Syövän kuun merkki: persoonallisuus ja suhteet

feature_cancermoon-CC0

Oletko oppinut, että olet Syövän kuu ja haluat tietää, mitä se kertoo sinusta? Aurinkomerkit saavat yleensä kaiken huomion, mutta kuun merkit voivat auttaa sinua oppimaan persoonallisuutesi piilotetuista, yksityisistä puolista.

Lue tämä opas saadaksesi tietää, mitä kuun merkit merkitsevät astrologiassa ja miten voit löytää oman kuun merkin.Sitten katsomme erityisesti syöpäkuitaja selitä kuinka kuun merkit voivat vaikuttaa kaikkeen siitä, miltä sinusta tuntuu itsestäsi vapaa -ajan viettämiseen. Lopuksi esittelemme yleiskatsauksen Syöpäkuun persoonallisuuden piirteistä, joissa on jokainen 12 auringon astrologian merkkiä.Mitkä ovat astrologian kuun merkit?

Mitä Kuu tarkoittaa syöpään? Jopa jotkut astrologian asiantuntijat eivät tiedä niin paljon kuun merkeistä, koska niistä keskustellaan paljon vähemmän kuin aurinkomerkkejä. Voit määrittää aurinkomerkkisi syntymäaikasi perusteella ; Auringonmerkkejä (tunnetaan myös nimellä tähtimerkit) kutsutaan yleensä vain nimiksi. Joten jos olet syntynyt, esimerkiksi 16. huhtikuuta, sinun aurinkomerkisi on Oinas ja kerrot todennäköisesti ihmisille, että olet Oinas, kun sinulta kysytään merkeistäsi. Jokainen aurinkomerkki kestää noin kuukauden, vaikka kuukaudet eivät vastaa täydellisesti tavallista gregoriaanista kalenteria, jota suurin osa maailmasta käyttää.

Kuun merkit (joita joskus kutsutaan syntymäkuun merkkiksi) ovat hieman monimutkaisempia. Ne viittaavat asemaan, jonka kuu oli taivaalla syntymähetkellä. Verrattuna aurinkoon, joka kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran vuodessa, kuu liikkuu nopeammin ja kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran kuukausi. Tämä tarkoittaa, että kuu siirtyy eri horoskooppimerkkeihin noin 2–2,5 päivän välein.Siksi, jotta voit tuntea kuun merkin täysin luottavaisesti, sinun on tiedettävä syntymäaikasi(vaikka tietäminen vain aamulla/iltapäivällä/illalla voi toimia hyppysissä) sekä syntymäkaupunkisi. Kuu voi olla yhdessä asennossa aamulla ja siirtyä toiseen asentoon, joka asettaa sen eri merkkiin illalla. Kun sinulla on nämä tiedot, voit oppia horoskooppi kuun merkin täältä .

Jos sinulla on syövän kuun merkki, tämä tarkoittaa, että syntymähetkellä kuu oli syöpäasennossa. Kuun merkki voi vaikuttaa melkoisesti persoonallisuuteesi, vaikka niistä ei puhuta läheskään niin laajasti kuin aurinkomerkeistä.

Kuun merkin tunteminen auttaa sinua oppimaan lisää sisäisestä itsestäsi.Vaikka aurinkomerkkisi vaikuttaa siihen, miltä näytät muille ja mitä haluat olla (kuten persoonallisuutesi, miten olet vuorovaikutuksessa ryhmien kanssa, tulevaisuuden tavoitteesi jne.), Kuun merkki kertoo sinulle enemmän sisäisistä, yksityisistä ominaisuuksista. Voit opiskella sitä oppiaksesi lisää tunne -energiastasi, luonnollisista vaistoistasi, yhteisistä ahdistuksistasi, piilotetuista pelkoistasi ja siitä, mitä tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi maailmassa. Kuun merkki vaikuttaa siihen, miten olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa (etenkin lähisuhteissa), miten näet maailman ja miltä sinusta tuntuu.

paras tapa tehdä flash -kortteja

feature_cancer_zodiac

Syöpäkuun persoonallisuuden piirteet

Mitä Syöpä -kuun merkki tarkoittaa persoonallisuudellesi?Jos kuun merkki on syöpä, se tarkoittaa, että sinulla on myös syöpäominaisuuksia aurinkomerkkisi antamien ominaisuuksien lisäksi. Voit oppia kaiken syöpämerkistä täältä , mutta tässä osassa keskustelemme erityisesti siitä, miten täysikuu syöpämerkissä vaikuttaa sinuun, toisin kuin syövän aurinkomerkki. Kuten edellä mainitsimme, kuun merkit vaikuttavat ensisijaisesti sisäiseen, yksityiseen itseen sekä läheisiin suhteisiin.

Syövän kuun merkki: Kuinka näet itsesi

Kuun merkki voi vaikuttaa voimakkaasti itsevarmuuteesi ja tunteisiisi itsestäsi. Ja jos olet Syövän kuu, suhteesi itseesi voi olla hieman monimutkainen. Tiedät olevasi hyvä ihminen, joka on huomaavainen, älykäs ja erinomainen ystävä, mutta taistelet myös itseluottamuksen kanssa. Kaikilla syövillä, olivatpa ne auringon tai kuun merkkejä, on taipumus jäädä kiinni negatiivisiin tunteisiin ja yleiseen mielialaan. Syövän kuu voi myös pitää sinut emotionaalisesti kaukana muista, joten sinulla ei ole ketään lähelläsi piristämään sinua. Vaikka aurinkomerkkisi tunnetaan iloisuudesta, syöpäkuusi voi tehdä haastavan tuntea olosi todella hyväksi toisinaan. Onneksi nämä mielialat eivät kuitenkaan koskaan kestä kauan, ja palaat muistamaan kaikki hienot asiat itsestäsi.

Syövän kuun merkki: Pelot

Jos sinulla on syövän kuun merkki, suurin pelkosi näyttää todennäköisesti haavoittuvalta. Vaikka Syöpä -auringot ja -kuut ratkaisevat erinomaisesti ystävien ongelmia, heidän on erittäin vaikea avautua haasteista, joita he kohtaavat, jopa ihmisille, joita he ovat muuten hyvin lähellä. Ajatus kamppailujen jakamisesta riittää iskemään pelon rohkeimman syöpäkuun sydämeen. Tämän välttämiseksi he yrittävät kääntää pöydät ja keskittyä muiden ongelmiin (joihin he todella haluavat auttaa) tai yksinkertaisesti sulkea kaikki kyselyt, joista he eivät pidä. Tämä on liian huono asia, koska jos Syöpäkuut yrittäisivät jakaa taistelunsa, he huomaisivat, että heidän läheinen ystävänsä auttaisi mielellään ilman tuomioita.

Syövän kuun merkki: mukavuudet

Syöpäkuille, mukavuus koskee vanhoja suosikkeja: ystävät, ruoka, harrastukset jne. Heidän ihanteellinen tapa rentoutua on katsoa suosikkiesityksensä uudelleen mukavasti omassa kodissaan, mahdollisesti parhaan ystävän kanssa. Etsiessään mukavuutta syöpäkuut eivät halua kokeilla uutta kuumaa ravintolaa tai uutta trendikästä esitystä: he haluavat kokeiltuja ja todellisia asioita, joita rakastavat. Syöpäkuille mukavuus tarkoittaa usein myös yksinoloa. Vaikka he arvostavat läheisiä ystäviään, syöpäkuun merkki tarkoittaa, että sinun on usein oltava yksin, jotta voit rentoutua ja latautua. Tämä voi johtaa siihen, että voit peruuttaa suunnitelmia muiden kanssa viime hetkellä. On tärkeää olla varovainen, ettet tee tätä liian usein, jotta et vahingoita suhteita, joiden kehittämiseksi olet työskennellyt niin kovasti.

Syövän kuun merkki: Kuinka näet läheiset suhteet

Kuumerkki vaikuttaa myös siihen, miten katsot ja jatkat suhteita, sekä romanttisia että platonisia. Jos olet Syövän kuu, arvostat pientä määrää lähisuhteita. Sinulla ei ole kiinnostusta olla suuren yleisön kanssa tai saada tuttavuuksia.Arvostat syvyyttä yli leveyden kaikissa yhteyksissäsi.Kun sinulla on läheisiä ystäviä/kumppaneita, pidät heistä kiinni koko elämän, mutta voit myös tulla yksinäiseksi työskennellessäsi uusien ystävyyssuhteiden syventämiseksi. Itse asiassa ajatus tutustua johonkin uuteen voi olla niin ylivoimainen, että päätät, ettei se ole vaivan arvoista, vaan viettää aikaa yksin tai jo tuttujen ihmisten kanssa. On tärkeää muistaa olla avoin uusien ihmisten tapaamiselle, jotta et menetä mahdollisia tulevia ystävyyssuhteita. Muista, että kaikki yhteydet alkavat ensimmäisestä lähtökohdasta, ja ne vievät aikaa ja vaivaa kehittyäkseen syviksi suhteiksi, jotka ovat sinulle tärkeitä.

body_cancer_symbol

Auringon parit syövän kuun merkin kanssa

Jos olet koskaan tuntenut, että aurinkomerkkisi tietyt ominaisuudet eivät sovi persoonallisuuteesi, se voi johtua siitä, ettet ota kuukirjaasi huomioon.Auringonmerkkisi hallitsee yleensä persoonallisuuttasi, mutta kuun merkit vaikuttavat myös ihmisen tyyppiin. Alla on lyhyt persoonallisuuskatsaus jokaisesta auringonmerkistä, joka on yhdistetty syöpäkuuhun. Joten jos olit syntynyt 16. tammikuuta ja sait tietää, että Syövässä oli kuu syntymäsi aikana, katso Kauris Aurinko + Syöpä Kuu -merkki nähdäksesi, mitä pariliitos kertoo sinusta.

Oinas Aurinko + Syöpä Kuu

Tämä pariliitos voi mennä useilla tavoilla. Oinas tunnetaan kuumista temperamentteistaan, kun taas Syövät puhkeavat todennäköisemmin itkuun järkyttyneinä, ja tämä voi aiheuttaa emotionaalista epätasapainoa jollekin, jolla on tämä auringon ja kuun pariliitos. Nämä erot voivat kuitenkin myös täydentää toisiaan.Syöpäkuu antaa uskollisuutta ja tahdikkuutta tasoittaa Oinas karheampia reunoja.

Gemini Sun + Cancer Moon

Ihmiset, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, voivat kamppailla, koska Syöpä ja Kaksoset ovat tällaisia ​​vastakohtia. Molemmat merkit ovat usein emotionaalisesti kaukaisia, ja kun Kaksosilla on syöpäkuun merkki, niillä voi olla erityisen vaikea avautua ihmisille. Syövät kuitenkin yhdistävät syvällä tasolla pienen joukon läheisiä ystäviä, ja tämä ominaisuus voi rohkaista Kaksosia jatkamaan läheisempiä suhteita tiettyyn ihmisryhmään, jonka he uskovat voivansa luottaa.

Härkä Aurinko + Syöpä Kuu

Tämä on vahva, vakaa auringon ja kuun pariliitos. Sekä Härkä että Syöpä ovat uskollisia, ystävällisiä ja rehellisiä, joten kahden merkin välillä ei ole paljon myllerrystä. Henkilö, jolla on Härän aurinko ja Syövän kuun merkit, tuntee usein syvän rauhan sen kanssa, kuka he ovat. Kuitenkin, koska molemmat merkit ovat usein sisäänpäin kääntyneitä ja haluttomia avautumaan muille, ihmisten löytäminen, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi, voi olla jatkuva haaste.

Syöpä Aurinko + Syöpä Kuu

Kaikkia syövän piirteitä korostetaan kaksinkertaisella syöpäparilla. Tämä tarkoittaa paljon uskollisuutta, ystävällisyyttä ja luovuutta, mutta myös voimakkaita tunteita ja taipumusta olla suljettu ja pessimistinen. Ihminen, jolla on sekä Syöpä -aurinko että kuu, ei usein tunne sotaa itsensä kanssa, mutta toisinaan heidän tunteidensa voima voi hukuttaa heidät.

Leo Sun + Cancer Moon

Leot tunnetaan suurista persoonallisuuksistaan, luonnollisista johtamiskyvyistään ja epäitsekkäästä luonteestaan. Leot ovat yleensä erittäin suosittuja, mutta syöpäkuun lisääminen sekoitukseen voi tehdä niistä entistä miellyttävämpiä. Syövän kuu tekee leoista vähemmän hallitsevia ja myös halukkaampia ottamaan huomioon omat tarpeensa. Tämä pariliitos on usein kaikkien voitto/voitto.

Neitsyt aurinko + syöpäkuu

Tämä on vankka auringon ja kuun yhdistelmä. Sekä Neitsyt että Syöpä ovat huomaavaisia ​​ja ystävällisiä, joten nämä ihmiset kamppailevat harvoin moraalisen kompassinsa tai muiden kanssa kohtelun kanssa. Lisäksi Syövän kuu voi estää Neitsyen olemasta erityisen ankara itselleen (ominaisuus, josta heidät tunnetaan). Molemmat merkit ovat kuitenkin myös alttiita negatiivisille ajatusmalleille, joten heidän on pyrittävä olemaan antamatta pessimistisille tunteille valtaa.

Vaaka Aurinko + Syöpä Kuu

Tässä on potentiaalia monenlaisiin mahdollisuuksiin. Vaaka on vapaamielisiä sosiaalisia perhosia, jotka lentävät yhdestä asiasta toiseen. Syöpäkuu voi auttaa hallitsemaan joitakin näistä lentävyyksistä ja auttaa heitä kehittämään kestävämpiä suhteita. Vaihtoehtoisesti syövän kuun pöydälle tuomat vahvat, ennakkoluulottomat tunteet voivat kuitenkin olla ristiriidassa Luonnon luonnollisen halun kanssa välttää konflikteja ja epämiellyttäviä tunteita. Jos henkilö, jolla on tämä pariliitos, ei pysty selvittämään auringon ja kuun vastakkaisia ​​merkkejä, hän voi kamppailla näiden kilpailevien piirteiden kanssa ja saada vaikeuksia lajitella tunteitaan.

Skorpioni Aurinko + Syöpä Kuu

Sekä Skorpionit että Syövät ilmaisevat tunteensa erittäin voimakkaasti, joten ihmiset, joilla on tämä auringon ja kuun pariliitos, voivat joskus olla voimakkaiden tunteiden vallassa. Kuitenkin, kun he voivat hallita näitä tunteita, he hyötyvät toisella tavalla, kun nämä kaksi merkkiä ovat samanlaisia. Molemmat ovat uskollisia ja rehellisiä, ja heidän ylläpitämänsä suhteet kestävät yleensä pitkään.

Jousimies Aurinko + Syöpä Kuu

Jousimiehet ovat älykkäitä, hauskoja ja usein suosittuja muiden kanssa. He voivat kuitenkin olla myös sitoutumisfoobisia ja holtittomia päätöksissään. Syöpäkuun pitäminen pitää positiiviset Sag -piirteet, kuten rehellisyys ja älykkyys vahvana, ja lisää samalla vakautta ja uskollisuutta, jota heillä ei yleensä ole. Tämä voi luoda Jousimiehiä, joilla on paljon positiivisia ominaisuuksia ja vähän negatiivisia.

Kauris Aurinko + Syöpä Kuu

Tämä voi olla karkea pariliitos. Kauris tunnetaan päälaestaan ​​saada työnsä tehtyä ilman paljon draamaa. Syövät, vaikka he eivät ole rypyt, ovat paljon miellyttävämpiä, ja Syöpäkuun voimakkaat tunteet voivat saada Kauris-vartijan. Lisäksi molemmat merkit voivat olla emotionaalisesti kaukaisia ​​ja alttiita pessimismille, joten mikään ei kannusta iloisempaan asenteeseen, jota Kauris usein tarvitsee.

Vesimies Aurinko + Syöpä Kuu

Vesimiehet ovat todellisia alkuperäiskappaleita, jotka marssivat oman rumpunsa tahdissa, eivätkä he ole huolissaan muiden odotuksista. Vaikka syövät eivät ole aivan yhtä 'siellä', syövät ovat myös epätavallisia ja ne voidaan vetää ainutlaatuisiin ideoihin. Syövän luonnollinen empatia ja Vesimiehen pyrkimys auttaa muita tulemaan yhteen tämän auringon ja kuun pariksi yksi horoskoopin emotionaalisesti havainnollisimmista. He ovat erinomaisia ​​tarkkailijoita, jotka ottavat kaiken ympärilleen ymmärtääkseen paremmin maailmaa ja tehdäkseen fiksuja päätöksiä.

Kalat Aurinko + Syöpä Kuu

Näiden kahden vesimerkin välinen auringon ja kuun yhdistäminen tekee yleensä sujuvasta purjehduksesta. Sekä Kalat että Syöpä ovat tunteidensa mukaisia, huomaavaisia ​​muita kohtaan ja uskollisia ihmisille, joista he välittävät. Lisäksi Syöpäkuun luonnolliset ahkerat piirteet voivat auttaa torjumaan Kalaiden laiskuutta toisinaan.

Mitkä ovat 24 kreikkalaista kirjainta?

body_cancer_constellation

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset