Julkkisten SAT -tulokset (Kesha, Bill Gates ja muut)

ominaisuus_kesha-1.jpg

Mitä yhteistä sinulla on Keshan, Bill Gatesin, Al Goren ja Derek Jeterin kanssa? Heidän kaikkien oli otettava SAT, kun he olivat lukiossa, aivan kuten sinä!

Kuitenkin sinusta tuntuu SAT, se on maamerkki monien amerikkalaisten opiskelijoiden elämässä (ja myös paljon kansainvälisiä). SAT: n ottaminen on kokemus, jonka monet teistä jakavat ja muistavat hyvin koko loppuelämänsä. Tarkastellaan joitain rikkaiden ja kuuluisien SAT-pisteitä-ja puhutaan siitä, kuinka voit saavuttaa omia Kesha-arvoisia pisteitäsi.

Ominaisuuden kuva: Nicole Abalde /Flickr

SAT pisteitä kuuluisia ihmisiä

Olemme koonneet täydellisen luettelon julkkisten SAT -tuloksista. Nämä paljastettiin usein haastatteluissa tai tutkivassa tutkimuksessa. Jotkut ihmiset olivat ylpeitä korkeista pisteistään, toiset alhaisista pisteistään - ja toiset eivät voineet välittää vähemmän.

Tässä se on:

Julkkis

esimerkki ap lang synteesiesseestä

SAT -pisteet (1600: sta)

College osallistui

Paul Allen 1600 Washington State University
Will Smith Huhujen mukaan täydellinen Ei mitään
Ben Affleck Melkein täydellinen Occidental College, Vermontin yliopisto
Bill Gates 1590 Harvard
Ben Bernanke 1590 Harvard
Bill O'Reilly 1585 Marist College
Ryan Fitzpatrick 1580 Harvard
James Woods 1579 KANSSA
Ben Stein 1573 Columbia
Kesha 1500 Ei mitään
Scott McNealy 1420 Stanford
natalie Portman 1400+ Harvard
Al Gore 1355 Harvard
Stephen King 1300 -luku Mainen yliopisto
Meredith Vieira 1300 -luku Tuftsin yliopisto
George W. Bush 1206 Yale
Derek Jeter 1200 Michiganin yliopisto
John Kerry 1190 Yale
Courtney Cox 1150 Mount Vernon College
Amy Tan 1100 -luku Linfield College, San Josén osavaltion yliopisto
Kobe Bryant 1080 Ei mitään
Scarlett Johansson 1080 Ei mitään
Bill Clinton 1032 Georgetown
Peyton Manning 1030 Tennesseen yliopisto
Alex Rodriguez 910 Ei mitään

On selvää, että kaikkia tämän luettelon ihmisiä pidetään onnistuneina, mikä tarkoittaa, että et tarvitse korkeita SAT -pisteitä menestyäksesi, jos sinulla on intohimoa, intoa ja lahjakkuutta. Voit joko saada Keshan kaltaisen SAT-pistemäärän 1500 tai Koben kaltaisen pistemäärän 1080.

Mutta useimmille maailman ihmisille (kuten sinulle ja minulle) kova työ koulussa, hyvät arvosanat ja korkeat pisteet ansaitsevat valoisamman tulevaisuuden ja avoimemmat mahdollisuudet.

Näyttelijät, laulajat, urheilijat, yrittäjät ja poliitikot ovat hajallaan luettelossa, mutta miten voit liittyä Bill Gatesin, Will Smithin ja Keshan joukkoon ylhäällä?

Lue aiheesta tärkeitä strategioita ja resursseja, joita tarvitset saavuttaaksesi korkeat pisteet SAT: ssa .

1.jpg

Walmart /Flickr

Mihin tulet tälle listalle?

Tarvitset korkeat SAT -pisteet päästäksesi hyviin oppilaitoksiin, ja meillä on vinkkejä pisteidesi parantamiseen.

Tutustu SAT: ään hyvin

Jotta SAT voi hyvin, sinun on tunnettava SAT - sinun on tunnettava sen sisältö ja muoto sekä kyettävä toimimaan nopeasti ja tehokkaasti. Laadukkaat materiaalit ovat välttämättömiä valmistautumalla ja parantamalla pisteitäsi. Kysymykset, jotka eivät ole hyvin kirjoitettuja tai jotka eivät vastaa todellisten SAT -kysymysten monimutkaisuutta, eivät vie sinua kovin pitkälle. Ajoitus itsellesi harjoitteluna auttaa myös tahdistamisessa.

Opiskele älykkäästi, älä tyhmästi

Valmistautuminen ei tarkoita vain sitä, kuinka paljon valmistat, vaan kuinka hyvin valmistat. Lähestymistapasi on useita tärkeitä strategioita, mukaan lukien asettaa pieniä hallittavia tavoitteita ja juurruttaa omat vahvuutesi ja heikkoutesi . Tutustu ilmaiseen e-kirjaamme saadaksesi vinkkejä, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit muokata opetusmenetelmiä kykyjesi ja oppimistyylisi mukaan.

Ymmärrä testi sisältä ja ulkoa

Kun otat SAT: n, et halua, että sinulla on viivästyviä kysymyksiä tai epävarmuuksia testistä, mukaan lukien kuinka kauan jaksot ovat tai miten pisteesi lasketaan. Jos haluat oppia SAT: n yksityiskohdat, tutustu lukuisiin resursseihimme . Vain muutama hyvä aloituspaikka sisältää testin keston, sen pisteytyksen ja täydellisen SAT -pistemäärän.

Tiedä tulevista SAT -muutoksista

Nämä julkkikset ottivat SAT: n vanhan version, kun se pisteytettiin 1600: sta. Nykyinen SAT saa 2400 pistettä , ja maksimipistemäärä on 800 kriittiseen lukemiseen, matematiikkaan ja kirjoittamiseen. Keväästä 2016 alkaen kuitenkin Uudistettu SAT palaa 1600 -asteikkojärjestelmään , maksimipistemäärä 800 kriittistä lukemista ja kirjoittamista (yhdessä) ja 800 matematiikkaa varten. Sisällössä on useita muita muutoksia, jotka sinun pitäisi tietää, jos otat uuden SAT: n. Lisäksi uusi PSAT, jonka kaikki juniorit ottavat syksyllä, muuttuu tänä vuonna (2015) vastaamaan uutta SAT: ää. Lue uudistuksesta täältä ja opi, kuinka se auttaa ensi vuoden junioreita valmistautumaan uuteen SAT: iin.

ap fysiikka 2 kaava -arkki

SAT on siirtymäriitti, jonka monet lukiolaiset jakavat tiellä yliopistoon. Mitä pisteitä sinulle ilmoitetaan?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset