ovat täydentäneet vanhan SAT: n valmistelua.
  • Kollegion hallitus on julkaissut yli 20 todellista käytäntöä, ja todellisten testien käyttäminen on niin tärkeää.
  • Voit ottaa todellisen hallinnon aikaisin, jotta saat tuntuman ajoitukseen ja testeihin.
  • Lähes kaikki SAT: sta verkossa olevat ilmaiset neuvot koskevat parhaiten vanhaa SAT: ta. He saattavat silti pitää kiinni uudesta SAT: sta, mutta on mahdollista, että päinvastainen pätee.

Tammikuun 2016 määräaika ei ole niin huono

Kyllä, se rajoittaa joitain varmuuskopiointivaihtoehtoja sinulle, mutta todella, et halua olla opiskelemalla nuorempaa kesää tai pahempaa vanhempien syksyä . Jos opiskelet SAT: lle liian myöhään, se häiritsee oppilaitoksesi ulkopuolisia oppilaitoksia ja korkeakoulujen hakuprosessia. Ihannetapauksessa haluat, että nuorempi kesä ja varmasti vanhempi syksy ovat vapaita SAT: n ottamisen häiriöistä.

Lisäksi, jos suunnittelet oikein, sinulla on todella enemmän mahdollisuuksia ottaa SAT aikataululla, joka antaa testisi tammikuussa tai ennen sitä , eikä maaliskuussa tai myöhemmin. Tammikuun 2016 määräaika ei todellakaan ole niin huono vain vähän aikaisemmalla tutkimuksella.

Voit ottaa kaksi puremaa Applessa

Seuraat vanhaa SAT-aikajanaa. Oletetaan, että teet hienoa vanhalla SAT: lla, puhaltamalla sen vedestä - hienoa, sinun ei tarvitse enää käyttää SAT: ta! Oletetaan nyt päinvastoin: sekoitat kuninkaallisesti vanhan SAT: n, sen tyyli ei ole sinua varten. Onko se ohi?

Ei, jos otat vanhan SAT: n - voit valita kahdesta parhaasta! Ota vain uusi SAT, ja jos se sopii paremmin sinulle, olet kultainen!

Mutta päinvastainen skenaario? Jos aiot ottaa uuden SAT: n, sitten pommittaa sitä ja selvittää, että olet todella parempi vanhassa SAT: ssa? Anteeksi kaveri, mutta et voi kääntää aikaa taaksepäin - olet jumissa!

Vältä marsun olemista

Uuden SAT: n muutamassa ensimmäisessä hallinnossa olet marsun koulujen hallitukselle. Heillä ei ole vielä kokemusta virheettömien ongelmien suunnittelusta, mittakaavan kalibroinnista ja lääkäriohjeiden täydentämisestä. En henkilökohtaisesti olisi yllättynyt muutamasta hikkauksesta.

Poikkeukset: Jos haluat vain laittaa SAT: n

On olemassa muutamia poikkeuksia neuvoja, joiden mukaan vuoden 2017 luokan tulisi ottaa vanha SAT. Ensisijainen on, jos aiot siipata SAT: ta. Samasta syystä, että opiskelijat hyötyvät vanhasta SAT: sta, jos aiot kuitenkin siivota sen kokonaan, uusi SAT on sinulle parempi, koska opiskelijoilla ei ole yhtä suurta suhteellista etua.

Entä jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa opiskella tammikuun 2016 SAT: lle? Oletetaan, että se on kolme viikkoa ennen, kannattaainko vielä rekisteröityä? Sanoisin, jos olet vakava SAT-ottaja - kyllä ​​varmasti! Vaikka et opiskelisikaan paljon, jos olet luonnollisesti parempi vanhassa SAT: ssa, voit tehdä paremmin vanhalla SAT: lla luonnollisesti uuteen SAT: ään verrattuna. Jos sinulla on neljä ylimääräistä tuntia, ja älä välitä uuden SAT: n uudelleenkäytöstä, on ehdottomasti sen arvoista strategisesti kokeilla vanhaa SAT: ta jopa vähäisellä tutkimuksella, jos olet luonnollisesti parempi siinä!

Mitä tehdä seuraavaksi:

Nyt kun tiedät minkä SAT: n haluat ottaa, haluat todennäköisesti tietää kuinka opiskella sitä varten.

Olemme tutkineet satoja opiskelijoiden tarinoita ja akateemisia tutkimuksia ja löytäneet 5 periaatetta, joita sinun on noudatettava parantaaksesi pisteitäsi.

Napsauta alla olevaa linkkiä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi saadaksesi parhaat SAT-valmistelutiedot, joita saat mistä tahansa. Seuraa näitä 5 strategiaa parantaaksesi SAT-pisteitäsi vähintään 160 pisteellä.

featurebox-bestadvice

Pitkä tarina lyhyesti: jos pystyt hallitsemaan sen, vanhan SAT: n tavoittelu olisi hyödyllistä. Älä odota uuden SAT: n ottamista! Tarkista myös täältä täysi aikajanan opas luokan 2017 SAT: lle.

Muita viestejä, joista saatat pitää:

Etkö kuulu vuoden 2017 luokkaan? Pitäisikö sinun ottaa uusi vai vanha SAT?

Mikä pitäisi olla SAT-tavoitteesi?

Aloita SAT-pisteiden parantaminen tänään:

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset