Julkkisten ACT -tulokset (Steve Jobs, Barack Obama, Marilyn Monroe)

feature_marilynmonroe.jpg

Otatko ACT: n? Olet hyvässä seurassa! Myös Barack Obama, Marilyn Monroe ja Steve Jobs ottivat ACT: n yhdessä useiden muiden julkkisten kanssa. Olemme koonneet heidän pisteet, jotta voit nähdä, kuinka nämä menestyvät ihmiset menestyivät lukiossa.

Olemme myös muuntaneet kuuluisien ihmisten SAT -tulokset ACT -asteikolle, jotta saat käsityksen heidän pisteiden vertailusta. Jos kohtaat Barack Obaman, sinulla on ainakin yksi keskustelun aloittaja, johon voit palata ...

Ominaisuuden kuva: 1950 -luku rajoittamaton /Flickr

ACT Pisteet kuuluisia ihmisiä

Olemme keränneet täydellisen, ellei jopa täysin tarkan luettelon julkkisten ACT -tuloksista. Nämä paljastettiin usein haastatteluissa tai tutkivassa tutkimuksessa. Jotkut ihmiset olivat ylpeitä korkeista tuloksistaan, toiset ylpeistä alhaisista pisteistään - ja toiset eivät voineet välittää vähemmän.

Tässä se on:

Julkkis

ACT -pisteet

College osallistui

Sonia Sotomayor 35 Princeton
Matt Birk 3. 4 Harvard
Waka flocka liekki 3. 4 Ei mitään
Steve Jobs 32 Reed College
Barack Obama 30 Columbian yliopisto
Lyndon B.Johnson 26 Texas State University
Marilyn Monroe kaksikymmentäyksi Ei mitään
Korota ACT -pisteitäsi 4 pisteellä (ilmainen lataus)


Kaikki nämä ihmiset tekivät ACT: n. Mutta monet muut julkkikset ottivat SAT: n, ja muutimme heidän SAT -pisteet ACT -pisteiksi:

Julkkis

SAT -pisteet

ACT -muunnos

yksi tonni kuinka monta kiloa

College osallistui

Paul Allen 1600 36 Washington State University
Will Smith Huhujen mukaan täydellinen 36 Ei mitään
Ben Affleck Melkein täydellinen 35-36 Occidental College, Vermontin yliopisto
Bill Gates 1590 35 Harvard
Ben Bernanke 1590 35 Harvard
Bill O'Reilly 1585 35 Marist College
Ryan Fitzpatrick 1580 35 Harvard
James Woods 1579 35 KANSSA
Ben Stein 1573 35 Columbia
Ke $ ha 1500 3. 4 Ei mitään
Scott McNealy 1420 32 Stanford
natalie Portman 1400+ 32-34 Harvard
Al Gore 1355 30-31 Harvard
Stephen King 1300 -luku 30-31 Mainen yliopisto
Meredith Vieira 1300 -luku 30-31 Tuftsin yliopisto
George W. Bush 1206 26-27 Yale
Derek Jeter 1200 26 Michiganin yliopisto
John Kerry 1190 26 Yale
Courtney Cox 1150 25 Mount Vernon College
Amy Tan 1100 -luku 24-26 Linfield College, San Josén osavaltion yliopisto
Kobe Bryant 1080 2. 3 Ei mitään
Scarlett Johansson 1080 2. 3 Ei mitään
Bill Clinton 1032 22 Georgetown
Peyton Manning 1030 22 Tennesseen yliopisto
Alex Rodriguez 910 19 Ei mitään

Kuten näette, nämä kuuluisien ihmisten ACT -tulokset ovat kaikkialla. Voit tietysti saavuttaa suuria asioita elämässäsi myös alhaisilla ACT -pisteillä, ja päinvastoin, erinomaiset ACT -pisteet ovat vain yksi askel menestyksen tiellä.

Useimmille maailman ihmisille (kuten sinä ja minä) kovan työn tekeminen koulussa, korkeiden arvosanojen saaminen ja opiskelu hienossa yliopistossa asettaa meille valtavia mahdollisuuksia.

Jos tavoitteesi on päästä hyvään yliopistoon, laajentaa mieltäsi ja avata enemmän mahdollisuuksia työskentelemällä ahkerasti koulussa, sitten ACT -pisteesi ovat tärkeämpiä. Joten jos korkea-arvoinen korkeakoulu on näköpiirissäsi, kuinka voit liittyä Sonia Sotomayorin, Matt Birkin ja Waka Flocka Flamen joukkoon (lause, jota ei todennäköisesti ole koskaan sanottu)?

body_obama

Obama osallistui Punahoun kouluun
Havaijilla ja teki ACT: llä 30.

Kuinka saada upeita ACT -pisteitä

ACT: n menestyminen riippuu siitä, kuinka hyvin olet valmistautunut. Alla on joitain arvokkaita strategioita ja resursseja, joiden avulla voit tehdä parhaasi ACT: ssä ja lisätä nimesi julkkisten ACT -pisteiden luettelon kärkeen.

#1: Tutustu hyvin ACT: ään

Onko sinulla paras ystävä tai perheenjäsen, josta tiedät kaiken unelmamatkakohteesta suosikki jäätelömakuun? Hyvin, on aika tehdä ACT: stä uusi paras ystäväsi. Opi kaikki mitä voit testistä, mukaan lukien mitä sen ohjeet sanovat, kuinka monta kysymystä se esittää ajan kuluessa ja mitä sisältöä se kattaa kussakin osiossa.

Niin kauan kuin olet perehtynyt ACT: ään niin hyvin kuin voit, ei pitäisi olla yllätyksiä testipäivänä. Sen sijaan tuntuu siltä, ​​että istut alas vanhan tuttavan kanssa - ehkä sellainen, joka on aiheuttanut sinulle stressiä kuukausien aikana, mutta jonka tiedät kuin kätesi.

#2: Valmistele suunnitelma

ACT kattaa paljon maata. Ilman erityistä lähestymistapaa voit helposti hukkua materiaalin leveyteen. Pienten hallittavien tavoitteiden asettaminen auttaa jakamaan ja valloittamaan sisällön.

Sen sijaan, että keskittyisit esimerkiksi koko englanninkieliseen osioon, selvitä, mitä osa -alueita ja kysymystyyppejä kyseisessä osassa kysytään. Keskity vain yhteen tai kahteen näistä kysymystyypeistä kerrallaan ja varmista, että ymmärrät sen kokonaan ennen kuin jatkat. Sillä lisää strategioita siitä, miten lähestyä testin valmistelua , tutustu ilmaiseen e-kirjaamme: 5 vinkkiä, joilla saat 4 pistettä tai enemmän.

#3: Oman itsesi kanssa ole totta

Jokaisella on erilaisia ​​kokemuksia, oppimistyylejä ja kykyjä. Ehkä olet loistava matematiikassa, mutta kaunokirjallisuuden analysointi jättää sinut eksyneeksi. Valmistautuaksesi ACT: ään tehokkaasti, sinun on pohdittava vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja mihin sinun on keskitettävä energiasi eniten.

Yksi tapa poistaa heikkoutesi on vastata ACT -päivän kysymyksiin. Tutustu tähän täydelliseen oppaaseen siitä, kuinka ACT QOTD: n vastaaminen voi auttaa sinua suunnittelemaan oman räätälöidyn opintosuunnitelmasi.

#4: Varaa resursseja

Jotta voit valloittaa ACT: n sisällön todella, tarvitset lisäresursseja, jotka auttavat sinua matkan varrella. Kuinka pitkä on esimerkiksi ACT? Kuinka tarkasti se pisteytetään? Mitä vinkkejä täysi 36 maalintekijä voi antaa sinulle täydellisen pistemäärän saavuttamiseksi? Meillä on kaikki nämä vastaukset ja paljon hyödyllisiä neuvoja käytettävissäsi, joten muista pakata henkinen matkalaukkusi kaikkiin tarvittaviin ehtoihin testipäivänä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.