Julkkisten ACT -tulokset (Steve Jobs, Barack Obama, Marilyn Monroe)

feature_marilynmonroe.jpg

Otatko ACT: n? Olet hyvässä seurassa! Myös Barack Obama, Marilyn Monroe ja Steve Jobs ottivat ACT: n yhdessä useiden muiden julkkisten kanssa. Olemme koonneet heidän pisteet, jotta voit nähdä, kuinka nämä menestyvät ihmiset menestyivät lukiossa.

Olemme myös muuntaneet kuuluisien ihmisten SAT -tulokset ACT -asteikolle, jotta saat käsityksen heidän pisteiden vertailusta. Jos kohtaat Barack Obaman, sinulla on ainakin yksi keskustelun aloittaja, johon voit palata ...

Ominaisuuden kuva: 1950 -luku rajoittamaton /Flickr

ACT Pisteet kuuluisia ihmisiä

Olemme keränneet täydellisen, ellei jopa täysin tarkan luettelon julkkisten ACT -tuloksista. Nämä paljastettiin usein haastatteluissa tai tutkivassa tutkimuksessa. Jotkut ihmiset olivat ylpeitä korkeista tuloksistaan, toiset ylpeistä alhaisista pisteistään - ja toiset eivät voineet välittää vähemmän.

Tässä se on:

Julkkis

ACT -pisteet

College osallistui

Sonia Sotomayor 35 Princeton
Matt Birk 3. 4 Harvard
Waka flocka liekki 3. 4 Ei mitään
Steve Jobs 32 Reed College
Barack Obama 30 Columbian yliopisto
Lyndon B.Johnson 26 Texas State University
Marilyn Monroe kaksikymmentäyksi Ei mitään
Korota ACT -pisteitäsi 4 pisteellä (ilmainen lataus)


Kaikki nämä ihmiset tekivät ACT: n. Mutta monet muut julkkikset ottivat SAT: n, ja muutimme heidän SAT -pisteet ACT -pisteiksi:

Julkkis

SAT -pisteet

ACT -muunnos

yksi tonni kuinka monta kiloa

College osallistui

Paul Allen 1600 36 Washington State University
Will Smith Huhujen mukaan täydellinen 36 Ei mitään
Ben Affleck Melkein täydellinen 35-36 Occidental College, Vermontin yliopisto
Bill Gates 1590 35 Harvard
Ben Bernanke 1590 35 Harvard
Bill O'Reilly 1585 35 Marist College
Ryan Fitzpatrick 1580 35 Harvard
James Woods 1579 35 KANSSA
Ben Stein 1573 35 Columbia
Ke $ ha 1500 3. 4 Ei mitään
Scott McNealy 1420 32 Stanford
natalie Portman 1400+ 32-34 Harvard
Al Gore 1355 30-31 Harvard
Stephen King 1300 -luku 30-31 Mainen yliopisto
Meredith Vieira 1300 -luku 30-31 Tuftsin yliopisto
George W. Bush 1206 26-27 Yale
Derek Jeter 1200 26 Michiganin yliopisto
John Kerry 1190 26 Yale
Courtney Cox 1150 25 Mount Vernon College
Amy Tan 1100 -luku 24-26 Linfield College, San Josén osavaltion yliopisto
Kobe Bryant 1080 2. 3 Ei mitään
Scarlett Johansson 1080 2. 3 Ei mitään
Bill Clinton 1032 22 Georgetown
Peyton Manning 1030 22 Tennesseen yliopisto
Alex Rodriguez 910 19 Ei mitään

Kuten näette, nämä kuuluisien ihmisten ACT -tulokset ovat kaikkialla. Voit tietysti saavuttaa suuria asioita elämässäsi myös alhaisilla ACT -pisteillä, ja päinvastoin, erinomaiset ACT -pisteet ovat vain yksi askel menestyksen tiellä.

Useimmille maailman ihmisille (kuten sinä ja minä) kovan työn tekeminen koulussa, korkeiden arvosanojen saaminen ja opiskelu hienossa yliopistossa asettaa meille valtavia mahdollisuuksia.

Jos tavoitteesi on päästä hyvään yliopistoon, laajentaa mieltäsi ja avata enemmän mahdollisuuksia työskentelemällä ahkerasti koulussa, sitten ACT -pisteesi ovat tärkeämpiä. Joten jos korkea-arvoinen korkeakoulu on näköpiirissäsi, kuinka voit liittyä Sonia Sotomayorin, Matt Birkin ja Waka Flocka Flamen joukkoon (lause, jota ei todennäköisesti ole koskaan sanottu)?

body_obama

Obama osallistui Punahoun kouluun
Havaijilla ja teki ACT: llä 30.

Kuinka saada upeita ACT -pisteitä

ACT: n menestyminen riippuu siitä, kuinka hyvin olet valmistautunut. Alla on joitain arvokkaita strategioita ja resursseja, joiden avulla voit tehdä parhaasi ACT: ssä ja lisätä nimesi julkkisten ACT -pisteiden luettelon kärkeen.

#1: Tutustu hyvin ACT: ään

Onko sinulla paras ystävä tai perheenjäsen, josta tiedät kaiken unelmamatkakohteesta suosikki jäätelömakuun? Hyvin, on aika tehdä ACT: stä uusi paras ystäväsi. Opi kaikki mitä voit testistä, mukaan lukien mitä sen ohjeet sanovat, kuinka monta kysymystä se esittää ajan kuluessa ja mitä sisältöä se kattaa kussakin osiossa.

Niin kauan kuin olet perehtynyt ACT: ään niin hyvin kuin voit, ei pitäisi olla yllätyksiä testipäivänä. Sen sijaan tuntuu siltä, ​​että istut alas vanhan tuttavan kanssa - ehkä sellainen, joka on aiheuttanut sinulle stressiä kuukausien aikana, mutta jonka tiedät kuin kätesi.

#2: Valmistele suunnitelma

ACT kattaa paljon maata. Ilman erityistä lähestymistapaa voit helposti hukkua materiaalin leveyteen. Pienten hallittavien tavoitteiden asettaminen auttaa jakamaan ja valloittamaan sisällön.

Sen sijaan, että keskittyisit esimerkiksi koko englanninkieliseen osioon, selvitä, mitä osa -alueita ja kysymystyyppejä kyseisessä osassa kysytään. Keskity vain yhteen tai kahteen näistä kysymystyypeistä kerrallaan ja varmista, että ymmärrät sen kokonaan ennen kuin jatkat. Sillä lisää strategioita siitä, miten lähestyä testin valmistelua , tutustu ilmaiseen e-kirjaamme: 5 vinkkiä, joilla saat 4 pistettä tai enemmän.

#3: Oman itsesi kanssa ole totta

Jokaisella on erilaisia ​​kokemuksia, oppimistyylejä ja kykyjä. Ehkä olet loistava matematiikassa, mutta kaunokirjallisuuden analysointi jättää sinut eksyneeksi. Valmistautuaksesi ACT: ään tehokkaasti, sinun on pohdittava vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja mihin sinun on keskitettävä energiasi eniten.

Yksi tapa poistaa heikkoutesi on vastata ACT -päivän kysymyksiin. Tutustu tähän täydelliseen oppaaseen siitä, kuinka ACT QOTD: n vastaaminen voi auttaa sinua suunnittelemaan oman räätälöidyn opintosuunnitelmasi.

#4: Varaa resursseja

Jotta voit valloittaa ACT: n sisällön todella, tarvitset lisäresursseja, jotka auttavat sinua matkan varrella. Kuinka pitkä on esimerkiksi ACT? Kuinka tarkasti se pisteytetään? Mitä vinkkejä täysi 36 maalintekijä voi antaa sinulle täydellisen pistemäärän saavuttamiseksi? Meillä on kaikki nämä vastaukset ja paljon hyödyllisiä neuvoja käytettävissäsi, joten muista pakata henkinen matkalaukkusi kaikkiin tarvittaviin ehtoihin testipäivänä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.