CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

feature_key.png

Mitä ihmettä CEEB-koodi on joka tapauksessa? Kuten ehkä tiedät, se on oikeastaan ​​vain tunnistenumero , vaikka siinä on vähän enemmän. Joten todellisesta kysymyksestä tulee: miksi välitän CEEB-koodeista ? CEEB-koodit ovat tunnisteita, jotka auttavat saamaan SAT-tiedot (ja muut) tiedoksi oikeille lukioille, korkeakouluille, testikeskuksille jne. Itse asiassa ne ovat keskeinen osa SAT-prosessia .

esimerkkejä uc -siirron henkilökohtaisista lausunnoista

Vaikka CEEB-koodit ovat välttämättömiä rekisteröitymään SAT: lle ja saadaksesi pisteet ilmoitetuiksi oikeille kouluille ja apurahaohjelmille, useimmilla verkkolomakkeilla on automaattinen CEEB-koodin haku ja täyttöominaisuus jonka avulla voit ohittaa prosessin itse. On kuitenkin vielä muutama syy, miksi sinun on ehkä haettava CEEB-koodisi. Esimerkiksi, ei kaikkia lomakkeita ovat verkossa eikä kaikki online-lomakkeissa on automaattinen täyttöominaisuus saatat joutua tarvitsemaan tätä numeroa kun olet yhteydessä kollegion hallitukseen tai kollegioon.CEEB-koodin haku

Ei väliä mitä CEEB-koodia tarvitset tai miksi tarvitset sitä, haluat aloittaa sama paikka - College Boardin verkkosivusto . Vaikka tämä virallinen vaihtoehto on todennäköisesti paras veto , pidä mielessä, että on muita paikkoja etsiä näitä tietoja. Nopean Google-haun pitäisi paljastaa kourallinen kouluja ja muita korkeakouluorganisaatioita, jotka tarjoavat omat työkalunsa prosessille.

CEEB-koodeilla voidaan tunnistaa useita sijainteja, organisaatioita jne. Otetaan jonkin aikaa käydä jokaisen läpi.

runko-suurennuslasi-4.jpg Etsintä on alkeellista, rakas Watson.

Lukion koodit

CEEB-koodit lukioille ovat kuusi numeroa pitkä .

Meiltä kotipesä , olet valmis sukeltamaan sisään. Jos olet Yhdysvalloissa, jätä ensimmäinen kenttä sellaisenaan (jos ei, valitse sopiva maa):

Screenshot_2016-03-11_17.16.26.png

Valitse seuraavaksi koulusi tila:

body_highschoolstate.png

Sitten sinun täytyy itse tyyppi koulusi kaupungin nimessä:

body_highschoolcity.png

Kirjoita lopuksi koulusi viisinumeroinen postinumero (jos tiedät sen), ja paina Lähetä painike:

body_highschoolzipcode.png

Jos et tiedä postinumero, voit silti painaa Lähetä. Itse asiassa, voit jättää tyhjäksi minkä tahansa kentän et tiedä ja silti tee haku:

body_highschoolresults.png

Voit nyt valita koulusi tulosluettelosta. Tässä esimerkissä on vain yksi, mutta jos useampi kuin yksi koulu tulee esiin, ne luetellaan aakkosjärjestyksessä.

helsinki-4.jpg Heidän ei tarvitse näyttää niin iloisilta kaikesta, olenko oikeassa?

Testikeskuksen koodit

Testikeskuksissa on CEEB-koodeja viisi numeroa pitkä .

CEEB-koodien löytäminen testikeskuksille on hyvin samanlainen kuin niiden löytäminen kouluihin , mutta se haarautuu aikaisin. Alkaen kotipesä , siirry eteenpäin ja napsauta Etsi testikeskuksia -linkkiä:

body_testcenters.png

Tämän pitäisi viedä sinut sivulle, joka näyttää tältä:

body_testcenters2.png

Mene eteenpäin ja tee se, mitä siinä sanotaan: valitse testipäivä (jos tiedät sen). Jatka sitten:

body_testcenters3.png

Huomaa, että maa ja valtio (tarvittaessa) vaaditaan tällä kertaa. Täytä joka tapauksessa, mitä voit, ja paina Lähetä-painiketta:

body_testcentersresults.png

Näet luettelon kaikista tietyn alueen testikeskuksista, jotka sallivat testauksen määrittämäsi päivänä.

body_mortarboard.png Mikä olisi parempi tapa juhlia oppimista kuin hauska hattu?

Korkeakoulu- ja apurahakoodit

Nämä CEEB-koodit ovat neljä numeroa pitkä .

Tämä prosessi ei ole yhtä kiva ja ajan tasalla kuin muut kategoriat '. Aloita kollegion hallituksessa kotipesä .

body_collegesandscholarships.png

Mene eteenpäin ja valitse asiaankuuluva vaihtoehto, joko 'SAT Code List: Domestic Edition' kaikelle Yhdysvalloissa tai 'SAT Code List: International Edition' kaikelle Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Napsauttamalla asianmukaista linkkiä pääset iso pdf hyvin pienellä painatuksella . Asiakirjan asianmukainen osa alkaa kotimaisen kirjasen sivulta 20 (kansainvälisen kirjasen sivu 8).

Hyvä uutinen on se pdf: n pitäisi olla haettavissa tietokoneellasi; Joten jos esimerkiksi löytää kirjan 'College and Scholarship Progam Codes' -osan, etsiä New Hampshire ja yrittää löytää Dartmouth College on pelottava, voit yrittää painaa Ctrl + F ja kirjoittaa koulun nimen. Voit myös lähentää.

body_newhampshireceeb.png

Yliopiston pääkoodit

Nämä CEEB-koodit ovat kolme numeroa pitkä .

Tämä prosessi on täysin sama korkeakoulujen ja apurahojen kohdalla (katso yllä) vain asiakirjan asianmukainen osa alkaa kotimaisen kirjasen sivulta 27 (kansainvälisen kirjasen sivu 15).

1.3.jpg Missä olet tarpeeksi intohimoinen pääaineelle?

Maakoodit

Nämä CEEB-koodit ovat myös kolme numeroa pitkä .

Jälleen kerran prosessi on täysin sama korkeakoulujen ja apurahojen osalta (katso yllä), vain sinä on valittava kansainvälinen painos . Luettelo alkaa sivulta 3.

Entä jos en löydä CEEB-koodiani?

Okei, siinä kaikki hyvin, mutta entä jos et silti löydä CEEB-koodiasi?

Yksi vaihtoehto on soittaa kouluun (jos etsit koulua) tai organisaatioon, joka on pyytänyt täyttämääsi lomaketta. Älä koskaan pelkää ottaa yhteyttä yritykseen, jolle täytät lomakkeen.

1 miljoona kuinka monta nollaa

Joskus voi myös olla 'Ei löydy' -vaihtoehto lomakkeella, jonka avulla voit syöttää tiedot manuaalisesti. Huomaa myös, että 970000 on kotiopetuksen CEEB-koodi, 000003 on kotimaisen koulun, jota ei ole listattu, ja 000004 on noteeraamattoman kansainvälisen koulun koodi.

Jos et todellakaan löydä koodia mistään, laittaa kaikki nollat eli 000000.

body_dontknow-1.png Joskus et vain löydä vastausta.

Johtopäätös: Vinkkejä CEEB-koodihakuun

CEEB-koodit ovat hauskoja pieniä numeroita. Tässä artikkelissa olemme käyneet läpi mitä he ovat ja milloin niitä tarvitaan. Tarkastellaan joitain keskeisiä kohtia:

  • Useimmat CEEB-koodeja vaativat lomakkeet täyttyvät automaattisesti ne sinulle.

  • Jos etsit CEEB-koodia, paras paikka aloittaa on College Boardin verkkosivustolla .

  • 970000 on kotiopetuksen CEEB-koodi, 000003 on pörssin ulkopuolisen kotimaisen koulun koodi ja 000004 on pörssin ulkopuolisen kansainvälisen koulun koodi.

  • Jos sinä ei löydä tarvitsemasi koodia , etsi vaihtoehto 'Ei löydy' tai kirjoita kaikki nollat.

Mene nyt ja CEEB!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.