Kauris -yhteensopivuus: Kuka on paras ottelusi?

body_capricorn_goats_fighting

Oletko Kauris ja haluat tietää, mitkä merkit sopivat parhaiten Kauriin? Tai ehkä haluat tutustua tiettyyn Kauriin paremmin, mutta et ole varma, kuinka vahva ottelu teistä tulee? Kauriin tutustuminen voi olla hankalaa, mutta olemme täällä auttamassa! Tämä opas kattaa kaiken, mitä sinun pitäisi tietää Kauris -yhteensopivuudesta, mukaan lukien mitä nämä merivuohet tarvitsevat ottelussa, kuinka yhteensopivia kukin horoskooppimerkki on Kauriin kanssa ja kuinka Kauris ja muut merkit voivat vahvistaa heidän suhteitaan.

suuren gatsbyn ensimmäinen rivi

Mitkä ominaisuudet sopivat hyvin Kauriin?

Kenen kanssa Kauris on yhteensopiva? Kauris -merkki arvostaa näitä kolmea ominaisuutta kaikissa suhteissaan, olipa kyse rakkaudesta, ystävyydestä tai työstä.#1: Vastuu

Kauris ottaa itsensä erittäin vakavasti ja yrittää olla tietoinen muista ja kokonaiskuvasta kaikessa tekemisessään. Tämä tarkoittaa, että he eivät välttele vastuutaan, riippumatta siitä, kuinka pieneltä tai merkityksettömältä ne vaikuttavat. Kauris tekee kaikkensa tehdäkseen illallispäivämäärän, lopettaa työnsä määräaikaan mennessä tai olla paikalla ajoissa hakemaan sinut lentokentältä, vaikka heidän täytyisi ajaa itsensä rypistyneeksi ja kieltäytyä tekemästä jotain. Juuri näin Kauris elää elämäänsä, ja joskus he saavat hiutaleita muilta ihmisiltä, ​​jotka kehottavat heitä rentoutumaan ja nauttimaan enemmän. Jos olet yhtä vastuullinen henkilö, Kauris tunnistaa välittömästi sukulaishengen, ja se voi olla merkittävä piirre.

#2: Vahva työetiikka

Kauris tavoittaa tähtiä tavoitteillaan, mutta he ovat myös tietoisia kovasta työstä päästäkseen siihen. Erittäin kunnianhimoisena merkkinä ilman vastenmielisyyttä kaikkia yöunia kohtaan (jos se on tarpeen asioiden tekemiseksi), Laiskaus on erittäin karsinut Kaurisit (tai mitä he pitävät laiskuutena). Jos olet sellainen, että annat työsi liukua tai haaveilla suuria ideoita noudattamatta, se voi saada Kauris -ystäväsi ajattelemaan vähemmän sinusta, olitpa hyvä tekosyy tehdä jotain muuta tai ei.

#3: Uskollisuus

Kauris on kanssasi paksu ja ohut. He eivät unohda rikkomuksia, mutta ovat valmiita antamaan anteeksi, varsinkin jos sinulla on pitkä yhteinen historia. Kauris luonnollisesti mieluummin on lähellä pieniä ihmisryhmiä, jotka he tuntevat hyvin, joten he pyrkivät pitämään vanhat suhteet vahvana. He tekevät melkein mitä tahansa ihmisille, joista he välittävät, ja he odottavat samaa vastineeksi. Pienet asiat, kuten syntymäpäiväkorttien lähettäminen tai tekstiviestit uudesta elokuvasta, jonka luulet heidän haluavan, menevät pitkälle Kaurisien kanssa, vaikka ette voi tavata henkilökohtaisesti niin usein kuin haluat.

Mitkä ominaisuudet tekevät huonosta ottelusta Kauriin?

Kauris tulee hyvin toimeen, on tärkeää ymmärtää piirteitä, jotka voivat vahingoittaa Kauris -yhteensopivuutta. Mikä tahansa näistä kolmesta piirteestä voi vaikeuttaa syvän suhteen kehittämistä Kauriin.

#1: Naiivisuus

Kauris on realisti. He ottavat asiat sellaisina kuin ne ovat eivätkä tunne tarvetta sokeroida mitään saadakseen olonsa paremmaksi. Muut merkit voivat kuvata niitä pessimistinen , mutta Kauris vaatii, että he ovat vain rehellisiä itselleen. Merkit, jotka tunnetaan ruusunpunaisista laseistaan ​​tai pimeästä, menevät suunnitelmien mukaan ja toivovat parasta, vaikuttavat Kauriin erittäin naiiveihin ja usein älyttömiin.

#2: itsepäisyys

Toisin kuin muut tässä luettelossa mainitut piirteet, Kauris ei pidä itsepäisyydestä, koska he luulevat sen olevan heikkouden merkki. Kauris ei pidä siitä, että muut ovat itsepäisiä, koska ne ovat erittäin itsepäisiä eivätkä vihaa saada tietä. Merkkinä, joka tekee päätöksiä paljon harkiten ja huolellisesti, Kauris on taipuvainen luulemaan olevansa aina oikeassa. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat sivuuttaa muiden ajatukset ja mielipiteet, jos he eivät pidä kuulemastaan. Jotkut merkit antavat tämän melko helposti periksi, mutta jos Kauris tapaa jonkun niin itsepäisen kuin hän on, tulee paljon pahoinpitelyä ennen kuin asiat tasoitetaan (tai he vain luopuvat yrittämästä sopia).

#3: Hallitsemattomat tunteet

Kauris on yleensä stoinen, tasainen nippu ja ylivoimaiset tunteiden näytöt voivat tehdä niistä erittäin epämukavia, puhkeako joku itkemään surullisen elokuvan aikana tai kohottaen äänensä riidassa. Tällä merkillä on taipumus nähdä suuret tunteiden näytöt hallinnan menetyksenä, ja he voivat joskus ajatella vähemmän henkilöstä sen vuoksi. Kauris haluaa hallita koko ajan, ja siihen kuuluu myös omien tunteiden ja maailman heijastaman kuvan hallinta. Muut merkit näkevät tämän usein Kaurisen kylmyyden merkkinä, ja tämä mielipide -ero on syy lukuisiin erimielisyyksiin tai pelkkään hämmennykseen Kauristen ja muiden merkkien välillä.

feature_capricorn_zodiac

Kauris yhteensopivuuskaavio

Minkä kanssa Kauris ovat yhteensopivia? Tämä Kauris -yhteensopivuuskaavio antaa a nopea yleiskatsaus siitä, kuinka yhteensopivia Kauris ovat eri merkkien kanssa useilla alueilla sekä yleinen yhteensopivuus. Kukin alue on joko korkea, keskitaso tai matala yhteensopivuuden suhteen. Seuraavassa osassa käymme yksityiskohtaisemmin läpi eri Kauris -yhteensopivuusparit.

Viestintä Rakkaus Ystävyys Yleinen yhteensopivuus
Vesimies Matala Matala Keskitaso Matala
kalastaa Korkea Keskitaso Korkea Korkea
Oinas Matala Matala Keskitaso Matala
Härkä Korkea Korkea Keskitaso Korkea
Kaksoset Keskitaso Matala Matala Matala
Syöpä Keskitaso Matala Keskitaso Keskitaso
Leo Keskitaso Matala Matala Matala
Neitsyt Keskitaso Korkea Korkea Korkea
Vaaka Matala Keskitaso Matala Matala
Skorpioni Korkea Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Jousimies Keskitaso Keskitaso Matala Keskitaso
Kauris Korkea Korkea Keskitaso Korkea

Kauris ja muut merkit: Kauris -yhteensopivuusparit

Kenen kanssa Kauris on yhteensopiva? Opi kuinka hyvin eri merkit tulevat Kauriin kanssa toimeen ja mitkä alueet ne sitoutuvat toisiinsa (ja mitkä alueet aiheuttavat jännitystä). Nämä parit on sijoitettu Kauris -yhteensopivimmista merkeistä vähiten yhteensopiviin merkkeihin.

Parhaat Kauris -yhteensopivat merkit

Nämä neljä ovat kukin korkean tason Kauris-yhteensopivia merkkejä, mukaan lukien Kauris paras ottelu. Jos olet Kauris, odota enimmäkseen sujuvaa purjehdusta heidän kanssaan.

Kauris ja Neitsyt: Kauris yhteensopivin merkki

Kauris ja Neitsyt muodostavat yhden horoskoopin harmonisimmista pareista, ja Neitsyt on luultavasti Kauris paras ottelu. Kauris ja Neitsyt työskentelevät vierekkäin pragmaattisina ja intohimoisina huolehtien rakkaistaan ​​ja luomalla kutsuvan kodin. Yhdessä he nauttivat luonnollisesta suhteesta, jonka avulla molemmat merkit voivat rentoutua ja olla oma itsensä. Vaikka Kauris on yleensä hieman tuulisempi kuin Neitsyt, Neitsyt taitava kommunikointitaito voi auttaa Kaurisia puhumaan tunteidensa kautta. Samaan aikaan Kauris on tasapuolinen ja voi laittaa Neitsyen huolet rauhaan. Nämä kaksi vain napsauttavat, ja heidän kykynsä olla oma itsensä toistensa ympärillä luo suhteen, joka kestää koko elämän.

mikä on korkein sat -pisteet

Kauris ja Kalat

Kaurilla ja Kalalla on hyvin erilaisia ​​tapoja ja ne näyttävät täydellisiltä vastakohdilta, mutta yhteiset intressit voivat tuoda heidät yhteen vahvassa ja velvollisessa suhteessa. Vaikka Kauris on konformisti ja Kalat on hieman kapinallinen unelmoija, nämä kaksi yhdistävät toiveensa nähdä ja kokea uusia kulttuureja, paikkoja ja ideoita. He haluavat elää suurena, ja siksi he voivat sopia hyvin toisilleen! Heidän vastakkaiset taitot voivat saada nämä tähtimerkit tuntumaan puuttuvilta paloilta toistensa arvoituksissa. Kauris työskentelee väsymättä auttaakseen Kalaa hahmottamaan luovan visionsa yksityiskohdat, ja Kalat tuovat kaivatun spontaaniuden ja luovan energian Kauriin jäsenneltyyn todellisuuteen.

Kauris ja Kauris

sateenkaaren värit järjestyksessä

Jos yksi Kauris voi muuttaa maailman, mitä pari voi tehdä? Yleensä hienoja asioita! Kaurit tuntevat usein muiden merkkien väärinkäsityksiä, joten he arvostavat olevansa oman merkinsä lähellä, koska he tietävät, ettei heitä syytetä kylmyydestä, häikäilemättömästä jne. Kaksinkertainen Kauris -pari toimii erityisen hyvin romanttisissa suhteissa, koska he ymmärtävät, miten toistensa esitykset rakkautta (vaikka se tuntuisi tunteettomalta muita merkkejä kohtaan). Tämä suuri kunnianhimo parisuhteessa voi joskus johtaa kilpailuun ja mustasukkaisuuteen, mikä on suuri potentiaalinen ongelma, jota kannattaa varoa, varsinkin kun työpaikalla on useita Kaurisia. Vain yksi Kauris voi olla huipulla.

Kauris ja Härkä

Sekä Kauris että Härkä arvostavat vahvaa työmoraalia ja kykyä laskea pää alas ja tehdä mitä on tehtävä, vaikka se merkitsisi jotain hauskempaa. Molemmat merkit ovat vakaita ja tasaisia, ja vaikka ne eivät ehkä ole tulisimpia parituksia, he ymmärtävät toisiaan ja voivat muodostaa yhteyden syvälle tasolle. Taureanit ovat yleensä onnellisempia kovan työnsä jälkeen, kun taas Kauris korostaa mahdollisia virheitä, ja tämä ero heidän näkemyksissään saavutuksista voi joskus johtaa turhautumiseen. Suurimmaksi osaksi nämä kaksi merkkiä ovat kuitenkin erittäin mukavia ja tyytyväisiä toisiinsa.

body_capricorn_zodiac_constellation

Keskimääräiset Kauris -yhteensopivat merkit

Kauris -yhteensopivuus voi mennä kumpaankin suuntaan näiden merkkien kanssa. Parisuhteen onnistuminen riippuu todella siitä, kuinka kaksi merkkiä siihen panostaa.

Kauris ja Jousimies

Heti alkuun nämä kaksi eivät näytä tulevan toimeen niin hyvin yhdessä. Kauris voi olla hieman jäykkä ja vastuullinen, kun taas Jousimiehet ovat paljon huolettomampia ja spontaaneja. Parhaissa pareissa näillä kahdella on kuitenkin todella positiivinen vaikutus toisiinsa. Kauris rentoutuu ja nauttii enemmän, ja Jousimiehet pysähtyvät ja ajattelevat toimintansa hieman enemmän. Kun tämä tapahtuu, tämä pariliitos löytää sitten keskinäisen rakkauden oppia ja kokeilla uusia asioita.

Kauris ja Skorpioni

Näillä kahdella on paljon samanlaisia ​​piirteitä, mutta heillä on taipumus ilmaista ne eri tavoin. Sekä Kauris että Skorpionit arvostavat rehellisyyttä, kunnianhimoa, uskollisuutta ja kovaa työtä, ja tämä auttaa heitä saamaan pitkäaikaisia ​​suhteita kaikilla aloilla romantiikasta työpaikalle. Skorpionit osoittavat kuitenkin tunteensa paljon enemmän kuin Kauris, mikä voi aiheuttaa tahatonta haittaa molemmille puolille, kun Kauris uskoo Skorpionien tukahduttavan ja Skorpionit pitävät Kaurisia kylminä. Lisäksi Skorpionit voivat taipua salailuun ja mustasukkaisuuteen, ja Kauris voi reagoida huonosti, kun he tuntevat olevansa hallinnassa tai valehtelevat. He voivat sulkeutua vieläkin enemmän ja olla entistä sulkeutuneempia Skorpionille. Rehellisyys ja tiheä kommunikointi ovat usein avain tämän parin pitämiseen vahvana.

Kauris ja syöpä

On mahdollista, että Syöpä/Kauris -pari on esimerkki vastakohtien houkuttelemisesta, mutta useimmissa tapauksissa nämä kaksi merkkiä eivät tule hyvin yhteen. Heidän samankaltaisuutensa (pessimismi ja emotionaalinen etäisyys) taipumus tuoda esiin toistensa pahimmat. Kauris voi kyllästyä syövän mielialaan, kun taas syöpä voi hylätä Kauris tylsiksi työnarkomaaneiksi. Kumpikaan ei kuitenkaan pelkää kovaa työtä, joten jos he todella haluavat tehdä tämän suhteen, se on ehdottomasti mahdollista, jos molemmat panostavat.

Heikommat Kauris -yhteensopivat merkit

Lisätoimia tarvitaan usein, kun Kauris yhdistää parin alla olevan merkin kanssa. Tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö nämä merkkiparit voisi koskaan tulla toimeen, vain että heidän on tunnistettava ja selvitettävä erimielisyytensä päästäkseen korkeammalle yhteensopivuudelle Kauristen kanssa.

Kauris ja Leo

hyväksymisaste Michiganin yliopisto
Nämä kaksi eivät ole alttiita riidoille, mutta tässä parissa ei vain ole paljon kipinää. Molemmat ovat ahkeria ja itsepäisiä, jotka voivat toimia heidän puolestaan ​​tai vastaan. Heidän suurin ongelmansa tulee, kun leo ja Kauris yrittävät muodostaa suhteen. Molemmat ovat sitoutuneita kumppaneita, mutta leot ovat täynnä intohimoa, missä Kauris on varautuneempi ja voi olla hieman jäykkä.

Kauris ja Vaaka

Tämä pariliitos on klassinen esimerkki vastakohdista, jotka eivät oikeastaan ​​houkuttele. Kauris tunnetaan pitävän päänsä alas ja työskentelevän ahkerasti. He voivat suuntautua pessimismiin ja heillä on usein erittäin korkeita tavoitteita itselleen. Tämä on melkein päinvastoin kuin onnellisten vaakojen, jotka uskovat ansaitsevansa kaikki parhaat asiat elämässään ilman, että heistä tulee työnarkomaaneja. Tämä outo pari voi kuitenkin työskennellä, koska molemmat merkit tuntevat velvollisuutensa auttaa muita ja ovat erittäin uskollisia suhteissa.

Kauris ja Oinas

Oinas ja Kauris eivät ole paras ottelu aluksi, mutta heillä on yleensä eniten ongelmia romanttisissa suhteissa. Kauris Saturnuksen ja Oinaan Marsin välinen yhteenotto voi johtaa siihen, että molemmat osapuolet tuntevat kykenemättömyytensä ymmärtää ja täyttää toisen toiveita. Oinas rohkeus voi saada metodisen Kauris tuntemaan olonsa ylikuormitetuksi! Viestinnän kannalta Kauris arvostaa järkevyyttä ja voi yleensä jättää huomiotta Oinas -ajatukset, koska ne vaikuttavat äkillisiltä. Oinas saattaa löytää Kauriin vaatimuksen siitä, että hänen elämänsä ihmiset ovat jatkuvasti ahkeria, olla ärsyttävää ja tylsää. Tämä pariliitos voi johtaa jatkuvaan konfliktiin, jota pahentaa molempien osapuolten itsepäisyys.

Kauris ja Kaksoset

Kauris ja Kaksoset voivat muodostaa pariliitoksen, koska ne ovat niin erilaisia ​​kuin kaikki kaksi merkkiä voivat olla. Kaksosten monipuolisuus ja lajikkeiden tarve törmää Kauriin konservatiiviseen, hitaaseen elämäntapaan. Kaurin omistautuminen rutiinille ja haluttomuus tuhota järjestelmä voi turhauttaa Kaksoset, mikä vaikeuttaa näiden kahden viettää mielekästä aikaa yhdessä. Vaikka nämä kaksi tuntevat usein ensimmäisen kipinän vastakohtien jälkeen tehdä houkuttelevat, heidän perustavanlaatuiset arvojen erot estävät usein Kauris- ja Kaksoset -parin toimimasta.

Kauris ja Vesimies

Kauris ja Vesimies ovat tunnettuja horoskoopin vastakohtia: Kauris on perinteinen ja Vesimies kapinallinen. Kauriin arvot ja periaatteet ovat vahvasti juurtuneet historiaan, Vesimies katsoo kohti horisonttia päättäen luoda uusia elämäntapoja. Jyrkästi erilaisilla tavoilla moraaliin, fyysiseen läheisyyteen (Kauris kuumenee, kun taas Vesimies pyrkii jäähtymään ja sosiaaliset suhteet, tämä pariliitos yrittää usein löytää paljon yhteistä kieltä.

body_capricorn_goats_familyMitä tämä tarkoittaa Kaurisille?

Kauris voi usein tuntea väärinymmärryksen tai muiden merkkien arvostamattomuuden. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin! Jos olet Kauris, alla olevat kolme vinkkiä auttavat sinua tulemaan paremmin toimeen kaikkien muiden horoskooppimerkkien kanssa.

#1: Muista katsoa kirkkaalle puolelle

Asiat eivät välttämättä aina mene täydellisesti, mutta ne menevät harvoin niin kauheasti kuin Kauris ennustaa. Optimistin lisääminen elämääsi voi nostaa mielialaa ja saada sinut tuntemaan itsesi motivoituneemmaksi jatkaa vaikeaa projektia. Joten seuraavan kerran, kun joku tähtisilmäisistä ystävistäsi, kuten Oinas tai Leo, sanoo jotain, jonka pidät liian optimistisena, älä heti alenna sitä tai luule olevani naiivi. Tämä voi yksinkertaisesti olla heidän tapansa pysyä positiivisena ja jatkaa itseään. Ja kuka tietää, saatat huomata, että positiivisemman näkemyksen ottaminen auttaa sinua myös!

#2: Salli itsellesi hauskaa

Kaikki työ ja leikki ei tee Kaurista tylsää merkkiä. Sinulla on paljon vastuuta ja tavoitteita, ja ne vievät suurimman osan ajastasi. Kuitenkin, on tärkeää päästää irti aina silloin tällöin. Tämä tekee sinusta onnellisemman ja vahvistaa suhteitasi ihmisten kanssa, joiden kanssa vietät aikaa. Muista, että saavutat enemmän vahvalla verkostolla, joten älä eristäydy yrittämällä saada niin paljon työtä kuin mahdollista. Happy hour -juomien nappaaminen tai kävelylle ystävien kanssa voi auttaa sinua rentoutumaan, pohtimaan ja harkitsemaan muita mielipiteitä, jotka voivat jopa hyödyttää työtäsi pitkällä aikavälillä. Lisäksi kaiken tekemäsi työn jälkeen ansaitset hieman hauskaa!

#3: Hyväksy, että et ole aina oikeassa

Voi olla vaikeaa olla Kauris. Käytät niin paljon aikaa ja vaivaa yrittäessäsi tehdä asiat täydellisiksi itsellesi ja kaikille ympärilläsi, eivätkä ihmiset vain syyttele sinua työnarkomaattisena tai kireänä, joskus jopa luulevat, että teit asiat väärin! Ennen kuin aloitat puolustuksen, harkitse kuitenkin mahdollisuutta, että olet saattanut tehdä virheen, tai jopa vain, että saattoi olla vaihtoehtoinen tapa tehdä asioita, jotka olivat yhtä hyviä kuin omasi. Kukaan ei ole täydellinen, ei edes Kauris, ja kun olet valmis keskustelemaan muista vaihtoehdoista, olet avoimempi ja vähemmän itsekäs, ja sitä kaikki merkit arvostavat.

Toimintatestin päivämäärät 2015 2016

Mitä tämä tarkoittaa ihmisille, jotka haluavat yhteyden Kauriin?

Jos haluat romanssia Kauriin, ystävystyä sen kanssa tai vain kommunikoida töissä tai koulussa Kauris kanssa, se todella auttaa ymmärtämään tätä merkkiä hyvin. Ne eivät ole helpoimpia tietää heti, mutta Kun ymmärrät, mikä tekee Kaurista rasti, sinulla on suuret mahdollisuudet pitkäaikaiseen, tyydyttävään suhteeseen. Noudata näitä kolmea vinkkiä päästäksesi alkuun ja luo Kauris paras ottelu.

#1: Ota Kauris vakavasti

On joitain merkkejä, jotka voivat vitsailla siitä, kuinka heidän elämänsä hajoaa/heidät jätettiin polkumyynnille/he eivät saaneet ylennystä jne. Kauris ei ole yksi näistä, eivätkä he arvosta sitä, kun ihmiset nauravat näin. Saatat ajatella, että vain keventät mielialaa tai asetat asioita perspektiiviin, mutta Kauris ottaa sen vakavana heikkoutena itseään vastaan, ja se voi satuttaa heitä syvästi. Joten kun asiat eivät mene Kauriin tavalla, sen sijaan, että vitsailet, yritä rakentaa niitä sen sijaan muistuttamalla heitä heidän positiivisista ominaisuuksistaan ​​ja menneistä saavutuksistaan. Saat paljon positiivisemman reaktion.

#2: Kokeile jotain uutta heidän kanssaan

Kauris rakastaa kokeilla uusia asioita. He rakastavat uusia kokemuksia ja uusien taitojen hankkimista, ja he ovat avoimia melkein kaikelle. Jos olet huolissasi löytääksesi jotain tekemistä Kauris kanssa elämässäsi, kysy heiltä, ​​mitä uutta he ovat aina halunneet kokeilla, ja mene sitten ulos ja tee se heidän kanssaan! Samoin, jos olet yhtäkkiä tuulella oppimaan italiaa/kalligrafiaa/zumbatanssia/jne., Kysy Kauris -ystäväsi mukaan! Löydät todennäköisesti innostuneen kumppanin uudelle harrastuksellesi.

#3: Pelaa pitkä peli

Kauris on yleensä kohteliasta (joskus tuskallista) ja ystävällistä tapaamilleen ihmisille, mutta voi kestää hetken, ennen kuin he todella pääsevät esiin kuorestaan ​​ja osoittavat todellisen itsensä. Tämä merkki on juuri tällainen, ja et voi tehdä paljon kiirehtiäksesi sitä. Vaikka Kauris todella tykkää sinusta, he pitävät mieluummin hitaasta ja vakaasta suhteesta kuin sukeltamisesta. Tämä voi olla vaikeaa sellaisille merkeille kuin Skorpioni ja Syöpä, joilla on tapana mennä all-in heti, mutta Kauriin tutustuminen vie aikaa. Älä pakota heitä paljastamaan liikaa itsestään liian nopeasti (he todennäköisesti sulkeutuvat sen sijaan), ja muistuta itseäsi, että hidas edistyminen on edelleen edistystä, ja kun olet päässyt Kauriin lähelle, he ovat hyvin sitoutunut ja harkittu ihminen elämässäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset